Telegram Web Link
با مهربانی، برای صلح به نام سردشت

https://www.tg-me.com/Sopskf/7593


هفتم تیر، سی و هشتمین سالگرد بمباران شیمیایی سردشت را در حالی سپری کردیم که در تنور جنگ تحمیلی دیگر، گرفتار شده بودیم و اگر آتش بسی موقت و محتمل شکننده نبود، شاید امکان هیچ گردهمایی نمی یافتیم، همچنان که سفر عزیزانمان از حلبچه(شهر خواهرخوانده سردشت) و گرمیان انفال شده و نیز قلعه دیزه بمباران شده روزگاران جنگ نیز ملغی شد و حتی از پایتخت تازه رهیده از حملات صهیون ها و مرکز استان درگیر تهاجمات موشکی نیز مسئول و متولی ای به سردشت نیامد و خودمان ماندیم و عزم جزمی در پاسداشت..

در این وانفسای جنگ دگر که شاید بیش از همه، ما رنج و درد و مصیبتش را فهم می کردیم، فرصت غنیمت شمردیم تا خواست دو دهه ای خود[کنشگران صلح و محیط زیست] را اینبار که تجربه تلخ جنگ حتی شهرهای عمقی را بیش از خطوط مرزی گرفتار کرده بود، فریاد بزنیم تا بلکه چون همیشه ایام که عدم تکرار تجربه تلخ بمباران شیمیایی را در جهان خواستار بودیم،اینبار بر هوشمندی دیپلماسی ایرانی و هموندی ها در نلغزیدن در جنگی دگر که محتمل فاجعه بارتر از تمام جنگهای دیگر تاریخ می نمود، تٲکید ورزیم.

ما که در دوران جنگ طبق آمارهای رسمی فقط در شهر سردشت، حدود سه هزار بار بمباران هوایی و توپخانه ای را و آن هم با بمب ناپالم و اخربار با چند بمب شیمیایی تجربه کرده و درک عمیقی از زخم ناسور جنگ را دهه ها با خود همراه داشتیم، بهترین گزینه ممکن برای به پاخاستن و ادای مسئولیت پیشگیری از جنگی پربسامد بودیم و گرچه در همان صبح روز بیست و سوم خردادماه سال جاری نیز اولین موشک ها را در چندقدمی خود، بالاجبار پذیرا شدیم اما باید که برای صلح و پیشگیری از جنگی ویرانگر، مٲموریت خود ادا می کردیم چه اینکه، آن رسالت چند دهه ای ما بود و اما ندا، تمنا و صدای مان تا به امروز هم کمتر رسانه ای را جلب و جذب کرده بود و همان؛
شک مان به یقین تبدیل و از رسانه و بلندگوی آن ناامید می نمودیم و به ناچار خود به میدان آمدیم تا بلکه بشود از راه چشم، فریادها را منتقل کرد و همان شد که استراتژی سکوت فعال، کمک کرد تا تشتت آرایی که بود، مرتفع و به نحوی هم فهمی، همدلی های پیشرانی آفرید که از نماینده تا فرماندار، شورای تٲمین، ان جی اوها و کنشگران اجتماعی، اصناف و جوانان و ورزشکاران همراه شدند و در عصر هفتم تیر و شب متعاقب آن یعنی مصادف با روز جهانی مبارزه با سلاح کشتارجمعی و شیمیایی در همایش شب شعر و هنر #هەناسەیەک_بۆ_ژیان (نفسی برای زندگی)، آن اتفاق میمون و آن عزم جمعی نمود و خواست دو دهه ای کنشگران، یکباره در خواست ملی تبلور یافت و آنی شد که می بینید:

یک ملت، یک شهر،
با مهربانی برای صلح
...

تصاویری که می بینید خیل منادیان صلح شهر صلح و مهربانی- سردشت- اند که اینک، همدل، همراه، همگرا و همصدا برای استقرار صلح و پایداری آن، هم قسم شده اند و چشم انتظارشان در همت نماینده مردم در مجلس شورا، فرمانداری، شهرداری و همکاری و ابرام فعالان شهری بر عنوان شهر صلح و مهربانی و باورمندی و پای بندی بر الفبای آن در مراودات شهروندی و حرفه ای و شغلی و از همه مهمتر خانوادگی و کاری است و از آن سو نیز مجلس شورا، شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت کشور و ویژه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و سازمان برنامه و بودجه را به مدد می طلبند تا ضمن ثبت رویداد صلح سردشت، یاریگر خلق روزهای خوش برای سردشت و به کام توسعه و گردشگری صلح آن باشند.

چه بسا، شاید نمایندگی مقیم سازمان ملل متحد، دفتر یونسکو، یونیسف، یونیپ و... نیز در کنار سفارت کشورهای صلح دوست و نیز سایر نهادهای مرتبط بین المللی ویژه سازمان جهانی گردشگری نیز پای کار آمدند..

باشد که کارگذاری تابلوی جدید بر پیشانی شهر با عنوان "صلح و مهربانی"، و نیز همراهی شورای تٲمین و اداری شهرستان و استان و صدالبته انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری وراهبری های پژوهشی و رویدادمحور در پشت بند این خواست عمومی و تحقق شعار در عمل، راهبردهای پیشرانی پیش روی کنشگری ها و فریادهای صلح طلبی و کردار صلح منشی شهروندان سردشتی و خانواده شهدا و جانبازان به تصویر کشد...

صلح و مهربانی، مرام همیشگی همه باد🙏

٭با سپاس ویژه از مدیران و اعضای انجمن سەردەم سردشت برای تسهیلگری این رویداد تاریخی..
🌹❤️🌹
#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#بمباران_شیمیایی
#مصیبت_جنگ
#سردشت
#غم_بزرگ
#کار_بزرگ
#شهرصلح_و_مهربانی

@sopskf
💣 نفرین خدایان

جنگ نفرین خدایان نیست، جنگ نکبتی است دست ساز بشر.
جهنم جنگ را هرگز آذین نبندید، تاج فریب بر سر نگذارید و نار را نور نخوانید.

جنگ نباید که اتفاق بیفتد، هزار تدبیر پیش از افتادنش می توان کرد.

خرد آن را می راند. بی خردی آن را به خانه فرا می خواند.

✍️#عرفان_نظرآهاری‌
#تدبیر_به_جای_جنگ
#زخم_نویسی

@erfannazarahari

https://nooronaar.ir/product-61
Forwarded from فاطمه تمجیدی
گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران

موضوع:‌ نقش سمن‌های حوزه‌ی کودک و موزه‌های کودک در جنگ؛
باهدف جایگزینی جُنگ به جای جَنگ

(آموزش محافظت ازخویشتن درقالب گفتگو، در کارگاه‌های آموزشی هنر، قصه، بازی، نمایش خلاق و تکنیک‌های رنگ)


سخنران: سوسن نیک‌ذات
(مدیر و بنیانگذار نخستین موزه خصوصی و بین المللی سیار کودک در ایران)


مدیر نشست: مهتاب حاجی‌محمدی
(دبیر گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

نشست اول: چهارشنبه، ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴

نشست دوم: پنج‌شنبه، ۲۵ تیرماه ۱۴۰۴
ساعت ۲۰


حضور در این نشست، رایگان است.

لینک ورود به نشست:
https://meet.google.com/rnz-cdih-vve

https://www.tg-me.com/ipsan
Audio
پوشه‌ی شنیداری
نوزدهمین نشست گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران

موضوع:‌ نقش سمن‌های حوزه‌ی کودک و موزه‌های کودک در جنگ؛
باهدف جایگزینی جُنگ به جای جَنگ

(آموزش محافظت ازخویشتن درقالب گفتگو، در کارگاه‌های آموزشی هنر، قصه، بازی، نمایش خلاق و تکنیک‌های رنگ)


سخنران: سوسن نیک‌ذات
(مدیر و بنیانگذار نخستین موزه خصوصی و بین المللی سیار کودک در ایران)


مدیر نشست: مهتاب حاجی‌محمدی
(دبیر گروه صلح و کودک انجمن علمی مطالعات صلح ایران)

نشست اول: چهارشنبه، ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴
@ispsan
__
#بازنشر
@sopskf
◼️ «کم آوردن» حق مسلّم ماست!

✍️ احسان محمدی

◼️ما موجودات نحیفی هستیم؛ با ۳۲ دندان، ۲۰۶ قطعه استخوان، چند لیتر خون و یک مشت عصب و عضله!

تا قبل از کشف آتش و اسلحه هم یکی از خوشمزه‌ترین و آسان‌ترین طعمه‌ها برای خرس غارنشین، ببر دندان‌خنجری و شیرها بودیم.
نه سرعت زیادی داشتیم، نه پوست خشکی، نه می‌توانستیم استتار کنیم و نه حتی دندان و ناخنی که بتوانیم با آن دفاع کرد!

◼️بعد از هزاران سال، به واسطه خوردن قند و چربی بیش از حد، چاق، تنبل و ضعیف‌تر هم شده‌ایم، مهارت‌های شکار و زندگی در شرایط سخت را از دست داده‌ایم و با وجود همه پیشرفت‌های پزشکی، ویروسی مثل کرونا داشت منقرض‌مان می‌کرد!

اما این فقط بخشی از داستان است.

ما در این گوشه دنیا، به خاطر زندگی در جغرافیایی ناامن، اقتصادی متزلزل، آینده‌ای نامعلوم و تاریخی پر درد، هر روز اضطراب و استرس زیادی را تحمل می‌کنیم.

◼️ در زندگی شخص گاهی از جنگ‌هایی زخمی هستیم که نه آن را شروع کرد‌ه‌ایم و نه حتی در آنها شرکت کرده‌ایم. حتی در شبکه‌های اجتماعی از کسانی زخم می‌خوریم که هرگز آنها را ندیده‌ایم و فرصت بدی کردن به آنها را هم نداشته‌ایم، اما هر لحظه که اراده می‌کنند می‌توانند خنجر کینه و نفرت‌شان را به شکل کامنت تا دسته درون قلبمان فرو کنند!

◼️ مغز و روان ما برای تحمل این همه فشار مدرن، برای این همه مسابقه روزانه، برای این همه جنگِ دقیقه به دقیقه و اخبار بد از تغییرات اقلیمی تا دیدن استوری‌های خوش‌اندام و پولدار شدن کسی که از او بدمان می‌آید، آمادگی ندارد. تازه مدام به ما نصحیت می‌کنند که «قوی باش!» و ما هم در حالیکه خودمان جان نداریم به دیگران توصیه می‌کنیم «طاقت بیار!»

◼️ ما در عصر تلاطم زندگی می‌کنیم، عصر فشارهای ناجوانمردانه و توقعات بیش از حد. برای همین حق داریم گاهی کم بیاوریم، تسلیم شویم، زار بزنیم، قرص بخوریم، سپر بیندازیم، پتو را روی سرمان بکشیم و بخوابیم!
گاهی، گاهی...

کم آوردن در این عصر حق مسلم ماست. نه خودمان را سرزنش کنیم و نه کسی دیگر را بابت «گاهی» ضعیف شدن. زور زیاد است، زور زندگی، زور غم، فشار مسابقه و رقابت!

در گذشته هم رنج بوده، که حافظ سروده:

«اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد
من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم»

اما در گذر زمان، «ساقی سیم‌ساق» میکده‌ها که غم را ناک اوت می‌کرد، جای خودش را به موتوری‌های ساقی حواشی پارک‌ها داده که عرق سگی را در مشما به خلق می‌دهند و نه تنها «بنیاد غم» کَکَش نمی‌گزد، بلکه سالی چند هزار نفر هم کور می‌شوند!

البته منظور حافظ حتماً «ساقی آسمانی» بوده که «مِی آسمانی» به «جام آسمانی» می‌ریخته تا پدر «غم زمینی» را در بیاورد، ولی در عصر شک، همین را هم کم داریم؛ یعنی بیشترمان نه ایمان درست و حسابی داریم که دلمان قرص شود، نه توان و نایی برای جنگیدن با این همه غم و رنج! به همین خاطر لشکر غم می‌زند شل و پل‌مان می‌کند، یکسری می‌رویم پیش تراپیست، یکسری فحش می‌دهیم و بعضی‌هایمان هم دریچه را نگاه می‌کنیم و آه می‌کشیم! همین!

◼️در چنین روزگار و جغرافیای ناسازگاری به جای اینکه چشم انتظار نجات‌دهنده‌ای باشیم، لازم است با خودمان مهربان باشیم، دو دستی خودمان را در آغوش بگیریم و پناه خودمان شویم که خیلی وقت است پناهگاه‌ها را به زیرگذر و فروشگاه تبدیل کرده‌اند!
🖋️ @ehsanmohammadi95
2
رئوف آذری:

"خواهران و برادران افغان، در طول روزگاران و از صدقه سر سیاست گذاری های ناصواب قدرت ها، همواره با تجربه بحران مواجه بوده و بخش زیادی از زندگی شان، تحت الشعاع سیاست های دیگری، زایل شده است.

از همه آنان که در قانونگذاری، اجرا، نظارت و قضای این سرزمین، نقشی دارند، خالصانه طلب دارم جوری با پدیده افغان هراسی، برخورد کنند که دوست داریم جهان در قبال ایران هراسی، برخورد کند..

تمنا می کنم سال ها اندوخته مهربانی ایرانیان با این عزیزان زخم خورده از روزگاران را قربانی آدرس غلط برخی سیاست ورزان وقیح نکنید و بیشتر در اتخاذ سیاست ها و انتخاب قوانین و صدور بخشنامه ها درنگ کنید..

ما زخم خوردگان جنگ، آوارگی، بحران و تحریم، باید تا به امروز، فهم درستی از جهان و سیاست های تحمیلی اش را کسب کرده باشیم و چه نکوست که درس نکته های حاصل را به وقت خود، در جای خود و به اندازه مؤثر، مطمع نظر گیریم..

افغان های عزیز، در طی سال های حضور خود در کشور ما، نقش قابل توجهی در چرخش چرخ تولید، توسعه کشاورزی، صنعت و... داشته اند و ویژه بسیاری از مساحت فضای سبز شهری ما، مدیون محیط داری، پارک داری و پاک کرداری های شان است."

@sopskf
2
صعود به سبلان،
با مهربانی، برای صلح به یاد سردشت

۱۳ تیرماه ۱۴۰۴

باشگاە کوهنوردی قندیل سردشت


@sopskf
با مهربانی، برای صلح به یاد سردشت

https://www.tg-me.com/Sopskf/7611

گروه کوهنوردی قندیل سردشت، پسا شرکت فعال در مراسمات سالگرد بمباران شیمیایی -هفتم تیر
- ۱۳۶۶
طبق تقویم سالانه خود باتیمی هشت نفره، عزم صعود به قله سبلان کردند و در روزهای پنج شنبه و جمعه دوازدهم و سیزدهم تیرماە ۱۴۰۴،
مسیر سردشت تا تبریز،مشکین شهر، سبلان را پیموده و در طول مسیر نیز ضمن بهره گیری از برچسب شعار "سردشت، شهر صلح و مهربانی" بر پیشانی وسیله نقلیه خود، در طول مسیر جاده ای، به وقت حضور در کمپ و همچنین مسیر صعود و صعود بر قله نیز این خواست درازدامن کنشگران صلح و محیط زیست سردشت را مورد تٲکید مجدد قرار دادند.

اینجا و بر بام سبلان،
قله نوردان سردشت، با در دست گرفتن بنرهای حاوی "سردشت، شهر صلح و مهربانی" تحریر شده با چهارزبان کوردی، فارسی، عربی و انگلیسی، با مهرشان برای صلح و به نام سردشت، عزم و لطف خود را در قبال منش پیامبر گونه شهروندان سردشتی، به نمایش گذاشتند:

سەردەشت، شاری ئاشتی و دڵۆڤانی

سردشت، شهر صلح و مهربانی

سردشت، مدینة السلام و المَحبه

Sardasht, the city of Peace and Kindness

___
🌹❤️🌹

#بنیاد_توسعه_صلح_و_مهربانی
#نامهربانی_های_بزرگ
#بمباران_شیمیایی_سردشت
#یادبادها
#صلح_یاوری
#باشگاه_کوهنوردی_قندیل
#صعود_مناسبتی
#سبلان
#فریاد_صلح
#سردشت
#شهر_صلح_و_مهربانی

@sopsk
👤بدون میز و صندلی رهبر باش!
مهارت رهبری اثرگذار فراتر از نقش و عنوان رسمی

چگونه می‌توان در شرایط پرتنش، بدون تکیه بر جایگاه رسمی، افراد را برای پیشبرد اهداف جمعی همراه کرد؟ دورهٔ آنلاین #مهارت‌های_رهبری با تدریس دکتر ویشال گوپتا، استاد رفتار سازمانی در مؤسسه مدیریت هند (IIMA)، به همین پرسش پاسخ می‌دهد.

🔄این دورهٔ پرمخاطب که در پلتفرم #کورسرا بیش از ۲۰۰هزار شرکت‌کننده از سراسر جهان داشته، راهنمایی کاربردی برای #مدیران فرهنگی و غیرانتفاعی است.

👥مخاطبان این دوره می‌آموزند حتی اگر موقعیت مدیریتی رسمی ندارند چگونه بر پایهٔ شناخت درونی، تقویت هوش هیجانی و توسعهٔ ثبات روانی، دیگران را برای مواجهه با چالش‌ها بسیج کنند.

👁برای مشاهده و آغاز #رایگان این دوره، به لینک زیر مراجعه کنید. پس از ورود و انتخاب گزینه ثبت‌نام رایگان(Enroll for Free)، با کلیک روی گزینهٔ مستمع آزاد(Audit the course) و انتخاب زیرنویس فارسی، یادگیری را آغاز کنید.

🔗https://www.coursera.org/learn/leadershipskills

#معرفی_دورۀ_آموزشی #رهبری
@TasmimSchool
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👏2
Forwarded from محیط زیست برای همه (Esmaeel Bagherian)
چگونه_از_اثرات_ریزگردها_بر_سلامت.PDF
3.8 MB
چگونه از اثرات ریزگردها بر سلامت خود بکاهیم؟

پژوهشکده محیط زیست

@Geographers_Iranian


🍀 کانال محیط زیست برای همه
@hezarmasjedwatch
2
2025/07/11 22:04:21
Back to Top
HTML Embed Code: