#اخبار_دانشگاه

🔵با حضور رییس دانشگاه؛
پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک در ورامین افتتاح شد

پایگاه سلامت شهدای خالدآباد و آبباریک در شهرستان ورامین با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

🌐جزئیات خبر
#آموزشی

🟢روان‌گردان‌ها بیماری‌های روانی را تشدید می‌کنند

متخصص روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نسبت به سوءمصرف مخدرهای توهم‌زا هشدار داد و گفت: اگر فردی بیماری زمینه‌ای مربوط به روان داشته باشد، بیماری او با مصرف مواد روان‌گردان و توهم‌زا تشدید شده و می‌تواند تبدیل به مشکلی حاد و خطرناک شود.

دکتر شمس با اشاره به اینکه دسته اصلی مواد توهم‌زاها  "ا ل اس دی" است توضیح داد: LSD روانگردانی است که باعث توهم دیداری و شنیداری می‌شود این ماده وابستگی روانی شدید ایجاد کرده و اعتیاد آور است، زمانی که فرد این مخدر را مصرف می‌کند درک و شناختی که از واقعیت و محیط پیرامونی خود داشته، به کلی تغییر پیدا می‌کند، مسئله اینجاست که این حالات برای برخی خوشایند است، به شکلی که پاسخ شرطی از مغز می‌گیرند و به این مواد اعتیاد پیدا می‌کنند.

🌐مطالعه بیشتر
#آموزشی

🟢آگاهی؛ کلید سلامت زنان؛
بسته شدن لوله‌های رحمی؛ علامت‌ها و درمان

متخصص زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به عوارض انسداد یا بسته شدن و حرکت نامناسب لوله‌های رحمی نازایی و حاملگی خارج رحم را از جمله پیامدهای این عارضه عنوان کرد.

دکتر زهرا نائیجی با اشاره به اینکه سیستم تولید مثل زنان از رحم و تخمدان تشکیل شده است، اظهار کرد: یکی از قسمت‌های مهمی که بین تخمدان و رحم ارتباط برقرار می‌کند لوله‌های رحمی است.
 
وی افزود: نقش لوله‌های رحمی این است که تخمک آزاد شده از تخمدان را به فضای رحمی و اسپرم منتقل شده از واژن را هم به تخمک برساند.
 
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه در بسیاری از اوقات لقاح داخل لوله‌های رحم صورت می‌گیرد، گفت: حرکت صحیح لوله‌های رحمی به سمت فضای داخل رحم و انتقال تخم شکل گرفته باعث می‌شود بارداری اتفاق بیفتد.
 
🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار

♨️تغییر شیوه‌نامه صلاحیت علمی اساتید دانشگاه‌های علوم پزشکی

رییس مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت از برگزاری جلسه توجیهی برای دبیران هیات‌های اجرایی و مسئولان سامانه جذب با هدف افزایش سطح کیفیت جذب اعضای هیئت علمی و ایجاد وحدت رویه در اجرای شیوه‌نامه جدید خبر داد.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی با بیان اینکه هشتم و نهم اردیبهشت ماه جلسه توجیهی دبیران هیئت های اجرایی و نمایندگان سامانه جذب برگزار می شود، گفت: بیستمین فراخوان جذب اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت به پایان رسیده و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور موظف به برگزاری مصاحبه‌های علمی - حرفه ای و صلاحیت های عمومی داوطلبان هستند، از این رو، مرکز امور هیئت علمی وزارت بهداشت، به منظور هماهنگی بیشتر میان دبیرخانه های جذب دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری این نشست می کند.
 
🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵همزمان با هفته ملی سلامت
مرکز سلامت روانی اجتماعی سراج در شهرستان دماوند افتتاح شد

مرکز سلامت روانی اجتماعی سراج در شهرستان دماوند با هدف ارتقای خدمات سلامت روان و همزمان با هفته ملی سلامت، افتتاح شد.

🌐جزئیات خبر
#اخبار_دانشگاه

🎥کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان سندروم لی یک زن ۲۳ ساله

برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

🌐تماشای ویدئو
#آموزشی

🟢در آستانه روز جهانی مالاریا
مالاریا؛ بیماری کشنده اما قابل پیشگیری

رییس بخش عفونی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه قبل از سفر به مناطق مالاریاخیز و با رعایت چند نکته مهم و ساده می‌توان از ابتلا به مالاریا پیشگیری کرد، گفت: درصورت عدم شناسایی به موقع ، شدید شدن بیماری و افزایش میزان درصد انگل در خون فرد متاسفانه بیماری خطرناک و کشنده شده و با عوارض زیادی همراه خواهد بود.

دکتر پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی و فلوشیپ عفونت در نقص ایمنی در آستانه ۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت ماه و  روز جهانی مالاریا در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی،  مالاریا را یک بیماری انگلی شایع در جهان برشمرد که حذف آن یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.
 
این استاد دانشگاه با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفتیم.
 
🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵بر اساس رتبه‌بندی سایماگو اعلام شد:
رشد ۴۵ پله‌ای جهانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در پژوهش و فناوری

دکتر افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از رشد ۴۵ پله‌ای دانشگاه در نظام رتبه‌بندی سایماگو در سال ۲۰۲۴ خبرداد.

دکتر زرقی ارزیابی در سایماگو را به عنوان نظام رتبه‌بندی جامع پژوهشی مورد توجه قرار داد و اضافه کرد: این نظام رتبه‌بندی تعداد مقالات، مقالات برتر، مقالات ارجاعی، ایفای نقش راهبردی، مقالات آنلاین روی وب، تعداد پتنت‌ها(پژوهش‌های علمی معتبر)، انتشار اطلاعات پژوهشی در شبکه‌های اجتماعی و مواردی از این قبیل را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.
 
🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵به مناسبت روز جهانی ایمنی و بهداشت محیط کار:
خطرات شغلی؛ سومین عامل خطر زیست محیطی در منطقه جنوب شرقی آسیا

هر سال ۲۸ آوریل روز جهانی ایمنی و بهداشت در محیط کار به منظور ترویج پیشگیری از حوادث و بیماری‌های شغلی در سطح جهان گرامی داشته می‌شود.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵رونمایی از سه محصول نوآورانه در مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه

همزمان با افتتاح مرکز رشد فناوری‌های بالینی و مرکز نوآوری گوارش و کبد، از سه محصول فناورانه تولید داخل رونمایی شد.

دکتر امیر صادقی معاون مرکز رشد فناوری‌های بالینی، از تجاری سازی سه محصول نوآورانه که با مشارکت پژوهشکده گوارش و کبد و شرکت‌های دانش بنیان تولید شده است، خبر داد.
 
وی افزود: نرم افزار کلین‌آپ به عنوان ابزار تشخیصی، یکی محصولات نوآورانه پژوهشکده گوارش و کبد است که نمونه خارجی ندارد. این محصول با هدف غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان و بیماری‌های غیرواگیر قلبی و عروقی، کبد چرب و سلامت روان به بهره‌برداری رسیده است.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#آموزشی

🟢باورهای اشتباه درباره ام اس را بشناسید

دکتر سرور عدوانی، متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به چندین باور غلط درباره بیماری ام اس مثل کوری، فلج شدن، نازایی و صعب‌العلاج بودن این بیماری پاسخ داد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: با توجه به اینکه بیشتر مبتلایان به ام اس معمولا در سن پایینی درگیر این بیماری می‌شوند و یا هنوز به سن باروری نرسیده باشند ممکن است این موضوع برای این افراد نگران کننده باشد، این باور از اساس اشتباه و بیماران مبتلا به ام اس هیچ مشکلی برای ازدواج ندارند و تحت نظر پزشک به راحتی می‌توانند مادر یا پدر شوند.
 
این عضو هیئت علمی دانشگاه درباره احتمال ابتلای فرزندان مبتلا به ام اس نیز توضیح داد: مبتلایان به این بیماری باید این نکته را مد نظر داشته باشند که شاید نوزادانی که از پدر و مادر مبتلا به ام اس متولد می‌شوند ریسک بیشتری ازنظر ابتلا به این بیماری در مقایسه با سایر افراد جامعه داشته باشند ولی اصلا به این شکل نیست که این احتمال درصد بالایی را به خود اختصاص دهد.

🌐مطالعه بیشتر
#اخبار_دانشگاه

🔵دیدار رییس دانشگاه با "محمود علی بخشی"جانباز دفاع مقدس

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی عصر دیروز با حضور در منزل محمود علی‌بخشی جانباز دفاع مقدس با وی و خانواده‌اش دیدار کرد.

دکتر علیرضا زالی به همراه دکتر حسن پیری مشاور رییس دانشگاه در امور شاهد و ایثارگران و مژگان جزی‌زاده کریمی مدیر روابط عمومی دانشگاه  با "محمود علی‌بخشی" جانباز دوران دفاع مقدس و خانواده ایشان دیدار کردند.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵برگزاری نشست بزرگداشت هفته ملی جمعیت سال ۱۴۰۳

نشست برگزاری هفته ملی جمعیت سال ۱۴۰۳ با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و دستورالعمل‌های اجرایی آن تبیین شد.

دکتر علیرضا زالی در این نشست از اجرای برنامه‌های متنوع در هفته ملی جوانی جمعیت خبرداد و افزود: جزییات روند برگزاری این مراسم تبیین و پیشنهادهای کاربردی از سوی کارشناسان در این نشست به عنوان مصوبات بزرگداشت هفته ملی جوانی جمعیت تلقی می‌شود

🌐جزئیات خبر
#آموزشی

🟢کوری مطلق و مرگ؛ عارضه‌ الکل‌های حاوی متانول

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با بیان این که بروز علایم مسمومیت با الکل‌های حاوی متانول زمانبر است، هشدار داد: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل های سمی دچار نشانه های مسمومیت می‌شوند.

دکتر شاهین شادنیا درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل های سمی اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.
 
وی با بیان این که در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود الکل هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#آموزشی

🟢باید و نبایدهای تعامل با کودکان چاق

به نقل از یونیسف، اگر شما نگران وزن کودکتان هستید می‌توانید از مراقبین سلامت مانند پزشک خانواده، متخصص اطفال و متخصص تغذیه کمک بگیرید. آن‌ها می‌توانند شما را در خصوص چگونگی حمایت از فرزندتان و همچنین هر گونه خدماتی که کودک شما ممکن است به آن نیاز داشته باشد، کمک کنند.
 
از مقصر جلوه دادن کودک بپرهیزید

نوجوانان و جوانان می‌توانند به دلایل مختلفی که فراتر از کنترل و رفتارهای آن‌هاست، دچار اضافه وزن شوند که اغلب اوقات این دلایل پیچیده است. کودکانی که با وزنشان مشکل دارند اغلب تعصب، تبعیض و قلدری را تجربه می‌کنند. نکته اساسی این است که شما از مقصر دانستن کودکتان بشدت بپرهیزید و به جای آن سعی کنید موارد ساختاری که در ایجاد افزایش وزن نقش دارد را دریابید. درک بهتر موارد گفته شده به عنوان شروع کار می‌تواند به شما در حمایت عملی از کودکتان کمک کند.

🌐مطالعه بیشتر
#اخبار_دانشگاه

🔵دکتر زالی:
۷۰ درصد تشخیص‌های پزشکی از دالان علوم آزمایشگاهی می‌گذرد

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در افتتاحیه کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی گفت: بالغ بر ۷۰ درصد تشخیص‌ها در حوزه پزشکی از دالان علوم آزمایشگاهی می‌گذرد.

دکتر علیرضا زالی در افتتاحیه پانزدهمین کنگره بین‌المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که صبح امروز در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، همکاران علوم آزمایشگاهی را پیش‌قراولان نهادینه‌سازی کیفیت ارایه خدمات سلامت دانست و گفت: مفهوم کیفیت، وام‌دار کارشناسان و متخصصان علوم آزمایشگاهی است. هیچ بخشی از نظام سلامت به میزان علوم آزمایشگاهی پایبندی به حوزه کیفیت را تجربه نکرده است

🌐جزئیات خبر
#اخبار_دانشگاه

🔵رویش مستمر اندیشه‌های نو؛ ثمره تلاش‌های ارزنده آموزگاران

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در پیامی ضمن گرامیداشت ۱۲ اردیبهشت‌ماه و روز معلم، رویش مستمر اندیشه‌های نو را ثمره تلاش‌های ارزنده معلمان و اساتید دانست.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵اولین نشست هیئت امنای سال ۱۴۰۳ دانشگاه برگزار شد

اولین نشست اعضای هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمد مخبر معاون اول رییس جمهور و دکتر بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با تمرکز بر بررسی مباحث بودجه سال آتی و ارتقای خدمات سلامت برگزار شد.

دکتر علیرضا زالی، در جلسه هیئت امنای دانشگاه که با حضور دکتر محمد مخبر دزفولی معاون اول رییس جمهور، دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، دکتر علی‌اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل و رییس بیمارستان دکتر مسیح دانشوری، دکتر ایرج فاضل استاد پیشکسوت دانشگاه، اعضای هیئت امنا و هیئت رییسه دانشگاه، مدیران و مسئولان وزارت بهداشت و نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه برگزارشد، به اهمیت جلسات هیئت امنای دانشگاه اشاره کرد و حضور مسئولان عالی‌رتبه کشور در این جلسه را نشان از دغدغه ایشان به موضوعات حوزه سلامت عنوان کرد.
 
🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#اخبار_دانشگاه

🔵دکتر غفرانی؛ دیباچه‌ای از مولفه‌های یک استاد برجسته

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاح کنگره مغز و اعصاب کودکان و تقدیر از استاد محمد غفرانی پایه‌گذار طب اعصاب اطفال در ایران، وی را دیباچه‌ای برای معرفی بخشی از مولفه‌های یک استاد برجسته دانست.

دکتر علیرضا زالی، در مراسم افتتاح بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان که صبح امروز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هتل قلب تهران با محوریت تقدیر از استاد محمد غفرانی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان، پایه‌گذار طب اعصاب اطفال در ایران و رییس بخش اعصاب کودکان بیمارستان مفید برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن روز استاد و تقارن این روز با رویداد تکریم از استاد علم و ادب محمد غفرانی، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرای حرفه‌ای دکتر محمد غفرانی است.

🌐دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
#گزارش_تصویری

📸دانش آموزان دیروز؛ استادان امروز

به بهانه فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت‌ماه سالروز گرامیداشت مقام معلم و استاد، در آلبوم‌های قدیمی اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سرک کشیدیم تا لحظه‌های ثبت شده از حال و هوای دانش‌آموزان دیروز و اساتادان امروز را به اشتراک بگذاریم.

🌐تصاویر بیشتر
2024/05/04 02:39:24
Back to Top
HTML Embed Code: