Telegram Web Link
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

مقاله هفته:
تضمین کیفیت یادگیری مجازی، استانداردسازی محتوای یادگیری بر اساس اصول آموزش

پژوهشگر:
دکتر مهدی اسلام پناه

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
JEI1932391710880200 (1).pdf
656.7 KB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کتاب هفته:
راه حل هایی رادیکال برای یادگیری الکترونیکی، نوآوری هایی کاربردی برای تکنولوژی های آموزشی آنلاین

سال انتشار اثر: ۲۰۲۰

@ssmovahed2
👇👇👇👇👇👇
Lecture_Notes_in_Educational_Technology_Daniel_Burgos_Radical_Solutions.pdf
5.5 MB
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

مریم وقت رفتن است!

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

آدینه به خیر و خوشی👋

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

اولین روز هفته بخیر 🙏

روستای ده بالا، استان یزد


@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

جذاب
سون باند

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🌟🌟🌟🌟🌟🌟

کلیپ هفته:
کاربرد فناوری های نوین در آموزش ترکیبی دانش آموزان در دوران کرونا

www.tg-me.com/ssmovahed2
👆👆👆👆👆👆👆

بازپخش از کانال:
یادگیری، بالندگی، توسعه
🔸"استفاده هدفمند از تلفن همراه، سطح یادگیری دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد"

مطالعه جدید سازمان بین‌المللی همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) نشان می‌دهد استفاده هدفمند از تلفن‌های همراه در هنگام تدریس، می‌تواند سطح یادگیری را در دانش آموزان افزایش دهد.

بر اساس این مطالعه، مزایای استفاده از تلفن‌های همراه برای یادگیری دروس مدرسه، از زمان همه‌گیری کرونا ثابت شده به طوری که دانش‌آموزانی که در آن زمان روزانه یک تا پنج ساعت با استفاده از تلفن همراه درس می‌خواندند، نسبت به دیگر دانش‌آموزان بازدهی بیشتری در یادگیری داشتند.

این مطالعه می‌گوید ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در مدرسه راه‌حل مناسبی نیست زیرا به طور متوسط ​​از هر ده دانش‌آموز، سه نفر با وجود ممنوعیت‌ها، مخفیانه از تلفن همراه خود استفاده می‌کنند. از سوی دیگر ثابت شده دانش‌آموزانی که در مدرسه مجاز به استفاده از گوشی‌های هوشمند نیستند، ترجیح می‌دهند شب‌ها تلفن همراه خود را در حالت بی‌صدا قرار ندهند.

همزمان OECD نسبت به فقر یادگیری در بین دانش‌آموزانی که از تلفن همراه خود در کلاس برای اهداف خصوصی استفاده می‌کنند، هشدار داده است.

بر اساس مطالعه این سازمان، دانش‌آموزانی که مرتبا با تلفن‌های همراه حواسشان پرت می‌شود، به اندازه سه‌چهارم یک سال تحصیلی از یادگیری باز می‌مانند. این امر به‌ویژه در میان کسانی که بیش از یک ساعت در روز و در طول کلاس، با تلفن همراه خود مشغول هستند، مشهود است.

این مطالعه همچنین نشان می‌دهد که بسیاری از جوانان بیش از حد به تلفن‌های هوشمند خود وابسته هستند. مثلا در فرانسه، ۴۳ درصد از دانش آموزان وقتی به تلفن همراه خود دسترسی ندارند، احساس ترس و اضطراب می‌کنند، کمتر از زندگی خود راضی هستند و بازدهی کمتری در یادگیری دروس دارند.

هلند، بریتانیا و نیوزلند از جمله کشورهایی هستند که در حال حاضر تلاش می‌کنند استفاده از تلفن‌های همراه را در مدارس ممنوع کنند. در فوریه ۲۰۲۴ نیز وزیر آموزش ایالت شلسویگ هولشتاین آلمان خواستار ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در مدارس شد.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
حمیدرضا شاهسون، دبیر شورای طرح «پاد» جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران در گفتگو با «وطن امروز» گفت مصرف سیگار به دلیل کم‌توجهی نسبت به جلوگیری از استعمال آن با راهکارهای کارشناسی و فرهنگی در کشور در حال افزایش است و سن مصرف سیگار اکنون در کشور به کودکان دبستانی رسیده است. شاهسون گفت صرف دخانیات، سیگارهای الکترونیکی و سایر مخدرها برای دختران هم به سنین پایین آمده است و مصرف سیگار نوجوانان و جوانان بین سنین ۱۴ تا ۱۸ سال ۱۳۳ درصد افزایشی شده که این آمار نیز برای چند سال گذشته است. دبیر شورای طرح «پاد» افزود افزایش سه برابری تولید سیگار در ایران بیانگر رشد بسیار بالای استعمال دخانیات در کشور است.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔸وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت ابراهیم رئیسی «مرگ سند ۲۰۳۰ یونسکو اجرا شده»، اعلام کرد که این سند «به طور کامل از جریان برنامه‌ریزی کشور کنار گذاشته شده است».

🔸رضا مرادصحرایی روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه، با بیان اینکه این سند «از خارج به ما دیکته شده»، در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران، گفت: «در سند ۲۰۳۰ مواردی وجود داشت ... مانند برابری جنسیتی» و مدعی شد که برابری جنسیتی «بر خلاف فرهنگ ایرانی» است.

🔸«سند ۲۰۳۰» یونسکو ناظر به آموزش محیط زیست، برابری جنسیتی و فرصت‌های برابر اجتماعی برای زنان و مردان، حقوق بشر، رفع تبعیض از اقلیت‌ها، احترام به تنوع فرهنگی و ترویج آموزش بین فرهنگی، کنار گذاشتن گفتمان هویتی بسته، تربیت نسل جدید با نگاه شهروند جهانی، فرهنگ صلح و عدم خشونت است.

🔸ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران، شهریور سال ۱۴۰۰ در یک سخنرانی در اجلاس یونسکو، علیه سند تحول آموزشی این سازمان معروف به «سند ۲۰۳۰» سخنرانی کرد و آن را دارای «رویکردهای سکولار» دانست.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔵 لیست ابزارهای هوش مصنوعی رایگان برای پژوهش

سایت
typeset.io
🟡
پاسخ به سوال بر اساس مقالات
🟡 ساخت جدول اطلاعات از فایل مقاله
🟡 دستیار مطالعه مقاله
🟡 بازنویسی متن

سایت
researchrabbit.ai
🟡 د
سته بندی مقالات
🟡 پیدا کردن و اتصال مقالات مشابه

سایت
glasp.co
🟡 یادداشت برداری از مقالات

ابزار
copilot.microsoft.com
🟡
جستجو با هوش مصنوعی
🟡 سوال و جواب از فایل و سایت
🟡 دستیار مطالعه مقاله
🟡 درک و توضیح تصویر

سایت
gemini.google.com
🟡
جستجو با هوش مصنوعی
🟡 درک و توضیح تصویر

سایت
semanticscholar.org
🟡
جستجوی مقاله
🟡 پیدا کردن مقالات مشابه

سایت
consensus.app
🟡 پاسخ به سوال براساس مقاله

سایت
elicit.com
🟡
پاسخ به سوال بر اساس فایل مقاله
🟡 استخراج لیست مفاهیم برای مقاله
🟡 استخراج اطلاعات از مقالات

سایت
scite.ai
🟡 استناد جملات به مقالات

سایت
connectedpapers.com
🟡 پیدا کردن مقالات مشابه

سایت
scholarcy.com
🟡 خلاصه سازی مقاله

سایت
paperpal.com
🟡 کمک به نوشتار مقاله


📖 مطالب بیشتر 👇
🆔
@AI4You_IR
🔸در سال‌های اخیر و با توسعه فناوری مدل‌های زبانی بزرگ (هوش مصنوعی)، بخش‌های تخصصی مختلف سعی در بهره‌برداری از این فناوری داشته‌اند.

🔸یکی از حوزه‌هایی که به‌سرعت در سال گذشته توسعه‌یافته است تراپی‌ها یا مشاوره‌های آن‌لاین با بات‌های گفتگوی مبتنی بر هوش مصنوعی است.

🔸بر اساس یکی از آمارهای موجود، بیش از ۲۲ درصد آمریکایی‌های بالغ یک یا چند نمونه از این بات‌های تراپیست را بر ابزارهای دیجیتال خود نصب‌کرده و از آن مشورت می‌گیرند.

🔸حالا بررسی‌های علمی نشان می‌دهد اگرچه در مواردی عمومی چنین گپ‌هایی می‌تواند برای کاربران مفید باشد اما زمانی که فرد با ترامای جدی و شرایط بحرانی مواجه است که نیازمند کمک واقعی مشاوران حرفه‌ای است، اتکا به این بات‌ها میتواند خطرات و مضرات بسیار بیشتری از سود آن داشته باشد.

🔸یکی دیگر از ایرادها و نقص‌های این سیستم‌ها این است که با توجه به اینکه توان گفتگوی آن‌ها از بانکهای اطلاعاتی عظیم به دست می‌آید، توصیه‌های آن‌ها می‌تواند بازتاب‌کننده، سوگیری‌های اجتماعی باشد که در بعضی موارد خود عامل اضطراب و ناراحتیهای اعصاب و روان به شمار می‌روند.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔸مهدکودکی در شهر لوزان سوئیس که به موسسه فدرال فناوری سوئیس وابسته است تصمیم گرفته است کودکان را از اکنون برای زندگی در آینده نزدیک آماده کند.

🔸کودکان سه‌ساله در این مهدکودک فرصت معاشرت و صحبت با رباتی به نام نائو (Nao) را دارند و می‌توانند سؤالات خود را از این ربات هوشمند مطرح کرده و نحوه تعامل با این ربات انسان‌نما را بیاموزند.

🔸بررسی روندهای فعلی در هوش مصنوعی و رباتیک این افق را که در آینده‌ای نزدیک ربات‌های مختلف و انسان‌نما حضور بیشتری در زندگی ما داشته باشند را روشن‌تر کرده است و شاید رد فاصله یکم تا دو نسل بعدی، هم‌نشینی با ربات‌ها به همان اندازه که امروز استفاده از گوشی‌های هوشمند رایج است، رواج یافته باشد.

🔸آموزش کودکان از سنین پایین برای زندگی و تطبیق در دنیای تازه یکی از اهداف آموزش آینده‌نگر است.

🔸مدرسان این مهدکودک تأکید دارند که نائو و نسل‌های بعدی این ربات‌ها قرار نیست جایگزین مربیان شوند و در حکم دستیار آموزشی را در آینده بازی خواهند کرد.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
💢بنویسیم یا تایپ کنیم؛ کدام‌یک برای تفکر، خلاقیت و آموزش مفیدتر است؟

آخرین باری که با دست چیزی نوشتید کی بود؟ برای بسیاری از ما نوشتن به یک عمل نادر، اگر نه منسوخ، تبدیل شده است. توانایی یادداشت برداری بر روی تلفن همراه و یا تایپ کردن به مراتب سریع‌تر و آسان‌تر است. اما آیا نوشتن ارزش خود را برای همیشه باخته است؟

این مطلب را بخوانید:
http://tiny.cc/9yw2yz

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔴حدود نیمی از دانشگاه‌های آلمان توسط زنان اداره می‌شوند

زنان هر چه بیشتر در پست‌های مدیریتی دانشگاه‌های دولتی آلمان مشغول به کار هستند. بر اساس ارزیابی مرکز توسعه دانشگاه (CHE) در گوترسلوح، در حال حاضر ۴۲درصد از دانشگاه‌های دولتی یک رئیس زن دارند.

از هر چهار دانشگاه علمی کاربردی (HAW) یکی را یک زن مدیریت می‌کند. بر اساس این پژوهش، شمار روسای دانشگاه‌ها در مقایسه با اولین ارزیابی توسط مرکز توسعه دانشگاه در سال ۲۰۱۸، حدود ۱۷درصد افزایش یافته است.

خانم روسلر، نویسنده این پژوهش می‌گوید: «روند افزایش ورود زنان  به سطح مدیریت دانشگاه‌ها ادامه دارد. اکثر رؤسای دانشگاه‌ها متولد پرجمعیت‌ترین ایالت آلمان، نوردراین-وستفالن و پس از آن بایرن هستند.

بر اساس این مطالعه، میانگین سنی مدیریت دانشگاه‌های آلمان نسبت به سال قبل با ۵۸.۲ سال اندکی افزایش یافته است. این ارزیابی می‌گوید: «در حال حاضر تنها ۱۵ مدیر جوان‌تر از ۵۰ سال سن دارند. بیش از نیمی از مدیریت فعلی دانشگاه‌ها به مدت پنج سال، از سال ۲۰۱۹ بدین سو، یا بیشتر بر سر کار بوده‌اند.»

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
🔻مهران صمدی، رئیس قرارگاه احیای بینش امر به معروف و نهی از منکر، از راه اندازی رشته تحصیلی «امر به معروف و نهی از منکر» در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا و تولید محتوای درسی در این زمینه خبر داد.

به گزارش ایرنا صمدی در وبیناری که توسط دانشگاه آزاد استان خراسان رضوی برگزار شد گفت: «وقتی‌که بحث ۲ فریضه امر به معروف و نهی از منکر مطرح می‌شود بلافاصله ذهن‌ها به سمت مقوله حجاب و عفاف میرود در صورتی ‌که عرصه این دو فریضه به‌ مراتب گسترده‌تر از حجاب و عفاف است».

آقای صمدی با دعوت از اعضای هیئت علمی متخصص و علاقه‌مند برای تولید محتوای کتاب‌های آموزشی این رشته افزود: «در ستاد امر به‌ معروف و نهی‌ از منکر معاونتی به اسم معاونت علمی و آموزشی تشکیل‌ شده است که کار این معاونت تهیه محتوای آموزشی برای گروه‌های مطالبه‌گری است و قرار است واحد درسی تعریف بشود و این واحد درسی در دانشگاهها تدریس شود.»

در سال ۱۴۰۰ و در قالب طرحی کشوری، تفاهم‌نامه‌ای بین ستاد امر به معروف و نهادهای دانشگاهی هر استان امضا شد که با نام «قرارگاه احیای بینش امر به معروف و نهی از منکر» شناخته می‌شود.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
مسئولان مدرسه ابتدایی سنت‌هلن در نزدیکی بریستول یکی از شهرهای انگلستان می‌گویند پس از خرید بدنه یک هواپیما و تبدیل آن به کتابخانه٬ دانش‌آموزان با اشتیاق بیشتری کتاب می‌خوانند.

این کتابخانه اوایل سال جاری میلادی در روز جهانی کتاب افتتاح شد. در حال حاضر بیش از ۳۰ کودک عضو این باشگاه کتابخوانی هستند. به گفته مسئولان مدرسه احیای این هواپیمای از کار افتاده به عنوان کتابخانه، ایده دانش‌آموزان این مدرسه بود.

دانش‌آموزان کتابخانه ویژه خود را شگفت‌انگیز توصیف کرده و می‌گویند این کتابخانه کودکان بیشتری را به خواندن کتاب تشویق کرده است.


🌟🌟🌟🌟🌟🌟
@ssmovahed2
کانال یادگیری، بالندگی، توسعه
2024/06/16 15:18:08
Back to Top
HTML Embed Code: