This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
بهتر از همه شون همینه😳چقدر خوش شانس باشی که همزمان هم خورشیدگرفتگی باشه هم یه هواپیما از جلوش رد بشه😳


بیشتر کلیپ های منتشر شده در فضای مجازی رو واستون گذاشتیم😋از دیدنشون لذت ببرید، اگه هم مایل بودین بگید تا عکس هارو هم بفرستم، ولی اصلش به همین ویدیو هاست.

@sruastronomy
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
چند شب پیش با تلسکوپ 16 اینچ به رصد ماه پرداختیم🌓🔭اینم نتیجه کار🤩جاتون خالی بود حقیقتا




در راستای ترویج علم، برای عموم مردم تلسکوپ های 8،10،14،16 اینچ فراهم کردیم تا بطور رایگان به رصد ماه بپردازند. 29 فروردین 1403. گنبد مینا. راصد:(ادمین)

@sruastronomy
انجمن نجوم دانشگاه شهید رجایی تهران
از بطلیموس تا انیشتین.pdf
معرفی کتاب «از بطلمیوس تا انیشتین»📙

در این کتاب، شما با انقلاب عظیم و کم نظیری در تغییر نگرش و تفکر بشر نسبت به جهان مواجهه خواهید شد. سفری علمی و هیجان‌انگیر از جهشی در نگرش کلاسیک و مطابق عقل سلیم در مورد جهان به دیدگاهی حیرت‌انگیز و ورای عقل سلیم که می گوید: «جهان سرآغاز دارد، اما مرکز ندارد»!

انسان بنا بر سرشت خود، همیشه سوال‌هایی بنیادی را از خود می پرسد که یکی از مهمترین و بنیادی‌ترین این سوالات این است: جهان چگونه به وجود آمده و چگونه کار می کند؟  کیهان‌شناسی شاخه‌ای از علم فیزیک است با محوریت پاسخ دادن به این سوالات. کنجکاوی انسان در مورد آسمان شب، خورشید و ماه از هزاران سال قبل و حتی در دوران غارنشینی آغاز شده است. تاریخ کیهان‌شناسی با افزایش روز افزون درک آدمی از کیهان مشخص می شود و این داستان از ۶۰۰۰ سال قبل شروع شد.

انسان‌ های اولیه بیابانگرد بودند، آنها برای ایجاد نظم در زندگی خود نیازمند شناخت چرخه های طبیعت، از جمله روز و شب، تغییر شکل ماهانه اهله قمر و تغییر فصل‌ها بودند. در واقع آنان به تقویم نیاز داشتند و بدین ترتیب دانش کیهان‌شناسی شروع شد. شواهد متعددی نشان می دهد که انسان‌های اولیه، آسمان‌ها را نظاره می کردند و نقش حرکت خورشید، ماه و سیارات را از میان ستارگان می کشیدند. نقش‌های کشیده شده باستانی بدست آمده حاکی از آن است که حدود ۶ هزار سال پیش، برخی صورت های فلکی  شناخته شده بودند. احتمالاً مشاهده حرکات اجسام آسمانی، انسان‌های اولیه را وادار کرده باشد تا افسانه هایی درموردشان بسازد.
----------------------------
#معرفی_کتاب #از_بطلمیوس_تا_انیشتین
@sruastronomy
2024/05/15 02:13:23
Back to Top
HTML Embed Code: