Telegram Web Link
NewLife.apk
10.3 MB
انتشار نسخه جدید نرم افزار طرحواره درمانی برای زندگی بهتر

📌در داخل استارتاپ نیولایف

به اطلاع همراهان عزیز می‌رساند نسخه جدید نرم‌افزار طرحواره درمانی برای زندگی بهتر در داخل استارت آپ نیو لایف تعبیه شده است لذا عزیزانی که نرم‌افزار آنها به هر دلیل از کار افتاده است و علاقمندند از این نرم‌افزار همچنان استفاده نمایند می‌تواند با دانلود استارت آپ نیو لایف و نصب آن ، علاوه بر تهیه نرم‌افزار طرح‌واره درمانی برای زندگی بهتر ، از سایر امکانات استارت آپ استفاده کنند. بدیهی است به عزیزانی که قبلاً نرم‌افزار را خریداری کرده‌اند مبالغی تخفیف داده می‌شود ، لطفاً اول نرم افزار را نصب و بعد برای بررسی سوابق خرید و برخورداری از تخفیف به ما پیام بدهید.

@schematherapist

09334977299
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
بدن فراموش نمی کند.pdf
89.3 MB
اثری در حوزه‌ی روان‌شناسی که با نظر به آسیب‌های روانی و تروما، روش‌هایی را برای بهبودِ سلامت روان ارائه می‌دهد. بسل ون در کولک در این اثرِ پرفروشِ نیویورک تایمز، از تجربیات خود در مواجهه با نمونه‌های مختلف بیماران استفاده می‌کند تا به افراد آسیب‌دیده کمک کند از تروما رهایی یابند و به زندگی معمولیِ خود بازگردند.

📕 بدن فراموش نمی‌کند: مغز، ذهن و بدن در بهبود تروما
✍️ #بسل_ون_در_کولک
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
👍1
به روز رسانی

به روز رسانی را فقط برای انواع بازی ها، نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری نگذاشته اند.
گاهی هم آدم ، باید افکارش را به روز کند
طرز فکرش را ارتقا بدهد
حال و هوایش را تازه کند
دور بریزد تمام خاطراتی را که تکرارشان چیزی به جز غم و اندوه ندارد
رها کند بعضی وابستگی ها را که حال و روزش را به هم میریزند
افسوس ها را
غصه ها را
نگرانی ها را
حرفهای بیخود مردم را
و تمام تلخی هایی که بوی کهنگی گرفته اند
گاهی باید
زندگی را نو کرد
و یک "من" تازه ساخت
با باورهایی جدید
و افکاری رو به رشد
باور کن لازم است هر از گاهی خودمان را هم "به روز رسانی کنیم

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
👍2👏2
کلماتی که ذهن را تغییر میدهند.pdf
43.6 MB
کتاب کلماتی که ذهن را تغییر می‌دهند مملو از ابزارهای جالب برای هر کسی است که برای برقراری ارتباط خوب با دیگران خیلی اهمیت قائل است. این کتاب به شما می‌آموزد که چطور مردم را درک کنید و چگونه با آنها سخن بگویید.

این کتاب را به تمام کسانی که در زندگی به دنبال موفقیت هستند پیشنهاد می‌کنیم.

📕 کلماتی که ذهن را تغییر می دهند
✍️ شلی رز شاروی

آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
تخفیف‌های شگفت انگیز محصولات طرحواره درمانی در استارتاپ نیولایف(NewLife)
از ۳۰ تا ۱۰۰ درصد تخفیف به مناسبت عرضه اولیه. لینک دانلود نرم افزار:
https://www.tg-me.com/schematherapyforempowerment/12635
NewLife.apk
10.3 MB
آکادمی طرحواره درمانی ایران با افتخار استارتاپ نیولایف را خدمت همکاران، دانشجویان و همراهان گرامی معرفی می نماید.

چرا نیولایف؟
نیولایف یک نرم‌افزار اندرویدی کاربردی است که به شما امکان می دهد :(سایت و آی او اس در مراحل بعد):
۱.فایل‌های آموزشی دوره‌های مختلف را با تخفیف بالا و به راحتی تهیه نمائید.
۲.کتاب‌های معتبر و پرفروش حوزه طرحواره درمانی را به راحتی تهیه و مطالعه کنید.
۳ از بهترین متخصصین طرحواره درمانی مشاوره بگیرید
۴-در دوره های آموزشی آینده با تخفیف مناسب ثبت‌نام کنید.
۵.در آزمون های مختلف شرکت کنید.
۶.خلاصه کتاب های مختلف را به صورت رایگان مطالعه کنید.
پیشنهاد ویژه به مناسبت انتشار اولیه : ما برای شما عزیزان تخفیف های زیادی را در نظر گرفته‌ایم. این فرصت طلایی را از دست ندهید و با نصب نرم‌افزار نیولایف از این تخفیف‌های مختلف بهره‌مند شوید.
📌لطفا برای دریافت خبرها و تخفیف های جدید ، بعد از نصب ، اجازه دریافت notifications بدهید .
با نیولایف، یک گام به سوی زندگی نو و حرفه‌ای‌تر.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
۸ راه برای اینکه دست از مضطرب بودن برداری:

۱‌‌- نگرانی‌هات رو یادداشت کن
۲- به خودت یه بودجه‌ی ۱۵ دقیقه‌ای برای نگران بودن بده
۳- یه لیست از چیزهایی که روشون تسلط داری درست کن
۴- روی فعالیت‌های ذهنیت کار کن ( مثل مدیتیشن)
۵- برای خودت یه مانترای شخصی خلق کن
۶- از روش‌های پرت کردن حواس استفاده کن
۷- روی محیط اطرافت تمرکز کن
۸- بدنت رو به حرکت دربیار
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
چگونه می‌توانیم احساسات خود را مدیریت کنیم⁉️

۱-وقتی عصبانی هستم
راه‌حل: تا زمانی که بتوانم شفاف فکر کنم صبر می‌کنم تا به جای واکنش لحظه‌ای نشان دادن، پاسخ منطقی بدهم.

۲-وقتی حجم و فشار کارم بیشتر از توانم است
راه‌حل: کارهایی که باید انجام بدهم را لیست می‌کنم، آن‌ها را اولویت بندی می‌کنم و سپس با توجه به میزان اهمیت هر کدام از آن‌ها، یکی یکی کارها را پیش میبرم.

۳-وقتی دلسرد هستم
راه‌حل: با خودم مهربان هستم و به خودم یادآوری می‌کنم که دلیل و چرایی تلاشم چیست. سپس از این دلیل و چرایی، به عنوتن نقطه قوت خودم استفاده خواهم کرد.

۴-به توانایی های خودم شک دارم
راه‌حل: سعی می‌کنم خودم را همان گونه که هستم با تمامی خوبی‌ها و نواقصم بپذیرم و از خودم قدردانی کنم.

۵-وقتی حس می‌کنم که طرد شدم
راه حل: می پذیرم که این حس، حس خوشایندی برای من نیست اما نمی‌گذارم که تمام انرژی‌ام را بگیرد. این حس طرد شدن در واقع نشانه‌ای برای تغییر دادن مسیر است
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
👍3
همه‌چیز دربارۀ طرحواره‌های هیجانی و طرحواره درمانی هیجانی

طرحواره درمانی هیجانی

رابرت لیهی نیز همانند اکثراً روان‌شناسان هم عصر خودش و حتی قبل‌تر نخست تحت تأثیر فروید و نوشته‌هایش دربارۀ رویاها، ناهوشیار، ناخودآگاه و… بود و فکر می‌کرد این رویکرد به همۀ سوالات بشر پاسخ دارد، ولی او نیز همانند آرون تی بک پس از اینکه این واژگان فرویدی نتوانستند او را اقناع کنند از آن دست کشید و مسیر پژوهشی و بالینی دیگری را پیشه کرد. او سپس تحت تأثیر موضوع شناخت اجتماعی و نظرِیۀ اسنادی واینر قرار گرفت. سپس در سال ۱۹۷۰ با نوشته‌های بک آشنا شد و این رویکرد تأثیر قدرتمندی در او داشت و او را وارد کار بالینی بر پایه رویکرد شناخت درمانی کرد. تا پیش از آن، چه زمانی که به‌عنوان دانشجو غرق نوشته‌های فروید بود و چه زمانی که با نوشته‌ای واینر، و سلیگمن آشنا شده بود خودش را همانند مسافری که مسیرش را گم کرده تصور می‌کرد. این بار به‌نظر می‌رسید که مسیرش را پیدا کرده و رویکرد شناختی همان چیزی بود که دنبالش می‌گشت. او می‌گوید که تمام تمرکزم بر این بود که به‌عنوان شناخت درمانگر صرفاً بر ارائه و معرفی تکنیک‌های شناختی یکی پس از دیگری به درمان‌جو تمرکز کنم ولی برخی اوقات با برخی از درمان‌جویان به بن بست می‌رسیدم، به‌نظر می‌رسید برخی از درمان‌جویان صرفاً آمده بودند تا من به حرف‌هایشان گوش دهم، تجاربشان را تأیید کنم و به هیجان‌هایی که تجربه می‌کردند اعتبار ببخشم و این تمام آن چیزی بود که برخی از درمان‌جویان از من می‌خواستند انجام دهم. ولی چیزی که شاید نقطه عطفی در رشد مدل طرحوارۀ هیجانی محسوب می‌شود این خاطرۀ رابرت لیهی است: «سال‌ها پیش، زمانی‌که با تلفن در حال صحبت کردن با همکار درمان شناختی رفتاری‌ام بودم یاد مادرم افتادم که به دلیل خون‌ریزی مغز فوت کرده بود. در حین صحبت با همکارم ناگهان آغاز به گریه کردم و همکارم به من گفت: جالب است که من به‌عنوان یک بزرگسال هرگز تاکنون گریه نکرده‌ام.» بر پایه ادعای خود لیهی، در آن زمان بود که پی بردم هیجان قطعۀ گمشدۀ شناخت درمانی است.

پیش از اینکه درمان‌های موج سومی به‌وجود بیایند، درمان شناختی اهمیت کمی به نقش هیجان در سبب شناسی و درمان اختلالات می‌داد، هر چی بود شناخت‌ها بودند. اگرچه با وجود درمان‌های موج سوم، از قبیل درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد، باز هم هیجان آنگونه که مد نظر لیهی بود مورد توجه قرار نگرفت ولی از این نظر که هیجان پا به پای شناخت چه در پژوهش‌ها و چه در کارهای بالینی مورد توجه پژوهشگران و متخصصان قرار گرفت یک حقیقت انکار نشدنی درمان‌های موج سومی به حساب می‌آید. بنابراین هیجان رفته رفته جای خود را در پژوهش و درمان باز کرد و علاقه‌مندان زیادی را نیز به خود جلب کرد. ادامه دارد....
در دهه‌ای که درمان شناختی رفتاری به‌طور گسترده‌ای در اکثر نقاط جهان و ازجمله ایران مبنای کار متخصصان روان‌درمانی است، رابرت لیهی، مدیر مؤسسه آمریکایی شناخت درمانی به کشف مهمی دربارۀ نقش باورها و انتظارات فرد دربارۀ هیجان‌ها نائل آمد: مدل طرحوارۀ هیجانی. مدل طرح‌واره‌های هیجانی یک مدل اجتماعی – شناختی دربارۀ درک، تفسیر، ارزیابی و پاسخ به هیجان‌های خود و دیگران است. همۀ افراد نسبت به تجربۀ طیف کاملی از «هیجان‌های ناخوشایند» از قبیل، خشم، اضطراب، غمگینی، ناامیدی، حسادت، غبطه و… آسیب‌پذیر هستند ولی همۀ افراد دچار اختلالات روان‌پریشی نمی‌شوند. مدل طرح‌واره‌های هیجانی پیشنهاد می‌کند که افراد از لحاظ نظریه‌هایی که دربارۀ هیجان و تنظیم هیجان دارند با یکدیگر متفاوت هستند و این نظریه‌های روان‌شناختی منجر به رشد راهبردهای مشکل‌ساز برای مقابله با هیجان می‌شود از قبیل سرکوبی، نشخوار فکری، اجتناب کردن، سرزنش کردن و سو مصرف مواد. برای نمونه، فردی بعد از شکست عاطفی ممکن است هیجان‌هایی از قبیل خشم، اضطراب، سردرگمی و غمگینی را تجربه کند. اگر فرد این هیجان‌ها را عادی سازی کند، احساسات ناخوشایند و متضاد را تحمل کند و این هیجان‌ها را با اهمیت رابطه مرتبط کند، تشخیص دهد که این هیجان‌ها موقتی هستند و خطرناک نیستند و به‌خاطر تجربۀ این هیجان‌ها احساس شرم نکند آن وقت احتمال کمتری وجود خواهد داشت به مشکلات هیجانی پایدار دچار شود. در مقابل، اگر فرد به عکس این فرایندها باور داشته باشد این هیجان‌ها ناهنجار هستند، منطقی نیستند، فرد باید تنها یک هیجان داشته باشد، این احساسات همیشگی خواهند بود، آنها باعث می‌شوند من خجالت بکشم آن وقت فرد ممکن است برای رهایی از آنها به نشخوار فکری، منزوی شدن، اجتناب، سوءمصرف مواد یا خود انتقادی روی بیاورد و در پایان باعث رشد اختلالات هیجانی شود. مدل شناختی هیجان که توسط بک و الیس گسترش یافت، بر تفسیر فرد از رویدادها، دیدگاه فرد نسبت به خود و پیش‌بینی آینده مثلث شناختی تأکید می‌کند. بک در ابتدا مفهوم طرح‌واره را برای نشان دادن الگوهای معمول تفکر که اغلب در اوایل زندگی ایجاد می‌شوند به‌وجود آورد. بااین‌حال، مفهوم طرح‌واره تاریخچه طولانی در روان‌شناسی دارد و خواستگاه آن به بارتلت (۱۹۳۲) و پیاژه (۱۹۵۵) برمی‌گردد، که این اصطلاح را برای توصیف مدل پردازش اطلاعات سوگیرانه به‌کار بردند. بااین‌حال، تاریخچۀ پردازش طرح‌واره‌ای در روان‌شناسی اجتماعی و شناختی طولانی است که برای پردازش حافظه، توجه و تفسیر به کار می‌رود. مدل طرحوارۀ هیجانی مفهوم طرح‌واره را از رویکرد پردازش اطلاعات به عاریه گرفته و از آن برای باورهای مربوط به هیجان‌ها استفاده می‌کند. بر پایه این مدل، فرد نه تنها رویدادهای بیرونی را تفسیر می‌کند بلکه هم‌چنین تجارب خودشان را نیز تفسیر می‌کنند. زمانی که یک هیجان برانگیخته می‌شود، فرد ممکن است باورهایی نسبت به طول مدت، نیاز به کنترل، قابلیت درک هیجان، شباهت با هیجان‌های دیگران، شرم یا احساس گناه نسبت به هیجان، تحمل احساسات مختلط، تمرکز بر نشخوارگری، سرزنش دیگران به‌خاطر هیجان‌های خود، ابراز هیجان و این درک که دیگران به آنها اعتبار ببخشند داشته باشند. انتظار می‌رود این باورهای منفی دربارۀ تجربۀ هیجانی منجر به شکل‌گیری راهبردهای مشکل‌ساز برای مقابله با هیجان شوند.

مدل طرحوارۀ هیجانی و طرحواره درمانی هیجانی از مفاهیم و راهبردهای دیگر مدل‌های شناختی رفتاری استفاده می‌کند. همان‌گونه که اشاره شد، مدل بک با تأکید بر مفهوم باورهای خاص (طرح‌واره‌ها) در مدل کنونی طرحوارۀ هیجانی منعکس شده است. بااین‌حال، مدل طرحواره درمانی هیجانی بیشترین ارتباط را با مدل فراشناختی ولز (۱۹۹۹) دارد. بر پایه مدل فراشناختی، افرادی مستعد نگرانی هستند که نسبت به افکار مزاحم دارای باورهای مثبت و منفی هستند، به‌عنوان مثال، نگرانی به من کمک می‌کند تا برای مقابله با تهدید آماده باشم و نگرانی من خارج از کنترل است. در واقع، در مدل فراشناختی بر رابطۀ فرد با افکارش تمرکز می‌شود و بر محتوای افکار کمتر تأکید می‌شود. مدل طرحوارۀ هیجانی نیز بر محتوای افکار کمتر تمرکز می‌کند و بیشتر بر نظریه‌هایی که فرد نسبت به هیجان دارد متمرکز است. همانند مدل فراشناختی ولز، تفسیرهای مشکل‌ساز نسبت به هیجان‌های ناخواسته یا مزاحم منجر به رشد راهبردهای مقابله‌ای مشکل‌ساز می‌شوند. تأکید بر هیجان و محتوای ابعاد طرح‌واره‌های هیجانی تجربۀ هیجانی را در مرکز ثقل درمان قرار می‌دهد.
طرحواره درمانی هیجانی از این لحاظ که بر تفسیر افراد از هیجان‌ها تمرکز می‌کند و نه پذیرش یا آگاهی از هیجان از درمان‌های موج سومی متفاوت است. هرچند راهبردهای درمانی موج سومی‌ها بسیار سودمند هستند و دارای پشتوانۀ علمی بسیار نیرومند می‌باشند، مدل طرحواره درمانی هیجانی تلاش می‌کند تا نظریۀ خاص فرد نسبت به هیجان را مشخص کند، آن را اصلاح کند و فرد را برای اتخاذ راهبردهای سازگارانه‌تر برای تنظیم هیجان تشویق کند. در نتیجه، در این مدل بر اعتباربخشی، تأیید، عادی‌سازی، بسط دادن و تمییز هیجان‌ها، ارتباط دادن هیجان‌ها با معنا و ارزش‌های زندگی، بسط دادن معناها، اصلاح باورهای مربوط به طول مدت و فقدان کنترل هیجان، افزایش پذیرش هیجان‌های مختلط یا آمیخته تأکید می‌شود.
الیاس اکبری
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
NewLife.apk
10.3 MB
آکادمی طرحواره درمانی ایران با افتخار استارتاپ نیولایف را خدمت همکاران، دانشجویان و همراهان گرامی معرفی می نماید.

چرا نیولایف؟
نیولایف یک نرم‌افزار اندرویدی کاربردی است که به شما امکان می دهد :(سایت و آی او اس در مراحل بعد):
۱.فایل‌های آموزشی دوره‌های مختلف را با تخفیف بالا و به راحتی تهیه نمائید.
۲.کتاب‌های معتبر و پرفروش حوزه طرحواره درمانی را به راحتی تهیه و مطالعه کنید.
۳ از بهترین متخصصین طرحواره درمانی مشاوره بگیرید
۴-در دوره های آموزشی آینده با تخفیف مناسب ثبت‌نام کنید.
۵.در آزمون های مختلف شرکت کنید.
۶.خلاصه کتاب های مختلف را به صورت رایگان مطالعه کنید.
پیشنهاد ویژه به مناسبت انتشار اولیه : ما برای شما عزیزان تخفیف های زیادی را در نظر گرفته‌ایم. این فرصت طلایی را از دست ندهید و با نصب نرم‌افزار نیولایف از این تخفیف‌های مختلف بهره‌مند شوید.
📌لطفا برای دریافت خبرها و تخفیف های جدید ، بعد از نصب ، اجازه دریافت notifications بدهید .
با نیولایف، یک گام به سوی زندگی نو و حرفه‌ای‌تر.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
کارگاه «خودشناسی و خودکاوی با دیدگاه روانکاوی و روابط ابژه»
☆ما نیاز به خودشناسی عمیق داریم☆
با تدریس دکتر حسن رحمانی شمس، روان‌شناس با تجربه و مربی نمونه سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ انجمن ازدواج و خانواده کشور، برگزار می‌شود.

مدت زمان: ۴۰ ساعت آموزش

شهریه: ۷۶۰,۰۰۰ تومان

تخفیف: با دعوت یک نفر دیگر، شهریه به ۳۸۰,۰۰۰ تومان کاهش می‌یابد.

تاریخ برگزاری: اولین جلسه ۶ بهمن ماه ۱۴۰۳ امشب از ساعت ۲۱ تا ۲۳

فرمت: آنلاین از طریق گوگل میت

لینک ثبت‌نام:

https://chat.whatsapp.com/KYSFH0HEjWBDkiIGAVh4fM
هماهنگی: ۰۹۱۲۶۴۷۲۸۷۷

حساب بانکی برای پرداخت شهریه:

شماره حساب: ۶۰۶۳۷۳۱۱۹۳۴۰۳۲۷۷

بانک: مهر ایران

توجه: برای اطمینان از برگزاری کارگاه، لطفاً دوستان و همکاران خود را به گروه دعوت بفرمایید

روابط ابژه به روابط درونی و عاطفی ما با افراد تأثیر گذار در کودکی اشاره دارد که بر اساس نظریه روانکاوی، تأثیر عمیقی بر شخصیت و رفتار ما می گذارد. در این کارگاه، با این دیدگاه آشنا خواهید شد و می‌توانید به خودشناسی دقیق‌تری دست یابید.

امیدواریم با حضور در این کارگاه، تجربه‌ای مفید و آموزنده داشته باشید.
با ما باشید از صفر تا ۱۰۰
👈برای دهمین بار در تهران👉
فقط یکبار در سال این دوره با این شرایط برگزار می شود

بصورت حضوری و آنلاین


👈مبانی رواندرمانی پویشی فشرده و کوتاه مدت (Istdp)👉
۳۲ساعت بصورت تئوری و نظری
♦️
🔴مدرس و درمانگر :
حسن رحمانی شمس
دکترای تخصصی روانشناسی

مربی نمونه سال ۱۳۹۵و ۱۳۹۶و ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸انجمن ازدواج و خانواده کشور
مسئول کمیته تالیف و ترجمه انجمن ازدواج و خانواده
عضو تیم تخصصی مشاوره ازدواج و زوج انجمن ازدواج و خانواده
وهمچنین تیم تخصصی مهارتهای زندگی انجمن ازدواج و خانواده کشور

شهریه برای ۳۲ساعت آموزش:

یک میلیون و چهار صد هزارتومان
۱۹ نفر اول ثبت نام ۵۰٪تخفیف داده می شود

مبلغ ۷۰۰هزارتومان

پرداخت شهریه به شماره حساب
6063731193403277
بانک مهر ایران



👇👇👇👇👇👇👇👇👇

زمان برگزاری:
۲۹دی ماه ۱۴۰۳
جمعه ها از ساعت ۸:۳۰تا۱۲:۳۰
کارگاه بصورت یک جلسه حضوری و همچنین آنلاین برگزار می شود.
پس از اتمام این دوره به مدت ۵۶ساعت رول پلی و درمان با کیس واقعی در دوره پیشرفته
👈لینک ثبت دوره رواندرمانی پویشی کوتاه مدت

https://chat.whatsapp.com/GpeumzGO1W0GF65KmvoSNB
تخفیف ۸۰ درصدی محصولات آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی به مناسبت عيد مبعث پیامبر اکرم (ص) در داخل نرم افزار newlife
لینک دانلود و نصب:
https://www.tg-me.com/schematherapyforempowerment/12656
ماشین جلویی خیلی آهسته پیش می‌رفت و با اینکه مدام بوق می‌زدم، به من راه نمی‌داد....

داشتم خونسردیم را از دست می‌دادم که ناگهان چشمم به‌‌ نوشته کوچکی روی شیشه‌ عقبش افتاد:

راننده ناشنواست، لطفا صبور باشید...

مشاهده این نوشته همه چیز را تغییر داد...

بلافاصله آرام گرفتم، سرعتم را کم کرده و چند دقیقه با تأخیر به خانه رسیدم اما مشکلی نبود....

ناگهان با خودم زمزمه کردم: آیا اگر
آن نوشته پشت شیشه نبود، من صبوری به خرج می‌دادم؟

راستی چرا برای بردباری در برابر مردم به یک نوشته نیاز داریم!؟

اگر مردم، نوشته‌هایی به پیشانی خود بچسبانند، با آنها صبورتر و مهربان خواهیم بود؟ نوشته‌هایی همچون:

"کارم را از دست داده‌ام"
"در حال مبارزه با سرطان هستم"
"در مراحل طلاق، گیر افتاده‌ام"
"عزیزی را از دست داده‌ام"
"احساس بی ارزشی و حقارت می‌کنم"
"در شرایط بد مالی و ورشکستگی قرار دارم"
“بعد از سال‌ها درس خواندن، هنوز بیکارم”
“مریضی در خانه دارم”
و صدها نوشته دیگر ؛
اصلاً
کاش روی پیشونی آدمایی که دارن زیر بار غصه‌هاشون له می‌شن یه چیزی نوشته بود تا بقیه کمی مراعاتشون رو می‌کردن.
مثلا نوشته بود: این آقا دارد از صدمین جایی که فرم پر کرده و استخدام نشده برمیگردد، این آقا را دارند می‌گذارند خانه سالمندان، این خانم مادرش مریضی صعب‌العلاج دارد، این آقا قول داده تابستان برای پسرش دوچرخه بخرد ولی پول ندارد، این خانم تا حالا کسی عاشقش نشده، این آقا خیلی حالش بد است و اگر یقه‌اش را بگیرید امشب خودش را می‌کشد! این آدم شکستنی‌ست...

دوستان عزیزم
این روزها همه درگیر مشکلاتی هستند که ما از آن چیزی نمی‌دانیم...

بیائیم نوشته‌های نامرئی همدیگر را خوب درک کرده و با مهربانی به یکدیگر احترام بگذاریم چون همه چیز را نمی‌شود فریاد زد ... به نقل از کانال pdf.
آکادمی طرحواره درمانی ایران با مدیریت دکتر عباس شفیعی
@schematherapyforempowerment
👍5👏2
2025/07/08 19:15:29
Back to Top
HTML Embed Code: