Telegram Web Link
«گام اول درفش»

❇️ ۳۱ اردیبهشت امسال، اولین برنامه دفتر تازه‌تاسیس #درفش یا همان ارتباط فرهنگستان ادبیات فارسی با شریف که مدیریتش بر عهده دکتر #مریم_سیدان استاد مرکز زبان دانشگاه است، با همکاری کانون #شعر_و_ادب برگزار شد؛ کارگاه «آشنایی با مبانی واژه‌سازی در زبان فارسی» با تدریس آقایان #مهدی_قنواتی و #علی_شیوا از پژوهشگران فرهنگستان.

🔸 این برنامه البته به همینجا ختم نشد و در ادامه آن، شنبه این هفته، شرکت‌کنندگان کلاس، راهی فرهنگستان شدند و بعد از بازدید از کتابخانه فرهنگستان با نسخ خطی و جامعیت موضوعی‌اش، سراغ کتاب‌فروشی آن‌جا رفتند و در نهایت هم در یکی از جلسات واژه‌گزینی فرهنگستان که پیرامون واژگان فلسفی بود، شرکت کردند و قاب‌هایی از آن‌را می‌توانید در تصاویر بالا ببینید.

🔘 @Derafshsut
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
51👍5👎5🔥2🤩2
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«یک غرفه از فین‌تک»

❇️ هفدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی صنعت مالی (بورس، بانک و بیمه) از دیروز ۱۸ خرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی شروع شد و تا چهارشنبه ۲۱ خرداد ادامه خواهد داشت؛ یکی از مهم‌ترین رویدادهای تخصصی کشور در حوزه بازارهای مالی که هرسال میزبان سازمان‌ها و نهادهای بزرگ مالی مثل بورس، بانک‌ها، شرکت‌های بیمه، کارگزاری‌ها، شرکت‌های تأمین سرمایه و استارتاپ‌های حوزه فناوری مالی (فین‌تک) است.

🔸 #پارک_علم_و_فناوری شریف هم امسال یکی از حاضرین این نمایشگاه است که با شرکت‌های «فناوری اطلاعات بهپایا»، «معتمد ملل شریف» و «ژرف‌کاو رج‌نگار» به معرفی محصولات و خدمات فناورانه‌اش در حوزه فین‌تک می‌پردازد.

🔸 اگر مسیرتان تا پس‌فردا از ساعت ۸ تا ۱۵ به نمایشگاه خورد، می‌توانید به سالن ۷ غرفه ۷۱۳ سر زده و بازدیدی از غرفه پارک شریف داشته باشید.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍48🔥134👎1🤔1
روزنامه شریف | SharifDaily
Sharif Daily 949 (17 Khordad 04).pdf
«گاهی اولین راه‌ها، بهترین راه نیستند»

#سرمقاله
#سیدمحمدامین_سپیده‌دم

▫️ «خوابگاهی‌ها بیشتر از تهرانی‌ها، یارانه مصرف می‌کنند»، «چرا ما دانشجویان نمی‌توانیم از پارکینگ ارزان استفاده کنیم؟»، «چرا باید مجبور باشیم یک نوع و کیفیت خاص از طبخ غذا را مصرف کنیم؟»، «چرا دانشگاه به یک‌اندازه بین تهرانی‌ها و شهرستانی‌ها هزینه نمی‌کند؟»، «ما در ترم تابستان نیاز‌ به غذا داریم اما کسی توجه نمی‌کند»، «چرا کیفیت برخی خدمات مرکز درمانی دانشگاه بد است؟»، «علت شلوغی و سیستم سخت نوبت‌دهی و کمبود مشاور مرکز مشاوره چیست؟» و...

▫️ این جملات غریبه نیستند؛ عبارت‌های آشنا و کاملاً درستی هستند که هرکدامشان هر از گاهی سر بیرون می‌آوردند و از زبان چند دانشجو شنیده می‌شوند و چه تیم ما در روزنامه چه بیشتر از ما، بچه‌های شورای صنفی درگیر توضیح وضعیت برای دانشجویان معترض یا پیگیری درخواستشان از مسئولین دانشگاه می‌شویم.
یک وقت‌هایی هم که کاری از دست کسی بر نمی‌آید و پیگیری‌ها به نتیجه نرسیده یا کاسه صبر بخشی از دانشجوها لبریز می‌شود و می‌شود یک چیزی مثل تجمعات اوایل تابستان ۴۰۱ و ۴۰۲ برای مطالبه توزیع غذای تابستان یا تجمع هفته قبل در پیگیری وضعیت غذای سلف.

▫️ همه‌ی این‌ها شاید در نگاه اول راه حلشان اعتراض و نامه و توییت و بیانیه و طومار و... برای کندن بودجه از یکجا و ریختنش در یکجای دیگر داشته باشند اما متاسفانه یا خوشبختانه، همین‌که می‌بینیم بعد از سال‌ها هنوز راه‌حل‌های این‌چنینی، درمان واقعی مشکلات بالا نیستند و تکرارشان برای همه، کلافه‌کننده شده است، یعنی یک‌جای کار می‌لنگد و شاید واقعاً سریع‌ترین و دم‌دستی‌‌ترین تصمیمات و کنش‌ها و واکنش‌ها، بهترینشان نیستند.

▫️ آنچه در این شماره رویش دست گذاشته شده، درست یکی از همین راه‌حل‌هاست. یکی از همان‌هایی که در نگاه اول و دوم و سوم، کسی سراغش نمی‌رود؛ از مسئولین دانشگاه و صندوق رفاه و وزارت علوم هم که جویا می‌شوی، عدم آشنایی دانشجویان با این طرح و مطالبه و همکاری نکردن احتمالی‌شان با اجرایش را بهانه می‌کنند تا اجرا شدنش از سر خود باز کنند؛ اما چه بخواهیم چه نخواهیم، جمع‌بندی مجموع نظرات افراد مطلع و دلسوز نسبت به وضعیت رفاهی دانشجویان که انتقادات و مطلوبات درست شریفی‌ها و حتی غیرشریفی‌ها را شنیده‌اند نشان می‌دهد، راه‌حلی غیر از تخصیص مستقیم یارانه‌های رفاهی به دانشجو و واگذاری تصمیم‌گیری درباره نحوه مصرف آن به خودش نداریم.

▫️ راه‌حلی که شواهد و تجربه‌ها و بررسی‌های آماری و کارشناسانه نشان می‌دهد نه تنها در ابتدا می‌تواند بسیاری از چالش‌های موجود را حل کند، بلکه با ارتقاء آن، اتفاقت بهتر و موثرتری هم می‌تواند برای افزایش رفاه هر دانشجو رقم بخورد.
به شرطی که بدانیم و بخواهیم...

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍124👎22🤔188🔥3😐3😁1🎉1💔1
❇️ برنامه‌های پیشنهادی فردا سه‌شنبه، ۲۰ خرداد:

🪧 غرفهٔ پذیرایی سه‌شنبه‌های مهدوی
🕒 ساعت ۶:۳۰
📍 غرفه ۱: کنار درب انرژی دانشگاه | غرفه ۲: کنار درب اصلی دانشگاه
🔘 مجمع مهدویون

🪧 سخنرانی آنلاین The Pore-Scale insights into the dynamics of hydrogen flow in porous underground storage system
🕒 ساعت ۱۰:۰۰ تا ۱۱:۰۰
👤 حسن ماهانی
💻 اتاق مجازی دکتر ماهانی
🔘 روابط عمومی

🪧 حکم‌فن؛ افقی نوین در حکمرانی فناورانه
🕒 ساعت ۱۴:۳۰
👤 حمید ذوالفقاری، احسان کیانخواه، محمدحسین ملک‌نژاد
📍 خیابان آزادی، کوچهٔ صادقی، پلاک ۲، اندیشکدهٔ حکمرانی، سالن دکتر روستاآزاد
🔘 اندیشکدهٔ حکمرانی

🪧 سلسله جلسات «مقالات تاریخی»
🕒 ساعت ۱۶:۳۰
👤 علیرضا طالبی
📍 همکف دانشکدهٔ فیزیک، اتاق آلنوش
🔘 کوانتا

🪧 گپ‌مپ
🕒 ساعت ۱۷:۰۰ تا ۱۹:۰۰
👤 کسری قانع
📍 مجتمع نوآوری شهید ستاری، طبقهٔ ۶، واحد ۶۱۹
📄 ثبت‌نام
🔘 مرکز کارآفرینی

🪧 مراسم هیأت هفتگی
🕒 ساعت ۲۰:۱۵
👤 حجت‌الاسلام سالار، حسین سالکی، یزدان محرابیان
📍 مسجد
🔘 هیأت الزهرا(س)

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
15👍2
روزنامه شریف | SharifDaily
«آینده، باهوش است»
«سی‌میلیارد در قدم اول»

❇️ شنبه این هفته، دکتر #حمیدرضا_ربیعی استاد دانشکده #کامپیوتر و مدیر هسته سکوی ملی هوش مصنوعی، در یکی از نشست‌های تخصصی ارائه سکو، بعد از ارائه‌ای که درباره دستاوردهای دانشگاه و تیم فعال در این پروژه داشته، توضیحاتی هم درباره آن داده است:

این طرح از مهرماه ۴۰۳ با همکاری معاونت علمی، دانشگاه صنعتی شریف و پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته کلید خورد.
طبق برنامه‌ریزی، نسخه اولیه (MVP) باید در اسفند ۴۰۳ ارائه شود. همچنین در بهمن ۴۰۳ هم مقرر شد یک GPU توسط مرکز HPC دانشگاه راه‌اندازی شود.
زیرساخت‌های لازم برای ارائه خدمات باکیفیت در حال راه‌اندازی است. بر اساس برنامه‌ زمان‌بندی، فاز آزمایشی سکوی ملی از تیرماه ۴۰۴ آغاز می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند پیش از آن نیز با ما همکاری داشته باشند.
تصمیم‌گیری در این باره توسط دانشگاه انجام شده و پژوهشکده فناوری اطلاعات و ارتباطات پیشرفته، با سابقه ۲۴ ساله در شریف، به عنوان مجری طرح انتخاب شده است.
فاز رسمی‌تر این سکو از شهریور ۴۰۴ آغاز می‌شود و نقطه تثبیت پروژه اسفند همان سال خواهد بود.
از ابتدای آبان ۴۰۳ تا پایان اسفند سال جاری، حدود ۳۰ میلیارد تومان برای این طرح پیش‌بینی شده است.
🔸 متن کامل این گزارش را می‌توانید از سایت خبرگزاری تسنیم بخوانید؛ ما هم به زودی در یکی‌از شماره‌های روزنامه، بررسی مفصلی از این پروژه ملی انجام خواهیم داد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍319🔥6😐4👎2🤔2🤬1
روزنامه شریف | SharifDaily
«۴۵ دقیقه وقت داری»
«فقط ۴۵ دقیقه»

#عکس_و_مکث

📸 موضوع که تازه نیست و ما هم توضیح بیشتری از این عکس نمی‌دهیم؛ اما به‌عنوان یادآوری قانون #کتابخانه_مرکزی، اگر دیدید یک میز و صندلی، بیش از ۴۵ دقیقه رها شده، وسایل را به گوشه همان میز منتقل کرده و از آن استفاده کنید.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍226🤬41👎138😐4🔥3😁2💔1
داوطلبان_واحدهای_دور_دوم_انتخابات_شورای_صنفی.pdf
55.7 KB
«هفت واحد و هفتاد کاندیدا»

❇️ حدود ساعت ۲۰ دیشب، #شورای_صنفی اسامی داوطلبان احراز صلاحیت شده نهایی دور دوم انتخابات خود را منتشر کرد که بر اساس آن ۷۰ نفر در ۷ واحد زیر ثبت‌نام کرده و تایید شده‌اند:

شیمی: ۷ نفر
مهندسی مکانیک: ۲۲ نفر
خوابگاه طرشت ۲: ۹ نفر
مدیریت و اقتصاد: ۶ نفر
مهندسی انرژی: ۷ نفر
خوابگاه شهید سلیمانی (طرشت ۳): ۱۸ نفر
خوابگاه متأهلی (شهرک): ۱ نفر

🔸 در انتخابات این دور، واحد خوابگاه متاهلی باز هم به حد نصاب نرسید و مابقی اما شاهد انتخابات خواهند بود.

🔸 دور دوم انتخابات بیست‌وششم شورای صنفی شریف، چهارشنبه ۲۸ خرداد، به‌صورت مجازی در دانشگاه برگزار خواهد شد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
🔥19👎53😐3👍2😁2
روزنامه شریف | SharifDaily
«بی تو دنیای من ای دوست، پر از تنهایی‌ست»
«به پایان آمد این دفتر»

#عکس_و_مکث
#ارسالی

📸 روند ارسال قاب پایانی کلاس‌ها، اگرچه همچنان ادامه دارد و استقبال از پیام‌های قبلی، بالا بوده اما به‌نظر می‌رسد ظرفیت کانال روزنامه بیشتر از این‌ها، گنجایش انتشارشان را نداشته باشد؛ پس به همین پیام اکتفا می‌کنیم و ششمین و آخرین سری از قاب‌های ارسالی شما را با خودتان به اشتراک می‌گذاریم:

🔶 طراحی سیستم‌های دیجیتال
🔸 دکتر علیرضا اجلالی
🔶 الکترومغناطیس ۲ 
🔸 دکتر محمود بهمن‌آبادی
🔷 مکانیک تحلیلی ۱
🔹 دکتر سامان مقیمی
🔷 مبانی علم داده
🔹 دکتر حامد شاه‌منصوری

🔶 استاتیک
🔸 دکتر شقایق واثقی امیری
🔶 مدیریت تکنولوژی
🔸 دکتر آرش کمالی
🔷 معادلات دیفرانسیل
🔹 دکتر فرشته گازری
🔷 برنامه‌ریزی استراتژیک
🔹 دکتر آرش خلیلی نصر

🔸 روز و روزگار خوش؛ به امید دیدار در سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
65😢5👍4💔4🔥3👎2🤬1🎉1
روزنامه شریف | SharifDaily
Sharif Daily 949 (17 Khordad 04).pdf
«انتخاب با خودشان»
مدیریت دانشگاه و تخصیص اعتبار رفاهی به دانشجویان

#علی‌اکبر_سیه‌بازی
مدیر امور‌ دانشجویی دانشگاه

▫️ بررسی وضعیت مالی در حوزه رفاهیات دانشجویان و نحوه تخصیص آن، نیازمند این است که قبل از آن ببینیم این یارانه‌ها و کمک‌هزینه‌ها اصولاً در چه زمینه هایی دریافت و هزینه می‌شود‌.
آنچه در یک نگاه می‌توان به دست آورد و از سایر بخش‌ها اهمیت و وسعت بیشتری دارند، حوزه‌هایی مانند تغذیه (شامل صبحانه، ناهار و شام)، خوابگاه، درمان، مشاوره و ورزش، عمده‌ی آن هستند.

▫️ این حوزه‌ها هرکدام تفاوت‌ها و جنبه‌های متنوعی دارند که بررسی‌شان زمان‌بر و نیازمند دقت بالاست و شاید نتوان برای همه یک نسخه یکسان و اولیه تجویز کرد. به‌عنوان مثال عمده هزینه جاری خوابگاه از جنس نگه‌داریست و موضوع ساختمان به عنوان عامل تأثیرگذار هزینه در اختیار دانشگاه بوده و قیمت‌گذاری نشده و مستلزم آن است که هزینه اجاره مشخص شود. اما در تغذیه، تهیه مواد، طبخ و توزیع به عنوان عامل تأثیرگذار هزینه، تقریباً مشخص بوده و از این حیث، یک گام جلوتر و روشن‌تر می باشد.

▫️ در سال‌های اخیر، کمبود بودجه رفاهی، افزایش تعداد دانشجویان سنواتی و اعتراضات به قطع برخی از خدمات در تابستان (مانند تعطیلی سلف) نشان داده‌اند که سیستم فعلی پاسخگوی بهینه برای رفع نیازهای دانشجویان نیست.
به نظر می‌رسد واگذاری مدیریت بخشی از بودجه رفاهی به خود دانشجویان با مدل توزیع مناسب، به‌ویژه در حوزه تغذیه، به‌عنوان پروژه آزمایشی بتواند تأثیرگذار باشد. البته این طرح می‌بایست با دقت تهیه و پس از اجرا، ارزیابی و با رفع نواقص، بهبود یافته و در صورت مثبت بودن به سایر حوزه‌ها تعمیم یابد.

▫️ به عنوان نمونه اجرای این طرح در زمینه تغذیه می تواند شامل مزایایی به شرح ذیل باشد:

⬅️ افزایش حق انتخاب: دانشجو می‌تواند تصمیم بگیرد چه زمانی، کجا و چه نوع غذایی مصرف کند یا حتی بخشی از اعتبار خود را برای تابستان ذخیره نماید.

⬅️ کاهش بار اجرایی دانشگاه: دانشگاه به جای مدیریت عملیاتی (تهیه مواد اولیه و ...)، نقش ناظر و تنظیم‌گر را بر عهده می‌گیرد.

⬅️ بهبود کارایی بودجه: حذف هزینه‌های غیرضروری ناشی از سیستم متمرکز و صرف بهینه‌تر این مبالغ در جهت افزایش و بهبود رفاه دانشجویان

▫️ البته چالش‌هایی همچون مخالفت ذی‌نفعان و برخی مسئولان دانشگاهی یا فرادانشگاهی و یا فقدان زیرساخت‌های اجرایی ممکن است در مسیر اجرای طرح وجود داشته باشد که با راهکارهایی همچون تبیین مزایا برای دانشجویان و دانشگاه و اجرای آزمایشی و شفاف‌سازی فرایندها و  بررسی نمونه های اجرایی موفق و... اجرای طرح واقع‌بینانه‌تر خواهد شد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍44👎1510🤔5🔥3😢1
«ورود به کار با هوش مصنوعی»

🪧 بوتکمپ تخصصی هوش‌مصنوعی کوئرا

🎓 دوره‌ٔ فشرده‌ٔ آماده‌سازی برای ورود به بازارکار هوش مصنوعی؛ آموزش تخصصی، کاربردی و کسب تجربهٔ نزدیک به صنعت در این حوزه

📌 شروع سخت است، اما اینگونه شدنی‌است:
◀️ اساتید مجرب و فعال در حوزهٔ هوش‌مصنوعی
◀️ کارِ گروهی و شبکه‌سازی‎
◀️ تمرین و پروژهٔ هدفمند
◀️ منتورینگ اختصاصی

👥 ظرفیت محدود
💳 امکان پرداخت قسطی

🔗 لینک فرم ثبت‌نام
👥 @Quera_ir
🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍21👎141🔥1🤔1
«پایان این زشتِ ناایمن»

❇️ خوابگاهی‌ها خصوصاً ساکنین شهید سلیمانی، بیشتر با آن آشنا هستند؛ زیرگذر ناایمن، تنگ و بدترکیبی که شمال بزرگراه شیخ فضل‌الله را به جنوب آن متصل می‌کند و اگر از مترو طرشت به سمت خوابگاه بروید یا برعکس، راهی جز عبور از آن ندارید.

🔸 حالا ظاهراً شهرداری تهران از زمستان پارسال تصمیم گرفته یک روگذر دو طرفه بالای اتوبان شیخ فضل‌الله ایجاد کند تا هم امکان عبور خودرو داشته باشد، هم دوچرخه و هم عابر پیاده؛ شهردار منطقه ۲ هم توضیحات زیر را درباره‌اش داده است:

بخش نخست این پروژه شامل یک پل شمالی- جنوبی به صورت رفت و برگشت بر روی بزرگراه شیخ فضل اله نوری در تقاطع با بلوار چوب تراش در شمال و خیابان تیموری در جنوب است.
برای این پل به طول ۵۲۰ متر و عرض ۱۶.۲ متر، در هر طرف دو خط عبوری در نظر گرفته شده که عملیات اجرایی آن از بهمن پارسال آغاز شده است.

🔸 پیش‌بینی شهرداری این است که ساخت فاز اول این پل، پایان سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود و به بهره‌برداری خواهد رسید.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍7813🔥5😐4🤔2💔2🤩1
«سهاس»

#عکس_و_مکث

📸 همزمان با جدی‌تر شدن بحران آب در کشور، از جدیدترین «سـامانهٔ هـوشمند آبیاری سـنگ‌فرش‌‌ها» در دانشگاه صنعتی شریف رونمایی شد.

🆔 @SharifDaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
😁223😐60🤬42💔15🎉95👎5😢5🔥3🤩2👍1
2025/07/08 23:39:43
Back to Top
HTML Embed Code: