«هنوز خبری نیست»
❇️ از دیروز و با انتشار خبر توقف جنگ، حجم زیادی از پیامها را توسط ادمینهای تلگرام و بله دریافت کردیم که خلاصهاش درباره بازگشایی خوابگاهها و زمان امتحانات بود.
🔸 حقیقتش این است نظر وزارت علوم، یک روز قبل از توقف جنگ، تعویق امتحانات تا شهریور بود و دانشگاههایی مثل تهران هم جدول جدید امتحانیشان را بر همین اساس منتشر کردند. شریف اما در حال حاضر، منتظر خبر وزارت علوم است که آیا نظرشان همچنان شهریور است یا میتوانند تغییری در آن ایجاد کنند و از آنجا که قبلاً گفته بودند تا ۱۲ تیر ماه، تصمیم نهایی را اعلام خواهند کرد، نگرانی خاصی از باب نظم و اطلاعرسانی تصمیماتشان ندارند!
🔸 برای همین، هنوز هیچ سرنوشت جدیدی برای امتحانات باتوجه به تغییر شرایط این روزهای کشور، از طرف دانشگاه مشخص نشده و در هفته بعد، مشخص خواهد شد؛
🆔 @SharifDaily
از ما هم خواستهاند این موضوع را با شما در میان بگذاریم و اطمینان بدهیم پیگیری شما از روزنامه یا روزنامه از مسئولین دانشگاه، تاثیری در تسریع این روند نخواهد داشت و در اولین زمانی که تصمیم گرفته شد، آنرا مثل گذشته با شما در میان خواهیم گذاشت.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬165❤22👎10👍3😢2🤔1😐1
«ترم تابستان و ثبتنام مجدد»
⏺ جزئیات جدید ترم تابستان، لحظاتی قبل از طرف #معاونت_آموزشی منتشر شد و به شرح زیر خواهد بود:
⬅️ تمام ثبتنامهای پیشین دوره تابستان برای دانشجویان کارشناسی از سامانه آموزش حذف شد.
⬅️ برنامه جدید دروس تابستان از شنبه ۷ تیر در سامانه آموزش قابل مشاهده است.
⬅️ بازه ثبتنام مجدد دوره تابستان: دوشنبه ۹ تیر و سهشنبه ۱۰ تیر خواهد بود (لازم است برای تمام دروس از جمله پروژه و کارآموزی ثبتنام مجدد انجام شود.)
⬅️ شروع دوره تابستان: دوشنبه ۱۶ تیر
⬅️ پایان دوره و امتحانات دوره تابستان:
متعاقبا بر اساس زمان برگزاری امتحانات ترم جاری، تعیین خواهد شد.
🆔 @SharifDaily
متعاقبا بر اساس زمان برگزاری امتحانات ترم جاری، تعیین خواهد شد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬139👍28👎12❤11😐9🤔2❤🔥1😱1
«شور عاشورا، شعور عاشورا»
❇️ رویدادها و وقایع تاریخی، چه تلخ باشند، چه شیرین، آموزندهاند؛ هرچه بزرگتر هم باشند، درسهای بزرگتر، بیشتر و البته ماندگارتری هم برای مخاطبینشان دارند؛ و با نگاه دقیقتری میشود گفت مطالعه، گرامیداشت، یادبود یا هر اقدامی که باعث مرور آن ماجرا شود، اگر خالی از الگوگیری یا عبرت از آن واقعه باشند، ارزش خاصی نخواهند داشت.
🔸 محرم و عاشورا و عزاداری اشرف اولاد آدم هم یکی از همینهاست؛ از همین وقایع تاریخی که نمیشود راحت از کنارشان گذشت و هرچه روز و ماه و سال و قرن میگذرد، اهمیت و دلبستگی و جوش و خروشش بیشتر از قبل میشود؛ انگار میشود در تار و پود همهی حوادث تاریخ، رد پایی از آن واقعه را دید و به نسبتگیری پرداخت؛ جدیدترین نمونهاش هم یکپارچگی و آزادگی و ایستادن ما ایرانیها مقابل زورگویی هزار و یک مدعی آزادی که با حملات اخیر اسرائیلیها به اوج خودش رسید.
❇️ به رسم هرسال مجلس عزاداری امام حسین(ع) و یاران باوفای او، به همت بچههای #هیئت_الزهرا(س) از فردا شب همزمان با شب اول محرم، به مدت ۱۳ شب در مسجد دانشگاه برپا میشود و حجج اسلام #عابدینی پنجشب اول، #قاسمیان پنج شب دوم و #قنبریان سه شب آخر سخنرانهای مراسم خواهند بود و کربلایی #حسین_سالکی هم به مداحی خواهد پرداخت.
🔸 مراسم امسال با شعار «از روی نی ندای تقوموا رسد به گوش، یعنی بقای حق به قیام ارادههاست»، هر شب از ساعت ۱۹:۱۵ برپا میشود و ظهر تاسوعا و عاشورا از نماز ظهر و عصر، برقرار خواهد بود؛ در کنار این مراسم، هیئت نوجوانان (ویژه سنین ۷ تا ۱۳ سال)، مهدکودک (کمتر از ۷ سال) به همراه غرفههای فرهنگی و پذیرایی هم میزبان شرکتکنندگان خواهند شد.
🔸 برای پیوستن به جمع خادمین مراسم امسال میتوانید لینک آقایان یا خانمها را تکمیل کرده و برای مشارکت مالی در مراسم هم از طریق این درگاه اقدام کنید؛ گزارشهای صوتی و تصویری و اخبار بیشتر این مراسم هم در شبکههای اجتماعی هیئت منتشر خواهند شد.
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤🔥185👎35👍20❤10🤬2😢2💔2
«خواب بر چشم من ای بخت، حرام است امشب»
#درحاشیه
#احمدرضا_مجیدی
▫️ «آتشبس» نه به معنی صلح و پایان جنگ بلکه یک «راهکُنِش جنگی» است. اگر هم گاهی در تاریخ، به «قرار داد اتمام جنگ» منجر شده، احتمال کمی دارد با رژیم صهیونیستی که در حداقل ۱۲ جنگ و مجموعا حداقل ۶۵۰ بار آتشبسهایش را نقض کرده، به روبوسی و خداحافظی برسیم. اصلاً مگر میشود با رژیمی که بقایش را در نابودی ما میداند، صلح کرد؟
▫️ بسیاری از ما تا قبل از تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران، دشمنی او را یا باور نمیکردیم، یا اگر باور میکردیم آنچنان برایمان مهم نبود، یا اگر برایمان مهم بود برایش کاری نمیکردیم، یا اگر برایش کاری میکردیم آنچنان وقوعش را نزدیک نمیدانستیم. بیشترمان در «خواب» و خیالی راحت بودیم.
▫️ جمعه ۲۳ خرداد، با حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، در شرایطی هولانگیز، از «خواب» بیدار شدیم. فهمیدیم که از جنبههای مختلفی در قوت و ضعف هستیم. تصورات ما از دشمن و دشمن از ما دقیق شد. ضربه اول را او زده بود و ماهها برای این حمله برنامهریزی کرده بود. با اینکه آغازکننده جنگ بود ولی در ۱۲ روز گذشته چنان جوابش را گرفت که آتشبس را پذیرفت. حالا ما با آتشبس فرصت آن را پیدا کردهایم باتوجه به اینکه در جنگ هستیم، صحنه را دوباره بیاراییم.
▫️ جنگهای امروزی بین کشورها، مانند گذشته نیست که با لشگری پیاده، سواره، تانک و جت به دیگری حمله کنند و سرزمینی را تصاحب کنند و مردم آن کشور بین حکومتها دست به دست شوند و همهچیز تمام شود. امروزه ملتها و «اراده»های آنها در نتیجه جنگ اثر دارد. این را نتانیاهو هم میفهمد که بلافاصله بعد از ضربه اول، به مردم ایران یک پیام پوچ میفرستد و مردم جوابی که لیاقتش را دارد به او میدهند. جنگ ارادی را رسانه معلومالحال ایراناینترنشنال هم میفهمد که با نتانیاهو گفتگو میکند. این را ترامپ هم میفهمد که پشتسرهم برای بازی با ذهن ما مردم توییت میزند. اگر رژیم صهیونیستی دنبال «تجزیه» ایران است، به این دلیل است که میخواهد «اراده ملت ایران» را کوچک کند و بشکند تا به نابودی بکشاند. در این جنگ تصمیمات ما در شکست دادن رژیم صهیونیستی تاثیرگذار است.
▫️ اکنون در گام بعدی جنگ هستیم، و آتشبس حتی به معنی لغویاش هم موقتی است و دیر یا زود درگیریها بیش از پیش، با طرفین آمادهتر و صورتهای دیگر، شدت مییابد. این بار باید در جنگی آمادهتر باشیم که کمترین نتیجهاش بقای خودمان و فلسطین اشغالی را هم به صاحبان اصلی سرزمین زیتون بازمیگرداند. آمادگی ذهنی، خسته نشدن، برنامهریزی برای آن، رفع نواقص این دوازده روز، پیدا کردن نقش خود در جنگ و... بخشی از کارهایی است که میتوانیم هنگام آتشبس انجام دهیم و برای آن روزها آماده شویم.
🆔 @SharifDaily
#درحاشیه
#احمدرضا_مجیدی
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍241👎86❤25🤬12🤔3🔥2😐2😢1
«بیصفا»
📸 گوشههایی از صبح امروز شریف که امروز درست دوهفتهایست خالی از دانشجو، استاد و کارمندان شده و به این حال و روز افتاده است.
🔸 از شنبه ۷ تیر هم با تصمیم مدیریت سرمایه انسانی دانشگاه، فعالیت ادارات شریف به حالت عادی خودش یعنی ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ با احتساب ۳۰ دقیقه شناوری برخواهد گشت.
🔸 درباره وضعیت تردد دانشجویان و سکونت در خوابگاهها هم در جلسهی خارج از نوبت #هیئت_رئیسه که شنبه صبح برگزار میشود، تصمیمگیری خواهد شد.
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💔144👎10😢10👍7❤6😭5🔥2😱2🤬2❤🔥1
«منتظر چیز دیگری هستید؟»
❇️ وضعیت بلاتکلیف امتحانات پایانترم دانشگاه، در دو سه روز اخیر و بعد از توقف جنگ تحمیلی، به کلافهکنندهترین موضوع این روزهای دانشگاه تبدیل شده است؛ موضوعی که با تعویق تصمیمگیری تا ۱۲ تیر توسط دانشگاه، شروع شد، با خبر وزیر علوم درباره برگزاری امتحانات در شهریور ادامه پیدا کرد، با توقف جنگ، در ابهام قرار گرفت.
🔸 حالا تصویر این بخشنامهی معاون آموزشی وزیر علوم که دیروز یعنی بعد از توقف جنگ ابلاغ شده، به دست روزنامه رسیده که تکلیف چند چیز از جمله امتحانات، جلسات دفاع، مصاحبه ها، ارائهها و... را مشخص کرده است تا خیال همه کسانی که میخواهند برای تابستان خود برنامهریزی کنند را مشخص کند.
🔸 با این وجود اما هنوز خبری از مسئولین دانشگاه ما نیست و تصمیمگیری را به امروز و فردا و پسفردا موکول میکنند؛ تعللی که شاید تا دیروز و قبل از ابلاغ وزارت علوم، قابل پذیرش بود اما با این آب پاکی که روی دستشان ریخته شده، توجیهپذیر نیست.
ای کاش دست بجنبانند...
🆔 @SharifDaily
ای کاش دست بجنبانند...
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
1🤬229👍65❤20❤🔥4💔3😢2👎1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«کمی سرحالتر از شریف»
❇️ طرشت، محلهی سنتی و گرم اطراف دانشگاه، در دوازده روز جنگ، اگرچه مثل بسیاری از نقاط تهران، ساعتهای خلوتی را میگذارند و بخشی از ساکنینش، آنرا ترک کرده بودند اما تلاش کرده بود سرزندگی و رفتوآمدش را تا جایی که میتواند حفظ کند.
🔸 دوربین روزنامه به چندتایشان در روزهای اوج درگیری سر زده که میتوانید در کلیپ بالا ببینید؛ املت عموعباس، بستنی طرشت، نانوایی سنگکی، سبزیفروشی محل، دیزیسرا، سوپرمارکتی، شیرینیفروشی چهارراه طرشت و...
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
❤111👎18👍8😐6🔥3😢2🤩2
«شرکای جرم»
📄 دانشگاههای رژیم صهیونیستی را شاید بشود یکی از نزدیکترین دانشگاههای جهان به ارتش و صنایع تسلیحاتی نظام حاکم بر آنجا دانست که نقش کلیدی در برنامهریزی و اجرای این مسیر ایفا میکنند. فعالیتهای پژوهشی، آزمایشهای کاربردی، ساخت تسلیحات و... از جمله کارهاییست که گاهی حتی سایر دانشگاههای جهان را هم کنار خودشان برای این هدف به کار میگیرند.
▫️ دانشگاه حیفا:
▫️ دانشگاه تل آویو:
▫️ دانشگاه تخنیون:
▫️ دانشگاه عبری اورشلیم:
▫️ دانشگاه بر ایلان:
▫️ دانشگاه بن گورین:
▫️ مؤسسه وایزمن:
🆔 @SharifDaily
⬅️ دانشگاه حیفا پیشگامی کالجهای نظامی رژیم صهیونیستی را بر عهده دارد. وزارت دفاع، به تازگی این دانشگاه را رهبر مجتمع آموزشی نظامی کرده تا سه کالج نظامی صهیونیستها شامل کالج امنیت ملی (MABAL)، کالج فرماندهی و ستاد (PUM) و کالج فرماندهی تاکتیکی، را برای اولین بار زیر یک سقف جمع کند.
این سه کالج، ستون فقرات برنامههای آموزشی نخبگان ارتش رژیم صهیونیستی هستند. دانشگاه حیفا همچنین دورههایی را در یک پایگاه نظامی صهیونیستی برگزار میکند که به نوعی در راستای مأموریت دانشگاه است.
⬅️ دانشگاه تلآویو محل استقرار مؤسسه مطالعات امنیت ملی است که به اصطلاح «دکترین ضاحیه» شامل استفاده نامتناسب از زور و هدف قرار دادن سیستماتیک زیرساختهای غیرنظامی را تدوین کرد.
این دانشگاه همینطور با بزرگترین تولیدکننده تسلیحات صهیونیستی یعنی «البیت سیستمز» همکاریهای نزدیکی دارد. همچنین یک مرکز تحقیقاتی مشترک با نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با هدف توسعه مفاهیم عملیاتی، دکترینهای رزمی و فرایندهای قدرتسازی اداره میکند.
⬅️ دانشگاه تخنیون با برخی از بزرگترین تولیدکنندگان سلاح رژیم صهیونیستی از جمله «البیت سیستمز» همکاری تنگاتنگ دارد. از سال ۲۰۱۷، در دورهای با عنوان «استراتژی دفاعی برای بازارهای بینالمللی»، دانشجویان را در زمینه ترویج تجارت بینالمللی تسلیحات صهیونیستها آموزش میدهد.
به گفته ایلان پاپه، مورخ صهیونیستی، دانشگاه تخنیون در نسلکشی معروف الجلیل، منطقهای در رژیم صهیونیستی که عمدتاً فلسطینیها در آن ساکنند، نقش داشته است. به این صورت که دانشگاهیان برجسته تخنیون در سال ۲۰۰۳ طرحی منتشر کردند که تصرف منطقه جلیل توسط یهودیان یک اولویت ملی است!!
⬅️ بخشی از محوطه پردیس «مونت اسکوپوس» دانشگاه عبری در زمینی که بهطور غیرقانونی در شرق اورشلیم اشغال شده ساخته شده است. دانشگاهی که میزبان طرح نخبگان دانشگاهی «هاواتزالوت» ارتش رژیم صهیونیستی است و برای آموزش افسران اطلاعاتی آینده طراحی شده است.
میزبانی طرح نظامی بسیار محرمانه «تالپیوت» هم عهده آن هاست که آموزش نظامی را با مطالعات ریاضی، فیزیک و علوم کامپیوتر ترکیب میکند. این دانشگاه از زمان آغاز حمله به غزه، به طور علنی از ارائه تجهیزات لجستیکی متنوع به چند واحد نظامی حمایت کرده است.
⬅️ دانشگاه «بر ایلان» با همکاری «البیت سیستمز» و IDF طرح «هکاتون» را برگزار میکند. این مرکز آموزشی، در تحقیقات مشترک با ارتش، به ویژه در توسعه هوش مصنوعی برای وسایل نقلیه جنگی بدون سرنشین، مشارکت داشته است.
این دانشگاه با «شین بت»، سرویس امنیتی بدنام رژیم صهیونیستی که توسط کمیته مبارزه با شکنجه سازمان ملل به دلیل استفاده از شکنجه و سایر تاکتیکهای غیرقانونی بازجویی خشونتآمیز محکوم شده، همکاری نزدیکی دارد.
⬅️ دانشگاه بن گورین محل استقرار مؤسسه امنیت داخلی است که با وزارت دفاع و شرکتهای برتر تسلیحاتی رژیم صهیونیستی مانند شرکت البیت سیستمز همکاری دارد. ارتش این رژیم در حال ساخت یک پردیس فناوری در کنار پردیس دانشگاه بن گورین است که هدف آن تقویت روابط بین ارتش و این دانشگاه و به گفته یک مقام وزارت دفاع، تقویت قابلیتهای عملیاتی ارتش است.
⬅️ مؤسسه وایزمن طرح «یک سال فرجه» را برای دانشآموزان سال آخر دبیرستان ارائه میدهد تا آنها را برای خدمت سربازی آماده کند. مایکل فدرمن، رئیس هیئتمدیره شرکت البیت و نیز عضو هیئتمدیره هر دو مؤسسه وایزمن و دانشگاه عبری است. این مؤسسه با همکاری شرکت البیت، برنامهای را برای آموزش دانشآموزان دبیرستانی در زمینه الکترواپتیک در کارخانههای این شرکت آغاز کرد.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🤬235👎51👍48❤7🔥7😐6🤔4💔2😱1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«ای در غم تو ارض و سما خون گریسته»
◼️ شب اول محرم، برای هرکس یکخاطره دارد؛ مراسم عزاداری، دستهی سینهزنی، چایخانهی ورودی هیئت، بوی اسپند لابهلای مراسم، پیراهن مشکی و زنجیرزدنهای کودکی، سیاهیهای در و دیوار محله، دعا و مناجات شبوروزش، درسوعبرتخوانیهای سال ۶۱ هجری و هزار و یک رنگوبویی که میشود در ذهن مرور کرد.
▪️ حالوهوای محرم امسال، برای ما با سالهای تفاوتهای زیادی دارد؛ با تجربهی ۱۲ روز همبستگی مردم مقابل قلدری فلان رژیم و بهمان کشور و تقدیم بیش از ۶۰۰ شهید نظامی و دانشمند و کارمند و ورزشکار و دانشجو و شیرخوار از جمله هفت شهید شریف که داغشان و راهشان از روح و جان ایران و دانشگاه، فراموش نخواهد شد:
▪️ شهیده یاسمین باکوئی
ورودی ۱۴۰۲ کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
▪️ شهیده فهیمه مقیمی
ورودی ۱۳۸۳ کارشناسی مهندسی صنایع
▪️ شهید سیدایثار طباطبایی قمشه
ورودی ۱۳۸۳ کارشناسی ارشد
ورودی ۱۳۸۶ دکترای مهندسی مکانیک
▪️ شهید بهنام قاسمیان
ورودی ۱۳۹۰ کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
▪️ شهید احمدرضا ذوالفقاری
ورودی ۱۳۶۶ کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
▪️ شهید عبدالحمید مینوچهر
ورودی ۱۳۶۷ کارشناسی مهندسی مکانیک
▪️ شهید محمد ذوالفقاری
ورودی ۱۳۹۰ کارشناسی مهندسی برق
📽 در پناه تو - با صدای #مهدی_رسولی - محرم ۱۴۰۳
🆔 @SharifDaily
◼️ شب اول محرم، برای هرکس یکخاطره دارد؛ مراسم عزاداری، دستهی سینهزنی، چایخانهی ورودی هیئت، بوی اسپند لابهلای مراسم، پیراهن مشکی و زنجیرزدنهای کودکی، سیاهیهای در و دیوار محله، دعا و مناجات شبوروزش، درسوعبرتخوانیهای سال ۶۱ هجری و هزار و یک رنگوبویی که میشود در ذهن مرور کرد.
▪️ حالوهوای محرم امسال، برای ما با سالهای تفاوتهای زیادی دارد؛ با تجربهی ۱۲ روز همبستگی مردم مقابل قلدری فلان رژیم و بهمان کشور و تقدیم بیش از ۶۰۰ شهید نظامی و دانشمند و کارمند و ورزشکار و دانشجو و شیرخوار از جمله هفت شهید شریف که داغشان و راهشان از روح و جان ایران و دانشگاه، فراموش نخواهد شد:
▪️ شهیده یاسمین باکوئی
ورودی ۱۴۰۲ کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر
▪️ شهیده فهیمه مقیمی
ورودی ۱۳۸۳ کارشناسی مهندسی صنایع
▪️ شهید سیدایثار طباطبایی قمشه
ورودی ۱۳۸۳ کارشناسی ارشد
ورودی ۱۳۸۶ دکترای مهندسی مکانیک
▪️ شهید بهنام قاسمیان
ورودی ۱۳۹۰ کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
▪️ شهید احمدرضا ذوالفقاری
ورودی ۱۳۶۶ کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
▪️ شهید عبدالحمید مینوچهر
ورودی ۱۳۶۷ کارشناسی مهندسی مکانیک
▪️ شهید محمد ذوالفقاری
ورودی ۱۳۹۰ کارشناسی مهندسی برق
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
💔312👎22❤17😢9👍2🤬1
«داستان یک محصول ۹ ساله»
❇️ اگر از تاریخ پختهشدن ایده حساب کنیم، ده سال و اگر مبدا را زمان شروع به کارشان بدانیم، امسال نهمین سال راهاندازی این محصول است؛ محصولی که ابتدا قرار بوده به مدیریت ایمیلها بپردازد اما با شروع رونق پیامرسانها در جهان و باز شدن پای وایبر و ویچت به ایران، مسیر دیگری را در پیش گرفته است.
🔸 «بله» را میشود یکی از محصولات ایرانی نامآشنای حوزه دیجیتال و دانشبنیان دانست؛ کنار دیجیکالا، نشان، تلوبیون، آپارات، کافه بازار و رقبای داخلیاش مثل سروش پلاس، ایتا، روبیکا و...؛ آمار و ارقام هم نشان میدهد گستردگی خاصی در ایران و البته شریف پیدا کرده؛ بیش از ۳۵ میلیون ثبتنام و ۷.۵ میلیون کاربر روزانه با رضایت ۴.۷ از ۵ و البته تبدیل شدن به پیامرسان داخلی رایج در شریف، نشان میدهد با وجود همه کاستیها و مشکلاتش، تجربه موفق یا لااقل در مسیر موفقیتی است و در جنگ تحمیلی اخیر هم حسابی سر زبانها افتاد.
🔸 ماجرا زمانی جالبتر است که بفهمیم این محصول را میشود بهنوعی یک محصول شریفی دانست که در اوایل دهه نود با حمایت بانک ملی راهاندازی شده و به مرور امکانات مختلف پیامرسانی و بانکی را در دل خود جای داده و گسترش داده است.
🔸 اواخر این هفته و بعد از آرامتر شدن اوضاع، به بهانه موج حرکت سمت این پیامرسان در جریان تجاوز اسرائیل، گفتگویی با #کاظم_کیال ورودی ۸۵ مهندسی #صنایع شریف و مدیرعامل بله داشتیم و کمی جزئیتر به بررسی گذشته و حال و آیندهشان پرداختیم؛ مصاحبهای که متن کاملش را میتوانید از اینجا بخوانید.
🆔 @SharifDaily
فراز و فرودهای «بله»
به روایت کاظم کیال، مدیرعامل شریفی آن
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Telegraph
داستان یک محصول ۹ ساله
لطفاً کمی خودتان و مجموعه بله را معرفی کنید. من کاظم کیال، ورودی سال ۸۵ مهندسی صنایع شریف هستم. در سالهای کارشناسی و کارشناسی ارشد که در شریف بودم، اتفاقاً روزنامه را با جدیت دنبال میکردم و روزنامه شریف جزو روزنامههای خوشبرند بود. دیدم که در بله هم کانال…
🔥226👎119👍21❤15🤬6🤔1