Telegram Web Link
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج شمارش آرا.pdf
📌 به اطلاع دانشجویان میرساند تایید و یا عدم تایید انتخابات شوراهای صنفی دانشکده ها در حال بررسی است و روز شنبه نتیجه نهایی اعلام میشود.

همچنین دانشکده هایی که به دور دوم کشیده میشوند بنا به تصمیم تیم نظارت و اجرای انتخابات (دانشجویی و مسئولین) ممکن است در هفته آتی دور دوم آنان برگزار گردد که تصمیم نهایی همراه با نتیجه تایید و عدم تایید انتخابات اعلام میگردد لذا دانشجویان و نامزدهای محترم آمادگی انتخابات مجدد را داشته باشند.

@shorasenfi_polytechnic
نتایج دور اول انتخابات.pdf
435.3 KB
📣 نتیجه نهایی دور اول انتخابات شوراهای صنفی دانشکده ها

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج دور اول انتخابات.pdf
دانشجویان عزیز توجه داشته باشند، در انتخابات روز یک شنبه و سه شنبه فقط کسانی که در دور اول انتخابات رای نداده‌اند می‌تواند در دور دوم آن شرکت کنند. لازم به ذکر است، آرای دور اول در دور دوم تاثیر مستقیم دارد.

@shorasenfi_polytechnic
۲.pdf
488.5 KB
📌 اصلاحیه نتیجه دور اول انتخابات:
پس از بررسی گزارشات تخلف ناظران صندوق، استعفای دانشجویان و گزارش تخلفات دانشجویان در جلسه‌ی کمیته نظارت، نتایج نهایی انتخابات ارسال شده است. لازم به ذکر است فردا از ساعت ده، دور دوم انتخابات دانشکده های ریاضی و علوم کامپیوتر، فیزیک و انرژی، صنایع، نفت، پزشکی، نساجی، شیمی و معدن و متالورژی برگزار خواهد شد. همچنین لازم به ذکر است که صلاحیت انتخابات دانشکده برق بررسی نشده است و نتایج دانشکده عمران پس از بازشماری اصلاح شده است.

لازم به ذکر است، افرادی که تا کنون رای نداده اند می‌توانند در انتخاب فردا شرکت کرده و آرای دور اول در نتیجه نهایی تاثیر مستقیم خواهد داشت.

@shorasenfi_polytechnic
همچنین انتخابات دانشکده های مهندسی برق، پلیمر و عمران فردا از ساعت ده برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، افرادی که تا کنون رای نداده اند می‌توانند در انتخاب فردا شرکت کرده و آرای دور اول در نتیجه نهایی تاثیر مستقیم خواهد داشت.

تقویم دور دوم انتخابات:
شنبه: اعلام نتایج آرا
یک شنبه: اعتراض به اعلام نتایج
دو شنبه: بررسی اعتراضات
سه شنبه: اعلام نتایج نهایی انتخابات

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «همچنین انتخابات دانشکده های مهندسی برق، پلیمر و عمران فردا از ساعت ده برگزار می‌شود. لازم به ذکر است، افرادی که تا کنون رای نداده اند می‌توانند در انتخاب فردا شرکت کرده و آرای دور اول در نتیجه نهایی تاثیر مستقیم خواهد داشت. تقویم دور دوم انتخابات: شنبه:…»
نتایج اولیه دور دوم انتخابات.pdf
460.8 KB
📌 نتایج اولیه دور دوم انتخابات شورای صنفی

لازم به ذکر است اسامی افرادی که آرای آن ها از قبل به حد نصاب رسیده بود در این لیست نمی‌باشند.

تقویم دور دوم انتخابات:
یک شنبه: اعتراض به اعلام نتایج
دو شنبه: بررسی اعتراضات
سه شنبه: اعلام نتایج نهایی انتخابات

@shorasenfi_polytechnic
نتیجه نهایی.pdf
638 KB
نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی

@shorasenfi_polytechnic
✔️ نفرات پنجم دانشکده های نفت و دریا نیز عضو علی البدل می‌باشند.
✔️ اعضای شوراهای صنفی جدید می‌توانند شروع به فعالیت در سطح دانشکده های خود نمایند.
🔉 دبیران شوراهای صنفی جدید دانشکده ها تا پایان خرداد فرصت دارند عکس سه در چهار اعضای خود را پشت نویسی شده (نام، نام خانوادگی، شماره دانشجویی، کد ملی و شماره تلفن) به دست دبیر شورای صنفی مرکزی برسانند تا احکام ایشان صادر گردد و نامشان در دفترچه ی شوراهای صنفی که در حال تدوین است ثبت گردد. (دبیران شوراهای صنفی سابق پس از انتخاب دبیر توسط شورای صنفی جدید می‌بایست شورای صنفی اعم از مهر، اسناد، کلید اتاق و... را به دبیر جدید شورای صنفی تحویل نمایند.)
@shorasenfi_polytechnic
📌 پس از بروز مشکلاتی از قبیل کیفیت بد برنج سلف و عوض شدن آن، تامین نشدن غذای دانشجویانی که هفته آینده به علت داشتن پروژه در خوابگاه مانده‌اند و همچنین تامین نشدن غذای دانشجویان توسط سلف دانشگاه برای دانشجویانی که به دلایل مختلف مجبور به گرفتن خوابگاه تابستانی شده‌اند شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصمیم به جلسه ای فوری با دکتر معتمدی ریاست دانشگاه و همچنین دکتر مغانی معاونت امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه امیرکبیر گرفت که هیچکدام از مسئولین وقت خود را در این هفته به نماینده دانشجویان اختصاص نداده‌اند!

📌 همچنین پس از صحبت با مدیریت امور دانشجویی مقصر ندادن غذا در هفته‌ی بعد را آموزش دانسته که نباید اجازه دادن پروژه توسط اساتید به دانشجویان خارج از بازه آموزشی ترم را بدهند. همچنین کم تر شدن کیفیت برنج را تایید کرده و هزینه‌ی بالای خرید برنج ایرانی را دلیل آن دانسته اند که با اعتراض شورای صنفی همراه است و برای رفع آن حتما پیگیری خواهد شد.
همچنین در مورد ندادن غذا توسط سلف دانشجویی، مدیریت دانشجویی به این مورد اشاره کردند که هر ساله غذا در سلف دانشجویی طبخ می‌شده و قیمت مواد اولیه از دانشجویان گرفته می‌شده اما حالا به علت گران شدن مواد اولیه این کار به رستوران مشاهیر سپرده شده است.
📌 این حرف از آنجایی غلط است که مشاهیر می‌تواند به صورت اقتصادی و با قیمت شش هزار تومان ( به گفته مدیریت امور دانشجویی) به دانشجو غذا بدهد و سود کند، اما سلف نمیتواند با همین مقدار دریافت پول ضرر نکند!

شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر روز شنبه مورخ ۹۸/۴/۰۱ ساعت ۱۲ با جمع شدن در اتاق معاونت دانشجویی و در صورت رفع نشدن مشکلات در اتاق ریاست مراتب اعتراض خود را اعلام داشته و رفع و رسیدگی به این موضوع را خواستار است.

@shorasenfi_polytechnic
📌 پس از بی تفاوتی مسئولین به در خواست جلسه اعضای شورا پیرامون مسائل تغذیه تابستان دانشجویان، شورا به جهت اهمیت موضوع و درخواست های مکرر دانشجویان ،بنا داشت تا روز شنبه برای تعیین تکلیف موضوع اقدام کند اما بعد از اطلاع رسانی آن و متعاقبا بحث های مختلف پیرامون این موضوع در فضای مجازی، دفتر ریاست دانشگاه طی تماسی زمانی را برای روز دوشنبه برای اعضای شورا مقرر کرد.

🔴 گویا مسئولین امر تنها در صورت احساس خطر برای خودشان حاضر به گفتگو هستند. به هر صورت شورا فردا جهت تعیین کف مطالبات دانشجویان و تشریح شرایط موجود طبق قرار به ساختمان فارابی خواهد رفت و امید دارد که در جلسه روز دوشنبه نتایج قابل دفاعی حاصل شود و نیاز به استفاده شورا از ظرفیت های بدنه دانشجویی خود نباشد.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر pinned «📌 پس از بی تفاوتی مسئولین به در خواست جلسه اعضای شورا پیرامون مسائل تغذیه تابستان دانشجویان، شورا به جهت اهمیت موضوع و درخواست های مکرر دانشجویان ،بنا داشت تا روز شنبه برای تعیین تکلیف موضوع اقدام کند اما بعد از اطلاع رسانی آن و متعاقبا بحث های مختلف پیرامون…»
گزارش شورای صنفی درباره‌ی مشکلات اخیر تغذیه در جلسه با دکتر رازفر ودکتر معتمدی:

📌 در روز شنبه، مورخه ۱ تیر، با حضور در دفتر معاونت درخواست جلسه فوری با دکتر رازفر را مطرح کرد. در این جلسه مهندس یوسفی‌خواه نیز به درخواست دکتر رازفر حضور پیدا کرد. خواسته‌های شورای صنفی در این جلسه به دو مورد خاص محدود می‌شد:

۱.اصلاح شیوه‌ی توزیع غذا در دانشگاه برای دانشجویانی که به واسطه‌ی اخذ پروژه و ترم تابستان در دانشگاه حضور خواهند داشت.
۲.کیفیت نامرغوب برنج و اطلاع از جهت‌گیری دانشگاه در قبال این مساله.
هم‌چنین شورا با بیان این نکته که حتی جمع کثیری از دانشجویان کارشناسی به دلیل برگزاری امتحانات در خارج از موعد تعیین‌شده آموزش کل و تعریف پروژه‌های درس‌های مختلف در همین بازه مجبور به حضور بیشتر در دانشگاه‌اند دانشگاه را موظف دانست که به اصلاح تقویم‌های آموزشی و رفاهی اقدام کند.

۱.در ارتباط با مساله‌ی اول دکتر رازفر اعلام کردند که تصمیم دانشگاه در تابستان جاری سپردن وظیفه‌ی توزیع غذا به مجموعه‌های خصوصی است. مهندس یوسفی‌خواه نیز با بیان این که در سال‌های گذشته، پیمانکار سلف در فصل تابستان سودی نمی‌برد، و تنها قیمت تمام‌شده هر غذا را از دانشجو می‌گرفت، ارائه غذا با چنین وضعیتی را به صرفه ندانستند. طبق برآورد ایشان قیمت تمام شده‌ی غذا در سلف کف حدودی ۱۰هزار تومان خواهد داشت. شورا اما بر موضع خود مبنی بر ارائه‌ی غذا توسط سلف دانشگاه، همراه با مقداری سوبسید استوار باقی ماند و اصرار دانشگاه دکتر رازفر را مجاب کرد که خواسته‌ی شورا را به هیئت رئیسه منتقل کند. در صورت اجرایی شدن این شیوه قیمت غذا ممکن است تا کف ۵-۶ هزار تومان پایین بیاید. قیمتی که تقریباً معادل با قیمت‌های سال گذشته دانشگاه است.

۲.مساله دوم کیفیت برنج دانشگاه بود که گویا دانشگاه برای بهبود آن برنامه‌ی خاصی ندارد. می‌توان با کمی اغماض گفت که در یک سال گذشته برنج دانشگاه از کیفیت خوبی برخوردار بوده. کمیته نظارت بر امور تغذیه نیز این مساله را تایید کرده‌اند، اما هیئت تصمیم‌گیری دانشگاه به بهانه‌ی مشکلات مالی تصمیم بر حذف برنج ایرانی از سبد غذایی و جایگزینی آن با برنج پاکستانی گرفته است. اتفاقی که در هفته‌های اخیر نیز تا حدودی رخ داد.

📌شورای صنفی عواقب استفاده از برنج نامرغوب و تاثیر آن بر سلامت دانشجویان را یادآوری کرد و مهندس یوسفی‌خواه، که از قضا تنها موافق خرید برنج ایرانی در هیئت تصمیم‌گیرنده بود، نیز در لفافه تایید کردند که با این وضعیت، برنج پاکستانی مرغوب در دسترس دانشگاه نیست و برنج نامرغوب هم عوارض خاص خودش را دارد.

@shorasenfi_polytechnic
🔴 دوشنبه نیز جلسه‌ای با دکتر معتمدی و دکتر مغانی در همین خصوص برگزار شد. دکتر مغانی مشکل تقویم آموزشی را پذیرفتند و اعلام کردند که در جلسه روز سه‌شنبه، ۴تیر آن را پیگیری می‌کنند. شورای صنفی پیگیر نتیجه خواهد بود و آن را در کانال اعلام خواهد کرد.

📌اما شورای صنفی در خصوص غذای تابستان با مخالفت سرسخت دکتر معتمدی مواجه شد. ایشان که سخنان خود را با شکوه از خرج و مخارج بسیار در حوزه رفاهی و عدم تخصیص بودجه کافی در حوزه پژوهشی آغاز کردند عملاً عنوان کردند که نمی‌توانند مبلغ بیشتر در حوزه رفاهی خرج کنند که با مخالفت سرسخت شورا همراه شد. شورا با تاکید بر حقوق دانشجویان محروم در جواب ایشان گفت وقتی دانشگاه دانشجویی را می‌پذیرد موظف است که نیاز‌های رفاهی و آموزشی‌اش را تامین کند و قبال سلامت دانشجو مسئول است. ایشان به پشتوانه‌ی همین حرف توزیع برنج باکیفیت‌تر را منتفی دانسته و اعلام کردند که بیش از ۱۱ الی ۱۲ هزار تومان به ازای هر کیلو برنج خرج نخواهند کرد. به علاوه به بهانه تعمیرات سالیانه توزیع غذا توسط سلف را بالکل منتفی اعلام کردند و توزیع غذا را به مجموعه‌های خصوصی دانشگاه سپردند.

ایشان پس از اصرار و قانع نشدن شورا بر این وضع و اعتقاد بر ارائه خدمات توسط سلف دانشگاه اعلام کردند که در صورت باز شدن سلف هیچ سوبسیدی مطلقاً به غذای سلف تعلق نخواهد گرفت؛ اما تلاش می‌کنند که به رستوران‌های خصوصی سوبسید چهار هزار تومانی بدهند که هزینه غذا در سلف آزاد و سلف مشاهیر یکسان شود که تصمیم گیری آن را به روز چهارشنبه موکول کردند.

📌ایشان و دکتر مغانی با تکیه بر غذا‌های موسوم به eco در یکی از این رستوران‌ها عنوان کردند که مشکل دانشجویان کم‌بضاعت نیز حل خواهد شد در حالی که با پیگیری کمیته تغذیه مشخص شد این رستوران بیش از ۶۰-۸۰ غذای eco در طول روز نخواهد داد در حالی که دانشگاه با بستن سلف، سودی به نسبت ۷۰۰ الی ۱۰۰۰ نفر را برای آن‌ها تضمین می‌کند. همچنین به نظر می رسد تهیه غذای eco در این رستوران به جای اینکه برای دانشجویان ارزان باشد، یک مانور تبلیغاتی بوده زیرا در روزی تعداد کمی از آن سرو می‌شود. شورای صنفی که از جهت‌گیری دانشگاه به خوبی آگاه شد دانشگاه را موظف دانست که حتی اگر این روند را پیش می‌گیرد، باید بر روی قیمت‌گذاری بنگاه‌های خصوصی اعمال نفوذ کند. اکثر غذا‌های این رستوران‌ها با سوبسید ۴هزار تومانی دانشگاه هم‌قیمت با غذای آزاد سلف خواهد بود و دانشگاه که قراردادی بدون اجاره، هزینه آب و برق، و غیره با آن‌ها بسته وظیفه دارد در این شرایط سخت اقتصادی با در نظر گرفتن معیشت دانشجویان محروم نشان دهد که در کنار دانشجو قرار دارد، و حداقل کاری که می‌تواند بکند فشار بر رستوران‌های آزاد برای کم‌کردن سود آن‌ها به ازای هر غذا در فصل تابستان، ایجاد تنوع غذایی با قیمت‌های متفاوت، و ارائه تعداد بیش‌تری غذای ارزان قیمت با کیفیت مطلوب است. متاسفانه دانشگاه در این فصل به سلف کاربری خصوصی می‌دهد و تفاوتی بین رستوران آزاد و سلف در تابستان وجود ندارد. شورا امیدوار است که مسئولین دانشگاه حداقل در این زمینه با قاطعیت برخورد کرده و شرایط بهتری را برای دانشجویان رقم بزند.

📌 لازم به ذکر است که شورای صنفی و کمیته تغذیه خود را در کنار دانشجویان، خاصه دانشجویان محروم می‌شناسد و اجازه نخواهد داد که با شروع ترم پاییز برون‌سپاری امور صنفی و رفاهی دانشجویان بیش از پیش گردد. ما در شورای صنفی و کمیته تغذیه پیگیر این مطالبات خواهیم بود و از عموم دانشجویان تقاضا داریم که همراه با ما پیگیر مطالبات به حق خود از دانشگاه باشند.

@shorasenfi_polytechnic
📌 گزارش و توضیحات در رابطه با جلسه ی دو تن از دبیران شوراهای صنفی به عنوان نماینده شورای صنفی مرکزی و دانشجویان با دکتر احمدی مدیر کل امور آموزشی دانشگاه:

🔸 ایشان در ابتدا اشاره کردند که بحث طول بازه‌ی تحصیلی و ماندگاری دانشجو در دانشگاه مهم می باشد و بر این عقیده بودند که هر چه طول بازه ی تحصیلی کمتر باشد برای دانشجویان و دانشگاه مطلوب تر است زیرا افزایش بازه تحصیل به ۵ سال یا ۶ سال باعث تلف کردن وقت بی مورد دانشجو میشود و حتی بعضا دیده شده است که دانشجویان برای به تعویق انداختن سربازی خود و موارد دیگر مدت تحصیل خود را افزایش می دهند هم چنین ایشان بر این عقیده بودند که این مورد باعث افزایش هزینه های دانشگاه مانند هزینه‌ی خوابگاه و تغذیه و انواع خدمات دانشجویی که دانشگاه ارائه می دهد می شود پس دانشگاه به دنبال این است که این ماندگاری را به حداقل رساند.

🔸 پس از اشاره نمایندگان شورای صنفی مبنی بر عدم شفافی و واضح نبودن سنوات ورودی های ۹۵ به بعد ایشان ضمن اشاره به قوانین آموزشی دانشگاه و قوانین آموزشی مصوبه وزارت علوم اعلام کردند که مدت مجاز تحصیل ۴ سال و معادل ۸ نیم سال می باشد و دانشگاه می تواند حداکثر تا ۲ نیم سال این مدت را افزایش دهد و در ادامه افزودند که در حال حاضر دانشگاه این کمک را میکند که دانشجویانی که ترم ۹ و یا ۱۰ خود را می گذرانند به صورت رایگان در حال تحصیل باشند.
ایشان در ادامه صحبت هایشان اضافه کردند که هنوز صحبتی مبنی بر تغییر قوانین نمی باشد اما دانشجویان برای رفع نگرانی خود باید برنامه ریزی کرده تا تحصیل خود را تا ۸ نیم سال به پایان رسانند که این موضوع با مخالفت نمایندگان شورا روبرو شد و دلایلی که مطرح شد بدین صورت بود که ورودی های ۹۵ و ۹۶ با در اختیار داشتن ۲ و ۴ نیم سال تا پایان دوره‌ی کارشناسی خود نمی توانند به راحتی برای به پایان رساندن تحصیل خود در ۸ نیم سال برنامه ریزی کنند و مشکلاتی چون تغییرات در قوانین آموزشی مانند حذف فرم پیش نیاز و هم نیاز و تغییر چارت درسی و مشکلات موجود در زمان انتخاب واحد مانند نبودن واحد کافی و حتی کاهش بازه امتحانی باعث عدم برنامه ریزی صحیح می شوند و نمایندگان شورا درخواست کردند که در صورت تصویب قوانین جدید،این قوانین برای ورودی های بعد از تصویب شدن آن به صورت کاملا واضح و شفاف و با اطلاع‌رسانی مناسب ابلاغ و اجرایی شود و این قوانین از همان ابتدای روز ثبت نام به صورت واضح و شفاف به اطلاع این دانشجویان رسانده شود.

🔸 دکتر احمدی در ابتدا متذکر شدند که طبق بررسی های انجام شده پس از حذف فرم هم نیاز و پیش نیاز میانگین واحد هایی که دانشجویان اخذ می نمایند تغییر محسوسی نکرده است و هم چنان میانگین بر روی ۱۶ واحد می باشد که این خود حاکی از نادیده گرفتن قشری از دانشجوست که به سبب این قوانین به مشکل برخورده اند و اتفاقا دانشگاه باید طوری برای دانشجویان دروس و خدمات آموزشی را ارائه کند که این میانگین رو به افزایش و پیشرفت در جهت همان کمتر شدن نیمسال های دانشجویان که موضع خود دانشگاه است باشد نه آن که در نگرانی و بررسی کاهش نه چندانش باشد و حتی این کاهش را هرچند ناچیز نادیده بگیرد. در ادامه نیز ایشان اشاره کردند که با تصویب سنوات به ۸ نیمسال،دانشجویان مشروطی و تعداد کمی از دانشجویان دیگر دچار مشکل می شوند وایشان بعد از اشاره به اینکه بر طبق آمار ماندگاری دانشجویان به مرور سال در دانشگاه کمتر می شود اضافه کردند که دانشجویان می توانند دروس پایه و عمومی خود را در تابستان اخذ نمایند تا ازین زمان خود نهایت استفاده را کرده و مدت تحصیل خود را کاهش دهند که این خود جای سوال است که چطور میشود وقتی که میانگین تعداد دروس اخذ شده ی دانشجویان رو به کاهش است آمار ماندگاری دانشجویان به مرور سال در دانشگاه هم رو به کاهش باشد حال آن که همه ما فنی و مهندس هستیم و میدانیم این دو مقدار رابطه ی معکوس با یکدیگر دارند! جا دارد این نکته را هم متذکر شویم که حرف ما دانشجویان بر سر سنوات تحصیلی پولی است که مازاد از دانشجویان گرفته میشود که در ترم های تابستانی هم اوضاع به همین منوال است و ترم تابستان راه حل آن نیست.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
📌 گزارش و توضیحات در رابطه با جلسه ی دو تن از دبیران شوراهای صنفی به عنوان نماینده شورای صنفی مرکزی و دانشجویان با دکتر احمدی مدیر کل امور آموزشی دانشگاه: 🔸 ایشان در ابتدا اشاره کردند که بحث طول بازه‌ی تحصیلی و ماندگاری دانشجو در دانشگاه مهم می باشد و بر…
📌ادامه گزارش و توضیحات در رابطه با جلسه ی دو تن از دبیران شوراهای صنفی به عنوان نماینده شورای صنفی مرکزی و دانشجویان با دکتر احمدی مدیر کل امور آموزشی دانشگاه:

🔸 هم چنین ایشان متذکر شدند که دانشگاه در صدد کمک به دانشجویان می باشد و دانشجویان در صورت مواجهه با مشکلات در طول ترم می توانند اقدام به حذف اضطراری درس یا حتی اقدام به گرفتن مرخصی بدون احتساب سنوات کنند و در طول بازه ی امتحانات نیز می توانند با ارائه مدارک اقدام به حذف پزشکی نمایند. هم چنین دانشجویان می توانند در پایان تحصیل خود ۱۵ واحد از دروسی که نمره مردودی گرفتند را بی اثر کنند که اکثر این ها حق طبیعی دانشجویان است و دانشگاه نباید در ارائه ی این خدمات لطف و مرحمت نصیب دانشجویان کند چرا که وظیفه ی دانشگاه است و باید اجرا گردد.

🔸 در پایان ایشان اعلام کردند که در مورد سنوات دانشجویان به تفکیک سال های ورودی تصمیم گیری می شود و این تصمیمات به صورت قوانین به معاونین آموزشی دانشکده ها ابلاغ و هم چنین به تمامی دانشجویان اطلاع رسانی می شود و هم چنین اشاره کردند که موارد مطرح شده را به اطلاع دکتر کریمیان معاون آموزشی دانشگاه می رسانند‌.

در انتها لازم است ذکر گردد که شورای صنفی دانشگاه پیگیر حقوق دانشجویان بوده و تا احقاق آن دست از تلاش بر نمی‌دارد.

@shorasenfi_polytechnic
📌 نامه شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر مبنی بر مشکلات صنفی دانشجویان دانشگاه به مدیر کل دفتر ریاست دانشگاه، جناب آقای دکتر رازفر.

@shorasenfi_polytechnic
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
Photo
📌 لازم به ذکر است شورای صنفی دانشگاه پیرامون مسائل آموزشی در صدد برگزاری جلسه ای با مدیریت آموزشی دانشگاه بود که نه تنها ایشان بلکه معاون و مسئول دفتر ایشان نیز در هفته های قبل از انتخاب واحد یا در دفترشان حضور نداشتند یا پاسخگو نبودند و گویی آموزش دانشگاه تعطیل بود.

پس از آن، شورای صنفی دانشگاه طی جلسه‌ای کوتاه با جناب آقای دکتر رازفر از این مسئله گله کرده و مشکلات آموزش را به گوش ایشان رسانده و ایشان قول مساعد برای پیگیری این مسائل را دادند.

@shorasenfi_polytechnic
🔔 بنا به اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر بسته بودن خوابگاه های دخترانه دانشگاه امیرکبیر از ساعت ۱۰ شب الی ۶ صبح لازم به ذکر است با توجه به پیگیری کمیته خوابگاه دختران و پاسخ مدیریت امور دانشجویی، این اخبار غلط بوده و خوابگاه های دخترانه طبق روال سابق و با توجه به مفاد منشور حقوق دانشجویی تا ساعت ۱۰:۳۰ شب باز می‌باشند.

@shorasenfi_polytechnic
2025/07/08 19:29:49
Back to Top
HTML Embed Code: