Telegram Web Link
🔴گزارش شورای مرکزی دانشگاه امیرکبیر پیرامون مسائل تغذیه در جلسه دوم با دکتر مغانی و مهندس یوسفی خواه در روز دوشنبه مورخ 9/7/1397.

🔸در ابتدای جلسه، دکتر مغانی نسبت به بخشی از گزارش جلسه اول، که عبارت است از «مسئولین دانشگاه در این دوسال ادعا داشتند برنج پخته شده در سلف دانشگاه برنج ایرنی درجه یک است» ، انتقاد داشتند و اصلاح کردند که به دانشجویان اعلام شده بود برنج سلف دانشگاه در دوسال پیش ایرانی بوده اما درجه یک نبوده‏ است؛ و همچنین تصریح کردند در سال تحصیلی جدید برنج توسط خود دانشگاه تهیه شده و برنج هاشمی و درجه یک ایرانی است .همچنین جناب آقای مهندس یوسفی خواه اضافه کردند، دانشگاه با محدودیت هایی در بودجه روبرو است. یکی از این محدودیت ها، مازاد ظرفیت 400 نفری سازمان سنجش به ظرفیت ورودی دانشگاه است. دانشگاه درخواست 1700 نفر ورودی داشته اما سازمان سنجش 2100 نفر ظرفیت به پلی تکنیک اختصاص داده است. تراکم سلف و همچنین کمبود خوابگاه برای دانشجویان شبانه ی کارشناسی ارشد از جمله مشکلات به وجود آمده ناشی از همین مسئله می‏ باشد. البته ایشان فرمودند که مسئولین دانشگاه به صورت روزانه از سلف های دانشگاه بازدید کرده ( در جلسه ی قبل آقای مهندس یوسفی خواه به همین دلیل در جلسه حضور نداشتند ) و به بهبود وضعیت حاضر امیدوار هستند. همچنین همگی بر حق دانشجو مبنی بر اعتراض و مطالبه گری در زمینه های مختلف از جمله مشکلات مهم کنونی از قبیل تراکم سلف، مخصوصا سلف خواهران و کامل نبودن سلف ترنج تاکید داشتند، اما در عین حال با اشاره به محدودیت هایی که دانشگاه با آنها روبرو است در خواست شکیبایی و همکاری از طرف دانشجویان را داشته و اطمینان دادند که از طرف دانشگاه اهمال کاری وجود ندارد و امید است با همکاری دانشجویان، دانشگاه بر این مسائل غلبه کند. آقای مهندس یوسفی خواه همچنین تاکید کردند که هیچ مسئله و سازوکار مخفی ای در دانشگاه وجود نداشته و نخواهد داشت.ایشان با اشاره به این که در شرایط امروز حتی اداره کردن یک خانواده نیز مشکل شده است موارد زیادی از مشکلات مالی پیش روی دانشگاه را با توجه به تغییر ناچیز منابع درآمدی و افزایش زیاد هزینه ها در جلسه برشمردند.

🔴 در ادامه ی جلسه شورای مرکزی مشکل عدم هماهنگی درست در برخی اقدامات و پروژه های رفاهی را با مثالی در مورد تعمیرات خوابگاه بسطامی پس از اتمام امتحانات ترم پیش به میان کشید که مهندس یوسفی خواه در پاسخ عرضه داشتند که هماهنگی ها در این زمینه از طرف دانشگاه انجام شده بود اما ناگهان از سازمان برنامه و بودجه ، بودجه ی تعمیرات خوابگاه ها لغو شده و هنر مجموعه ی مدیریت دانشجویی در تسلیم نشدن و مطالبه‏ی حق دانشجویان تنها با تاخیر یک هفته ای بوده است. ایشان افزودند که امسال با توجه به شرایط سخت مالی به راحتی امکان توقف روند چند ساله ی تعمیر و نوسازی خوابگاه ها وجود داشت اما در مجموعه‏ی دانشگاه اراده ای وجود داشت که این اتفاق نیفتد و روند ادامه دار باشد. هم چنین ایشان در پاسخ به ایراد شورا به به موقع عمل نکردن افراد و به انجام نرسیدن پروژه ها در زمان مقرر ، عمده ی مشکل را بخاطر شرایط موجود دانسته و در این زمینه اطمینان دادند در حوزه ی مدیریت خودشان کم کاری و عدم برنامه ریزی وجود ندارد. آقای دکتر مغانی همچنین اعلام کردند پنجشنبه ی همین هفته رستوران مکمل غذای دانشجویان را تامین کرده و از طریق سلف به صورت بسته بندی توزیع می کند.

🔴 در مورد بخشی از جلسه ی قبل که در آن اعلام شده بود صندوق رفاه فقط در روز های آموزشی وظیفه ی توزیع غذا با قیمت های مصوب دانشجویی را دارد، آقای دکتر مغانی افزودند غیر از روز های آموزشی تکلیفی برای دانشگاه تعیین نشده است و با استناد به سخنان جناب آقای طباطبایی در جلسه ی قبل، دیوان حسابرسی می تواند تا حدود اختیارات خود به دانشگاه در رابطه با توزیع غذا در روز های غیر آموزشی ایراد وارد کند. همچنین ایشان در مورد قیمت های مصوب غذای سلف فرمودند که این قیمت ها با 8.5 درصد افزایش مواجه شده اند.

🔴در ادامه با توجه به شرایط قرارداد بین دانشگاه و رستوران مکمل که طبق آن تامین تجهیزات و امکانات و تعمیر رستوران بر عهده ی رستوران مکمل بوده و در عوض دانشگاه اجاره بها دریافت نکرده و منابع انرژی رستوران را به رایگان تامین می کند، موضع شورا به این صورت بود که همین قرارداد نیز نوعی هزینه کردن از طرف دانشگاه تلقی شده که می توانست برای سلف ها هزینه شود که متاسفانه این اتفاق نیفتاده است.

ادمه گزارش در پیام بعد...

@shorasenfi_polytechnic
🔴 همچنین آقای مرتضی مجتبوی مسئول امور تغذیه ی شورای کل فعلی و سابق، با توجه به جلسات جانبی برگزار شده و اطلاعاتی که از این طریق کسب کرده بودند اعلام کردند صندوق رفاه بابت هزینه ی تغذیه ی دانشجویان یارانه ای به دانشگاه به ازای هر دانشجو پرداخت میکند که با توجه به این مسئله که همیشه تعدادی از دانشجویان برای هر وعده ، غذای خود را رزرو نمیکنند ، مقداری از این یارانه همیشه در نزد دانشگاه باقی می ماند که می توان از این مقدار مازاد، در زمینه ی غذای پنجشنبه ها و یا ساخت سلف های جدید استفاده کرد. آقای مهندس یوسفی خواه در این باره اعلام کردند که در گذشته این اتفاق به صورت یارانه می افتاده اما پس از مدتی بخشی از این یارانه به صورت منابع مالی و نقدی پرداخت می شده که باز پس از گذشت زمانی تماما به صورت منابع مالی به عنوان بخشی از بودجه ی سالانه ی دانشگاه ، مگر در موارد خاص و استثنایی که مبالغی برای امور مربوط به رفاه دانشجویی به دانشگاه داده می شود، به دانشگاه پرداخت می شود و یارانه ای که در قدیم بوده به کل حذف شده است؛ که مقدار این مبلغ که تحت بندی با نام خدمات رفاهی دانشجویی در بودجه لحاظ شده و فقط به تغذیه اختصاص ندارد، بسیار ناچیز است، چرا که این بند علاه بر تغذیه به اموری از قبیل هزینه های جاری خوابگاه و فعالیت های ورزشی نیز تعلق دارد. به خاطر همین مسئله، دانشگاه از منابع مالی متعلق به خود نیز مقادیری به این بند می افزاید تا کفاف حل و فصل این امور را بدهد. از طرفی سیاست دولت نیز مستقل شدن دانشگاه هاست و در این راستا هر ساله بودجه ی دانشگاه را کاهش می دهد، بنابراین از بند مربوط به خدمات رفاهی دانشجویی نیز کاسته می شود. آقای دکتر مغانی در این باره افزودند که سه سال است ریالی به سمت تجهیز آزمایشگاه ها سرازیر نشده است. همچنین آقای مهندس یوسفی خواه در پاسخ به ایراد نمایندگان شورا مبنی بر هزینه ی غیر مستقیم دانشگاه برای رستوران مکمل از طریق نگرفتن اجاره بها و تامین رایگان منابع انرژی ، فرمودند دانشگاه به هیچ عنوان نقدینگی لازم برای نوسازی سلف سابق دختران را نداشته و با توجه به اصل خصوصی سازی و واگذاری بخش های مختلف سازمان های مختلف به بخش خصوصی و ناتوانی دانشگاه در تامین مبلغ نوسازی و تعمیر خوابگاه، این اقدام موجه و قابل قبول بوده است. همچنین آقای دکتر مغانی فرمودند وزارتخانه و صندوق رفاه دانشجویان به دانشگاه ها تکلیف می کرد که با الگو برداری از دانشگاه های تبریز،اصفهان،تهران و... در طول سال جاری و سال آینده از رستوران های مکمل استفاده کنند. در مقابل شورا از دانشگاه هایی مثل علم و صنعت و فردوسی به عنوان دانشگاه هایی که از رستوران مکمل استفاده نمی کنند و سلف هایی با کیفیت دارند نام برد.

🔴 در ادامه ی جلسه، مسئول تغذیه شورا درخواست دسترسی دانشجویان در وهله ی اول و در صورت عدم موافقت، دسترسی نمایندگان شورای صنفی به قرارداد ها ، آمار و ارقام مربوطه را مطرح کردند که آقای دکتر مغانی فرمودند مسئله ی محرمانه ای در این زمینه وجود ندارد و امکان این اقدام وجود خواهد داشت ان شاءالله.

🔸البته آقای مهندس یوسفی خواه در این باره فرمودند قرارداد ها و مدارک مختلف دانشگاه بسته به قوانین و اختیارات مسئولان است و طبیعت هر سازمانی است که هر کس حتی یک مدیر(ایشان خود را مثال زدند) از تمام قرار داد ها و اسناد مطلع نباشد ؛از جمله ی این اسناد و مدارک، اسرار مالی سازمان ها هستند.اما در مورد آمار و ارقام و مدارک دیگر از قبیل وزن و ترکیب برنج و دورچین ها و بخش های مختلف غذا و... زیر ساخت های چاووش در دست ساخت بوده و اطلاع رسانی از این طریق به همه ی دانشجویان، حق آن ها می باشد و به زودی اجرایی خواهد شد و حتی امکان امتیاز دادن و نقد نسبت به وعده های غذایی وجود خواهد داشت ان شاءالله.

🔸همچنین آقای دکتر مغانی ضمن دعوت نمایندگان شورای صنفی به افزایش آگاهی خود به مسائل مدیریتی به منظور افزایش تعامل و هماهنگی با مسئولین و مدیران بخش های مختلف دانشگاه، تاکید کردند هزینه های مربوط به تغذیه با توجه به این که اولویت اصلی دانشجویان است حتما باید تامین شود و در صورتی که دانشگاه با کسری بودجه مواجه شود ، این کسری هیچوقت از محل اعتبارات تغذیه جبران نخواهد شد و این بخش همیشه شامل حمایت های مالی می باشد که بودجه ی آن هیچگاه قطع نخواهد شد.

🔴 نمایندگان شورا در پاسخ به دعوت مسئولین به رویکرد تعاملی در چنین وضعیتی، بحث حذف غذای پنجشنبه ها را مطرح کردند و گفتند اگر دعوت به تعامل می شویم، باید مثلا دو ماه پیش از اجرایی شدن این تصمیم با نمایندگان شورا هماهنگ شود. این طور نیست که همه ی تصمیمات ناگهان به مرحله ی اجرا در بیاید و سپس نمایندگان شورا و دانشجویان دعوت به تعامل و خویشتنداری شده و "راهکار" ارائه دهند.

ادامه گزارش در پیام بعد...

@shorasenfi_polytechnic
🔴 البته در خلال این صحبت ها که در انتها کمی پر حرارت تر شده بود، آقای مهندس یوسفی خواه به همراه آقای دکتر مغانی ایراد شورا مبنی بر لزوم هماهنگی با شورا پیش از اجرایی کردن تصمیمات مختلف و مربوط به مسائل صنفی را کاملا وارد دانسته و پذیرفتند که شورا امیدوار است که در آینده روند مناسب و هماهنگی را در این زمینه شاهد باشد.

🔴همچنین با توجه به قول‏های مختلف دانشگاه در چندسال اخیر در زمینه تغذیه و ... نمایندگان شورای صنفی این مسئله را مطرح کردند که دانشگاه دو سال پیش قول اجرایی شدن سامانه چاووش را به دانشجویان داده و بعد از دوسال هیچ پیشرفتی در این زمینه حاصل نشده است. همچنین این مورد مطرح شد که مسئولین دانشگاه از دانشجویان و همچنین شورای صنفی انتظار تعامل دارند اما فقط یکی از موارد نقض این حرف از طرف مسئولین مربوطه عبارت است از این که مهندس یوسفی خواه همچنان به نامه یک سوال پیش شورای صنفی در بحث تغذیه پاسخی نداده‏اند.
مهندس یوسفی خواه این ایراد را وارد نداسته و اضافه کردند آن نامه حاوی نکات بد بوده و با تو جه به اختیارات ایشان، صلاح دانسته که به آن جوابی ندهند!

🔴 در انتهای جلسه دوباره به بحث غذای پنجشنبه ها پرداخته شد که آقای دکتر مغانی فرمودند رستوران مکمل وظیفه ی توزیع غذا در پنجشنبه ها را بر عهده گرفته و غذا های این رستوران وارد سامانه شده است. اما این هفته به علت در اختیار نداشتن صندلی ، در سلف توزیع شده و از هفته ی بعد در مکان متعلق به خودشان توزیع خواهد شد.

🔴 در مورد نحوه‏ی پرداخت و مبلغ غذای رستوران مکمل، سازوکار به این صورت است که ابتدا در سامانه دو هزارتومان به عنوان تضمین مراجعه به رستوران مکمل پرداخت می شود ولی نوع غذای قابل تعیین نخواهد بود. در مراجعه به رستوران مکمل، به صورت حضوری غذای مورد نظر انتخاب شده و با توجه به پرداخت دو هزارتومان از قبل و چهار هزار تومان از طرف دانشگاه، چهار هزار تومان در محل رستوران، پرداخت شده و غذای ده هزار تومانی دریافت می شود. البته در ادامه ابتدا خود دکتر مغانی به این توضیحات آقای یوسفی خواه و سپس اعضای شورا به بخشی که نمی توان در سامانه نوع غذا را تعیین کرد اعتراض کردند و این روند را مناسب نداستند. در پاسخ به این مسئله نیز آقای یوسفی خواه گفتند که این مسئله مربوط به خود بخش خصوصی است و از طرفی مطمئنا این رستوران طوری عمل خواهد کرد که به دانشجویان نگوید غذایی تمام شده تا رضایت دانشجویان را حفظ کند و بیشتر بفروشد.

🔴 در انتهای جلسه به علت نتیجه نگرفتن و فرافکنی آقایان یوسفی خواه و مغانی در مورد غذای پنجشنبه ها به این صورت که قطعا سلف غذایی در پنجشنبه ها طبخ نخواهد کرد و دانشجویان یا باید از غذای رستوران مکمل با قیمت بیشتر از سلف استفاده کنند یا خودشان غذا درست کنند، و بدون توجه به وضعیت دانشجویان کم بضاعت و مخصوصا خوابگاهی ها با بیان این که "همه ی دانشجویان که کم بضاعت نیستند"، آقای مرتضی مجتبوی مسئول تغذیه ی شورای مرکزی استعفای خود را شفاها تسلیم دبیر شورای مرکزی آقای سرود ذاکرالحسینی کرده و از مباحثه ی جلسه که کمی تنش نیز ایجاد شده بود خارج شدند که سایر اعضای شورای صنفی نیز با توجه به شناخت از سابقه ی سه ساله ی صنفی ایشان شوکه شدند و اوضاع جلسه از کنترل خارج شد.

🔴 آقای مغانی پس از این اتفاق در پاسخ به مسئله ی دانشجویان کم بضاعت فرمودند این مسئله راه حل های دیگری داشته و چنین دانشجویانی می توانند وام دریافت کنند که به شدت مورد مخالفت و برخورد نمایندگان شورای حاضر در جلسه واقع شد و این حرکت را مناسب دانشجویان نخبه امیرکبیری ندانسته‏‌اند.
همچنین در پاسخ به این که غذای پنجشنبه ها قبلا در خوابگاه دختران توزیع می شد و اکنون این امکان نیز حذف شده اعلام کردند خوابگاه های دخترانه فاصله ی اندکی با دانشگاه دارند و مشکل چندانی پیش نخواهد آمد اما خوابگاه کشاورز این چنین نیست.

@shorasenfi_polytechnic
📃گزارش شورای صنفی در رابطه با مسائل تغذیه پس از استعفای آقای مرتضی مجتبوی:

📌بعد از جلسات فوق الذکر در انتهای آخرین جلسه شورای صنفی با بحران استعفای آقای مجتبوی مواجه شدیم؛ فردی که از تمامی ما سابقه و پیشینه ی صنفی بیشتری داشت و از بدو ورودش به دانشگاه تا به امروز بیش از سه سال سابقه ی صنفی را در کوله بار تجربیات خود داشت و بار زیادی از مسئولیت های صنفی را با تاکید بر حرمت نمایندگی دانشجویان و درستکاری در این زمینه به دوش میکشید و در نهایت اطلاعات تمام و کمال و بدون نقصش در زمینه ی تغذیه نه فقط در دانشگاه خودمان بلکه از چندین دانشگاه مطرح در سطح کشور و پیگیری های فراوانش در این زمینه که از جمله ی آن ها میتوان به جلسه ی اخیرش با قائم مقام صندوق رفاه دانشجویان کشور اشاره کرد و در راستای این اهداف نیز با علومی در زمینه ی حقوقی درگیر شد و آیین نامه ای را در راستای نظارت بر کیفیت فضاهای تغذیه ی دانشگاهی نوشت که تا به امروز پیگیر تصویب و اجرایی شدن آن بودیم و امیدواریم که در این شورا اجرایی شود.

📌در پی این بحران شورای صنفی مرکزی نیز کوتاه نیامده و جدای از اقدامات لازم برای جایگزینی فردی مناسب، در انتهای هفته ی پیش درخواستی را به مهندس یوسفی خواه دادیم و خواستار حضور ایشان در یکی از آمفی تئاترها در جمع دانشجویان شدیم تا این بار مستقیما به سوالات خود دانشجویان و نه ما نمایندگان پاسخ دهند تا دانشجویان نیز وضع موجود را با چشمان خود ببینند و قضاوت کنند که مهندس یوسفی خواه فرمودند باید با مسئولین بالاتری در رابطه با اجرای این برنامه صحبت کنیم.

📌شورای صنفی نیز قصد داشت با دکتر رازفر جلسه ای را تنظیم کند که به علت مواجه شدن با کانال تلگرامی تجمع، گفتگویی فوری با ایشان داشتیم.
در رابطه با این جریان جا دارد بگوییم که در عین حالی که خواسته هایی که در کانال تجمع و در رابطه با امور تغذیه ( مطالبه غذای پنجشنبه و انتقادات وارد بر سلف های آزاد و مکمل ) ذکر شده به حق دانشجو است و خواسته های صنفی است اما تجمع هیچگونه ارتباطی به شورای صنفی و اعضای آن ندارد و شورای صنفی نیز در ادامه ی پیگیری های خود و با توجه به اوضاع موجود امروز طی صحبت فوری مذکور با دکتر رازفر در این رابطه درخواست پاسخگویی مسئولین در یکی از آمفی تئاترهای دانشگاه را داشتیم تا از جو نامناسب ایجاد شده در دانشگاه جلوگیری کنیم و دکتر رازفر نیز تقاضای درخواست مکتوب از ما کردند که در جلسه ی فردا بعد از ظهر مسئولین بررسی کنند. متن درخواست نیز در کانال قرار خواهد گرفت.
شنبه 21 مهر 97
@shorasenfi_polytechnic
🔴 گزارش شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پیرامون مسائل خوابگاه در جلسه با مهندس یوسفی‌خواه

اولین موضوعی که از طرف نمایندگان شورای مرکزی مطرح شد مشکل اساسی تامین خوابگاه برای دانشجویان ارشد شبانه و دانشجویان ساکن استان البرز بود. و با بیان این که این دانشجویان به امید این که با قبولی در بهترین دانشگاه صنعتی کشور از حداقل امکانات رفاهی برخوردار خواهند بود به دانشگاه امیرکبیر آمده‌اند. و امیدوار به ادامه‌ی تحصیل بدون دغدغه‌هایی از این قبیل بوده‌اند. اما با توجه به شرایط امروز دانشگاه و قیمت‌های بالای مسکن در تهران عده‌ای از این دانشجویان به فکر انصراف از تحصیل و ترک دانشگاه هستند.
راهکار اداره امور خوابگاه‌ها برای این موضوع عموما به صورت اسکان در نمازخانه‌ی خوابگاه‌ها و یا مهمان دائم در اتاق‌های دیگر دانشجویان بوده است. که هر دوی این راهکار‌ها مورد انتقاد شورای مرکزی به عنوان راه حل این مشکلات می‌باشد. و همچنین شورای مرکزی با مطرح کردن این موضوع تاسف‌ بار در مورد این که این راهکار‌ها کافی نبوده درخواست همکاری بیشتر دانشگاه را در این زمینه به صورت در اختیار گذاشتن مسجد دانشگاه یا فضایی دیگر برای این دانشجویان دارد.
در ادامه به نقل از دانشجویان درگیر با این موضوع از طرف مسئولین دانشگاه وعده‌ی تاسیس خوابگاهی جدید تا اوایل یا اواسط آبان ماه داده شده ‌است، که درخواست شورای مرکزی اطلاع رسانی دقیق در باره‌ی این موضوع جهت جلوگیری از انصراف تعدادی از دانشجویان و یا صرف هزینه‌های زیاد جهت اجاره‌ی مسکن می‌باشد.

مهندس یوسفی‌خواه در پاسخ به مسائل مطرح شده ابتدا از زحمات شورای مرکزی و قبول کردن این مسئولیت تشکر کردند و در ادامه گفتند که مسئله‌ی خوابگاه امسال با چند اتفاق همزمان روبه‌رو شده که همزمانی این اتفاقات سبب این مشکل شده‌است. و اضافه کردند که ظرفیت خوابگاه‌ها همیشه کم بوده و دانشگاه هیچ الزامی برای خوابگاه دادن به دانشجو‌های غیر روزانه ندارد و این که خوابگاه به دیگر دانشجویان اختصاص داده شود تصمیم خود دانشگاه بوده‌است.
اولین اتفاقی که از طرف مهندس یوسفی‌خواه مطرح شد، آماده نشدن خوابگاه مهندس رفتاری بود که توسط بخش خصوصی خیر در حال ساخت می‌باشد که دانشگاه فقط به عنوان ناظر به صورت غیر مستقیم در پروژه دخالت دارد. مورد دوم دانشجویانی هستند که شرایط اسکان در خوابگاه را داشته‌اند اما خود خانه اجاره کرده بودند و این ترم به خاطر شرایط اقتصادی به خوابگاه‌ها برگشته‌اند که تعداد آن‌ها حدود 150 نفر می‌باشد. اتفاق سوم و مهمترین مشکل اضافه شدن 430 نفر ظرفیت از طرف سازمان سنجش می‌باشد که به گفته‌ی مهندس یوسفی‌خواه تمام پیش‌بینی‌های ادراه خوابگاه‌ها را بهم ریخته است.
در ادامه مهندس یوسفی‌خواه با مطرح کردن این موضوع که دانشگاه برای دانشجویان ارشد شبانه و البرز هیچ الزامی ندارد و در دفترچه هم برای دانشجویان ارشد اعلام نشده که خوابگاه به آن‌ها تعلق می‌گیرد یا نمی‌گیرد پس هیچ الزامی برای دانشگاه نیست. ولی امسال هم پیش‌بینی شده بود که خوابگاه تعلق گرفته می‌شود اما با توجه به شرایط به مشکل خوردیم.

در ادامه مهندس یوسفی‌خواه اضافه کردند که با همه‌ی این مشکلات الان خوابگاه برای تمامی دانشجویان دختر تامین شده است و حتی تمامی دانشجویان دختر ساکن استان البرز هم خوابگاه دارند. اما برای پسران مشکلات بسیار بیشتر است و در اسکان دادن اولویت با روزانه‌ها و بعد شبانه‌های ایثارگران و بعد شبانه‌های دیگر است، البته هم‌اکنون شبانه‌های ایثارگر مشکلی ندارند و مشکل شبانه‌های دیگر باید به صورت تدریجی و با مرور زمان یعنی به صورت جایگزین شدن با دانشجویانی که از خوابگاه‌ها استفاده نمی‌کنند یا دانشجویانی که فارغ‌التحصیل می‌شوند می‌باشد. مهندس یوسفی‌خواه اضافه کردند که هیچ راه حلی برای دانشجویان ارشد شبانه تا ترم بهمن غیر از باز شدن ظرفیت تدریجی نیست ولی تا ترم بعدی قطعا به آن‌ها خوابگاه تعلق می‌گیرد.

ایشان همچنین در مورد وعده‌ی آماده شدن خوابگاه تا اواسط آبان گفتند که چنین چیزی وجود ندارد و از شورای مرکزی خواستند که جلوی پخش این شایعه را بگیرد. همچنین طبق گفته‌های ایشان هیچ دانشجویی از طرف اداره امور خوابگاه‌ها در نمازخانه‌ها اسکان نگرفته است و هر دانشجویی که اسکان گرفته است به ‌روش‌های دیگری این کار را کرده‌اند.

@shorasenfi_polytechnic
🔴 در ادامه از برنامه‌های دانشگاه در رابطه با جلوگیری از این مشکلات در سال‌های آینده پرسیده شد که مهندس یوسفی‌خواه در پاسخ گفتند که امسال هم اگر خوابگاه رفتاری آماده می‌شد مشکلات به این صورت نبودند. اما برنامه‌ی کلی دانشگاه دو برابر کردن ظرفیت خوابگاه‌ها می‌باشد که تا ظرفیت هفت هزار نفر پیشبینی شده است و همچنین بازسازی منظم چهار ساله‌ی خوابگاه‌ها که در دست اقدام می‌باشد. که تا الان از ظرفیت 4500 نفر حدود 800 ظرفیت بازسازی نشده است و بقیه در طی چند سال اخیر باز سازی شده‌اند.

مسئله‌ی دیگر مطرح شده از طرف شورای مرکزی کادر خوابگاه‌ها می‌باشد که مشکلات متعددی در این زمینه داشته‌ایم از قبیل تعداد کادر خوابگاه‌ها و افراد مسئول در هر خوابگاه، نحوه‌ی انتخاب این افراد، نحوه‌ی نظارت بر فعالیت این افراد، نحوه‌ی اسکان کادر خوابگاه و تبعیض قابل مشاهده‌ای که برخی از این افراد برای امکانات در اختیار خود با دیگر دانشجویان قائل می‌شوند و همچنین نحوه‌ و ارقام مبالغ پرداختی که این افراد از دانشجویان دریافت می‌کنند در قبال خسارات وارد شده به خوابگاه ها.
جناب آقای مهندس یوسفی‌خواه در پاسخ به این مسائل یادآور این نکته شدند که دانشگاه امیرکبیر در این زمینه یک استثنا می‌باشد و کادر خوابگاه‌ها همگی دانشجو هستند و بحث‌های پیرامون این موضوع همگی بین دانشجویان است. و تقابل دانشجویان نباید به این سمت رود که این فضای خوب از بین برود. این دانشجویان طبق رویه‌ای انتخاب می‌شوند که البته این رویه نیاز به اصلاح شدن دارند.
این رویه به این شکل است که ابتدا از طرف اداره‌ی خوابگاه‌ها سه نفر به عنوان کاندید به جناب آقای یوسفی خواه معرفی می‌شود و شخصا مصاحبه می‌شوند، که این سه نفر معمولا توسط مسئول قبلی و حتی به صورت اطلاعیه در خوابگاه‌ها جذب می‌شوند. این دانشجویان به طور قطع نباید عضو هیچ یک از تشکل‌های سیاسی باشد و ترجیحا عضو انجمن‌های علمی وصنفی هم نباشد. همچنین ایشان در ادامه اضافه کردند که این اشخاص با توجه به سابقه در این مسائل و همچنین درک شخصی ما از توانمندی انتخاب می‌شوند. و از طیف خاصی از دانشجویان نیستند.

جناب آقای مهندس یوسفی‌خواه در ادامه بحث از شورای صنفی تقاضا کردند که به عملکرد مسئولین خوابگاه‌ها نظارت داشته باشند و حاصل این نظارت قطعا اصلاح منشور خوابگاه‌های ما می‌باشد.
هچنین در باره قیمت خسارات وارده از سوی دانشجویان به خوابگاه ها نیز اشاره کردند که قیمت ها باید رویه خاصی داشته باشد و پیگیری های لازم در رابطه با زیاد بودن بعضی از این قیمت ها و یا یکسان نبودنشان در خوابگاه های مختلف انجام خواهد شد.
موضوع بعدی مطرح شده از طرف شورای صنفی موضوع تعمیرات و نگهداری امکانات خوابگاه‌ها ( آب سرد کن ها-یخچال ها و..) و پیگیر نبودن مسئول ساختمان ها بود که بهانه‌ی مسئولین خوابگاه‌ها برای خرابی قطعه ها، پرهزینه بودن این تعمیرات و نبود بودجه کافی بوده است.
در مورد تعمیرات جاری خوابگاه‌ها گفتند که این هزینه‌ها بسیار زیاد است و الان اداره‌ی خوابگاه‌ها با کمبود نقدینگی روبه‌رو است و این هزینه‌ها علاوه بر هزینه‌های جاری مثل مایع ظرفشویی و دیگر اقلام است. همچنین ایشان فرمودند در دوسال اخیر تصمیم به تخصیص بخشی از سامانه ی سماد به مشکلات تعمیراتی و تاسیساتی خوابگاه و دریافت گزارش های دانشجویان در این زمینه وجود داشته است اما هنوز به نتیجه نرسیده است.همچنین ایشان اضافه کردند که مسئولین ساختمان خوابگاه ها فقط قادر به بررسی اولیه بعضی از عیوب هستند و کارهای تخصصی تر باید با هماهنگی فرد متخصص صورت گیرد برای همین ممکن است زمان بر باشد اما از آنها خواسته خواهد شد که پیگیری بیشتری را انجام دهند.

مسئله ی بعدی نبود وسایل ورزشی در خوابگاه ها بود که به علت عدم تخصیص بودجه اتفاق افتاده است. نمایندگان شورا درخواست کردند وسایل قدیمی و استفاده شده نوسازی شده و خوابگاه ها تجهیز شوند. آقای یوسفی خواه ابتدا در مورد تجهیز سالن های ورزشی گفتند که این سالن ها که سالن های تفریحات سالم نامیده می شوند به زودی با وسایل غیر بدن سازی (میز تنیس روی میز و فوتبال دستی و ...) تجهیز خواهند شد
ان شاءالله.

@shorasenfi_polytechnic
🔴 مسئله ی بعدی که مطرح شد سیگار کشیدن ساکنین در خوابگاه ها بود که باعث پخش بوی نامطبوع در راهرو ها می شود. به عنوان دو پیشنهاد ، تاسیس اتاق مخصوص سیگار در خوابگاه ها و یا پیگیری جدی تر و جلوگیری از سیگار کشیدن در خوابگاه می باشد. که آقای یوسفی خواه گفتند این از مسائلی است که واقعا لاینحل مانده و نتوانسته ایم راهکاری برای آن بیابیم اما وجود اتاق سیگار امکان پذیر نیست و پیگیری به این صورت بوده و خواهد بود که دو بار توسط مسئول خوابگاه به دانشجویان تذکر داده میشود و بار سوم به اداره امور خوابگاهها ارجاع داده میشوند پس از آن به کمیته انضباطی معرفی می شوند. از این پس نیز بیشتر پیگیری خواهد شد.

در ادامه با اشاره به بوفه نداشتن خوابگاه مرادی پیشنهاد شد که بوفه ای تاسیس شود. آقای یوسفی خواه گفتند که این خوابگاه جمعیت و فضایی برای این منظور ندارد اما درصورت افتتاح شدن خوابگاه رفتاری، دیوار بین این دو خوابگاه برداشته شده که در ان صورت قطعا بوفه دار خواهد شد.

@shorasenfi_polytechnic
شیوه_نامه_اجرایی_کمیته_دانشجویی.pdf
286.6 KB
شیوه نامه اجرایی پیشنهادی برای نظارت بر فضاهای تغذیه دانشگاهی که شورای صنفی آن را تنظیم کرده و در حال رایزنی با دانشگاه برای اجرایی کردن هر چه سریعتر آن است.
@shorasenfi_polytechnic
🔴 گزارش دبیر شورای صنفی از وضعیت تغذیه:

شیوه نامه ای که دقایقی پیش بر روی کانال قرار گرفت همان شیوه نامه‌ایست که آقای مجتبوی در حال پیگیری آن از طریق مسئولین بود و به علت عوض شدن شورای صنفی کل در خرداد ماه و مواجهه با دوران تابستان در پیگیری های آن وقفه ای ایجاد شد؛ اکنون نیز که آقای مرتضی مجتبوی استعفا داده‌اند تمامی اعضای حاضر در شورا پیگیر امور تغذیه هستیم و شخصا پیگیری های آقای مجتبوی در رابطه با این شیوه نامه را ادامه خواهیم داد.

در راستای پیگیری های فوق هفته پیش نامه‌ای به دکتر رازفر در رابطه با جلسه پرسش و پاسخ و موضوعات غذای پنجشنبه و سلف های آزاد و مکمل داده شد (عکس آن در کانال قرار داده شده) که موافقت اولیه با جلسه پرسش و پاسخ اعلام شده و طبق آخرین پیگیری‌ها به احتمال زیاد تاریخ برگزاری جلسه فوق یکشنبه 6 آبان خواهد بود که مجددا اطلاع‌رسانی میشود؛ ضرورت زودتر برگزار کردن جلسه به علت آرام کردن جو نامناسب ایجاد شده در دانشگاه ذکر شد اما تاکید خود مسئولین این بود که یک هفته از باز شدن سلف های آزاد بگذرد و دانشجویان این سلف ها را ببینند و سپس این نشست برگزار شود.

همچنین خود آقای مجتبوی و خانم ابراهیم خانی که پا به پای ایشان از پیگیری ها و وضعیت تغذیه اطلاع دارند همچنان کمک حال شورای مرکزی هستند؛ به منظور اطلاع رسانی سریع تر و بهتر در زمینه ی تغذیه و هماهنگی های بیشتر پیرامون مشکلات این حوزه می توانید به خانم ابراهیم خانی @narcis96 پیام دهید.

#تغذیه

@shorasenfi_polytechnic
جلسه پرسش و پاسخ پیرامون مسائل تغذیه (غذای پنجشنبه و سلف های آزاد و مکمل)
ساز و کار جلسه متعاقبا اعلام خواهد شد.
@shorasenfi_polytechnic
⬛️هم اکنون تجمع اعتراضی در دانشگاه امیرکبیر

🔴دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک امروز در اعتراض به کیفیت بد غذای سلف و همچنین حذف غذای روز پنجشنبه تحصن کردند. گفتنی است دانشجویان در روزهای گذشته به مدیریت دانشگاه مهلت اصلاح مشکلات غذا و رسیدگی به خواسته‌ها‌یشان را دادند اما پاسخی نگرفتند و دست به تجمع زدند. از شعارهای این تجمع "پولی تکنیک تهران نمی خوایم نمی خوایم" می باشد.

7⃣3⃣6⃣
🆔@senfi_uni_iran
📌 بیانیه شورای صنفی کل پیرامون تجمع روز دوشنبه ۳۰ مهرماه

🔴 پیرو اتفاقات و تجمعات به‌حق دانشجویان پلی‌تکنیک در اعتراض به کیفیت غذای سلف دانشجویی و همچنین حذف غذای روز پنجشنبه شورای صنفی کل بیانیه‌ای به شرح زیر اعلام می‌نماید:

🔸 در روز تجمع دانشحویان در صحن دانشگاه و در خلل شعار‌های سر داده شده در روز دوشنبه شعار‌ها و پلاکارد هایی شنیده و دیده شد که نه‌تنها با هدف تخریب نهاد شورا و ضربه زدن به بدنه این مهم‌ترین و اصلی‌‎ترین نهاد تماما دانشجویی بود، بلکه این گونه حس شد که عده‌ای به دنبال هر چه بیشتر دور کردن رابطه دانشجویان با شورا هستند. اما شورای صنفی همواره از تجمعات صنفی و به‌حق دانشجویی حمایت کامل کرده و تقریبا در اکثر موارد خود جهت دهنده و گرداننده‌ی اصلی این گونه تجمع‌ها بوده و خواهد بود. گواه این حرف تجمعات سال‌های پیش در خصوص تغذیه و همچنین اعتراضات دانشجویی نسبت به سنوات تحصیلی است. حال در این شرایط که شورای صنفی از ابتدای سال ۹۶ با جلسات مکرر و پیگیری‌های مستمر خود شیوه‌نامه و آیین‌نامه اجرایی‌ای تهییه و تنظیم کرد، معلوم نیست با چه هدف و خواستگاهی اتهام های ناروا به این نهاد زده می‌‎شود. شورای صنفی در شرایطی در سال ۹۶ کار برای امور تغذیه را آغاز کرد که تقریبا هیچ حق و حقوقی برای نظارت بر امور تغذیه نداشت. اما امروز و پس از ۱ سال تلاش مکرر این نهاد، دانشگاه با تشکیل کمیته نظارت بر امور تغذیه موافقت نموده و این کمیته طبق اختیارات مشخص در شیوه نامه می‌تواند نظارت کامل بر امورات سلف داشته باشد.

🔸 پیش از برگزاری این تجمع و پس از مشخص شدن حذف غذای روز پنجشنبه، شورای کل با جدیت این موضوع را پیگیری کرد. از روز اول پیگیری جواب مشخصی به نماینده‌های شورای صنفی داده نشد و آقای مجتبوی نیز پس از این رفتار‌های دانشگاه تصمیم بر استعفا از شورا گرفت. اما نهایتا پس از استعفای وی و اصرار مکرر شورا بر لزوم پاسخگویی، قرار بر این شد تا تیم مدیریتی دانشگاه در جلسه پرسش و پاسخ روز یکشنبه مورخ ۶ آبان ماه توضیحات خود مبنی بر این تصمیم را ارائه نموده و با توجه به صحبت های دانشجویان، راه‍کار مناسب جهت برطرف کردن این موضوع را تعیین کنند. در تمامی این مدت شورای صنفی تمامی تلاش خود را برای حل مسالمت آمیز این مشکل انجام داد و در حقیقت برگزاری تجمع جوابی بود بر بی‌تفاوتی های دانشگاه نسبت به مشکلات تغذیه. این جلسه با وجود تجمع روز دوشنبه همچنان به قوت خود باقی خواهد بود و از تمامی دانشجویان دعوت می‌شود تا برای پیگیری مطالبات مطرح شده خود و کاندید شدن برای حضور در میان ناظرین و کمیته تغذیه طبق شیوه نامه در این جلسه شرکت نمایند.

🔸 پس از پایان جلسه پاسخ دکتر معتمدی با دانشجویان در روز دوشنبه، شورای صنفی کل درخواست جلسه فوری با ایشان نموده و پیرو مسائل اتفاق افتاده صحبت شد. در این جلسه دکتر معتمدی به شورای صنفی نیز این اطمینان را داده که مطالبات مطرح شده دانشجویان به زودی محقق می‌شود. همچنین شورای صنفی با بیان این موضوع که تجمع کاملا قانونی بوده و همانطور که ذکر شد پاسخی بود بر بی‌تفاوتی دانشگاه، خواستار آن شد که برای هیچ یک از عزیزان پرونده انضباطی تشکیل نشده زیرا که ماهیت این خواسته کاملا صنفی بوده و خود دانشگاه مقصر اصلی شکل‌گیری این تجمع شد. ریاست دانشگاه در این زمینه نیز موافقت خود را اعلام نموده و از دانشجویان درخواست داریم در صورت بروز هر گونه مشکل در این زمینه، مراتب را فورا به شورای صنفی اعلام کنند.

🔸در انتها تکرار می‌کنیم که شورای صنفی اصلی ترین نهاد دانشجویی بوده که بدون وجود هیچ جریان خاص سیاسی،همیشه تنها دغدغه خود را دفاع از حقوق دانشجویان می‌داند و از هیچ تلاشی برای برطرف کردن مشکلات دانشجویان فروگذار نمی‌کند. با وجود تمامی حرف‌ها، شبهات و اتهمات وارده متوجه عملکرد شورای صنفی، این نهاد بار دیگر با صراحت حمایت کامل خود را از تجمع روز دوشنبه اعلام نموده و مطالبه اصلی‌اش همچنان توزیع شدن غذای پنجشنبه و بهبود کیفیت غذای سلف است و به علاوه تمامی موارد مطرح شده در روز تجمع را حق طبیعی دانشجویان دانشگاه پلی‌تکنیک می‌داند و پیگیر جدی محقق شدن وعده‌های ریاست دانشگاه است. همچنین طبق هماهنگی‌های انجام شده با معاونت دانشجویی، کمیته نظارت بر امور تغذیه تا پایان هفته جاری به دانشگاه معرفی شده و دانشجویان عزیز می‌توانند مطالبات خود را از این کمیته درخواست و پیگیری کنند. این وعده به دانشجویان داده می‌شود که بند به بند شیوه نامه مصوب اجرا شده و گزارشات هفتگی تقدیم دانشجویان ‌گردد.

سه‌شنبه ۱ آبان ۱۳۹۷
شورای صنفی کل دانشگاه صنعتی امیرکبیر

@shorasenfi_polytechnic
🔴 بیانیه شورای صنفی کل دانشگاه امیرکبیر درباره جلسه یکشنبه با مسئولین دانشگاه

🔸 شورای صنفی کل دانشگاه امیرکبیر همواره در برطرف کردن مشکلات صنفی رفاهی دانشجویان، نوک پیکان نقد خود را رو به سوی مسئولین دانشگاه و ریاست آن گرفته است و آنان را مجری سیاست هایی ضد دانشجو در فضای دانشگاه قلمداد کرده است. در این زمینه به گواه گزارش ها و صورت جلسه های جلسات شورا با مسئولین دانشگاه همواره بر روند پولی سازی دانشگاه در همه سطوح تغذیه، آموزش و ... و عادی جلوه دادن حضور بخش خصوصی در فعالیت های دانشگاهی تاکید شده است و شورا این سیاست ها را مورد انتقاد قرار داده است. اما گویا مسیری قانونی که شورای صنفی برای مطرح کردن این مشکلات با مسئولین در پیش گرفته بود با وعده وعید های مختلف و خلف وعده های گوناگون و تخریب شورا از جانب مسئولین دانشگاه روبرو شده است. گواه این ادعا صحبت های متناقض شخص رییس دانشگاه در جلسه با دانشجویان معترض در طبقه -۱ فارابی و سپس جلسه با شورای صنفی ساعاتی پس از آن بود. سپس شاهد بودیم که معاون دانشجویی دانشگاه نیز در همان جلسه مذکور در ساختمان فارابی گفته است که شورای صنفی پیگیری های لازم را برای شورای نظارت انجام نداده است که کذب این موضوع حتما در جلسه یکشنبه نشان داده خواهد شد و پاسخ این ادعا با گزارش فعالیت شورا در این زمینه خدمت دانشجویان خواهد رسید.

🔸 در انتها از آنجایی که شورای صنفی کل دانشگاه با خلف وعده های جدیدی در رابطه با برگشت فوری غذای پنجشنبه و پیش تر در سال های پیش در رابطه با مسئله سنوات تحصیلی از ریاست دانشگاه و یا در بخش های دیگر آموزشی از معاونین آموزشی روبرو شده است از دکتر معتمدی شخصا دعوت به عمل می آورد تا با حضور در جلسه یکشنبه خود پاسخ گوی اهمال مسئولین در حل معضلات دانشجویی باشند.

@shorasenfi_polytechnic
طرح بورد شورای صنفی مرکزی دانشگاه امیرکبیر
5/8/97
@shorasenfi_polytechnic
شیوه نامه کمیته نظارت بر تغذیه.pdf
223.6 KB
شیوه نامه اجرایی کمیته دانشجویی نظارت بر تغذیه که ایرادات وارد بر آن تصحیح و تحویل امور دانشجویی شده است.
@shorasenfi_polytechnic
2025/07/12 22:49:58
Back to Top
HTML Embed Code: