Telegram Web Link
🔴داروهای ایرانی کیفیت لازم برای درمان بیماران نادر را ندارند

🔹ناصحی مدیرعامل انجمن نوروفیبروماتوز، به کمبود دارو و عدم حمایت های دولتی برای تخصیص بودجه در جهت واردات آن اشاره و داروهای ایرانی را دارای کیفیت درمانی لازم ندانست و درخواست داشت که ارگانهای دولتی فرانشیز بیشتری برای بیماران نادر درنظر بگیرند.

https://www.salamatnews.com/news/370891
🔴عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است

بهرام عین‌اللهی، در حاشیه مراسم تجلیل از خادمان سلامت نوروزی، پیرامون اجرای طرح عرضه اینترنتی دارو، گفت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی است.

وی افزود: سکوهای اینترنتی فقط حمل دارو را عهده دار می‌شوند./مهر

https://www.salamatnews.com/news/370895
🔴وزارت راه : ۴٩ درصد از جمعیت ایران بر روی فرونشست و مجاور آن سکونت دارد

🔹رییس بخش خطرپذیری مرکز تحقیقات راه‌ و شهرسازی گفت: محاسبات انجام شده نشان می‌دهد که چیزی حدود ۴٩ درصد جمعیت کل ایران بر روی پهنه‌های فرونشستی یا مجاورت آن سکونت دارند.

🔹مطالعات نشان می‌دهد که متاسفانه محدوده‌های جمعیتی عمده و کلان کشور مانند تهران، مشهد، شیراز ، کرمان و از همه مهم‌تر اصفهان و چند کلان شهر دیگر دقیقا در محدوده فرونشستی قرار دارند یا مجاورت و حاشیه زون‌های فرونشستی واقع شده‌اند./ایلنا

https://www.salamatnews.com/news/370896
🔴 چرا پروژه بارورسازی ابرها در ایران به بن‌بست‌ خورد؟/۸۰۰ هزار مهاجرت اقلیمی طی دوسال گذشته به‌ شمال کشور

🔹در سال ۱۳۹۰ سازمان محیط زیست بارور کردن ابرها را برای دو هدف، اولی جلوگیری از انتشار گرد و غبار در اهواز و دومی افزایش بارش در حوضه دریاچه ارومیه انجام داد. به جمع‌بندی لازم نرسیدیم که تاثیر مدنظر را دارد، چراکه ابهاماتی وجود داشت.کشورهایی که این کار را در ایران انجام دادند شرایط بارش در ایران را می‌دانستند.

🔹مثلاً این‌که چه موقعی در ایران بارندگی وجود دارد و همان موقع اقدامات بارور کردن را انجام می‌دادند، به تعبیری روغن ریخته را نذر امام‌زاده کردند. بنابراین به جمع بندی نرسیدیم که پروژه اثرگذار است و متوقف شد. الان هم مصوبه هیات وزیران داریم که از طریق یک کمیته این مسئله مجدد مورد بررسی قرار بگیرد. بارور کردن ابرها بیش از ۹۰ سال هست که در دنیا پیگیری می‌شود. اما همچنان به نتایج قطعی نرسیده‌اند./خبرآنلاین
https://www.salamatnews.com/news/370901
فشار بازرسی نهاد ریاست جمهوری برای واگذاری اراضی ساحلی فرح آباد ساری


سیدعلی علوی "مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری مازندران-ساری"، در دیدار با یکی از بزرگان استان مازندران از فشارهایی گفت که برخی افراد و نهادهای خاص، برای تصرف و سو استفاده از اراضی ملی و اموال عمومی بر متولی وارد می آورند.

بر اساس گفته های این مدیرکل، با وجود مخالفت های دادستانی، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور، گویا بازرسی ویژه ریاست جمهوری، اداره کل منابع طبیعی مازندران-ساری را برای واگذاری عرصه ۲٫۷ هکتاری سواحل خزر (کاسپین) در منطقه فرح آباد ساری تحت فشار قرار داده است.

آیا رییس جمهور در جریان اقدامات بازرسی ریاست جمهوری که باید چشم بینای رییس جمهور در برخورد با مفاسد و قانون شکنی ها باشد هست؟

https://www.salamatnews.com/news/370908
سلامت نیوز pinned «فشار بازرسی نهاد ریاست جمهوری برای واگذاری اراضی ساحلی فرح آباد ساری سیدعلی علوی "مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری مازندران-ساری"، در دیدار با یکی از بزرگان استان مازندران از فشارهایی گفت که برخی افراد و نهادهای خاص، برای تصرف و سو استفاده از اراضی ملی و اموال…»
🔻 آژیر قرمز برای شهری که تمام هویتش را از میراث ملموس و ناملموس خود می‌گیرد، روشن شد

🔹فرونشست اصفهان تا آنجا پیش رفت که حالا به میراث عظیم چند صد ساله و بلکه ۲۰۰۰ ساله اصفهان رسید و ترک‌ها با سرعت بر روی دیواره‌ها و سقف بناها پیش می‌روند.

🔹اصفهان که یکی از توریستی‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، باید دید با قرار گرفتن در این چالش بزرگ، به مرگ توریسم و اقتصاد این بخش نزدیک می‌شود؟

🔹 بحران آب به‌واسطه برداشت های بی‌رویه چه در حوزه کشاورزی و صنعت و چه در حوزه گردشگری و ساخت و سازهای بی‌رویه، این میراث جهانی را به سکانس آخر رسانده است.

🔹 زاینده‌رودی که زمانی به زنده‌رود شهرت داشت، حالا به کمترین میزان خود رسیده و آب‌های زیرزمینی و سفره‌ها خالی از آب شده‌اند.

🔹 آبیاری‌های غیراصولی در بخش کشاورزی و توسعه بیش از حد صنایع، بلای جان اصفهان و میراث کهنش شده است.

🔹خشکسالی، آلودگی هوا و محیط زیست، فرونشست، مهاجرت و حتی نزاع‌های قومی همه ناشی از عدم مدیریت برای مصرف آب است، که زنگ خطر را برای اصفهان روشن کرده است./دنیای اقتصاد


@salamatnews
🔻بازداشت چند ساعته رییس "پناهگاه حیات وحش میانکاله" به جرم عمل به قانون در آشوراده

▪️بر اساس اخبار رسیده، محمود تقی پور رییس "ذخیره گاه زیستکره و پناهگاه حیات وحش میانکاله" به دستور برخی مسوولان گلستانی، به مدت چند ساعت در بازدداشت بوده است.

▪️ آیا مدیران اجرایی دولت اصولگرای استان گلستان می خواهند با اصرار بر قانون شکنی، "طرح طبیعت گردی آشوراده را که زخم مردان اقتصادی "کارگزاران" بر پیکره محیط زیست ایران بوده است، اجرایی کنند؟!

https://www.salamatnews.com/news/370931
طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ:
🔹طرح ترافیک جدید تهران در سال جاری اجرا نخواهد شد.

🔹با توجه به افزایش تردد خودروها موتورسیکلت‌ها و غیره باید طرح ترافیک بروزرسانی شود.

🔹باید کارگروه مشترکی فی‌مابین پلیس و شهرداری تشکیل شود تا به نظر واحدی در خصوص تغییرات طرح ترافیک برسیم.

@salamatnews
🔴خشونت‌ در چهاردیواری‌های بدون شاهد

🔹صحبت از خشونت خانگی که می‌شود، احتمالا بسیاری از ما، زنانی را متصور می‌شویم که خشونت فیزیکی علیه آنها به‌گونه‌ای بوده که یا در کل محل پیچیده یا در تمام رسانه‌ها بازتاب داشته یا حتی به قتل رسیدند، اما بعید است در لحظه اول، زنانی را به یاد بیاوریم که درگیر خشونت روانی، جسمی یا جنسی پی‌درپی هستند و همچنان بدون اینکه حتی نزدیک‌ترین افراد خانواده متوجه شوند، به زندگی خود ادامه می‌دهند.

🔹«شیما قوشه»، وکیل دادگستری و فعال حقوق زنان، درباره سکوت زنان در مقابل خشونت خانگی، می‌گوید: «مساله فقط بی‌اطلاعی زنان از قانون نیست. در قانون مجازات و آیین دادرسی کیفری، یکی از شرایط اثبات ضرب و جرح، اقرار است. معمولا مرد هم به کتک ‌زدن، توهین، تهدید و... اقرار نمی‌کند. شرط دوم، شهادت است که معمولا خشونت خانگی در چهاردیواری منزل و در یک فضای شخصی اتفاق می‌افتد و شاهدی وجود ندارد، چون در مورد شهادت گفته شده که خشونت فیزیکی و جنسی را شاهد باید ببیند و خشونت کلامی (تهدید، تهمت، توهین و...) را باید بشنود. بنابراین شرط دوم هم ازبین می‌رود.

🔹اساسا بحث اثبات خشونت خانگی، مهم‌ترین معضلی است که زنان با آن دست به ‌گریبانند. یعنی در توضیح ساده‌تر، در قانون مجازات و آیین دادرسی کیفری، یکی از شرایط اثبات ضرب و جرح، اقرار است. معمولا مرد هم به کتک ‌زدن، توهین، تهدید و... اقرار نمی‌کند. شرط دوم، شهادت است که معمولا خشونت خانگی در چهاردیواری منزل و در یک فضای شخصی اتفاق می‌افتد و شاهدی وجود ندارد، چون در مورد شهادت گفته شده که خشونت فیزیکی و جنسی را شاهد باید ببیند و خشونت کلامی (تهدید، تهمت، توهین و...) را باید بشنود. بنابراین شرط دوم هم ازبین می‌رود./اعتماد

https://www.salamatnews.com/news/370949
🔴انتظار طولانی در بیمارستان های دولتی و پزشکانی که غیبت دارند

صبح یک روز اردیبهشتی در یکی از بیمارستان‌های دولتی شهر نشسته‌اید، شلوغی بیمارستان، ازدحام بیماران و همراهان آن‌ها، انتظار طولانی برای اینکه نوبت درمان به شما برسد؛ نوبتی که از زمان تعیین شده اش گذشته و پزشکانی که نیستند، نیامده‌اند و بعضا امکانات و تجهیزاتی که از کار افتاده یا علی رغم تعیین وقت، آماده خدمت رسانی به شما و پیشبرد مراحل درمانتان نیستند./آرمان ملی

https://www.salamatnews.com/news/370969
روغن حیوانی برای سلامتی مفید است؟

تحقیقات اولیه روی موش‌ها نشان می‌دهد که روغن حیوانی با کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید و افزایش سطح کلسترول خوب (اچ‌دی‌ال) خطر ابتلا به بیمارهای قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد؛ آنهایی که به عدم تحمل لاکتوز دچارند نیز می‌توانند از این روغن استفاده کنند.

https://www.salamatnews.com/news/370977
🔴ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است./ایرنا

https://www.salamatnews.com/news/370981
اگر هرروز فلفل دلمه ای بخوریم چه می شود؟

🔸به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایتینگ ول، فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است که سلامت چشم، سلامت سیستم ایمنی، سلامت مغز را بهبود می بخشد و به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های مزمن کمک می کند.

🔸خوردن هر روز فلفل دلمه ای اشکالی ندارد، اما برخی از افراد ممکن است نیاز داشته باشند که مصرف خود را به یک عدد در روز محدود کنند. مصرف بیش از حد فلفل دلمه ای ممکن است باعث ایجاد گاز و نفخ در برخی افراد شود، زیرا محتوای فیبر بالایی دارد. همچنین بهتر است انواع میوه ها و سبزیجات را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

https://www.salamatnews.com/news/370718
🔴مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد./خبرآنلاین

https://www.salamatnews.com/news/370983
🔴بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران گفت: بدهی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها به ۲۶ همت رسیده است که داروخانه‌ها را در خطر ورشکستگی قرار داده است.

https://www.salamatnews.com/news/370984
اگر این علائم را دارید فورا گیاه‌خواری را کنار بگذارید!

گیاهخواران بیشترین خطر کمبود ویتامین B12 را دارند.

طبق یافته‌های علمی افراد ممکن است با علایم زیر کمبود ویتامین B12 داشته باشند:

ضعف، خستگی، سرگیجه یا سبکی سر
تپش قلب و تنگی نفس
رنگ پوست رنگ پریده یا زرد شده
زبان صاف
مشکلات گوارشی مانند یبوست، اسهال و از دست دادن اشتها و چشایی
احساس سوزن سوزن شدن، بی حسی، ضعف عضلانی و مشکلات راه رفتن
از دست دادن بینایی
سلامت روانی ضعیف مانند افسردگی، نوسانات خلقی، یا از دست دادن حافظه.

https://www.salamatnews.com/news/370985
🔴کمبود متخصص داخلی و گرایش فارغ‌التحصیلان به جراحی زیبایی

رئیس جامعه متخصصان داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، گفت: اغلب این متخصصان که برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند و یا به انجام جراحی‌های زیبایی تمایل پیدا می‌کنند.

https://www.salamatnews.com/news/370976/
🔴زنانی که به خاطر فقر به اجاره دادن رحم تن می دهند/ قیمت رحم اجاره‌ای؛ ۴۰۰ میلیون تا ۹۰۰ میلیون تومان

🔹هستند کسانی که دلشان نمی‌خواهد زیبایی و فرم بدن خود را به دلیل بارداری از دست بدهند و بدون اینکه مشکلی داشته باشند ترجیح می‌دهند این کار را به فرد دیگری سپرده و با استفاده از رحم اجاره‌ای باردار شوند و در نهایت هم تناسب و زیبایی خود را حفظ کنند.

🔹شاید یکی از دلایلی که باعث شده تا این اندازه قیمت رحم اجاره‌ای در کشور ما افزایش پیدا کند همین مساله باشد.

🔹قیمت‌ها از ۴۰۰ میلیون تومان شروع می‌شود و بسته به شرایط فرد که شامل سن، سلامتی، زیبایی ظاهری و ... است گاهی به ۹۰۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

🔹طاهره میرزایی، فوق تخصص زنان و زایمان، در این باره می‌گوید: اجاره رحم هم برای بسیاری از افرادی که داوطلب این کار می‌شوند مانند کسانی است که به دلیل مشکلات مالی و فقر اقتصادی حاضر به فروش اعضای بدن خود می‌شوند. در اکثر موارد زنان برای این کار داوطلب می‌شوند تا بتوانند مشکلات اقتصادی و معیشتی خود و خانواده‌هایشان را حل و فصل کنند./تجارت نیوز

https://www.salamatnews.com/news/370997
🔴بودجه مقابله با فقر معادل بودجه 13 سال قبل!

🔹جمعیت فقرا در سال ۱۴۰۳ در کشور حدود ۱۰ میلیون نفر بیشتر از سال ۱۳۹۰ است.

🔹با فرض اینکه کاهش سرانه بودجه به معنی کاهش به نسبت مساوی میان همه موضوعات بودجه‌ای باشد، می‌توان نتیجه گرفت با وجود افزایش قابل توجه نرخ فقر ، امکانات بودجه برای مقابله با فقر در سطح سال ۱۳۹۰ قرار دارد./صدای بورس

https://www.salamatnews.com/news/371001
2024/06/03 13:54:22
Back to Top
HTML Embed Code: