Telegram Web Link
#گزارش_تصویری

یازدهمین نشست از سلسله نشست‌های «طعم‌تجربه» با هدف استفاده از تجربیات کارآفرینان برتر، بیان چالش‌های استارتاپ‌ها و واحدهای فناور و راهکارهایی برای عبور از این چالش‌ها با حضور سولماز صادق‌نیا، مدیرعامل گلرنگ ونچرز، روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه در سالن جلسات برج فناوری شریف برگزار گردید.


🆔️@shariftechpark
👍9
#همرسانی

یک فرصت استثنایی برای تویی که می‌خوای استارتاپ خودت رو داشته باشی‼️

دیجی‌نکست به عنوان بازوی نوآوری دیجی‌کالا، داره نهمین کمپ استارتاپی خودش رو برگزار میکنه.

با شرکت توی این کمپ هشت‌هفته‌ای شانس این رو داری که تیم استارتاپی خودت رو بسازی و از دیجی‌نکست جذب سرمایه کنی.

⚠️شرکت توی این کمپ کاملا رایگانه⚠️

🌱 اگه هنوز ایده یا تیمی نداری جای نگرانی نیست، می‌تونی کنار منتورهای متخصص دیجی‌کالا، پیداشون کنی.

⏳️ شروع کمپ از ۶ مرداد و مهلت ثبت‌نام تا پایان تیرماهه

🔗 پس همین الان از سایت دیجی‌نکست ثبت‌نام کن!
http://Diginext.ai

برای اطلاعات بیشتر هم می‌تونی اینستاگرام دیجی‌نکست سر بزنی

منتظرت هستیم!

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👎2👍1
#مناسبت

🏴 تاسوعا و عاشورای حسینی، بر همگان تسلیت و تعزیت باد.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍15👎2
#مناسبت

🏴 سالروز شهادت مظلومانه چهارمین پیشوای هدایت، حضرت امام سجاد(ع) تسلیت باد.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍15👎5
#همرسانی

تو هم فکر می‌کردی دانشگاه قراره راهت رو روشن کنه و مسیر زندگیت مشخص بشه ولی الان سردرگم شدی؟
یا شاید تو محیط کسب و کارت دنبال راهی برای انتخاب مسیر شغلی مناسب، ارتباط بهتر با تیم و اصیل رفتار کردن در شرایط سخت هستی؟

دورۀ «قطب نمای من» با محوریت رهبری و خودشناسی می‌تونه کمک کنه که مسیرت رو پیدا کنی، چه در دانشگاه و چه در محیط کسب و کار.
مرداد ماه قراره باهم یاد بگیریم، رشد کنیم و به نسخه بهتری از خودمون تبدیل بشیم.

کد تخفیف 32 درصدی ویژۀ دانشجویان شریف: 
SharifiGN5
به همراه شش جلسه کوچینگ فردی
تخفیف ویژه برای ثبت نام زودهنگام
با حمایت مرکز کارآفرینی دانشگاه شریف

🔻روز های شنبه و سه شنبه
زمان :ساعت ۱۷ تا ۲۰
📍مکان: دانشگاه شریف

👨‍🏫مدرس: عماد جوان، مشاور کسب و کار

برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی این لینک کلیک کنید.
اگه هر مانعی برای ثبت نام دارید یا سوالی دارید به این اکانت  پیام بدید.


«بهترین راه پیش بینی آینده، ساختن آن است»

💬@GhotbNamayeMan
📞+989130336871
📞+989214565733

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍7👎5
#در_آینه_رسانه
#روزنامه_شریف

هشتمین شماره صفحه ویژه‌ی پارک علم‌وفناوری در روزنامه شریف منتشر شد.

🔶️🔹️در این صفحه می‌خوانید:

1️⃣ گام هشتم مسیر کارآفرینی در شریف "فعالیت در زیست بوم ناحیه نوآوری شریف"

2️⃣ مصاحبه با مهندس امین اسرافیلی، مدیرعامل شرکت رادیس

♨️مطالب قبلی، فعلی و بعدی در آدرس زیر↙️
https://techpark.sharif.ir/news-paper/

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍2
«قطعی و درحال توسعه»

❇️ پارک‌های علم‌وفناوری کشور، در زمان تاسیس‌شان مجوزی با عنوان «موافقت اصولی» می‌گیرند که بعداً نهاد مجوزدهنده می‌تواند آن‌را لغو یا محدود یا... کند؛ مجوزی که البته در این سال‌ها و در نمونه‌های مشابه با گذشت زمان و رشد آن مجموعه، تبدیل به «مجوز قطعی» می‌شده‌اند. به‌عنوان مثال، پارک پردیس که بزرگترین مجموعه علم‌وفناوری کشور به‌حساب می‌آید و اوایل دهه هشتاد راه‌ افتاد، دو-سه‌سال پیش (پس از حدود ۱۸ سال) توانست مجوز خود را از وضعیت اصولی به قطعی تبدیل کند.

🔸 پارک شریف هم که سال ۹۵ فعالیتش را با مجوز موافقت اصولی شروع کرده بود، حالا خبر رسیده که در تیر ماه امسال توانسته مجوز قطعی خود را از شورای عالی گسترش آموزش عالی کشور بگیرد و به وضعیت پایدار و محکم‌تری از نظر حقوقی دست پیدا کند.

🔸 از طرفی پارسال هم سطح پارک شریف بر اساس دسته‌بندی سه‌گانه‌ی معاونت علمی [در حال شکل‌گیری - در حال توسعه - توسعه یافته] از سطح درحال شکل‌گیری به سطح در حال توسعه ارتقاء یافت که علاوه بر ایجاد امکان جذب کارمند و مسئولین بیشتر و درنتیجه گسترش سازمانی خود، باعث شد تا روند تبدیل وضعیت مجوزش هم به جریان بیفتد.

🔸 در یکی-دو هفته آینده گزارشی از وضعیت این روزهای #پارک_علم_و_فناوری شریف را با شما در میان خواهیم گذاشت.

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍14
#خبر

برگزاری ششمین نشست هم‌اندیشی با فعالان زیست‌بوم کارآفرینی در ناحیه نوآوری شریف

🔷️ششمین نشست هم‌اندیشی با فعالان زیست‌بوم کارآفرینی در ناحیه نوآوری شریف روز سه‌شنبه ۲ مرداد ماه در برج فناوری شریف برگزار شد.

🔷️مهندس ابراهیمی، معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری شریف در آغاز این نشست از روند پیگیری راه اندازی ایستگاه‌های دوچرخه سواری گزارشی ارائه نمود و گفت: با شهرداری جهت ایجاد زیرساخت‌هایی برای تسهیل تردد در ناحیه نوآوری شریف در حال رایزنی هستیم.

🔷️در ادامه دکتر رضا قنبری به ارائه راهکارهایی برای ایجاد هویت حقوقی نشست هم‌اندیشی فعالان ناحیه نوآوری شریف پرداخت و اعضای جلسه به مباحثه پیرامون این مطلب پرداختند.


↙️متن کامل خبر

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍3
«از صید ماهی تا پادشاهی(۸)»

❇️ صفحه‌ی هفتم روزنامه از شماره‌ی ۹۱۲ که شروع ترم بهار ۱۴۰۳ بود، صفحه‌ی علم‌وفناوری نام گرفت تا در ده شماره با همکاری #پارک_علم_و_فناوری، کمی ویژه‌تر به این حوزه بپردازیم و احتمالاً در ترم بعد هم آن‌را ادامه خواهیم داد؛ در شماره‌ی ۹۱۹ که روز قبل از انتخابات منتشر شد، به ایستگاه هشتم رسیدیم و در آن، علاوه بر مصاحبه با #امین_اسرافیلی مدیرعامل «رادیس»، گام هشتم مسیر کارآفرینی هم مرور شد.

🔸 هدف اصلی‌مان هم در این صفحات این است که کمی دقیق‌تر و بدون تعارف‌تر، مسیر کارآفرینی و راه‌اندازی یک کسب‌وکار را مرور کنیم؛ به این صورت که در قسمت بالای صفحه، مسیری که یک دانشجو باید از کلاس‌ درس تا راه‌اندازی یک کسب‌وکار در اکوسیستم شریف طی کند را مرور می‌کنیم و پایین صفحه هم یک مصاحبه‌ی بدون تعارف با یکی از شریفی‌های موفق در کسب‌وکار گفتگو می‌کنیم.

🔸 در قسمت هشتم این سلسله یادداشت‌ها، شخصیت «متین» بعد از دقیق‌کردن ایده، شکل‌گیری تیم و طراحی محصول بازار پسند و بعد هم راه‌اندازی شرکت از طریق ارتباط با جایی به نام #مرکز_رشد شریف و البته پیدا کردن سرمایه‌گذار و تامین مالی و در نهایت ورود به یکی از مجتمع‌های فناوری، در جمع بازیگران اصلی ناحیه نوآوری شریف حضور یافت.

🔸 مفهوم ناحیه نوآوری شریف، وسعت آن، تعداد شرکت‌های حاضر، بازیگران اصلی این منطقه، دسته‌بندی انواع مجموعه‌ها، مزایای حضور در آن و هدف اصلی از ایجاد، رشد و استمرار این منطقه در این متن با نام «فعالیت در زیست‌بوم ناحیه نوآوری شریف »، روایت شده و می‌توانید در اینجا بخوانید.

📌 گام اول: ایده‌های سرگردان
📌 گام دوم: پخته‌سازی ایده‌ها
📌 گام سوم: خلق یک استارت‌آپ
📌 گام چهارم: محصول بازارپسند
📌 گام پنجم: رشد در مرکز رشد
📌 گام ششم: به‌دنبال تکیه‌گاه مالی
📌 گام هفتم: زیست‌بوم ناحیه نوآوری شریف

🆔 @sharifdaily
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👍2
#خبر

شرکت رایان شیمی شریف توانست هزینه تامین آب شرب مناطق محروم را کاهش دهد

🔷️شرکت رایان شیمی شریف از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شریف مواد پیشرفته ای را سنتز کردند که کاربرد آن در سیستم های آب شیرین کن موجب افزایش عمر ممبران های این دستگاه و در نهایت کاهش هزینه تامین آب شرب برای مناطق محروم می شود.

🔷️دکتر نوید طاهری، مدیرعامل شرکت رایان شیمی شریف در گفتگو با روابط عمومی پارک شریف پیرامون فعالیت‌های اخیر این شرکت گفت: ما به عنوان اولین و تنها مجموعه ارائه دهنده خدمات فرمولاسیون و انتقال دانش فنی به شرکت‌های عملیاتی در کشور هستیم و با توجه به اینکه ایران کشوری است که دارای  ذخایر انرژی قوی و منابع آبی ضعیفی است، متخصصین حوزه آب و انرژی شرکت در تلاش هستند تا با مدیریت تجهیزات، فرآیندها و افزودنی‌های شیمیایی شرایط را برای استفاده هرچه بهتر از منابع موجود، فراهم کنند. ارائه خدمات فرمولاسیون و انتقال دانش فنی به شرکت‌های عملیاتی در این زمینه از فعالیت های تحقیقاتی شرکت رایان شیمی شریف به شمار می رود.

↙️متن کامل خبر

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍12
#معرفی
#استقرار


معرفی شرکت‌های مستقر شده در مرکز رشد پارک علم و فناوری شریف

فصل بهار ۱۴۰۳

مرکز رشد پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۸۲ تأسیس شد. این مرکز ضمن تأمین فضای استقرار و دفتر کار در مجاورت دانشگاه صنعتی شریف برای شرکت‌های نوپای برخاسته از دانشگاه، با ارائه خدمات متنوع آموزشی، مشاوره ای، تبلیغاتی، بازاریابی و شبکه‌سازی به رشد کسب‌وکارهای نوپا کمک می‌­کند تا فرآیند تجاری‌سازی محصولات تسهیل شده و مخاطرات و هزینه‌ها کاهش یابد.

🌐پست کامل در لینکدین

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍3👎2
#خبر

حمل و نقل هوشمند و امن با شرکت هوش افزار کیا

🔷️شرکت هوش افزار کیا مستقر در پارک  علم و فناوری دانشگاه شریف، فروردین ۱۴۰۰ با هدف ارائه راهکارهای زندگی هوشمند از طریق توسعه تجهیزات و افزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء بنیان نهاده شد.

🔷️مهمترین رویکرد این شرکت ساخت محصولاتی است که توان داخلی برای تولید آنها وجود دارد و حمل و نقل هوشمند و امن به عنوان اصلی ترین ماموریت این شرکت تعریف شده است.

🔷️عباس عبداللهی، مدیرعامل شرکت هوش افزار کیا در گفتگو با روابط عمومی پارک شریف درباره محصولات این شرکت گفت: چهار مدل سخت افزار پایشی ناوگان در شرکت طراحی شده که اصطلاحا به آن ردیاب می گویند. ردیاب برای دوچرخه برقی و اسکوتر تا ردیاب شخصی که به لحاظ قیمتی پایین‌تر از نمونه خارجی است در این شرکت طراحی می شود.

🔷️وی گفت: ردیاب و دزدگیر تلفیقی و ردیاب پیشرفته‌ دیگری تولید کردیم که علاوه بر دیتای موقعیت، دیتای‌ ای سی یو و شتاب خودرو و سنسور‌های جانبی را دارد.

↙️متن کامل خبر

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍2
#خبر

برگزاری نشست سوم دورهمی همپا؛ ویژه واحدهای فناور مرکز رشد پارک

🔷️با حضور مدیران و کارشناسان بیش از 45 شرکت از واحدهای فناور مرکز رشد پارک شریف، سومین نشست مجازی دورهمی همپا؛ ویژه واحدهای فناور مرکز رشد پارک در روز یکشنبه 31 تیر 1403 برگزار شد.

🔷️در ابتدای این دورهمی، سپیده محمودی مقدم، کارشناس واحدهای فناور پارک شریف در خصوص نحوه استفاده واحدهای فناور از معافیت مالیاتی (عملکرد و حقوق) نکاتی را عنوان کرد و در ادامه به سوالات و ابهامات واحدهای فناور پاسخ داد.
در بخش دیگری از جلسه نکات تکمیلی برای پرداخت کمک بلاعوض فصل بهار و نیز خدمات املاک و مستغلات برای واحدهای فناور معرفی شد.

🔷️در ادامه دکتر مهسا قربانی، مدیرعامل شرکت سپهر بوم راد (مسکن پلاس) از واحدهای فناور مرکز رشد پارک شریف، دستاوردها، خدمات و محصولات شرکت خود را برای واحدهای فناور عضو پارک و حاضر در جلسه معرفی کرد و بسته های همکاری و خدمات قابل ارایه از طرف مسکن پلاس برای سایر واحدهای فناور پارک شریف را تشریح نمود.

↙️متن کامل خبر

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍4
#خبر

بازدید جمعی از دانشجویان برتر دانشگاه العین عراق از ناحیه نوآوری شریف

🔷️پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در راستای انجام ماموریت های خود مبنی بر معرفی هر چه بیشتر دستاوردها و توانمندی های ناحیه نوآوری شریف پذیرای بازدیدکنندگان زیادی از داخل و خارج کشور می باشد.

🔷️به همین منظور جمعی از دانشجویان رشته مهندسی نفت دانشگاه العین عراق در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه 9 و 10 مرداد ماه در ناحیه نوآوری شریف حضور یافتند و از نزدیک با فعالیت های پارک شریف در حوزه‌های مختلف آشنا شدند.

🔷️روز سه‌شنبه این گروه در مجتمع فناوری دکتر روستا آزاد حضور یافتند و علیرضا جعفر، مدیر مرکز کارآفرینی و میترا بهرامی، سرپرست شتابدهنده پارک علم و فناوری شریف ضمن خیر مقدم به مهمانان عراقی به تشریح فعالیت‌های پارک در حوزه کارآفرینی، شتابدهنده و ناحیه نوآوری شریف پرداختند‌ و سپس از تیم‌های حاضر در فضای کار اشتراکی استارتاپ‌ها بازدید و از نزدیک با فعالیت های آن ها آشنا شدند.

↙️متن کامل خبر

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍18👎6
#همرسانی

🔷️🔸️ثبت نام در جشنواره های خوارزمی از روز شنبه مورخ 22 اردیبهشت 1403 آغاز شده است و مهلت ثبت نام تا پايان مرداد ماه سال جاري مي‌باشد.

🔰هجده زمینه علمی مورد پذیرش در جشنواره ها شامل: فناوري‌هاي شيميايي، مهندسی مكانيك، مهندسی برق و كامپيوتر، هنر، معماري و شهرسازي، مدیریت آب، كشاورزي و منابع طبيعي، علوم پايه، مهندسی عمران، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالورژي و انرژي‌هاي نو، زيست فناوري و علوم پايه پزشكي، محيط زيست، فناوري‌نانو، مهندسی هوافضا، مهندسي نرم افزار و فناوري اطلاعات، مهندسی مكاترونيك، مهندسی مخابرات و هوش مصنوعی و کوانتوم می باشد.

🔰متقاضیان شرکت در این دوره از جشنواره های خوارزمی می توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره های خوارزمي www.khwarizmi.ir قسمت سامانه جامع جشنواره های خوارزمی اقدام به ثبت نام نمایند.

↙️سامانه ثبت نام و ارائه طرح در جشنواره های خوارزمی: ka.irost.org

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍1
#اطلاع_رسانی

در غرفه پارک علم و فناوری دانشگاه شریف، نمایشگاه صنعت مالی(بورس، بانک و بیمه) منتظر دیدارتان هستیم.

📆۱۹ الی ۲۲ مرداد ۱۴۰۳

از ساعت ۸ الی ۱۵

🏛نمایشگاه بین‌المللی، سالن ۱۰، غرفه ۱۰۳۲

با حضور واحدهای فناور:
🔷️کیاهوشان آریا
🔷️عصر گویش پرداز
🔷️عدل آفرینان وینا دادگر نوین
🔷️پژوهش و نوآوری فرتاک ایرانیان

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
🆔️@shariftechpark
👍3
2025/07/08 20:40:34
Back to Top
HTML Embed Code: