This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
▫️ سندرم پیش از قاعدگی(PMS)

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
https://www.tg-me.com/Sexual_education
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ویدیویی با موضوع آزار جنسی

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
https://www.tg-me.com/Sexual_education
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی هلن فیشر با عنوان "چرا عاشق می شویم؟ چرا خیانت می کنیم؟"
▫️با زیرنویس فارسی

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
طلاق_بگیرم_یا_در_ازدواج_بد_باقی_بمانم.3gp
10.5 MB
▫️ طلاق بگیرم یا در ازدواج بد باقی بمانم؟


کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
آنچه كه بايد در مورد سواستفاده جنسی از كودك بدانيم.

دكتر فاطمه آذرتاش، مشاور خانواده


کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
ArmisaiS1218.pdf
9.3 MB
▫️ خنکش کن (مدیریت خشم و حل تعارض)

▫️مدیریت در شرایط چالشی

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
Bolugh-o-Ezdevaj.pdf
6.1 MB
بلوغ و ازدواج | برنار مک فادن ، مهرداد مهرین

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
▫️نتایج تحقیق منتشر شده در نشریه "پزشکان آلمان" نشان می‌دهد که بیشتر زنان و مردان آلمانی، به عبارتی ۸۸ درصد مردان و ۸۹ درصد زنان رابطه جنسی "عادی" یعنی واژینال داشته‌اند. تمایل به رابطه جنسی دهانی در میان مردان ۵۶ درصد و در میان زنان ۴۸ درصد بوده است.

▫️ ۱۹ درصد مردان به شکل فعال و ۴ درصد به شکل غیرفعال رابطه جنسی از راه مقعد داشته‌اند و زنان ۱۷ درصد. هم‌چنین ۸۶ درصد مردان و ۸۲ درصد زنان گفته‌اند که به جنس مخالف تمایل دارند. پنج درصد مردان و هشت درصد زنان گفته‌اند که با جنس موافق هم یک بار رابطه جنسی داشته‌اند. برخی هم پاسخی به این سوال نداده‌اند یا گفته‌اند که به هیچ‌کدام این دسته‌بندی‌ها تعلق ندارند.

پژوهش یاد شده نشان می‌دهد که گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال بیشترین میزان رابطه جنسی را برقرار می‌کنند. در این سن مردان به طور میانگین ۶۰ بار در سال و زنان ۴۷ بار سکس دارند. آماری که با بالا رفتن سن به شدت افت می‌کند؛ مردهای بین ۵۰ تا ۵۹ سال ۳۴ بار و زنان تنها ۲۲ بار رابطه جنسی در سال برقرار می‌کنند

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
Audio
فایل صوتی کارگاه تربیت جنسی
کنجکاوی جنسی کودک
قسمت اول

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
Audio
فایل صوتی کارگاه تربیت جنسی
کنجکاوی جنسی کودک
قسمت دوم

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
♻️آیا خوشبختی، زندگی را معنادار می‌کند؟

✍️ زهره سعیدی

برای پاسخ به این پرسش ابتدا باید بدانیم خوشبختی به چه معناست، سپس بدانیم چه چیزی زندگی را معنادار می‌سازد.

🟢 تعریف خوشبختی: خوشبختی عموماً با درآمد مکفی، شغل خوب، همسر مناسب، سفرهای دوست‌داشتنی و امثالهم تعریف می‌شود. اگر این تعریف از خوشبختی را بپذیریم، منشأ خوشبختی بیشتر بیرونی است و بر اساس آن می‌توان زندگیِ واجدِ خوشبختی را اینگونه تعریف کرد: «زندگی‌ای که در آن فرد به عنوان شخصی واجد اراده آزاد، سطحی مناسب از رفاه، آسایش، امنیت و شادکامی را تجربه می‌کند».

🟢 تعریف معناداری: معناداری با هدفمندی و ارزشمندی در پیوند است. اگر زندگی هدفمند و واجد ارزشمندی باشد، معنادار خواهد بود. مثلاً مادری که فرزندی شایسته تربیت کرده است، یا معلمی که شاگردش را باسواد کرده است، احساس ارزشمندی می‌کند. بنابراین منشأ معنادهی به زندگی بیشتر درونی است و بر اساس آن می‌توان زندگیِ معنادار را اینگونه تعریف کرد: «زندگی‌ای که در آن فرد به عنوان شخصی واجد اراده آزاد، اهداف ارزشمندی را پی می‌گیرد».

🟢 بنا بر تعریفی که از خوشبختی و معنای زندگی ارائه شد، آنها یکی نیستند. زندگی می‌تواند واجد شادی، لذت و رفاه؛ اما فاقد معنا باشد و می‌تواند واجد درد و رنج و سختی؛ اما دارای معنا باشد. بنابراین خوشبختی و معنای زندگی یکی نیستند. با این حال آنها بر یکدیگر تأثیر می‌گذارند. بنابراین در عین اینکه معناداری و خوشبختی دو مفهوم متمایز از یکدیگرند، بر همدیگر اثرگذارند.

🟢 اگر آدمی فاقد خوشبختی باشد، فقدان خوشبختی مانعی برای معناداریِ زندگی او خواهد بود. به‌عنوان مثال اگر فردی معنای زندگی را در تربیت فرزند شایسته قرار داده باشد، باید امکانات مالی کافی داشته باشد. به همین خاطر فرد فقیر و بی‌چیزی که دست به خودکشی می‌زند، زندگی‌اش را فاقد خوشبختی یافته است و فقدان خوشبختی امکان معنابخشی به زندگی را از او سلب کرده است. بنابراین برای اینکه زندگی معناداری داشته باشیم به سطحی از خوشبختی نیازمندیم.

🟢 به همین ترتیب اگر زندگی فاقد معنا باشد، فقدان معناداری مانعی برای خوشبختی خواهد بود. اگر زندگی‌مان را معنادار ندانیم، احساس خوشبختی نخواهیم کرد. می‌توان سرشار از مؤلفه‌های خوشبختی بود اما زندگی را پوچ و بی‌معنی ارزیابی کرد. اگر فکر کنیم زندگی پوچ و بی‌معنی است، هر چقدر هم که واجد رفاه و آسایش باشیم، خودمان را خوشبخت نخواهیم دانست. برای اینکه در عین خوشبختی احساس پوچی و ناامیدی نکنیم، به زندگیِ معنادار نیازمندیم. به همین خاطر هنرمندِ مشهور و ثروتمندی که دست به خودکشی می‌زند، در عین برخورداری از خوشبختی، زندگی‌اش را فاقد معنا یافته است.

🟢 در واقع خوشبختی و معناداری دو بال تداوم زندگی مطلوب هستند.


1402/11/14
ادامه دارد

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
♻️آیا خوشبختی، زندگی را معنادار می‌کند؟

✍️ زهره سعیدی

🟢 در پاسخ به این پرسش می‌توان گفت اگر مؤلفه‌های خوشبختی، اهداف ما در زندگی باشند و آن اهداف را ارزشمند بدانیم، پس می‌توانند زندگی را معنادار سازند.

🟢برای پی بردن به اینکه اهدافی که در زندگی داریم ارزشمند هستند یا نه، لازم است این اهداف را بررسی کنیم. ما در زندگی اهداف کوچک، بزرگ، فرعی و اصلی داریم. مثلاً می‌خواهیم تحصیلات عالی داشته باشیم، شغلی پیدا کنیم، ازدواج کنیم، بچه‌دار شویم، خانه بخریم، سفر کنیم، نویسنده، خواننده، معلم، مکانیک، روزنامه‌نگار، سیاست‌مدار و امثالهم شویم، یا اینکه قصد داریم مطابق با وجدان اخلاقی رفتار کنیم، کنش‌های عاقلانه داشته باشیم و به دیگران خیر برسانیم.

🟢تمام اینها اهداف کوچک و بزرگ یا اصلی و فرعیِ زندگی ما هستند و می‌توانند زندگی را برای ما هدفمند و بنابراین معنادار سازند. اما آیا این اهداف ارزشمند هم هستند؟ برای اینکه بتوانیم ارزشمندی را در اهدافمان تشخیص دهیم نیاز به معیار و ملاک داریم. پس پرسش را اینگونه طرح می کنیم: آیا ملاکی برای تشخیص اهداف ارزشمند وجود دارد؟

🟢بله وجود دارد. هر چقدر اهدافمان معطوف به منفعت فردی باشد از ارزش کمتری برخوردار است و هر چقدر معطوف به منفعت جمعی باشد از ارزش بیشتری برخوردار است. به بیان دیگر هر چقدر اهدافمان خودخواهانه‌تر باشد ارزش کمتری دارد و هر چقدر دیگرخواهانه‌تر باشد ارزش بیشتری دارد.

🟢لذات زندگی و دست‌یابی به اهداف شخصی می‌توانند ما را شاد و خوشحال کنند اما چون صرفاً منفعت شخصیِ ما را برآورده می‌کنند برای معنابخشی به زندگی کفایت نمی‌کنند؛ اما اهدافِ خیرخواهانه، عدالت‌طلبانه، اخلاق‌مدارانه و صلح‌محورانه که بتواند رنج انسانها را کاهش دهد و شادی آنها را بیفزاید و جهان را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کند، علاوه بر اینکه ما را خوشنود می‌کنند، چون منفعت جمعی را برآورده می‌کنند، در معنابخشی به زندگی سرآمد هستند.

1402/11/22

کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
😱 چگونه آروم و بی سر و صدا یک انسان را به قتل برسونیم تا شاید خودمون به خواسته مون برسیم.... !

💔 انتشار ضروری
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 سیاستی کثیف ترویج ایدئولوژی تراجنسیتی :
خطری بزرگ در کمین نوجوانان دختر !

🔺جی مایکل بیلی، یکی از پژوهشگران معروف و شناخته شده در مباحث مرتبط با ناهمنوایی جنسیتی، همجنسگرایی، و مباحث مرتبط با افراد موسوم به ناراضی جنسیتی (تراجنسی/تراجنسیتی) است. گرچه، بیلی تا کنون شاید چیزی بیش از ۱۰۰ مقاله مرتبط با این مباحث مطرح کرده، و حتی از کسانی بوده که در دهه ۱۹۹۰ درباره احتمال زمینه زیستی داشتن برخی از این موارد پژوهش هایی انجام داده است، اما به تازگی مورد نامهربانی فعالان ترویج تراجنسیت گرایی و همجنسگرایی واقع شده است.

🔺دلیل این امر را می توان، در دو اثر تازه تر بیلی ردیابی کرد. یکی کتاب «مردی که ملکه خواهد شد» که بیلی در آن درباره جنبه های بیمارگون برخی وضعیت های تراجنسیتی و همجنس‌گرایی صحبتهایی مطرح کرد و دیگری در مقاله تازه تر او که «گونۀ جدیدی از تراجنسی گرایی متأثر از فضای مجازی و تأثیرات اجتماعی دوستان و جو غالب» را به ویژه بر دختران نوجوان شناسایی کرد.

🔺بیلی و همکارش در این مقاله اخیر، توضیح می دهند که مراجعۀ بسیار زیاد دختران به مراکز مشاوره با «مشکل ادراک ترنس بودن خود» نیازمند بررسی است. آنها فرضیه ای را که ادعا می کند، دلیل این امر، شرایط بازتر فعلی است و این افراد می توانند راحت تر مشکل خود را بیان کنند، با شواهد رد می کند و توضیح می دهد که این گونۀ جدید، چگونه احتمالا تحت تأثیر شرایط اجتماعی و فضای مجازی و گروه های تشکیل شده با عنوان افراد ترنس و ... به یکباره در نوجوان و به ویژه دختران حدود ۱۴ سال سر بر می آورد.

🔺بیلی بین این وضعیت عجیب با اختلالی که در دوران کودکی با علائم مشخص قابل تشخیص است، تمایزگذاری می کند و در مطلبی دیگر با همکاری پژوهشگر شناخته شدۀ دیگر این عرصه، ری بلانچارد، توضیح می دهد که اگر بخواهیم کمکی به والدین بکنیم، باید واقعیت ها رابیان کنیم و مخفی کاری دردی را دوا نمی کند.

🔺میریام گراسمن، روانپزشک معروف دیگر امریکایی نیز اخیرا بیان کرده بود که زمانی که در دوران تحصیلش با «اختلال هویت جنسیتی» آشنا شده بود، هرگز گمان نمی کرد روزی چنین مراجعی ببیند (از بس این افراد کمیاب بودند)، اما حالا مرتب افرادی با مشکل هویت جنسیتی به مراکز می آیند و این قطعا غیرعادی است.

🔺جالب است که مقاله اخیر بیلی و همکارش، به احتمال بسیار زیاد به خاطر گروه های فشار (گی اکتیویست ها و سایر مروجان ایدئولوژی تراجنسیتی و همجنسگرایی) پس گرفته شد! در حالی که بیلی پژوهشگر بسیار شناخته شده اس است!

🔺به نظر میرسد بلایی که بر سر رابرت اسپیتزر آمد، دارد به بیلی هم تسری پیدا می کند، چون او در مقاله اخیر گفته «ترنس تحت شرایطی می تواند پدیده ای مُسری باشد».

🔺لازم است متخصصان و متولیان فرهنگی، هر چه سریعتر دست به اقداماتی کارگشا و سریع بزنند، تا موج این ایدئولوژی خطرناک بر کشور غالب نشود و که خدای ناکرده پس از غلبه این موج، راه بازگشت بسیار صعب و بلکه ناممکن به نظر می رسد، کما اینکه در غرب امروز شاهد آن هستیم.

🔸 مقاله پس گرفته شده بیلی و همکارش👇

RETRACTED ARTICLE: Rapid Onset Gender Dysphoria: Parent Reports on 1655 Possible Cases

به جمع ما بپیوندید 👇
🔹کانال تربیت جنسی و سکسولوژی
@Sexual_education
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
دوره مربی‌گری توانمندی‌های منش بزرگسال
(مبتنی بر آموزه‌های سلیگمن)



🔸 مدرس: پرستو فصیح


💠 سرفصل های دوره (توانمندیهای ۲۴ گانه) 👇

🔅کنجکاوی
🔅عشق به یادگیری
🔅تفکر نقاد
🔅خلاقیت
🔅هوش اجتماعی
🔅وسعت دید
🔅شجاعت
🔅پشتکار
🔅صداقت
🔅مهربانی
🔅دوست داشتن و دوست داشته شدن
🔅کار گروهی
🔅انصاف و برابری
🔅رهبری
🔅خودکنترلی
🔅دقت و احتیاط
🔅تواضع
🔅تحسین زیبایی‌ها
🔅قدردانی
🔅امید و خوش‌بینی
🔅معنویت
🔅بخشش
🔅شوخ‌طبعی
🔅شور و شوق


🔸 شروع از ۱۴ اردیبهشت
به مدت ۱۰ جلسه



با اعطای گواهی رسمی مربیگری


🔴 غیرحضوری
(تماشای انلاین با امکان پرسش از مدرس + تماشای بازپخش به مدت ۳ ماه+ دریافت فایل صوتی)


✈️ ثبت نام فقط از طریق 👇
@haniyeakbari

🔴 اطلاعرسانی سایر دوره های معتبر کشور👇
https://www.tg-me.com/psychology_university
https://eitaa.com/psychology_university
https://ble.ir/psychology_university
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔴 امروز ساعت ۱۵ شروع دوره تربیت مربیگری توانمندی های منش بزرگسال

🟢دوره ای جامع و کامل و بسییار مناسب برای فعالان خانواده ، مشاوران ، روانشناسان ، مددکاران اجتماعی ، مشاورین مذهبی و عموم افراد علاقه مند به این حوزه

ثبت نام و اطلاعات تکمیلی : 👇
@haniyeakbari 💠
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
✅️ با اعطای کتاب
"پرورش توانمندیهای کودک و نوجوان"


3️⃣ سومین دوره مربی‌گری توانمندی‌های کودک و نوجوان
(مبتنی بر آموزه‌های سلیگمن)


🗣 مدرس: پرستو فصیح


💠 سرفصل های دوره 👇

🔅کنجکاوی
🔅عشق به یادگیری
🔅تفکر نقاد
🔅خلاقیت
🔅هوش اجتماعی
🔅وسعت دید
🔅شجاعت
🔅پشتکار
🔅صداقت
🔅مهربانی
🔅دوست داشتن و دوست داشته شدن
🔅کار گروهی
🔅انصاف و برابری
🔅رهبری
🔅خودکنترلی
🔅دقت و احتیاط
🔅تواضع
🔅تحسین زیبایی‌ها
🔅قدردانی
🔅امید و خوش‌بینی
🔅معنویت
🔅بخشش
🔅شوخ‌طبعی
🔅شور و شوق

📆 شروع از ۲۰ اردیبهشت
به مدت ۱۰ جلسه

💠 با اعطای گواهی رسمی مربیگری

💻 غیرحضوری
(تماشای انلاین با امکان پرسش از مدرس + تماشای بازپخش به مدت ۳ ماه+ دریافت فایل صوتی)

🔸 کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام فقط از طریق 👇
@Haniyeakbari

🔺 اطلاعرسانی سایر دوره های معتبر کشور👇
https://www.tg-me.com/psychology_university
https://eitaa.com/psychology_university
https://ble.ir/psychology_university
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Sexual education | سکسولوژی pinned «🔴 امروز ساعت ۱۵ شروع دوره تربیت مربیگری توانمندی های منش بزرگسال 🟢دوره ای جامع و کامل و بسییار مناسب برای فعالان خانواده ، مشاوران ، روانشناسان ، مددکاران اجتماعی ، مشاورین مذهبی و عموم افراد علاقه مند به این حوزه ثبت نام و اطلاعات تکمیلی : 👇 @haniyeakbari…»
🔤🔤🔤🔤
Cognitive-Behavioral Couple Therapy
💠 دوره جامع تربیت زوج درمانگر
شناختی رفتاری

🔻 مدرس: دکتر حسن حمیدپور

🔹 ظرفیت ثبت نام محدود است . 🔹

سرفصل های دوره:

🔴زوج درمانی👇
🔺سبب شناسی مشکلات زناشویی از دیدگاه شناختی رفتاری
🔺سنجش
🔺فرمول بندی
🔺هدف گزینی
🔺آموزش
🔺اجرای طرح درمان
🔺مشکلات و راهکارها
🔺راهکارها و تکنيک های درمانی
🔺ايفای نقش عملی


🔴شکست عاطفی👇

🔺مباحث نظری شناختی رفتاری در شکست های عاطفی
🔺تعريف شکست عاطفی
🔺انواع شکست عاطفی
🔺سبب شناسي شکست عاطفی
🔺سنجش عوامل موثر در شکست عاطفی
🔺فرمول بندی
🔺هدف گزينی
🔺طرح درمان
🔺اجراي طرح درمان
🔺مشکلات
🔺راهکارها و تکنيک های درمانی
🔺ايفای نقش عملی


🔴 زوج درمانی یک طرفه👇

🔺چرا نیازمند زوج درمانی یک جانبه هستیم؟
🔺چرا یکی از زوجین برای حل و فصل مشکلات زناشویی کمتر حاضر به دریافت کمک روانشناختی است؟
🔺سبب شناسی روابط زناشویی ناکارآمد
🔺سنجش
🔺فرمول بندی
🔺هدف گزینی
🔺طرح درمان
🔺اجرای طرح درمان
🔺مشکلات و راه حل ها
🔺تکنيک های درمانی
🔺ايفای نقش عملی


🔴خیانت زناشویی 👇

🔺تعريف خيانت
🔺انواع خيانت
🔺سبب شناسي خيانت
🔺سنجش عوامل موثر در خيانت
🔺فرمول بندی
🔺هدف گزینی
🔺طرح درمان
🔺اجراي طرح درمان
🔺مشکلات
🔺راهکارها و تکنيک های درمانی
🔺ايفای نقش عملی


📆 ۴، ۵، ۱۸، ۱۹ مرداد، ۲۲، ۲۳ شهریور، ۱۹ و ۲۰ مهر
ساعت ۸:۳۰ الی ۱۶:۳۰

با اعطای گواهی قابل ترجمه رسمی

💻 غیرحضوری
(تماشای انلاین با امکان پرسش از مدرس + تماشای بازپخش به مدت ۳ ماه+ دریافت فایل صوتی)


🌐 کسب اطلاعات تکمیلی و ثبت نام فقط از طریق👇
@haniyeakbari 💠
09910703823

🔸 اطلاعرسانی سایر دوره های معتبر کشور👇
https://www.tg-me.com/psychology_university
https://eitaa.com/psychology_university
https://ble.ir/psychology_university
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
ششمین دوره طرحواره درمانی کودک و نوجوان

🟡(هفتاد و سومین دوره تربیت درمانگر کودک و نوجوان انجمن روان شناسی تربیتی ایران )


🔴 سرفصل ها👇

🔵مفاهیم کلیدی در طرحواره درمانی:
طرحواره ها، ذهنیت ها و سبکهای مقابله ای

🔵مفهوم سازی در درمان

🔵طرحواره درمانی به تفکیک گروه سنی مراجع

🔵ابزارها در طرحواره درمانی کودک و نوجوان
(داستان، بازی، عروسک، کارت ها،...)

🔵 تکنیک های طرحواره درمانی مربوط به والدین

🎙 مدرس:
دکتر سوده مرتضایی فر

📆 شروع دوره از : ۱۹ اردیبهشت
به مدت ۱۰ جلسه

با اعطای گواهی قابل ترجمه رسمی

💻 غیرحضوری (تماشای انلاین با امکان پرسش از مدرس + تماشای آفلاین به مدت ۳ ماه+ دریافت فایل صوتی)


✈️ ثبت نام فقط از طریق👇
@haniyeakbari

🔴 اطلاعرسانی سایر دوره های معتبر کشور👇
https://www.tg-me.com/psychology_university
https://eitaa.com/psychology_university
https://ble.ir/psychology_university
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
2024/05/05 09:21:25
Back to Top
HTML Embed Code: