Telegram Web Link
♦️کارشناس آموزش: نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود

🔻علیرضا کمالی، کارشناس آموزش: مشخص نیست وزیر آموزش‌وپرورش بر اساس و مبنای کدام استانداردها و آمارهای موجود به این نتیجه رسیده‌اند که سیستم آموزشی ما قرار است به الگوی جهانی تبدیل شود.

🔻حداقل چیزی که در استانداردهای جهانی برای تبدیل شدن به الگو مورد توجه قرار می‌گیرد عدالت آموزشی است که متاسفانه در کشور ما سال‌هاست دیگر کسی سراغی هم از آن نمی‌گیرد.

🔻مگر می‌شود طی سه سال گذشته رکورد بیشترین افت تحصیلی را در کشور شکسته باشیم؛ میانگین مدل دانش‌آموزان متوسطه حتی به ۱۲ هم نرسد و باز مدعی الگوی جهانی شدن باشیم؟


🆔️@tahkimmelat
♦️بر اساس علم زیست شناسی ، انسانها« آفریده » نشده اند ،
آنها فرگشت یافته اند.
و قطعاً به این منظور فرگشت نیافتند که
« یکسان » باشند.

انگارهٔ برابری به طور جدایی ناپذیری در انگارهٔ آفرینش
تنیده شده است .

آمریکایی ها انگارهٔ برابری را از مسیحیت گرفتند که گویی هر فردی یک روح الهی دارد و تمام ارواح در مقابل خدا برابر هستند.

اما اگر به اسطوره های مسیحیت دربارهٔ خدا و آفرینش و روح اعتقاد نداشته باشیم ، عبارت « همهٔ انسانها با هم برابرند » چه معنایی خواهد داشت ؟

فرگشت بر پایهٔ تفاوت شکل گرفته‌ است نه برابری.

هر فردی یک کدژنتیکی دارد که تا حدودی متفاوت با دیگری است و از بدو تولد در معرض تاثیرات گوناگونِ محیطی است .

این امر به شکل گیری ویژگی های متفاوتی می انجامد که حاصلِ فرصت های بقای متفاوتی هم هستند.

بنابراین « برابر آفریده شده » باید ترجمه شود « به شکل متفاوتی فرگشت یافته ».

📕: انسان خردمند
: یووال نوح هراری



🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️نگاه ترسناک دیگران

🔻فلسفه‌ی ژان پل سارتر

🔻 نگاه دیگران چگونه باعث شرم ما میشود؟

🔻سارتر از نگاه اگزیستانسیالیستی چگونه ثبت میکند و چگونه آن را بررسی میکند؟



🆔️@tahkimmelat
تحکیم ملت
♦️توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی + اسناد بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم…
♦️اسامی شرکت‌هایی که روغن مسموم دریافت کردند!

یاشار سلطانی

در ماه‌های نخست ورود محموله به ایران و حد فاصل انجام نمونه‌برداری اول و دوم ۴۵۰۰ تن از این محموله بدون هماهنگی با گمرک شهید رجایی از مخازن خارج می‌‌شود که با اطلاع مسئولان، دستگاه قضایی وارد عمل شدند و با صدور دستور قضایی جلوی مصرف این محصولات را در کارخانه‌های مورد نظر تا تعیین تکلیف استانداردهای بهداشتی آن می‌گیرد.

این روغن‌ها بین کارخانه‌های زیر توزیع شده بود:

▫️شرکت مارگارین
▫️شرکت نوش پونه مشهد
▫️شرکت حیات هرمزگان
▫️روغن نباتی گلناز
▫️تعاونی فرآوری غذایی تارا
▫️شرکت نرگس شیراز
▫️فرآورده‌های روغنی ایران فریکو
▫️شرکت روغن نباتی مریم طبرستان

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

🔻در این مدت که روغن‌ها در گمرک بود، تاریخ انقضا روغن ها به پایان رسیده بود اما با یک صورتجلسه تاریخ انقضاء محموله در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۶ به مدت ۶ ماه تمدید و سپس محموله ترخیص شد.

👈 متن گزارش



🆔️@tahkimmelat
♦️کودک خلافکار یا کودک مبتلا به تکانهٔ دزدی؟

✍🏻 Prem Jagyasi

📌ترجمه توسط کانال تلگرام علی نیک‌جو


"در دوران مدرسه، من لذت زیادی از برداشتن پاک‌کن‌ها، مدادها و جامدادی‌های رنگی از کیف همکلاسی‌ها و جمع کردن آنها می‌بردم. اینطور نبود که به این وسایل نیاز داشته باشم یا احساس کنم‌ در حال انجام کار بدی هستم اما حس رضایت‌بخشی از تملک چیزهای مختلف داشتم. در آن زمان هنوز هیچ درکی از مفهوم دزدی نداشتم"
این‌ها صحبت‌های یک بیمار مبتلا به اختلال تکانه‌ی دزدی(Kleptomania) است؛ اختلالی که با میل تکرارشونده و غیرقابل‌مقاومت برای دزدیدن چیزهایی که مورد نیاز یا باارزش نیستند، مشخص میشود. کلپتومانیا در کودکان چندان مورد توجه قرار نگرفته است. شاید به این دلیل که میل به برداشتن وسایل دیگران تا حدی در اغلب کودکان مشاهده می‌شود و با گذشت زمان کمتر می‌شود. کودکان ۲ تا ۴ ساله وسایل دیگران را برمیدارند به این دلیل که ایده‌ی دقیقی از اینکه چه چیزی متعلق به آنها و چه چیزی متعلق به دیگران است، ندارند. کودکان ۵ تا ۸ ساله نسبت به موضوع مالکیت آگاهی دارند اما توانایی کنترل بر خود(self-control)، در آنها رشدنیافته است و میتوان اتفاق افتادن موردی رفتار دزدی را در آنها یک عادت مادام‌العمر یا اختلال جدی در نظر نگرفت. اما ادامه پیدا کردن رفتار دزدی پس از سن حدود هشت سالگی یا تشدید آن در نوجوانی، به احتمال قوی نیازمند توجه درمانی است.

پذیرفتن اینکه کودکی مبتلا به اختلال تکانه‌ی دزدی است، تجربه دشواری برای والدین است اما آگاهی از علائم و شناسایی آنها برای برخورد موثر کمک‌کننده است. کودکی که به صورت تکانه‌ای دزدی میکند، تحت تنش روانشناختی شدیدی است که پس از اقدام به دزدی، با احساس تسکین و لذت جایگزین میشود. این یک عمل انجام شده در تنهایی است و کودک به صورت بسیار محتاطانه‌ای سعی می‌کند که آن را مخفی نگه دارد. کودکان دچار کلپتومانیا از حس شرم، گناه و ترس رنج میبرند و همواره در وحشت گیر افتادن هستند. اغلب اشیایی که آنها جمع می‌کنند استفاده نمی‌شوند، فقط یک جا انبار می‌شوند.

علت دقیق کلپتومانیا در کودکان مشخص نیست اما مانند هر اختلال دیگر، عوامل زیست‌شناختی، محیطی و روانشناختی در آن دخیل هستند. کاهش سطح پیام‌رسان عصبی سروتونین با انجام رفتارهای خطرجویانه مرتبط است. همچنین تغییر در سطح پیام‌رسان عصبی دوپامین میتواند باعث تمایل کودک به انجام عمل دزدی برای تحریک مرکز لذت در مغز شود. از طرفی درمان روانشناختی کودکان مبتلا به کلپتومانیا نشان می‌دهد که اشیاء دزدیده‌شده به خودی خود خواسته‌ی کودک نیستند بلکه نماد چیز دیگری مثل آرزوها و خواسته‌های ذهنی‌ی هستند که برآورده نشده و کودک قادر به فهم و حرف زدن درباره آنها نیست. به عبارتی، تملک اشیاء دزدیده شده، روشی پیچیده و نمادین برای برآورده کردن آرزوهای بیان‌نشده است. در همین ارتباط، کودکانی که یک محرومیت یا فقدان واقعی یا خیالی را تجربه کرده‌اند  ممکن است از دزدی برای کنار آمدن با رنج فقدان یا کم کردن اضطراب از دست دادن استفاده کنند.


🔻 ادامه در INSTANT VIEW
(مشاهده فوری)


#روان_پزشکی #روان_درمانی
#کودک #فرزند_پروری
#تکانه_دزدی
#Kleptomania

🆔@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ شاعری سیاسی که به تیمارستان تبعید شد!

ما ملت ایران همه باهوش و زرنگیم/ افسوس که چون بوقلمون رنگ به رنگیم/ما باک نداریم ز دشنام و ملامت/ ما میل نداریم به آثار و علامت/ گر باده نباشد سر وافور سلامت/از نام گذشتیم همه مایل ننگیم/ افسوس که چون بوقلمون رنگ به رنگیم/ یک روز به میخانه و یک روز به مسجد / هم طالب خرما و همی طالب سنجد / تا گربه پدیدار شود ما همه موشیم/ باطن همه چون موش، به ظاهر چو پلنگیم/ افسوس که چون بوقلمون رنگ به رنگیم

شعری که شنیدید از شاعر سرشناس عصر مشروطیت سید اشرف الدین گیلانی معروف به «نسیم شمال» است. شاعری که زندگی پرفراز و نشیبی داشت. سال ۱۲۸۸در قزوین به دنیا آمد، در کودکی پدر خود را از دست داد و در شرایط سختی بزرگ شد. برای تحصیل به عراق و سپس آذربایجان و گیلان سفر کرد. دوران جوانی او مصادف با انقلاب مشروطه شد. در رشت با فعالان مشروطه‌خواه آشنا شد و تصمیم گرفت یک نشریه طنز منتشر کند. برای اسم آن هم به دیوان حافظ تفال زد: «خوش خبر باشی‌ای نسیم شمال / که به ما می‌رسد زمان وصال»



🆔️@tahkimmelat
♦️ بررسی فراز وفرودهای جنبش صنفی معلمان در گفتگو با محمد حبیبی؛فعالیت غیررسمی، نتیجه سرکوب است

✍🏻 امتداد-لیلا رزاقی: با «محمد حبیبی» سخنگوی کانون صنفی معلمان تهران و عضو شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان در ارتباط با مطالبات معلمان و چالش‌های فراروی نظام آموزشی کشور به گفتگو نشسته‌ایم. در جریان این گفتگوی دو ساعته، آمار مستندی از آخرین وضعیت تشکل‌ها و فعالان صنفی و همچنین شیوه مواجهه دولت‌ها با کنش‌های صنفی معلمان ارائه شده که قابل تامل است.

🗣 خلاصه‌ی گفت و گو:

🔹در حال حاضر قدرت خرید یک معلم نسبت به اوایل دهه ۹۰، یک سوم کاهش پیدا کرده است.

🔹ناکارآمدی مدیریتی در سطح کلان و تحریم‌های اقتصادی طبقه کارگر و مزدبگیر را به شدت آسیب‌پذیر کرده است. این نکته‌ای است که از نظر مدافعان تحریم دور مانده است.

🔹۲۳ تشکل عضور شورای هماهنگی با وجود سرکوب‌های گسترده هم اکنون در کشور فعال هستند.
 
🔹 در  اقدامی بی‌سابقه و در فاصله اردیبهشت تا تیرماه ۱۴۰۱، بین  ۱۰۰ تا ۱۵۰ فعال صنفی در سراسر کشور بازداشت شدند.

🔹 در فاصله 1401 تا 1402، ۳۰ معلم با بازنشستگی اجباری، ۸۰ نفر با محرومیت از رتبه‌بندی، ۱۳ معلم با اخراج و بازخریدی، ۳۲ معلم با تقلیل گروه و ۶۱ معلم با پرونده باز قضایی مواجه هستند. این در حالیست که ۱۰ معلم با پابند الکترونیک از زندان آزاد شدند و برخی هنوز در زندانند.

🔹جنبش صنفی معلمان با وجود آسیب‌ها و ضعف‌های درونی و تهدیدهای بیرونی که با آن دست به گریبان است، دستاوردهای خرد و کلان بسیاری داشته است.

🔹 شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان یک تشکل صنفی است اما در تلاش است تا پیوندی میان مطالبات صنفی و مدنی ایجاد کند. مطالباتی که ذینفعان آموزش را هم در برمی‌گیرد.

🔹جنبش صنفی معلمان جنبشی صنفی/مدنی است اما اگر رادیکالیسمی در برخی موضع‌گیری‌ها مشاهده می‌شود از یک طرف ناشی از سرکوب گسترده حاکمیت درهمه این سالها و از سوی دیگر حاکم شدن نوعی رادیکالیسم تخیلی از سوی جریان راست افراطی بر فضای سیاسی ایران است.
   
🔹مطالبه دستمزد بالای خط فقر باید به روایت و مطالبه مشترک همه گروههای اجتماعی بویژه معلمان، کارگران، بازنشستگان و دانشجویان تبدیل شود.

📍متن کامل مصاحبه را اینجا بخوانید.

منبع : امتداد

📌رسانه تحلیلی _خبری تحکیم ملت👇

🆔️@tahkimmelat
♦️پراگماتیسم: عمل، کلید حقیقت است!

🔻پراگماتیسم، فلسفه‌ای است که ارزش ایده‌ها و نظریه‌ها را بر اساس نتایج و پیامدهای عملی آن‌ها می‌سنجد. به عبارت دیگر، در این دیدگاه، آنچه که مفید و کارآمد باشد، حقیقت تلقی می‌شود.

🔻به جای جستجوی مطلق‌ها و یافتن حقیقت نهایی، پراگماتیسم بر حل مسائل و یافتن راه‌حل‌های عملی تمرکز دارد.

🔻در این مکتب فکری، تجربه و آزمایش نقشی اساسی ایفا می‌کنند. ایده‌ها و نظریه‌ها باید آزموده شوند و بر اساس نتایج تجربی، اصلاح یا رد شوند.

📌نمونه‌هایی از تفکر پراگماتیستی

🔻در آموزش، به جای حفظ مطالب درسی، بر کاربرد مفاهیم و حل مسائل واقعی تأکید می‌شود.

🔻در سیاست، به جای ایدئولوژی‌های خشک، بر یافتن راه‌حل‌های عملی برای مشکلات جامعه تمرکز می‌شود.

🔻در علم، آزمایش و مشاهده برای تأیید یا رد نظریه‌ها ضروری است.

🔻در زندگی روزمره، تصمیمات بر اساس نتایج و پیامدهای احتمالی آن‌ها گرفته می‌شوند.


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️ نیهیلیسم و کلانشهر

🖊 آراز بارسقیان ـ دانیال حقیقی

🔻 آقای مقصود فراستخواه به تازگی از نیهیلیسم در جامعه گفتند. چیزی که جامعه‌شناسان و اساتید دانشگاهی تاز به آن نزدیک می‌شوند را عده‌ای خارج از ریبون‌های رسمی سال‌ها قبل مورد اشاره قرار دادند. ما طی بیانیه‌ی اول حداقلْ کلانشهر (فروردین ۱۳۹۸)  به این قضیه اشاره کردیم. بخشی از آن را با هم می‌خوانیم:

🔻 سال‌هاست شیوهٔ تفکر روشنفکران و هنرمندان ایرانی در مقابل دیوارِ ایده‌های آرمان‌شهری از حرکت افتاده. همین مانع از شکل‌گیری هر روش واقع‌بینانه، خلاق و اثرگذار در متن جامعه شده است و کلیت فضا را در گردابی نهیلیستی گرفتار کرده... این زوال افیون‌زده، کلیت فضا را در یک نیهیلیسم هرز قرار داده؛ نیهیلیسمی که در شرایط فعال خود اثر هنری و فکری را تهی از هر امر اجتماعی ناظر به وضع موجود کرده تا از هر شکل زیباشناسی آلترناتیو و انتقادی خالی باشد و در حالت منفعلش هنرمندان و روشنفکران را در حاشیهٔ جامعه فرسوده و با امیدهای واهی آرمان‌شهری به حال خود رها کرده تا زمان را بیشتر و بیشتر از دست بدهند.

⬅️ نسخه‌ی کامل بیانیه:

▪️ upto.site/e06f68


🆔️@tahkimmelat
♦️ آیا رشد ایران امکان پذیر است؟

✍️دکتر محمود سریع القلم

اگر کشوری درآمد نداشته باشد، نه از نظر فرهنگی و نه از نظر اجتماعی رشد نمی‌کند؛ همچنین از اعتبار بین‌المللی لازم نیز برخوردار نخواهد بود.

رشد و توسعه اقتصادی، علم است مانند علم پزشکی. اگر پزشکانی از کشورهای نیجریه، کانادا، بنگلادش یا فنلاند در یک جا جمع شوند، و در رابطه با بنیان های سلامت انسان صحبت کنند، احتمالا 90 درصد صحبت‌های آنها یکی است. چرا؟ چون پزشکی علم است. توسعه و حکمرانی نیز علم هستند. به همین دلیل، توسعه پیدا کردن یک تصمیم است؛ زیرا کشوری، یا جامعه ای که تصمیم به توسعه بگیرد، باید کارهایی را انجام دهد. اگر آن کارها را انجام داد توسعه پیدا می کند

چگونه درآمد سرانه چین از 200 دلار در عرض 25 سال به 10 هزار دلار افزایش یافت، اقتصاد دوم جهان شد و GDP 18 تریلیون دلاری را به خود اختصاص داد؟ هیچ کشوری در دنیا نیست که حداقل 20 درصد از تجارت خارجی‌اش با چین نباشد؛ این رقم در ارتباط با برخی کشورها تا 85 درصد هم می رسد.

رویداد بسیار مهمی که در چین و همچنین ترکیه و مکزیک شاهد بودیم این بود که حاکمیت، مدیریت را از مالکیت جدا کرد. امروز در چین 82 درصد مالکیت اقتصادی نزد افراد و بنگاه‌هاست، این را مقایسه کنید با زمان مائو که همه امور در اختیار حکومت بود

در مقایسه با چین، در روسیه فردی به نام «خدورکوفسکی» بعد از فروپاشی شوروی با ابداعات خود در صنعت نفت، شرکتی را با گردش مالی 2 میلیارد دلاری تاسیس کرد. حکومت به او گفت بدون اجازه‌اش، ثروتمند شده است. پرداختن مالیات جای خود دارد، باید با کرملین شریک شود. این شخص قبول نکرد و پیامدش، به عنوان فاسد دستگیر شد، مدت ها در زندان بود و در آخر تبعید شد.

آخرین باری که یک کالای روسی مصرف کردید کی بود و آخرین باری که کالای چینی مصرف کردید کی بود؟ روسیه علیرغم اینکه 150 سال است برای رشد و توسعه اقتصادی تلاش می کند اما به دلیل عدم تصمیم گیری در باره جدا سازی دولت از مالکیت، به همین میزان عقب هستند. انگلیس 350 سال پیش، ژاپنی‌ها 170 سال پیش، چینی‌ها و هندی‌ها 25 سال پیش این تصمیم را گرفتند.

سال 1985 در عربستان، مرکزی به نام مرکز پادشاه عبدالله در تکنولوژی و علم تاسیس شد. طی سال‌ها، 6600 نفر در STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) نیرو تربیت کردند. 3 نفر از روسای موسسه مذکور، یکی رئیس دانشگاه سنگاپور بوده است. او کیست؟ دانشگاه ملی سنگاپور رتبه 44 جهان را دارد؛ بهترین رتبه های جهانی دانشگاه‌های ایران در حدود 500 یا 600  است. نفر بعدی رئیس دانشگاه Caltech آمریکا و از بزرگترین مراکز تکنولوژی جهان است. ریاست او، به معنای آورده ای متراکم از شبکه ای سرشار از تجربه و مناسبات است. رئیس سوم کیست؟ رئیس دانشگاه علم و تکنولوژی هنگ ‌کنگ. او با اغلب اشخاص و همه موسسات آی تی و هوش مصنوعی شرق آسیا ارتباط دارد. مشاهده می‌کنیم که نظام نخبگانی عربستان، آمادگی استفاده از تخصص را داشتند. این موضوع در مورد امارات و قطر هم صدق می کند. آنان نیز بهترین‌ها را آوردند. به خاطر دارم زمانی با رئیس دانشگاه عبدالعزیز عربستان صحبت می کردم. به او گفتم چرا دانشگاه شما مقطع دکترا ندارد؟ گفت برای برگزاری مقطع دکترا هنوز آمادگی ندارند زیرا دکترا فقط کتاب خواندن نیست. گفت وقتی شما در دانشگاهی مثل کمبریج راه می روید، احساس می کنید 800 سال سابقه دارد. استادان چنین دانشگاهی، در مقطع تحصیلی دکترا، در 20 دانشگاه مختلف دنیا تدریس کرده، 7هزار کتاب خوانده، تجربه در صنعت دارد، و مشاور 50 نفر آدم بزرگ در دنیا بوده است؛ چنین متخصصانی را ما نداریم. ما در بهترین شرایط کنونی، می‌توانیم در مقطع لیسانس دانشجو بپذیریم، و بعد از فارغ التحصیلی آنان را به بهترین دانشگاه های دنیا می فرستیم. کما اینکه عربستان الان 60 هزار نفر دانشجو در بهترین دانشگاه‌های آمریکا دارد از جمله 10 هزار نفر در انگلستان، و مابقی در فرانسه، آلمان و چند کشور دیگر هستند. یکی از شکاف‌هایی که بین ما و اعراب خلیج فارس در بیست سال آینده وجود خواهد داشت، شکاف عمیق تخصصی خواهد بود. حوزۀ علم در ایران در حداقل ارتباطات جهانی خود است.

ویتنام یک کشور کمونیستی، امارات یک کشور پادشاهی، اندونزی نیمه دمکراتیک، و سنگاپور اقتدارگراست، اما همه دارند پیشرفت می‌کنند. در نهایت در می‌یابیم، از نظر علمی، رشد و توسعه اقتصادی خیلی ارتباطی با ماهیت یک نظام سیاسی ندارد، ماهیت نظام سیاسی، هر حالتی می تواند داشته باشد، اما آنچه مهم است باید بررسی شود آیا تصمیم گیری‌های نخبگان یک کشور در راستای افزایش ثروت ملی هست یا نه...؟

تحکیم ملت


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️گزارشی تاریخی از داستان زندگی هژبر یزدانی

📌دامدار سنگسری چگونه در دوران حکومت محمدرضاشاه پهلوی ثروتمندترین بانکدار ایران شد؟


هژبر یزدانی (۱۳ مرداد ۱۳۱۳ در مهدی‌شهر - ۲۹ فروردین ۱۳۸۹ در سَن خوزه، کاستاریکا) از جمله فعالان اقتصادی در پیش از انقلاب ۱۳۵۷ بود.او کسی بود که از گله‌داری، در مدت کوتاهی به یکی از امپراتورهای اقتصاد ایران در دهه 50 تبدیل شد.

هژبر یزدانی بیشتر به دلیل ثروت‌اندوزی‌ها و خرید سهام بانک‌های مشهور چون اصناف، تجارت، ایرانیان، صادرات و… در دهه ۵۰ شمسی شناخته می‌شود که او را برسر زبان‌ها انداخت.یزدانی در زمان دولت جمشید آموزگار به جرم  مفسد اقتصادی به زندان افتاد. او پس از انقلاب از  زندان فرار کرد و نهایتاً با گذرنامهٔ جعلی  به آمریکا رفت.

او سپس به کاستاریکا رفت و در آنجا ساکن شد.
در کاستاریکا با مقامات کشور روابط دوستانه برقرار کرد و در آنجا نیز به بانکداری روی آورد.و سرانجام  در سال ۲۰۱۰ در کاستاریکا درگذشت.وی وصیت کرده بود که در زادگاهش «مهدی‌شهر »دفن شود.اما مسئولان وقت اجازهٔ عمل به وصیت او را ندادند.


🆔️@tahkimmelat
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️تاریخ غزنویان تا مغولان - بررسی رویدادهای تاریخ غزنویان تا مغولان -

🆔️@tahkimmelat
♦️افشای واریز ۷۲۹ میلیون تومانی یک شرکت به حساب دختر ۳ساله وحید اشتری

عبدالرضا داوری در رشتویی با چند پرسش از وحید اشتری، افشا کرد، در مراحل مختلف ۷۲۹ میلیون تومان به حساب فرزند زیر سن قانونی او از حساب شرکت کیان الماس الموت واریز شده است.


🆔️@tahkimmelat
♦️انتقاد قابل تامل یک شهروند به پیشنهاد(ازتاجزاده تا شاهزاده) مهدی نصیری


🔻من به عنوان فردی قریب ۴۰ ساله نه پنجاه و هفتی هستم و نه عضو تشکیلات اصلاح طلبی و برای اولین بار هم در دوره اول ریاست جمهوری خاتمی به عنوان رای اولی به خاتمی رای دادم لذا از لحاظ سنی نه سنم به انقلاب و دوران شاه میرسه و نه میتوانم جز اصلاح طلبان باشم و وقتی هم در ایران رشد و نمو یافتم اصلاً دیگر جریان چپی چندان وجود نداشت تا چپی هم باشم و از جمهوری اسلامی و مجاهدین خلق هم به اندازه ای بیزار و متنفرم که قطعاً جز اینها نیستم و بحمدالله شغلم هم خارج از مجموعه دولت بوده و وابستگی مالی هم ندارم ، اینها را گفتم که بدانید نه حس تعلقی به گروهی دارم و نه گرایش فکری ولی به عنوان یک ایرانی مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید میترسم

🔻حال این سوال را از جناب نصیری و حتی حامیان نظام سلطنت دارم و لطفاً نیز تقاضا دارم جوابهای کلیشه ای مرسوم را ارائه نفرمائید که اگر قانع کننده بود امروز به دنبال یافتن جواب این سوالات نبودم.

⁉️ گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل ؟

⁉️ چرا بایستی ایشان به عنوان یک ایرانی با تو ایرانی و من ایرانی فقط به دلیل اسپرم متفاوت باشد ؟

⁉️ چرا باید او را محترمانه با عناوین و القاب که از الان نشان بادمجان دور قاب چیدنه خطاب کنید و وقتی نام تو و من برده میشه فقط با اسم و شهرت خطاب قرار بگیریم ؟

🔻اگر هدف دموکراسی و حقوق بشر هستش که در هر دو این اصول برابری جز ذات آنها می باشد و در غیر این صورت دموکراسی و حقوق بشر بصورت اکمل تحقق نیافته است

🔻همانطور که مطلع هستید در جمهوری اسلامی، جمهوریت با ولایت فقیه دارای تضاد ذاتی می باشد و جمع نقیضین غیر ممکن بوده و در حقیقت عبارت جمهوری لعابی برای سلطنت فقیه بود حال چه گونه است که شما تضاد ذاتی نابرابری موجود در حقوق بشر و دموکراسی را با پادشاهی نمی بینید و در پی جمع نقیضین هستید؟

🔻شاید جواب بدهید پادشاهی مشروطه خواهد بود بسم الله اگر پادشاه بی اختیار و بدون قدرت خواهد بود چرا این همه اصرار به ایجاد آن دارید؟ و اگر پادشاه صاحب اختیار و قدرت خواهد بود این چه مشروطه ایست ؟ آیا مثل خمینی که جمهوری اش لعابی برای سلطنت فقیه بود ، مشروطه هم لعابی برای سلطنت خاندان پهلوی است؟

🔻اما اگر هدف احیای دموکراسی و حقوق بشر و پلورالیسم و برابری و این اصول مترقی باشد باید این را گفت وجود پادشاه سمبولیک در میان این اصول زائد است و این اصول  نیازی به جایگاهی سمبولیک ندارد مگر اینکه هدف چیز دیگری باشد
بنظر این تعارض ها و تناقضات با استیکر گذاشتن و دیسلایک قابل جمع نیست ؟!

🆔️@tahkimmelat
♦️ سعید لیلاز افشا کرد: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی و برای ارسال پالس مثبت به آمریکا بود

سه سال پس از افشای مصاحبه جنجالی سعید لیلاز با محمدجواد ظریف که آن زمان گفته شده بود صرفا برای ثبت تاریخ شفاهی بوده و به دلایل نامعلومی به برخی رسانه‌های خارجی درز داده شده، حالا لیلاز تایید کرده که افشای آن "عمدی" و برای "ارسال پالس مثبت به آمریکا" بوده است.

این بخش از گفت‌وگوی روزنامه شرق با لیلاز را در ادامه بخوانید:

شرق: به نقل از شما شنیده بودم که انتشار فایل گفت‌وگوی چندساعته‌تان با محمدجواد ظریف هم نوعی پالس مثبت تهران بود؟ خودتان چنین چیزی را تأیید می‌کنید؟

لیلاز: احسنت بر شما. دقیقا همین‌گونه است. البته می‌دانم می‌خواهی به جزئیات انتشار آن فایل از زبان سعید لیلاز برسی تا آن را در این مصاحبه چاپ کنی، اما من از گفتن جزئیات خودداری می‌کنم. فقط این را سربسته می‌گویم که ماجرای انتشار آن فایل مصاحبه چند‌ساعته من با محمدجواد ظریف، بدون آنکه بگویم چه کسی‌ چه کاری کرد، یکی از اهداف و دلایل و جنبه‌های افشاگری آن با هدف ارسال پالس مثبت به طرف آمریکایی بود که اگر دولت بایدن می‌خواهد برای احیای برجام کاری بکند، در همین ماه‌های منتهی به پایان عمر دولت روحانی باشد که احیای برجام بتواند به جریان همسوی‌ دولت روحانی برای تداوم قدرت کمک کند و دولت بایدن متأسفانه حتی همین کمک را هم نکرد. می‌دانی چرا؟

شرق: چون تصور واشنگتن این بود که جریان رادیکال در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ به قدرت می‌رسد و تضمین بهتر و محکم‌تری برای توافق احتمالی و احیای برجام خواهد بود. به هر حال دولت بایدن سعی داشت یک توافق بزرگ‌تر را در دستور کار داشته باشد و با این فکر، عملا مذاکرات را تا زمان به قدرت رسیدن دولت نزدیک به هسته قدرت که رئیسی بود، نگه داشت.

لیلاز: احسنت. که نتیجه آن را هم دیدیم. یعنی آمریکایی‌ها در دولت بایدن، نه در چند ماه پایانی دولت روحانی کاری برای احیای برجام کردند که مثلا به سود اصلاح‌طلبان و میانه‌روها تمام شود و نه حتی در دولت رئیسی ‌توانستند برجام را احیا کنند که به سود اصولگراها باشد و نهایتا به شرایط حال حاضر کشور رسیدیم که احتمال دارد دوباره دونالد ترامپ هفت ماه دیگر در انتخابات آمریکا پیروز شود.

🆔️@tahkimmelat
♦️یاشار سلطانی :توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی

♦️مسمومیت زیستی در جامعه ی ایرانی

🖊حسن نعمت پور

"دکتری فهمیده باید دست در درمان زند
تا ز نو بهبود یابد حال بیمار وطن"

                                 "رهی معیری"

موضوع  مسمومیت روغن های توزیع شده مایع چیزی جدیدی نیست بارها شاهد مواردی این چنین بوده ایم مثل چای ها و شکلات هایی حتی داروها که تاریخ انقضا آنها  تمام شده بود اما بخورد مردم داده شد به بیان دیگر برای دولت مردان و مسولین سلامت مصرف کننده اهمیت ندارد..

📌اما ما سالهاست دچار مسمومیت های گوناگون شده ایم


نماینده ای که می گوید در فلان کشور هر مرد با ۵۰ زن می خوابد مسمومیت اخلاقی دارد .

فردی که با چفیه و ریش و انگشتر و تسبیح  اختلاس می کند مسمومیت دینی  داردچرا که در ذی اهل صلاح به فساد روی اورده و  بیت المال را به یغمای می برد.

مدیری و مسولیت که توانایی اداره امور را ندارد اما آن را می پذیرد و موجب آشفتگی و پریشانی امور مردم می شود مسمومیت وجدانی دارد .

زمامدارانی  که با دروغ پردازی آمار کذب و دور از واقعیت می دهد ودرد و رنج مردم را برای ابقای خویش نا دیده می انگارد مسمومیت بی دردی دارد .

مسئولی که وضعیت اقتصاد ی و ارزش پول یک ملت را به پایین ترین درجه می رساند فقر را گسترش می دهد مسمومیت اقتصادی ، علمی دارد و....

که تمام این مسمومیت ها جاری و ساری در حال و روز مردم است .آری  ما تنها مسموم  روغن نیستیم مسمومیت های ما بیشمار است که اینک یک به یک دارد عیان می شود. امید آنکه این مسمومیت ها سرطان نشود
"امید عافیت آن گه بود موافق عقل
که نبض را به طبیعت شناس بنمایی"


🆔️@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️زندگینامه بابک خرمدین : دلاور ایران، مردی از آذربایجان (پادکست صوتی)


🆔️@tahkimmelat
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
♦️ولایت فقیه عادل هم به زور نمی تواند بر مردم حکومت کند

با ولایت فقیهی که از نردبان بالا رفت و بعد نردبان را انداخت باید مبارزه کرد همانطور که با سلطان قبلی مبارزه کردی چون دیگر اسلام پشتوانهٔ او نیست.


🆔️@tahkimmelat
2024/05/20 05:28:33
Back to Top
HTML Embed Code: