Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥مهلت ارائه اظهارنامه اشخاص حقیقی تا ۳۱ مرداد تمدید شد

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور در برنامه تهران ۲۰ خبر از تمدید ارائه مهلت اظهارنامه اشخاص حقیقی تا پایان مرداد ماه خبر داد و گفت:

🔻در حال پیگیری برای تمدید مهلت اشخاص حقوقی نیز هستیم و اطلاع‌رسانی رسمی به محض تصویب انجام می‌شود

تذکر: مودیان محترم برای جلوگیری از جریمه، در فرصت باقیمانده اقدام نمایند.

🆔 @taxinformation
8😁4👎3
دیدار وزیر اقتصاد با وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین

🔸سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشستی با وزرای امور اقتصادی و دارایی پیشین کشور تبادل نظر و گفت‌وگو کرد.

🆔 @taxinformation
🤮32👏2👎1
🌐به دلیل تخلف مالیاتی آنجلوتی به یک سال زندان محکوم شد

  🔸کارلو آنچلوتی، سرمربی سابق رئال مادرید، به دلیل تخلف مالیاتی در سال 2014 به یک سال زندان محکوم شد.

🆔 @taxinformation
👍6👎3🤡1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بخشودگی جرایم بارگذاری فهرست حقوق اردیبهشت و خرداد

▫️سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور از بخشودگی جرایم بارگذاری فهرست حقوق و پرداخت مالیات اردیبهشت و خرداد ماه خبر داد.

"کارفرمایان تا ۲۲ تیرماه فرصت دارند بدون جریمه این تکالیف را انجام دهند."

🆔 @taxinformation
3🤡3
🟡 الزامات قانونی تراکنش‌های بانکی در معاملات و عواقب واریز به حساب اشخاص ثالث

رعایت قوانین مربوط به تراکنش‌های بانکی در واریز و دریافت وجه به حساب طرفین معامله، گامی مهم در راستای شفافیت مالی و پیشگیری از مشکلات حقوقی و مالیاتی است.

🔹️ لذا بانک مرکزی با تأکید بر این موضوع، از شهروندان خواسته است با دقت بیشتری نسبت به انجام تراکنش‌های مالی با رعایت نکات قانونی مربوطه اقدام کنند تا از تبعات منفی احتمالی در امان بمانند.

بر همین اساس، تمامی تراکنش‌های بانکی باید با اسناد و مدارک مرتبط به آن، نظیر فاکتورها، قراردادها، رسید‌های پرداخت، و اسناد مبادلات کالا و خدمات، مطابقت داشته باشد و هر پرداخت یا دریافتی که از حساب یک شخص انجام می‌شود، باید بر اساس یک معامله واقعی و مستند باشد.

🔹️ به موجب قوانین جاری کشور، هرگونه پرداخت یا دریافت وجه باید صرفاً به حساب طرف معامله (نه اشخاص ثالث) انجام شود تا از شفافیت و قانونی بودن تراکنش‌ها اطمینان حاصل شود.

🔻عواقب واریز وجه معامله به حساب اشخاص ثالث

واریز وجه معامله به حساب اشخاص ثالث و یا دریافت آن از اشخاص ثالث، می‌تواند مشکلات متعددی را به دنبال داشته باشد که برخی از مهم‌ترین آنها عبارت‌اند از:

۱- خطر پولشویی: استفاده از حساب‌های اشخاص مختلف یکی از روش‌های رایج پولشویی است. در صورت واریز وجه به حساب شخص ثالث، ممکن است فرد ناخواسته و بدون اطلاع از موضوع، درگیر فعالیت‌های غیرقانونی شود.

۲- فقدان مدارک معتبر برای پیگیری حقوقی: در صورت بروز مشکلاتی در معامله مانند عدم تحویل کالا یا نقص در ارائه خدمات، فقدان مدرک واریز به حساب طرف معامله، پیگیری حقوقی را دشوار می‌کند.

۳- مسدود شدن حساب: بانک‌ها و مؤسسات اعتباری تنها تراکنش‌هایی را تأیید می‌کنند که دارای هدف مشخص، فرستنده و گیرنده معلوم و ارتباط منطقی بین طرفین باشند؛ بنابراین واریز وجه به حساب شخص غیرمرتبط با قرارداد، تراکنش را مشکوک یا غیرعادی جلوه داده و سیستم بانکی این تراکنش را برای رسیدگی بیشتر به مرکز اطلاعات مالی گزارش می‌دهد و حساب فرد برای انجام بررسی‌های تکمیلی مسدود می‌شود.

۴. کاهش رتبه اعتباری و محرومیت از دریافت خدمات بانکی: تکرار تراکنش‌های مشکوک باعث کاهش رتبه اعتباری فرد در شبکه بانکی شده و او را از خدماتی مانند دریافت دسته‌چک، تسهیلات بانکی یا ضمانت‌نامه محروم می‌کند.

۵- مشکلات مالیاتی: واریز وجه به حساب اشخاص ثالث می‌تواند در زمان بررسی پرونده‌های مالیاتی مشکل‌ساز شود. به این نحو که عدم تطابق اسناد و تراکنش‌ها ممکن است معامله را صوری تلقی کرده یا فرد را در معرض اتهاماتی مانند فرار مالیاتی قرار دهد. همچنین، این امر در موارد عدم اقناع سازمان امور مالیاتی کشور می‌تواند منجر به ثبت «درآمد اتفاقی» برای فرد شود (به این معنا که فرد پولی را از شخص دیگری دریافت کرده و بابت آن مدرک و توضیحی مبنی بر انجام معامله ندارد) که هزینه‌های مالی مضاعفی را برای آن فرد به همراه خواهد داشت.

🔹️ به همین منظور، بانک مرکزی به تمامی اشخاص توصیه می‌کند که برای جلوگیری از مشکلات حقوقی، مالی و مالیاتی، تراکنش‌های خود را صرفاً از طریق حساب‌های مرتبط با طرفین معامله انجام دهند و از واریز وجه به حساب اشخاص ثالث خودداری کنند. رعایت این الزامات نه‌تنها به حفظ شفافیت مالی کمک می‌کند، بلکه از عواقب قانونی و مالی احتمالی نیز جلوگیری خواهد کرد.

🆔 @taxinformation
14👍4👎2🤮2👏1
هیات عالی نظارت مجمع تشخیص، پرونده بررسی «طرح مبارزه با سوداگری»/#عایدی_سرمایه ،را بست

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام:

🔸طرح #مالیات_بر_سوداگری و سفته بازی بیش از ۴ سال در مجالس مختلف در حال رفت و برگشت بود.

🔸هیات عالی نظارت در جلسه ۱۷ تیرماه خود این طرح را مغایر با سیاست های کلی نظام ندانست، لذا پرونده بررسی این طرح در هیات عالی نظارت بسته شد.

#مالیات_بر_عایدی_سرمایه

🆔 @taxinformation
6🤮3👎2😁1
با مدیریت سیاسی نمی‌توان اقتصاد را مدیریت کرد!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی :

🔹️ مدیریت دولتی، به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی، ماهیتی سیاسی دارد و همین ویژگی، مانعی جدی در مسیر توسعه، بهره‌وری و تصمیم‌گیری بلندمدت است.

🔹️ مدیریت سیاسی یعنی مدیری که می‌داند با تغییرات دولت یا احتمال تغییر او نیز بالاست. در چنین شرایطی، هیچ‌کس برای افق‌های بلندمدت برنامه‌ریزی نمی‌کند. نگاه همه کوتاه ‌مدت و بقا محوراست.

📌گزارش کامل اکوایران

🆔 @taxinformation
😁43🤮1
آیین_نامه_نحوه_بکارگیری_و_پرداخت_حق_الزحمه_کارشناسان_موضوع_ماده.pdf
974.1 KB
قوه قضاییه

◾️ موضوع : ابلاغ آیین نامه نحوه بکارگیری و پرداخت حق الزحمه کارشناسان موضوع ماده ۷ قانون دیوان عدالت اداری

🆔 @taxinformation
📸 نرخ پایین مالیاتی و مهاجرت میلیونرها

در اینفوگرافی تعداد میلیونرهایی که سال جاری از کشورها و به کشورها مهاجرت می کنند نشان داده شده است.
بیشترین خروج از انگلستان رخ می دهد. سال جاری 16500 میلیونر با مجموع ثروت 92 میلیارد دلار از این کشور مهاجرت می کنند. پس از انگلستان، چین و هند قرار دارند.

امارات در آنسوی طیف است یعنی بیشترین تعداد میلیونرها به این کشور مهاجرت می کنند. پس از امارات، آمریکا و ایتالیا قرار دارند.

کشورهایی که نرخ پایین تر مالیات، رفاه بیشتر و ثبات سیاسی عمیق تر دارند برای مهاجران جذاب تر هستند. ورود میلیونرها به یک کشور به معنای ورود سرمایه و ایجاد فرصت های شغلی بیشتر است.
نکته عجیب این است که برخی کشورهای اروپایی نظیر آلمان، فرانسه و اسپانیا سال جاری شاهد خروج میلیونرها خواهند بود.

🆔 @taxinformation
👍84👏2
📸کشورهایی با بالاترین نرخ تورم از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵

در بازه زمانی ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۵، کشورهایی چون ونزوئلا با تورم حیرت‌انگیز ۷,۶۷۰,۰۰۰٪،
زیمبابوه با ۱,۵۴۰,۰۰۰٪،
سوریه با ۱,۳۱۰,۰۰۰٪ و آرژانتین با ۲,۵۴۰٪، در صدر فهرست بیشترین نرخ تورم در جهان قرار دارند.

ایران نیز با تورم ۵۰۳٪ در رتبه ششم این فهرست قرار گرفته است.

🆔 @taxinformation
😢105🤬3👎2🤮1
اظهارنظر مورخ ۳۱/ ۲/ ۱۴۰۴ دفتر فنی مالیاتی

◾️موضوع :چگونگی برخورداری از معافیت های مالیاتی  نهادها و بنیادها در رابطه با کمک های حمایتی

◾️ معافیت انبارداری کالاهای مربوطه ... از مالیات و عوارض قانون مالیات بر ارزش افزوده
🆔 @taxinformation
2
شناسایی فرار مالیاتی 66 شخص حقوقی در خراسان رضوی

◾️ رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پول‌شویی سازمان امور مالیاتی کشور از شناسایی 66 شخص حقوقی با مجموع 96 هزار میلیارد تومان اطلاعات اقتصادی که فاقد اظهارنامه مالیاتی بوده اند خبر داد.

◾️ با عنایت به الگوی طراحی شده و پردازش داده‌های مالی و مالیاتی، شرکت‌های دارای عضو هیئت مدیره اتباع خارجی مورد بررسی قرار گرفتند که این امر منجر به شناسایی فرار مالیاتی 66 شخص حقوقی فعال فاقد اظهارنامه مالیاتی شد.

◾️ اشخاص مذکور با وجود گردش بالای تراکنش‌های بانکی و بالغ بر 96 همت اطلاعات اقتصادی، از تسلیم اظهارنامه مالیاتی خودداری نموده‌اند.

◾️ تاکنون تعداد 65 برگ تشخیص و مطالبه مالیات در منابع عملکرد و ارزش افزوده مربوط به سنوات 1401 و 1402 با مجموع بدهی مالیاتی قریب به 2.3 همت (اصل مالیات و جرائم متعلقه) صادر و صدور سایر اوراق مالیاتی مربوط نیز در دست اقدام است.

🆔 @taxinformation
3👏3🤮3👎2
مهلت برگزاری مجامع تا ۱۵ مرداد ۱۴۰۴  تمدید شد

▫️طبق بند ۳۰ مصوبه هیئت وزیران در مورخ ۱۲ تیر ۱۴۰۴ ، مهلت ارائه صورت‌های مالی سال منتهی به ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ و برگزاری مجامع عمومی شرکت‌ها حداکثر تا دو هفته تمدید شد./بورس ۲۴

🆔 @taxinformation
4
اظهارنظر دفتر فنی و مديريت ریسک مالیاتی

◾️موضوع : تعلق یا عدم تعلق جریمه عدم تسليم اظهارنامه بابت انتقال حق واگذاری محل که به موجب قولنامه انجام و در زمان تنظیم سند رسمی نسبت به تسلیم اظهار نامه
....

🆔 @taxinformation
5👎2😁1
پایان شهریور ماه آخرین مهلت تسیلم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی و حقیقی

بخشنامه بزودی....

🆔 @taxinformation
👍25👎189😁5
📸 ایرانی‌ها ۵ برابر مردم عربستان، ترکیه و آمریکا حساب دارند

در ایران، تعداد حساب‌های بانکی ۵ برابر سایر کشورهاست؛ به‌طوری‌که به ازای هر فرد بزرگسال، به‌طور میانگین ۱۰.۵ حساب بانکی فعال وجود دارد.

این رقم در عربستان سعودی ۱.۷، در آمریکا ۲ و در سنگاپور ۲.۴ است. درحالیکه، در ۵۰ کشور جهان به طور متوسط هر فرد فقط یک حساب بانکی یا کمتر دارد.

نبود هماهنگی بین نظام مالیاتی و ساختار بانکی باعث گسترش «حساب‌های اجاره‌ای» شده که بستر مناسبی برای پول‌شویی، قاچاق کالا و تأمین مالی تروریسم فراهم می‌کند.

از سوی دیگر، حضور ۸ تا ۱۰ میلیون تبعه غیرمجاز که در کشور ، بدون داشتن حساب‌های بانکی امکان دریافت یارانه، درآمدزایی یا حتی استفاده از کارت‌خوان را ندارند که به ناچار به استفاده از حساب‌های بانکی اجاره‌ای روی آورده‌اند‌.

🆔 @taxinformation
👎18👍76😁2🤣2
مالیات بر ارزش افزوده دارو، صفر است

اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت :

مالیات بر ارزش افزوده دارو و مواد اولیه آن طبق قانون صفر است و دریافت هرگونه مالیات در این حوزه کاملاً غیرقانونی است.

🆔 @taxinformation
👍19😁71👎1👏1
📸 راهنمای امنیت حساب بانکی

برای حفظ امنیت حساب بانکی و پیشگیری از ورود ناخواسته به فعالیت‌های غیرمجاز مثل پولشویی یا تأمین مالی تروریسم، این نکات را جدی بگیرید.

🆔 @taxinformation
👍31👏1🤮1
⚖️ احکام متفاوت در دو پرونده سیاسی؛ «آزادی اندیشه و آزادی بیان از جمله حقوق اساسی و فطری انسان است»/ استناد به «حق آزادی بیان» در دو رای قضایی


▫️«هر شهروندی از حق آزادی بیان برخوردار است. این حق باید در چارچوب حدود مقرر در قانون اعمال شود. شهروندان حق دارند نظرات و اطلاعات راجع به موضوعات مختلف را با استفاده از وسایل ارتباطی، آزادانه جستجو، دریافت و منتشر کنند.» این را اصل ۲۶ قانون اساسی می گوید؛ اصلی که چند سالی می‌شود بیشتر مورد توجه قضات و دستگاه قضا قرار گرفته است. توجه به این اصل در کنار مدنظر قراردادن حق آزادی بیان و انتقاد از مسئولین مواردی است که در دو رای صادره اخیر از سوی قوه قضا دیده شده است.

▫️به بیان دیگر، به نظر می رسد چند سالی می‌شود که فصل جدیدی در قوه قضائیه گشوده شده است و صدور احکامی با «به رسمیت شناختن آزادی بیان» مهر تاییدی بر این گزاره است. احکامی که جای خالی آن پیش از این، در میان آرای صادر شده از سوی دادگاه برای سیاسیون و فعالان فضای مجازی احساس می شد.

▫️صدور احکامی که با به رسمت شناختن حق آزادی بیان اتفاقی است که سابقه کمتری در فضای سیاسی و قضایی داشته است، اتفاقی که با توجه به روندی که قوه قضا در سال‌های اخیر آغاز کرده، مانند رسیدگی به فساد مقامات و اطرافیانشان با چشم بستن بر جایگاه آنها، می تواند شروعی جدید برای تغییر رویه در صدور احکام متهمان سیاسی باشد.

🔹️ اگر این روند ادامه دار باشد می‌توان گفت که قوه قضا با این آرا مدافع آزادی بیان و اندیشه و انتقاد از مسئولان شده است؛ تا در آینده روندها و رویکردها چه باشد./خبرآنلاین

🆔 @taxinformation
2👍2
📸کاهش معنادار فواصل جهش ارزی

🔹اگر تا همین ۸ سال قبل جهش های ارزی با فاصله زمانی زیادی اتفاق می‌افتاد اما در همین بازه فاصله جهش‌ها به شدت کمتر شده و حالا به زیر یک سال رسیده است.
🔹در ۸ سال اخیر کشور ۴ جهش ارزی را تجربه کرده در حالی که در ۲۵ سال قبل از آن ۳ جهش ارزی صورت گرفته است./ خبرفوری

🆔 @taxinformation
👍2
2025/07/14 09:53:40
Back to Top
HTML Embed Code: