🔘شهید سلیمانی ستون هویتی کشور ما/ روایت حاج قاسم باید با زبانی شکوهمند و همطراز شخصیت او باشد
🔘«احمد شاکری» نویسنده و منتقد ادبی در بازدید از آثار عرضه شده نشر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه سی و ششم کتاب تهران گفت:
✒️نوشتن در مورد حاجقاسم، حرکت بر مدار ادبیات دفاع مقدس و ادبیات پایداری و انقلاب است. این گونههای مختلف ادبیات، نویسندگان و ناشران خاص خود را دارد و در این زمینه آثار زیادی هم منتشر شده است
✒️محبوبیت افراد در طول انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با هم متفاوت است و ادبیات تلاش کند با بازسازی و بازآفرینی شخصیتها به مدد رسانه و هنر، آنها را در طول تاریخ امتداد دهد.
✒️برخی شخصیتها حضور بیرونی خیلی موثری دارند و میتوانند از ادبیات بزرگتر باشند و ادبیات نسبت به شخصیتهایی مثل حاج قاسم که در تشییع او میلیونها نفر شرکت میکنند و به نوعی وزنه و ستون هویتی برای کشور ما هستند، بسیار متفاوت است.
✒️ادبیات در نسبت با آدمهایی که در قلوب مردم جای دارند، به نوعی خود نیازمند دریافت کمک است و شخصیت حاج قاسم و برخی شخصیتهای ملی از این نظر ممتاز است.
✒️شخصیت افرادی مثل شهید سلیمانی
✍️ به عنوان آدمهایی که جمع اضداد هستند، در معرض خطرات تحریف و اغراق قرار دارد و به راحتی توسط مردم درک نمیشوند..
✒️طبیعی است در مورد حاجقاسم یک جریانی در سالهای اخیر راه افتاد که تلاش کرد حاجقاسم را روایت کند ولی باید جایی برای هدایت، رصد و آسیبشناسی این جریان وجود داشته باشد و روی آثار فاخر سرمایه گذاری کند.
✒️روایت حاجقاسمها باید با زبانی شکوهمند و همطراز با شخصیت ایشان باشد و نقش دیگر مکتب حاج قاسم پایش روایتهای موجود و رساندن آنها به روایت تراز است.
✒️نکته دیگر اینکه تنها تولید کتاب نباید مسئله مکتب حاجقاسم باشد و این مجموعه باید یک بخش انضمامی اندیشه ای داشته باشد که بتواند در حوزه ادبیات داستانی و مستند نیز اندیشه کند و ظرفیتها و مسائل را بشناسد.
🔸 @Soleimany_ir ایتا |
بله |
سروش |
روبیکا |
آپارات |
ویراستی