Telegram Web Link
📣پخش قسمت سوم "مستندهای روزهای سخت مردان سخت" هم اکنون در لینک زیر:
https://www.skyroom.online/ch/iut_farhangi/spe
🔴 #آگهی
#تهران
#استخدام
#کارآموز

یک شرکت معتبر در زمینه نفت ، گاز ، پتروشیمی و پلیمر جهت تکمیل کادر خود نیاز به افراد واجد شرایط زیر دارد :

#مهندس_مکانیک :
آشنا به زبان انگلیسی و مجموعه نرم افزار های آفیس
متعهد ، مسئولیت پذیر و علاقه مند به کار گروهی
فارغ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه های معتبر کشور
آشنا به نرم افزار های نقشه کشی ( AutoCAD , CATIA , PDMS )

#مهندس_صنایع :
آشنا به زبان انگلیسی و مجموعه نرم افزار های آفیس
متعهد ، مسئولیت پذیر و علاقه مند به کار گروهی
فارغ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه های معتبر کشور
آشنا به متد های برنامه ریزی و کنترل پروژه

#مهندس_شیمی ، #مهندس_پلیمر ، #مهندس_نفت :
آشنا به زبان انگلیسی و مجموعه نرم افزار های آفیس
متعهد ، مسئولیت پذیر و علاقه مند به کار گروهی
فارغ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه های معتبر کشور
آشنا به فرایند های شیمیایی در پتروشیمی و آزمایشگاه ها
آشنا به شبیه سازی فرایند ( HYSYS , … )

#مهندس_برق_و_الکترونیک :
آشنا به زبان انگلیسی و مجموعه نرم افزار های آفیس
متعهد ، مسئولیت پذیر و علاقه مند به کار گروهی
فارغ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه های معتبر کشور
آشنا به سیستم های PLC و اتوماسیون

#مهندس_نساجی :
آشنا به زبان انگلیسی و مجموعه نرم افزار های آفیس
متعهد ، مسئولیت پذیر و علاقه مند به کار گروهی
فارغ التحصیل یا دانشجوی دانشگاه های معتبر کشور
ترجیحا گرایش تکنولوژی و علوم الیاف
آشنا به فرایند های تولید الیاف و ریسندگی

📌 متقاضیان ضروری است رزومه خود را به ایمیل [email protected] و یا شماره واتساپ 09217139537 ارسال نمایند .

🏛 @speiut
#معرفی_چهارمین_شرکت_نفتی
#شرکت_نفت_مناطق_مرکزی_ایران

⬅️معرفی کلی شرکت :
شرکت نفت مناطق مرکزی ایران که در سال ۱۳۷۷ تاسیس گردیده، یکی از پنج شرکت تولیدی نفت و گاز و دومین شرکت تولید کننده گاز کشور می باشد. این شرکت مسئولیت تولید و توسعه اکثر میدان های خشکی در محدوده جغرافیائی استانهای لرستان، کردستان، کرمانشاه، مرکزی، قم، ایلام، خراسان، آذربایجان غربی و شرقی، اردبیل، فارس، بوشهر، هرمزگان و چهارمحال بختیاری را بر عهده دارد و در حال حاضر نزدیک به نیمی از گاز مورد نیاز کشور را تأمین می نماید. شرکت نفت مناطق مرکزی ایران مسئولیت توسعه و تولید از ۸۰ میدان گازی و نفتی را بر عهده دارد که شامل ۵۱ میدان گازی و ۲۸ میدان نفتی و یک میدان گازی - نفتی می شود که تا کنون ۱۳ میدان گازی و ۱۳ میدان نفتی توسعه یافته و در مدار تولید هستند. ستاد این شرکت که مسئولیت سیاست گذاری و تدوین استراتژی تولید و توسعه را به عهده دارد در تهران و ستاد شرکتهای بهره برداری نفت و گاز شرق، غرب و زاگرس جنوبی به ترتیب در شهرهای مشهد مقدس، کرمانشاه و شیراز واقع است.


🏛 @Speiut
⬅️شرکت های تابعه :

🔵شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی :
محدوده فعالیت این شرکت در استان های فارس، هرمزگان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری با مرکزیت ستاد در شهرستان شیراز است که تولید از میدان های مستقل گازی در چهار منطقه عملیاتی نار و کنگان، آغار و دالان، سرخون و پارسیان و تولید نفت از میدان های جدید سروستان، سعادت آباد و انتقال به پالایشگاه شیراز به عهده دارد. بخشی از گاز تولیدی این شرکت جهت تزریق در میدان های شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و بخش عمده آن به پالایشگاه های شرکت ملی گاز ایران و مایعات گازی آن نیز به پالایشگاه های شیراز، بندرعباس، پارسیان، فجرجم و جهت صادرات به بندر طاهری ارسال می شود.

منطقه عملیاتی نار و کنگان :
عمده تولید گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی از میدان های این منطقه صورت می گیرد که شامل دو میدان نار و کنگان است و سالانه حدود ۲۷ میلیارد متر مکعب گاز مورد نیاز کشور از این منطقه تأمین می شود.

میدان گازی نار
میدان گازی نار در مجاورت میدان کنگان و در نزدیکی شهر جم در استان بوشهر قرار گرفته است. مایعات گازی میدان پس از جداسازی آب به پالایشگاه فجر جم ارسال می شود. همچنین به منظور برداشت حداکثری گاز از این میدان، پروژه احداث ایستگاه تقویت فشار برای تامین فشار ورودی پالایشگاه اجرا و در سال ۱۳۸۸ راه اندازی شده و قادر است روزانه حدود ۳۵ میلیون مترمکعب مایعات گازی را متراکم و به پالایشگاه فجرجم ارسال نماید.

میدان گازی کنگان
این میدان در فاصله ۱۶۰ کیلومتری جنوب شرقی بوشهر و در نزدیکی شهرکنگان واقع شده است و در زمره بزرگترین میدان های خشکی گازی خاورمیانه به شمار می رود. توان تولید سالانه این میدان بالغ بر ۱۸ میلیارد متر مکعب گاز و ۴میلیون بشکه میعانات است.

منطقه عملیاتی آغار و دالان :
این منطقه شامل دو میدان گازی که در استان فارس قرار دارند و جزء میدان های بزرگ کشور محسوب می شوند. تولید سالانه این میدان ها حدود ۱۴ میلیارد مترمکعب گاز است که در پالایشگاه فراشبند فرآوری شده و بخشی از آن جهت تزریق در میدان های نفتی کشور به شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و بخش دیگر نیز جهت مصرف کشور به خط لوله سراسری گاز ارسال می شود.

منطقه عملیاتی سرخون و گشوی جنوبی :
این منطقه شامل میدان های گازی سرخون و گشوی جنوبی است. در حال حاضر تنها میدان فعال این منطقه میدان سرخون با ظرفیت تولیدی سالانه حدود ۳ میلیارد متر مکعب جهت تأمین بخشی از نیاز گاز کشور تولید می شود. میدان گازی سرخون در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی بندرعباس واقع شده است.

میدان گشوی جنوبی :
این میدان در شمال شرقی بندرعباس قرار دارد و پیش بینی می شود در سال ۱۳۹۶ با دبی ۱۴ / ۲ میلیون مترمکعب، در مدار تولید قرار گیرد. همچنین توسعه میدان گشوی جنوبی در برنامه این شرکت لحاظ شده است.

منطقه عملیاتی پارسیان :
این منطقه عملیاتی شامل ۴ میدان گازی به نام های شانول، هما، وراوی و تابناک است که در مجاورت شهرهای لامرد، مهر و خنج در استان فارس قرار دارند، سالانه حدود ۳۰ میلیارد متر مکعب از این میدان ها تولید و در پالایشگاه پارسیان تصفیه و جهت مصرف در کشور به خط لوله سراسری انتقال گاز ارسال می شود. همچنین میعانات ارزشمند استحصالی از این میدان ها ۱۲ میلیون بشکه در سال است.

منطقه عملیاتی سروستان/ سعادت آباد :
این منطقه در مجاورت شهرستان سروستان قرار گرفته که دارای کارخانه بهره برداری، نمک زدایی و تقویت فشار و تزریق گازوآب است. سالانه حدود2.5 میلیون بشکه نفت از این میدان ها تولید و جهت پالایش به پالایشگاه شیراز ارسال می شود.

میدان نفتی خشت
این میدان در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی کازرون و در مجاورت شهر کنار تخته واقع شده است. تاسیسات نمک زدایی، ایستگاه تقویت فشار گاز جهت تزریق گاز به درون چاه های نفتی، تاسیسات پمپاژنفت به بندر گناوه، شیرین سازی و تثبیت فشار بخار نفت در آن احداث خواهد شد. پیش بینی می شود با تکمیل و توسعه این میدان سالانه حدود ۱۱ میلیون بشکه نفت تولید و به مبادی صادراتی ارسال شود.

🏛 @Speiut
🔵شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق :
فعالیت این شرکت در محدوده استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی با مرکزیت ستاد در شهرستان مقدس مشهد انجام میگیرد که شامل، تولید گاز از میدان های خانگیران و گنبدلی است و گاز مورد نیاز شمال و شرق کشور را تامین می نماید.گاز تولیدی و مایعات گازی استحصالی نیز به پالایشگاه گاز خانگیران (شهید هاشمی نژاد) ارسال می شود.

منطقه عملیاتی خانگیران :
منطقه خانگیران در ۲۵ کیلومتری شمال غربی شهر مرزی سرخس و ۱۳۵ کیلومتری شمال شرقی شهر مشهد مقدس واقع شده است. گاز تولیدی این منطقه سالانه حدود ۱۸ میلیارد متر مکعب گاز می باشد و در پالایشگاه شهید هاشمی نژاد تصفیه می شود. بخش عمده گاز مورد نیاز شمال شرق کشور از این منطقه عملیاتی تأمین می شود.

🔵شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب :
محدوده فعالیت این شرکت استان های کرمانشاه، ایلام، خوزستان و لرستان با مرکزیت ستاد در شهرستان کرمانشاه است که شامل بهره برداری از میدان های نفتی و گازی در مناطق عملیاتی چشمه خوش، دهلران سرکان / ماله کوه، نفت شهر و تنگ بیجار می باشد. نفت تولیدی میدان های سومار، نفت شهر، سرکان و ماله کوه به پالایشگاه کرمانشاه و نفت میدان های دزفول شمالی به مبادی صادرات و نیز به پالایشگاه های شمالی کشور جهت فرآورش و مصرف داخلی ارسال می شود. در حال حاضر این شرکت قادر است روزانه ۷ میلیون متر مکعب گاز و ۲۰۰ هزار بشکه نفت تولید نماید.

مرکز بهره برداری و نمک زادیی چشمه خوش :
واحد بهره برداری چشمه خوش واقع در ۵۲ کیلومتری شهرستان دهلران از توابع استان ایلام می باشد که با ظرفیت اسمی روزانه ۱۳۰ هزار بشکه (۷۵ هزار بشکه نفت شیرین و ۵۵ هزار بشکه نفت نمکی) نفت تولیدی میدان های آبان، چشمه خوش، پایدار، پایدارغرب و دالپری را فرآورش و به واحد بهره برداری شماره ۳ اهواز و تلمبه خانه ی شهید چمران و شیرآب ارسال می نماید. نفت ارسالی واحد چشمه خوش در نهایت به منظور صادرات از طریق پایانه نفتی به جزیره خارگ و تامین خوراک پالایشگاه ها ارسال می شود. همچنین واحد نمک زدایی چشمه خوش در سال ۱۳۸۵ با ظرفیت اسمی ۷۵ هزار بشکه راه اندازی شده است.

مرکز بهره برداری و نمک زدایی دهلران :
واحد بهره برداری دهلران در فاصله ۲۰ کیلومتری جنوب غرب شهرستان دهلران از واحد توابع استان ایلام قرار داردکه با ظرفیت اسمی ۵۵ هزار بشکه در روز، نفت تولیدی میدان های دهلران و دانان را پس از فرآورش و شیرین سازی به واحد چشمه خوش ارسال میکند. همچنین واحد نمکزدایی دهلران در سال ۱۳۹۳ با ظرفیت اسمی ۵۵ هزار بشکه راه اندازی گردیده است.

مرکز بهره برداری سرکان / ماله کوه :
واحد بهره برداری سرکان / ماله کوه در فاصله ۱۵ کیلومتری شهرستان پلدختر از توابع استان لرستان قرار دارد که با ظرفیت اسمی ۳۰ هزار بشکه در روزنفت تولیدی را پس از فرآورش و شیرین سازی به تلمبه خانه برداپی و از آنجا به پالایشگاه کرمانشاه ارسال می نماید.

مرکز بهره برداری و نمک زادیی نفت شهر :
واحد بهره برداری نفت شهر که در فاصله ۲۲۰ کیلومتری غرب کرمانشاه و ۶۰ کیلومتری شهرستان قصرشیرین قرار دارد، نفت تولیدی میدان نفت شهر را پس از فراورش، شیرین سازی و نمک زدایی به تلمبه خانه نفت شهر ارسال می نماید که در نهایت بخشی از خوراک پالایشگاه کرمانشاه را تامین می کند.

مرکز بهره برداری تنگ بیجار و کمانکوه :
مرکز بهره برداری تنگ بیجار و كمانکوه در فاصله ۷۰ کیلومتری شهر ایلام قرار دارد. فاز اول این مرکز در سال ۱۳۸۶ به بهره برداری رسید. ظرفیت این مرکز فراورش روزانه ۷ میلیون مترمکعب گاز می باشد که پس از جمع آوری ، به پالایشگاه گاز ایلام ارسال و میعانات گازی نیز توسط یک خط لوله ۶ اینچ به پالایشگاه ایلام منتقل می شود.

منطقه عملیاتی سراجه قم :
میدان گازی سراجه در فاصله ۵۰ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان قم و در فاصله ۱۴۰ کیلومتری تهران قرار دارد. وسعت میدان حدود ۱۲۵ کیلومتر مربع می باشد. میدان سراجه در سال ۱۳۳۷ با حفر چاه شماره ۲ کشف شد و تولید از آن از سال ۱۳۳۸ آغاز گردید. این میدان با توجه به نزدیکی به پایتخت و خطوط لوله سراسری انتقال گاز و شرایط مخزنی، بهترین گزینه برای ذخیره سازی گاز در ماه های گرم سال و استفاده از آن ها در ماه های سرد سال است. این پروژه اولین تجربه ذخیره سازی گاز در ایران می باشد.

🏛 @SPEIUT
⬅️ مدیریت های ستادی شرکت :

با توجه به مسئولیت های گوناگون شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در قسمت‌های مختلف نیاز به وجود مدیریت‌های مختلف به صورت ستادی در این شرکت مورد نیاز بوده است .
در ادامه به معرفی مختصر بعضی از مدیریت های ستادی این شرکت می پردازیم .

مدیریت امور فنی
در مدیریت امور فنی تلاش می گردد تا اهداف توسعه ای تولیدی میادین نفت و گاز تحقق یابد به طوری که تلاش می گردد سیاست ها و استراتژی های کلان شرکت به طوری تدوین شود که در راستای تولید حداکثری از میادین مشترک نفت و گاز و همچنین تولید صیانتی از دیگر میادین نفت و گاز تحت مدیریت شرکت باشد .

مدیریت تولید و پشتیبانی
مدیریت تولید و پشتیبانی با تاسیس شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به جهت سرپرستی هدایت و نظارت بر کلیه فعالیت‌های مرتبط با تولید نفت و گاز در این شرکت ایجاد گردیده است و تا به امروز به این رسالت خود پایبند بوده است .

مدیریت مهندسی و ساختمان
مدیریت مهندسی و ساختمان یکی از مجموعه های محوری شرکت نفت مناطق مرکزی ایران است فعالیت این مدیریت با شروع کار شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در طراحی و احداث تاسیسات مختلف نفت و گازی بوده است . همچنین اجرا و ارائه خدمات فنی و مهندسی و کنترل طرح ها و پروژه های مرتبط با نگهداشت و افزایش تولید از میادین موجود نیز به عهده این مدیریت می باشد .

⬅️ادارات ستادی:

بهداشت، ایمنی، محیط زیست

پژوهش و توسعه:
‌این اداره، نخست در سال ۱۳۷۸ در شرکت ملی نفت و سپس در باقی شرکت¬های تابعه¬ی آن تاسیس شد که هدفش حل مشکلات صنعت، ایجاد زمینه¬های رشد خلاقیت و نوآوری در صنعت، بکارگیری پتانسیل تحقیقاتی کشور (دانشگاه¬ها و مراکز تحقیقاتی) در تهیه و ارتقاء فناوری¬های مورد نیاز صنعت می¬باشد. این اداره دارای کمیته های تخصصی و شورای پژوهش است.

امور حقوقی و قراردادها:
این اداره مستقیما زیر نظر مدیر عامل در سه بخش امور حقوقی، امور قراردادها و خدمات امور قراردادها فعالیت می¬کند.

روابط عمومی:
روابط عمومی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران همواره تلاش داشته است تا ضمن آگاهی از سیاستها و اهداف کلان شرکت و شناخت و بهره‌گیری مناسب از توان مجموعه، فعالیتهای ارتباطی، پژوهشی، انتشاراتی و تبلیغاتی خود را برای رسیدن به اهدافی نظیر ایجاد پل ارتباطی بین بدنة سازمان و مدیریت، یا سازمان های مختلف، اجرای سیاست¬های اطلاع رسانی دولت و ... تنظیم کند.

فناوری اطلاعات و ارتباطات:
این اداره با هدف توسعه بهره¬وری از فناوری های نوین اطلاعاتی و ارتباطاتی و با بکارگیری مباحث مدیریتی نظیر سیستم های اطلاعات مدیریت، سیستم های پشتیبانی تصمیم گیری، برنامه ریزی سازمانی، مدیریت ارتباطات و امنیت اطلاعات و ... نقش مهمی را در سطح شرکت دارد. این اداره دارای سه واحد شبکه و ارتباطات، نرم افزار و سخت افزار میباشد که واحد اول مسئولیت هایی مانند راه اندازی و مدیریت سرور ها، واحد دوم مسئول گروه تحقیق و توسعه و گروه پشتیبانی فنی نرم افزار ها، و در آخر واحد سوم که مسئول تامین، راه اندازی، نگهداری و تعمیرات کلیه سخت افزار های کامپیوتر بر عهده¬اش است. این اداره در ارتباط با تولید نفت با سایر واحد ها نظیر سیستم جامع آمار و تولید و توزیع نفت و گاز، نرم افزار های فنی مهندسی، سیستم گزارشات روزانه حفاری و زمین شناسی و پشتیبانی سخت افزاری دکل های حفاری همکاری میکند.

بازرسی و حفاظت فنی:
این اداره در محدوده ی وظائف نظارتی و بازرسی از تاسیسات شامل کلیه تجهیزات و بخش هایی می-باشد که در شرح وظایف سازمانی و الزامات استاندارد های طراحی تاسیسات مشخص گردیده است. مهمترین فعالیت های این اداره به چهار بخش با هدف یکپارچگی و تداوم تولید پایدار تقسیم بندی می شوند:
1. بازرسی بر اجرای طرح ها و پروژه ها مطابق با استاندارد
2. بازرسی کالاهای خارج از کشور
3. بازرسی خطوط لوله
4. حفاظت فنی و خوردگی فلزات

🏛 @Speiut
🌍لینک ها :
سایت شرکت نفت مناطق مرکزی ایران :
www.icofc.ir
شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی :
www.szogpc.com
شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب :
www.wogpc.ir
شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق :
www.eogpc.ir
اداره پژوهش و توسعه :
randd.icofc.ir

🏛 @Speiut
#معرفی_پنجمین_شرکت_نفتی
#شرکت_نفت_گاز_پارس

📍معرفی شرکت :
شرکت نفت و گاز پارس به عنوان یکی از شرکت‌های فرعی شرکت ملی نفت ایران در اول دی ماه 1377 تأسیس گردید. این شرکت مسئولیت توسعه کلیه فازهای میدان گازی پارس جنوبی و توسعه میادین گازی پارس شمالی، گلشن و فردوسی را دارا می‌باشد. این شرکت با بهره گیری از توان بیش از 60 هزار نیروی توانمند کشورمان ایران همراه در تلاش است تا بهترین عملکرد را از خود به نمایش بگذارد .

⬅️میدان پارس شمالی :
ميدان گازي پارس شمالي يكي از بزرگترين ميادين مستقل گازي كشور ميباشد. اين ميدان كه در سال 1346 هجري شمسي كشف گرديده است در فاصله 120 كيلومتري جنوب شرقي بوشهر در فاصله 10 تا 15 كيلومتري از ساحل و در عمق 4000 متري واقع شده است.
ميزان ذخيره گاز در اين ميدان حدود 1668 ميليارد متر مكعب برآورد شده و حجم گاز قابل توليد حدود 1337 ميليارد متر مكعب تخمين زده شده است. بر اساس آخرين مطالعات مخزن پارس شمالي ,توسعه اين ميدان جهت 4 فاز به ظرفيت هر يك 900 ميليون فوت مكعب امكان پذير خواهد بود. در اين راستا توليد تا 20 ميليون تن در سال LNG از اين ميدان پيش‌بيني مي‌گردد.

⬅️میادین گازی گلشن و فردوسی :
ميزان گاز قابل استحصال این مخزن 25 تريليون فوت مكعب برآورد گرديده است. ميدان فردوسی در فاصله 190 كيلومتري جنوب شرقي بوشهر و 85 كيلومتري از ساحل در خليج فارس قرار دارد. ميزان گاز قابل برآورد استحصال در اين ميدان 8/8 تريليون فوت مكعب برآورد شده است. پیش بینی گاز توليدي معادل 500 ميليون فوت مكعب در روز است.

⬅️میدان گازی فرزاد A و B :
تاسیسات فراساحلی این پروژه در فاصله تقریبا ۱۰۰ کیلومتری نوار ساحلی قرار داشته و تاسیسات خشکی آن در ۸۰ کیلومتری شرق بوشهر و در منطقه بریکان قرار می گیرد. این پروژه ها شامل تکمیل عملیات اکتشافی شامل برداشت، پردازش و تفسیر اطلاعات لرزه نگاری سه بعدی، تهیه برنامه جامع برای توسعه اين ميادين و ارسال محصول به پالایشگاه خشکی و نهایتا خط لوله سراسری گاز میباشد .

🏛 @SPEIUT
⬅️میدان گازی پارس جنوبی :

معرفی :
ميدان گازي پارس جنوبي (با نام گنبد شمالي در سمت قطر)،یکی از بزرگترين منابع گازي مستقل جهان است که در بین قطر و ایران مشترک میباشد و به فاصله حدود 100 كيلومتري ساحل جنوبي ايران قرار دارد. مساحت اين ميدان 9700 كيلومتر مربع بوده كه بخش متعلق به ايران 3700 كيلومتر مربع ميباشد.
ميدان مشترك گازي پارس جنوبي، با دارا بودن14/2 هزار ميليارد متر مكعب گاز درجا (معادل 8% كل ذخاير گاز جهان و 47% ذخائر گاز شناخته شده كشور)، 19 ميليارد بشكه ميعانات گازي، 7.5 ميليارد بشكه نفت خام در لايه‌هاي نفتي و وجود بزرگترين منبع هليوم، از نظر ارزش اقتصادي داراي جايگاه بي‌نظير و منحصر به فردي در اقتصاد ملي كشور مي باشد.

طرح توسعه فاز ١:
طرح توسعه فاز 1 میدان گازی پارس جنوبی با عقد قرارداد با شرکت پتروپارس در سال 1376 شروع گردید و با نظر به احقاق اهدافی همچون توليد روزانه 28/3 ميليون متر مكعب گاز طبيعي ، 40 هزار بشكه ميعانات گازي جهت صادرات و 200 تن گوگرد شروع به فعالیت گردید . تاسیسات دریایی این فاز متشکل از دو سكوي توليد با 12 حلقه چاه، يك سكوي فرآورش و يك سكوي مسكوني براي اسكان برای خدمه و خطوط لوله متعدد در کنار تاسیسات ساحلی شامل واحدهاي دريافت و جداسازي گاز و ميعانات گازي و دستگاه های شيرين سازي، نم‌زدايي، مركپتان زدايي بخش عملیاتی طرح را شامل میشوند .

طرح توسعه فاز 2 و3 :
عملیات توسعه فازهای ۲ و ۳ پارس جنوبی در مهر ماه ۱۳۷۶ با گروه توتال پارس جنوبی و همچنین شرکت‌های گاز پروم روسیه و پتروناس مالزی منعقد گردید که در این قرارداد اهداف زیر دنبال می‌گردد :
تولید روزانه ۵۶.۶ میلیون متر مکعب گاز طبیعی ، ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی و ۴۰۰ تن گوگرد .
به جهت تحقق اهداف طرح دو سکوی تولید و برداشت گاز متشکل از ۲۰ حلقه چاه در بخش دریایی و همچنین تاسیس پالایشگاه فازهای ۲ و ۳ در زمینی به مساحت ۱۵۰ هکتار در تاسیسات ساحلی احداث گردیده است.

طرح توسعه فاز 4 و 5 :
قرارداد توسعه فازهای ۴ و ۵ میدان گازی پارس جنوبی در ۱۳۷۹ به کنسرسیوم متشکل از شرکت‌های شرکت ایتالیایی ENI ، پتروپارس و نیکو منعقد گردید که در آن اهداف تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز طبیعی‌ ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی ، یک میلیون تن تولید سالیانه اتان و ۱.۵ میلیون تن گاز مایع یا ال پی جی به منظور صادرات در کنار ۴۰۰ تن گوگرد می باشد در این رابطه دو سکوی تولید در فاصله حدود یکصد کیلومتری ازساحل که هر کدام دارای دوازده چاه جهت تولید یک میلیون فوت مکعب گاز در روز و تفکیک کننده سازه میباشند از تأسیسات دریایی طرح می باشند همچنین در تاسیسات ساحلی شرکت در این بخش دارای تاسیسات جداسازی و تصفیه گاز مایع ، واحد تصفیه گاز اتان ، بازیافت دانه بندی گوگرد و دیگر تأسیسات ساحلی مرتبط می‌باشد .

🏛 @SPEIUT
2025/07/07 20:17:21
Back to Top
HTML Embed Code: