Telegram Web Link
⭕️از نامش نیز می‌هراسند

دانشگاه علم‌ و صنعت اعلام کرده‌ که بناست اطراف پارک ژینا با موانع و جداره‌هایی بسته شود تا تنها بانوان اجازه ورود به آن را داشته باشند و اینچنین یکی دیگر از فضاهای دانشجویی، تفکیک و سپس حذف می‌شود.

این دانشگاه ید طولایی در اعمال تفکیک جنسیتی دارد. از تفکیک کلاس‌های علوم پایه گرفته تا حصارکشی در مسیر خوابگاه و استادیوم ورزشی، مات کردن شیشه‌های کتابخانه مرکزی. حال گویا دانشگاه تاب دیدن نام ژینا را هم ندارد و درپی حذف این فضای دانشجویی برآمده است.

پارک ژینا که به ابتکار دانشجویان به یاد ژینا امینی نامگذاری شد، یکی از مهمترین فضاهای دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است. بدلیل مجاورت با خیابان حیدرخانی، این پارک در اعتراضات سال گذشته بدل به نماد ارتباط ناگسستنی دانشگاه و خیابان شد. همچنین یکی از بزرگترین تجمعات دانشجویان در تاریخ ۹ مهر، در این پارک شکل گرفت.

گفتنی است این سیاست‌ها پیشتر در پارک آسا(گ به یاد کیانوش آسا) نیز اعمال شدند، که با مقاومت دانشجویان این فضای مهم همچنان در اختیار دانشجویان باقی مانده است.

#دانشگاه_علم‌وصنعت
#مطالبات_صنفی
5️⃣0️⃣8️⃣0️⃣
🆔@senfi_uni_iran
🔴بازداشت یک فعال دانشجویس در آستانه‌ی سالگرد


#علی_غلامی، فعال دانشجویی و عضو سابق انجمن آرمان دانشجویان دانشگاه علم و صنعت، عصر دیروز، ۲۳ شهریور در منزل خود در شهرستان شیروان بازداشت شد.


تا بدین لحظه، از نهاد بازداشت‌کننده و وضعیت فعلی او،  اطلاعی در دست نیست. گفتنی است ایشان پیش از این توسط هیچ نهاد امنیت یا قضایی احضار نشده بودند.

#سرکوب_فراگیر
#دانشگاه_علم‌وصنعت
5⃣0⃣8⃣1⃣
🆔@senfi_uni_iran
بازداشت فعالین ادامه دارد

#سمانه_اصغری، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه خوارزمی و فعال حقوق کودکان، دیروز ۲۳ شهریور بازداشت شد.

همچنین همسر خانم اصغری در این خصوص عنوان کرده است که «ماموران وزارت اطلاعات با هجوم به منزل و تفتیش مفصل خانه، سمانه را بازداشت و به گفته‌ خودشان به زندان اوین منتقل کردند.»

#سرکوب_فراگیر
#دانشگاه_خوارزمی
5️⃣0️⃣8️⃣2️⃣
🆔@senfi_uni_iran
⭕️بدیل‌های دانشگاهی؛ نهادهای دانشجویی
[تحلیل فعالان صنفی از وضعیت کنونی دانشگاه‌ها و حرکت به سوی بدیل‌های انضمامی]


سازمان بی‌سازمان‌ها

▫️از نظر آلن تورن، جامعه توانایی کنش بر خودش را دارد. بدان معنا که انگاره‌های کلان فرهنگیِ متفاوت، هرکدام برای ساخت و اثرگذاری بر ارزش‌ها و هنجارهای جامعه به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. تورن این را تاریخمندی نام نهاده و جنبش اجتماعی را رفتار جمعیِ سازمان‌یافته برای کنترل، ساخت و تفوق هنجارها و ارزش‌های جامعه می‌داند. اما برای پیروزی جنبش اجتماعی، به ابزار یا سرمایه‌ای نیاز است که منجر به تبلور قدرتِ جامعه شود؛ سرمایه اجتماعی.

▫️سرمایه اجتماعی سرمایه‌ای است متعلق به جامعه که از طریق تعاملات واقعی بین افراد شکل می‌گیرد. انسان‌ها از طریق مجموعه‌ای از شبکه‌ها به هم مرتبط می‌شوند و با گسترش این شبکه‌ها نوعی دارایی شکل می‌گیرد که سرمایه اجتماعی خوانده می‌شود. روابط بین افراد و شبکه‌های اجتماعی، هنجارهای تعامل و اعتماد را شکل داده و به اعضای جامعه این قدرت را می‌دهد تا اهداف جمعی را پیگیری کنند و به آن دست یابند.

▫️اکنون ما به میدان‌هایی برای تعامل و ارتباط بین اعضای جامعه نیاز داریم. اشکال مختلف نهادهای مدنی در ایران که می‌توانستند سرمایه اجتماعی خلق کنند، یا به کلی از طریق دستگاه سرکوب مهار شده و از کار افتاده‌اند، یا قلب ماهیت شده‌اند و یا در انحصار گروه‌های خودی و جریان اصلاحات درآمده‌اند.

▫️اما دانشگاه استخوانی در گلوی ج.ا است. انجمن‌های اسلامی که به عنوان نهادی انقلابی برای گزینش و سرکوب دانشجویان ساخته شده بود به مرور به نهادی تبدیل گشت که بر خلاف انتظار نظام سیاسی مستقر عمل می‌کرد و اینک توسط حکومت سرکوب می‌شود. شوراهای صنفی نیز با تمام محدودیت‌هایی که در تشکیل شورا‌ها ایجاد کردند به فعالیت خود ادامه دادند و در مقابل نیروهایی که قصد داشتند فعالیت‌شان را صرفا رفاهی جلوه دهند، ایستادگی کردند. اما ساختار عمودی، سلسله‌مراتبی و متمرکز انجمن‌های اسلامی و محدودیت‌های شوراها، از طرفی کار دستگاه سرکوب را آسان‌تر می‌کند و از سوی دیگر، به تعبیر رابرت پاتنم، این نوع ساختارها کمتر از پیوندها و ساختارهای افقی برای ساخت سرمایه اجتماعی مفید واقع می‌شوند.

▫️به نظر می‌رسد علاوه بر حفظ تشکل‌های موجود تا حد امکان، شکل دیگری از میدان تعامل و ارتباط را باید مورد توجه جدی‌تر قرار داد که هم تعاملات و ارتباط بین افراد را فراهم می‌آورد و هم ساختار غیر سلسله‌مراتبی و غیر خطی آن، کار دستگاه سرکوب را دشوارتر می‌کند و هم پیوندهای افقی آن، در ساخت سرمایه اجتماعی مفیدتر است.

▫️این شکل دیگر، سال‌هاست که در دسترس ماست و همگی به نوعی آن را تجربه کرده و با آن آشنا هستیم. اگرچه شاید به آن از منظر میدان ارتباط و تعاملِ سرمایه‌ساز نگاه نکرده‌ایم و صرفاً آن را به عنوان ابزاری برای هم‌افزایی دانش نگریسته‌ایم. این شکل یا فرمِ آشنا، حلقه‌های مطالعه و کتابخوانی، نقد فیلم، تحلیل مسائل روز یا اقسام دیگری از این نوع هستند.

▫️این حلقه‌ها به عنوان میدانی عمل می‌کنند که تعامل و ارتباط را برقرار ساخته و سرمایه اجتماعی خلق می‌کنند. در خلال این تعامل و ارتباط، گفتگو رخ خواهد داد، مسئله ساخته می‌شود و راه‌حل‌ها بررسی خواهد شد. این سرمایه اجتماعی در بزنگاه عمل خواهد کرد. بزنگاه همان ایجاد یا آشکارشدن شکاف در بدنۀ سازوبرگ قدرتِ برساخته است و سرمایه اجتماعی، هم زاده این شکاف است و هم اشتداد آن.

فعالان صنفی-دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی، تابستان ۱۴۰۲

#بدیل‌های_دانشگاهی
#دانشگاه_علامه_طباطبایی
5️⃣0️⃣8️⃣3️⃣
🆔@senfi_uni_iran
🟥بیانیه دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور به مناسبت سالمرگ ژینا و آغاز جنبش زن، زندگی، آزادی

بخش‌هایی از بیانیه‌ها؛

▫️#دانشگاه_خواجه_نصیر؛
«۳۶۵ روز قبل، همین حوالی، میانه‌های تهران، دختری ۲۲ ساله، برآمده از قلب ایران، آرام آرام قدم بر زمین می‌گذاشت. قدم‌های او رفته‌رفته بلندتر شدند، صدای آن رفته‌رفته به گوش می‌رسید. او را به زور وارد ماشین گشت ارشاد کردند، صدای قدم‌هایش بلندتر شد. او را به زور به خیابان منحوس وزرا بردند. او وارد آن‌جا شد و دیگر خارج نشد. کشته شد. سکوت؛ شوک؛ و انفجار. انفجارِ خشمی عمومی. خشمی برآمده از تاریخ و نه منحصر به امروز. برآمده از دیروزها که ظلم در آن پیوسته بر جان و دل مردم زخم می‌زد. زخمی که هم کُشت و هم قوی کرد...»


▫️#دانشگاه_علم‌وصنعت؛
«می‌جنگیم! فریاد می‌زنیم! کشته می‌شویم! ما مبارزه را با سکوت آغاز کردیم اما با سکوت پایان نمی‌دهیم.
سال گذشته خون بی‌گناهی به زمین ریخته شد و کاسه صبر و تحمل‌مان سر آمد، یک ایران برای دادخواهی مهسا به پاخاست. ایران، واژه‌ایست که ما را به یکدیگر مرتبط می‌کند، چرا که جنس ظلمی که بر ما روا داشته شده به هم نزدیک است. قتل مهسا نیز، نماد ظلمی از جنس واپسگرایی و ارتجاع جمهوری اسلامی است...»

▫️#دانشگاه_بهشتی؛
«بیش از چهار دهه است که حکومت جمهوری اسلامی وطن را به ورطه نابودی کشانده، انواع خشونت سیستماتیک و ستم جنسیتی را علیه زنان اعمال می‌کند، روز به روز به دامنه آن می‌افزاید و هرگونه اعتراض به عملکرد ویرانگر خود را سرکوب‌ می‌کند.
در پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۱، پس از به قتل رساندن ژینا (مهسا) امینی، مردم ایران با شعار «زن، زندگی، آزادی» اعتراضات گسترده‌ای را علیه حجاب اجباری، ستم طبقاتی، سرکوب اقوام، فقر، فساد، استبداد دینی و نقض حقوق آشکار خود برپا کردند. کارگر، معلم و دانشجو دست در دست هم جنگیدند...»

▫️#دانشگاه_تهران؛
«اکنون در آستانه‌ی سالگرد قیام زن زندگی آزادی هستیم، در یک سال گذشته شاهد ددمنشی نظام جمهوری اسلامی در جای جای کشور و سرکوب حداکثری تمامی صداهای مخالف و مشت‌های گره شده بودیم. قیام ژینا تصویری شفاف از وضعیت جامعه کنونی ایران به ما ارائه داد. فهمیدیم که ترس حصاری بیش نبوده و دورنمای ایران با گذار از حکومت کنونی قابل ترسیم است. انگشت‌هایی که قومیت‌ها را خطاب قرار داده و به تجزیه طلبی متهم می‌کردند شکسته شده‌اند و فهمیده‌ایم که تجزیه طلبی نیز توطئه‌ای بیش نبود...»

#دانشگاه_امیرکبیر؛
«جامعه ای به ستوه آمده از ظلم، تحقیر شده در تک تک ابعاد زندگانی، تحدید شده در ساده ترین حقوق انسانی خویش، گیر افتاده در حصار تمامیت‌خواهی با تار و پود مذهب، در تکاپوی مبارزهٔ هر روزه برای شکستن حصار، قتل مهسا را نقطه‌ای دید که خشم انباشته شدهٔ این ۴۴ سال را از مجرای حق طلبی فریاد زند و اعتراض خود به تمامیت سیستم را به منصه ظهور برساند…»

#دانشگاه_علامه_طباطبایی؛
«یک سال از قتل دختر ایران گذشت؛ به یاد آریم آن هنگامی را که ظالمان می تاختند و خوش خیالان سال ها در خیال خام اصلاح فساد حاکم بودند و تنها این مظلومیت غریب ژینا بود که وجدان خفته‌ی ایرانی را بیدار و ما را بر آن داشت که دیگر با این حکومت انسان کش، هر سازش و مماشات و توقع اصلاحی غیرممکن است…»

#دانشگاه_تربیت‌مدرس؛
«یک سال از قتل حکومتی مهسا ژینا امینی و طلوع جنبش «زن، زندگی، آزادی» می‌گذرد. دختر کرد زمانی که از شهرستانی حاشیه‌ای عازم پایتختِ ام‌القرای جهان اسلام می‌شد، گمان نمی‌برد که نامش رمز یکی از شکوهمندانه‌ترین رخدادهای سیاسی ‌ـ ‌اجتماعی تاریخ معاصر ایران شود؛ رخدادی که روح زخمی مردم را احضار کرد، ازـ‌یادـ‌رفته‌گان را از گورِ تاریخ بیرون کشید و زنده‌گان را به «زنده‌گی» و مطرودان را به قیام فراخواند. قتل مهسا نقطۀ گسستی شد از جریان‌های عقیمِ درون-حکومتی و آغازی برای‌ همۀ ایرانیان در تلاشی نفس‌گیر به‌سوی نظم اجتماعی و سیاسیِ جدید؛ نظمی که امروز همه به آن امید بسته‌ایم که هرچه بیش‌تر آزاد، عادلانه و انسانی باشد…»

#دانشگاه_اصفهان؛
«یکسال از قتل حکومتی مهسا امینی ، دخت کردِ ایران زمین گذشته است و ما به یاد خواهیم آورد که چگونه خون پاک مهسا در رگ های ملت آزادی خواه ایران به جریان درآمد و مشتِ اعتراض به ظلم و بی عدالتی را به خیابان ها کشاند..»

متن کامل بیانیه‌ها را در اینجا بخوایند.

این پست بروزرسانی می‌شود.

#دانشگاه_خواجه‌نصیر
#دانشگاه_علم‌وصنعت
#دانشگاه_بهشتی
#دانشگاه_تهران
#دانشگاه_امیرکبیر
#دانشگاه_علامه_طباطبایی
#دانشگاه_تربیت‌‌مدرس
#دانشگاه_اصفهان
5⃣0⃣8⃣4⃣
🆔@senfi_uni_iranر
شوراهای صنفی دانشجویان کشور
. 🔴 تخلف گسترده دانشگاه‌ها و وزارت علوم در رسیدگی به پرونده‌های انضباطی بر اساس شیوه‌نامه انضباطی، پس از اعتراض دانشجو به حکم کمیته تجدیدنظر، کمیته‌ای در وزارت علوم موسوم به کمیته مرکزی، وظیفه رسیدگی به پرونده انضباطی دانشجو و اعتراض وی را دارد. ▫️با این…
احکامی که دوبرابر اجرایی می‌شوند!


بر اساس گزارشات، ۸ دانشجوی دانشگاه دامغان که طی احکام انضباطی صادر شده در بهمن ۱۴۰۱ به یک ترم منع از تحصیل محکوم شده و این محرومیت‌ را در ترم پیش گذرانده بودند، بار دیگر و در پی تایید این حکم از سمت کمیته مرکزی وزارت علوم، از تحصیل در نیمسال آینده محروم شدند. همچنین درخواست اقامت خوابگاه ایشان حذف شده و امکان انتخاب واحد از آنان سلب شده است.

#بهاره_دوانی، #پریزاد_اسماعیلی، #مهسا_سلطانی، #مبینا_یعقوب‌زاده، #ملیکا_احمدیان و #ستاره_سبک‌رو دانشجویان کارشناسی رشته سینما و همچنین #ریحانه_نیکویی دانشجوی کارشناسی رشته حقوق، #ریحانه_خسروی دانشجوی کارشناسی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال از تحصیل در ترم آتی محروم شده‌اند.

این دانشجویان در نیمسال گذشته و علی‌رغم اعتراض به حکم، در روندی عیرقانونی از ورود به دانشگاه‌ و حضور در کلاس‌ها و خوابگاه منع می‌شوند و حکم غیرقطعی ایشان اجرایی می‌شود. این پایان ماجرا نیست و دانشگاه در اقدامی ناگهانی، در هفته‌های پایانی ترم و در بازه امتحانات، ترم تحصیلی آنان را فعال می‌کند. به دانشجویان بصورت شفاهی و بدون ابلاغیه رسمی گفته می‌شود که حکمشان بخشوده شده است و آنان باید در امتحانات شرکت کنند، در غیر اینصورت نمره صفر برای آنان ثبت می‌شود. این درحالی بود که دانشجویان به دستور دانشگاه از حضور در کلاس‌ها محروم بودند و برخی اساتید به بهانه عدم حضور دانشجویان در طول ترم، برای آنان نمره صفر ثبت می‌کنند و به این شیوه برخی از آنان مشروط می‌شوند!
حال دانشگاه مدعی است که حکم دانشجویان در ترم گذشته اجرایی نشده است و بنابراین با تایید حکم از سوی کمیته مرکزی، این افراد از تحصیل محروم شده‌اند.

بر اساس آیین‌نامه انضباطی، احکامی که به آنها اعتراض شده و‌ در مرحله رسیدگی در کمیته مرکزی هستند، قابل اجرا نیستند. درحالی که مسئولین دانشگاه دامغان آشکارا خلاف قانون عمل کرده‌اند و باید مورد پیگرد قرار بگیرند، این دانشجویان هستند که از ساده‌ترین حقوق خود محروم می‌شوند.

روایتی از این رخدادها را در اینجا بخوانید.

#حق_همگانی_تحصیل
#دانشگاه_دامغان
5️⃣0️⃣8️⃣5️⃣
🆔@senfi_uni_iran
⭕️اجرای حکم بدون ابلاغ رسمی

#سارا_مددی دانشجوی کارشناسی رشته سینما دانشگاه سوره، بدون طی شدن روند قانونی تشکیل پرونده و ابلاغ رسمی حکم، با اتهام عدم رعایت ضوابط پوشش(مقنعه!) به دو ترم محرومیت از تحصیل با احتساب سنوات محکوم شد.

این دانشجو در صفحه شخصی خود عنوان کرد که پیشتر در بهمن ۱۴۰۱ به «تغییر محل تحصیل» محکوم شده بود که با امضای تعهدنامه، این حکم به حالت تعلیق درآمد. اما اینبار دانشگاه بدون احضاریه، جلسه تفهیم اتهام و اخذ دفاعیات، دسترسی این دانشجو را به سامانه آموزشی قطع کرده و در پاسخ به پیگیری‌های وی، بصورت شفاهی اتهام و حکم ایشان را ابلاغ کرده است. نمونه‌ای دیگر از احکام کاملا غیرقانونی صادر شده در دانشگاه‌ها برای حذف دانشجویان معترض.

گفتنی است این دانشجو در آستانه فارغ‌التحصیلی است و تنها دفاع از پروژه کارشناسی وی باقی مانده است.

#دانشگاه_سوره
#حق_همگانی_تحصیل
5️⃣0️⃣8️⃣6️⃣
🆔@senfi_uni_iran
🔴 آزار‌ دانشجویان در کمیته‌ها‌ی انضباطی


بر اساس گزارش دانشجویان از کمیته‌ی انضباطی دانشگاه یزد، این دانشگاه طی فرایند‌های مختلف دانشجویان را در کمیته‌ انضباطی مورد آزار قرار می‌دهد. این آزار‌ها از جانب معاونت دانشجویی، نماینده‌ی نهاد رهبری و ریاست دانشگاه به شکلی مداوم متوجه دانشجویان شده است که با فشار زیاد و تهدید از طرف دانشگاه، در سکوت خبری تداوم یافت.

▫️بلاتکلیفی در وضعیت تحصیلی؛
دانشجویانی که در این دانشگاه حکم انضباطی قطعی دریافت نکرده‌ بودند با ممنوعیت‌های طولانی‌مدت از تحصیل و امکانات رفاهی مواجه شدند و پس از دریافت حکم قطعی نیز مجددا از تحصیل آنان ممانعت می‌شود. همچنین در مواردی دانشگاه با اخذ تعهد یا گذراندن بخشی از محکومیت انضباطی، به دانشجویان قول بازگشت به تحصیل می‌دهد اما دقیقا در بازه انتخاب واحد، سامانه‌ی اموزشی آنان را مسدود می‌کند. این اقدامات کاملا غیر قانونی‌ای انجام هستند و مسببین آن باید مورد پیگرد قرار بگیرند‌.

▫️تهدید دانشجویان و دوستان‌شان در صورت عدم همکاری با حراست؛
در گزارشات متعدد از این دانشگاه، دانشجویان در کمیته‌های انضباطی تهدید شده‌اند که چنانچه نام دوستان‌شان را فاش نکنند، پرونده‌های انضباطی‌ آنان هرگز بسته نخواهد شد. همچنین دوستان و نزدیکانِ دانشجویانی که در کمیته‌های انضباطی محکوم شده یا مورد آزار قرار گرفتند، تهدید می‌شوند که در صورت انتشار اخبار دوستانشان، خودشان نیز از تحصیل محروم خواهند شد. این تهدید‌ها حتی در مواردی عملی نیز می‌شوند و چندین دانشجو تاکنون، صرفا بابت حمایت از دوستانشان تعلیق و محروم از تحصیل شده‌اند.

▫️اجبار دانشجو به درخواست انتقالی از دانشگاه؛
در یک مورد دانشگاه بدون ابلاغ هیچگونه حکمی دانشجو را از تحصیل منع کرده است و به او گفته می‌شود که یا باید درخواست انتقالی بدهد و یا اخراج خواهد شد. همچنین در فرایندی غیرقانونی، حذف پزشکی یک درس که قانونا باید پذیرفته می‌شد را در گرو این درخواست انتقالی قرار دادند. پس از امتناع این دانشجو، دانشگاه از کمیته‌ی مرکزی وزارت علوم درخواست «تغییر محل تحصیل یا تبعید تحصیلی» وی را می‌کند و دانشجو را تا زمان پاسخ کمیته‌ی مرکز در حالت معلق از تحصیل قرار داده و اجازه‌ انتخاب واحد به اون نمی‌دهد. این در حالی است که دانشگاه پیگیری این حکم را نیز به خودِ دانشجو حواله کرده است.

▫️آزارهای کلامی و جنسیتی در جلسات کمیته‌ی انضباطی؛
بر اساس گزارش‌‌ها دانشجویان-مخصوصا دانشجویان دختر- در جلسات کمیته‌ی انضباطی مورد توهین، فحاشی و آزارهای کلامی زیادی از جانب اعضای کمیته و رییس دانشگاه قرار گرفته‌اند. در مواردی معاونت دانشجویی دانشگاه و نماینده‌ی نهاد رهبری به دانشجو انگ بی‌بندوباری زده و او را به شدت مورد آزار و فحاشی قرار داده‌اند به حدی که دانشجو در جلسه‌ دچار حمله‌ی قلبی و عصبی شده و نیاز به مراقبت پزشکی پیدا کرده‌ بود.

این موارد تنها بخشی از بی‌قانونی‌ها و برخوردهای بیشرمانه‌ی مسئولین دانشگاه با دانشجویان است. همچنین در دیگر دانشگاه‌های کشور نیز شاهد برخوردهای غیرقانونی و غیر اخلاقی با دانشجویان هستیم که پیشتر نیز به ‌آن‌ها اشاره شده است.

#دانشگاه_یزد
#حق_همگانی_تحصیل
5⃣0⃣8⃣7️⃣
🆔@senfi_uni_iran
⭕️بخششِ حیله‌گرانه!

#فرشید_عزیزپور، دانشجوی کارشناسی رشته مجسمه‌سازی دانشگاه هنر، در صفحه شخصی خود، شرحی از رخداد‌های یک‌سال گذشته و سرکوب‌های صورت گرفته علیه خویش را به اشتراک گذاشت.

در این متن آمده‌است که آقای عزیزپور از ۲۲ فروردین ۱۴۰۲ تا پایان ترم ممنوع‌الورود بودند و به دلیل عدم شرکت در کلاس‌ها، ترم گذشته را مشروط شدند. همچنین کمیته انضباطی طی حکمی در خردادماه، ایشان را یک ترم از تحصیل محروم می‌کنند. حال در آستانه آغاز ترم جدید، دانشگاه به ایشان اطلاع داده‌ که محرومیتشان بخشیده شده و باید انتخاب واحد کند! درغیر اینصورت برای ترم سوم مشروط شده و اخراج خواهد شد. گفتنی‌ست ایشان با این بخشودگی مخالفت کرده‌اند.

روند طی‌شده برای ایشان مشابه بسیاری دیگر است؛ ممنوع‌الورودی‌های غیرقانونی، صدور احکام انضباطی طی روندهای غیرقانونی و با اتهامات دروغین که بدون‌ سند و مدرک اجرایی می‌شوند و درنهایت بخشودگی ناگهانی که خود دست‌آویزی است برای سرکوب بیشترِ دانشجویان در برزخِ «تعهد و تعلیق و اجرای حکم» و مشروعیت‌بخشی به حکم غیرقانونی.

#دانشگاه_هنر
#حق_همگانی_تحصیل
5️⃣0️⃣8️⃣8️⃣
🆔@senfi_uni_iran
🔴دست مسئولان در جیب دانشجویان

به گفته دانشجویان دانشگاه جهرم فارس، هزینه اجاره خوابگاه در نیمسال آینده افزایش چشمگیری داشته و به بیش از ۲ میلیون‌تومان رسیده است. درحالی که نرخ قانونی اجاره‌بهای خوابگاه‌های دولتی توسط صندوق رفاه تعیین می‌شود و اخذ این مبالغ کاملا غیرقانونی است.

این دانشگاه با کمبود خوابگاه مواجه است و چند سالی‌ست که خوابگاه‌های خودگردان را اجاره می‌کند. اما این موضوع برای اولین‌بار در دفترچه کنکور ۱۴۰۲ منعکس می‌شود و بنابراین دانشگاه ملزم به ارائه خوابگاه با نرخ دولتی برای دانشجویان ورودی ۱۴۰۱ به قبل است. درحالی‌ که در ترم‌های گذشته نیز مبالغ غیرقانونی( از ۱٫۳ تا ۱٫۷ میلیون‌تومان) از دانشجویان اخذ شده است.

همچنین گزارشات متعددی از وضعیت وخیم خوابگاه‌های این دانشگاه از منظر بهداشتی(حضور حشرات و سوسک‌ها، دیوار‌های نم‌کشیده و موکت‌های کثیف و خراب، سرویس‌بهداشتی داخل اتاق بدون هواکش) و رفاهی(۴ تا ۶نفر در اتاق‌های حدودا ۱۵ تا ۲۰ متری) حکایت دارند.

#مطالبات_صنفی
#دانشگاه_جهرم
5️⃣0️⃣8️⃣9️⃣
🆔@senfi_uni_iran
🔴 نامهٔ شورای صنفی سابق پیرامون مشکلات دانشجوییِ دانشگاه صنعتی سهند


در این نامه به اعم مشکلات رفاهی، آموزشی و‌ فرهنگی این دانشگاه اشاره شده‌است. از جمله مسئله پرداخت نقدی یارانه تغذیه، مسئله پرداخت هزینه دروس حذف‌اضطراری یا مردود شده، نقد فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه و شکل‌دادن‌ دوقطبی میان دانشجویان، نبود امکانات رفاهی در خوابگاه دختران، پرداخت حقوق معوقه کارکنان اشاره شده است.

کانال شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی سهند تبریز: @Sut_Senfi

#دانشگاه_سهند_تبریز
#مطالبات_صنفی
5️⃣0️⃣9️⃣0️⃣
🆔@senfi_uni_iran
⭕️محرومیت از تحصیل بواسطه حکم کمیته مرکزی

#مصطفی_موسوی دانشجوی مدیریت گردشگری دانشگاه یزد با رای کمیته مرکزی انضباطی وزارت علوم، به دو ترم منع موقت از تحصیل بدون احتساب سنوات محکوم شد. زمان اجرای حکم از نیم سال اول ۴۰۲-۴۰۳ است.

#حق_همگانی_تحصیل
#دانشگاه_یزد
5️⃣0️⃣9️⃣1️⃣
🆔@senfi_uni_iran
2025/07/05 16:34:14
Back to Top
HTML Embed Code: