Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎤خبر شبانگاهی شبکه ۱ سیما ساعت ۲۱ ،جمعه ٢۶ اردیبهشت ماه ٩٩


گزارشى در خصوص سامانه الکترونیک قراردادهاى وکالت و حق الوکاله ، صرفا انعکاس جهات مثبت و عدم پخش و انعكاس نظرات انتقادى مطروحه توسط وكيل محمد شيوايى در خصوص اين سامانه

http://shafafiatvekalat.ir/?p=4435

@shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
اهميت انتخابات كانون وكلاى دادگسترى مركز
به قلم وکیل محمد شیوایی

@shafafiatvekalat

بدون ترديد انتخاب بايد با شناخت دقيق و تطبيق رفتار و عملكرد ايضا توجه به سوابق كانديداهاباشد آنهم بدون چشم پوشى از واقعيات و قطعا تمام همكاران محترم ، آزاد هستند در تعرفه اشخاص موردنظر و انتخاب ايشان وليكن ضرورت داردبه شاخصه هاى مهم در انتخاب كانديداها نيز فارغ از جناح بندى نگاهى عميق داشته باشيم ، آرى لازم است ؛نام كانديداى موردنظر را با ليست وكلاى تبصره ماده ٤٨ تطبيق دهيم كه مبادخداى ناكرده درآن ليست ديده شوند ...چنان نباشند كه خط فكرى خاص يا گرايشات غير مستقل راترجيح دهند و از شعارهاياامكان تعامل ايشان بوى معامله جاى تعامل متبادرشود ...

🔹بى ترديد همگان خوب هستند اما هر انسان خوبى مدير خوب نخواهد بود ...شعارهاى بزرگ و آنچنانى را عنايت بيشتر داشته باشيم، گفته شودمديران در دوره مديريت نبايد كار حرفه اى وكالت كنند تامل برانگيز است چراكه با كدام قانون و مجوز تحقق چنين امرى كه مغاير ذات حرفه وكالت است امكانپذيرخواهد بود !...اگر گفته شد برخورد جدى با موسسات حقوقى غير مجاز يا با مديريت غير وكيل لازم است ،بايد ديد در عمل چنين كرده اند يا خير و يا حتى خود نيز همكارى هم داشتند .... تبليغات چشمگير ، هنرى است غير قابل انكار اما بدانيم به عمل كاربرآيد ...سخنان تبليغاتى را با سبقه و توان و تجربه گوينده مطابقت خواهيم داد چراكه خوش سخنى و وعده پراكنى ، هنرى است جذاب اما دردى از مديريت نهاد وكالت دوا نمى كند ... و امابدانيم دانش صنفى مديران گوهرارزشمندى است كه بايد توجه ويژه شود... تحقيق خواهيم كرد ... بيشتر خواهيم گفت ...

🔹حضور باشكوه درانتخابات پنجم تيرماه براى نهاد وكالت حياتى است ... همه حضور خواهيم داشت ...

محمد شیوایی -۱۳۹۹/۳/۲۲
http://shafafiatvekalat.ir/?p=4636
Forwarded from اتچ بات
♻️رای من کیست؟

به قلم وکیل شهربانو بهارک کشاورز

🔸وقتی مخاطب این پرسش همکاران جوان هستید که به چه کسانی رای می دهید، یک معنی اش این است که به سنی رسیده اید که برای جمعی پیش کسوت بشمار می آیید- که این برای من باورنکردنی است چون باورم نمی شود که چهل و هشت ساله ام و هجده سال است مفتخرم به وکیل بودن- و معنی دیگرش این که چنان مورد مهرشان هستید که علاقه مندند نظرتان را بدانند، که البته فرزند "بهمن کشاورز" بودن نیز نقش بسزایی در علاقه عزیزان به شنیدن پاسخ من دارد، که اگر چنین نبود با بودن بزرگان صاحب اندیشه و فعالان صنفی صاحب نام من مورد این پرسش قرار نمی گرفتم.

🔸من نمایندگانم در هیات مدیره کانون وکلا را با در نظر گرفتن معیارهای زیر گزینش می کنم:
اول – اگرشخصی برای بار دوم یا بیشتر داوطلب مدیریت است عملکردش در ادوار قبل چه بوده؟ چقدر به شعارهای پیش از ورودش پایبند بوده؟ می گوید فقط یک رای داشته و دیگران با او همراه نبوده اند، می گویم درست می گویید اما شرح مذاکرات نشان می دهد که چقدر در طرح پیشنهاد خود و پیگیری آن فارغ از نتیجه کوشیده اید. شعار دادن راحت است، چرخش زبان می خواهد و اعتماد به نفس بالا. ما در گزینش دوباره آنانی که یک بار یا بیشتر رای اعتمادمان را به دست آورده اند مسئولیم. هر شخصی سزاوار چندین بار نشستن بر صندلی مدیریت کانون وکلا نیست مگر آنکه عملکردش این شایستگی را نشان دهد.

🔸دوم- اگر شخصی بار اول است که داوطلب مدیریت کانون شده چه حرف تازه ای برای گفتن دارد؟ آیا شعار می دهد یا راهکار اجرایی منطقی و قابل اجرا برای دو سال مدیریت احتمالی خود ارائه کرده است؟ آیا سوابقش حکایت از توان مدیریتی و اجرایی او دارد یا صرفا موفقیت های حرفه ای و تحصیلی اش را برشمرده؟ برای کانون و وکلا چه کرده؟ واقعیت این است که مدیریت امور وکلا ارتباطی با موفقیت های چشمگیر علمی و وکالتی ندارد. آنچه  داشتنش مهم است عزم جزمِ خدمت همراه با نام نیک و توانمندی مدیریتی است.

🔸سوم- جوان بودن امتیاز نیست. جوان بودن تنها زمانی موضوعیت پیدا می کند که کاندیدای جوان ایده ای نو ارائه دهد و اجرایی کردن این ایده را در فضای موجود بلد باشد وگرنه مراجعه به گوگل و کپی برداری  و ترجمه برنامه های اجرایی شده کشورهای توسعه یافته، بدون انطباق آنها بر شرایط ایران کار دشواری نیست.

🔸چهارم- سابقه طولانی وکالت امتیاز نیست. اینکه وکیلی سالیان سال به اصطلاح "کیف به دست" بوده  تنها حکایت از آن دارد که دردآشنای مسائل حرفه ای وکلا است و در بهترین حالت تجربهِ سالیان عمرش می تواند درسی باشد برای کارآموزان و نه لزوما عنصری مفید برای ارکان کانون. صرف معمر بودن امتیاز نیست. پرسش این است که تجربه طولانی وکالت چه توانمندی به وکیل داده که وی را از سایرین متمایز می کند و بر صندلی هیات مدیره می نشاند.

🔸پنجم- سابقه درخشان علمی امتیاز نیست. با تعدد دانشکده های حقوق سراسر کشور ورود به مراحل عالی تحصیل آسان و با توجه به امکانات سالهای اخیر در نگارش پایان نامه های تحصیلی و مقالات پژوهشی و گوگل ترنسلیت خروج آسان تر است. بنابراین شخصا تحصیلات عالی را در گزینش کاندیدا لحاظ نمی کنم چون هیات مدیره کلاس درس نیست و وکلا دانشجویانِ نمایندگانشان نیستند. بی تردید حضور وکلای دانشمند با تحصیلات عالی در هیات مدیره به اعتبار کانون می افزاید اما  نه شرط لازم است و نه کافی.

🔸ششم- جنسیت خط قرمز من است. اینکه بگوییم باید هر زنی را حمایت کنیم تا در هیات مدیره کانون وکلا زنان نیز حضور داشته باشند به نظرم توهین به زنانگی و یک شعار فمینیستی بی پایه است. زنان موفق هیات مدیره کانون های وکلای سراسر کشور به دلیل توانمندی هایشان درخشیده اند و نه زن بودنشان و آنجا که بر مواضعشان ایستاده اند، از موکلینشان دفاع کرده اند و قدرتمند تصمیم گرفته اند "وکیل دادگستری" و "مدیر" بوده اند و نه "زن".

🔸هفتم- باوری به تشکل علمی، حرفه ای، اسلامی، غیراسلامی، قومی و قبیله ای ندارم. دانش، تجربه، باورهای مذهبی، سنت های قومی و قبیله ای همه در جای خود ارزشمندند ولی هیچ جایگاهی در شغل وکالت ندارند. نه ارزشند و نه ضد ارزش.  همه وکلا هم دانش آموخته اند، هم تجربه کار دارند، هم باورهای ایدئولوژیک و شخصی و هم زاده نقطه ای از این خاک پاکند. هرگز نفهمیدم که استاد دانشگاه بودن یا "کیف به دست بودن" یا جانباز و رزمنده و حوزوی بودن یا مثلا لر و کرد و گیلک و مازنی بودن چه ارتباطی به مدیریت کانون دارد که همکاران زیر پرچم این عناوین گرد هم آمده اند و تشکل تشکیل داده اند.


http://shafafiatvekalat.ir/?p=4697

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
ادامه صفحه اول

♻️رای من کیست ؟

به قلم وکیل شهربانو بهارک کشاورز

🔸هشتم- شجاعت و موضع گیری شفاف و استقلال رای لازمه ورود به هیات مدیره است. تاریخ نهاد وکالت در هم تنیده با بحران هایی است که هریک به تنهایی می توانست ریشه های کهن این نهاد را بخشکاند. شجاعت و موضع گیری بهنگام نه تنها ‍ ‍ مدیران- که تمامی وکلای کشور ما را به ساحل نه چندان امن امروز رسانده. در چند ماه اخیر نیز نهاد وکالت از هجمه های براندازانه بی بهره نبوده. کاندیداهای گرامی چقدر در برابر این هجمه ها صریح و شفاف موضع گیری کرده اند؟ آیا سکوت کرده اند که صلاحیتشان رد نشود؟ کاندیدایی که درباره مسائل مبتلابه زمان تبلیغات خود سکوت می کند، یا اگر حرفی می زند صرفا شعار است و نه راه حل، یا خود را بی نیاز از اظهارنظرمی بیند، یا شجاعت اظهارنظر ندارد، شایستگی حضور در هیات مدیره را ندارد چرا که با ورود به هیات مدیره نیز شهامت دفاع از کیان کانون را نخواهد داشت. شجاعت و آزادگی و استقلال رای و اقتدار شروط لازم وکالت اند و با محافظه کاری قابل جمع نیستند- به ویژه در جایگاه هیات مدیره. با نگاهی گذرا به عملکرد کاندیداهای گرامی پس از تعویق انتخابات نام های زیادی از برگه رای شما خط خواهند خورد.

🔸نهم- کاندیدا در طول دوسال چقدر حضور فعال در هیات مدیره خواهد داشت؟ کاندیدایی که نتواند در دوسال مدیریتش از کار حرفه ای و درآمدش چشم پوشی کند، کلاس های درسش را به حضور در هیات مدیره ترجیح دهد، پاسخگوی تمام وقت وکلا نباشد و روی خوش و حضور موثر در کمیسیون ها نداشته باشد شایسته حضور در هیات مدیره نیست. مدیری که در دو سال مدیریتش پرونده ها و میزان تدریسش افزایش و حضور موثرش در کانون کاهش پیدا می کند باید به وکالت و تدریس بپردازد و نه مدیریت کانون وکلا. (ر.ک. بند اول)

🔸دهم- سخندانی، برازندگی ظاهری، شان رفتار و از همه مهم تر آثار قلمی کاندیدا. این بند نیاز به توضیح ندارد و قضاوت درباره این ویژگیها آسان است.

🔸یازدهم-  و آخراینکه کاندیدا چقدر توانایی همکاری و همسو شدن با سایرین را دارد؟ آیا می داند که تنها یک رای دارد و سایر مدیرانِ چه بسا جوان تر، شاگردان یا کارآموزانش نیستند و هدف نمایندگانِ وکلا در جایگاه کلیدداران خانه وکلا باید نیل به بهترین تصمیمات برای بهتر اداره کردن این خانه باشد؟ آیا می داند که او خدمتگزار موکلین خود است وضرورت این خدمتگزاری انعطاف اندیشه است و حسن نیت؟ آیا آمادگی دارد تا باورها و حس های شخصی اش را به مدیران دیگربه مدت دوسال در کنج ذهنش نهان کند و مقتدرانه و شجاعانه مدیریت کند؟ یا در بزنگاه خطرناک امروز همچنان درگیر کلیشه های ذهنی، چون تشکل علمی و حرفه ای و غیره است و ناسزاگویی به سایرین را در قالب نقد به کار سخت ترجیح می دهد؟ یا چنان دلگیر و ناامید می شود که بی هیچ توضیحی به موکلینش عطای کار را به لقایش می بخشد و پا پس می کشد و قهر می کند؟ بررسی خلق و خوی کاندیدا و سوابق رفتاری و حرفه ای او و پرس وجو دراینباره کارساز است.
می دانم می گویید انتخاب دشوار است. برای خیلی ها و من نیز چنین است. بسیاری از آنانی که که به نامشان و صلاحیتشان و شرافت و غیرتشان برای اداره کانون قسم یاد می کردم واجد صلاحیت شناخته نشده اند و خوب می دانم چرا و این را نیز می دانم که نقطه های سیاه تاریخ روزی برملا خواهند شد و در نهاد وکالت نیز چنین خواهد بود. ولی هوشمندانه و فارغ از غوغاهای گوشخراش فضای مجازی و تخریب های نشات گرفته از کلیشه های ذهنیِ بی انعطافِ برخی همکاران که به نظرم زمانشان سپری شده رای می دهم. من رای می دهم و خود را مسئول هر نامی می دانم که در برگه رای می نویسم- حتی اگرفقط یک نام باشد- چه بسا آن نام با یک رای من کلید دارخانه ام شود و سرنوشتم را به او بسپارم. من رای می دهم و امیدوار روزهای روشن تری برای خانه ام هستم. خانه ای که برای پدرم خانه اول و آخر بود، عاشقانه در آن زیست و عاشقانه ترکش کرد. من رای می دهم و شما را نیز دعوت می کنم تا با دقت کاندیداها را ارزیابی کرده و برای حفظ خانه مان رای بدهید تا با مشارکت حداکثری مدیرانی را برگزینیم که با حمایت ما شجاعانه در مقابل هجمه ها ایستادگی کنند و وکلا را در این ایستادگی همسو و همدل کنند. دست بیگانگان از حریم امن خانه مان تا ابد دور باد.

شهربانو بهارک کشاورز
وکیل دادگستری

http://shafafiatvekalat.ir/?p=4697

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
♻️انتخابات اخير كانون وكلاى دادگسترى مركز و پيام هاى مهم ، جديد و جدى از جانب انتخاب كنندگان كه در چند بخش قابل توجه است :

"پيش از ورود به موضوع برخودواجب مى دانم خدمت يكايك منتخبين شايسته و محترم تبريك عرض كنم و آرزوى توفيق داشته باشم "
١- كدام كانديدا و با چه اوصافى راى اول را كسب كرد ؟
آرى دوست و برادر عزيز دكتر سيد مهدى حجتى ، به حق ، بالاترين راى اين انتخابات را كسب كردند و بدون ترديد مورد شناخت جامعه وكالت بودند و هستند وليكن علت آراى بالاى اين كانديدا محترم تفاوت جدى با آرا برتر ادوار پيش دارد كه حاوى پيام ارزشمند انتخاب كنندگان بوده است .
همواره گفته شد كه مديريت نهاد وكالت نيازمند خصايص بسيار خصوصا داشتن دانش صنفى و سابقه صنفى موثر است .مدتها بود به اين مهم فكر مى كردم كه چرا در يك نهاد حرفه اى توجه و استقبال حداكثرى نسبت به اشخاصى كه فعاليت موثر صنفى و دغدغه قلبى و جدى ايشان غالب بر ساير خصايص نيك است وجود ندارد اما انتخابات امسال و آرا همكاران گرانقدر و متعصب كه در شرايط سخت ( شيوع بيمارى كرونا و گرماى شديد هوا ) همراه با كانون وكلا شدند و در انتخابات شركت كردند كه حقا درود بر شرف يكايك شركت كنندگان ، نشانه و پيامى در خور تامل داشت و اين مهم هيچ نبود جز شناسايى دقيق يك كنشگر و فعال صنفى دغدغه مند ، كسى كه در تمام شرايط ثابت قدم بود و جسارت ستودنى در دفاع از صنف داشته است ، مردى كه علاوه بر دانش صنفى فعاليت موثر صنفى در رزومه خود دارد .
نه تبليغات آنچنانى براى كسب راى كرده و نه شعارهاى دست نيافتنى سر داده است، كرنش عجيب و ...براى كسب راى نكرد ( البته كه اين خصايص در اكثر كانديداهاى محترم نيز وجود داشت ) .
آرى او كه پرتلاش و بى ادعا ، بى وقفه براى دفاع از صنف قلم و قدم زد چه زيبا بيشترين آرا را به خود اختصاص داد و بنده معتقدم تبريك واقعى را بايد به جامعه وكالت و همكاران عرض كرد كه چنين انتخاب توام با شناخت را رقم زدند .
صريح و روشنتر عرض كنم ، كسى راى اول انتخابات را كسب كرد كه شهرت صنفى او بسيار پررنگ و مطرح بود نه چهره دانشگاهى و يا ارتباطات موثر و امثال آن هرچند قطعا موارد اخير در خور احترام و توجه است وليكن وقتى خصيصه مهم صرفا حوزه صنفى را در بر مى گيرد قضايا متفاوت و جذاب است .
بدون ترديد هيات مديره محترم منتخب درايت و عنايت ويژه دارند و جهت احترام به آرا اكثريت و فراهم شدن امكان بيشتر خدمت براى جناب حجتى عزيز ، مهر تاييد به آرا همكاران خواهند زد و حداقل به نائب رئيسى ايشان در انتخابات هيات رئيسه راى خواهند داد .
ادامه دارد ...

محمد شيوايى
هفتم تير ماه ١٣٩٩
Forwarded from اتچ بات
به قلم وكيل مهرداد قربانى سرابى

منتشره در روزنامه اعتماد

به مناسبت هفته قوه قضاييه

۴ پیشنهاد برای بهبود دو چندان وضع و حال عدلیه

🔹ریاست جناب آقای رییسی را نمی‌توان مجزا از ریاست سایر روسا و مدیران قوه قضاییه بررسی کرد. خاطر دارم رییس اسبق این مجموعه، مرحوم مغفور هاشمی‌شاهرودی مدعی بودند ویرانه‌ای را از جناب آقای آیت‌الله یزدی تحویل گرفتند و این فرمایش رسانه‌ای شد. یقین دارم جناب آقای آملی‌لاریجانی هم از این تفکر مستثنی نبودند و شاید که ریاست فعلی هم چنین نظری داشته باشند. منتها آنچه می‌تواند معیار و میزان اثبات پیشرفت یا پسرفت قرار گیرد، طول دوران مدیریت و خاتمه دوره و تحولات اتفاق افتاده در دستگاه قضایی است. رشد و ارتقا، سخن نیست. بهترین داوران، مراجعان بزرگوار و عالی‌ترین ناظران، وکلای دادگستری هستند. جناب آقای رییسی ریاست قوه قضاییه تصدی به مدیریت قوه قضاییه را با آغاز سال ١٣٩٨شروع کردند. در طول این ایام اقدامات درخور توجه از ایشان دیده شد و برخی ضروریات تاکنون اجرا نشده است. موارد به ترتیب آتی از نظر خواهد گذشت.

🔹١- افرادی در دستگاه قضا فساد داشتند و جالب این بود که طی دو دوره ریاست دو رییس سابق و اسبق به این اقدامات اشتهار پیدا کرده بودند. چنانچه از داخل و خارج تشکیلات، فرد یا افرادی به این وقایع معترض بودند یا می‌شدند، چنان کوبیده می‌شدند که صدای خرد شدن دنده‌های آنان به گوش می‌رسید. ریاست حاضر با این موضوع برخورد کردند و اغلب موارد افشا شد. هرچند برخی ابهامات کماکان موجود است. البته توقع هم نیست که تمامی موارد بازگو شود، زیرا محاکمه مجریان عدالت و نشر و بسط آن، جدای از شاغلان مشاغل دیگر است و گسترش و بازگو کردن آن موجب دلسردی و ناامیدی ملت می‌شود.

🔹٢- در دوران ریاست فعلی، تعداد بسیاری از صاحب‌منصبان قضایی که باید سال‌ها پیش بازنشسته می‌شدند و نشده بودند، به افتخار بازنشستگی نائل شدند. این اقدام نیز مفید بوده است. اما گفتنی است افراد دیگر هم در قوه قضاییه شاغل هستند که ختم و خاتمه خدمت این عزیزان هم به نفع خودشان است و هم به سود دستگاه قضایی کشور؛ معتقدم این واقعه هم محقق می‌شود.

🔹٣- اولین ضرورت در دستگاه قضا در پیشبرد اهداف توجه و عنایت به قانون است. قبل از تصدی ریاست فعلی، ریاست سابق قوه قضاییه، نامه‌ای را نزد مقام معظم رهبری بردند و تقاضای تشکیل دادگاه‌های ویژه اقتصادی را کردند. آن مقام نظر به صدور احکام با اتقان کامل و رعایت عدالت داشتند. این نظر را ذیل نامه مرقوم فرمودند. اما سرعت و عدالت با هم در تعارض هستند. به عنوان مثال مرحوم مظلومین (سلطان سکه) دستگیر شد. قریب صد و چند روز پس از دستگیری با حکم همین محاکم اعدام شد. جناب جعفری‌دولت‌آبادی (دادستان) اعلام کرد که سکه یافت نشد. الان هم شاهد افزایش قیمت سکه به رقم قریب هشت و نیم میلیون تومان هستیم. خروجی دادگاه ویژه این‌گونه بود. بالاخص که این افراد امکان دسترسی به وکیل انتخابی ندارند. از همه مهم‌تر وجود این محاکم صدمات بسیاری به اقتصاد می‌زند. انتظار این است که ریاست قوه قضاییه، هر چه زودتر اسباب برچیدن این محاکم و بازگشت به مسیر قانون را فراهم فرمایند.

🔹۴- باتوجه به نحوه تصویب تبصره ماده ۴٨ قانون آیین دادرسی که امکان انتخاب وکیل را از متهم سلب کرده و برای تعداد خاص از وکلا امکان و شرایط مطلوب و ویژه فراهم می‌کند؛ این تضییع حق دفاع متهم و ایجاد رانت برای برخی وکلا هست.

توقع این است ریاست فعلی به این موضوع و جریان نیز خاتمه دهند. در جمع‌بندی کلی و نهایی می‌توان ریاست جناب آقای رییسی در طول ۱۶ ماه را به ‌مراتب بهتر از مدیران سابق دانست و گذشت زمان می‌تواند این نگاه و نظر را کامل‌تر کند.
وکیل دادگستری

http://shafafiatvekalat.ir/?p=4778


  https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
♻️پیام تقدیر و‌تشکر جناب آقای دکتر علیرضا آذربایجانی

همکاران فرهیخته

سپاس و قدر دانی از شما که با وجود سختیهای مرتبط با بیماری فراگیر و با تشخیص ضرورت حضور ،در تصمیم سازی خانه صنفی خود در انتخابات دوره سی و یکم هیات مدیره شرکت فرمودید .
هر چند برگذاری سنتی و شرایط نامناسب فیزیکی در روز رای گیری و همچنین مشاهده بعضی از شیوه های تبلیغاتی ، موجب تکدر خاطر همه ما بوده و هست اما به هر حال امیدواریم فارغ از اینها ،منتخبین شما ،در جهت تقویت همه جانبه این نهاد دیر پای مدنی و صنفی و با استفاده از خرد جمعی به تحلیل چالشهای پیش رو و راههای برون رفت از آن پرداخته و سربلند باشند .

عليرضا آذربايجانى-۱۳۹۹/۴/۸

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
به قلم وكيل مهرداد قربانى سرابى

منتشره در روزنامه اعتماد

به مناسبت هفته قوه قضاييه

۴ پیشنهاد برای بهبود دو چندان وضع و حال عدلیه

🔹ریاست جناب آقای رییسی را نمی‌توان مجزا از ریاست سایر روسا و مدیران قوه قضاییه بررسی کرد. خاطر دارم رییس اسبق این مجموعه، مرحوم مغفور هاشمی‌شاهرودی مدعی بودند ویرانه‌ای را از جناب آقای آیت‌الله یزدی تحویل گرفتند و این فرمایش رسانه‌ای شد. یقین دارم جناب آقای آملی‌لاریجانی هم از این تفکر مستثنی نبودند و شاید که ریاست فعلی هم چنین نظری داشته باشند. منتها آنچه می‌تواند معیار و میزان اثبات پیشرفت یا پسرفت قرار گیرد، طول دوران مدیریت و خاتمه دوره و تحولات اتفاق افتاده در دستگاه قضایی است. رشد و ارتقا، سخن نیست. بهترین داوران، مراجعان بزرگوار و عالی‌ترین ناظران، وکلای دادگستری هستند. جناب آقای رییسی ریاست قوه قضاییه تصدی به مدیریت قوه قضاییه را با آغاز سال ١٣٩٨شروع کردند. در طول این ایام اقدامات درخور توجه از ایشان دیده شد و برخی ضروریات تاکنون اجرا نشده است. موارد به ترتیب آتی از نظر خواهد گذشت.

🔹١- افرادی در دستگاه قضا فساد داشتند و جالب این بود که طی دو دوره ریاست دو رییس سابق و اسبق به این اقدامات اشتهار پیدا کرده بودند. چنانچه از داخل و خارج تشکیلات، فرد یا افرادی به این وقایع معترض بودند یا می‌شدند، چنان کوبیده می‌شدند که صدای خرد شدن دنده‌های آنان به گوش می‌رسید. ریاست حاضر با این موضوع برخورد کردند و اغلب موارد افشا شد. هرچند برخی ابهامات کماکان موجود است. البته توقع هم نیست که تمامی موارد بازگو شود، زیرا محاکمه مجریان عدالت و نشر و بسط آن، جدای از شاغلان مشاغل دیگر است و گسترش و بازگو کردن آن موجب دلسردی و ناامیدی ملت می‌شود.

🔹٢- در دوران ریاست فعلی، تعداد بسیاری از صاحب‌منصبان قضایی که باید سال‌ها پیش بازنشسته می‌شدند و نشده بودند، به افتخار بازنشستگی نائل شدند. این اقدام نیز مفید بوده است. اما گفتنی است افراد دیگر هم در قوه قضاییه شاغل هستند که ختم و خاتمه خدمت این عزیزان هم به نفع خودشان است و هم به سود دستگاه قضایی کشور؛ معتقدم این واقعه هم محقق می‌شود.

🔹٣- اولین ضرورت در دستگاه قضا در پیشبرد اهداف توجه و عنایت به قانون است. قبل از تصدی ریاست فعلی، ریاست سابق قوه قضاییه، نامه‌ای را نزد مقام معظم رهبری بردند و تقاضای تشکیل دادگاه‌های ویژه اقتصادی را کردند. آن مقام نظر به صدور احکام با اتقان کامل و رعایت عدالت داشتند. این نظر را ذیل نامه مرقوم فرمودند. اما سرعت و عدالت با هم در تعارض هستند. به عنوان مثال مرحوم مظلومین (سلطان سکه) دستگیر شد. قریب صد و چند روز پس از دستگیری با حکم همین محاکم اعدام شد. جناب جعفری‌دولت‌آبادی (دادستان) اعلام کرد که سکه یافت نشد. الان هم شاهد افزایش قیمت سکه به رقم قریب هشت و نیم میلیون تومان هستیم. خروجی دادگاه ویژه این‌گونه بود. بالاخص که این افراد امکان دسترسی به وکیل انتخابی ندارند. از همه مهم‌تر وجود این محاکم صدمات بسیاری به اقتصاد می‌زند. انتظار این است که ریاست قوه قضاییه، هر چه زودتر اسباب برچیدن این محاکم و بازگشت به مسیر قانون را فراهم فرمایند.

🔹۴- باتوجه به نحوه تصویب تبصره ماده ۴٨ قانون آیین دادرسی که امکان انتخاب وکیل را از متهم سلب کرده و برای تعداد خاص از وکلا امکان و شرایط مطلوب و ویژه فراهم می‌کند؛ این تضییع حق دفاع متهم و ایجاد رانت برای برخی وکلا هست.

توقع این است ریاست فعلی به این موضوع و جریان نیز خاتمه دهند. در جمع‌بندی کلی و نهایی می‌توان ریاست جناب آقای رییسی در طول ۱۶ ماه را به ‌مراتب بهتر از مدیران سابق دانست و گذشت زمان می‌تواند این نگاه و نظر را کامل‌تر کند.
وکیل دادگستری

http://shafafiatvekalat.ir/?p=4778


  https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
♻️"پیام های سی و یکمین دوره انتخابات کانون وکلای دادگستری مرکز"

بخش دوم( ادامه پست پيشين )

به قلم وکیل محمد‌شیوایی

٢- انتخابات اخیر در شرایطی برگزارشده است که هیأت محترم نظارت بر اساس پرتکل بهداشتی و تذکرات وزارت بهداشت هرگونه تبلیغ را ممنوع اعلام و ابلاغ فرمودند ...
براستی چرا همکارانی که داعیه مدیریت دارند در گامهای آغازین ، تابع نظامات نبوده و برای تصمیم مرجع قانونی حرمت قائل نشده اند ؟
بحث تبلیغات روز انتخابات را می توان در دو فراز بررسی کرد :
اولا : بسیاری از کاندیداهای محترم و گروهها به تبعیت از تصمیم هیات نظارت و در جهت حفظ پرتکل بهداشتی از هرگونه ابراز تبلیغات فیزیکی در روز انتخابات اجتناب کرده اند که باید به شرف این همکاران عزیز و گروههای مورد اشاره درود فرستاد .
ولیکن چالش اصلی و به عبارت ديگر ایراد جدی به عملکرد همکارانی که دست به تبلیغات از طریق ابزارهای مختلف زده اند این است كه حق دیگرانی را که مراعات نظامات را کرده اند تضییع کرده اند و چنین رفتاری به دور از اخلاق حرفه ای علاوه بر مغایرت با نظامات می باشد . تساوى حقوق و رفتار و رويه منصفانه حتى در نهادى همچون كانون وكلا بعضا ناديده گرفته مى شود و كه در جاى خود قابل بحث و تامل است .
ثانیا : بار دیگر لازم است هوش و درایت همکاران عزیز حاضر در انتخابات را تحسین کرد چرا که با رأی خود به وضوح نشان داده اند هیاهو و راه اندازی کارناوال تبلیغاتی تاثیری برای جذب آراء آنهم در جامعه وکالت ندارد .
پذيرايى پاركينگى يا رژه اشخاص غير وكيل با چهره ها و ظواهرى كه به ديد خودشان بسيار جذاب بنظر مى آمدند جملگى دون شئونات وكالت و برخورنده بود خصوصا كه تاكيد بر منع تبليغات در محدوده كانون و حد وسط خيابان زاگرس مخور اصلى نظامات مصوب هيات نظارت بوده است .
برخی صحنه ها و رفتارهای روز انتخابات چنان دون شأن و برخورنده بود که بسیاری از همکاران رسما اعلام انزجارمی کردند و چه خوش درخشید آراء همکاران گرانقدر با عدم اقبال بزرگوارانی که صحنه انتخابات نهاد کهن وکالت را اشتباه گرفته بودند و با راه اندازی کارناوال حیرت آور و برنامه های نمايشى قصد جذب آراء را داشته اند .
نكته قابل تامل ديگر ضمانت اجرا تصميمات هيات محترم نظارت است و اى كاش يكبار براى هميشه جديت تمام در برخورد با اين موارد صورت مى گرفت و انشاالله در آينده بگيرد تا چنين نابسامانى تاسف بارى برچيده شود .
البته در همين مجال بايد اذعان داشت الحق كه هيات محترم نظارت همواره با جديت و نظم بسيار شرايط برگزارى انتخابات را فراهم كرده اند خصوصا انتخابات اين دوره كه با چالشهاى بسيار به علت بحران سلامت مواجه بود كه جا دارد از زحمات ارزشمند ايشان جهت تكرار انتخابات سلامت و نظام مند سپاسگزار باشيم .

محمد شيوايى

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
📌«تا سه شنبه مجال درنگ هست »

✍️به قلم وکیل بهارک کشاورز

اعتراض و دعوا سر صندوق آرا و به خیابان کشاندن دعوای خانوادگی به جای مرافعه کردن با پنجره های بسته و پرده های کشیده. تصویب منشور اخلاق حرفه ای. به هیچ انگاشتن رای اول وکلا که حاصل خرد جمعی و رویکرد مرجح آنان در مدیریت فراتشکلی کانون است و رای ندادن به نایب رئیسی جناب آقای دکتر حجتی ، وکیل خوشنام، خوش اخلاق، بی حاشیه، حرفه ای، پرکار، بی ادعا و محبوب در رسانه ها و بی نیاز از هر سمتی. خالی ماندن صندلی "منشی" که ظاهرا تکیه زدن بر آن در شان بزرگان و فضلا نیست! بهمن کشاورز در اولین نوبت کاندیداتوری و علیرغم کسب بالاترین رای وکلا، تنها داوطلب سمت "منشی" هیات مدیره بود. بر سرمان چه آمده؟ پس از جلسه امروز صحبت از اخلاق و منشور اخلاق حرفه ای بیشتر به طنزی تلخی می نماید.
تا سه شنبه مجال درنگ هست...

وکیل بهارک کشاورز -۱۳۹۹/۴/۲۹

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
انتخابات کانون وکلا یا تقسیم غنائم»❗️

✍️به قلم وکیل حسن آقاخانی

در جوامع دموکراتیک و پیشرفته انتخابات در بهترین حالت بدون دخالت و نظارت استصوابی صورت میگیرد. برای رسیدن به کرسی های خدمت در این جوامع از ماهها و بعضن سالها برای خدمت در آن جوامع فعالیت میکنند. با شروع انتخابات و‌هیجانات تبلیغ آن، بعد از پایان رای گیری و اعلام نتیجه، افراد حاضر در صدد خدمت با هر افکاری برمی آیند. به طور مثال در زمان تقسیم قدرت در پست های متفاوت اداره حکومت از هر گرایشی حضور دارند. و به نوعی پیروز انتخابات تلاش میکند هر گرایشی را در جهت خدمت با خود همراه نماید.

اما در ساختار حاکمیت ایران بنظر چنین توقع و انتظاری بیشتر به رویا و خواب شباهت دارد. به طور مثال شخص پیروز در انتخابات ریاست جمهوری مانند راننده اتوبوس با خود همه دوستان و‌همراهان را وارد و سپس با پایان دوران خدمت!!! خارج میکند. در مدل کوچکتر آن هیئت مدیره کانون وکلاست.
امروز انتخابات هیئت رئیسه برگزار گردید و‌بعد از انتخاب رئیس ، انتخاب نواب و بازرسین بیشتر به تقسیم غنائم شباهت داشت تا انتخابات کانون وکلا!!! در جایی که بنا بر ادعای برخی همکاران بعنوان نماد فرهیختگی محسوب میگردد!!

جای تعجب است که گروهی بعد از انتخابات به گروکشی آرا رو‌آورده و اقدام به ارائه رای در صورت پذیرش رای خود از سوی مقابل میکنند. در انتخابات هیئت رئیسه کانون وکلا آن چه که دیده نشده و‌مورد توجه قرار نگرفت نظر همکارانی بود که در شرائط بحرانی بیماری کرونا در پای صندوق حاضر شده و به شخصی بعنوان نفر اول رای داده اند و ۱۲ عضو گروهی با بی تفاوتی و گروهی دیگر با تمامیت‌خواهی اقدام به انتخاب هیئت رئیسه نموده اند!!

جای تعجب و شگفتی است که حداقل های بازی دموکراسی نیز از سوی تنها نهاد مدنی (به اصطلاح) رعایت نشده است. مگر میتوان چشمان خود را در خصوص نفر اول منتخبین وکلا بست؟!!! این نوع انتخابات به بازی های کودکانه شباهت دارد نه در قامت ۱۲ عضو هیئت مدیره کانون وکلا. بر فرض که گروهی اکثریت مطلق هستند آیا نباید به رسم جوانمردی به رسم اخلاق به رسم هر چیزی که شما اسمی برآن میگذارید از نفر اول بعنوان یکی از نواب رئیس کانون محسوب استفاده کنید؟!!!

در کشور فارسی زبان افغانستان زمانی که اشرف غنی قدرت را برعهده میگیرد نفر دوم عبدالله علدالله را از جناح مخالف استفاده میکند. اما در کانون وکلا که به ادعایی صنف فرهیختگان است این‌ابتدایی ترین اقدام هم مورد توجه قرار نمیگیرد. جای تاسف است انتخابات براساس خواستگاه خانوادگی ، قومیتی پیش رفته است. تو به من رای بده من به تو رای میدم‌تمام!!!مگه اینجا منزل شخصی محسوب میشود که چنین انتخاباتی را برگزار نموده اید.

والله در کشورهای آفریقایی هم چنین اتفاقاتی که امروز در کانون افتاد نمیبینید. در کشور سودان تا قبل از تقسیم به سودان جنوبی و شمالی معاون عمر البشیر رییس جمهوری فعلی سودان جنوبی بود چرا که این مردم اعتقاد داشتند کشور به مسیحیان نیز تعلق دارد. اما ۱۲ عضو هیئت مدیره گروهی با ابزار قدرت اکثریتی وگروهی دیگر با بی اعتنایی و به قولی قهر آمیز در انتخابات شرکت کرده اند!! آیا قرار است خانه صنفی ما وکلا را اینچنین اداره کنید؟!!

پیشنهاد میکنم در خصوص انتخابات نواب رئیس تجدید نظر کنید چرا که در این کشتی مخالفین شما نیز حضور دارند و‌میبایست از مخالفین نیز استفاده کنید.

وکیل حسن آقاخانی- ۱۳۹۹/۴/۲۹

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
📍«از عجايب و تاملات انتخابات هيات رئيسه
در اولين جلسه سى و يكمين دوره هيات مديره كانون وكلاى دادگسترى مركز »

✍️به قلم وکیل محمد شیوایی


- يك نفر كانديداى رياست كانون وكلا بود اما انتخاب به دور دوم كشيد ...

- كسى كه محبوب است نه تنها به جهت آراى بالا بلكه به دليل شخصيت و توانمندى مثال زدنى مورد حمايت براى نائب رئيسى قرار نگرفت ..."جناب دكتر سيد مهدى حجتى "

- كسى كه پرونده انتظامى ايشان حسب تصميم اعلامى دادگاه عالى انتظامى قضات مفتوح است بالاترين راى نائب رئيسى را كسب مى كند ... "جناب صمد زاهدپاشا"
- شنيده هايى كه باور كردنى نبود محقق شد ! همان شنيده ها كه فلان عضو گفته راى من به رياست فلان شخص است چون از من حمايت كردند ! راى من به همان شخص است چون قول دادم !

- ١٢ عضو اصلي هيات مديره داريم ، عجب دردى كه بازرسان هيات مديره با ٥ و ٣ راى انتخاب شده اند!
- در انتخاب بازرسان نام شخصى غير از اعضاي هيات مديره در تعرفه نوشته مى شود ... وااسفا ...

- آيا به فكر وجاهت اين انتخابات هستيم ؟

- گفتنى بسيار است و خواهيم گفت اما كاش بدون معامله و بر اساس مصالح رفتار مى شد و انتخابات رقم مى خورد ..

محمد شيوايى-۱۳۹۹/۴/۳۰

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
🔴برنامه زنده در اینستاگرام

موضوع :«اهمیت و آثار انتخابات هیأت رئیسه سی و یکمین دوره هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز »

محمد شیوائی -وکیل دادگستری
@mohammad _shivaei

محمد رضا کمالی -فعال حقوق و رسانه
@kamalilaw.ir

دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۴/۳۰ ساعت ۲۲


https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
♻️«اقدام كم سابقه و درخور توجه در امورداخلى كانون وكلاى دادگسترى مركز »

روزهاى پايانى هيات مديره دوره سى ام تصميمى شايسته ، بجا و كم سابقه شايد هم بى سابقه توسط رياست محترم كانون وكلاى دادگسترى مركز اتخاذ شده است كه با عنايت به ضرورت تغيير و تحولات داخلى كانون وكلا همچنين نظام مند شدن امور پرسنلى و پایان دادن به دائمى بودن فعاليت پرسنل قديمى و البته ارزشمند ، اين تصميم درخور تقدير است .

صدور حكم بازنشستگى براى ٤ تن از پرسنل خدوم و گرامى و قديمى كانون وكلا مى تواند آغاز خوبى براى تحولات داخلى كانون وكلاى دادگسترى مركز باشد كه اميد است مديران محترم دوره سى و يكم هيات مديره پشتيبان اين تصميم و نگاه مديريتى باشند .

لازم است ضمن عرض خدا قوت محضر يكايك اعضاى محترم هيات مديره دوره سى ام مراتب تبريك را خدمت پرسنل محترم بازنشسته اعلام داشت .

با آرزوى تحكيم فرهنگ سازمانى در امور كلان و داخلى كانون وكلاى دادگسترى مركز

محمد شيوايى -۱۳۹۹/۴/۳۰

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
«به فكر مصالح و اعتبار نهاد وكالت باشيم »

✍️به قلم وکیل محمد شیوائی

تشكل و جناح بندى اهميتى ندارد وليكن چطور مى توان در برابر اقدامات مغاير مصالح صنفى برخى مديران محترم سكوت كرد ؟

سكوت در برابر جعل حقيقت و ناراستى تفاوتى با شراكت در آن امر ندارد ...

عالمانه و عامدانه از همكار محترمى حمايت كنيم كه حواشى زياد مبنى بر انتساب تخلف به ايشان وجود دارد ! به چه قيمتى و با چه هدفى !

اگر هم علم وجود نداشت خداراشكر پيش از راى گيرى براى نواب رئيس ، يكى از پيشكسوتان محترم در هيات مديره صريح و بى پرده ضمن اعلام حواشى تقاضاى انصراف از كانديداتورى همكار محترم مورد بحث را مطرح مى كنند اما با تمام اين اوصاف ، همكار بزرگوار بر موضع خود ايستادند تا نائب رئيس شوند و ديگر بزرگواران از ايشان حمايت كردند و به ايشان راى دادند ! !

حال چه شد ؟ مقصود همگان حاصل شد ، اكثريتى متزلزل شكل گرفت و هيات رئيسه تشكيل شد اما با تبعات بعدى آن كه امروز صدايش در آمد چه بايد كرد !
حاليه چه كسى مسئول اين فاجعه اعتبارى براى كانون وكلا است ؟!

بحث جناح و تشكل گرايى و چنين داستانهاى كودكانه را كنار بگذاريم و حقيقت ملموس و مشهود را با جريان سازى ها فراموش نكنيم ، بپذيريم كه اتحاد و همدلى در سايه حقيقت جويى و بر اساس اصول حاصل مى شود ، چرا حقيقت آشكار را نپذيرفتيم و چنين آسيبى را براى خانه وكلا به قيمت ناچيز خريديم .

محمد شيوايى -۱۳۹۹/۴/۳۱

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from اتچ بات
جناب آقاى دكتر مالكى گرامى

رياست محترم كانون وكلاى دادگسترى مركز

از شنيدن خبر درگذشت برادرزاده عزيزتان بسيار متاثر و متالم شده ايم ،خدمت شما و خانواده محترم تسليت عرض مى كنيم ، شادى روح نونهال درگذشته و صبر و سلامتى شما و خاندان بزرگوار را از درگاه حضرت حق خواستاريم .

گروه وكلاى مدافع حق و قانون (محق)


https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Forwarded from عکس نگار
♻️«صندوق حمایت پشتوانه ای برای آینده همکاران»

به قلم وکیل حسن آقاخانی

این روزها که خبر کاندیداتوری همکاران محترم در فضای مجازی مطرح میگردد، همکاران محترم بیشتر از سابق نگران آینده صندوق میشوند. شاید به جرات بتوان گفت هنوز سالم ترین و صحیح العمل ترین صندوق حمایت در ایران صندوق حمایت کانون های وکلاست که سرمایه موجود آن بالغ بر یک میلیارد و ششصد میلیون تومن محاسبه شده است . و شاید این سلامت حساسیت بیشتری برای همکاران در خصوص کاندیداهای محترم را در اذهان ایجاد میکند. بدون تردید ویژگی تخصص در صندوق میبایست مورد قبول همه وکلا قرار گیرد ، چرا که نمیتوان به صرف دوستی یا قومیتی یا جانفشان بودن کاندیداها اداره مالی مجموعه ای معظم را در اختیار افراد غیر متخصص قرار داد. لذا ویژگی تخصص و پاکدستی و مستقل بودن از ویژگی هایی است که میتوان با اتکا به آن افراد شایسته را برگزیدو اگر مدیر صندوق با روسای کانونها یا با همکاران مجادله مینماید بیشتر برای حفظ صندوق موجود است نه برای خوشایند احدی از همکاران. موضوعی که در دوره گذشته در هیئت مدیره صندوق نمایان بود و جناب فخری و همکاران دیگر در حفظ آن از هیچ‌کوششی دریغ نکردند.
در این دوره مجددن افرادی حضور پیدا کرده اند که تخصص امور مالی از ویژگی های آنهاست و بدون وابستگی یا دلبستگی به افراد یا کانون خاصی. بی شک سنجر فخری که تحصیل کرده مالیه بشمار می آید و یا ایرج افتخاری که در این حوزه صاحب نظر و صاحب علم بشمار می آید و یا جناب قربانی که پاک دستی ایشان شهره است و یا جناب جعفری نیز سابقه امور مالی ایشان کم تر از عزیزان دیگر نیست ،میتوانند اداره صندوق را با بهترین شکل به بهترین نحو انجام دهند بدون وابستگی و سفارش پذیری انجام وظیف نمایند.
و اما دو همکار محترم دانشگاهی که عضو صندوق حمایت نیستند و از ماهها قبل در صدد تغییر مدیران صندوق هستند اقدامات ایشان جای شگفتی است. ایکاش این عزیزان به خود اجازه دخالت در اموری که در آن نه نقش دارند و نه حضور دارند ، نمیدادند. البته که روسای کانونها امانت داران وکلای کانون متبوع خود هستند و در زمان اجرای امانت از هیچ تلاشی فروگذار نخواهند کرد. و توجهی به اقدامات این عزیزان نخواهند کرد زیرا که روسای محترم خود عضو صندوق و نگران وضعیت آن هستند. باشد که آیندگان به نیکی از ما یاد کند.

حسن آقاخانی-وکیل دادگستری
۱۳۹۹/۵/۲۹

https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
پادکستی که فردا خواهید شنید تقدیمی است از بنیاد حقوقی بهمن کشاورز.

بهمن کشاورز، «آقای وکیل»، که دال ها در نوشته هایش می رقصند .«رقص دال ها» را فردا، جمعه ، ساعت ۱۹ در شنوتو مرجع پادکست و کتاب صوتی www.shenoto.com بشنوید .
Instagram:https://www.instagram.com/p/CE9h1LyDyod/?igshid=1hfzmdj3b45q0

Website: www.bahmankeshavarz.com
جهت شنیدن پادکست«رقص دال ها» بر لینک زیر کلیک کنید :

https://shenoto.com/album/42609


«رقص دال ها» بازخوانی یکی از پرونده های جنایی بهمن کشاورز- «آقای وکیل»- که دال ها در نوشته هایش می رقصند.

پادکستی که خواهید شنید تقدیمی است از بنیاد حقوقی بهمن کشاورز. این بنیاد در راستای نیل به یکی از مهم ترین اهداف خود که نشر و آموزش روش های دفاع بهمن کشاورز در دادگاه ها است، تعدادی از پرونده های كيفري و مهم ایشان را بازنویسی و به علاقه مندان داستان های واقعی جنایی تقدیم می کند.

برای دیدن یادداشت های شخصی و لایحه آقای بهمن کشاورز در این پرونده به سایت بنیاد www.bahmankeshavarz.net  مراجعه فرمایید.

بازنویسی: بهادر امیرحسینی، وکیل دادگستری
خوانش: مهدیه فضلی، الناز ملجائی، صدف کهرم زاده، هامی کهرم زاده، سیامک بهمنش
ضبط: استودیو صبا
طراح کاور: هامی کهرم زاده
ویدیو : سینا معدنی
موسیقی: واگنر، چایکوفسکی، پروکفیف
Forwarded from اتچ بات
نقد يا لجن پراكنى و بى اخلاقى!
در ايام گذشته در كمال تعجب و تاسف معدود از همكاران گرامى ! با انتشار تصاوير خصوصى دو تن از همكاران محترم كه اخيرا به عنوان داديار دادسراى انتظامى كانون وكلاى دادگسترى مركز منصوب شده اند با زير پا گذاشتن اخلاق سعى در آبرو بَرى ديگران دارند و با افتخار تمام چنين بى اخلاقى را مستمسك نقد به انتخاب اعضا دادسرا قرار داده اند !
چه بر سر نهاد وكالت آمده كه دست به هرعملى مى زنيم تا مشكلات درونى خود را حل كنيم !
بزرگوارانى كه اهل حقوق هستند و داعيه داد گسترى دارند با كنكاش در احوال شخصيه ديگران و زير پا گذاردن اخلاق و قانون در پى نقادى افتاده اند و گويا غافل از دو نكته مهم هستند :
اول ، انتشار تصاوير خصوصى افراد جرم انگارى شده و مستند به قانون قابل تعقيب است .
دوم ، وقتى در پى فاش كردن اسرار و احوال شخصيه ديگران افتادين هيچ در فكر عاقبت اين كار و اينكه تا كجا پيش خواهد رفت بوده ايد ؟
عزيزانى كه داعيه دين دارى هم دارند و چنين مى كنند عجيب است كه توصيه هاى دينى را فراموش كردند و لازم است يكى از هزاران را يادآورى كرد :

«پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:
مَن مَشی فی عَیبِ اَخیهِ و كَشْفِ عَورَتِهِ كانَت اوّلُ خُطوَةٍ خَطاها وَضَعَها فی‌جَهَنّم! وَ كَشَف اللهُ عَوَرَتَهُ عُلی رُؤوسِ الخَلائِقِ.
هر كس برای عیب‌جویی و فاش كردن اسرار برادر دینی‌اش قدم بردارد اولین قدم او ورود به جهنم خواهد بود! و خداوند اسرار و عیوب او را نزد همة خلایق فاش و علنی خواهد ساخت. (لئالی‌الاخبار، ج ٥، ص ٢)
بهتر است از اين بازى بى انتها كه گريبان خودمان را هم مى گيرد دست برداريم و اگر نقدى به عملكرد مديران داريم با استدلال و منطق مطرح كنيم نه با مستمسك قراردادن آبرو و حيثيت ديگران خصوصا بازى با حيثيت ناموس و شرافت در حاليكه در قسم و ادعاها مكررا دم از دفاع همين مهم زده ايم.
در پايان بايد تصريح كرد ، به شيوه انتخاب اعضاى دادگاه انتظامى همچنين دادسراى انتطامى كانون وكلاى مركز نقد جدى و در خور تامل وارد است كه در جاى خود قابل طرح است و قطعا به اين موضوع خواهيم پرداخت .
اميد است در اظهار نظرها متوجه قبح سخن و عواقبش باشيم .
محمد شيوايى
٩٩/٦/٢٧
https://www.tg-me.com/shafafiatvekalat
2024/05/28 19:24:57
Back to Top
HTML Embed Code: