Telegram Web Link
#اطلاعیه آغاز به کار سلف دانشجویی

قابل توجه دانشجویان گرامی
به اطلاع میرساند طبخ و توزیع غذای دانشجویی از روز شنبه مورخ 6 آذرماه 1400 با قیمت مصوب صندوق رفاه دانشجویی، توسط آشپزخانه مرکزی دانشگاه (برای کل ایام هفته بجز جمعه‌ها و تعطیلات رسمی) آغاز میگردد.

لذا دانشجویان عزیز میتوانند جهت رزرو غذا با توجه به شرایط زیر حداکثر تا 48 ساعت قبل از زمان توزیع غذا، به سامانه سماد به آدرس samad.aut.ac.ir مراجعه نموده و
سلف مورد نظر (دانشگاه یا خوابگاه) را انتخاب نمایند.

1 -تا اطلاع ثانوی غذا صرفاً به صورت بسته‌بندی توزیع میگردد.

2 -باتوجه به شرایط کرونایی امکان صرف غذا در محل سالن غذاخوری وجود ندارد.

3 -رزرو غذای وعده شام صرفا برای دانشجویان خوابگاهی و خانه‌دار امکانپذیر میباشد.

4 -زمان و محل توزیع غذا طبق جدول موجود در اطلاعیه می باشد.


⚠️ توجه: اداره امور تغذیه هیچ گونه تعهدی نسبت به توزیع غذا در خارج از زمانبندی مذکور ندارد. لذا دانشجویان محترم، جهت دریافت غذا فقط در ساعات مقرر در محل سلف حضور داشته باشند.


اداره امور تغذیه


@shorasenfi_polytechnic
⭕️#اطلاعیه عادی سازی فعالیت های دانشگاه



پیرو مصوبات دانشگاه نکات زیر به اطلاع رسانیده می‌شود:

تردد در دانشگاه با کارت واکسیناسیون دو دوز میسر است. در غیر اینصورت می‌بایست تست منفی آزمون کرونا ارائه نمایند.

جلسات رسمی در سطح دانشگاه بصورت حضوری برگزار شود.

جلسات دفاع از پایان‌نامه، پیشنهاد رساله، رساله و... بصورت حضوری برگزار شود.

دانشجویان گرامی از دانشکده کسب اطلاع نمایند جهت دریافت برنامه ارائه دروس عملی، گردهمائی در دانشکده، حضور برای تکمیل پرونده ثبت نام، دریافت کارت دانشجویی و .... .

آزمون‌های پایان نیمسال تحصیلات تکمیلی بطور حضوری برنامه‌ریزی شده است. در خصوص آزمون‌های کارشناسی متعاقبا اعلام خواهد شد.

تذکر آنکه تمامی این فعالیت‌ها تحت رعایت پروتکل‌های لازمه انجام می‌گیرد.

کلیه این تصمیمات ناظر به مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و وضعیت مربوطه می‌باشد.

@shorasenfi_polytechnic
سخنی با دانش‌جویان عزیز در خصوص روند پیگیری موضوعات روز در شورای صنفی؛

۱- همانطور که برای اکثر عزیزان مسئله تعیین تکلیف نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم فرسایشی شده است، شورای صنفی نیز به‌طور جدی پیگیر روند تعیین تکلیف این مهم می‌باشد و در این خصوص جلسات متعددی را با معاونین دانشکده‌ها برگزار کرده است. در این خصوص پیشنهادات اجرایی و عملی متعددی ابلاغ گردیده است.

۲- درخصوص نگرانی شما عزیزان جهت برگزاری حضوری امتحانات پایانترم؛ شورای صنفی جلساتی را جهت ایجاد آمادگی جهت "اقدام مناسب"، درصورت اعلام حضوری شدن امتحانات پایانترم برگزار کرده است و آمادگی دارد تا درصورت پایمال شدن حقوق اساسی دانشجویان، به بازیابی و دفاع از آن بپردازد.
⚠️ این مسئله به‌طور جدی تحت رصد شورای صنفی قرار دارد.

۳- درخصوص بعضی پیش‌داوری‌ها درخصوص اقدامات شورا و حرکات موازیِ پیگیری‌های معمولِ شورا؛ شورای صنفی به همگی دانشجویان عزیز اطمینان می‌دهد که از هیچ تلاشی برای احقاق حقوق آنان فروگذار نخواهد کرد و آمادگی دارد تا تمام تلاش خودرا جهت ایجاد شرایط مطلوب جهت حفظ سلامت روانی و جسمی دانشجویان انجام دهد.


باتشکر از همراهی شما

@shorasenfi_polytechnic
⭕️ #نامه به معاونت محترم آموزشی، جناب آقای دکتر رفیع زاده
و ارائه پیشنهاداتی جهت کمتر شدن فشار وارد شده بر دانشجویان عزیز برای ادامه ترم جاری.

@shorasenfi_polytechnic
🔹️ #اطلاعیه

دانشجوی گرامی، برای شرکت در آزمون ها از طریق سامانه مودل به موارد زیر توجه نمایید:

۱- راهنمای شرکت در آزمون را در بخش راهنماهای کاربری ویژه دانشجویان در سایت زیر را به دقت مشاهده کنید :
elearning.aut.ac.ir

۲- از خاموش بودن فیلتر شکن مطمئن شوید.

۳- به زمانبندی آزمون توجه داشته باشید به محض ورود به آزمون زمان از روی سرور برای شما محاسبه میشود و به محض سررسیدن "زمان پاسخگویی به سوالات " یا "زمان بسته شدن آزمون" (هرکدام زودتر برسد) دیگر قادر به پاسخگویی به سوالات نخواهید بود.

۴- اگر از گوشی تلفن همراه برای آزمون استفاده میکنید از مرورگر برای ورود به مودل استفاده کنید.

۵- استفاده از اپلیکیشن camscanner برای تولید فایل با حجم کمتر و با کیفیت تر به شما کمک میکند.

۶- با رفرش کردن صفحه از اتصال به سامانه در حین آزمون مطمئن شوید.

۷- در صورت برخورد با عدم کار کردن هریک از دکمه ها در آزمون صفحه را رفرش کنید.

۸- درصورت قطع شدن اینترنت و عدم اتصال به سامانه سریعا نسبت به رفع مشکل اقدام کنید زمان از دست رفته از زمان آزمون کاسته می شود.

۹- پس از پاسخ به هر سوال دکمه ثبت پاسخ را بزنید و در انتهای پاسخگویی ابتدا "وضعیت شرکت در آزمون" را بدقت مشاهده کنید که جواب کدام سوالها ذخیره شده و اگر همه پاسخ های ارسالی ذخیره شده بود دکمه اتمام آزمون را حتما بزنید و در غیر اینصورت درصورت داشتن مجوز به آزمون برگردید و جوابهای ذخیره نشده را دوباره آپلود کنید.

۱۰- سامانه مودل تک لاگینه می باشد و در صورت لاگین کردن همزمان فرد دیگری با یوزر شما، به طور خودکار دسترسی شما قطع خواهد شد. لذا از دادن اطلاعات کاربری خود به افراد دیگر خودداری نمایید.

با تشکر
مرکز پشتیبانی آموزش الکترونیکی

@shorasenfi_polytechnic
#اطلاعیه

قابل توجه کلیه مراجعین محترم ودانشجویان دانشگاه درکلیه مقاطع تحصیلی؛

هم زمان با نزدیک شدن به زمان بازگشایی دانشگاه وحضور فعالتر در محیط دانشگاه،براساس بخشنامه ابلاغی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی از سوی مراجعین محترم از جمله همراه داشتن (کارت واکسیناسیون - تزریق دو دوز) جهت ورود به محیط دانشگاه الزامی می باشد. فلذا خواهشمند است با همکاران اداره انتظامات همراهی لازم را داشته باشید.

با تشکر
اداره انتظامات


@shorasenfi_polytechnic
📢 اطلاع‌رسانی

باتوجه به عدم وجود شورای صنفی دانشجویی دانشکده‌ی هوا و فضا، و مشکلات پیش‌آمده‌ی دانشجویان، شورای صنفی کل تصمیم به تشکیل شورایی غیررسمی برای این دانشکده گرفت.

از این رو، جناب آقای امیرمحمد کلائی به عنوان دبیر این شورا انتخاب شدند. دانشجویان این دانشکده می‌توانند در هنگام بروز هرگونه مشکل، مسائل خود را با ایشان درمیان بگذراند.
@amir_kalaei

@shorasenfi_polytechnic
⭕️#نامه به مدیریت محترم دانشگاه جناب آقای دکتر قدسی پور
و ابراز مخالفت صریح و آشکار شورای صنفی با حضوری شدن امتحانات پایانترم دانشگاه.

شورای صنفی به صورت رسمی اعتراض خود را به حضوری شدن امتحانات اعلام کرده و آمادگی کامل را برای کمک به دانشگاه جهت برگزاری هر چه بهتر امتحانات مجازی اعلام میدارد.


@shorasenfi_polytechnic
⭕️مصاحبه‌ی دبیر کل شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با خبرگزاری ایسکانیوز

آموزش مجازی بازدهی یادگیری دانشجویان را کاهش داده است/ حتی جای خالی برای اسکان ۵ نفر در خوابگاه وجود ندارد!

دبیر شورای صنفی مرکزی دانشگاه امیرکبیر گفت:
متاسفانه آموزش مجازی با مشکلات بسیاری مواجه است. در شرایط فعلی نیز بازدهی یادگیری دانشجویان نسبت به حد مطلوب بسیار کاهش پیدا کرده است، این امر منجر به آن شده که فرایند یادگیری یا تفهیم مطالب فرسایشی شود.

آروین بهرامی دبیر شورای صنفی مرکزی دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه امیرکبیر اظهار کرد:
دانشگاه امیرکبیر در نظر دارد که امتحانات دانشجویان تحصیلات تکمیلی به صورت حضوری برگزار شوند. هنوز مشخص نشده که امتحانات مقطع کارشناسی به چه صورتی برگزار خواهد شد. در چنین شرایطی این پرسش مطرح می‌شود که چرا این امتحانات باید به صورت حضوری برگزار شود؟ همچنین چرا دانشجویان کارشناسی در زمینه برگزاری امتحانات بلاتکلیف مانده‌اند؟

وی ادامه داد: شورای صنفی دانشگاه امیرکبیر در ۲۵ آذرماه در اعتراض به برگزاری حضوری امتحانات نامه‌ای به دانشگاه نوشت. خوابگاه، اصلی‌ترین مسئله دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای حضوری شدن امتحانات است.  این خوابگاه‌ها پیش از شیوع کرونا دارای مشکلات بسیاری بوده و اسکان دانشجویان با چالش‌های بسیاری روبرو بود.

دبیر شورای صنفی مرکزی دانشگاه امیرکبیر گفت: در شرایط کنونی چگونه مشکل اسکان دانشجویان خوابگاهی حل خواهد شد؟ کدام نهاد اگر یک دانشجو به ویروس کووید ۱۹ دچار شود پاسخگو خواهد بود؟ هیچ نهادی حاضر نیست مسئولیت این موضوع را بر عهده بگیرد، در چنین شرایطی چگونه می‌توان نسبت به حضوری شدن امتحانات دانشجویان اقدام کرد؟

وی افزود: حتی اگر بتوان از شیوع ویروس کرونا در خوابگاه‌های دانشجویی جلوگیری کرد، خطر ابتلا به این ویروس در مسیر رفت و آمد و استفاده از حمل و نقل عمومی نیز جان دانشجویان را تهدید می‌کند.

بهرامی بیان کرد: متاسفانه آموزش مجازی با مشکلات بسیاری مواجه است. در شرایط فعلی نیز بازدهی یادگیری دانشجویان نسبت به حد مطلوب بسیار کاهش پیدا کرده است، این امر منجر به آن شد که فرایند یادگیری یا تفهیم مطالب فرسایشی شود. در زمان آغاز آموزش‌های مجازی، شورای صنفی دانشگاه امیرکبیر جلسات بسیاری را با مسئولان دانشجویان برگزار کرد اما متاسفانه تغییر خاصی در این راستا اعمال نشده است.

وی خاطرنشان کرد: اساتید تمامی تلاش خود را می‌کنند تا آموزش‌ها به بهترین نحو ممکن انجام شود، اما بین آموزش‌های مد نظر دانشجویان و اساتید و آنچه که رخ میدهد تفاوت آشکاری وجود دارد.

🔸 تهیه پتو و ملحفه به شرط پرداخت ۸۰۰ هزار تومان!
دبیر شورای صنفی مرکزی دانشگاه امیرکبیر بیان کرد:  در فاز قبلی عده‌ای از دانشجویان مجبور شدند که علی‌رغم میل باطنیشان در خوابگاه حضور پیدا کنند. خوابگاه تهیه ملحفه و پتو و تشک را به عهده دانشجویان گذاشته بود. دانشجویان مجبور بودند این وسایل را از شهرهای دیگر حمل کرده و به تهران بیاورند، چنین حرکتی در شأن دانشگاه امیرکبیر نیست. خوابگاه این امکان را به دانشجویان داده بود که در صورتی که امکان تامین پتو و ملحفه برای دانشجویان وجود نداشته باشد می‌توانند نسبت به پرداخت مبلغ ۸۰۰ هزار تومان و دریافت این ملازم اقدام کنند. گویی مسئولان خوابگاه را با هتل اشتباه گرفته‌اند!

🔸 حتی جای خالی برای اسکان ۵ دانشجو در دانشگاه امیرکبیر وجود ندارد
وی افزود: دانشجویان از کیفیت و قیمت بالای غذا ناراضی بودند. از طرفی ظرفیت خوابگاه نیز پاسخگوی دانشجویان نیست. در حال حاضر دانشگاه با مشکل اسکان مواجه شده است و حتی جای خالی برای اسکان پنج نفر هم وجود ندارد. با ارسال یک نامه از مسئولان خواستیم چند نفر از اعضای شورای صنفی را اسکان دهند تا ایشان بتوانند با حضور در خوابگاه‌ها مشکلات دانشجویان را پیگیری کنند،اما متاسفانه به این دانشجویان خوابگاه تعلق نگرفت. دانشگاه امیرکبیر در نظر دارد در فاز دهم اسکان دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکتری اقدام کنند. در ای شرایط چگونه می‌توانند نسبت به اسکان این تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی اقدام کنند؟

🔸 آموزش مجازی بازدهی یادگیری دانشجویان را کاهش داده است
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: اساتید دانشگاه امیرکبیر واقعاً بهترین اساتید از لحاظ سطح علمی هستند. همه دانشجویان دانشگاه بر این باوریم که اساتید تمام تلاش خود را برای انتقال مفاهیم درسی به کار می‌گیرند. آموزش مجازی بازدهی آموزش و یادگیری را بسیار کاهش داده است. از طرفی فشار درسی دانشجویان نسبت به زمان آموزش حضوری افزایش پیدا کرده است. \۱
همچنین بی اعتمادی بین اساتید و دانشجویان باعث شده است تا امتحانات‌ در دشوارترین حالت برگزار گردد، این موضوع بسیاری از دانشجویان را از تحصیل ناامید کرده است.

شورای صنفی دانشجویان تلاش می‌کند با اقدامات مناسب و درخور بی اعتمادی ها را نسبت به امتحانات پایان ترم رفع کند.

وی با اشاره به مشکلات شورای صنفی بیان کرد: متاسفانه شورای صنفی قدرت اجرایی ندارد و صرفا می‌تواند مشکلات دانشجویان را به گوش مسئولان برساند. این مسائل در بسیاری از موارد نادیده گرفته می‌شوند یا مسئولان با کمترین توجه از کنار آن عبور می‌کنند. شورای صنفی باید در تصمیم‌گیری‌های دانشگاه دارای نماینده باشد.

🔸 افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان ارشد
بهرامی بیان کرد: متاسفانه دانشجویان کارشناسی ارشد در صورتی که ۵ ترمه شوند، باید نسبت به پرداخت هزینه سنوات تحصیلی اقدام کنند. متاسفانه به دلیل شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کلاس‌های درس حضوری برگزار نشد و دانشجویان نتوانستند نسبت به اخذ این واحدهای درسی اقدام کنند. نتیجه این شد کهدانشجویان باید واحدهای باقی مانده درسی خود را در ترم ۵ اخذ کنند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه نتوانسته است نسبت به برگزاری برخی از واحدهای درسی اقدام کنند و دانشجویان کوچک‌ترین دخل و تصرفی در این موضوع ندارند،‌ با این‌حال مجبورند سنوات تحصیلی خود را بپردازند. از مسئولان دانشگاه می‌خواهیم به این موضوع توجه داشته باشند.

🔸 ایجاد رابطه دوطرفه بین دانشگاه و دانشجو
دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی امیرکبیر
گفت: از مسئولان می‌خواهیم به نامه‌های شورای صنفی بی‌توجه نباشند،‌ ما صدای چندین هزار دانشجو هستیم، نادیده گرفتن مطالبات دانشجویان پسندیده نیست. امیدوارم رئیس جدید دانشگاه چنین روندی را در پیش نگیرد، شورای صنفی می‌کوشد رابطه دو طرفه بین دانشجو و دانشگاه ایجاد شود.
وی در پایان گفت: شورای صنفی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر از مسئولان می‌خواهد نسبت به برگزاری مجازی امتحانات پایان ترم دانشجویان تحصیلات تکمیلی اقدام کند. اگر مشکلی برای یکی از دانشجویان ایجاد شود، افسوس‌های بسیاری را برای دانشجویان در پی دارد. امیدواریم دانشگاه تصمیم درخور و منطقی در زمینه برگزاری امتحانات اتخاذ کند.

با اندکی اصلاحیه در متن نگارشی خبرگزاری
\پایان
⭕️#نامه به جناب آقای دکتر رضایی، مدیریت محترم امور آموزشی دانشگاه در باب مشکلات انتخاب واحد اولیه.

@shorasenfi_polytechnic
⭕️#نامه دبیر شورای صنفی مرکزی به معاونت محترم پژوهشی و فناوری، جناب آقای دکتر غفاریان در رابطه با بازگشایی کتابخانه شهید صبوری.

@shorasenfi_polytechnic
فراموش نخواهیم کرد که برادران و خواهران عزیز‌تر از جانمان چگونه مظلومانه از کنارمان پرکشیدند.
تا ابد داغدار شما عزیزان خواهیم بود.🖤🥀🕊
#752

@shorasenfi_polytechnic
⭕️#نامه شورای صنفی به دکتر رفیع زاده، در رابطه با تمدید مدت زمان دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد در ترم پنجم

@shorasenfi_polytechnic
2025/07/04 00:55:47
Back to Top
HTML Embed Code: