Telegram Web Link
💢 سرپرست دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری منصوب شد

🔹 با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر لیلا افشار به عنوان سرپرست دانشکده آموزش پزشکی و فناوری‌های یادگیری منصوب شد.

🔹 دکتر لیلا افشار استاد دانشگاه و دارای دکترای تخصصی اخلاق پزشکی است.
در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به فعالیت به عنوان مدیر گروه اخلاق پزشکی، فعالیت به عنوان معاون پژوهشی دانشکده آموزش علوم پزشکی و فناوری‌های یادگیری، عضویت در کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه، عضویت در کمیته اخلاق در پژوهش انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، فعالیت به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشکده آموزش علوم پزشکی و فعالیت به عنوان کارشناس ارزیابی فعالیت‌های پژوهشی مراکز تحقیقاتی تابعه دانشگاه اشاره کرد.
 
📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 جزئیات ثبت‌نام و برگزاری آزمون ارتقای دستیاران دندانپزشکی اعلام شد

🔹 دبیرخانه شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی، جزئیات آزمون ارتقای دستیاران تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

🔹 این آزمون در سال ۱۴۰۴، روز پنج‌شنبه دوم مرداد ماه برگزار خواهد شد.

🔹 منابع آزمون ارتقا همان منابع آزمون بورد تخصصی دندانپزشکی سال ۱۴۰۴ خواهد بود. همچنین محل برگزاری آزمون، دانشگاه محل تحصیل دستیاران تعیین شده است.

🔹 طبق اعلام دبیرخانه، دستیاران سال‌های اول تا چهارم رشته جراحی دهان، فک و صورت و همچنین دستیاران سال‌های اول و دوم سایر رشته‌های تخصصی دندانپزشکی، ملزم به شرکت در این آزمون هستند.

🔹 ثبت‌نام در آزمون ارتقای دستیاران تخصصی دندانپزشکی از ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز شنبه ۳۱ خرداد آغاز می‌شود و تا ساعت ۱۲:۰۰ ظهر روز چهارشنبه ۴ تیر ماه ادامه خواهد داشت.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
📸 نمایشگاه بین المللی «ایران هلث ۱۴۰۴» برگزار شد

بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی «ایران هلث ۱۴۰۴» با حضور ۵۸ شرکت فعال در حوزه سلامت، از ۱۸ تا ۲۳ خرداد ماه، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران میزبان علاقه‌مندان است.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢آنچه نوجوانان باید درباره قلدری سایبری بدانند

🔹 یونیسف در گزارشی تازه، نسبت به گسترش پدیده «قلدری سایبری» و اثرات مخرب آن بر سلامت روان نوجوانان هشدار داد.

🔹 قلدری سایبری به استفاده از فناوری‌های دیجیتال برای آزار، تهدید و شرمسار کردن دیگران در فضای آنلاین اتلاق می‌شود. این پدیده در شبکه‌های اجتماعی، اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، پلتفرم‌های بازی آنلاین و حتی تلفن‌های همراه رایج است و اغلب رفتاری تکرارشونده دارد.

🔹 قلدری سایبری می‌تواند شامل پخش شایعات، انتشار تصاویر و ویدیوهای خجالت‌آور، ارسال پیام‌های تهدیدآمیز یا توهین‌آمیز، جعل هویت برای تحقیر دیگران و سوءاستفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای آزار جنسی یا کلامی باشد.

🔹 این نوع آزار برخلاف قلدری حضوری، ردپای دیجیتال به جا می‌گذارد که می‌تواند به عنوان سندی برای شناسایی و پیگیری قانونی استفاده شود.

🌐مطالعه بیشتر

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 برگزاری اولین جلسه کارگروه بررسی و رفع چالش های خوابگاهی/ ضرورت تامین منابع مالی از طریق دانشگاه و خیرین نیکوکار

🔹 اولین جلسه کارگروه مشترک معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با معاونت توسعه مدیریت و منابع پیرامون بررسی، ارزیابی و رفع مشکلات و چالش‌های خوابگاه‌ها با حضور دکتر مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر رستمی‌نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و جمعی از مدیران معاونتهای مذکور روز دوشنبه ۱۹ خرداد ماه در محل معاونت توسعه برگزار گردید.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 سرپرست دانشکده طب سنتی منصوب شد

🔹 با حکمی از سوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر روشنک مکبری‌نژاد به عنوان سرپرست دانشکده طب سنتی منصوب شد.

🔹 دکتر روشنک مکبری نژاد دانشیار دانشگاه است و از جمله سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به فعالیت به عنوان رییس انجمن علمی طب سنتی ایران، فعالیت به عنوان مدیر گروه طب سنتی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و فعالیت به عنوان معاون آموزشی و دانشجویی فرهنگی دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد.
 
🔹 وی همچنین فعالیت به عنوان مسئول سلامتکده دکتر شریعت‌پناهی دانشکده طب سنتی دانشگاه، عضویت در کارگروه تخصصی ستاد توسعه گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و عضویت در دبیرخانه طب ایرانی و مکمل سازمان نظام پزشکی کشور را نیز در کارنامه دارد.
 
📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 به مناسبت روز جهانی آگاهی از آلبینیسم؛
وقتی آفتاب با همه مهربان نیست

🔹 ۱۳ ژوئن (۲۳ خرداد)، روز جهانی آگاهی از آلبینیسم است؛ روزی برای افزایش شناخت درباره این اختلال ژنتیکی نادر که باعث کمبود یا فقدان رنگدانه در پوست، مو و چشم می‌شود و افراد مبتلا را در برابر نور خورشید و مشکلات بینایی آسیب‌پذیر می‌کند.

🔹 این روز از سال ۲۰۱۵ به طور رسمی توسط سازمان ملل گرامی داشته می‌شود و هدف آن مبارزه با تبعیض، خشونت و ارتقای حقوق بشر افراد مبتلاست. شعار امسال «حقوق خود را مطالبه کنیم، از پوست خود محافظت کنیم و زندگی خود را حفظ کنیم» است.

🔹 مراقبت‌های پوستی مانند استفاده از کرم ضد آفتاب و لباس محافظ، نقش حیاتی در پیشگیری از سرطان پوست دارد. سازمان ملل و یونسکو برنامه‌های متعددی برای حمایت و آگاهی‌بخشی در سراسر جهان اجرا می‌کنند.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 خارج کردن توده ۸ کیلوگرمی از بدن یک بیمار در بیمارستان شهید مدرس

🔹 توده هشت کیلوگرمی از شکم مرد ۴۲ ساله‌ای در بیمارستان شهید مدرس توسط تیم جراحی به سرپرستی دکتر برمک قلی زاده با موفقیت خارج شد.

🔹 بیمار با درد و بزرگی شکم و سیری زودرس مراجعه کرده بود و پس از تشخیص توده در فضای شکمی، تحت جراحی لاپاراتومی قرار گرفت.

🔹 این عمل سه ساعت طول کشید و توده ۴۰ سانتی‌متری (لیپوسارکوم شکمی) به پاتولوژی ارسال شد. وضعیت عمومی بیمار رضایت‌بخش گزارش شده و برای ادامه درمان به انکولوژی ارجاع داده شد.

🌐جزئیات خبر

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 ضرورت مدیریت خشونت درون‌حرفه‌ای برای پایداری پرستاری کشور

🔸 دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت در نخستین اجلاس مدیران پرستاری مراکز درمانی کشور تاکید کرد:

🔹 پرستاران در شرایطی خاص و گاه دشوار، مسئولیت مستقیم سلامت و آرامش بیماران را بر عهده دارند و به‌ صورت روزمره با تنش‌ها و فشارهای گوناگون در محیط کار مواجه هستند.

🔹 اقتدار حرفه‌ای پرستار، در کنار رفتار عادلانه و مهربانانه مدیران، می‌تواند موجب ارتقای اعتماد درون‌سازمانی و رضایت شغلی شود.

🔹 هدف ما باید شکل‌گیری محیطی ایمن، اخلاق‌محور و مبتنی بر کرامت انسانی باشد.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
💢 راه‌های تقلب در آزمون دستیاری بسته شده است

🔸دکتر حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در گفتگو با وبدا مطرح کرد:

🔹 امسال هم روند طراحی سوالات آزمون دستیاری ۵۲، مشابه روند سال‌های گذشته و طبق فرآیند مرسوم در سازمان سنجش آموزش پزشکی کشور برگزار شد.

🔹 از زمان شروع آماده‌سازی دفترچه سوالات آزمون، عوامل اجرایی آزمون به‌ مدت ۲۱ روز در قرنطینه کامل نگهداشته شدند و فقط بعد از پایان جلسه آزمون، از قرنطینه خارج شدند.

🔹 پس از تصحیح پاسخنامه‌ها، سوابق تحصیلی از قبیل نمره آزمون پیش کارورزی، معدل کل داوطلب در طول تحصیل در دوره پزشکی و نمره داوطلب چنانچه در آزمون پذیرش دستیاری سال‌های گذشته شرکت کرده باشد، بررسی می‌شود.

🔹 درصد افرادی هم که نمره بالاتر از ۵۰۰ در این دوره را کسب کرده‌اند ۳.۳۷ درصد است، در حالی که در دوره ۴۹ این عدد ۳.۶۷ درصد و بالاتر از این دوره بوده‌ است.

🔹 شانس قبولی فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های مختلف در آزمون امسال نیز مشابه سال‌های پیش بوده‌است.

🔹 معیار اصلی در فرایند پذیرش، «رتبه داوطلب» است نه نمره خام.

📮 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
      تلگرام | اینستاگرام | سایت
2025/07/07 00:48:17
Back to Top
HTML Embed Code: