Telegram Web Link
📌از شعار تا تبیین، هر ایرانی یک نقش پُرشکوه

🔹در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بود که یکی از نامزدها شعار هر ایرانی یک نقش پُرشکوه را مطرح کرد.

🔹فارغ از میزانِ تبیین این شعار در آن ایام، چند نکته در جهت تبیین آن ذکر می‌شود.

🔹پُرواضح است که اساساً مبتنی بر شناخت شاخص‌ها، میزان دوری و نزدیکی صحبت‌ها و کُنش افراد در آن راستا سنجیده شده و بر آن اساس مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.

🔹اما شاخص‌ها چیست؟ حَدیث ثَقَلِین که سفارش پیامبر عظیم‌الشان است در تَمسُک به قرآن و عترت، تاکیدی صریح و مشخص بر میزان بودن این دو شاخص در زیست فردی و اجتماعی افراد دارد. در این میان نقش علما و خاصه ولایت فقیه در تفسیر و توصیف، کنش‌های فردی و اجتماعی جامعه در عصر معاصر، پررنگ، و برکسی پوشیده نیست.

🔹به زعم ما، ماجرای شعار هر ایرانی یک نقش پُرشکوه که گویا برای عده‌ای مبهم و برآورنده‌ی انتظارات نیست، از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری آغاز نشده است. این شعار را زمانی که هنوز جامعه به رشد‌یافتگی خود در پس از انقلاب نرسیده بود، امثال رئیسعلی دلواری‌ها و افراد خاص جامعه، در حد بضاعت خود در جامعه به منصه‌ی ظهور رساندند. میرزا کوچک‌خان، شیخ جواد خیابانی و ...

🔹اما از دهه‌ی چهل با ظهور بنیانگذار کبیر در کشمکش‌های مبارزاتی، آنچه از تاریخ و تجربه‌زیسته‌ی ایشان و خاصه صحیفه، مستفاد می‌شود، موید تلاش برای بیداری جامعه در راستای قیام علیه طاغوت است. قیام علیه نه تنها طاغوت داخلی که قیامی فراسرزمینی.

🔹رویکرد و رفتار تشکیلاتی امام که در درون خود انسان‌سازی را برای جامعه‌ی ایرانی و چه بسا جهان اسلام به ارمغان آورده بود را پس از انقلاب در سخنرانی‌های متعدد در چارچوب تحول عظیمی که در مردم ایجاد شده بود، خود ایشان نقل می‌کند.

🔹امام نَقل می‌کند: زمانی که در فرانسه در تبعید بودم، فردی به دیدار ما آمد که به تازگی از ایران آمده بود. او بیان می‌کرد در یکی از دورترین نقاط کشور، روستایی که در میان دو کوه است و از دوردست‌ترین نقاط است، هر روز صبح مردم آن روستا پشت سر روحانی‌شان تجمع می‌کنند و شعار انقلابی سر می‌دهند. (این داستان را امام چندین بار در صحیفه تکرار می‌کند.)

🔹و یا در نَقلی دیگر امام بیان می‌کند: در ایام اوج راهپیمایی‌ها و تظاهرات که دیری نبود انقلاب عزیز به ثمر پیروزی نشیند، مبتنی بر مشاهدات میدانی برای من نَقل می‌کردند که، از قراری کودکی سوار بر دوچرخه به سمت تانک حرکت می‌کند و ... و یا زمانی که ساندویچی میان مردم توزیع می‌شد، همه لقمه‌های خود را میان یکدیگر در کوچکترین حد تقسیم می‌کردند و ... و یا پیرزنی که با کاسه‌ای از  سکه در کنار کیوسک تلفن نشسته و همه متصور بودند که او متکدی است حال آن که او با آن ظرف سکه در آن مقطع خاص، درصدد کمک کردن به افرادی بود که می‌خواهند تلفن بزنند و ...

🔹امام بیان می‌کند، چه کسی این تحول عظیم را از کودک خردسال تا آن پیرمرد هشتاد ساله ایجاد کرد، ما ایجاد کردیم؟ من ایجاد کردم؟ خدا ایجاد کرد.

🔹هر ایرانی یک نقش پُرشکوه یعنی همان افراد و گروه‌های جهادی و مردمی که در ایام زلزله، سیل، کرونا و ... مَثنی و فرادا کمک رساندند، حتی در همین ایام واقعه بندر شهید رجایی نیز حضور داشتند و ...

🔹هر ایرانی یک نقش پُرشکوه را امام تعریف نمود و نقش‌ها را تفویض و مشخص کرد، آن زمانی که نَقل می‌کند: وقتی در فرانسه در تبعید بودم فردی فرانسوی به من نامه می‌دهد که، نامزد من کلکسیون‌دار است، می‌خواهم برای روز تولدش دستخطی جمع‌آوری شده از سخنان دانشمندان و افراد بزرگ را به او هدیه دهم، و امام تنها یک جمله می‌نگارد و آن که، سعی کنید برای جامعه‌ خود مفید باشید.

🔹شعار دکتر جلیلی از بدنه‌ شناخت چنین رویکردی، اِحیا که نه، تنها به جامعه یادآوری شد. آن زمانی که رهبری مُعَظَم از دقت مردم در نقش‌آفرینی در حل مسائل اقتصادی می‌گویند.

🔹شناخت شاخص‌ها در فهم مسائل بسیار کمک‌کننده است.

✍️نجوا

👈#یادداشت


🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍394👌2
👈بسته خبری



📌بازدید دکتر پیمان فلسفی (نماینده محترم جبهه صیح ایران) از نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو ۲۰۲۵

🔹رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با حضور در نمایشگاه بین‌المللی ایران اکسپو ۲۰۲۵، از بخش‌های مختلف این رویداد اقتصادی از جمله غرفه‌های جهاد دانشگاهی، اتحادیه صادرکنندگان تجهیزات و ماشین‌آلات کشاورزی و همچنین شرکت‌های فعال در حوزه صنایع غذایی، تبدیلی، کشاورزی، صنایع سبک و سنگین بازدید به عمل آورد و در جریان آخرین دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی کشور قرار گرفت.



📌تأکید بر توسعه همکاری‌های اقتصادی در دیدار دکتر فلسفی با رئیس اتاق مشترک ایران و قزاقستان

🔹دکتر پیمان فلسفی، نایب‌رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و قزاقستان، با دکتر عابدی، رئیس اتاق مشترک ایران و قزاقستان، دیدار و گفت‌وگو کرد.



📌هم‌اندیشی دکتر فلسفی با رئیس اتاق مشترک ایران و آفریقا برای توسعه همکاری‌های اقتصادی

🔹دکتر پیمان فلسفی، نایب‌رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و اتیوپی، با دکتر مسعود برهمن، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و آفریقا، دیدار و گفت‌وگو کرد.


💠@sobh_iran
👍23👌1
📌مقایسه مجلس شورای اسلامی با مجالس رژیم پهلوی‌

🔹و بالاخره مجلس است که اساس یک کشور را به صلاح می‌کشد یا اساس یک مجلس را رو به فساد می‌برد. و مجلس بود که در رژیم پهلوی آن همه فساد ایجاد کرد و آن همه خیانت کرد، و همین مجلس است که در زمان کنونی این همه خدمت کرده است و در صدد خدمت است. من نمی‌خواهم بگویم که کارها تمام شده و همه‌اش هم صد در صد تمام است، اما وقتی ما مقایسه بکنیم افراد این مجلس را با افراد دوره رضا خان- به استثنای نادر- و دوره محمدرضا تقریباً بی‌استثنا، اگر ما مقایسه کنیم و همان افراد را ببینیم که سابقه‌شان چی است و چه زندگی کردند و چه هستند، کافی است که ما به ارزش این مجلس پی‌ببریم، از آن جنس که در سابق بود هیچ الآن نیست در مجلس.


امام خمینی (رحمةالله‌علیه)؛ ۱۴ خرداد ۱۳۶۲


👈#صحیفه_بخوانیم



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍27👏3👌1
📌دولت پزشکیان توافق‌نامه جامع را روسیه را کنار گذاشته!

🔹آقای میثم ظهوریان (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نوشت، پیش‌نویس توافق‌نامه جامع راهبردی ایران و روسیه دی‌ماه سال قبل توسط روسای جمهور دو کشور امضا شد.

🔹عجیب این است که در حالی که طرف روس آن‌را در مجلس مصوب کرده و توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شده‌؛ دولت ایران تحت فشار یک جریان حتی لایحه آن‌را به مجلس ارائه نکرده‌ است!



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👎64👍42
صبح ایران
📌مقایسه مجلس شورای اسلامی با مجالس رژیم پهلوی‌ 🔹و بالاخره مجلس است که اساس یک کشور را به صلاح می‌کشد یا اساس یک مجلس را رو به فساد می‌برد. و مجلس بود که در رژیم پهلوی آن همه فساد ایجاد کرد و آن همه خیانت کرد، و همین مجلس است که در زمان کنونی این همه خدمت…
و بالاخره مجلس است که اساس یک کشور را به صلاح می‌کشد یا اساس یک مجلس را رو به فساد می‌برد- امام خمینی (رحمةالله‌علیه)؛ ۱۴ خرداد ۱۳۶۲

👈دقیقاً همین یک جمله‌ی امام بزرگوار، کفایت میکند برای بیان بسیاری از مصادیق درست و نادرست که از مجلس شورای اسلامی در راستای نفع و ضرر کشور بیرون آمده است. از تصویب ۲۰ دقیقه‌ای برجام در مجلس دهم و سلفی با موگرینی تا قانون اقدام راهبردی مجلس یازدهم تا مجلس دوازدهم و مصلحت‌سنجی در خصوص لایحه‌ی عفاف و حجاب و ...

🔹چه مصادیق مثبت و منفی دیگری در چارچوب سخن گهربار امام میتوان ذکر نمود؟



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍37👏6👌1
📌مصاحبه‌ اختصاصی‌ دفتر سیاسی‌ جبهه صبح ایران (نجوا)


👈با حضور: سرکار خانم توران ولی‌مراد (کارشناس و فعال حوزه زنان و خانواده)


بخشی از نکاتی که در این مصاحبه مطرح شد:


🔹این لایحه از دهه ۹۰ مطرح است و مهم‌ترین اشکالش استفاده نکردن از نگاه راهبردی قرآن پیرامون پیشگیری از آزار و اذیت زنان است.

🔹براساس یکی از بندهایی که از این لایحه در دولت یازدهم بیرون آمده بود، اگر زن رابطه جنسی غیرقانونی می‌داشت و خودش خواسته بود، خشونت جنسی محسوب نمی‌شد! بله؛ خشونت نیست اما خشونت علیه هویت انسانی زن است.

🔹در سمت دیگر ماجرا برخی می‌خواهند لایحه را به سمت تحجر بکشاند. برای مثال یکی از خانم‌هایی که در حوزه عسر و حرج فعال بود، می‌گفت؛ "برخی مردان عادت دارند برای مثال سالی دو بار زنان را بزنند! اتفاقی نمی‌افتد!" دیدگاه چنین خانمی که ۳۰ سال پست، بودجه، امکانات و بلندگو گرفته رسماً مخالف نگاه رهبری است که زدن زن در خانواده را قبیح می‌دانند.

🔹استرداد لایحه از سوی دولت کار غلطی بود.



👈با موضوع: استرداد لایحه تامین کرامت و امنیت بانوان از سوی دولت



👈#مصاحبه_ویژه



💠@sobh_iran
👍19👌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌درخواست تحقیق و تفحص از بانک مرکزی درخصوص بانک آینده است

🔹آقای میثم ظهوریان (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی: یک نامه‌ای را بانک مرکزی و وزارت اقتصاد در اردیبهشت ۱۴۰۳ به شورای سران قوا می‌زنند که در آن‌جا تاکید می‌شود تنها راه‌حل مواجهه با مسئله بانک آینده لغو مجوز و توقف کامل فعالیت این بانک است.

🔹بانک مرکزی اختیارات کافی برای این تصمیم دارد و این امر باعث طولانی شدن پرونده بانک آینده شده است.

🔹در یک‌سالی که از نامه اردیبهشت سال ۱۴۰۳ تا به امروز می‌گذرد فقط ۱۱۰ همت زیان انباشته این بانک زیاد شده که این خسارتی است که به جامعه می‌خورد.



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍564👌1
📌حمایت قاطع مجمع ملی کشاورزان کشور از سخنان فلسفی و نقد به فاضلی؛ خودکفایی گندم دست‌یافتنی است

🔹مسعود اسدی، قائم مقام دبیرکل مجمع ملی کشاورزان کشور، یکی از بزرگ‌ترین تشکل‌های مردمی بخش کشاورزی در حمایت از مواضع دکتر پیمان فلسفی (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و رئیس فراکسیون کشاورزی و نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در مورد خودکفایی گندم:


📌اظهارات نائب رئیس کمیسیون کشاورزی کاملا منطبق بر واقعیات بخش کشاورزی و در چهارچوب منافع کشاورزان ایران است

🔹برخی انتقادات از جمله اظهار نظر دکتر فاضلی جامعه شناس همه فن حریف، کینه ورزی سیاسی و از روی جهل به واقعیات بخش است.

🔹تولید ۱.۵ میلیون تن گندم در بیابان‌های عربستان قطعا معجزه مدیریت و سرمایه گذاری است.

🔹مدیریت قوی و استفاده از تکنولوژی‌های نوین راه دستیابی به خودکفایی پایدار در کشاورزی ایران.



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍44👏5👌1
📌از رویا تا واقعیت حضور خانم‌های نماینده در هیئت رئیسه


🔹بهشید برخوردار در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال جاری با بیان اینکه «نمایندگان زن حتما در این انتخابات چندین کاندید دارند»، اظهار کرد: در انتخابات سال دوم هیئت رئیسه، علاوه بر اینکه برای جایگاه‌های دبیری و ناظران چند نفر از نمایندگان زن اعلام کاندیداتوری خواهند کرد، فکر کنم که برای جایگاه نایب‌رئیسی هم کاندیداهایی از نمایندگان زن داشته باشیم.


🔹گاهی برخی اخبار آن‌قدر شیرین اما دور از ذهن به‌نظر می‌رسد که تنها با قدری تامل این نکته باقی می‌ماند که باز هم یک حرکت نمادین دیگر!

🔹حضور زنان در هیئت رئیسه مجلس تنها یک بار اتفاق افتاد و تا پیش از آن به دلیل پایین‌بودن تعداد زنان در مجلس، هیچ نماینده زنی در هیئت‌رئیسه راه پیدا نکرد. برای اولین بار سهیلا جلودارزاده از حوزه انتخابیه تهران و از جریان اصلاحات و نماینده اَدوار پنجم، ششم، هفتم و دهم؛ توانست به موقعیت منشی هیئت رئیسه مجلس ششم دست یابد.

🔹اساساً حضور زنان در موقعیت‌های روبه‌جلو نظیر آنچه در خبر بیان شد را باید از زوایای دیگری دید. اگرچه زنان حتی برای افزایش حضور کمی خود نیز بسیار تلاش نمودند به گواه آخرین حضور آنان که به ۱۴ نماینده خانم رسید که پیش از آن ۱۷ نماینده خانم را نیز شاهد بوده‌ایم. این در حالی است که در مجلس اول و تا دوسه دوره پس از آن تعداد خانم‌ها از سه‌چهار نفر فراتر نمی‌رفت. یا حضور بیشتر خانم‌ها در کمیسیون‌های بهداشت و درمان، فرهنگی و اصل نود پررنگ بوده است؛ در حالی که در دوره‌های اخیر شاهد حضور زنان در کمیسیون‌های امنیت، اقتصاد، صنایع و... که بن‌مایه‌های تخصصی دارند، بودیم.

🔹به هر رو، اگرچه تلاش‌های وسیعی از سوی زنان فارغ از طیف و جناح‌بندی‌های مختلف صورت گرفته است اما عرصه سیاست متناسب و براساس هنجارها و ارزش‌های مردانه و در برخی موارد حتی سبک زندگی مردانه سازماندهی شده است. مردان به طور عمده صحنه سیاسی را اشغال کرده‌اند و قوانین بازی‌های سیاسی را تنظیم و تدوین و استانداردهای لازم را برای ارزیابی تعیین می‌کنند. بر همین اساس است که الگوی کاری مردانه در برنامه کاری پارلمان انعکاس داده می‌شود.

🔹تفاوت میان مردان و زنان همچنین باتوجه به محتوا و اولویت‌های تصمیم‌گیری که به‌وسیله‌ علایق، پیشینه، اولویت‌ها و الگوهای کاری هر دو جنس تعیین می‌شوند، شکل می‌گیرند. زنان به مسائل اجتماعی، بهداشت و مسائل مربوط به کودکان بیشتر اهمیت می‌دهند، در حالی که مردان بیشتر به‌سمت مسائل اقتصادی و امنیتی گرایش دارند. به‌علاوه زنان نماینده باید نقش‌های مختلف اجتماعی به‌عنوان مادر، همسر و... را ایفا کنند. امروزه اکثر برنامه‌های پارلمان، این مسئولیت‌های چندگانه را در نظر نمی‌گیرد و بسیاری از زنان نماینده برای برقراری تعادل میان زندگی خانوادگی و مطالبات و ساعت‌های طولانی کار و سفرهای کاری، ناگزیر از تلاش مضاعف هستند.

🔹شاید این نکته که این قبیل رفتارها در مجلس از سوی قانون‌گذاران خانم، به‌زعم ما نمادین است، بدبینانه و تلخ قلمداد شود ولی وقتی دیده و شنیده می‌شود که زنان علی‌رغم تخصص برخی از مردان در کمیسیون‌های مربوطه جایی ندارند یا وقتی که می‌بینیم پشت‌سر پیگیری طرح‌ها و برنامه‌های خانم‌های نماینده، دست‌کم بدون حمایت مردان اتفاقی صورت نمی‌گیرد و... یا وقتی که فارغ از این ساختار در حرکت‌های روبه‌جلو از زنان، شاهد رفتارهای شتاب‌زده نظیر ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری هستیم که حتی قبل از اعلام نظر شورای نگهبان، انصراف می‌دهند! معلوم است که چنین رفتارهای تصنعی و فارغ از محتوا، در میان زنان نه‌تنها‌ اُمیدآفرین نیست بلکه پررنگ جلوه نمی‌کنند.

🔹تنها باید باور نمود که می‌توان مسائل زنان را فارغ از رفتارهای این‌چنینی یا حضور متعدد در جلسات و همایش‌های بدون رهاورد به بهترین نحو پیگیری نمود؛ تا زمانی که به تاریخ اثرگذاری و کنش‌گری زنان قانون‌گذار در اَدوار گذشته رجوع می‌شود، حسرت از دست دادن یک دوره‌ دیگر و سکون و سکوت برای مسائل زنان، تنها دستاورد آن نباشد.


✍️نجوا

👈#یادداشت



💠@sobh_iran
👍24👎1👌1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌مصاحبه‌ اختصاصی‌ دفترسیاسی‌‌ صبح‌ ایران (نجوا)


🔹جناب آقای ابوالفضل ظهره‌وند (نماینده محترم مردم تهران، جبهه صبح ایران و عضو کمیسیون امنیت ملی)


🔸با موضوع: آخرین وضعیت پیرامون مذاکرات و تعویق آن



📌بخش‌هایی از آنچه در این مصاحبه مطرح شد:

🔹با مواضع اخیر مارکو روبیو و اعمال تحریم‌ها در آستانه دور چهارم، مشخص شد که آمریکایی‌ها به هیچ عنوان قابل اعتماد نیستند.

🔹آنچه تا کنون شاهد بودیم، تقسیم کار بین مقامات آمریکایی در برابر ایران است.

🔹طرف ایرانی تلاش کرد مذاکرات مقطعی، و روی موضوع اورانیوم ۶۰ درصد باشد.

🔹طی سه دور مذاکره انجام شده، از تیم مذاکره‌کننده و از جمله آقای عراقچی یک‌بار آمدند به کمیسیون امنیت ملی و توضیحاتی داده شد.

🔹انتظار می‌رود تیم ما، باتوجه به ماهیت شیطنت‌آمیز و خبیث آمریکا محرمانگی را رعایت نکنند بلکه دیپلماسی رسانه‌ای را در پیش بگیرند و لحظه‌به‌لحظه اطلاع‌رسانی کنند.

🔹در مجموع مجلس، و به ویژه کمیسیون امنیت ملی در جریان کلیات مذاکرات قرار دارد.


👈#مصاحبه_ویژه



💠@masaf_najva
👍431👌1
📌تاریخ انتخابات شوراها اعلام شد

🔹به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت کشور، طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد: انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی کشور و میان‌دوره دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد.


📌متن اطلاعیه شماره ۶ ستاد انتخابات کشور به این شرح است:

🔹ضمن تبریک آغاز دهه کرامت، به اطلاع هم‌میهنان عزیز می‌رساند، پیرو اطلاعیه شماره ۵ این ستاد و با عنایت به اعلام موافقت مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان، برگزاری انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی کشور و میان دوره‌ای‌های دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

🔹لذا انتخابات هفتمین دوره شوراهای اسلامی به صورت سراسری و در تمامی حوزه‌های انتخابیه شهری، روستایی و عشایری کشور، انتخابات میان دوره‌ای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های انتخابیه (تبریز، آذرشهر، اسکو، بستان‌آباد، بندرانزلی، بندرعباس، قشم، ابوموسی، حاجی‌آباد و خمیر و نقده و اشنویه) و انتخابات اولین میان‌دوره‌ای ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در دو حوزه انتخابیه (استان آذربایجان شرقی و استان خراسان جنوبی) برگزار می‌شود.

🔹فرایندهای قانونی مربوط به برگزاری انتخابات فوق‌الذکر، در موعد قانونی اطلاع‌رسانی خواهد شد.



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍26
صبح ایران pinned «📌از شعار تا تبیین، هر ایرانی یک نقش پُرشکوه 🔹در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بود که یکی از نامزدها شعار هر ایرانی یک نقش پُرشکوه را مطرح کرد. 🔹فارغ از میزانِ تبیین این شعار در آن ایام، چند نکته در جهت تبیین آن ذکر می‌شود. 🔹پُرواضح است که اساساً…»
صبح ایران pinned «📌از رویا تا واقعیت حضور خانم‌های نماینده در هیئت رئیسه 🔹بهشید برخوردار در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در خرداد ماه سال جاری با بیان اینکه «نمایندگان زن حتما در این انتخابات چندین کاندید دارند»، اظهار کرد: در…»
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📌در مطالبه انحلال بانک آینده جدی هستیم/ اراده‌ای در کشور نمی‌خواهد بپذیرد بانکداری خصوصی گلوگاه مشکلات اقتصادی ماست

🔹روح‌الله ایزدخواه (نماینده محترم جبهه صبح ایران) و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی:

🔹بانک آینده همه شاخص‌ها را در حد رکود به جای گذاشته است.

🔹ما در مطالبه انحلال بانک آینده جدی هستیم؛ اگر اینجا سکوت کنیم، باید در مقابل ناکارآمدی‌های دیگر نیز کوتاه بیاییم.

🔹اراده‌ای در کشور نمی‌خواهد بپذیرد که بانکداری خصوصی گلوگاه مشکلات اقتصادی ماست.

🔹اگر جمهوری اسلامی قانون و سیاست کلی دارد، چرا در بانک‌ها این اتفاقات می‌افتد؟



🇮🇷منتظران صبح ایران فردا

تلگرام | ایتا | توییتر | سایت | اینستاگرام


💠@sobh_iran
👍10211👏10👌2
📌گفت و شنود

مجری: چرا دختر آقای پزشکیان همه‌جا هستند؟
مشاور رئیس‌جمهور: ایشان نماد حضور بانوان هستند

مجری: چرا داماد آقای پزشکیان همه‌جا هستند؟
نورالدین آهی: چون فرهیخته، تأثیرگذار و امین آقای رئیس‌جمهور است

مجری: چرا پسر آقای پزشکیان مشاور و مسئول رسانه‌ای رئیس دفتر رئیس‌جمهور شدند؟
نورالدین آهی: چون مجرب‌تر و توانمند‌تر از ایشان نیافتیم

مجری: چرا عمه‌ی فرزندان آقای پزشکیان در همایش حضور داشتند؟
مشاور رئیس‌جمهور: چون ایشان نماد حضور عمه‌ها هستند و اساساً راهبرد دولت این بود که با حضور ایشان بی‌احترامی‌ها به عمه‌ها از سایه‌ی گیتی حذف شود.

مجری: چرا دایی فرزندان آقای پزشکیان مسئول قائم مقام دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور شدند؟
نورالدین آهی: مشخص است چون نماد حضور دایی‌ها هستند

مجری: چرا دوست آقای پزشکیان معاون پارلمانی دولت (شهرام دبیری) شدند؟
مشاور رئیس‌جمهور: چون نماد حضور دوست و رفیق‌ها بودند

مجری: چرا همتی، میدری، ظریف، عارف، قائم پناه و انصاری و ... در دولت مسئول شدند؟
نورالدین آهی: چون نماد جریان اصلاح‌طلب هستند

و ...

قدم اول: حضور هسته‌ی اصلی خانواده
قدم دوم: حضور فامیل (نسبی و سببی)
قدم سوم: حضور دوستان و هم‌شهری‌ها
قدم چهارم: حضور افراد وابسته به جریان اصلاح‌طلب
و ...

👈اگر ما خدای نخواسته، با اعمالمان طوری بکنیم که این ملت از ما جدا بشود و این‌ ملت ما را زیر سوال قرار بدهد که شما امروز که دستتان باز است یک نحو دیگر دارید عمل می‌کنید و جدا بشود از شما، این مسئولیت اسلام به عهده ماست. اسلام به انزوا کشیده می‌شود و آنهایی که با اسلام مخالف‌اند روی کار می‌آیند خدای نخواسته، و این مسئولیت به عهده ماست. قضیه، قضیه شخصی نیست که یک شخص بگوید خوب من یک همچو کاری می‌کنم به دیگران چه، این نیست مساله. سابق هم وقتی که یک طلبه کاری می‌کرد می‌گفتند طلبه‌ها این طورند، اگر خدای نخواسته، یک روحانی یک کاری می‌کردند می‌گفتند روحانیون این طورند. حالا دیگر مساله این طور است که اگر اسلام شکست بخورد به وسیله ماها شکست خورده است. اگر شما درست بشوید اسلام شکست نمی‌خورد، با درست شدن شما مردم درست می‌شوند، با مهذب شدن شما مردم مهذب می‌شوند.

امام خمینی(سلام‌الله‌علیه)؛ ۲۱ خرداد ۱۳۶۲


✍️نجوا

👈#یادداشت

💠@sobh_iran
👍59👏13👌3
👈بسته خبری



📌جلسه هماهنگی مدیران ارشد آب و برق در آبفای جنوب‌غربی تهران و بازدید‌های مرتبط

🔹جلسه‌ای با حضور دکتر پیمان فلسفی (نماینده محترم جبهه صبح ایران)، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و مدیران ارشد شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، شرکت توزیع برق، مدیران عامل آب و برق استان تهران، فرماندار اسلامشهر و مسئولان آبفای جنوب‌غربی استان تهران، با هدف، کاهش اثرات ناترازی انرژی برگزار شد.

🔹تأمین پایدار آب و برق را از اولویت‌های اساسی منطقه برشمرد و بر تقویت زیرساخت‌های آبرسانی و برق‌رسانی و همین‌طور اطلاع رسانی‌های به موقع به مردم تأکید کرد.



📌گزارش دکتر پیمان فلسفی از پیگیری‌های مسائل آب و برق اسلامشهر و واوان

🔹مسئله قطع آب اسلامشهر و واوان را فوراً به وزیر محترم نیرو منتقل کردم. با دستور ایشان، معاونین وزیر، مدیرعامل شرکت آبفای کشور، مدیرعامل و مدیران ارشد آبفای استان تهران، اسلامشهر و شرکت توانیر استان تهران، در بازدیدی میدانی از منطقه حضور یافتند و جلسه‌ای با حضور فرماندار، کارشناسان و مطالبه‌گران مردمی برگزار شد.


💠@sobh_iran
👍30👌1
2025/07/11 19:09:12
Back to Top
HTML Embed Code: