Telegram Web Link
نحوه ی محاسبه ی #ECTS به زبان ساده با مثال!

بقلمِ حامد مبینی

دوستان چندتا نکته رو همین اول کار لازم میدونم بگم که در جریان باشید:


1- هر نوع دانشگاهی که درس خوندین، این سیستم نمره برای ماها ثابته چون بخشنامه وزارت علوم یکسانه

2- هرگز هرگز هرگز همه ی درس هاتون رو توی عدد ثباتی که من میبینم بچه ها میگن 1.5 یا هر عددی ضرب نکنین، چونکه این تبدیل واحد به نوع واحد شما و تعدادش مربوطه!

3- ممکنه این سیستم محاسبه مورد قبول دانشگاه مقصد شما نباشه ( اکثراً میگن ماکسیمم انقد و فرمشون متفاوته و .. ) که حتماً حتماً بپرسین ازشون که نحوه ی محاسبه چجوریه چون دیده شده مثلاً گقتن شما هر 14 ساعت رو 1 ECTS بگیر یا هر 20 ساعت تئوری رو فلان و ..

4- همچنین این تبدیل واحد برای اطلاعت دانشگاه و مسئول بررسی پرونده شماست که بدونن از چه مبحثی چند واحد پاس کردید، ینی چند ساعت شما راجع به اون مبحث درس خوندید. پس درس پاس شده رو حساب کنین و کاری هم به نمره نداشته باشین چون اینجا 10 با 19.75 یا 20 یکیه ارزشش و هر سه نفر به اندازه ی یکسان درس داده شده بهشون.

* اینم در نظر داشته باشین که شما ریز نمرات میفرستید، پس به ذهنتون خطور نکنه که خدایی نکرده بگین کسی متوجه نمیشه من بیام رو هر درس یک دهم، نیم واحد یا ... اضافه یا کم کنم.

5- دروس عمومی مثل اندیشه و انقلاب و ... را حساب نکنید.



کلیت قضیه و 2تا عددی که احتیاج دارین برای فرمول اصلی که پیش تر توی کانال با هشتگ #ECTS بود ( تعداد دقیقه تدریس در هفته و تعداد هفته در ترم )، به شرح زیر هست ( که فقط برای روشن شدن قضیه بدونید، چون پایین ترش خودم حساب کردم براتون ):


تو سیستم ما هر ترم 16 هفته حساب کنین و هر واحد رو بصورت زیر:

نکته: اعداد زیر بر اساس دانشگاه آزاد و سراسری که چک کردم هستن، اگه مغایرت داره واسه ی دانشگاه شما لطفاً با فرمولی که پیش تر در کانال گذاشته شده با همین هشتگ زحمت محاسبه رو بکشین

فقط دقت کنین که تو ریز نمرات فقط نوع عملی و تئوری هست و خودتون باید جدا کنین موقع محاسبه که کدوم عملی کدوم عملیه!

حالا چیزی که در واقع شما لازم دارین و باید باهاش فرم پر کنین این اعدا پایین هستند: (چون تعداد ترم و نوع واحد ها توی هر نمونه دانشگاه در ایران ثابته، پس اعداد زیر برای همه صادقه نگران نباشین)


یک واحد نظری: 45 دقیقه ای ( 1,7 ) | 60 دقیقه ای ( 2,3 )

دو واحد نظری: 90 دقیقه ای ( 3,4 ) | 105 دقیقه ای ( 4 ) | 120 دقیقه ای ( 4,6 )

سه واحد نظری: 150 دقیقه ای ( 5,7 ) | 180 دقیقه ای (6,9 )

چهار واحد نظری: 210 دقیقه ای ( 8 ) | 240 دقیقه ای ( 9,2 )



یک واحد آز: 90 دقیقه ای ( 3,4 ) | 105 دقیقه ای ( 4 ) | 120 دقیقه ای ( 4,6 )

یک واحد عملی کارگاه: 150 دقیقه ای ( 5,7 ) | 180 دقیقه ای (6,9 )

یک واحد عملی صحرا: 210 دقیقه ای ( 8 ) | 240 دقیقه ای ( 9,2 )




حالا بیاین یه
#مثال با هم حل کنیم:

فرض کنیم درس ترمودینامک 3 واحدی داریم، آز سیالات 1 واحدی و درس نقشه کشی صنعتی 3 واحدی که این درس تقسیم شده توی ریز نمرات دانشگاه یه 2 واحد نظری و 1 واحد عملی

شما وقتی تبدیل کنین توی فرمی که قراره پر کنین از دانشگاه مقصد باید اینگونه عمل کنین و جدا جدا درس ها رو حساب کنین:

ترمودینامک 3 واحدی 3 ساعتی = 6,9 ECTS
آز سیالات 1 واحدی 2 ساعتی = 4,6 ECTS
نقشه کشی صنعتی 3 واحدی ( 2واحد نظری یک ساعتی – 1 واحد عملی سه ساعتی ) = 11,5 ECTS

حالا این فرم تبدیل واحد بسته به نوع درخواست دانشگاه مقصد شما ممکنه متفاوت باشه. مثلاً یکی فرم بده کتگوری شده نوشته باشه دروس تخصصی، دروس سیالاتی، دروس قلان و ...، یکی اومده گفته کلاً چندتا پاس کردی، یکی میپرسه ریاضیات چندتا و ... .پس متفاوته ولی نوع محاسبه یکسان و بمانند بالاس.


واسه بحث کارآموزی هم دقت کنین که باید از فرمول دیگه استفاده کنین به این صورت که این فرموله:

این قسمت تجربه شخصی خودمه و دلیلم هم واسش اینه که کارآموزی نهایت برای بچه ها اگه خیلی باشه تا جایی که من دیدم 2 واحده ( برای خود من دو تا نیم واحد بود ) و چون درس عملی عادی نیست که تعداد ساعتش تو هفته مشخص باشه و تعداد هفته تو ترمش هم 16تا نیست، پس از فرمول و طبق توضیحات خودشون محاسبه میکنیم:

3 × ( Minutes per a Week × Number of Weeks ) / (90×14)

توی فرمول شما عدد 3 رو در تعداد دقیقه ای که در هفته کارآموزی بودین رو در تعداد هفته ی کارآموزی ضرب میکنین و بعدش هم تقسیم بر 90*14

مثال:

من از شنبه تا 4شنبه روزی 8 ساعت رفتم کارآموزی که 6 هفته طول کشیده، پس میشه:

3 * ( 2400 * 6 ) / ( 90 * 14 ) = 34.3 ECTS


پذیرش تحصیلی هلند و اسکاندیناوی
scandinavia = sweden + norway + finland
nordic = skandinawia + denmark + iceland
کانال
🌐 https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEE7WC04Hib8RzkDnQ
گروه
🌐 https:
Forwarded from کانال کارگاه جامع مقاله نویسی (پرگار)
تعریف institute for Scientific Information )ISI) یا “موسسه اطلاعات علمی” یک موسسه‌ی خصوصی است که توسطEugene Garfield در سال ۱۹۶۰م تاسیس شد و در سال ۱۹۹۲ توسط Thomson Scientific & Healthcare خریداری شد و بعنوان Thomson ISI شهرت یافت. تامسون در سال ۲۰۰۸ با گروه رویترز Reuters Group ادغام شد، و هم اکنون Thomson ISI قسمتی از دپارتمان Healthcare & Science متعلق به موسسه Thomson Reuters. است. این موسسه نشریاتی را که در تمام جهان منتشر می‌شوند بررسی و مقالات نشریاتی را که معتبر می‌داند به منظور امکان جستجو در مراکز علمی و تحقیقاتی، فهرست می‌کند. این امکان جستجو با دریافت هزینه در اختیار استفاده کنندگان گذاشته می‌شود. نام این موسسه “در ایران” به خاطر ارزش گذاری بر اساس آن برای ارتقای اساتید و برای دانشجویان دکترا شهرتی بیش زیادی یافته است. این موسسه ادعا می کند که با رعایت اصول اعتماد و حفظ استقلال، در نمایه کردن نشریات به صورت بی طرفانه عمل می کند. و هر نشریه ای که صلاحیت لازم را کسب کند در لیست موسسه قرار می گیرد
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔹 چهار سال تجربه
🔸در چهار ساعت
🗣 شاید همین یکبار باشد❗️

👈 اطلاعات بیشتر 🔽
🌐 http://pargar.group/workshop/
Channel name was changed to «کانال اسکاندیناوی و هلند پرگار»
دانشگاه صنعتی چالمرز (Chalmers University of Technology) دانشگاهی فنی در جنوب غربی کشور سوئد در شهر بندری یوتبوری است که کار آن بر تحقیقات و تحصیل در رشته های فنی مهندسی، علوم پایه و معماری بنا نهاده شده است و از معتبرترین دانشگاه‌های فنی اروپا به شمار می‌رود. حدود 40 درصد مهندسین سوئدی دانش آموخته این دانشگاه هستند.

این دانشگاه در سال 1829 به کمک پول اهدا شده از طرف ویلیام چالمرز تاسیس شد. چالمرز یکی از سه دانشگاهی در سوئد است که به نام یک شخص نامگذاری شده‌اند. دو دانشگاه دیگر عبارتند از انستیتوی کارولینسکا استکهلم و دانشگاه لینائوس در اسملاند. چالمرز تا سال 1937 به عنوان یک دانشگاه خصوصی اداره می شد و بعد از آن تا سال 1994 به دولت واگذار شد و مجددا از این سال تا به امروز به عنوان یک دانشگاه خصوصی اداره می‌گردد. این دانشگاه در حال حاضر دارای حدود 11000 دانشجو است که حدود 40 درصد آنها در مقطع فوق لیسانس غیر سوئدی هستند. از سال 2007 تمام رشته‌های مقطع فوق لیسانس (که بالغ بر50 رشته می‌باشد) به زبان انگلیسی تدریس می‌شوند. این دانشگاه دارای 17 دپارتمان می باشد.

 #sweden
#سوئد
دانشگاه لینشوپینگ یا لینکوپینگ (Linkoping University)یک دانشگاه دولتی واقع در شهر لینشوپینگ سوئد می باشد. این دانشگاه از سال 1975 در لیست دانشگاه های معتبر قرار گرفته و یکی از بزرگترین دانشگاه های سوئد به شمار می رود. دانشگاه لینشوپینگ یکی از بزرگترین دانشگاههای سوئد با تقریبا 82000 دانشجو می باشد. دانشجویان دانشگاه از نقاط مختلف سوئد می باشند. حدود 2000 دانشجو از بیش از 70 کشور مختلف جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. این دانشگاه 140 برنامه تحصیلی در زمینه های مختلف بطور مثال در زمینه های معلمی؛ پزشکی؛ پرستاری و یا مهندسی فنی عرضه می کند.
تحصیل، پژوهش و آموزش دانشجوی دکترا از اصلی ترین ماموریت های چهار دانشکده: هنر و علوم، علوم تربیتی، علوم بهداشت و پزشکی، و موسسه تکنولوژی دانشگاه لینشوپینگ می باشد.
#sweden
#سوئد
دانشگاه استکهلم (Stockholm University) دانشگاهی دولتی در شهر استکهلم سوئد است. این دانشگاه بیش از 27500 دانشجو در چهار دانشکده دارد و یکی از بزرگترین دانشگاه های اسکاندیناوی است. این موسسه به کرات به عنوان یکی از 100 دانشگاه برتر در جهان شناخته شده است عنوان دانشگاه در سال 1960 به این موسسه اعطا شد و بنابراین چهارمین دانشگاه قدیمی سوئد محسوب می شود.

دانشگاه استکهلم در پایتخت کشور سوئد قرار گرفته و حوزه مرکزی برای آموزش تحصیلات عالی تکمیلی و پژوهشی در رشته های حقوق، علوم طبیعی، علوم اجتماعی، و کانونی برای ایفای نقش پژوهشگران بین المللی است. این دانشگاه یکی از بزرگترین دانشگاه های سوئد و یکی از بزرگترین کارفرماها در پایتخت کشور است.

دانشگاه استکهلم بیش از هفتاد دانشکده را در خودر جای داده که در بسیاری از آنها دوره های آموزشی به زبان انگلیسی برگزار می شود و دانشجویان بین المللی بسیاری در آنها به تحصیل مشغولند. با این همه بیشتر دوره های آموزشی با این ویژگی شامل کارشناسی ارشد و دکترا می شوند و بیشتر دوره های لیسانس در دانشکده های مختلف داشنگاه استکهلم به زبان سوئدی در جریان هستند. سه تن از اساتید این دانشگاه تاکنون برنده جایزه نوبل بوده اند.
#sweden
#سوئد
دانشگاه لوند (Lund University) واقع در شهر لوند در استان اسکانیا در کشور سوئد می باشد که در سال 1666 میلادی تاسیس گردید. این دانشگاه با قدمتی قریب به 350 سال یکی از قدیمی ترین دانشگاه ها در اروپا به شمار رفته و از بزرگترین موسسه های علمی و پژوهشی در اسکاندیناوی قلمداد می شود. این دانشگاه همواره جزو 100 دانشگاه برتر جهان شناخته می شود و از اعتباری بین المللی برخودار است. دانشگاه لوند دارای 8 دانشکده مختلف بوده و حدود 47 هزار دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند. از این 47 هزار نفر تعداد 3200 نفر دانشجوی دکترا می باشند. تعداد پرسنل این دانشگاه 2560 نفر و پرسنل آکادمیک آن 4300 نفر می باشد.
#sweden
#سوئد

 
🚀فریت بار
در صورتی که قصد دارید بار بیشتری از حد مجاز تعیین شده از طرف شرکت هواپیمایی با خود حمل کنید بهتر است به جای پرداخت هزینه اضافه بار از فریت بار استفاده نمایید. فریت بار روشی است که حمل محموله تا کشور و شهر مقصد را با هزینه پایین تر میسر می کند.

✳️ شما می توانید خود شخصا تمام مراحل را انجام دهید و یا اینکه با یکی از شرکت های باربری کار کنید.

⬅️ مراحل فریت بار

1- مراجعه به دایره فریت در فرودگاه امام چند روز قبل از تاریخ حرکت خود و گرفتن اجازه ورود بار به محوطه از مسئول فریت

2- بردن بار به دایره ارزیابی گمرک و انجام تشریفات گمرکی
بخش گمرک و باربری شبیه بانک با باجه هایی هست که به یکی از اونها مراجعه می کنید و فرم های مربوط را تحویل گرفته و مشخصات فردی را پر می کنید و در کنارش محتویات بار را به صورت کلی اعلام می کنید.

3- گرفتن پته سبز گمرکی و مراجعه به دفاتر شرکتهای حمل و نقل بار هوایی در بیرون از فریت جهت گرفتن بارنامه و تگ بار

4- مراجعه به دایره فریت جهت چسباندن تگ بار برروی کالا و اتمام کار.

✳️ نرخ بار
نرخ بار بستگی به میزان وزن بار و حجم بار و ایرلاین حمل کننده دارد و به صورت معمول در وزن های 45 ، 100، 250، 500 و 1000 کیلو گرم شامل مقداری تخفیف می شود.

معمولا هزینه انتقال چیزی بین 2 دلار تا بالاتر از 5 دلار برای هر کیلو بار است. هر چه بار شما بیشتر باشد، هزینه هر کیلو بار کاهش می‌یابد.

همچنین به منظور استفاده از نرخ بهینه بار برای مسافر، از نقطه شکست استفاده می شود که در نزدیکی های نقاط تخفیف می باشد. به عنوان مثال نقطه شکست قیمت در نرخ 100 کیلو، 84 کیلو می باشد. به این معنا که برای بار های 84 کیلو و به بالا نرخ 100 کیلو گرم و وزن 100 کیلو گرم محاسبه می شود.

✳️ وزن حجمی
وزن حجمی یا ابعادی، وزنی است که خطوط هوایی با توجه با ابعاد و حجم بسته برای مرسولات هوایی تعیین میکنند. چرا که عامل محدودیت در هواپیما علاوه بر وزن، حجم کالا هم می باشد و برای کالاهایی که چگالی کمی دارند و حجم بیشتری نسبت به وزنشان دارند وزن حجمی ملاک قرار میگیرد. به طور نرمال وزن یک متر مکعب فضای هواپیما 166.66 کیلو گرم محاسبه می شود.

برای محاسبه وزن حجمی فریت بار، طول، عرض و ارتفاع به سانتیمتر کارتن ها را در هم ضرب کنید و عدد به دست آمده را تقسیم بر 6000 کنید . عددی که به دست می آید وزن مناسب برای کارتن را نشان میدهد و به هیچ وجه نباید وزن کارتن از این عدد کمتر شود، چون در این صورت بار شما حجمی حساب شده و باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.

✳️ به دلیل اینکه چندین مرتبه بار شما در مسیر جابه جا خواهد شد و احتمال آسیب دیدن وجود دارد، مهمترین نکته برای فریت، بعد از انتخاب وسایلی که قصد بردن آنها را دارید، نحوه بسته بندی است. برای بسته بندی بهترین کار استفاده از کارتن های محکم و 5 لایه است. همچنین توصیه می شود وسایل شکستنی را داخل سلفون های حباب دار قرار دهید تا با فشاری که موقع بسته بندی و قرار گرفتن کارتن ها کنار هم پیش می آید کمترین آسیب را ببینند.

⁉️ برخی از کالاهای ممنوع
ارسال برخی از وسایل به دلیل اینكه برای ایمنی هواپیما خطر ایجاد می كند ممنوع می باشد، از قبیل: عطر، ادكلن، اسپری، شامپو، نرم كننده ها، مواد آرایشی، الكل، شربت، آبلیمو، سركه، ترشیجات

خروج اشیاء عتیقه، آثار هنری اصیل، كتابهای خطی و چاپ سنگی، قطعات خوشنویسی شده، اوراق مینیاتور و مصنوعات طلا و نقره، سنگهای قیمتی، ارز، ریال ایران، تابلوهای نقاشی اصل، قالی و قالیچه دستبافت عتیقه و هر نوع اشیای تاریخی و میراث فرهنگی نیز ممنوع است.

✳️ توصیه هایی جهت صرفه جویی در هزینه های حمل بار

- با توجه به تعریف وزن حجمی، حتی المقدور از ارسال کالاهایی که چگالی کمی دارند (وزن حجمی آنها کمتر از167کیلو بر مترمکعب می باشد) در تعداد بالا پرهیز کنید.

- بسته بندی کالا ها را به گونه ای انجام دهید که با حداقل تعداد کارتن بتوانید حداکثر وزن بار را در آن جای دهید تا از اضافه شدن وزن حجمی به بار جلوگیری کنید.

- تا جایی که می توانید وزن بار را به نقاط تخفیف قیمت مانند 45 کیلو، 100 کیلو و ... نزدیک کنید


📌 با عضویت در کانال اسکاندیناوی با پرگار آخرین اخبار و اطلاعات در مسیر اپلای کشور‌های حوزه اسکاندیناوی و کشور هلند را کسب نمایید.

🆔 @skandaniwia
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarlink
✔️ بولتن معرفی خدمات پرگار
🆔 @pargarbulletin
سوال‌ها و جواب‌های پرتکرار در مورد تحصیل در هلند:
لطفا قبل از پرسیدن هر سوالی این‌ها رو مطالعه کنید و بعد اگه باز هم سوالی بود تو گروه مطرح کنید.
۱- آیا تحصیل در هلند رایگانه؟
نه. شما سالیانه باید بین ۱۲ تا ۱۷ هزار یورو واسه مقطع ارشد و تقریبن نصفش یا بیشتر رو واسه کارشناسی پرداخت کنید. دانشجوهای دکترا البته در هلند حقوق میگیرند.
۲- هزینه‌ی زندگی چطوره؟
زندگی رو خودشون ماهی ۹۰۰ یورو حساب میکنن که با توجه به شهرهای مختلف و نوع زندگی یکم کم و زیاد میشه.
۳- دانشگاه‌های هلند رنکشون چطوره؟
واسه فهمیدن دقیق این سوال از گوگل استفاده کنید ولی به صورت کلی تعداد دانشگاهای هلند کم و رنکشون خوبه.
۴- پروسه‌ی ویزا و وقت گرفتن واسه هلند چطوریه؟
شما واسه هلند لازم نیست وقت بگیرید از سفارت تو مراحل اولش. دانشگاه برای شما ویزا رو اوکی میکنه(بعد از پرداخت شهریه و هزینه‌ی زندگی، و یا بعضی دانشگاه‌ها تمکن مالی هم قبول میکنن) و شما فقط واسه زدن برچسب ویزا تو پاسپورتتون باید وقت بگیرید که بعد از اوکی شدن تا وقتی بخوره ویزا تو پاستون ماکسیمم دو هفته طول میکشه. پروسه‌ای که توسط دانشگاه انجام میشه هم بین ۱ هفته تا ۱ ماهه مدتش.
۵- شرایط کار و اقامت واسه هلند چطوره؟
بعد از اتمام مقطع ارشد یک سال فرصت دارید که کار پیدا کنید. برای اقامت هم باید ۵ سال تو هلند زندگی کرده باشید که نصف دوره‌ی تحصیل و تمام دوره‌ی کار(و دکترا) حساب میشه تو این مدت. به صورت کلی هم هلند توی اروپا به عنوان کشور خیلی خوبی واسه کار کردن حساب میشه.
🆔 @skandaniwia
۶- آیا باید زبان هلندی رو یاد گرفت؟
تقریبن همه‌ی دوره‌های ارشد و دکترا و تعدادی از دوره‌های کارشناسی به انگلیسی تدریس میشن و هلند تو اروپا مردمش بهترین انگلیسی رو دارند و واسه زندگی لازم ندارید هلندی یاد بگیرید، ولی برای کار پیدا کردن اگه ضروری نباشه قطعن نکته‌ی خیلی مهم و مثبتی هست دونستن زبانشون توی رزومه‌تون.
۷- آیا سایتی هست که همه‌ی رشته‌های دانشگاه‌های هلند رو بشه توش پیدا کرد؟
سایتی که خیلی دقیق و مخصوص هلند باشه رو نمی‌شناسم ولی توی mastersportal.com برای ارشد و phdportal.com برای دکترا میتونید راجب رشته‌تون اطلاعات بیشتری پیدا کنید.
۸- وضعیت کار هم‌زمان با تحصیل چطوریه؟
شما اج دارید ۱۶ ساعت در هفته کارکنید ولی واسه دانشجوهای خارج از اروپا قوانین واسه کار سخته و خیلی سخت گیر میاد.
به تدریج سوال‌های دیگه‌ای هم با جواباشون اینجا اضافه میشه.
#هلند
#netherlands
#سوال_متداول
#سوال_پرتکرار
#faq
پذیرش تحصیلی هلند و اسکاندیناوی
‏ scandinavia = sweden + norway + finland
‏nordic = skandinawia + denmark + iceland
کانال
🌐 https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEE7WC04Hib8RzkDnQ
گروه
🌐 https://www.tg-me.com/joinchat-BZFRjkFnmQmSq7rzYRSGjg

🆔 @skandaniwia
💢 دوستانی که مرحله اول موفقیت مهاجرت تحصیلی (اخذ پذیرش) را گذرانده‌اند و به زودی به دانشگاه و کشور مقصد پرواز می‌کنند، در کنار مزایای مهاجرت با سختی هایی همچون:
🔹گم شدن بخشی از وجودمان (دوری و دلتنگی خانواده، دوستان و خاطرات ایران)
🔹 شروع زندگی جدید با فرهنگ و قوانین جدید
🔹 تلاش دو چندان برای موفقیت تحصیلی
🔹 مدیریت هزینه‌های زندگی
🔹 و دیگر مشکلات مواجه خواهند شد.

🔆 یکی از راه حل‌ های پیشنهادی برای کاهش برخی از این مشکلات، عضویت در انجمن‌ها، سازمان‌ها و نهادهای دانشگاه است. در اقصی نقاط جهان، خصوصا ایالات متحده آمریکا، فعالیت های گروهی و لیدرشیب برای موفقیت کنونی و آینده فرد تاثیر به سزایایی دارند.
👈🏻👈🏻 بعنوان مثال، موفقیت شغلیِ بعد از تحصیلِ فردی که دارای شبکه (Network) موفق هست، بیشتر از فردی است که در دانشگاه با رنک بهتر تحصیل کرده است (اگر بخواهیم فقط این دو فاکتور مقایسه شوند)! - در موارد بسیار متعدد، بین دو فرد ایرانی که در دانشگاه با رنک های مختلف تحصیل کرده‌اند، آینده شغلی شخصی که شبکه سازی قوی تر داشته، نسبت به شخصی که در دانشگاه با رنک بهتر تحصیل کرده موفق تر بوده است. یا میتوانیم به شبکه سازی هندی ها در حمایت شغلی یکدیگر اشاره کنیم.

با نتورک قوی شما قادر خواهید بود:
🔸 ایده‌های جدید و خلاقانه خود را به اشتراک بگزارید
🔸ارتباط گسترده تری با دیگران برقرار کنین
🔸و امکان پیشرفت درسی و شغلی بیشتری را داشته باشید

در "رفرنس ۱" دوازده مورد از مزایای عضویت در انجمن‌ها و ارگان‌ها بیان شده است:

ارتقاء رزومه، کاهش استرس، افزایش مهارت‌های مدیریتی و فعالیت‌های گروهی از نمونه مزایای عضویت در انجمن هاست. (متاسفانه در ایران بجز انجمن های سیاسی، دیگر انجمن‌ها توسط دانشگاه حمایت نمیشدند)

⚜️ در آمریکا، "انجمن زنان مهندس" (Society of Women Engineers)، یکی از موفق ترین انجمن هایی است که توانسته از حقوق زنان مهندس حمایت کند. 👷🏻‍♀️👩🏻‍🔧
سازمان زنان مهندس تغییرات زیادی در جهت برابری زنان در کار و دریافت حقوق برابر در امریکا ایجاد کرده است. به طوری که زنان مهندس شانس برابر یا حتی بیشتر از مردان در استخدام، درآمد، کار و ... دارند. به علاوه با برگزاری همایش‌ها و کنفرانس‌ها و اختصاص اسکالرشیب، نقش بسزایی در توانمند کردن زنان دارد. "رفرنس ۲"

🔆 در لینک زیر، موفقیت یکی از پرگاری‌ها که توانسته‌اند با حمایت SWE برنده اسکالرشیپ، شامل هزینه‌های سفر و اقامت به کنفرانس شوند را مشاهده نمائید.

🌐 https://www.youtube.com/watch?v=b-w-n6XA-J4&t=2s 👏💪
رفرنس ۱
🌐 https://goo.gl/1bM78K
رفرنس ۲
🌐 https://goo.gl/PRA5QS

◀️ در پست های آینده راهکارهای شبکه سازی موفق توضیح داده می شود

📌 با عضویت در کانال جامع و مرجع ApplyAbroad آخرین اخبار و اطلاعات مسیر اپلای آمریکا، کانادا و دیگر کشورها را کسب نماپید.
🆔 @applyabroad2017
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarlink
✔️ بولتن معرفی خدمات پرگار
🆔 @pargarbulletin
#آموزش_زبان #سوئد #نروژ
📝 موسسات برگزارکننده دوره های زبان 🇸🇪سوئدی و 🇳🇴نروژی (در تهران) :

🔸آموزشگاه زبان ایران آکسفورد ( ایرانیان ) : 88891669
🔸آموزشگاه زبان ایران کمبریج : 88854207- 88854048
🔸موسسه زبان گات : 44892653-44892657
🔸موسسه کیش ایر : 88776841
🔸آموزشگاه زبان پارسینا : 88807186


پذیرش تحصیلی هلند و اسکاندیناوی
‏ scandinavia = sweden + norway + finland
‏nordic = skandinawia + denmark + iceland
کانال
🌐 https://www.tg-me.com/joinchat-AAAAAEE7WC04Hib8RzkDnQ
گروه
🌐 https://www.tg-me.com/joinchat-BZFRjkFnmQmSq7rzYRSGjg

🆔 @skandaniwia
🔔 تغییر آدرس مرکز ویزای هلند(شنگن(C) ) در تهران

آدرس جدید برای وقت ویزا و ارائه مدارک که قبلا در ساختمان پالادیوم بود به آدرس زیر تغییر یافت:

تهران - ميدان هروى-خيليان هروى - گلستان پنجم-نبش خيابان نازك - مجتمع تجارى هروى سنتر- طبقه چهارم
#هلند


📌 با عضویت در کانال اسکاندیناوی با پرگار آخرین اخبار و اطلاعات در مسیر اپلای کشور‌های حوزه اسکاندیناوی و کشور هلند را کسب نمایید.
🆔 @skandaniwia
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarlink
بولتن معرفی خدمات پرگار
🆔 @pargarbulletin
سلام
کسی هست که مجارستان مقدار کمی یورو بخواد و معادلش رو به ریال بریزه حساب ایران؟

در گروه یورو

https://www.tg-me.com/joinchat-BZFRjk10tsVGKJz8z0qHSQ
خلاصه #رزومه خانوم #شهرزاد؛ از ادمین های محترم گروه اسکاندیناوی و هلند با #پرگار
#رزومه_مستر_سوئد
Admitted Universities :
🇸🇪Chalmers university
Master of Science in Biomedical Engineering

🇳🇱Delft University
Master of Science in Biomedical Engineering

Scholarship: SISS (Swedish Institute Study Scholarship), which covers tuition fee and living costs
🆔 @skandaniwia
Summary of my #resume :
Bachelor of Science
• Mechanical Engineering , university of Tehran, GPa 16.47
• Ielts 6.5 (S and R 7, W and L 6)
• Research assistant in CAST laboratory, 4-5 years
• Working in collaboration with professors of tehran university of medical science (3 years)
• Head of scientific department of CAST (vice president), laboratory in university of tehran (1 year)
• Teacher Assitance, 8 courses
• Internship in Sweden (4-5 moths living in swed), • 2 internship in Iran
• 3 papers
• 3 perfect recommendation letters
• Expert in almost 10 professional softwares
• Certificates and Workshop
....
ددلاین بورسیه SI :
2-9 February
#رزومه_مستر_سوئد
#اسکولارشیپ_SISS

📌 با عضویت در کانال اسکاندیناوی با پرگار آخرین اخبار و اطلاعات در مسیر اپلای کشور‌های حوزه اسکاندیناوی و کشور هلند را کسب نمایید.
🆔 @skandaniwia
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarlink
✔️ بولتن معرفی خدمات پرگار
🆔 @pargarbulletin
خلاصه #رزومه جناب #معین ، از ادمین های محترم گروه اسکاندیناوی و هلند با #پرگار

#رزومه_دکترا
Summary of #resume:
• Bachelor degree in electrical-electronics engineering, Babol University of technology (GPA=14.58)
• Master degree in Biomedical Engineering-Bioelectric, Tarbiat Modares University (GPA=17.4)
• Bachelor project: FPGA programming
• Master Project: Photoacoustic imaging
• Journal papers: 6-Q1
• Conference papers: 10 international
• Collaboration with: Wayne State University, University of California San Diego, Nanyang Technological University, Tehran University of Medical Sciences.
• TOEFL: R25- L25- S25- W25 Total: 100
• GRE: V148- Q160- W3

🆔 @skandaniwia

Admitted Universities (fully funded in Biomedical Engineering/ Bioengineering/ Electrical Engineering): Wayne State University, Washington University in St. Louis, University of Washington, Duke University, University of California San Diego, Technical University of Munich, and Technical University of Delft.
Current Status: PhD student in Biomedical Engineering at Technical University of Delft.

📌 با عضویت در کانال اسکاندیناوی با پرگار آخرین اخبار و اطلاعات در مسیر اپلای کشور‌های حوزه اسکاندیناوی و کشور هلند را کسب نمایید.
🆔 @skandaniwia
📌 کانال معرفی لینک همه گروه ها
🆔 @pargarlink
✔️ بولتن معرفی خدمات پرگار
🆔 @pargarbulletin
2025/07/13 20:49:30
Back to Top
HTML Embed Code: