Telegram Web Link
بسم الله الرحمن الرحیم

◾️انا لله و انا الیه راجعون◾️

⚫️با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت هم‌دانشکده‌ای عزیزمان جناب آقای "امیرحسین جدی" دانشجوی ورودی ۹۵ رشته مهندسی مکانیک را به دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک و اهالی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تسلیت عرض می‌نماییم.
امید است که خداوند روح آن مرحوم را قرین رحمت سازد و به خانواده محترم ایشان صبر جزیل و شکیبایی عنایت فرماید.


روحش در آرامش و یادش گرامی باد🙏🏻 🖤

شورای صنفی دانشکده مهندسی مکانیک
@mechshora
شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
بسم الله الرحمن الرحیم ◾️انا لله و انا الیه راجعون◾️ ⚫️با نهایت تاسف و تاثر، درگذشت هم‌دانشکده‌ای عزیزمان جناب آقای "امیرحسین جدی" دانشجوی ورودی ۹۵ رشته مهندسی مکانیک را به دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک و اهالی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تسلیت عرض می‌نماییم.…
خبر درگذشت آقای امیرحسین جدی گردی از غم و اندوه بر چهره دانشگاه صنعتی امیرکبیر پاشید. فرصت زیستن، لختی بیش یا پاسی کم، دوره ای محدود و موقت برای رهگذران مسیر پر پیچ زندگی برای آماده شدن برای زیست جاودانه اخروی است. امیرحسین عزیز با وجود عمر کوتاه خود قطعا توشه ای انبوه برای حیات اخروی برچیده بود. درگذشت این عزیز را به خانواده محترم و دوستان ایشان و اساتید و دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک تسلیت عرض کرده و از خداوند بزرگ برای بازماندگان طلب صبر و اجر می نمایم.

سیاوش خرسندی
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
(پلی‌تکنیک تهران)

@shorasenfi_polytechnic
🔴فرم آمارگیری دسترسی به امکانات آموزش مجازی

بسمه تعالی
با آرزوی سلامتی و توفیق برای عزیزان دانشجو، و با عرض تسلیت ایام شهادت سالار آزادگی حضرت اباعبداله الحسین (ع)، با توجه به ادامه وضعیت اضطراری شیوع ویروس کرونا و نیاز به استفاده از آموزش مجازی، از آنجا که برقراری ارتباط ویدئویی دو سویه در کلاس‌های مجازی نقش مهمی در افزایش اثربخشی آموزشی دارد و نیز احتمال دارد در برگزاری امتحانات مجازی در ترم آینده، دانشجویان ملزم به استفاده از وبکم باشند، خواهشمند است حداکثر تا تاریخ ۲۰ شهریور ۹۹ با مراجعه به لینک زیر در نظرسنجی مربوطه شرکت نمایید تا امکان برنامه ریزی جهت کمک در تهیه امکانات موردنیاز وجود داشته باشد.


http://farhangi.aut.ac.ir/web/?p=3636
با تشکر
معاونت فرهنگی و دانشجویی

@shorasenfi_polytechnic
Forwarded from مرکز مشاوره دانشگاه صنعتی امیرکبیر
📣 به استحضار دانشجویان دانشگاه می رساند پیرو ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سازمان امور دانشجویان در خصوص اجرای طرح پایش سلامت روان و طرح غربالگری توسط تمامی دانشجویان در همه مقاطع در سال1399 خواهشمند است. کارنامه سلامت روان را تکمیل بفرمائید.
شرکت در طرح و تکمیل پرسشنامه آنلاین برای تمام دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر الزامی می باشد.
لینک آدرس ثبت نام و تکمیل پرسشنامه کارنامه سلامت روان👇:
https://portal.saorg.ir/mentalhealth
قابل توجه دانشجویان محترم

ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، با توجه به ادامهٔ محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا، به اطلاع می‌رساند در این ایام خدمات تغذیه‌ای دانشگاه در سلف‌های مکمل و با یارانهٔ ۱۰ هزار تومانی ارائه می‌گردد.

اداره امور تغذیه

@shorasenfi_polytechnic
با نهایت اندوه ، درگذشت جناب آقای "سید امیر درّاجی" دانشجوی ورودی ۹۵ رشته مهندسی صنایع را به خانواده محترم ایشان، دوستان و عزیزانشان، دانشجویان دانشکده مهندسی صنایع و اهالی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تسلیت عرض می‌نماییم.

روحش شاد و یادش گرامی باد🙏🏻 🖤
🔹اطلاعیه‌ شرایط استقبال از «نودانشجویان» گرامی

با سلام و عرض تبریک موفقیت ارزنده شما «نودانشجویان» گرامی در آزمون سراسری و پذیرفته شدن در «دانشگاه صنعتی امیرکبیر» (پلی تکنیک تهران)، به اطلاع شما گرامیان می رساند هر سال آئین استقبال از نودانشجویان طی مراسم ویژه ای، شکوه و عظمتی خاص و روزی ماندگار را برای نودانشجویان، خانواده گرامی آن‌ها و دانشگاه رقم می‌زد و خاطره‌ی این آئین شاید برای همیشه در ذهن اعضای خانواده بزرگ پلی تکنیک تهران تا ابد مانا و شیرین خواهد بود.
به دلیل شرایط خاص و محدودیت‌های شیوع ویروس کرونا، متاسفانه امسال توفیق برگزاری آئین استقبال از شما عزیزان را به صورت یکپارچه و حضوری در دانشگاه نخواهیم داشت و با برنامه‌ریزی انجام شده؛ امور مربوط به پذیرش، ثبت نام، ارائه مدارک و برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی انجام می‌شود که مراتب آن به زودی در اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد.

امید است در آینده‌ای نه چندان دور، با همت تمامی تلاشگران عرصه‌های مختلف کشور و تغییر شرایط کرونایی، با غلبه بر این بحران و در وضعیتی مطلوب، شاهد حضور شما دانشجویان گرامی در صحن دانشگاه بوده، پیوستن شما به خانواده دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گرامی بداریم و برگزاری کلاس‌های حضوری با مشارکت پرشور و با نشاط شما عزیزان، رونق و صفای گذشته را به محیط گرممان بازگرداند.

اخبار، اطلاعیه‌ها و فیلم‌های مربوط به «نودانشجویان» را با مراجعه به سامانه ویژه دانشگاه newstudent.aut.ac.ir پیگیری نمائید.

@shorasenfi_polytechnic
تبریک سال تحصیلی جدید.pdf
206.6 KB
پیام تبریک معاون محترم فرهنگی و دانشجویی به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید

@shorasenfi_polytechnic
🔴 بیانیه شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در واکنش به اظهارات اخیر مسئولین دانشگاه در خصوص برگزاری امتحانات به صورت حضوری


بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

دانشجو در پلی‌تکنیک تهران در وضعیتی بغرنج قرار دارد. همیشه همین‌گونه بوده، هست و اگر بخواهیم با همین روند جلو برویم، خواهد بود. در این مدت نه چندان کوتاه اقلام تنش‌ها و فشارهای عصبی را متحمل شدیم، که شاید کمترین آن‌ها سخت‌گیری و کارکشیدن بی‌رویهٔ اغلب اساتید دانشگاه چه در امتحانات و چه در تکالیف و امور روزمره بود.
سامانهٔ آموزش مجازی که با تمام به‌سازی‌‌هایش، همچنان هفته‌ای یکی دوبار دستمان را در حنا می‌گذارد و اینترنتی که بالاخره معلوم نشد رایگان است یا خیر یا اگرهم باشد کسی نیست که بگوید چرا فلان استاد درس باید کلاسش را در یک سامانهٔ غیردانشگاهی برگزار کند و اجبار حضور در آن سامانه باشد؟!
در میان انبوه این چراها و مشکلاتی که دیگر حالا برچسب غافل‌گیری و عدم برنامه‌ریزی از روی آن‌ها برداشته شده و دیگر می‌شود اسمش را بی‌برنامگی گذاشت، یک‌ دل‌خوشی داشتیم که حداقل قرار است گوشهٔ خانهٔ خودمان بمانیم و از آخرینِ داشته‌هایمان، یعنی جانمان حفاظت کنیم، که فهمیدیم در روزهایی که حدود ۵۰۰ نفر از هموطنانمان را از دست می‌دهیم (شما بخوانید ۱۰۰۰، همان‌طور که بارها مسئولین گفتند و ما شنیدیم، آمار واقعی ۲ تا ۳ برابر آمار رسمیست)، دانشجوی پلی‌تکنیک باید به جهت آنچه «دلتنگی» و «احتمال تقلب» یاد شده به دانشگاه بیاید.
از مسئولین محترم دانشگاه خواهشمندیم که در مورد واژهٔ تقلب بیشتر تحقیق کنند. جدای از آن که اصولاً معتقدیم دانشجوی پلی‌تکنیک شأن و منزلتش ورای این صحبت‌هاست، اما راست و حسینی بیایند توجیه کنند که اصلاً با این سطح و زمان غیرمنطقی و غیرعادلانهٔ امتحانات که ابتکار استادان دانشگاه جهت جلوگیری از تقلب است، آیا اصلاً این مورد امکان‌پذیر هست یا خیر؟!
اما در مورد واژه دلتنگی! ما هم دلمان تنگ است! اما خب اصلاً دلمان نمی‌خواهد اولین دیدارمان پس از این دوری طولانی مدت، مبدل به آخرینش شود تا دنیای دیگر!

لذا شورای صنفی مرکزی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خود را موظف می‌داند چنانکه در گذشته این مهم را به اثبات رسانده، تا آخرین سنگر، مدافع حقوق دانشجو باشد و ما معتقدیم در شرایط فعلی به هر وجه‌من‌الوجوه، کشاندن دانشجو به مکانی خارج از محل امن خانهٔ خود، آن هم به اجبار، در انجام امری که به صورت مجازی امکان‌پذیر است، حق‌الناس محسوب شده و نوعی جنایت در حق دانشجویان و کادر درمان خستهٔ میهن عزیزمان است. و چنانچه رسالت ما ایجاب می‌کند، تا حد امکان در خصوص صیانت از حقوق بدیهی دانشجویان تلاش خواهیم کرد.

@shorasenfi_polytechnic
💢 متن تبریک دکتر خرسندی، معاونت محترم امور دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

شورای صنفی مرکزی نیز در راستای احقاق هرچه بیشتر حقوق دانشجویان راهکارهای متعدد اجرایی تدارک دیده است که طی یک نامهٔ رسمی، فردا به سمع و نظر مسئولین دانشگاه و عموم دانشجویان خواهد رسید.
16.9.99 - نامه به دکتر کریمیان.pdf
133.3 KB
🛑 نامه شورای صنفی مرکزی به دکتر کریمیان
معاونت محترم امور آموزشی دانشگاه در خصوص وضعیت ترم جاری و ارائه راهکارهای اجرایی در خصوص نحوه ارزیابی پایانی ترم جاری، جهت بهبود وضعیت عدالت آموزشی

@shorasenfi_polytechnic
🛑 نامه شورای صنفی مرکزی به دکتر کریمیان
معاونت محترم امور آموزشی دانشگاه در خصوص وضعیت ترم جاری و ارائه راهکارهای اجرایی در خصوص نحوه ارزیابی پایانی ترم جاری، جهت بهبود وضعیت عدالت آموزشی

@shorasenfi_polytechnic
#گزارش

به اطلاع عموم دانشجویان محترم می‌رساند در تاریخ اول و هفتم دی‌ماه جلسه‌ای در حضور معاونت محترم آموزشی دانشگاه دکتر کریمیان، و نمایندگان شورای صنفی مرکزی برگزار گردید و پس از چندین ساعت مباحثه و تبادل نظر، نتایج زیر بعنوان خروجی جلسات حاصل شد:

۱. پس از امکان سنجی و آزمودن جوانب و بحث و بررسی پیرامون اجرای سیستم p/f اختیاری در حضور معاونت محترم آموزشی و سپس طرح این موضوع در مجموعه آموزشی دانشگاه، با پیشنهاد شورای صنفی، به دلیل مشکلات اجرایی مخالفت گردید.

۲. نظر به فشردگی برنامه تدریس در هفته‌های پایانی ترم جاری، پیشنهاد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان ترم از سوی شورای صنفی مرکزی مطرح شد که در پایان با این مورد هم مخالفت شد.

۳. در خصوص وضعیت دروس عملی و آزمایشگاه که قرار بود به صورت حضوری برگزار شوند، نقطه نظرات و نگرانی‌های دانشجویان منتقل شد و در آینده‌ای نزدیک اطلاع رسانی لازم از طرف دانشگاه انجام خواهد شد.

۴. پیشنهاداتی در خصوص بهسازی سیستم تحویل پاسخ امتحانات در سیستم مودل مطرح گردید که در نهایت قرار بر بررسی پیشنهادات و اجرای آن ها در صورت وجود امکانات زیرساختی از طرف دانشگاه شد.

@shorasenfi_polytechnic
🔺️ از طرف شورای صنفی مرکزی؛ به مجموعه مدیریت آموزشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر،

سلام علیکم!
امیدواریم که در این روزهای پرفشار که پی‌درپی بر آلام دانشجویان افزوده می‌شود و گرفتن تصمیمات سخت و کلیدی را برای شما عزیزان واجب تر از همیشه می‌کند، در سلامت کامل باشید!

حقیقت امر آن است که حرف همان حرف قدیمیست، همان حرف‌هایی که جناب آقای دکتر کریمیان فرموند دیگر نزنیم و دیگر همه چیز تمام شده است.
بله، نظر ما هم همین است که دیگر همه چیز تمام شده، اما برای شما!
نه برای ما دانشجویان که هر روز ابعاد جدیدی از فاجعه‌ی مدیریتی که در حال شکل گرفتن است برایمان نمایان می‌شود!
روی صحبت ما، نه شخصی بخصوص، بلکه مجموعه‌ی مدیریت آموزشی دانشگاه است که بنظر می‌رسد عمیقا از درک معضلات امور مربوط به دانشجویان غافل است و اجرای آنچه بر روی کاغذ طرح کرده است را واجب تر از رسیدگی به مشکلات دانشجویان می‌داند!

اگر شما تا کنون به گفته‌ی خودتان بازخوردی از اساتید مربوط به کمبود زمان دریافت نکرده‌اید، حتما به جهت آن است که مشکلی برای اساتید در این زمینه وجود ندارد!

آیا در جریان هستید که یکی از اساتید در همین دانشگاه، فقط در هفته‌ی پایانی اقدام به برنامه ریزی برای تشکیل ۶ جلسه‌ی جبرانی کرده است؟
آیا در جریان هستید که این امر مربوط به همین یک استاد نیست و شدیدا معتقدیم اگر کوچکترین قدمی جهت پایش و گرفتن بازخورد از اساتید انجام دهید، متوجه خواهید شد که کار از این هم بیخ دار تر است؟

آیا در جریان هستید که تک تک نمراتی که به اجبار شما در این ترم قرار است برای دانشجویان ثبت شود، زمینه ساز موقعیت های آینده‌ی آنان خواهد بود و کوچکترین جفایی اگر در حق آنان بشود شما باید پاسخ‌گوی آن باشید؟!

البته آنچه به نظر می‌رسد، آن است که در مجموعه‌ی مدیریتی دانشگاه، حرکت به سمت آنچه "دانشگاه نسل سوم" خوانده شده، صرفا در تغییر لوگوی دانشگاه و تغییرات در کلیپ‌های تبلیغاتی دانشگاه خلاصه می‌شود.
هیاهوی بسیار، برای هیچ!
از همه‌ی شما مسئولین محترم که مشکلات اجرایی، سبب شده تا به اجبار در احقاق حقوق بدیهی دانشجویان ناتوان باشید، خواهشمندیم هر زمان که پروسه‌ی تبدیل لوگوی دانشگاه به اتمام رسید، فکری هم به حال فجایع مدیریتی آموزشی که در حال رخ دادن است بکنید،
که خانه از پایبست ویران است !

@shorasenfi_polytechnic
🔺️از طرف شورای صنفی مرکزی به مجموعه مدیریت آموزشی دانشگاه؛ که به نظر می‌رسد به خوبی در حال سپری کردن اوقاتشان هستند و اصولا گوشهایشان بدهکار هیچ بنی بشری نیست!


سلام!
همانطور که گوشهایتان را بر صدای رسای مطالبات قبلی آموزشی‌مان بستید و به بهانه های واهی از اعطای کوچکترین تسهیلاتی به دانشجویان سر باز زدید، احتمالا حالا نیز زحمت کار خاصی را به خود نخواهید داد و در ساحت مقدس غیرقابل انتقادتان به آسانی استراحت خواهید نمود.

《اما نمی‌خواستیم چشم و گوشمان را بسته نگاه داریم و هیچ نگوییم》

نمی‌شود نگفت که در دانشگاهی که خودش را پرچمدار حرکت به سمت نسل بعدی دانشگاه‌ها میداند، هنوز از عهده کار راحت و پیش پا افتاده‌ای مثل انتخاب واحد بر نمی‌آیند.

چگونه باید باور کنیم که در یک دانشگاه صنعتی، که خود را احتمالا برترین دانشگاه ایران می‌داند، در میانه‌ی انتخاب واحد پورتال قفل میکند و تقصیر را به گردن اینترنت دانشجو می‌اندازند؟!

چگونه بگوییم که بسته نشدن پورتال، در زمان انتخاب واحد ورودی ۹۸ و دیر باز شدن آن‌را که سبب عقب افتادن عده‌ی کثیری از دانشجویان شده است را، به‌جای ارتقای نرم افزاری سیستم جا میزنند و از دادن کوچکترین پاسخی عاجزند؟!

چگونه بگوییم که دانشجو در این دانشگاه تا ترم هفتم که هیچ بعضا تا ترم هشتم هم هیچ حق انتخابی برای اخذ دروس عمومی‌اش ندارد!
البته که بهانه‌هایتان را همه از حفظ هستیم!
تا زمانی که دانشگاه حضوری بود، بهانه می‌آوردید که کلاس های معارف ظرفیت فیزیکی افراد بیش از این ندارد!
حالا مشکل کجاست که این ظرفیت‌های پایین ایجاد شده است؟
نکند لپ تاپ اساتید ظرفیت پذیرش دانشجوی بیشتر را ندارد؟! البته که گفتن همین هم از شما دور از ذهن نیست!
اگر هم مشکل، مشکل مالی و اضافه کردن اساتید جدید است، پیشنهاد میکنیم از محل مازاد هزینه‌ای که از دانشجویان پردیس اخذ کردید و نه تنها ریالی از شهریه‌ های آنان کم نکردید، بلکه اضافه هم کردید، هزینه کنید.
فلذا مشکل، مشکل مالی نیست!
پس مشکل کجاست؟!

ما بعنوان نمایندگان دانشجو چگونه به ورودی های جدید توضیح دهیم که در دروس سرویس تقریبا هیچ حق انتخابی برای شما وجود ندارد و مجبور خواهید بود که خودتان را وفق دهید؟!
چگونه این را به جای ثمره‌ی سالها درس خواندن آنان برای ورود به مادر دانشگاه های صنعتی جا بزنیم؟!

چگونه توضیح دهیم که آموزش دانشگاه بدون توجه به ارزیابی‌های اساتید که حاضر است حتی پورتال دانشجویان را برای ثبت نشدنش ببندد و خود را مصر در گرفتنش نشان دهد، بر اعطای کلاس به اساتیدی که سالهاست اکثریت قریب به اتفاق دانشجویان از آنان ناراضی هستند اصرار بورزد و حتی ظرفیت را آنقدر کم کند که به اجبار برای کلاس آن اساتید صف تشکیل شود؟
آموزش دانشگاه در پی نشان دادن چه چیزیست؟!
سندروم استکهلم در میان دانشجویان؟!

چگونه توضیح دهیم که در کل سیستم دانشگاه هیچ توجهی به مفهوم ناپخته و انتزاعی صف انتظار ندارند و صرفا با ایجاد چنین امکانی انگار کاری از سر خود باز کرده‌اند و هرگاه که شرایط را مطلوب ببینند صف‌های انتظار را می‌بندند و واحدهای دانشجویان به ناگاه حذف می‌شود؟!
چگونه در مرام شما ایجاد چنین استرس روانی در دانشجویان، آن هم در اندک زمان باقیمانده برایشان تا امتحانات،(که البته نتیجه‌ی زمانبندی درخشان شماست) روا است، اما دادن کوچکترین تسهیلات آموزشی را ناروا می‌دانید؟!
آری!
ما هم مثل شما هیچ توضیحی برای این مسائل نداریم.
منتها مشکل اینجاست که ما مسئول دادن توضیح نیستیم
ولی شما چرا!
شما باید توضیح دهید که مسئول سردرگمی که برای دانشجویان در ارزیابی های ترم جاری پدید آورده اید چه کسی است؟!
چه کسی پاسخگوی اتفاقات امروز و دیروز و روزهای قبلترِ انتخاب واحد خواهد بود؟!
شما؟!
بعید می‌دانیم.


@shorasenfi_polytechnic
🔵 اطلاعیهٔ مهم انتخابات شوراهای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر

به اطلاع عموم دانشجویان محترم دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌رساند، فرایند ثبت‌نام اولیهٔ داوطلبان شرکت در انتخابات شورای صنفی، از روز شنبه ۲۵ اردیبهشت ماه ساعت ۸ صبح آغاز و تا ساعت ۲۳:۵۹ روز جمعه ٣١ اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.
تاریخ برگزاری انتخابات: خرداد ماه ۱۴۰۰
جهت ثبت‌نام به آی‌دی زیر پیام دهید:
@aut_shorasenfi

@shorasenfi_polytechnic
🔻به بهانه نزدیک بودن به انتخابات شوراهای صنفی مروری می‌کنیم بر اهداف و وظایف شورای صنفی در سطح دانشکده و دانشگاه

🔴 ابتدا اهداف و وظایف شورای صنفی:
۱-بهبود وضعیت امور صنفی و رفاهی دانشجویان و کمک به ایجاد شرایط و فضای مناسب تر برای تحصیل، فعالیت و سکونت دانشجویان
۲-پیگیری مسائل و مشکلات آموزشی یکی از مهمترین وظایفی است که اعضای شوراها چه در شورای صنفی کل دانشگاه و چه در شورای صنفی دانشکده خود می توانند داشته باشند.
۳-ایجاد فضای همدلی در بین دانشجویان و مسئولین دانشگاه و دانشکده و آشنایی بیشتر آن ها با واقعیات و مشکلات یکدیگر و تقویت فضای همکاری و تعامل بین آنها
۴-تقویت ارزش هایی چون روحیه خودباوری و اعتماد به نفس،تعاون و کار جمعی و مشارکت قانون مند در میان دانشجویان
۵-ایجاد بستر مهارت افزایی، تجربه اندوزی و آشنایی بیشتر دانشجویان با توان مندی ها، امکانات و چگونگی اداره امور در دانشگاه ها
۶-تلاش برای شناسایی،طرح و رفع نقائص صنفی دانشجویان دانشگاه
۷-پررنگ نمودن نقش مشورتی دانشجویان در مراحل برنامه ریزی و اجرای فعالیت های مرتبط با امور صنفی دانشجویی
۸-بهره‌مندی دانشگاه از ظرفیت های خلاق دانشجویی در راستای بهبود ارائه خدمات دانشجویان
۹-تقویت فرهنگ پیگیری حل مشکلات رفاهی با تعامل و از طریق مجاری قانونی
۱۰-افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به حقوق و تکالیف دانشجویی


🔸️همانطور که در بالا گفته شد پیگیری مسائل آموزشی یکی از مهمترین وظایف اعضای شورای صنفی می‌باشد.
بارها دیده شده است که با پیگیری اعضای شورای صنفی مشکلات آموزشی که حین نیم سال های درسی ایجاد شده است با ارائه گزارش به معاون آموزشی دانشکده یا مطرح کردن آن با مسئولین اداره آموزش کل و معاون آموزشی دانشگاه و همچنین همکاری دانشجویان برطرف شده است؛ در نتیجه نقش شورای صنفی در برطرف کردن و حل مشکلات آموزشی بسیار پررنگ و با اهمیت می باشد.

🔸️اما دانشجویان در راستای اهداف شورای صنفی میتوانند در شورای دانشکده خود وظایفی اعم از پیگیری حقوق آموزشی، رفاهی و صنفی دانشجویان دانشکده خود را برعهده داشته باشند و با شناسایی مشکلات و ارائه پیشنهاد و راهکار های اصلاحی به مسئولان ذی‌ربط دانشکده در راستای رفع مشکلات گام بردارند.

🔸️دانشجویان هم چنین می‌توانند در شورای صنفی دانشکده خود در امور تربیت بدنی دانشجویان همکاری نمایند و با تشکیل تیم های ورزشی در مسابقاتی که هر ساله توسط اداره تربیت بدنی برگزار می شود، شرکت کنند.

◀️ اما یکی از بخش هایی که همیشه مورد توجه دانشجویان عضو شورای صنفی بوده است، همکاری و شرکت در مراسم‌ها و جشن‌های مختلفی است که توسط هر دانشکده سالیانه برگزار می‌شود.
دانشجویان عضو شورای صنفی با همکاری دانشجوهای دانشکده و با هماهنگی مسئولین دانشکده خود، هرساله جشن هایی از قبیل جشن شب یلدا، جشن نوروز، جشن ورودی های جدیدالورود و جشن فارغ التحصیلان و  ... را برگزار کرده و در مراسم هایی همچون ثبت نام ورودی های جدید، همایش های مختلف دانشکده و ... با دانشکده همکاری می‌کنند.

@shorasenfi_polytechnic
2025/07/05 12:35:02
Back to Top
HTML Embed Code: