Telegram Web Link
کانال رسمی اسكودا
رئیس اسکودا در نامه‌ای خطاب به رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید ▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در نامه‌ای خطاب به رئیس مرکز حفاظت اطلاعات…
#بازرسی_بدنی_وکلا

📌بازتاب نامه رئیس اسکودا به رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه درباره بازرسی بدنی وکلای دادگستری در محاکم قضایی در رسانه‌های کشور

🔹خبرگزاری تسنیم/ اسکودا خواستار حضور بدون بازرسی بدنی وکلا در محاکم قضایی شد

🔹خبرگزاری ایلنا/ با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹خبرگزاری مهر/ رئیس اسکودا خواستار منع بازرسی بدنی وکلای دادگستری شد

🔹باشگاه خبرنگاران جوان/ رئیس اسکودا خواستار منع بازرسی بدنی وکلای دادگستری شد

🔹روزنامه دنیای اقتصاد/ رئیس اسکودا: بازرسی کیف شخصی وکلا ممنوع شود

سایت عصر ایران/ مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹شرق آنلاین/ با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹سایت وکلاپرس/ درخواست رئیس اسکودا از مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه برای ممنوعیت بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی

🔹سایت اختبار/ درخواست رئیس اسکودا از رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: مانع بازرسی بدنی وکلا و اخذ تلفن همراه آنها در محاکم قضایی شوید

🔹سایت عدلنامه/ رئیس اسکودا در نامه‌ای خطاب به رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضائیه: با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹سایت وکیل ایرانی/ مطالبه رئیس اسکودا از قوه قضائیه: بازرسی بدنی وکلا و ضبط تلفن همراه ممنوع شود

🔹سایت اقتصاد۲۴/ با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹سایت جوان آنلاین/ اسکودا خواستار حضور بدون بازرسی بدنی وکلا در محاکم قضایی شد

🔹سایت رویداد۲۴/ با ابلاغ بخشنامه‌ای، مانع بازرسی بدنی وکلای دادگستری و اخذ تلفن همراه آنان در محاکم قضایی شوید

🔹سایت دادرسی/ درخواست اسکودا برای منع بازرسی بدنی و ضبط تلفن همراه وکلا در محاکم قضایی

🔹سایت فصل سیاست/ رئیس اسکودا خواستار منع بازرسی بدنی وکلای دادگستری شد


@skoodaa |  روابط عمومی اسکودا🌐
👍91🙏1
دکتر کوشا در گفت‌و‌گو با نشریه آفتاب صبح نیشابور:
در شرایط کنونی لوازم استقلال وکالت در معرض تضعیف است

▪️دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا در گفت‌وگویی با نشریه «آفتاب صبح نیشابور» به بررسی آخرین وضعیت نهاد وکالت پرداخت.

▪️مدیر گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی در این گفت‌وگو تبصره ماده ۴۸ آیین دادرسی کیفری را از جمله عوامل نقض استقلال نهاد وکالت برشمرد و گفت: استقلال یک مفهوم خیلی شیرین و بسیار مهم است اما در عمل خیلی سخت است که بتوان آن را اجرا کرد. در عمل می‌توان گفت در شرایط کنونی لوازم استقلال وکالت در معرض تضعیف است.

▪️رئیس اسکودا درباره استقلال نهاد وکالت گفت: ما مبانی قانونی استقلال را در قانون مادر یا قانون اساسی هر کشوری بررسی می‌کنیم. قوانین عادی نباید مغایر قانون اساسی باشد. مفهوم استقلال در قانون، استقلال از قوه قضاییه است. به این معنا که وکیل در مقابل دادگاه در یک دادرسی منصفانه و عادلانه بتواند خوب دفاع کند و حق دفاع داشته باشد.

▪️دکتر کوشا درباره اینکه چه عواملی استقلال نهاد وکالت را خدشه‌دار کرده ‌است، توضیح داد: سال ۱۳۹۲ تفسیر متفاوتی از تبصره ماده ۴۸ در قانون دادرسی کیفری اضافه شد با این معنا که وکلای پرونده‌های امنیتی باید حتما مورد تایید رئیس قوه قضاییه باشند. همچنین به رغم اینکه قانون اجازه نقض استقلال و تحدید استقلال نهاد وکالت را نمی‌دهد ولی با تصویب و اجرای ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه نهادی موازی با عنوان مرکز مشاوران قوه قضائیه در سال ۱۳۷۹ در برابر نهاد وکالت شکل گرفت. نهاد موازی وکالت بودجه خود را از قوه قضاییه دریافت می‌کند، ساختمانشان از قوه قضاییه است، مسئولینشان از قوه قضاییه هستند. ما در برابر آنها، بودجه‌مان آزاد و مستقل از دولت است. مسئولان ما هم با رای انتخاب می‌شوند. با وجود این موانع ما هیچ گاه مقاومت و رقابتی با آنها نداشتیم.

▪️عضو هیات علمی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اظهار کرد: پیشنهاد من برای تحقق استقرار حاکمیت قانون این است که اولاً انسجام و دوم ارتباط با مردم داشته باشیم و سوم اینکه خسته نشویم. اگر در جهت تعالی و ارتقاء، با مردم ارتباط داشته و مردم را پشت خودمان داشته باشیم و در عین حال ما نیز پشت مردم باشیم و به تلاشمان با همه موانع ادامه دهیم، قطعاً نتایج مثبتی به دست خواهد آمد کما اینکه در طول تاریخ نیز کشور‌های پیشرفته با همین روند توانسته‌اند نتایج مثبتی را به دست بیاورند.

🔗متن کامل گفت‌وگو را در سایت اسکودا بخوانید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍114😢1
دکتر جعفر کوشا، رئیس اسکودا در آیین گرامیداشت هفتادودومین سالروز استقلال کانون وکلا در نیشابور:

اصول بی‌طرفی و دادرسی منصفانه اقتضا می‌کند که وکیل مستقل باشد

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران گفت: دخالت حاکمیت اصل بی‌طرفی را زیر سوال می‌برد. بی‌طرفی و دادرسی عادلانه و منصفانه اقتضا می‌کند که نه‌تنها وکیل مستقل باشد بلکه حتی کارشناسان دادگستری هم مستقل باشند.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، دکتر جعفر کوشا در آیین گرامیداشت هفتادودومین سالروز استقلال کانون وکلای دادگستی در شهر نیشابور در سخنانی، با تاکید بر اینکه دخالت حاکمیت اصل بی‌طرفی را زیر سوال می‌برد، تصریح کرد: بی‌طرفی و دادرسی عادلانه و منصفانه اقتضا می‌کند که نه‌تنها وکیل مستقل باشد بلکه حتی کارشناسان دادگستری هم مستقل باشند.

▪️مدیر گروه حقوق جزا و جرم‌شناسی دانشگاه شهید بهشتی همچنین تاکید کرد: برخی هنوز نسبت به استقلال وکالت و حقوق بشر ترس دارند. این در حالی است که اولین کسی که بنیان حقوق بشر را گذاشت، پیامبر اسلام بود.

▪️رئیس اسکودا در ادامه به انتقاد از تعیین وکلای تبصره ماده ۴۸ آیین دادرسی کیفری با حکم رئیس قوه قضائیه پرداخت و گفت: این تبصره تبعیض‌آمیز است و با چنین تبعیضی بین وکلا دیگر چیزی از استقلال وکالت باقی نمی‌ماند.

▪️دکتر کوشا اضافه کرد: در سال ۱۳۷۹ و بر اساس ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه، مرکز امور مشاوران حقوقی، وکلا و کارشناسان قوه قضاییه را تاسیس کردند که اقدامی در راستای نقض استقلال وکالت است. وکیل نمی‌تواند صدور و ابطال پروانه خود را از قوه قضائیه بگیرد، چون استقلالش نقض خواهد شد. استقلال نهاد وکالت خط قرمز ماست.

▪️حسن حسن‌زاده، رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در این مراسم با بیان اینکه استقلال نهاد وکالت باعث توسعه عدالت می‌شود، گفتک استقلال نهاد وکالت و استقلال وکیل هست که مردم و مراجعه‌کنندگان به دستگاه قضایی را به داشتن احساس امنیت سوق می‌دهد. استقلال وکیل و استقلال نهاد وکالت حتی باعث رضایت و خوشنودی و ارتقای کیفیت احکام محاکم قضایی و قضات دادگستری خواهد شد.

▪️رضا معبودی نیشابوری، عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری خراسان نیز در سخنانی اظهار کرد: با تمام مشکلاتی که وجود داشته الان وضعیت کانون وکلا از لحاظ استقلال نسبت به گذشته خودش مطلوب‌تر است. از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۷۶ دولت به مفهوم عامش به این تصمیم رسید که برای کانون‌های وکلا سرپرست منصوب کند، اما ضرورت اجتماعی حاکمیت را توانست به استقلال کانون‌ها متمایل کند. این یک ضرورت و حق مردمی است که متعلق به مردم است و مردم نشان دادند در دراز مدت خواسته خود را نشان می‌دهند.



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍171🤩1
#اخبار_کانونها

رئیس جدید کانون وکلای همدان معرفی شد

🔹اعضای هیات مدیره جدید کانون وکلای دادگستری استان همدان انتخاب شدند.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان همدان، جلسه فوق العاده هیات مدیره کانون همدان در روز پنج شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۲۳ در اجرای ماده ۳۵ آیین نامه اجرایی لایحه استقلال کانون وکلا با حضور اعضای هیات مدیره تشکیل شد که در این جلسه به اتفاق آرا، محمدرضا مددی به سمت رئیس جدید برای مدت باقی مانده انتخاب و رحیم فریبا به عنوان نائب رئیس، علی مسلمی به عنوان بازرس، حمیدرضا احمدوند شاهوردی به عنوان منشی و مهدی غلامی جلال به عنوان خزانه‌دار انتخاب شدند.

🔹محمدرضا مددی، رئیس هیات مدیره دوره دوم، دوره چهارم و دوره پنجم کانون وکلای دادگستری استان همدان را در کارنامه خود دارد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍2
با حکم رئیس اسکودا؛
دبیر دومین جشنواره «قلم وکیل» منصوب شد

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در حکمی، وکیل محمدهادی جعفرپور را به عنوان دبیر دومین جشنواره «قلم وکیل» منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی اسکودا، متن حکم دکتر جعفر کوشا به این شرح آمده است:

«بسمه تعالی
جناب آقای محمدهادی جعفرپور
وکیل محترم دادگستری
با سلام
احتراما نظر به پیشنهاد کانون وکلای دادگستری استان بوشهر(دبیرخانه دائمی جشنواره قلم وکیل)، به مدت یک سال به عنوان دبیر دومین جشنواره «قلم وکیل» منصوب می‌شوید.
امید است زیر نظر رئیس اتحادیه و با همکاری دبیرخانه دائمی، هیات داوران و نیز دیگر عوامل جشنواره و با بهره‌گیری از دانش، تجربه و تعهد خویش، در اعتلای این رویداد علمی و فرهنگی گام‌های مؤثری بردارید. شایسته است که با تدبیر و درایت، زمینه مشارکت گسترده وکلا و صاحب‌نظران حقوقی را فراهم آورده و جشنواره را به عرصه‌ای فاخر برای ترویج فرهنگ حقوقی و پاسداشت رسالت وکالت مبدل سازید.
توفیقات روزافزون جناب‌عالی را در انجام این مسئولیت خطیر از درگاه حضرت باری‌تعالی مسألت دارم.
با احترام
جعفر کوشا
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران»


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍72
#یادداشت

نقدی بر تشکیل کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت در غیاب هیات رئیسه اتحادیه کانون‌های وکلا
اسکودا؛ سنگری مستحکم در دفاع از ارزش‌های حرفه وکالت/ بررسی یک الگوی موفق در آیین امضای تفاهم‌نامه با کانون وکلای روسیه

▪️در پی تشکیل کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت در وزارت دادگستری در غیاب هیات رئیسه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری، روابط عمومی اسکودا در یادداشتی به نقد این رویه پرداخت.

▪️در بخشی از این یادداشت آمده است: نهاد وکالت، یکی از ارکان بنیادین اجرای عدالت و تحقق دادرسی منصفانه در هر جامعه‌ای است و جایگاه آن همواره مستلزم حفظ استقلال، اقتدار و انسجام میان کانون‌های وکلای دادگستری است. در این میان، اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا)، به‌عنوان نهاد هماهنگ‌کننده کانون‌های وکلای سراسر کشور، نقشی انکارناپذیر در تنظیم روابط میان این کانون‌ها و دفاع از استقلال نهاد وکالت ایفا می‌کند. در چنین شرایطی، عدم دعوت از نمایندگان اتحادیه در نشست هم‌اندیشی کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت که با حضور وزیر دادگستری و برخی از رؤسای کانون‌های وکلا برگزار شد، اقدامی تعجب‌برانگیز و خلاف رویه منطقی تعاملات نهاد وکالت محسوب می‌شود. پرسش اساسی این است که چگونه می‌توان درباره جایگاه نهاد وکالت سخن گفت، اما نهاد هماهنگ‌کننده و نماینده رسمی تمامی کانون‌های وکلا را نادیده گرفت؟

▪️این یادداشت می‌افزاید: امروز نهاد وکالت، در مواجهه با چالش‌های پیش‌رو، بیش از هر زمان دیگری نیازمند انسجام، هماهنگی و پرهیز از انشقاق است. در چنین شرایطی، حذف نهادهای هماهنگ‌کننده، نه‌تنها اقدامی غیرحرفه‌ای، بلکه در تضاد با منافع کلی وکلا و کانون‌های وکلا خواهد بود. عزت و احترام نهاد وکالت، محصول ایستادگی بر اصول است. هرگاه این اصول حفظ شده‌اند، شأن و جایگاه وکالت نیز در بالاترین مرتبه قرار گرفته است. رمز موفقیت وکالت مستقل در ایران، حفظ همین وحدت و پرهیز از هرگونه انشقاق است.

🔗دسترسی به متن کامل این یادداشت


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
6👍4
#پیام_تسلیت

جناب آقای دکتر گلپایگانی
مدیر محترم داخلی اسکودا

درگذشت پدر بزرگ گرامی‌تان مایه تأسف و تأثر شد. این ضایعه تلخ را خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان، تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستاریم.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
😐6😢3👍1😁1🤔1🙏1😨1
در پیام نوروزی رئیس اسکودا تاکید شد:
نهاد وکالت همچنان پرچم‌دار گفتمان حقوقی پیشرو و ارتقای عدالت در جامعه خواهد بود

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران در پیامی به مناسبت آغاز سال جدید، اظهار امیدواری کرد که نهاد وکالت در سال ۱۴۰۴، با تکیه بر دانش، تجربه و اخلاق حرفه‌ای، نه‌تنها موانع را از پیش رو بردارد، بلکه همچنان پرچم‌دار گفتمان حقوقی پیشرو و ارتقای عدالت در جامعه باشد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، متن کامل پیام نوروزی دکتر کوشا به این شرح است:

به نام خداوند دادگر و دادگستر

هم‌زمان با شکفتن بهار و آغاز سال ۱۴۰۴، نسیم روح‌بخش تحول، دل‌ها را به امید و افق‌های روشن رهنمون می‌سازد. امسال، آغاز فصل بهار با ماه مبارک رمضان و شب‌های پرنور قدر درهم آمیخته است؛ ایامی که تجلی‌گاه طهارت روح، اندیشه متعالی و بازنگری در مسیر حق و عدالت است. این روزها، یادآور ضربت خوردن مولای عدالت، امیرالمؤمنین علی (ع)، نیز هست؛ بزرگ‌مردی که صلابت و رأفت را در هم آمیخت و بنیان‌گذار عدالت راستین شد و هماره الگویی برای تمام کسانی بود که در راه حقیقت و انصاف گام برداشته‌اند؛ الگویی که همواره به ما یادآوری می‌کند که عدالت نه‌تنها در کلمات، بلکه در عمل و در قلب‌های ما باید جاری باشد.

سال ۱۴۰۳، اگرچه آزمونی دشوار برای نهاد وکالت و جامعه حقوقی کشور بود، اما در پرتو درایت، انسجام و استواری کانون‌های وکلای دادگستری، این مسیر ناهموار را با سربلندی پشت سر گذاشتیم. تکانه‌ها و چالش‌های سال گذشته، بیش از پیش ضرورت پاسداری از استقلال نهاد وکالت را نمایان ساخت و نشان داد که این نهاد ریشه‌دار، با همدلی و همبستگی، می‌تواند در برابر ناملایمات ایستادگی کند.

امروز، در آستانه سال جدید، با دیده‌ای بیناتر و عزمی استوارتر، چشم به آینده داریم؛ آینده‌ای که در آن استقلال کانون وکلا، نه صرفاً یک مطالبه، که حقیقتی انکارناپذیر و لازمه برپایی عدالت است. امید داریم که در سال ۱۴۰۴، با تکیه بر دانش، تجربه و اخلاق حرفه‌ای، نه‌تنها موانع را از پیش رو برداریم، بلکه همچنان پرچم‌دار گفتمان حقوقی پیشرو و ارتقای عدالت در جامعه باشیم.

در این زمانه که پویایی و تحولات اجتماعی در جهان، نظام‌های حقوقی را با چالش‌های بی‌سابقه‌ای روبه‌رو کرده است، نهاد وکالت به عنوان ستون فقرات عدالت، می‌بایست خود را همواره با اصول بنیادین حقوق بشر و شفافیت‌های قانونی سازگار نماید. استقلال وکلا، به عنوان یکی از ارکان عدالت، نه‌تنها ضمانتی برای دفاع از حقوق فردی شهروندان است، بلکه نقشی اساسی در پیشبرد دموکراسی و ایجاد توازن میان قدرت‌ها دارد.

از این رو، وظیفه نهاد وکالت فراتر از ارائه مشاوره حقوقی، به عنوان یک نیروی اخلاقی و اجتماعی، شکل‌دهی به آینده‌ای است که در آن عدالت به معنای حقیقی آن محقق شود. در این مسیر، همواره باید بر اصول اخلاقی و حرفه‌ای تأکید کرده و از هرگونه اقدام که موجب تضعیف استقلال و شأن نهاد وکالت گردد، خودداری نماییم.

اکنون که در آستانه فصلی نو ایستاده‌ایم، بیایید با امید و تدبیر، راهی را که بر مبنای حق و قانون آغاز کرده‌ایم، با اقتدار ادامه دهیم. آرزومندم که سال ۱۴۰۴، سالی سرشار از پیروزی، تعالی و استحکام بیش از پیش جایگاه نهاد وکالت در مسیر عدالت باشد.

با احترام و آرزوی سربلندی
جعفر کوشا
رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍62💯2🏆2😨2😁1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
۱۵ فروردین، آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره قلم وکیل

🔹کانون وکلای دادگستری استان بوشهر با همکاری اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران دومین جشنواره قلم وکیل را برگزار می‌کند.

⌛️مهلت دریافت آثار: ۱۵ فروردین ۱۴۰۴

🗓 زمان برگزاری آئین اختتامیه: ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

📍مکان برگزاری: شهر بوشهر



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍8
📌فراخوان انتشار ویژه‌نامه دبیرخانه ملی منع تبعیض و خشونت علیه زنان

⌛️مهلت ارسال یادداشت‌ها و تحلیل‌های حقوقی: پایان فروردین ماه ۱۴۰۴


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍10
«وصول فوری مهریه» ترفند موسسات حقوقی غیرمجاز برای فریب زنان

🔹خبرگزاری فارس در گزارشی با اشاره به تبلیغات فریبکارانه برخی موسسات حقوقی نوشت: تبلیغات حاشیه دادگاه‌ها و فضای مجازی با وعده‌هایی همچون «وصول فوری مهریه» این روزها به تله‌ای برای فریب زنان تبدیل شده است؛ تله‌ای که پشت آن نه وکیل قانونی بلکه موسسات حقوقی غیرمجاز ایستاده‌اند؛ موسساتی که به‌جای حل مشکل، خود تبدیل به بخشی از بحران می‌شوند.

🔹در بخشی از گزارش این خبرگزاری آمده است: بسیاری از این تبلیغات در پرتوی موسسات حقوقی غیرمجاز شکل می‌گیرد، موسساتی که به بنگاه‌های کار چاق کنی و بسترهای برای فساد به محل‌هایی برای ایجاد لینک‌های ناصحیح و غیرقانونی تبدیل شده‌اند.

🔹موسساتی که خیلی بی‌قید و بی‌قاعده تشکیل شدند؛ این موسسات صرفاً پروانه یک وکیل یا یک کارآموز رو در اختیار گرفتند، هم از پروانه این‌ها سوء استفاده می‌کنند و هم باعث بیکاری وکلا شدند.

🔗متن کامل این گزارش را در خبرگزاری فارس بخوانید


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍163
#یادداشت

معاهده شورای اروپا برای حمایت از حرفه وکالت ؛ گامی اساسی در حفظ حقوق وکلای دادگستری

شهرام مختاری، وکیل دادگستری و نماینده کانون وکلای دادگستری منطقه فارس در شورای اجرایی اسکودا در یادداشتی به تصویب نخستین معاهده بین‌المللی برای حمایت از حرفه وکالت در شورای اروپا پرداخت و نوشت: شورای اروپا به‌عنوان نهاد پیشرو در ارتقاء حقوق بشر و حاکمیت قانون در اروپا، با تصویب نخستین معاهده بین‌المللی برای حمایت از حرفه وکالت، گام مهمی در حفاظت از امنیت و استقلال وکلا برداشته است. این معاهده، که به‌منظور مقابله با تهدیدات فزاینده علیه وکلا و دفاع از حقوق آنان تصویب شده، شامل مجموعه‌ای از اصول و مقررات است که هدف آن حمایت از وکلا و کانون‌های حرفه‌ای آنان در برابر تهدیدات فیزیکی، روانی و حرفه‌ای می‌باشد.

▪️وی معاهده شورای اروپا برای حفاظت از حرفه وکالت را گامی اساسی و کلیدی در راستای تقویت استقلال و امنیت وکلا در کشورهای عضو توصیف کرد و نوشت: این معاهده با تأکید بر حفظ آزادی‌های حرفه‌ای وکلا، امنیت آنان در انجام وظایف شغلی و حمایت از نهادهای حرفه‌ای مانند کانون‌های وکلا، به‌طور مستقیم به رفع تهدیدات علیه وکلا و ارتقاء عدالت و حقوق بشر در سطح ملی و بین‌المللی می‌پردازد. از آنجا که وکلا نقش اساسی در تضمین دسترسی به عدالت، دفاع از حقوق بشر و تقویت شفافیت در سیستم‌های قضائی دارند، حمایت از آنان نه تنها به نفع حرفه وکالت بلکه به نفع کلیت سیستم‌های حقوقی و جامعه است.


🔗متن کامل یادداشت را در سایت اسکودا بخوانید


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍13
#یکشنبه_های_گرافیکی_اسکودا

🖍اینفوگرافی/ معاهده حمایت از وکلای دادگستری در شورای اروپا در یک نگاه

▪️معاهده شورای اروپا برای حمایت از حرفه وکالت که در مارس ۲۰۲۵ تصویب و در مه همان سال برای امضای کشورها گشوده می‌شود، با هدف مقابله با تهدیدات فزاینده علیه وکلا و حفظ استقلال و امنیت آنان تدوین شده است.

▪️این معاهده با تأکید بر نقش وکلا در دفاع از حقوق بشر و عدالت، مقرراتی را برای حمایت جامع از آنان در برابر تهدیدات فیزیکی، روانی و حرفه‌ای ارائه می‌دهد و گامی مؤثر در تقویت نظام قضایی و ارتقای حقوق بشر در سطح بین‌المللی به‌شمار می‌رود.

▪️روابط عمومی اسکودا در این اینفوگرافی نگاهی کلی به مفاد معاهده حمایت از وکلای دادگستری انداخته است.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍111
با مشارکت اسکودا و به میزبان کانون وکلای دادگستری بوشهر؛

آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان دومین دوره جشنواره «قلم وکیل» اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود

▪️آیین اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان دومین جشنواره «قلم وکیل» اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با مشارکت روابط عمومی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) به میزبانی کانون وکلای دادگستری بوشهر برگزار می‌شود.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این مراسم از صاحبان آثار برتر دومین جشنواره «قلم وکیل» در دو بخش مقاله و یادداشت با اهدای تندیس و لوح یادبود تقدیر به عمل خواهد آمد.

▪️فراخوان این جشنواره پیشتر در تاریخ ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ در ۱۹ موضوع اعلام و از علاقه‌مندان اعم از وکلا و کارآموزان وکالت، حقوقدانان و دانشجویان رشته حقوق خواسته شده بود تا تاریخ ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

▪️بر این اساس بیش از ۱۳۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال و فرایند داوری انتخاب این آثار نیز با تعیین هیات داوران جشنواره آغاز شده است.

▪️نخستین دوره این جشنواره به همت روابط عمومی اسکودا از ابتدای سال ۱۴۰۲ در چارچوب گفتمان‌سازی در نهاد وکالت آغاز به کار کرده و اهداف مختلفی از جمله توسعه مشارکت وکلا در بسط نظری موضوعات صنفی و مسائل اجتماعی مرتبط با حوزه‌های حقوقی را دنبال می‌کند.

▪️پیشتر با تصویب شورای اجرایی اسکودا در تاریخ ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲، مقرر شد دبیرخانه دائمی جشنواره «قلم وکیل» در کانون وکلای دادگستری استان بوشهر دایر شود که پس از مراسم آغاز به کار دبیرخانه دائمی جشنواره، با حکم دکتر جعفر کوشا، رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران، وکیل محمدهادی جعفرپور برای دومین دوره، به دبیری این جشنواره منصوب شد.



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
6🏆1
#اخبار_کانونها

نتیجه قطعی انتخابات کانون وکلای کردستان اعلام شد

🔸هیأت نظارت بر نهمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان کردستان، نتیجه قطعی این انتخابات را حسب دادنامه شعبه اول دادگاه عالی انتظامی قضات اعلام کرد.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری کردستان، با عنایت به اینکه بر اساس دادنامه صادره به شماره ۱۴۰۴۰۶۳۹۰۰۰۰۰۳۸۶۵۹ مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۹ از شعبه اول دادگاه عالی انتظامی قضات، تصمیم هیات نظارت بر نهمین دوره انتخابات کانون وکلای دادگستری کردستان نقض و صحت برگزاری انتخابات مورخه ۰۹-۱۲-۱۴۰۳ تایید گردیده است، فلذا در اجرای ماده ۲۶ آیین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری، اتمام انتخابات و نتیجه قطعی را به شرح ذیل اعلام می‌شود:

🔸اعضای اصلی:
۱- جناب آقای فرهاد اصلانی
۲- جناب آقای عمران فرخ مرادی
۳- سرکار خانم آزاده احمدی
۴- جناب آقای امیر ضیاءالدینی
۵- جناب آقای کیوان شریفی

🔸اعضای علی البدل:
۶- جناب آقای محمد رئوف ادمن
۷- جناب آقای محمد مهرانی
۸- جناب آقای عرفان عارفی

🔸ضمناً از اعضای اصلی برای روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۰ صبح در محل کانون، جهت تشکیل هیأت مدیره دوره نهم، دعوت بعمل می‌آید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍31🏆1
#اخبار_کانونها

نتیجه قطعی انتخابات کانون وکلای آذربایجان غربی اعلام شد

🔹با رد اعتراض صورت گرفته به نتایج انتخابات اخیر هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان غربی از سوی شعبه اول دادگاه عالی انتظامی قضات، صحت این انتخابات تایید شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا، هیات نظارت بر انتخابات چهاردهمین دوره انتخابات کانون وکلای دادگستری استان آذربایجان غربی پیشتر در اطلاعیه‌ای اسامی اعضای اصلی و علی‌البدل منتخب این کانون را بر اساس آرای مأخوذه در انتخابات روز دوم اسفند ماه ۱۴۰۳ به این شرح اعلام کرده بود:

* اعضای اصلی:

۱- وکیل احد غلامی رضایی
۲- وکیل علی علیزاده
۳- وکیل محمد قولنجی زیمدشتی
۴- وکیل محمد صابونچی ذوالفقاری
۵- وکیل صادق کوهی‌نژاد

* اعضای علی البدل:

۱- وکیل حمید طالب‌زاده
۲- وکیل وهاب جعفری
۳- وکیل یوسف مولایی

🔹بر این اساس، جلسه رسمی تعیین هیات رئیسه جدید کانون وکلای آذربایجان غربی روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در محل این کانون برگزار می‌شود.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍2😁21🙏1
#اخبار_کانونها

رئیس دیوان عالی کشور در آئین تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای همدان:

قوه قضائیه، وکلا را از خود می‌داند و باید با آنها تعامل داشت

🔸همزمان با سفر رئیس قوه قضائیه به استان همدان، مراسم تحلیف ۶۱ کارآموز وکالت ورودی سال ۱۴۰۰ کانون وکلای دادگستری استان همدان با حضور رئیس دیوان عالی کشور برگزار شد.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان همدان، پیش از برگزاری مراسم به صورت رسمی، رئیس و هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان همدان در جلسه خصوصی با حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد منتظری، رئیس دیوان عالی کشور مشکلات و چالش‌هایی را مطرح کردند.

🔸در این دیدار محمدرضا مددی، رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان در خصوص تفتیش و تردد وکلا به مراکز قضایی ودادگستری، حفظ شأن وکلا صحبت کردند و رئیس دیوان عالی کشور نیز قول مساعد برای پیگیری مشکلات وکلا را داد.

🔸حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد منتظری گفت: ما وکلا را از خودمان می‌دانیم؛ وکلا همکار دستگاه قضا هستند و باید با آنها تعامل داشت. همچنین باید جلسات تعامل با کانون‌های وکلا را در استان‌ها بیشتر کنیم.

🔸در ادامه نیز رئیس دیوان عالی کشور در آئین تحلیف کارآموزان وکالت شرکت کرد و در جمع وکلا حضور یافت.

🔸در این آئین، رئیس کانون وکلای دادگستری استان همدان ضمن تبریک به کارآموزانی که به تازگی به جرگه وکلا پیوستند، توصیه کرد: همکاران جوان و تازه نفس باید بدانند با توجه به اینکه در کشور ۲ هزار شغل وجود دارد اما قانونگذار برای تعدادی از این مشاغل قرائت سوگند را ضروری دانسته است ‌که رئیس جمهور، نمایندگان مجلس، پزشکان و وکلا از جمله کسانی هستند که شغلشان را با قسم شروع می‌کنند که نشان از تقدس شغل وکالت است و این تقدس نباید فراموش شود.

🔸در این مراسم همچنین، رئیس دیوان عالی کشور با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا رابطه بین دستگاه قضا، کانون وکلا و کارشناسانِ مرتبط تقویت و همدیگر را به عنوان مجموعه همکار بشناسند، افزود: در این صورت رابطه حسنه شکل گرفته و تبادل اطلاعات انجام و هر دو طرف، نفع خواهند برد که نفع آنان نفع مردم است.

🔸حجت الاسلام محمد جواد منتظری ادامه داد: دستگاه قضا با توجه به اهمیت و رسالت خود دو بال مهم "کانون وکلا و کانون کارشناسان" را دارد. سلامت کاری قضاوت و دستگاه قضایی در مواردی به کار مجموعه وکلا و کارشناسان ارتباط دارد. دستگاه قضا بدون این دو بال نمی‌تواند مسئولیت خود را مطلوب انجام دهد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍7🤔1
رد دعوای عضو هیات مدیره کانون وکلای مرکز علیه اسکودا

▪️شعبه ۹۹ دادگاه تجدیدنظر استان تهران با تایید رأی صادره از سوی دادگاه بدوی، دادخواست احدی از اعضای هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز علیه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با موضوع حکم به بی‌اعتباری و بطلان آگهی این اتحادیه و ابطال صورتجلسه مجمع عمومی اسکودا را رد کرد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، سال گذشته (۱۴۰۳) فرشید فرحناکیان، عضو هیات مدیره کانون وکلای دادگستری مرکز با تنظیم دادخواستی خواستار صدور حکم به بی‌اعتباری و بطلان آگهی اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) و ابطال صورتجلسه مجمع عمومی اسکودا شد که این پرونده در شعبه ۴۶ دادگاه عمومی حقوقی مجتمع قضایی شهید صدر تهران مطرح و در نهایت این شعبه، رأی به رد این دادخواست داد.

▪️سپس فرحناکیان نسبت به این رأی در دادگاه تجدیدنظر اعتراض کرد که شعبه ۹۹ دادگاه تجدیدنظر استان تهران نیز با رد این درخواست، رأی خود را به نفع اسکودا صادر و ابلاغ نمود.

▪️فرحناکیان در دادخواست خود اعلام کرده بود که آگهی تغییرات اسکودا منتشره در روزنامه رسمی شماره ۲۲۴۱۶ مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۸ در قسمت مربوط به تعیین امضای مجاز، برخلاف ماده ۲ اساسنامه اصلاحی این اتحادیه به شرح آگهی مندرج در روزنامه رسمی شماره ۲۰۳۵۲ مورخ ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ است.

▪️وکالت اسکودا در این پرونده برعهده آقایان سعید پرور و فرخ فروزان بود که اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران بر خود لازم می‌داند از تلاش‌ها و زحمات این دو وکیل دادگستری تقدیر و تشکر کند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍255🙏3🤔1🏆1
#شورای_اجرایی_اسکودا

دکتر کوشا در نشست شورای اجرایی اسکودا تاکید کرد:
ضرورت نقش‌آفرینی کانون وکلای دادگستری در عرصه بین‌المللی

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با اشاره به تلفات جاده‌ای در نوروز سال جاری، گفت: متأسفانه در این ایام ۸۸۰ نفر از هموطونان ما فوت کردند و ۲۱۰۹ نفر نیز مصدوم شدند که جای تأسف دارد. چرا کسی به این مسائل نمی‌پردازد؛ باید کاری کرد و جریانی به راه انداخت. باید جان انسان‌ها محترم شمرده شود.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، دکتر جعفر کوشا صبح امروز پنجشنبه ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۴ در نشست شورای اجرایی اسکودا ضمن تبریک انتخاب اعضای جدید هیات مدیره کانون‌های وکلای دادگستری فارس، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی و ایلام اظهار امیدواری کرد که با این انتخاب، خون تازه‌ای در رگ‌های نهاد وکالت تزریق شود.

▪️رئیس اسکودا افزود: انتخابات اخیر در کانون‌های وکلای دادگستری نشان از پویایی نهاد وکالت دارد. خوشبختانه در بحث تایید صلاحیت‌ها نیز روند خوبی را مشاهده کردیم.

▪️دکتر کوشا با تاکید بر اینکه جاده‌ها و زیرساخت‌های جاده‌ای کشور فرسوده است، گفت: کانون وکلای دادگستری به عنوان یک نهاد ملی، مردمی و قانونی باید صدای مردم در این زمینه باشد و اعتراض آنها را به گوش مسئولان برساند و یک کار حقوقی قوی و منسجم در این زمینه انجام دهد.

▪️عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در ادامه با تاکید بر ضرورت نقش‌آفرینی کانون وکلای دادگستری در عرصه بین‌المللی، اظهار امیدواری کرد که کمیسیون‌های بین‌المللی در کانون‌های وکلای دادگستری فعال شده و نسبت به موضوعات مختلف مطرح در عرصه بین‌المللی، واکنش نشان دهند.

▪️رئیس اسکودا همچنین ضمن ابراز خرسندی از کیفیت آیین‌های تحلیف کارآموزان وکالت در کانون‌های وکلای دادگستری، گفت: اخیرا مراسم‌های تحلیف خوبی در کانون‌ها با حضور مقامات عالی‌رتبه قضایی و کشوری برگزار شده است که جای خرسندی است که نشان دهنده تعامل خوب کانون‌ها با قوای کشور است.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
👍51🤔1
2025/07/10 14:34:59
Back to Top
HTML Embed Code: