Telegram Web Link
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سخنرانی دکتر #علی_صاحبی در #تد_ایکس_کیش
#تئوری_انتخاب
#نظریه_انتخاب
#قسمت_دوم
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ

آیا شما واقعاً می توانید طلاقِ زوجین را پیش بینی کنید؟

دکتر #جان_گاتمن به این سئوال پاسخ می دهد
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
در قرار ملاقات با خودم #امروز_تصمیم_دارم :

خشمم را به شکلی سالم بیان کنم.

📚 #برشی_از_کتاب #حمایت_از_کودک_درون
اثر: #راکل_لرنر
👌 ترجمه: دکتر عمران حشمتی و مهناز معصومیان
📇 ناشر: #سایه_سخن
@sigmund1freud1
افراد مبتلا به بدریخت انگاری توجه و تمرکز بیش از اندازه به قسمت های درگیر اشتغال ذهنی در بدن خود دارند و معمولا خود را بر اساس قسمت های ناقص بدنشان ارزیابی می کنند (مانند چون بینی من خیلی بزرگ است بنابراین من زشتم). صفت های مثل زشت، بدریخت، زننده از واژه های بارز افراد مبتلا است. پژوهش های بسیاری نشان می دهد که تجارب مختلف سخت دوران کودکی مانند قلدری، مورد اذیت قرار گرفتن و... کودک را نسبت به اختلال بدریخت انگاری بدن آسیب پذیرتر می کند، درک تصویر بدن از عوامل مختلفی از جمله اذیت های مرتبط با ظاهر و تمسخر تاثیر می پذیرد. مردان و زنان بزرگسالی که از بدن خود راضی نیستند در دوران کودکی در مورد ظاهر خود تمسخر و اذیت شده اند. همچنین همبستگی مثبتی بین مورد اذیت قرار گرفتن در دوران اولیه کودکی با نارضایتی از بدن یافت شده است. سبک پاسخ نشخواری نیز ممکن است به عنوان عامل آسیب پذیر در اختلال های مرتبط با تصویر بدن نقش اساسی ایفا کند. ارزیابی منفی از تصویر بدنی با فعال شدن خلق منفی و نشخوار فکری راه اندازی می شود. با توجه به یافته ها ارتباط معنی دار بین نشخوار فکری و بد شکلی بدنی با جراحی های زیبایی وجود دارد پیشنهاد می شود قبل از جراحی زیبایی درخواست کنندگان به روانشناس یا مشاور ارجاع داده شوند تا هرچند جزیی مسائل زیر بنایی که مرتبط با روان در اینگونه افراد است را برطرف نمود تا از روز افزون شدن این جراحی هایی که آثار زیان باری هم دارد کاسته شود.
@sigmund1freud1
#برشی_از_یک_مقاله
لطفا نظرات خودتون رو در مورد موضوع بدریخت انگاری بدن بگین. زیر همین پست، منتظریم... .
لینک دانلود قانونی از سایت #سیویلیکا :
https://www.civilica.com/Paper-ESPCONF04-ESPCONF04_079.html
عنوان #مقاله : مقایسه ی بدریخت انگاری و نشخوار فکری در افرادی که جراحی زیبایی داشته اند و افراد عادی
نویسندگان: یوسفیان، ضرابی مقدم، رضوانی پور
@sigmund1freud1
طلاق مانند عمل جراحی تمام جنبه های فرد را تحت تاثیر قرار می دهد. بارها گفته شده که ریشه ی طلاق را باید در موقعیت و انتظارات فرد از زندگی زناشویی جستجو کرد اکثر افراد به امید زندگی بهتر ازدواج میکنند شاید اگر غیر از این باشد احمقانه به نظر برسد نا امیدی در زمان طلاق به میزان انتظار ما از زندگی مشترک بستگی دارد. هر چه انتظار ما از زندگی بیشتر
باشد و لزوم وجود فرد دیگری را برای معنادار کردن زندگی بیشتر احساس کنیم. تحقق انتظاراتمان ما را مایوس می کند برای بسیاری از افراد زندگی پس از طلاق مانند ظرف شکسته ای است که فرد برای ادامه آن باید بتواند اجزای شکسته آن را جمع آوری کند در این دوره می توان احساسات عمیق عاطفی مانند یاس –ناامیدی-انتقام مقابله به مثل و درماندگی را تجربه کرد و مشکلاتی که در ادامه برای فرزندانمان ایجاد می شود.
در مطالعاتی که روی تعدادی از والدین و فرزندشان انجام دادیم و طی آن رشد فرزندان را دنبال کردیم پس از مدتها پژوهش گروه پژوهشی با تعدای از اولیا مواجه شدند که در زمانی که فرزندشان دچار هیجان های عاطفی بودند پنج کار بسیار ساده را در ارتباط با آنها انجام می دادند ما این پنج کار را راهنمایی عاطفی می خوانیم ما کشف کردیم که مسیر رشد فرزندانی که پدر و مادرشان راهنمایی عاطفی بودند به کلی با فرزندان والدین دیگر متفاوت است. پدر و مادر هایی که راهنمایی عاطفی بودند فرزندانی داشتند که بعدها همانی می شدند که دانیل گلمن آنها را افراد 《باهوش عاطفی》 می نامند این فرزندان راهنمایی شده نسبت به فرزندانی که توسط پدر و مادرشان راهنمایی نمی شدند از توانایی های عمومی بیشتری در زمینه عواطف برخوردار بودند. برای نمونه آنها می توانستند وضعیت عاطفیشان را تنظیم کنند این کودکان هنگام ناراحتی بهتر می توانستند خود را تسکین دهند آنها سریع تر می توانستند از شدت تپش قلبشان بکاهند و به علت عملکرد عالی در بخش فیزیولوژی که به آرام کردن مربوط می شود به بیماری های مسری کمتری مبتال شدند این کودکان بهتر می توانستند تمرکز کنند با اشخاص دیگر بهتر ارتباط برقرار می کردند حتی در شرایط دشوار اجتماعی سنین پیش از نوجوانی که کودکان مورد تمسخر قرار میگیرند و زیاده روی احساسات مایه دردسر است نه امتیاز بهتر عمل می کردند آنها مردم را بهتر درک می کردند با کودکان دیگر دوستی عمیق تری دارند همچنین در زمینه درسی موفق تر بوده بطور خلاصه آنها نوعی بهره هوشی (IQ) را در خود پرورانده بودند که در رابطه با مردم و دنیای احساس ها قرار دارد و هوش عاطفی نامیده می شود. در گذشته فرض بر این بود ضریب هوشی نقش بسیار مهمی را در آینده افراد دارد. بر اساس همین رقابت زیادی بین والدین وجود داشت که به طرق مختلف نشان بدهند که فرزندشان از ضریب هوشی بالایی برخوردار هست. اما تحقیقات دهه های اخیر به ویژه تحقیقات دنیل گلمن موضوع هوش را وارد مرحله جدیدی نمود. این تحقیقات نشان داد که ضریب هوشی تنها 20 درصد موفقیت افراد را در آینده در حالت خوش بینانه تضمین می کند و زندگی موفق افراد از طریق سایر هوش ها از جمله هوش هیجانی یا عاطفی ساخته می شود. همچنین ضعف هوش عاطفی در آینده افراد می تواند صدمات جبران ناپذیری را ایفا نماید.
@sigmund1freud1
#برشی_از_یک_مقاله
لینک دانلود قانونی از سایت #سیویلیکا :
https://www.civilica.com/Paper-ISCPS01-ISCPS01_146.html 
عنوان #مقاله : طلاق و تاثیر آن بر هوش عاطفی فرزندان
نویسندگان: شریفی ، شبابی فر
@sigmund1freud1
@sigmund1freud1
کانال روانشناسی زیگموند فروید
@zigmund1freud12
زوجهای گرفتار عموماً از تعامل های خوشایند و شوق انگیزی برخوردار نیستند و در عین حال دارای تعاملهای خشم،سرزنش و یا تنبیه فراوانی هستند (گاتمن ،۱۹۷۹ به نقل از هاوتن، ۱۳۸۶). خشم فی النفسه و به خودی خود نامناسب و نابه جا نیست بلکه روش های نامناسب و نابه جایی برای ابراز آن وجود دارد که در قالب پرخاشگری نافعال، طعنه و کنایه زنی، خشم سرد، خصومت و پرخاشگری میآید که چه خشم به شیوه های فعال، شدید و قدرتمندش ظاهر شود و یا در قالب نظرات و اعمال نافعال و نامستقیم متجلی گردد تمام این سبک های نادرست ابراز خشم برسر راه ارتباط خوب و صمیمیتی در رابطه مشترک مانع تراشی میکند و سلامت آن را به خطر میاندازد (نی، ۱۳۹۲). وقتی به عوامل ایجادکنندۀ خشم نگاه میکنیم در مییابیم که خشم حاصل نوعی احساس جابه جایی یا احساس عدم تقابل است یعنی فرد در مییابد در نزد خود و یا دیگران بی ارزش شده است (کاکس، استب و براکنر، ۱۳۸۴). احساس کردن خشم و ابراز سالم و بی خطر آن نقطه مقابل دیوانگی است (گیل لیندن فیلد، ۱۳۹۲). مارشال روزنبرگ مؤسس و مدیر بخش آموزشی مرکز ارتباط بدون خشونت است که آن را شیوهای ارتباطی میداند که شامل چهار مرحله مشاهده، احساس، بیان نیاز و تقاضا میباشد. در به کارگیری ان وی سی یا ارتباط بدون خشونت لازم نیست حتماً طرف مقابل همان وی سی بداند یا حتی تمایلی به برقراری ارتباط محبت آمیز داشته باشد بلکه فقط کافی است ما به اصول ان وی سی پای بند باشیم و محبت تنها انگیزه ما باشد و طوری رفتارکنیم که نشان دهد این تنها انگیزه مااست. در این فرایند آنها اندک اندک با ما همرا میشوند (روزنبرگ، ۱۳۹۵). خداوند در آیه ۱۳۴ سوره آل عمران در قرآن کریم کسانی را که خشم خویش را فرو می نشانند و از خطای مردم در می گذرند را در زمرۀ نیکوکاران بر می شمرد و آنان را به پاداش مغفرت می رساند.
@sigmund1freud1
#برشی_از_یک_مقاله
https://www.civilica.com/Paper-PSYCHO05-PSYCHO05_310.html
عنوان #مقاله: کارآمدی فنون #خانواده_درمانی #شناختی_رفتاری بر کاهش #پرخاشگری #زوجین : مطالعه تک موردی
نویسندگان: مطهره وکیلی و محمد حسن آسایش
@sigmund1freud1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
#اختلال #دو_قطبی
#کلیپ
علائم این اختلال و انواع آن چیست؟ چگونه درمان میشود؟
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حس #خودشیفتگی
#کلیپ
علایم خودشیفتگی چیست؟
علت آن چه می باشد؟
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
Sigmund1freud1 pinned Deleted message
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#درون_گرا یا #برون_گرا
#کلیپ
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
#چالش_یک_‌هفته_بدون_بوق
در یک روز بارانی ناگهان بوق ماشین اتصال کرد و سوخت
هر روز به دلایل مختلف تعمیر آن به تعویق می افتاد.
فرصت خوبی بود تا کمی بدون بوق رانندگی کنم. روز اول سخت بود. ولی روزهای بعدی به نظرم کمتر عصبانی می شدم
@sigmund1freud1
تجربه جالبی بود برای هر عابر یا هر ماشینی توقف می کردم. آنها که نمی دانستند من بوق ندارم، از من تشکر می‌کردند. همین تشکر احساس خوبی به من می‌داد و باعث شد بعد از یک هفته بدون توجه به این که بوق دارم یا ندارم بیشتر توقف کنم و با حوصله تر رانندگی کنم.
یک روز ماشینی روی پُل پارکینگمان پارک کرده بود و نمی توانستم وارد پارکینگ شوم. بدون بوق، خیلی سخت بود تا او را متوجه اشتباهش کنم. به ناچار از ماشین پیاده شدم در این فاصله که چند قدم برداشتم، کمی از عصبانیتم فروکش کرد و توانستم با کمترین میزان خشم به خواسته‌ام برسم.
بوق ممتد خودمان و طرف مقابلمان را کلافه و عصبی می‌کند و حتی اگر حق با ما باشد فرد مقابل طلبکار خواهد شد.
والدینی که دائما بوق سرزنش،غر زدن تنبیه، تهدید، تحقیر و... را نگه داشته‌اند فرزندانی عصبی و کلافه خواهند داشت.
در چنین حالتی انتظار احترام از فرزندان بی فایده است.
@sigmund1freud1
بوق زدن ممتد نه تنها هیچ دانش آموزی را درس خوان تر و کوشاتر نکرده است‌. بلکه آنها را کلافه و مسئولیت گریزتر می‌کند.
پی نوشت:
دیروز بالاخره بوق را درست کردم!
#شهرزاد_نورافکن
Instagram.com/sigmund1freud1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
#کلیپ
#سبکهای_ارتباطی
کانال روانشناسی زیگموند فروید 👇🏻
@sigmund1freud1
Sigmund1freud1 pinned Deleted message
2025/07/04 21:21:55
Back to Top
HTML Embed Code: