Telegram Web Link
در اختیارات چابک برخلاف مدل سنتی اختیارت از «۴ اصل» و «۱۲ ماده» استفاده می‌کنیم تا در کاربردی ترین حالت ممکن بتوانیم از زمان‌های فرخنده استفاده کنیم.
چالش امروزِ انسان‌ها «از خود-دور افتادگی است. زندگی مدرن از آدم‌ها می‌خواهد از طبیعت زندگی خود دور باشند به رفتار و هنجار شرکت‌ها و موسسه‌ها تن دهند.

خواب و بیداری و کار و استراحت ما را شرکت‌ها تعیین می‌کنند. علم و دانشی که باید یاد بگیریم را هم آن‌ها تعیین می‌کنند. در نهایت آنها تصمیم می‌گیرند که ما چه تخصصی داشته باشیم، چه رشته‌ای بخوانیم و چگونه احساس افتخار و موفقیت داشته باشم.

از هزاران شیوه زندگی، آنهایی که توسط رسانه‌ها تایید می‌شوند درست انگاشته می‌شوند و انتخاب‌های ما روز به روز محدودتر می‌شود.

انسان از خود-دور‌ افتاده اصالتش را فدای کار و رفتاری می‌کند که جامعه از او می‌خواهد. اما همین انسان با اندک رفتار اصیلی که از خود نشان می‌دهد تغییر را در جامعه رقم می‌زد.

آنچه غم انگیر است تغییر معیارهای اصیل به معیارهای بیگانه مثل عنوان‌های شغلی، سطح درآمد و افتخارات مدرنی است که از هیچ اصالتی برخوردار نیستند.

رفتار اصیل بخشی از رفتار ماست که لذت حقیقی را برایمان رقم می‌زند. رفتار غیر اصیل در دراز مدت سبب رنج و پشیمان و نارضایتی می‌شود.

ادامه دارد
@tashtar
در ادامه مطلب پیشین هزاران نمونه می‌توان نوشت.

دغدغه‌های انسان غیر‌اصیل پول و برند و ترند‌ها و شبکه‌های اجتماعی است. حتی مفاهیم معنویِ مورد توجه او هم نمونه‌های کم ارزشی هستند که در این فضاها جلب توجه می‌کنند.

از آدم‌ها درباره آرزوهایشان بپرسید. بیشترشان آرزویی ندارند. آن‌ها از نیاز‌های غیر اصیل و خواسته‌ها و کمبودهایی که زندگی روزمره برایشان رقم زده می‌گویند. کمتر پیش می‌آید کسی آرزوی اصیلی داشته باشد.

حاشیه امنی که زندگیِ بیگانه‌با‌خود برایشان رقم زده باعث می‌شود هر چیزی که این حاشیه امن را به خطر بیاندازد به‌عنوان تهدید ببینند.

گاهی این رفتار تا جایی پیش می‌رود که هر آیینه‌ای که خودشان را به ایشان می‌نمایاند را خرد می‌کنند و خود را در آینه سلبریتی‌ها می‌بیند. در چنین فضایی «معنا» از بین می‌رود. همه چیز بی معنا می‌شود.

باید بدانیم زندگی اصیل با پول و مادیات و قدرت و شهرت تضاد ندارد. بلکه با اشتباهاتی که برای رسیدن به آن‌ها مرتکب می‌شویم در تضاد است.

برای رسیدن به خودِ اصیل، باید رفتار‌های اصیل را تقویت کرد. اولین قدم نظاره کردن و الگو گرفتن از آدم‌های اصیل و دوری از آدم‌های نامناسب است.

در ایران ما انسان بزرگ و اصیل کم نداریم. جمله‌ام را تصحیح می‌کنم: در تاریخ ایران انسان‌های بزرگ و اصیل کم نداشته‌ایم. انسان‌های ستودنی در تاریخ و فرهنگ کهن و معاصر ما بسیارند. کافی است راه و روش و منش آن‌ها را با فضای بیگانه امروزی مقایسه کنیم تا بفهمیم کدام راه را باید طی کنیم.

هرچه آدم‌های اطرافمان عیار بالاتری داشته باشند عیار ما هم بالاتر می‌رود. همنشینی با آدم‌های نامناسب گستره نگاه ما را محدود می‌کند.

ادامه دارد
اما نوشتن همه این‌ها درباره پدیده‌ای است که این روزها با آن دست و پنجه نرم‌ می‌کنم. نه صرفا برای شناختش بلکه برای یافتن راهکاری برای مشکلی بزرگتر.

یکی از مواردی که در زایجه بسیاری از آدم‌ها می‌بینم دور افتادن آن‌ها از توانایی‌هایشان است. داستان از این قرار است که ما سال‌ها مدل‌های نجومی را مطالعه می‌کنیم. مدل‌ها تا جایی کار می کنند اما خیلی احتمال دارد که فرد از مدل‌ها خارج شده باشد. منجمِ هوشیار می‌تواند میزانِ از خودبیگانگی مخاطب را تشخیص دهد. منجم بازاری چنین درکی ندارد. مدل‌های نرم‌افزاری هم چنین درکی را ندارند. وقتی هم تفسیر‌هایشان غلط باشد آن را گردن درست نبودن ساعت تولد می‌اندازند. برای همین هم این روزها تصحیح زایجه دغدغه خیلی‌ها شده است.

مخاطب ازخود-دور-افتاده توقعاتی دارد که منجم هوشیار نمی‌تواند برآورده کند. از سوی دیگر منجم هوشیار وجود اصیلی را می‌بیند که مخاطب می‌توانسته باشد اما از آن دور افتاده است و اینجا شکافی بوجود می‌آید.

بسیاری از خواسته‌های مخاطبِ از خود دور افتاده خواسته‌های اشتباهی هستند. بسیاری از آدم‌ها برای «همسو» بودن با «خودشان» سراغ نجوم نمی‌آيند بلکه به دنبال دور شدن بیشتر از خودشان و بیشتر فرو رفتن در کارماهای غیر فردی‌شان به آن متوسل می‌شوند. جایی که بازار خوبی برای منجم‌های بازاری وجود دارد.

منجم بازاری اطلاعاتی فله‌ای که در کتاب‌ها و سایت‌ها خوانده به خورد مخاطب می‌دهد. مخاطب هم باور می‌کند. چارتش را دست می‌گیرد و فکر می‌کند باید راه حلی برای زحل یا مشتری یا ... پیدا کند اما هرگز سراغ مشکل اصلی نمی‌رود.

منجم هوشیار می‌تواند فرد را به عمیق‌ترین لایه‌های وجودش راهنمایی کند اما اگر آگاهی و ذهن و توجه و توانایی فرد در این راستا نباشد چه اتفاقی می‌افتد؟ مانند کسی که هیچی نشنیده باشد اعتراض می‌کند که چرا مشکل مالی یا رابطه یا شغلی من حل نشد غافل از اینکه مشکل اصلی در جایی عمیق تر نهفته‌است که او نمی‌بیندش.

حالا همه این‌ها را نوشتم تا مدلی فلسفی-کاربردی برای حل این شکاف طراحی کنیم. این مدل باید به قول امروزی‌ها Robust باشد. این واژه را از مفاهیم طراحی محصولات مدرن وام گرفتم. طراحی Robust یا نامحسوس نوعی از طراحی است که فرد در آغاز هیچ تفاوتی را احساس نمی‌کند اما به مرور و با گذر زمان اگر به گذشته بازگردد تفاوت را احساس می‌کند.

برای ساختن این مدل، به شاخصی نیاز داریم که بتواند میزان این فاصله و چگالی آن را محاسبه کند. منظور از چگالی میزان سختی رویگردانی یا همراهی فرد برای رسیدن به خودِ اصیل است.

نام این شاخص را A گذاشته‌ام. مدل پیچیده‌ای هم برای یافتنش به صورت سیستماتیک در ذهن دارم اما عبور از پیچیدگی‌هایش یاری و همفکری زیادی می‌طلبد. کلیدش هم همان «رفتار اصیل» در متن پیشن است.

بعد از نوشتن متن‌های پیشین یکی از دوستانِ هوشیار پیامی فرستاد:

-پروژه جدید ؟
-خویشکاری نجومی؟

و پاسخم این بود:
-روی زایجه‌ آدم‌ها کار می‌کنم. اشکم درآمده. چارت‌های خوب، زندگی‌های ترکیده.

بر می‌گردم به مسئله خودم. این دغدغه‌ را با چشم انسانی می‌توان دید. با معیارهای مختلف می‌توان سنجید اما نمی‌توان آن را سیستماتیک اندازه گرفت. دنبال روشی هستم که بشود این سنجش را انجام داد. سرنخ‌هایی هم در نجوم هم بیرون از نجوم داریم اما تا رسیدن به راهکار عملی راه درازی در پیش است.

ادامه داشته باشد؟
این سه مطلب را دقیقا ۹ ژانویه ۲۰۲۴ یعنی دقیقا ۱ سال پیش در همین روز نوشتم و امروز حتی در خاطرم هم نبود😊

نوشته بودم:

دنبال روشی هستم که بشود این سنجش را انجام داد. سرنخ‌هایی هم در نجوم هم بیرون از نجوم داریم اما تا رسیدن به راهکار عملی راه درازی در پیش است.

امروز در کارگاه «اختیارات چابک» آن روش را ارائه دادم. چهار اصل اختیارات چابک که بالاتر نوشتم کاملا برای حل عملی این مسئله طراحی شده است. اینکه با «خُرده-اختیارات» می‌توانیم آن کارِ robust را به سر‌انجام برسانیم.

خودِ این ترانزیتِ سالگرد مثال خوبی از ماده یازدهم اختیارات چابک است:
بهترین بازده زمانی بدست می‌آید که به صورت خود‌به‌خود با زمان هماهنگ شویم.

احسان خازنی
۱۹ دی ۱۴۰۳
محتوای دوره «اختیارات چابک» به مدت ۴ ساعت در قالب ۹ ویدیو در courses.tashtar.ir قرار گرفت 🔥
Forwarded from کافه نجوم
پیش‌نیاز کارگاه «مهاجرت یا سرزمین مادری؟»: تسلط به منسوبات سیارات، خانه‌ها، بروج، نظرها، یوگاها و مفاهیم کاراکامشا در ناوامشا

تمامی توضیحات کارگاه در پوستر ذکر شده؛ آنرا به دقت مطالعه کنید.

برای ثبت‌نام فقط به آی‌دی @AstroAssist در تلگرام پیام دهید.

@AstrologyForecast
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
یک ویدیوی زیرخاکی از ورکشاپ قرانات در همایش BDB 2020 در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۲۰ پیدا کردم. انتخابات آمریکا ۳ نوامبر یعنی چهار روز قبل از این کارگاه بود.

اگر به خاطر داشته باشید این تاریخ زمانی بود که ترامپ زیر بار شکست از بایدن نرفت و ادعا می‌کرد در انتخابات تقلب شده است.

در تکه‌ای که ضمیمه کردم ابتدا پیشبینی قبلی‌ام را توضیح دادم که چرا بایدن بیشتر از ترامپ در این قران سهم داشت و پس از آن پیشبینی کردم که تا ۱۳ نوامبر ترامپ زیر بار نمی‌رود و پس از آن روالِ نتایج قران از سر گرفته می‌شود. این اتفاق دقیقا افتاد و ترامپ دقیقا یک هفته بعد یعنی ۱۴ نوامبر پذیرفت که در انتخابات شکست خورده.

در این پیشبینی از یک قانون ساده استفاده در نجوم ایرانی استقاده کردم: «منع نور» پلوتو اجازه نمی‌داد نور مشتری به زحل برسد و حکم قران جاری شود.

قوانین اتصالات (منع، جمع، رد و نقل نور) که در دوره روابط سیارات می‌خوانیم بسیار روی زمان‌بندی احکام موثر هستند.
@tashtar
مشاهده دراز مدت: ترامپ و ۲۶ جدی

شاید جالب باشد! زمانی که ترامپ شکست خورد زحل در ۲۶ درجه جدی بود و پلوتو مانع رسیدن نور مشتری به زحل می‌شد (در ویدیوی پست قبل چارتش را مشاهده می‌کنید)

در لحظه تحلیف زحل (ساعت ۱۲:۰۲ روز ۲۰‌ ژانویه ۲۰۲۵) درجه وسط‌السماء دقیقا ۲۶ جدی است! به عبارت دیگر از جایی که قبلا تسلیم شده بود دوباره شروع کرد!
در این نمودار هم پلوتو سر راه خورشید قرار دارد. فردا که خورشید از پلوتو عبور کند «دوباره به شدت به نظم و روند قران بر می‌گردیم.»
نرم‌افزار محاسبات اخترشناسی تشتر
مشاهده دراز مدت: ترامپ و ۲۶ جدی شاید جالب باشد! زمانی که ترامپ شکست خورد زحل در ۲۶ درجه جدی بود و پلوتو مانع رسیدن نور مشتری به زحل می‌شد (در ویدیوی پست قبل چارتش را مشاهده می‌کنید) در لحظه تحلیف زحل (ساعت ۱۲:۰۲ روز ۲۰‌ ژانویه ۲۰۲۵) درجه وسط‌السماء دقیقا…
پیرو پست پیشین، دوست خوبم «نازنین یگانه» تاریخ‌های گذر زحل از ۲۶ میزان را بررسی کرد و یادآور شد که قران مشتری و زحل سال ۱۹۶۱ در «۲۵ درجه جدی»رخ داده است.

این تمرین برای دوستانی که با قرانات کار می‌کنند خیلی لذت بخش است.
Forwarded from نیلام
🔹 چیدمان SPD (اسپیدی) در نیلام 🔹

چیدمان SPD (Speedy) جدیدترین و سریع‌ترین چیدمان در نیلام است که برای دسترسی فوری به مهم‌ترین جداول و نمودارهای نجومی طراحی شده است. نامش فارسی نیست، اما دقیقاً همان کاری را می‌کند که باید: سرعت، دقت و دسترسی بی‌درنگ! 🚀

گاهی لازم است بدون اتلاف وقت، چندین محاسبه را روی یک نمودار بررسی کنید. چیدمان اسپیدی به شما این امکان را می‌دهد که ابزارهای ضروری را خیلی سریع کنار هم قرار دهید و فقط آنچه را که نیاز دارید، در یک نگاه ببینید.

بر خلاف سایر چیدمان‌های نیلام که به ۱ تا ۶ نمودار در کنار هم دسترسی دارید، در SPD می‌توانید تعداد زیادی نمودار و جدول را همزمان مدیریت کنید، بین آن‌ها جابه‌جا شوید و همیشه نمودارهای کلیدی‌تان را دم دست داشته باشید.

با چیدمان اسپیدی، همیشه یک قدم جلوتر باشید!


💎 نیلام به‌زودی در دسترس خواهد بود. همراه ما باشید! 💎
جشن سده را زنده نگه‌داریم 🔥
ماه گذشته و این ماه پیام‌ها و پرسش‌های زیادی از دوستان درباره ماه نو و ماه کامل و اختلاف تقویم اسلامی دریافت کردم. پاسخ این است که سخت نگیرید 😊 یواشکی بدانید برنامه ریزی خداوند از کمی قبل شامل حال خانواده‌های مذهبی شده که لازم نشود لحظه سال تحویل بین مسجد(شب قدر) و جمع خانواده یکی را انتخاب کنند!
دوست خوبم جناب غفاری عزیز محبت کردند و تصویر زایجه ادیب‌الممالک فراهانی را از روی کتاب زندگی‌نامه‌اش برایم فرستادند. اگر کتاب‌خوان هستید و به کتاب‌های نایاب و کمیاب علاقه دارید صفحه کتاب‌های خوب یکی از بهترین‌جاهایی است که می‌توانید دنبال کنید.

آدرس صفحه کتاب‌های خوب:
https://www.tg-me.com/ketabhayekhobqom
Forwarded from نیلام
🔹 نیلام، همیشه همراه شما! 🔹

نیلام را می‌توانید روی آیفون، اندروید و وب داشته باشید! 📱💻 این یعنی همیشه و در هر دستگاهی که بخواهید، به محاسبات و چارت‌های خود دسترسی دارید.

مزایای نسخه‌ی موبایل نیلام

📌 همیشه در دسترس – بدون نیاز به مرورگر، فقط با یک لمس!
🌐 چارت‌های همزمان – همه‌ی چارت‌های شما در آیفون، اندروید و وب همگام‌سازی شده و همیشه آماده‌ی استفاده هستند.
🔄 هماهنگی بین دستگاه‌ها – اطلاعات و تنظیمات شما بین گوشی، تبلت و کامپیوتر کاملاً یکپارچه است.
⚡️ سرعت بیشتر – دسترسی سریع‌تر به محاسبات و نمودارها، بدون نیاز به ورود مجدد.
📱 رابط کاربری بهینه – همه چیز به زیبایی کنار هم طراحی شده است. همچنین امکان زوم برای بررسی جزئیات دقیق‌تر فراهم است.
🎯 تجربه‌ی کاربری آسان – طراحی نیلام کاملاً سازگار با موبایل است تا استفاده از آن در هر شرایطی راحت و سریع باشد.

💎 نیلام را روی هر دستگاهی که بخواهید داشته باشید🚀
درباره آموزش‌‌ها

با تلاش برای بالابردن کیفیت دوره‌های آموزشی تصمیم گرفتم برای مدتی دانشجوی جدید نپذیرم و صرفا در خدمت دوستانی باشم که قبلا در دوره‌ها شرکت کرده‌اند. بنابرین تا اطلاع ثانوی فقط دوستانی که قبلا مدخل منظوم را با موفقیت گذراننده‌اند می‌توانند در سایر دوره‌ها شرکت کنند.

همچنین برای تشویق دانش‌آموزانی که هنوز دوره «مدخل منظوم»‌ را تمام نکرده‌اند، در صورت ارسال تمرین‌ها تا ۳۰ بهمن دوره شناخت آسمان و زمین به آن‌ها هدیه خواهد شد.
آقاخان چهارم درگذشت.

کریم آقاخان مؤسس مؤسسهٔ مطالعات اسماعیلی، مرکز جهانی کثرت‌گرایی، دانشگاه آسیای میانه و دانشگاه آقاخان بود. جایزهٔ معماری آقاخان، جایزهٔ موسیقی آقاخان، جایزهٔ محیط زیست آقاخان از دیگر اقدامات وی است.
حرکت مستقیم مشتری

ایستادن مشتری پیش از حرکت همیشه با رفتن افراد بلند مرتبه اجتماعی و مذهبی همراه است. این بار آقاخان چهارم امام چهل‌و‌نهم اسماعیلیه درگذشت. به دلایلی مدتی درباره اسماعیلیه و همچنین اقدامات آقاخان مطالعه کرده‌ام و بسیار کنجکاوم که بدانم جانشین آقاخان کیست. گمان می‌کنم این جانشینی در آینده ایران بی‌تاثیر نیست.

شاید برایتان جالب باشد که هاشم‌شاه نویسنده کتاب «خلاصه هاشمی» در دانش تقویم برادرزاده‌ی آقاخان محلاتی (آقاخان اول) است که در هندوستان سکونت داشت.


راس روی «ماهِ نمودار قران»

دوستانی که دوره قرانات را گذرانده‌اند به خاطر دارند که ترامپ در نمودار قران با راهو‌ (راس) شناخته شده بود و دشمنان و مخالفانش با ذنب(کیتو). ماه در نمودار قران نمادِ عامه مردم است. درست روزی که زهره (نماد مردم عرب) وارد برج حمل (ناحیه فلسطین) شد ترامپ اعلام کرد که کنترل غزه را در دست خواهد گرفت.
2025/07/08 12:04:22
Back to Top
HTML Embed Code: