سنی‌ نیوز | Sunni News
Photo
هیچ حاکمی حکومت را «حق ذاتی» خود نداند

مولانا عبدالحمید: حاکم باید به منافع ملی فکر کند. منافع ملی خیلی مهم است و حکومت‌های دنیا باید بر حفظ منافع ملی تمرکز کنند و اول به منافع ملت خودشان و بعداً به منافع ملت‌های ضعیف دیگر بیندیشند. منافع ملت در اولویت قرار دارد. ملت‌های مختلف حکومت‌های جداگانه دارند و هر حاکمی قبل از هر چیز نمایندۀ ملت خودش است و باید به منافع و آسایش و راحتی ملت خودش فکر کند.
ایشان تاکید کردند: حاکم باید صدا و درد ملت را بشنود و در کنار ملت باشد و برای مردم کار کند. هیچ حاکمی نباید حکومت را حق ذاتی خودش بداند، بلکه این حکومت را الله تعالی به‌وسیلۀ ملت به حاکم داده است. حاکم هر چه دارد از الله تعالی دارد و این حکومت، ذاتی و همیشگی هم نیست و اقتضای بندگی الله تعالی این است که حاکم شکر این نعمت را به‌جا بیاورد. حاکم نباید تفاوتی بین ملت قایل باشد، بلکه باید به منافع تمام اقوام و مذاهب و ادیان و منافع عموم مردم فکر کند. رنج و زحمت مردم باید خواب را از چشم حاکم و کسی که در رأس امور مردم قرار دارد، ببرد و اینگونه است که حاکم می‌تواند رضایت الله تعالی را حاصل کند.
ایشان گفتند: مسئولان امر حرف و صدا و گریۀ مردم را بشنوند و حال و وضعیت روستاییان و بیکاران و تمام ملت را ببینند و بر منافع ملی تمرکز کنند. مسئولان پایین بیایند و در کنار مردم بنشینند و در خدمت مردم باشند.
مولانا عبدالحمید در ادامه گفتند: معتقدیم نباید در هیچ کشوری زندانی سیاسی وجود داشته باشد، بلکه باید حرف سیاسیون شنیده شود و اگر حرف خوبی می‌زنند آن را قبول کنیم. خواستۀ ما آن است که زندانیان سیاسی را آزاد کنید و به حال ملت ایران که ملتی نجیب و صبور و یکی از بهترین‌های ملت‌های دنیاست، فکر کنید.

@sunninews_net
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
مولانا عبدالحمید: سال جدید سال بیداری کامل مردم ایران است

مولانا عبدالحمید، امام جمعه زاهدان طی پیامی سال ١۴٠٣ را به مردم ایران تبریک گفت و آن را سال بهار طبیعت و بیداری کامل مردم ایران دانست.

@sunninews_net
چهار کشور اروپا خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطینی شدند

پس از نشست دو روزه سران دولت‌های ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا در بروکسل از پنجشنبه ۲۱ تا جمعه ۲۲ مارس و دستیابی به توافق بر سر اتخاذ لحن و سیاست تند‌تر در قبال عملیات نظامی اسرائیل، حال چهار کشور عضو این اتحادیه با انتشار بیانیه‌ای خواستار به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی شده‌اند.

در بیانیه مشترک روسای دولت‌های اسپانیا، ایرلند، مالت و اسلوونی آمده است: «در صورتی که شرایط مناسبی فراهم شده باشد و این اقدام بتواند نقش مثبتی را ایفا کند، گام‌هایی در جهت به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی برداشته خواهد شد.»

پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا گفت که "انتظار دارد کشور فلسطین در دوره چهار ساله قانون‌گذاری دولت او در اسپانیا که سال گذشته آغاز شده است، به رسمیت شناخته شود."

آلمان گرچه فعلا به رسمیت‌ شناختن "کشور مستقل فلسطینی" را در دستور کار ندارد، ولی اولاف شولتس، صدراعظم این کشور گفته است: «باید به فلسطینی‌ها یک چشم‌انداز داده شود. این چشم‌انداز فقط در راه حل دو کشوری می‌تواند وجود داشته باشد و باید اکنون مشاهده شود.»

@sunninews_net
مولانا عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه زاهدان، در اولین خطبه نماز جمعه سال ۱۴۰۳ درباره «فساد» در کشور هشدار داد و خواستار اعتماد مسئولان به مردم و به‌ویژه زنان شد.

وی در خطبه نماز جمعه که روز سوم فروردین برگزار شد گفت اگر مسئولان جمهوری اسلامی به مردم و به‌ویژه زنان اعتماد کنند و به آن‌ها میدان بدهند آن‌ها کشور را می‌سازند و ایران را تبدیل به گلستان می‌کنند.

ایشان همچنین «فساد» حاکم در کشور را که به گفته او «بیت‌المال» را هدف قرار داده «خطرناک» و منشاء بسیاری از مشکلات در جامعه خواند.

مولانا در ادامه به‌ طور تلویحی به موضوع «زمین‌خواری» توسط کاظم صدیقی، امام جمعه تهران، اشاره کرد و گفت: «در جایی که آدم گمان نمی‌برد، می‌فهمد چه خبر است.»

@sunninews_net
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
مولانا عبدالحمید در دیدار با مجروحان و خانواده‌های شهدای جمعه‌های خونین زاهدان و خاش:

«مظلوم» شدیم، اما الحمدلله «ظالم» نشدیم و «ذلیل» نیستیم


@sunninews_net
علی یرلی‌کایا، وزیر کشور ترکیه اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور ۵۱ نفر را به ظن ارتباط با گروه تروریستی «داعش» بازداشت کردند.

یرلی‌کایا با انتشار پستی در پلتفرم «ایکس» نوشت: «طی عملیات چهار روزه که در ۲۱ استان انجام شد، ۵۱ نفر به ظن ارتباط با گروه تروریستی داعش دستگیر شدند.»

به گفته این وزیر، بیشترین تعداد بازداشت‌ها (۱۰ نفر) در آنکارا بوده و در جریان این عملیات تعداد زیادی اسناد و رسانه‌های دیجیتال مربوط به فعالیت‌های «داعش» ضبط شده است.

یک هفته پیش، یک منبع امنیتی ترکیه به خبرگزاری فرانسه گفت که دو مظنون از چهار مظنونی که در روسیه به دلیل دست داشتن در حمله مسکو دستگیر شدند، «آزادانه» بین روسیه و ترکیه در حال حرکت بودند و در تاریخ ۲ مارس با هواپیما از خاک ترکیه به روسیه رفتند.

@sunninews_net
سنی‌ نیوز | Sunni News
Photo
ملت ایران «عدالت»، «سیاست درست»، «مدیریت صحیح» و «اقتصاد قوی و پایدار» می‌خواهد

مولانا عبدالحمید؛ ملت ایران در اعتراضاتی که در یکی،دو سال اخیر داشت و الان هم صحبت و انتقاد هست، همین خواسته را از حاکمیت داشت که حرف مردم شنیده شود. حرف مردم باید قبل از اینکه فرصت از دست برود شنیده شود. اگر مردم اصلاحات می‌خواهند باید انجام بشود که متاسفانه در کشور ما این کار نشد. اصلاح‌طلبان موفق نشدند؛ یا خودشان عزمی برای اصلاحات نداشتند و یا اینکه به آنها میدان داده نشد.
ایشان گفتند: زمانی بود که مردم اصلاحات می‌خواستند، اما الان مردم از اصلاحات بریده‌اند و به اصلاحات راضی نمی‌شوند، بلکه خواستار تغییرات عمیق و ژرف هستند. مردم اقتصاد قوی و پایدار می‌خواهند. مردم مدیریت صحیح می‌خواهند و مدیران ناکارآمد و ضعیف را به نفع کشور و حاکمیت و سیستم و به نفع خودشان نمی‌دانند و می‌خواهند بدون توجه به قومیت و مذهب و گرایشی از مدیران توانمند و شایسته کار گرفته شود. مردم تبعیض را قبول ندارند و عدالت می‌خواهند. مردم به سیاست‌های داخلی و خارجی انتقاد دارند و خواستار سیاست‌های صحیح داخلی و خارجی هستند. لذا شما با مردم بنشینید و حرف‌هایشان را بشنوید.
مولانا عبدالحمید گفتند: ملت ایران یکی از بهترین و نجیب‌ترین ملت‌های دنیاست. بنده گاهی به اقوام و زبان‌های مختلفی که در  ایران وجود دارند نگاه می‌کنم و متوجه می‌شوم که ایران دارای چه مردم نجیبی است! بعد از ایمان و الله تعالی، هیچ سرمایه‌ای بزرگ‌تر از مردم نیست. بزرگترین سرمایه و ثروت هر کشوری، بعد از الله تعالی، ملت و مردم آن کشور هستند.
ایشان افزودند: ما می‌گوییم به همۀ ملت ایران احترام گذاشته شود و بین هیچکدام از آنها تفاوتی قایل نباشیم؛ تعلیم دین هم همین است. دین یک کلمه فراتر از انسانیت نیست. دین به انسانیت و اخلاق و تحمل توصیه و تاکید دارد.

@sunninews_net
هیات فتوای جنوب طی بیانیه‌ای اعلام کرد، روز چهارشنبه ۲۲ فروردین ماه اول شوال و عید سعید فطر می‌باشد.

@sunninews_net
سنی‌ نیوز | Sunni News
Photo
نزدیک به هفت سال پس از آنکه ارتش میانمار هزاران مسلمان روهینگیا را قتل عام کرد، اکنون از آنها برای جنگ با مخالفان مسلح، درخواست کمک کرده است.

سازمان ملل متحد کشتار روهینگیا را یک «پاکسازی قومی» خوانده بود.

دست‌کم ۱۰۰ نفر از مسلمانان در هفته‌های اخیر برای حضور در جنگ، سرباز ارتش میانمار شده‌اند.

براساس این گزارش افسران ارتش میانمار به اردوگاه‌های روهینگیا رفته و در آنجا به مردان جوان دستور می‌دهند تا برای آموزش نظامی به ارتش ملحق شوند.

روهینگیاها در میانمار هنوز از حقوق اولیه شهروندی محروم هستند و در معرض طیفی از محدودیت‌های تبعیض‌آمیز، مانند ممنوعیت سفر خارج از جامعه خود را دارند.

در سال ۲۰۱۲ ده‌ها هزار نفر از مردم روهینگیا که در کنار سایر مردم در ایالت راخین زندگی می‌کردند، به اجبار رانده و کوچ داده شدند و در اردوگاه‌های محقر مستقر شدند.

پنج سال بعد از آن و در آگوست ۲۰۱۷، پس از عملیات وحشیانه پاکسازی قومی ارتش میانمار، ۷۰۰ هزار نفر به بنگلادش در همسایگی این کشور گریختند.

در عملیات نظامی ارتش هزاران نفر کشته شدند، به تعداد بیشماری تجاوز صورت گرفت و روستاهای روهینگیا به آتش کشیده شد.

در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار نفر از آنها هنوز در کمپ‌ها و اردوگاه‌های میانمار باقی مانده‌اند.

ارتش میانمار در هفته‌های اخیر متحمل شکست‌های خسارات‌بار قابل توجهی از نیروهای مخالف نظامیان در نقاط مختلف این کشور شده و روز شنبه کنترل میوادی، شهری در مرز شرقی با تایلند را از دست داد.

@sunninews_net
اسرائیل امروز برای پاسخ به حمله ایران تصمیم می‌گیرد

وبسایت تایمز اسرائیل به نقل از یک مقام این کشور نوشت که پاسخ احتمالی به حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائیل، در جلسه کابینه جنگ امروز بعدازظهر مورد بحث قرار خواهد گرفت.

تایمز اسرائیل نوشته است که تا این ساعت هیچ تصمیمی در مورد پاسخ اسرائیل به حمله موشکی و پهپادی ایران در ارزیابی وضعیت صبح امروز گرفته نشد.

@sunninews_net
اخیرا شماری از کارمندان گوگل در حرکتی اعتراضی وارد دفاتر این شرکت در نیویورک و سانی‌ویل شدند و حاضر به خروج نشدند.

مقامات این شرکت می‌گویند که معترضان مانع کار سایر کارمندان شدند و از دسترسی آنها به امکانات جلوگیری کردند و همین باعث شد مدیران با پلیس تماس بگیرند.

گوگل در ایمیلی برای کارکنان نوشت که این اقدام اعتراضی «غیرقابل قبول و به‌شدت مخرب» بوده و کارکنان «احساس خطر کردند».

شرکت گوگل و آمازون مدتی است که قراردادی با نام «پروژه نیمبوس» به ارزش ۱.۲ میلیارد دلار با دولت و ارتش اسرائیل منعقد کرده‌اند.

از همان ابتدای راه‌اندازی «پروژه نیمبوس» در سال ۲۰۲۱ میلادی جمعی از کارمندان گوگل به آن اعتراض کردند.

آنها همان زمان گفتند که این فناوری می‌تواند به نیروهای نظامی اسرائیل در نظارت و آسیب رساندن به فلسطینیان کمک کند.

@sunninews_net
جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا؛ انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه آینده کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسند.

@sunninews_net
ماموستا حسین‌ علیمرادی‌‌ امام‌ مسجد ابراهیم‌ خلیل‌الله‌ و مدیر مدرسه‌‌ حفظ‌ و علوم‌ دینی‌‌ اباالأنبیاء سنندج‌ که پیشتر توسط دادگاه‌‌ ویژه‌ روحانیت‌ همدان‌ به ۱۶ ماه‌ زندان‌ محکوم‌ شده بودند بازداشت و به زندان منتقل شدند.

@sunninews_net
ماموستا علیمرادی ساعاتی پس از انتقال به زندان آزاد شدند

سنی‌نیوز
| کانال تلگرامی منتسب به ماموستا علیمرادی لحظاتی پیش خبر آزادی ایشان را منتشر کرد.
ماموستا علیمرادی چندی پیش توسط دادگاه‌‌ ویژه‌ روحانیت‌ همدان‌ به ۱۶ ماه‌ زندان‌ محکوم‌ شده بودند و امروز جهت اجرای حکم بازداشت و به زندان منتقل شدند.

@sunninews_net
مولانا عبدالحمید در سخنرانی نماز جمعه امروز با اشاره به اعتراضات دانشجویان دانشگاه‌های امریکا در حمایت از غزه پرداخته و گفتند: ویرانی غزه و ادامه بمباران‌های بی‌وقفه اسرائیل برای وجدان‌های بیدار جهان ناراحت‌کننده است و اعتراض دانشجویان در دانشگاه‌ها متشکل از ادیان و ملت‌ها و اقوام مختلف در دنیا بپا خواسته و خواستار پایان‌دادن به ده‌ها سال کشتار و ویرانی و جنگ در فلسطین شده‌اند.
ایشان افزودند: توصیه ما نیز آن است که ادامه جنگ به ضرر جهان و حتی اسرائیل است. به حماس نیز  توصیه می‌کنیم که در آزادی گروگان‌ها درنگ نکند و کشورهای مختلف برای برقراری آتش‌بس به اسرائیل فشار بیاورند تا هر چه زودتر سایه جنگ از سر مردم فلسطین برداشته شود.
@sunninews_net
مجمع عمومی سازمان ملل از تقاضای فلسطین برای عضویت کامل در این نهاد حمایت کرد و از شورای امنیت خواست «این موضوع را با نظر مساعد بررسی کند.»

در رأی‌گیری روز جمعه ۲۱ اردیبهشت، از مجموع ۱۹۳ کشور حاضر در مجمع عمومی سازمان ملل، حدود ۱۴۰ کشور به این درخواست رأی مثبت داده، ۹ کشور از جمله آمریکا و اسرائیل به آن رأی مخالف و ۲۵ کشور نیز رأی ممتنع دادند.

به گزارش خبرگزاری رويترز، تعداد آرا مثبت ۱۳۹ ولی به گزارش شبکه خبری الجزيره ۱۴۳ کشور گزارش شده است.

هر چند حمایت از این تقاضا به معنای عضویت کامل فلسطین به عنوان یکی از اعضای سازمان ملل نیست، ولی به عنوان سنجشی از نظر کشورهای عضو تلقی می‌شود و می‌تواند راه را برای پذیرش فلسطین به عنوان یک کشور عضو با تمامی حقوق هموار کند.

با تصویب این قطعنامه فلسطین به عنوان کشوری واجد شرایط برای عضویت کامل به رسمیت شناخته شد.

@sunninews_net
2024/05/16 05:51:23
Back to Top
HTML Embed Code: