Telegram Web Link
کانال رسمی اسكودا
Photo
#هیات_عمومی_اسکودا

✍🏻بیانیه پایانی پنجاه‌وپنجمین همایش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) در قم

پنجاه‌وپنجمین همایش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران پس از دو روز، با صدور بیانیه‌ای به کار خود پایان داد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
رئیس اسکودا با انتشار یادداشتی تاکید کرد:
تخصص‌گرایی در روابط عمومی، ضرورتی برای آینده نهاد وکالت

▪️رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران با انتشار یادداشتی ضمن تبریک ۲۷ اردیبهشت «روز ارتباطات و روابط عمومی» به همه کنشگران عرصه روابط عمومی در کانون‌های وکلا می‌نویسد: «۲۷ اردیبهشت‌ماه، روز «ارتباطات و روابط عمومی»، فرصتی مغتنم است تا بار دیگر بر اهمیت جایگاه خطیر و کارویژه‌های راهبردی روابط عمومی در عرصه حکمرانی، نهادسازی و تعامل با افکار عمومی تأمل کنیم؛ به‌ویژه در نهادهایی چون کانون‌های وکلای دادگستری که رسالت بنیادینشان، دفاع از حقوق ملت، حراست از عدالت و صیانت از استقلال حرفه وکالت است، این تأمل نه‌فقط یک ضرورت، بلکه پیش‌شرط کارآمدی و اثرگذاری در جامعه امروز است.»

▪️در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «کانون‌های وکلای دادگستری، به‌عنوان کهن‌ترین نهاد صنفی و حرفه‌ای مدنی در تاریخ حقوقی ایران، در طول بیش از هفت دهه فعالیت، همواره سنگربان استقلال نهاد وکالت و حافظ کرامت و حقوق شهروندی بوده‌اند. اما در دنیای جدید، ایفای این رسالت‌ها تنها از طریق دادرسی و فعالیت‌های حقوقی در چهارچوب مراجع قضایی کافی نیست. جامعه‌ای که مخاطب این خدمات است، نیازمند فهم، اقناع، ارتباط، و همراهی است. این مهم جز از مسیر «ارتباط مؤثر، صادقانه و مستمر» میان نهاد وکالت و مردم، میسر نمی‌شود؛ و اینجاست که «روابط عمومی»، به‌مثابه حلقه واسط میان نهاد و جامعه، نقشی ممتاز و حیاتی می‌یابد.»

▪️رئیس اسکودا در یادداشت خود تاکید می‌کند: «امروز، نهاد وکالت نیازمند آن است که از درون خویش، روایت‌گر جایگاه، رسالت، چالش‌ها و اقداماتش باشد. سکوت در برابر هجمه‌ها، بی‌تفاوتی در قبال افکار عمومی و بی‌برنامگی در عرصه ارتباطات، تنها به تضعیف اعتماد عمومی، کاستن از سرمایه اجتماعی و فروکاستن از منزلت نهاد وکالت خواهد انجامید. بر این اساس، باید اذعان کرد که یکی از راه‌های ارتقای جایگاه اجتماعی وکلا، افزایش کنشگری فعال روابط عمومی در کانون‌های وکلا و بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی، رسانه‌ای و بینافردی در جهت تبیین و دفاع از نقش و جایگاه این نهاد است.»

▪️دکتر کوشا در یادداشت خود آورده است: «متأسفانه در طول سالیان گذشته، روابط عمومی در برخی کانون‌ها کمتر مورد توجه حرفه‌ای و تخصصی قرار گرفته و عمدتاً به حاشیه رانده شده است. این در حالی است که امروز، روابط عمومی حرفه‌ای در نهادهای مدنی جهان، با اتکاء به دانش ارتباطات، بهره‌گیری از نیروهای متخصص، و برنامه‌ریزی مبتنی بر تحلیل مخاطب، قادر است کنشگری مؤثر در حوزه عمومی ایجاد کند و روایت غالب را از درون نهاد مدیریت نماید.»

▪️این یادداشت می‌افزاید: «اگر نهاد وکالت می‌خواهد که از یک نهاد صرفاً صنفی به یک نهاد «مؤثر اجتماعی» و کنش‌گر در ساحت عمومی ارتقاء یابد، باید نگاه خود را به مقوله روابط عمومی بازتعریف کند. روابط عمومی، امروز، نه فقط اطلاع‌رسانی بلکه «افکارساز»، «اعتمادآفرین» و «پلی میان نهاد و جامعه» است. روابط عمومی در عصر حاضر باید چشم و گوش نهاد باشد؛ تحلیل‌گر دقیق فضای رسانه‌ای، و طراح هنرمندانه نحوه بازنمایی نهاد در اذهان عمومی.»

▪️در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: «بی‌تردید، در چشم‌انداز آینده نهاد وکالت، روابط عمومی دیگر یک بخش حاشیه‌ای نخواهد بود، بلکه یکی از محورهای کلیدی تحقق استقلال حرفه‌ای، تقویت ارتباط با جامعه مدنی و ارتقاء سرمایه اجتماعی وکلا خواهد بود. این نگاه، نه‌تنها یک ضرورت حرفه‌ای، بلکه یک ضرورت راهبردی در مسیر حفظ و اعتلای نهاد وکالت در جامعه ایران است.»

🔗متن کامل یادداشت را در سایت اسکودا بخوانید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#یکشنبه_های_گرافیکی_اسکودا

🖍اینفوگرافی/ روابط عمومی؛ قلب تپنده‌ نهاد وکالت

▪️روابط عمومی، پل ارتباطی میان جامعه و نهاد وکالت است؛ صدایی برای روایت تلاش‌های وکلا در دفاع از عدالت، حافظ حیثیت و استقلال نهاد وکالت، و نخستین درگاه شناخت عمومی از این نهاد. روابط عمومی حرفه‌ای و آموزش‌دیده، با بهره‌گیری از ابزارهای نوین ارتباطی، تحلیل رسانه و افکارسنجی، می‌تواند به تقویت اعتماد عمومی، تصویرسازی درست از وکالت و ارتقای سرمایه اجتماعی منجر شود.

▪️روابط عمومی اسکودا در اینفوگرافی حاضر که به مناسبت روز ملی ارتباطات و روابط عمومی(۲۷ اردیبهشت) تهیه شده است به این سوال پاسخ داده که چرا روابط عمومی در نهاد وکالت اهمیت دارد؟


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
برگزاری نخستین دوره تخصصی دادرسی مالیاتی در اسکودا

▪️نخستین دوره تخصصی دادرسی مالیاتی بعدازظهر یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ با سخنرانی دکتر محمدعلی برومندزاده، رئیس شعبه ۳۶ تجدیدنظر و رئیس هیات تخصصی مالیاتی و بانکی دیوان عدالت اداری و با حضور نمایندگان کانون‌های وکلای سراسر کشور در محل اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) برگزار شد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این جلسه تکالیف مالیاتی وکلای دادگستری و نیز روند رسیدگی به آن و همچنین چگونگی تهیه و تکمیل اظهارنامه مالیاتی تشریح شد.

▪️همچنین در خصوص موضوع برگ تشخیص و روند اعتراض به آن مباحث کاربردی مهمی مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

▪️در ادامه این دوره، فرآیند رسیدگی در هیأت‌های حل اختلاف مالیاتی و بند ۳ ماده ۲۴۴ قانون مالیات‌های مستقیم، نحوه اعتراض و حدود صلاحیت هیأت‌های موضوع ماده ۲۵۱ مکرر، شیوه اعتراض به آرای صادره از طریق تقدیم دادخواست به دیوان عدالت اداری، مبانی صلاحیت شعب تجدیدنظر دیوان در رسیدگی به این موضوعات، و همچنین شرایط و مبنای صدور دستور موقت بر اساس مواد ۳۴ و ۳۵ قانون دیوان عدالت اداری تشریح شد؛ اما به دلیل کمبود وقت، ادامه بحث به جلسه آتی که زمان آن متعاقباً اعلام خواهد شد، موکول گردید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

نامگذاری کوچه‌ای به نام وکیل مدافع در گرگان

🔹در پی پیشنهاد رئیس کانون وکلای دادگستری گلستان به شورای اسلامی شهر گرگان و تصویب کمیسیون مربوطه و سایر مراجع ذیربط کوچه (قدس ۱۷) کوچه نبش کانون به نام «وکیل مدافع » نامگذاری و تابلو در روز گذشته نصب شد.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
برگزاری نشست شورای عالی پژوهش اسکودا

▪️نشست شورای عالی پژوهش اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) صبح روز یکشنبه چهارم خرداد ماه ۱۴۰۴ در محل این اتحادیه برگزار شد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، در این نشست که با حضور دکتر زهرا بابایی، دکتر مرضیه خلیلی، دکتر محمود فرد کاردل، دکتر اسماعیل مصطفایی و عبدالله یوسف‌زادگان برگزار شد، پیشنهادهای پژوهشی ارائه‌ شده به پژوهشکده اسکودا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

▪️در این جلسه مقرر شد فراخوانی با محوریت چهار موضوع «بررسی معیارهای صلاحیت‌سنجی صدور پروانه وکالت با تاکید بر تجربه‌های جهانی قابل تطبیق بر نظام حقوقی ایران»، «ماهیت و جایگاه کانون‌های وکلا در نظام حقوق عمومی با تاکید بر الگوهای جهانی»، «الگوهای جهانی صیانت از وکلا» و «چالش‌های درآمدی و مالیاتی وکلا در نظام حقوقی ایران» از طریق روابط عمومی اسکودا و با همکاری کانون‌های وکلای دادگستری سراسر کشور منتشر و طرح‌های پژوهشی مرتبط با این موضوع جمع‌آوری شود.

▪️در این جلسه همچنین تشکیل کمیته موقت «بررسی طرح جامع وکالت و استخراج نظام مسائل آن» جهت انجام پژوهش‌های آتی به ریاست دکتر مرضیه خلیلی به تصویب رسید.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

رئیس کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه:
وکیل ضامن آزادی‌های فردی و اجتماعی است

🔸آیین معارفه و شروع کارگاه آموزشی كارآموزان وکالت پذيرفته شده سال ١٤٠٣ کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه با حضور اعضای هيئت مدیره کانون، اعضاي كميسيون كارآموزي و جمعی از پیشکسوتان کانون در محل سالن اجتماعات اداره آب و فاضلاب استان کرمانشاه برگزار شد.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه، کیوان کیادی رئیس کانون کرمانشاه در این مراسم ضمن تبریک شروع کارآموزی به کارآموزان ورودی ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: در این دوره شما کارآموزان با چالش‌های عملی و میدانی روبرو خواهید شد و با شرکت در کارگاه‌های آموزشی، مهارت‌های لازم به‌منظور تهیه لوایح حقوقی، مشاوره حقوقی، دفاع در دادگاه و تعامل با مراجع قضایی را فراخواهید گرفت؛ اما آنچه مهمتر است دیدگاه شما به وکالت است.

🔸وی افزود: وکالت صرفا یک حرفه و شغل نیست بلکه رسالتی است که بر دوش شماست. وکیل حافظ حقوق مردم، مدافع عدالت و ضامن آزادی‌های فردی و اجتماعی است. وکیل شدن به معنای در کنار انسان‌های نیازمند دفاع ایستادن و صدای مظلوم بودن است.

🔸در ادامه فوزیه کاووسی، عضو کمیسیون کارآموزی کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه ضمن تبریک شروع تکالیف کارآموزی کارآموزان ورودی سال ۱۴۰۳ از حضور اعضای هیئت مدیره کانون و پیشکسوتان حاضر در جلسه تشکر و قدردانی کرد و به کارآموزان نوید برگزاری منظم کارگاه‌های آموزشی را داد و و اظهار داشت زمان و مکان جلسات و کارگاه‌ها به‎موقع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

🔸بیژن قنبری، عضو ادوار سابق هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه که تصدی این کارگاه آموزشی را بر عهده داشت نیز در سخنانی ضمن بیان سابقه تصویب قوانین و مقررات نهاد وکالت و استقلال آن، وظايف و تكاليف كارآموزي کارآموزان را بیان کرد.

🔸وی برای بهبود کیفیت آموزش و تقويت توان علمی و عملی کارآموزان وکالت از آنان خواست در طول‌ دو دوره‌ انجام‌ تکاليف کارآموزی موضوع ماده‌ ۵۴ آیین‌نامه اجرایی لايحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری با اعضای کمیسیون کارآموزی همکاری کرده و پيشنهادات و انتقادات خود را بیان کنند و امور محوله از جانب کانون‌ را به نحو مطلوب انجام دهند. همچنین با ارکان کانون‌ همکاری و همراهی برای هم‌افزایی جهت مرتفع نمودن چالش‌‎ها و هجمه‌های پیش‌روی نهاد وکالت داشته‌ باشند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
🔸پژوهشگاه اسکودا با همکاری روابط عمومی اتحادیه کانون‌های وکلا منتشر کرد؛
«فراخوان ارسال پروپوزال‌های پژوهشی با محور‌های بنیادین نهاد وکالت»

▪️پژوهشگاه اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) با همکاری روابط عمومی اتحادیه، فراخوانی برای دریافت پروپوزال‌های پژوهشی با هدف تعمیق مطالعات علمی در حوزه نهاد وکالت و تقویت بنیان‌های نظری و کاربردی این نهاد مدنی، منتشر کرد.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، این فراخوان پژوهشی در چهار محور بنیادین طراحی شده که عبارتند از:
۱. بررسی معیار‌های صلاحیت‌سنجی صدور پروانه وکالت با تاکید بر تجربه‌های جهانی قابل تطبیق با نظام حقوقی ایران
۲. ماهیت و جایگاه کانون‌های وکلا در نظام حقوق عمومی با تاکید بر الگو‌های جهانی
۳. الگو‌های جهانی صیانت از وکلا
۴. چالش‌های درآمدی و مالیاتی وکلا در نظام حقوقی ایران

▪️علاقه‌مندان به شرکت در این فراخوان می‌توانند پروپوزال‌های پژوهشی خود را -بر اساس فرم تدوین شده- تا تاریخ ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ به نشانی پست الکترونیکی زیر ارسال کنند:
[email protected]


🔗جهت دریافت فرم پژوهشی اینجا کلیک کنید


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

برگزاری نشست «بررسی چالش‌های قانونگذار در تقویت حقوق دفاعی مردم با تاکید بر قوانین حوزه وکالت» به همت کانون آذربایجان شرقی

🔹نشست تخصصی «بررسی چالش‌های قانونگذار در تقویت حقوق دفاعی مردم با تاکید بر قوانین حوزه وکالت» روز پنجشنبه هشتم خرداد ماه ۱۴۰۴ با حضور مسئولان ارشد سیاسی و تقنینی کشور، مسئولان قضایی استان و روسای کانون‌های وکلای دادگستری کشور و روسای کمیسیون‌های پارلمانی این کانون‌ها به همت کمیسیون امور پارلمانی کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در محل سالن سمینار هتل گسترش تبریز برگزار شد.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از وکلای دادگستری استان آذربایجان شرقی، در نوبت صبح این نشست که به عنوان اجلاس افتتاحیه برگزار شد، پس از عرض خیر مقدم توسط دکتر حسن فرهودی‌نیا رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی، هدف از برگزاری این نشست که بررسی چالش‌های حقوق دفاعی مردم در حوزه قوانین مربوط به نهاد وکالت است، تشریح و بر لزوم تحقق غایت اصلی این نشست تخصصی که همانا همفکری پیرامون راهبرد‌های غلبه بر این چالش‌هاست، اشاره شد.

🔹در ادامه این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ناطق نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، دکتر محمد سرگزی و دکتر عثمان سالاری رئیس و نائب رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی، دکتر نجات فیض‌اللهی معاون قضایی کل دادگستری استان آذربایجان شرقی، دکتر بابک محبوب علیلو دادستان عمومی و انقلاب آذربایجان شرقی، دکتر بهنام حبیب‌زاده مومن رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و دکتر بهنام رضوان نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس شورای اسلامی در محور‌های مختلف مرتبط با نشست، دیدگاه‌های خویش را در حوزه چالش‌های مرتبط با نهاد وکالت طرح و بر لزوم تشریح و تبیین راهکار برون‎رفت از این چالش‌ها تاکید کردند.

🔹در انتهای این نشست و در راستای جمع‎بندی مباحث مطروحه، بر اساس پیشنهاد ارائه شده از سوی دکتر محمد سرگزی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، مصوب شد «دفتر دائمی همکاری‌های مشترک میان کانون‌های وکلای دادگستری و کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس» با حضور نمایندگان کمیسیون و کانون‌های وکلای دادگستری تشکیل شود و تمامی مسائل مربوط به نهاد وکالت که ارتباط با مجلس شورای اسلامی داشته باشد، در آن دفتر مشترک مورد بررسی قرار گرفته و نتایج مربوطه جهت طرح در کمیته تخصصی کمیسیون یا سایر اقدامات مقتضی به کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس منعکس شود. همچنین مقرر شد از ظرفیت تخصصی و فنی نهاد وکالت در خصوص سایر طرح‌ها و لوایح حقوقی مطروحه در مجلس از طریق این دفتر مشترک استفاده شود.

🔹همچنین مقرر شد سازوکار نحوه فعالیت دفتر مذکور متعاقبا در هماهنگی اعضای تعیین شده در جلسه با کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس مشخص شود.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#یکشنبه_های_گرافیکی_اسکودا

🎞 اینفوگرافی/ ۸ فیلم با مضمون حقوقی که هر وکیل دادگستری باید ببیند

▪️در دنیای پرشتاب امروز، که مفاهیم عدالت، مسئولیت و اخلاق حرفه‌ای بیش از هر زمان دیگری نیازمند بازتعریف‌اند، سینما می‌تواند برای وکلای دادگستری به مثابه یک کلاس درس عمل کند. هنر هفتم با قدرت روایت، تصویر و احساس، تجربه‌هایی انسانی را نشان می‌دهد که در متون حقوقی کمتر مجال بروز می‌یابند.

▪️به گزارش روابط عمومی اسکودا، تماشای آثار برجسته حقوقی تاریخ سینما، افق‌هایی تازه برای درک عدالت، مبارزه با تبعیض و مسئولیت فردی در چارچوب قانون می‌گشاید. این فیلم‌ها نه‌تنها وجدان وکالتی را تقویت می‌کنند، بلکه با به تصویر کشیدن چالش‌های واقعی در دادگاه، تعارض‌های اخلاقی و فشارهای بیرونی، بینش وکلای دادگستری را نسبت به رسالت انسانی‌شان عمق می‌بخشند.

▪️«۱۲ مرد خشمگین»، «محاکمه در نورنبرگ»، «کشتن مرغ مقلد»، «حکم»، «چند مرد خوب»، «فیلادلفیا»، «زمانی برای کشتن» و «مایکل کلایتون» هشت اثر ماندگار تاریخ سینماست که هرکدام بخشی از روح عدالت‌خواهی و دغدغه‌های یک وکیل مسئول را به تصویر می‌کشند.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
کانال رسمی اسكودا
Photo
ایفای مسئولیت اجتماعی کانون وکلا از مسیر معاضدت حقوقی /بخش ششم/

🔹معاضدت حقوقی در کانون وکلای دادگستری گلستان گامی به سوی عدالت اجتماعی

▪️معاضدت حقوقی در کانون وکلای دادگستری یکی از ارکان اساسی حمایت از حقوق افراد است که به موجب آن، وکلای دادگستری به کسانی که قادر به تأمین هزینه‌های حقوقی خود نیستند، خدمات حقوقی رایگان ارائه می‌دهند.

▪️کانون وکلا با ارائه خدمات معاضدت، به شکلی عملی و ملموس، مسئولیت اجتماعی خود را در قبال قشر‌هایی از جامعه که ممکن است از دسترسی به وکیل و مشاوره حقوقی محروم باشند، به نمایش می‌گذارد.

▪️بر همین اساس روابط عمومی اسکودا قصد دارد در سلسله گفت‌و‌گو‌هایی با روسای کمیسیون‌ها یا ادارات معاضدت کانون‌های وکلای دادگستری ایران عملکرد این واحد‌ها را به اطلاع عموم مردم برساند.

▪️در بخش ششم این گفتگوها، مهران درویش متولی، رئیس اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری استان گلستان پاسخگوی سوالات ما بود که پاسخ‌های کوتاه وی به سوالات از نظر می‌گذرد


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#یکشنبه_های_گرافیکی_اسکودا

🖍اینفوگرافی/ آیین‌نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان‌ها در یک نگاه

▪️در زندگی شهری امروز که سکونت در مجتمع‌های آپارتمانی به یک امر بدیهی بدل شده، قانون تملک آپارتمان‌ها به‌عنوان یک ابزار حقوقی کارآمد، نقش اساسی در تنظیم روابط میان مالکان و ساکنان ایفا می‌کند. این قانون نه‌تنها به مالکیت خصوصی احترام می‌گذارد، بلکه با تعیین حدود و الزامات استفاده از فضاهای مشترک، از بروز تعارض و نابسامانی در زندگی جمعی پیشگیری می‌کند.

▪️یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این قانون، ایجاد سازوکارهایی برای تصمیم‌گیری جمعی، انتخاب مدیر، تعیین سهم هزینه‌ها و مسئولیت‌هاست؛ سازوکارهایی که بر پایه مشارکت، شفافیت و مسئولیت‌پذیری طراحی شده‌اند.

▪️اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران باور دارد آگاهی از این قانون و پایبندی به آن، نه‌فقط حق بلکه مسئولیتی مدنی است. ترویج فرهنگ حقوقی در میان شهروندان، ضامن توسعه پایدار شهری و کاهش دعاوی قضایی است، و تحقق این مهم، نیازمند همراهی همه‌جانبه نهادهای مدنی، مدیران ساختمان و مردم است.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#پیام_تسلیت

جناب آقای حمید صلاحی
ریاست محترم کانون وکلای دادگستری استان مرکزی


درگذشت پدر گرامی‌تان مایه تأسف و تأثر شد. این ضایعه تلخ را خدمت حضرتعالی و خانواده محترمتان، تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی خواستاریم.


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

اعلام نتیجه قطعی انتخابات هیات مدیره کانون وکلای مازندران

🔸هیأت نظارت بر انتخابات سیزدهمین دوره هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مازندران، نتایج این انتخابات را تایید کرد.

🔸به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان مازندران، در اطلاعیه این هیأت آمده است: نظر به برگزاری انتخابات سیزدهمین دوره هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری مازندران در تاریخ دهم خرداد ماه سال یکهزار و چهارصد و چهار هجری شمسی و اعلام نتایج اولیه آن در همان روز در پایگاه اطلاع‌رسانی کانون وکلای دادگستری مازندران و پایان مدت مقرر در ماده ۲۴ آئین‌نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلا و عدم وصول اعتراض نسبت به جریان انتخابات، با اعلان صحت انتخابات، نتیجه قطعی به ترتیب آراء مأخوذه به شرح ذیل اعلام می‌گردد:

الف) اعضای اصلی:

۱. آقای علی اکبر اربابی
۲. آقای علیرضا توکلی مقدم
۳. آقای سید علی باقری تبار
۴. آقای محمد مهدوی تلارمی
۵. آقای محمود کناررودی

ب) اعضای علی البدل:

۱. آقای حرمت‌اله رسولیان
۲. آقای سید علی بابایی پهنه کلائی
۳. آقای مجید کاوه


@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
#اخبار_کانونها

انتخابات کانون وکلای دادگستری قزوین تایید شد

🔹هیأت نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان قزوین با صدور اطلاعیه‌ای، اعلام کرد که انتخابات این کانون مورد تایید قرار گرفته است.

🔹به گزارش روابط عمومی اسکودا به نقل از کانون وکلای دادگستری استان قزوین، در اطلاعیه‌ای که به امضای محمد نسخه‌چی، رئیس این هیأت رسیده، آمده است: «پیرو تصمیم مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۳۰ هیأت نظارت بر یازدهمین دوره انتخابات هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری استان قزوین دایر بر رد اعتراض ۷ تن از معترضین به نتیجه انتخابات و اعتراض مجدد سه تن از ایشان به تصمیم این هیأت و ارجاع پرونده به شعبه اول دادگاه عالی انتظامی قضات طی پرونده‌ها به شماره بایگانی ۰۴۰۰۳۹۴، ۰۴۰۰۳۹۵ و ۰۴۰۰۳۹۶، حسب دادنامه قطعی شماره ۱۴۰۴۰۶۳۹۰۰۰۰۲۴۶۲۴۵ مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۱۷ اعتراض معترضین رد گردید.»

🔹پیشتر نتایج یازدهمین دوره انتخابات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری استان قزوین به شرح زیر اعلام شده بود:

اعضای اصلی:

۱- آقای سید محمد حسینی
۲- خانم مهرنوش کیانی فرد
۳- آقای سینا محلوجی
۴- آقای غلامرضا تجدد
۵- خانم لادن عباسی

اعضای علی البدل:

۱- آقای میرسینا داوری
۲- آقای سید محسن خطیبی قمی
۳- آقای امیر کاتبی



@skoodaa | روابط عمومی اسکودا🌐
2025/07/08 10:07:40
Back to Top
HTML Embed Code: