Telegram Web Link
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «🔴بنابر گزارش‌های واصله از طرف عده‌ای از دانشجویان که در نیم‌سال تحصیلی جاری، درس «آمار و احتمالات مهندسی» را اخذ کرده بودند، طبق اطلاع‌رسانی اساتید محترمِ درس مربوطه، تاریخ برگزاری امتحان میان‌ترم در روز پنجشنبه ۹۹/۲/۱۸ مقرر شده است و یکی از الزامات حضور دانشجویان…»
🔴 تاریخ جدید کنکورهای سراسری اعلام شد

🔻تاریخ جدید کنکور مقطع ارشد:
دوم و سوم مرداد ماه

🔻تاریخ جدید کنکور مقطع دکتری:
بیست و ششم تیرماه

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔸تنها میان بحران🔸 🔷️ طرح تهیه اقلام بهداشتی و آموزش کودکان کار و در معرض آسیب در مقابله با بحران کرونا برای کسب اطلاعات بیشتر و حمایت مالی به آدرس زیر مراجعه کنید 🌐 yarigaran.sharif.ir/corona @shorasenfi_polytechnic @yarigaran_sharif
🔸️تنها میان بحران🔸️

پس از شیوع ویروس کرونا در اوایل اسفند ماه و افزایش نگرانی‌ها و به تدریج شروع گستردهٔ تعطیلی‌ها و توصیه‌‌های مکرر به ماندن در خانه‌ (توصیه‌هایی که برای همگان به نحو مطلوب، قابل اجرا نبود)، کودکان کار و خانواده‌های آن‌ها تنها بخشی از گروهی بودند که در این شرایط نیز در تلاش برای تهیهٔ حداقل مایحتاج زندگی خود بودند؛ چه رسد به خرید اقلام بهداشتی و قرنطینه خود در خانه.
بر این مبنا شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و کانون یاریگران دانشگاه شریف تلاش کردند تا با جمع‌آوری کمک‌های مالی شما عزیزان و از طریق همکاری با سمن‌های فعال در حوزهٔ کودکان کار و خانواده‌های آن‌ها، نقشی در حمایت از این خانواده‌ها برای مقابله با این بحران داشته باشند.

🔻شرایط بحرانیست!
با توجه به بحرانی بودن شرایط، امکان برآورد کمک‌های مالی و پیش‌بینی شرایط آینده میسر نبود. از این رو در ابتدای کار از مشخص کردن جزئیات دقیق طرح خودداری کردیم تا هنگام اجرای فاز عملی و برحسب شرایط، تصمیم بهینه گرفته شود.
از سوی دیگر تلاش کردیم تا با مشخص کردن چهارچوب طرح و ذکر موارد ضروری، طرحی شفاف و هدفمند را اجرا کنیم.
جمع‌آوری کمک‌های مالی از اوایل فروردین‌‌ماه شروع شد و تا اوایل اردیبهشت ماه ادامه یافت که در این بازه، مبلغ ۵٫۵۷۵٫۰۰۰ تومان جمع‌آوری شد. تهیه و توزیع اقلام بهداشتی که با ارائهٔ آموزش‌های ابتدایی همراه بود، توسط دو سمن مرتبط با کانون یاریگران انجام شد: جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان و انجمن حمایت از حقوق کودکان.

@shorasenfi_polytechnic
@yarigaran_sharif
🔻جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان:
جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان از همان ابتدای بحران، برنامه‌های حمایتی مختلفی را طرح‌ریزی و اجرا کرد که هم شامل خانواده‌ها و کودکان تحت پوشش این سمن می‌شد و هم شامل نیازسنجی‌هایی که این سمن در مناطق و گروه‌های مختلف انجام می‌داد.
پس از جمع‌آوری مبلغ ۳٫۴۰۰٫۰۰۰ تومان تا دوازدهم فروردین ماه، این مبلغ به جمعیت دفاع از کودکان کار و خیابان داده شد تا در یکی از طرح‌ها مورد استفاده قرار گیرد: تهیه و توزیع اقلام بهداشتی بین ۵۰ خانواده شناسایی شده واقع در محله گل‌دسته. در این طرح بسته‌های اقلام بهداشتی ضروری شامل یک شامپوی بزرگ، یک وایتکس، یک تاید و یک مایع دستشویی به خانواده‌ها اهدا شد.

🔻انجمن حمایت از حقوق کودکان:
خانه کودک شوش که یکی از خانه‌های کودک تحت نظارت و تأسیس شده توسط انجمن حمایت از حقوق کودکان است، با توجه به شیوع ویروس کرونا و آسیب‌های به دنبال آن، اقدام به جمع‌آوری کمک‌های مالی و تهیهٔ اقلام ضروری برای خانواده‌های نیازمند محلهٔ هرندی کرده است.
مبلغ ۲٫۱۷۵٫۰۰۰ تومان نیز از طریق این طرح، جمع‌آوری و جهت خرید اقلام بهداشتی به خانهٔ کودک شوش داده شد. این مبلغ برای تأمین هزینه‌های خرید ۴۳ عدد شامپو، ۵۰ عدد مایع دستشویی، ۱۰۰ بسته دستکش، ۷۴ بسته نوار بهداشتی و ۸۰ بسته دستمال کاغذی استفاده شد که پس از خرید اقلام خوراکی و کامل شدن بسته‌های معیشتی، ۵۰ بسته آماده و به خانواده‌هایی که توسط واحد مددکاری خانهٔ کودک شوش شناسایی شده بودند، داده شد.

@shorasenfi_polytechnic
@yarigaran_sharif
🔴🔴 مهم 🔴🔴
بیانیه شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون مطالبات آموزشی و رفاهی دانشجویان


به نام آن که عزت و ذلت از اوست.

ابتدا جا دارد از دکتر کریمیان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تقدیر و تشکر ویژه‌ای به عمل آوریم؛ به جهت آن که در این دورهٔ خطیر شاهد ارائهٔ یک تعریف جدید از پیگیری صنفی توسط ایشان هستیم.
این تعریف جدید، شامل سه مر‌حلهٔ اصلی می‌باشد: در ابتدا با پیگیری موضوع از طرف شورای صنفی شروع می‌شود، سپس با عدم پاسخ‌گویی از طرف مسئولین و عدم شرکت در جلسات درخواست شده با شورای صنفی از طرف ایشان ادامه می‌یابد و در نهایت با انتشار پاسخ نهایی در طی یک مصاحبه با یک خبرگزاری پایان می‌یابد!

شورای صنفی چنین اقدامی را فقط از آن جهتی می‌تواند تعبیر کند که منتج به یک نتیجهٔ واحد خواهد شد: به علت عدم توانایی این مسئولین عزیز در قانع ساختن نمایندگان دانشجویان، با این ترفند میتوان کار را به یک باره به اتمام رساند بدون آن که همان بحث‌های همیشگی را هم با شورا داشت.

ترفند زیباییست!

مسئولین عزیز!
مگر غیر از این است که پس از انتشار نامهٔ شورای صنفی با همکاری تشکل‌ها، این واحد درخواست برگزاری جلسات با شخص معاونت آموزشی را داد و در نتیجهٔ آن اولین جلسه در ۲۲ اردیبهشت‌ماه تشکیل شد و در آن جلسه مقرر شد دکتر کریمیان مواردی اعم از نحوهٔ سیستم ارزیابی و زمان و نحوهٔ امتحان را پیگیری و به شورا اعلام نمایند؟!
مگر غیر از این است که تاریخ جلسه بعدی ۲۹ اردیبهشت‌ماه تعیین گردید، اما چند روز قبل تشکیل جلسه، حضور ایشان در جلسه منتفی شد؟!

در روزهایی که شورای صنفی مرکزی با پیگیری‌های مکرر خود به دنبال برگزاری دومین جلسه با معاونت آموزشی دانشگاه و انتقال مشکلات دانشجویان به ایشان بود، انتشار مصاحبه و مشخص شدن نحوهٔ برگزاری امتحانات قبل از تشکیل جلسه، این شائبه را به وجود آورد که نظرات و دغدغه‌های دانشجویان موضوعی کم‌اهمیت و گویی تصمیمات مسئولین از قبل مشخص است!

اما آیا در واقعیت هم همه چیز مشخص شده است؟!
پاسخ منفی ‌است.
در این جا لازم می‌دانیم، شاید برای دهمین بار، شاید هم بیشتر، تعدادی از دغدغه‌های دانشجویان را بیان کنیم.
البته که انتظار داریم به یک باره جواب این‌ها را در جلسه‌های آتی بیابیم و نه در مصاحبه با یک خبرگزاری!

بگذریم.

اگر هم در نظر بگیریم که طبق ادعای دکتر کریمیان، دانشگاه تراکم هر اتاق در خوابگاه را می‌تواند به ۲ یا ۳ نفر برساند، که البته بعید می‌دانیم در نهایت محقق شود،
۱ - تدابیر حضرات عالی برای تأمین سلامت همهٔ دانشجویان علی‌الخصوص دانشجویان خوابگاهی چیست؟!
چگونه می‌توانید تضمین کنید همهٔ دانشجویان و کارکنانی که به اجبار در محیط دانشگاه و خوابگاه در حال کارکردن یا تحصیل هستند از سلامت کامل برخوردار هستند؟
چگونه می‌توانید تضمین کنید که این افراد سالم باقی می‌مانند؟!
در صورت ابتلاء یکی از دانشجویان خوابگاهی، چه تصمیمی برای بقیهٔ هم‌اتاقی‌های آن فرد اتخاذ می‌شود؟
با کاهش تراکم موجود در اتاق‌ها شاید بتوان از خطر ابتلا دانشجویان کاست؛ اما چه تدبیری در قبال محیط عمومی خوابگاه گرفته می‌شود؟خوابگاه‌هایی که دارای سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه و حمام های مشترک می‌باشند و تمام این موارد ریسک ابتلا را افزایش می‌دهند.
لازم به ذکر است که با بیماری‌ای طرف هستیم که ۵ تا ۱۴ روز طول می‌کشد تا علائم آن بروز کند.
پس اگر کسی به بیماری مبتلا باشد، مدتی زمان خواهد برد تا علائم فرد ظاهر شود و این یعنی هر تستی غیر از تست PCR، مثل تب‌سنجی یا علائم‌سنجی که فکر می‌کنیم مسئولین دانشگاه بیشتر علاقه‌مند به آن باشند، نمی‌تواند روش غربال‌گری منطقی و درستی باشد.
اما آیا در عمل چنین امری که از ۱۰ هزار نفر تست PCR گرفته شود منطقی و قابل اجراست؟!
باز هم پاسخ منفی‌ست.

۲ - ظاهراً موافقین برگزاری امتحانات به صورت حضوری در بین اعضای محترم هییت رئیسهٔ دانشگاه، هیچ‌گونه دیدی نسبت به شلوغی وسایل حمل و نقل عمومی در ساعات ابتدایی و انتهایی کاری ندارند.
این که دانشجویان برای رفت و آمد خود از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند به هیچ عنوان قابل پذیرش نمی‌باشد و بدیهی است که باعث افزایش خطر ابتلاء در دانشجویان می شود.
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔴🔴 مهم 🔴🔴 بیانیه شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون مطالبات آموزشی و رفاهی دانشجویان به نام آن که عزت و ذلت از اوست. ابتدا جا دارد از دکتر کریمیان، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، تقدیر و تشکر ویژه‌ای به عمل آوریم؛ به جهت آن که در این…
۳ - آیا تاکنون به واژهٔ «مسئولیت» اندیشیده‌اید؟!
مسئولیت بدان معناست که افراد صاحب مسئولیت نه تنها در مواردی اختیار عمل دارند، بلکه در قبال عواقب احتمالی آن تصمیمات هم پاسخ‌گو خواهند بود. این پاسخ‌گویی می‌تواند به اشکال متعددی باشد.
اما در این موضوع به چه صورت خواهد بود؟!
به این صورت خواهد بود که اگر مشخص شود هر یک از دانشجویان قبل از برگزاری امتحانات مبتلا به بیماری نبوده‌اند و اجبار به حضور در این مناطق پرخطر موجب ابتلاء آنان شده است، مسئولیت این امر تماماً بر عهدهٔ هیئت رئیسهٔ دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تصمیم‌گیرندگان این امر می‌باشد.
لازم به یادآوری هست که ابتلاء به این بیماری نه تنها باعث به خطر افتادن جان دانشجویان می‌شود، همچنین منجر به عدم شرکت دانشجو در امتحانات می‌شود و درنتیجه تمام زحمات یک ترم دانشجو با یک تصمیم غلط بر باد می‌رود. بیماری‌ای که حتی در صورت ابتلاء به آن و سپس بهبود، هیچ تضمینی مبنی بر عدم ابتلاء مجدد آن وجود ندارد و این خود باعث افزایش استرس در خود دانشجویان و خانواده‌های آنان می‌شود.
آیا حقیقتاً کسی به این موضوع فکر کرده است که خانواده‌های دانشجویان خوابگاهی در این مدت امتحانات و دور بودن فرزندانشان چه استرسی را متحمل می شوند؟

۴ - اگر هم با در نظرگیری تمامی موارد بالا، امتحانات در نهایت به شکل حضوری برگزار گردد، تقویم اصلاحی ارائه شده از طرف دانشگاه مشکلات بسیار بزرگی دارد. چنان که که گفته شده است تا ۵ تیرماه کلاس‌ها ادامه خواهند داشت و امتحانات از ۷ تیرماه کلید خواهند خورد. چگونه از دانشجویی که پس از ۴ ماه به خوابگاه بازخواهد گشت و برای کاهش تراکم باید جابجا شود، انتظار می‌رود در این فرصت کم مستقر شود و به شرایط مطلوب مطالعاتی هم برسد؟!
البته در پی پیگیری‌های قبلی شورای صنفی پاسخ واصله به شورا چنین بود که: «اکثر دروس تا قبل از تیرماه به پایان می‌رسند!»
که البته اثبات شده است که چنین کلی‌گویی‌هایی در نهایت هیچ الزام اجرایی نداشته و طبیعتاً مورد تأیید شورای صنفی نمی‌باشد.
چنان که بارها در قبل ذکر کردیم، نامطلوب بودن کیفیت سیستم آموزشی آنلاین نسبت به آموزش حضوری، زیاد بودن حجم دروس به اندازه‌ای فاجعه‌بار، عدم برگزاری میان‌ترم در بسیاری از دروس و کماکان نامشخص بودن نحوهٔ نمره‌دهی و نحوهٔ ارزشیابی در ترم جاری مشکلاتی‌ست که همچنان پابرجاست و چنان که گفتیم، هنوز هم مشکلات بسیار زیادی حل‌نشده باقی مانده‌اند که فی‌الواقع بسیار پر اهمیت‌تر از حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه می‌باشد.

۵ - از آن جهتی که امید به اصلاح وضع موجود نبوده و نیست و امکان بازگشت مسئولین از موضع برگزاری حضوری امتحانات تقریبا به صفر می‌ماند، حداقل انتظاری که میرود، با توجه به موارد فوق‌الذکر، تعویق یک هفته‌ای زمان شروع امتحانات، یعنی شروع از ۱۴ تیرماه می‌باشد.
همچنین با توجه به کیفیت نامطلوب آموزش آنلاین نسبت به آموزش حضوری و نیاز دانشجویان به فرصت مطالعاتی بسیار بیشتر برای رسیدن به وضعیت قابل قبول، پیشنهاد می‌شود بازهٔ امتحانات حداقل به ۳ هفته افزایش پیدا کند.

۶ - سیستم قبول/رد (Pass/Fail) به گونه‌ای که در نامهٔ قبلی شورای صنفی مرکزی به آن اشاره شد اجرایی شود و حتی با داشتن امکاناتی مانند بی‌اثر کردن نمرهٔ تعدادی از دروس این ترم در معدل کل و همچنین حذف وضعیت مشروطی برای همهٔ دانشجویان در ترم جاری فراهم شود؛ زیرا با توجه به شرایط خاص ترم جاری، این‌ها حداقل حقوق معقول و منطقی دانشجویان است.
لازم به ذکر است که شورای صنفی مرکزی با تحقیق روی دانشگاه‌های مطرح جهان و نحوهٔ عملکرد آن‌ها در این ترم، گزارشی را به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی ارسال کرده است.
که البته بعید به نظر می‌رسد وضعیت نمره‌دهی با دقت و حساسیت بیشتری از دانشگاه‌های مورد تحقیق ما انجام پذیرد، به نحوی که دانشگاه امیرکبیر قادر به اجرای این سیستم‌ها نباشد!
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
۳ - آیا تاکنون به واژهٔ «مسئولیت» اندیشیده‌اید؟! مسئولیت بدان معناست که افراد صاحب مسئولیت نه تنها در مواردی اختیار عمل دارند، بلکه در قبال عواقب احتمالی آن تصمیمات هم پاسخ‌گو خواهند بود. این پاسخ‌گویی می‌تواند به اشکال متعددی باشد. اما در این موضوع به چه…
۷ - با برگزاری امتحانات دانشجویان کارشناسی در دو هفتهٔ اول و سپس تخلیهٔ خوابگاه‌ها جهت اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی، این دانشجویان برای برگزاری واحدهای عملی خود باید به خوابگاه‌ها بازگردند که بدیهی‌ست این رفت و برگشت در مدت کوتاه برای همهٔ دانشجویان امکان‌پذیر نمی‌باشد و همچنین خطر انتشار بیماری در خوابگاه‌ها را به شدت افزایش می‌دهد. علاوه بر آن عدم برگزاری واحدهای عملی در تابستان و انتقال آن‌ها به ترم بعد با توجه به محدود بودن ظرفیت و تعداد گروه‌های ارائه شده در هر ترم، مشکلاتی بس عدیده را برای دانشجویان ایجاد می‌کند. شورای صنفی مرکزی همچنان امیدوار است که مسئولین دانشگاه تصمیمی متناسب با منافع تمامی دانشجویان اتخاذ نمایند و با عدم اتخاذ تصمیمات عجولانه و فکر نشده در خصوص واحدهای عملی و سایر موارد مطرح شده، منافع تمامی دانشجویان را قربانی منافع خود نکنند.

۸‌ - چنان که پیشتر بارها گفتیم، شورای صنفی مرکزی همچنان پیگیر پاسخی شفاف پیرامون نحوهٔ پرداخت شهریه توسط دانشجویان پردیس و شبانه می‌باشد و کماکان خواستار عودت بخشی زیادی از شهریهٔ پرداخت شده توسط این دانشجویان به ایشان می‌باشد.
همچنان که که در نامهٔ شورای صنفی ذکرشد، با توجه به هزینه‌های فعلی و سطح خدمات ارائه شده از طرف دانشگاه در شرایط فعلی، پرداخت هزینهٔ کامل از طرف دانشجویان پردیسی و شبانه نه تنها عقلانی نیست، بلکه مشروع نیز نخواهد بود.
در صورت ادعای مسئولین مبنی بر کم نشدن هزینه‌ها و در نتیجه عدم اختصاص تسهیلات ویژه، خواستار پاسخ‌گویی شفاف مسئولین در قبال این موضوع هستیم.

@shorasenfi_polytechnic
اطلاعیهٔ کتابخانهٔ مرکزی دانشگاه در خصوص تمدید کتب امانتی

با سلام و احترام

ضمن تشكر، به استحضار می‌رساند تمديد خودكار جهت كتب بازگشتی اسفند و فروردين بود كه تا سی و يكم فروردين ماه خودكار تمديد شدند؛ ولی پس از آن بايد با فرارسيدن موعد بازگشت در صورت نياز مجدد و با مراجعه به فايل عضويت خود كتب را تمديد نمايند. لازم به ذكر است كه تمديد غيرحضوری توسط عضو در اين ايام از چهار دوره به شش دوره افزايش يافته است.

البته عزيزان در صورت نياز به راهنمايی می‌توانند با شماره‌های ميز امانت تماس بگيرند:
۶۴۵۴۵۰۷۳ و ۶۴۵۴۵۰۷۲ و ۶۴۵۴۵۰۷۷ و ۶۴۵۴۵۰۷۸

با سپاس فراوان و آرزوی سلامتی و موفقيت

كتابخانهٔ مركزی دانشگاه

@shorasenfi_polytechnic
🔴🔴 خیلی مهم 🔴🔴

نظرسنجی نحوهٔ برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹

نظر به نزدیک شدن زمان برگزاری امتحانات پایانی ترم جاری (نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹) و مسائل پیش آمده پیرامون نحوهٔ کلی برگزاری امتحانات (مجازی یا حضوری) و لزوم تحقق آراء اکثریت دانشجویان در سیاست گذاری‌های دانشگاه،
شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اقدام به برگزاری یک نظرسنجی جهت جمع‌آوری نظرات دانشجویان در خصوص مسائل مذکور کرده است.
نتایج حاصل از این نظر سنجی بدون ذکر هویت و با حفظ حریم و اطلاعات شخصی شرکت‌کنندگان در اختیار هیئت رئیسهٔ دانشگاه قرار خواهد گرفت.

خاطرنشان می‌گردد در زمان پایان نظرسنجی، در صورت اتخاذ تصمیم نهایی توسط هیئت رئیسهٔ دانشگاه مبنی بر نحوه و کیفیت برگزاری آزمون‌ها و ارزشیابی، شورای صنفی خود را موظف به تلاش حداکثری جهت بر کرسی نشاندن خواستهٔ اکثریت دانشجویان با رعایت عدالت خواهد دانست.

لذا مستدعیست در راستای اجرای این هدف، اطلاعات این نظرسنجی از منظر شفافیت در حد کافی باشد و به همین علت لازم است علاوه بر مشروح نظرات، اطلاعات شخصی دانشجویان اعم از شماره دانشجویی و نام و نام خانوادگی نیز جمع‌آوری شود. البته همان طور که پیش از این ذکر شد این اطلاعات نزد شورای صنفی محفوظ خواهد ماند.

نظر به حساسیت و تأثیر بالای این طرح در تصمیم گیری شورا در جهت موضع‌گیری نهایی خود، مشارکت حداکثری از طرف شما دانشجویان، به اشتراک گذاشتن این پیام برای سایرین و همچنین صدق پاسخ شما عزیزان مورد امتنان است.

📊 فرم نظرسنجی دانشجویان کارشناسی

📊 فرم نظرسنجی دانشجویان تحصیلات تکمیلی

مستدعیست از صحت اطلاعات وارده اطمینان حاصل فرمایید، در این راستا امکان ویرایش پاسخ‌ها پس از ثبت نیز وجود دارد.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «🔴🔴 خیلی مهم 🔴🔴 نظرسنجی نحوهٔ برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ نظر به نزدیک شدن زمان برگزاری امتحانات پایانی ترم جاری (نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹) و مسائل پیش آمده پیرامون نحوهٔ کلی برگزاری امتحانات (مجازی یا حضوری) و لزوم تحقق آراء اکثریت دانشجویان در…»
🔴 #فوری

بنابر شنیده‌ها و اخبار واصله به شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، هیئت رئیسهٔ دانشگاه، تصمیمات جدیدی را در خصوص نحوه و کیفیت ارزیابی امتحانات پایانی ترم جاری اتخاذ کرده‌اند که در روزهای آتی بطور رسمی از طرف دانشگاه اطلاع‌رسانی خواهد شد:

۱. بنابر این شنیده‌ها، با توجه به پیگیری شورای صنفی مبنی بر تعویق امتحانات و مدت زمان کم فرجه برای دانشجویان، ابتدا امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی از تاریخ ۷ تیرماه برگزار شده و امتحانات مقطع کارشناسی بعد از امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی برگزار خواهد شد.
بدیهیست فرصت مطالعاتی دانشجویان به اندازهٔ قابل توجهی افزایش می‌یابد.
در این صورت، اگر برگزاری امتحانات به صورت حضوری انجام گیرد، پس از اتمام امتحانات تحصیلات تکمیلی، با تخلیهٔ اتاق‌ها و ضدعفونی کردن خوابگاه‌ها و اختصاص آن ها به دانشجویان کارشناسی شرایط مناسب‌تری برای حضور دانشجویان فراهم خواهد شد.
کمتر شدن تراکم جمعیتی و استفاده از ظرفیت خالی شده توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی یکی از فاکتورهای ایجاد شرایطی مناسب را مهیا خواهد کرد.
ولی همچنان با کنترل و ایجاد پروتکل‌های مناسب در خوابگاه ها فاصلهٔ زیادی دارد.
همچنین دانشگاه درنظر دارد تمهیدات لازم جهت برگزاری امتحانات در بعضی از مراکز استان‌ها را مهیا سازد.

۲. بنابر این اخبار با پیشنهاد اجرای طرح Pass/Fail به صورت محدود موافقت گردیده است.
جزئیات دقیق‌تر و کامل‌تر این طرح در اطلاعیه‌های رسمی آموزشی دانشگاه هم ذکر خواهد شد.


توجه: شورای صنفی همچنان پیگیر فراهم شدن شرایطی مناسب برای برگزاری صحیح و کم‌خطر امتحانات با توجه به شرایط ممکن می‌باشد.
انتظار می‌رود پس از انتشار نتایج نهایی نظرسنجی شورای صنفی و اعلام آن به هیئت رئیسه، تصمیمات جدیدی را بر اساس خواسته‌های حداکثری دانشجویان اتخاذ نمایند.
لازم به یادآوری است شورای صنفی برای احقاق حقوق تمامی دانشجویان تمام تلاش خود را خواهد کرد.


خاطرنشان می‌گردد، هرگونه تغییر احتمالی در تصمیمات فوق و یا اتخاذ تصمیمات جدید در خصوص موارد دیگر اعم از حضوری یا مجازی شدن امتحانات از طریق همین کانال و اطلاعیه‌های رسمی دانشگاه به اطلاع شما عزیزان خواهد رسید.

@shorasenfi_polytechnic
🔴📢 اطلاعیهٔ پخش شدهٔ منسوب به معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی که هنوز به طور رسمی انتشار نیافته، به هیچ عنوان تأثیری در موضع‌گیری نهایی شورای صنفی ندارد و موضع نهایی این شورا که برگرفته از نظر مستقیم دانشجویان است، پس از انتشار نتایج نهایی نظرسنجی اعلام می‌گردد.
باتوجه به این که به زودی نتایج نهایی نظرسنجی منتشر و به هیئت رییسهٔ دانشگاه ارائه می‌شود، از تمامی دانشجویانی که تا کنون در این نظرسنجی شرکت نکرده‌اند درخواست می‌شود که نهایتاً تا ساعت ۱۲ ظهر جمعه مورخ ۹ خرداد در این نظرسنجی شرکت کنند.
بدیهیست با مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان، اعتبار نظرسنجی بالاتر رفته و قدرت شورای صنفی دانشجویان برای تغییر هر گونه نظر از پیش تعیین شده دوچندان می‌شود.

مجدداً لازم به ذکر است تمامی اطلاعات شخصی دانشجویان اعم از نام‌ و نام خانوادگی و شماره دانشجویی نزد شورای صنفی محفوظ خواهد ماند.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «🔴🔴 خیلی مهم 🔴🔴 نظرسنجی نحوهٔ برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ نظر به نزدیک شدن زمان برگزاری امتحانات پایانی ترم جاری (نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹) و مسائل پیش آمده پیرامون نحوهٔ کلی برگزاری امتحانات (مجازی یا حضوری) و لزوم تحقق آراء اکثریت دانشجویان در…»
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔴🔴 خیلی مهم 🔴🔴 نظرسنجی نحوهٔ برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ نظر به نزدیک شدن زمان برگزاری امتحانات پایانی ترم جاری (نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹) و مسائل پیش آمده پیرامون نحوهٔ کلی برگزاری امتحانات (مجازی یا حضوری) و لزوم تحقق آراء اکثریت دانشجویان در…
بدینوسیله اعلام می‌شود که نظرسنجی فوق تا ساعت ۱۸ امروز تمدید شد. لازم به ذکر است که مهلت جدید تعیین شده به هیچ عنوان قابل تمدید نیست.

بدیهیست با مشارکت هرچه بیشتر دانشجویان، اعتبار نظرسنجی بالاتر رفته و قدرت شورای صنفی دانشجویان برای تغییر هر گونه نظر از پیش تعیین شده دوچندان می‌شود؛ لذا اگر تا کنون موفق به شرکت در نظرسنجی نشده‌اید، حتما در آن شرکت و همچنین دوستان خود را از این نظرسنجی مطلع کنید.

مجدداً لازم به ذکر است تمامی اطلاعات شخصی دانشجویان اعم از نام‌ و نام خانوادگی و شماره دانشجویی نزد شورای صنفی محفوظ خواهد ماند.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
🔴🔴 خیلی مهم 🔴🔴 نظرسنجی نحوهٔ برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ نظر به نزدیک شدن زمان برگزاری امتحانات پایانی ترم جاری (نیم‌سال دوم ۹۸-۹۹) و مسائل پیش آمده پیرامون نحوهٔ کلی برگزاری امتحانات (مجازی یا حضوری) و لزوم تحقق آراء اکثریت دانشجویان در…
🔴🔴 نظرسنجی شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره‌ی نحوه‌ی برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ با مجموع ۳۸۵۲ شرکت‌کننده (۳۱۸۰ نفر کارشناسی و ۶۷۲ نفر تحصیلات تکمیلی) به پایان رسید و نتایج این نظرسنجی به صورت زیر در اختیار دانشجویان و مسئولین گرامی دانشگاه قرار می‌گیرد.

از تعداد ۳۱۸۰ نفر شرکت‌کننده دانشجویان کارشناسی،
🔸۱۱۸۴ نفر ( ۳۷.۲٪) خوابگاهی
🔹۲۰۲۴ نفر (۶۳.۶٪) مخالف برگزاری امتحانات به صورت حضوری
🔸۲۰۰۰ نفر (۶۲.۹٪) خواستار برگزاری امتحانات به صورت مجازی و امکان انتخاب برخی دروس جهت ارزیابی Pass/Fail به اختیار

از تعداد ۶۷۲ نفر شرکت‌کننده دانشجویان تحصیلات تکمیلی،
🔹۳۴۹ نفر (۵۱.۹٪) خوابگاهی
🔸۴۷۱ نفر ( ۷۰.۱٪) مخالف برگزاری امتحانات به صورت حضوری
🔹۳۷۵ نفر (۵۵.۸٪) خواستار برگزاری امتحانات به صورت مجازی و امکان انتخاب برخی دروس جهت ارزیابی Pass/Fail به اختیار

فایل کامل‌تر نتایج نظرسنجی (شامل مواردی اعم از مشکلات دانشجویان در صورت شرکت در امتحانات حضوری و مشکلات و دلایلی که دانشجویان به خاطر آن‌ها خواستار ارزیابی به صورت Pass/Fail هستند) به زودی به دقت بررسی شده و از طریق همین کانال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «🔴🔴 نظرسنجی شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره‌ی نحوه‌ی برگزاری و ارزیابی امتحانات پایان‌ترم بهار ۹۹ با مجموع ۳۸۵۲ شرکت‌کننده (۳۱۸۰ نفر کارشناسی و ۶۷۲ نفر تحصیلات تکمیلی) به پایان رسید و نتایج این نظرسنجی به صورت زیر در اختیار دانشجویان و مسئولین…»
2025/07/06 16:36:32
Back to Top
HTML Embed Code: