Telegram Web Link
کتاب فوق العاده #چرا_ملتها_شکست_می_خورند اثر #دارون_عجم_اغلو و #جیمز_ای_روبنسون بصورت صوتی و پی دی اف (کامل و خلاصه) در لینک زیر 👇👇👇

👉 https://www.tg-me.com/tekhob/22016

مطالعه این کتاب به همه فرهیختگان عزیز پیشنهاد میشود
🔻اگر در شرف نوشتن پایاننامه و رساله هستید حتما شرکت کنید.

🔺#کارگاه_آموزش_آنلاین_پروپوزال_نویسی_با_رویکرد_پایاننامه_نویسی
🔺مدرس:#دکترعهدیه_آقامحمدی
🔺مدت دوره: 5 الی 7 ساعت
🔺شروع دوره: 1 آذر
🔺زمان برگزاری: شبهای فرد ساعت19
🔺با ارائه مدرک معتبر
🔺آخرین مهلت ثبت نام: #دوشنبه 30آبانماه
🔺هزینه با 30درصد تخفیف ویژه: 239هزارتومان
⭕️#ظرفیت_محدود⭕️


#رزرو و #ثبت_نام از طریق آیدی و یا ربات زیر👇

@MPP_PHD
@tephd_bot
اطلاعات بیشتر👇

@mppphd
📌 انواع روش تحقیق از نظر روش جمع آوری اطلاعات

🔸روش کتابخانه‌ای

در تمام تحقیقات علمی مورد استفاده قرار می گیرد و دربعضی از آنها موضوع تحقیق از نظر روش‌، از آغاز تا انتها متکی بر یافته‌های تحقیق کتابخانه ای است

🔸روش تحقیق میدانی

در این روش محقق مدتی در میان جامعه مورد تحقیق خود زندگی می‌کند و به تحقیق درباره موضوعی خاص در آن محیط می‌پردازد. محقق هیچگونه دستکاری در محیط انجام نمی‌دهد، بلکه بدون هیچ دخالتی در جریان طبیعی رویدادها ندارد . در تحقیق میدانی ، مشاهده عنصر اصلی را تشکیل می‌دهد. به عبارتی،منظور از مطالعات میدانی تحقیقاتی است که موضوع مورد مطالعه در اختیار محقق قرار داشته و بدان دسترسی باشد.


🗨 @tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
📌 طبقه بندی تحقیق از نظر ماهیت و روش

🔹روش تاریخی

این تحقیق وقایع مربوط به گذشته را مورد تعبیر و تفسیر و ارزیابی قرار می‌دهد.

🔹روش توصیفی

مطالعات توصیفی برعکس تحقیقات تاریخی در مورد زمان حال به بررسی می‌پردازد. این نوع تحقیق به توصیف و تفسیر شرایط و روابط موجود می‌پردازد این گونه تحقیق وضعیت کنونی پدیده یا موضوعی را مورد مطالعه قرار می‌دهد.

🔻روش توصیفی شامل انواع گوناگونی به شرح زیر می باشد :

🔸الف) تحقیق برآوردی :
موقعیت یک پدیده را در یک زمان توصیف می‌کند این روش هیچگونه فرضیه‌ای را پیشنهاد نمی‌کند روابط متغییرها را مورد مطالعه قرار نمی‌دهد

🔸ب) تحقیق ارزشیابی:
این روش به ارزش‌گذاری درباره فوائد اجتماعی, مطلوب بودن یا مؤثر بودن یک فرایند, محصول, یا برنامه می‌پردازد و به کاربرد یافته‌های خود توجه دارد. این نوع تحقیق اغلب با توصیه‌هایی در جهت اقدامات سازنده همراه می‌باشد و در پی یافتن قوانین کلی و قابل گسترش به سایر موقعیتها نیست.

🔸ج) مطالعه موردی :
عبارت از مطالعه عمیق و گسترده یک مورد در مدت زمان است. در این روش یک فرد یک خانواده, یک گروه و یا یک دانشگاه مورد مطالعه دقیق و همه جانبه قرار می‌گیرد هدف مطالعه شناخت کلیه متغیرهای مربوط به مورد است

🔸د) مطالعه پیمایشی :
در اين نوع تحقيق هدف بررسي توزيع ويژگيهاي يک جامعه است و بيشتر تحقيق هاي مديريت از اين نوع مي باشد. در پژوهش پيمايشي پارامترهاي جامعه بررسي مي شوند. در اينجا پژوهشگر با انتخاب نمونه اي که معرف جامعه است به بررسي متغيرهاي پژوهش مي پردازد. پژوهش پيمايشي به سه دسته تقسيم مي شود:

1️⃣روش مقطعي :گرد آوري داده ها درباره يک يا چند صفت در يک مقطع زماني خاص. براي مثال بررسي ميزان علاقه دانشجويان سال اول دبيرستان به ادامه تحصيل در يک رشته خاص

2️⃣روش طولي : در بررسي پيمايش طولي، داده ها در طول زمان گردآوري شده تا رابطه بين متغيرها در طول زمان سنجيده شود. همانند تحقيقات تحولي که به بررسي روندها و تحول پديده ها در طول زمان مي پردازند از اين دسته هستند.

3️⃣روش دلفي : جهت بررسي ديدگاه هاي يک جمع صاحب نظر در مورد يک موضوع ويژه مي توان از اين تکنيک استفاده کرد. مانند «بررسي ديدگاه اساتيد دانشگاه در باره يک طرح جديد آموزشي»

🔸هـ ) تحقیق تکاملی( توسعه‌ای):
شامل داشتن اطلاعات دقیق در زمینه‌های توسعه برنامه‌ها و رشد و تکامل افراد می‌باشد. این نوع مطالعه به بررسی میزان تغییرات و الگوهای برنامه‌ها و یا رشد افراد در طول مدت زمان می‌پردازد و ممکن است به دو روش طولی (تداومی) و عرضی(مقطعی) صورت گیرد.

🔸و) مطالعات همبستگی
یکی از روشهای بسیار متداول در تحقیقات توصیفی است که به بررسی روابط دو متغیر می‌پردازد. در تحقيقات همبستگي اگر هدف پيش بيني متغيرهاي وابسته بر اساس متغيرهاي مستقل باشد به متغير وابسته متغير ملاک و به متغير مستقل متغير پيش بين گويند. همچنين وجه تمايز تحقيق همبستگي با تحقيق آزمايشي در اين است که در اينجا متغيرهاي مستقل دستکاري نمي شوند.

🔸ز) تحقیقات پس از وقوع :
این نوع تحقیقات به بررسی روابط علت و معلولی بوسیله بررسی پی‌آمدهای موجود می‌پردازد. اگر سؤال تحقیق هنگامی مطرح گردد که مقدار متغیر مستقل قبلاً و بطور طبیعی مشخص باشد, چنین تحقیقی را بعد از وقوع می‌نامند.

🔹 روش تجربی
تحقیق تجربی یا آزمایشی یکی از دقیق‌ترین و کارآمدترین روشهای تحقیق است که برای آزمون فرضیه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد هدف این تحقیق بررسی تأثیر محرکها, روشها و یا شرایط خاص محیطی بر روی یک گروه آزمودنی می‌باشد. از خصوصیات روش تجربی این است که ضمن دستکاری یا مداخله در متغیرها و کنترل شرایط نتایج بدست آمده را در مورد گروهی که با انتساب تصادفی انتخاب شده‌اند, مورد مشاهده قرار می‌دهد.


🗨 @tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
درود به اعضای محترم مجموعه کانالهای منابع پارس پژوهه

به اطلاع می رساند طی امروز، فردا و پس فردا(۲۴، ۲۵ و ۲۶ ابانماه) این مجموعه فعالیتی نخواهد داشت.


از همراهی همه شما عزیزان متشکرم🙏🌹
📌 پاسخ های احتمالی ادیتور مجله به مقاله و بررسی انواع آن

۱- برگشت مقاله بدون داوری “Return without review”. اگر ادیتور مجله پی ببرد که مقاله با اسکوپ مجله متناسب نیست یا اینکه مقاله ارسالی کمترین حد استانداردهای مورد انتظار را برای مجله ندارد، بعد از بررسی سطحی اولیه آن را به خود مولف برمی‌گرداند بدون اینکه مقاله را به داوری ارسال کند. یک مقاله اگر دارای مشکلاتی مانند مشکلات گرامری در نگارش، عدم رعایت لغات اختصاصی، و موارد مشابه باشد، مقاله سریعاً به مولف بازگردانده می‌شود. حال مولف دو راهکار دارد: در صورتی که مقاله در اسکوپ مجله نباشد (طبق نظر اعلام شده ادیتور) حتما بایست مقاله را به مجله دیگر ارسال نماید زیرا احتمال چاپ در مجله کنونی صفر است. در حالت دوم اگر ادیتور مشکلات مربوط به گرامری و نگارشی را مدنظر قرار داده که می‌تواند مقاله را ادیت حرفه‌ای نموده و دوباره به همان مجله یا مجله دیگر ارسال نماید.

۲- توصیه برای ارسال به مجله دیگر “Recommend transfer to another journal”. ادیتور ممکن است احساس کند که مقاله مناسب مجله او نیست و توصیه کند که مقاله را به مجله دیگری ارسال کنید. بسیاری از انتشارات، مجلات مختلفی دارند. این احتمال نیز وجود دارد که ادیتور به نویسندگان مقاله توصیه کند که مقاله را به یک مجله دیگر که جزو انتشارات خود آنهاست ارسال کند. در این حال، نویسندگان باید موافق این انتقال باشند و در صورت موافقت، ادیتور خود مقاله را به مجله‌ دیگر انتشاراتشان ارسال می‌کند (برخی از انتشارات، دارای چندین مجله هستند که هیئت تحریریه واحدی نیز دارند و مجلات با آرم و نماد همان انتشارات چاپ و تکثیر می‌شود).

۳- ارسال مقاله به گروه داوری “Send the manuscript for peer review”. اگر بعد از بررسی اولیه، ادیتور مجله احساس کند که مقاله با اسکوپ مجله تناسب دارد و دارای حداقل استاندارهای آن مجله نیز هست، آنگاه تصمیم می‌گیرد که مقاله را به هیئت داوران ارسال کند. بنابراین، پیام Send the manuscript for peer review به منزله این است که اولاً مقاله شما دارای حداقل استانداردهای آن مجله می‌باشد و ثانیاً اینکه متناسب با اسکوپ مجله ارسالی نیز هست.

🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
📌 پاسخ های احتمالی ادیتور مجله به مقاله و بررسی انواع آن(2)


بعد از ارسال مقاله به داور یا داوران، ادیتور مجله احتمالاً به تنهایی یا با همکاری و مشورت هیئت تحریریه مجله، نظرات داوران را بررسی نموده و تصمیم نهایی را برای مقاله ارسال شده اتخاذ می‌کنند. احتمال دارد نظرات داوران با یکدیگر متعارض باشد؛ و یا اینکه نتواند نظر هیئت تحریریه را جلب کند. در نهایت، این ادیتور مجله و هیئت تحریریه است که تصمیم به پذیرش مقاله و یا رد یک مقاله می‌گیرند. پاسخ‌هایی که ادیتور مجله بعد از انجام داوری به مولف یا مولفان مقاله ارسال می‌دارد معمولاً از یک شکل و فرم برخوردارند. در زیر به ذکر تیتر وار هریک از این پاسخها می‌پردازیم.

۱- پذیرش مقاله در حالت فعلی “Accept in its present form”. به این معنی که مقاله بدون اعمال هیچگونه اصلاحاتی مورد قبول مجله می‌باشد.

۲- پذیرش مقاله به شرط اعمال تغییرات اندک “Accept with minor revisions”. به این معنی که مجله تغییرات در سطح کمی را به مقاله مدنظر قرار داده که با انجام آن، چاپ مقاله حتمی است.

۳- پذیرش مقاله به شرط تغییرات گسترده “Accept with major revisions”. به این معنی که مجله تغییرات در سطح وسیعی را به مقاله مدنظر قرار داده و با انجام آن چاپ مقاله حتمی است.

۴- اصلاح و ارسال مجدد مقاله “Revise and resubmit”. به این معنی که مقاله به تغییر کلی احتیاج دارد، به شکلی که بعد از تغییر کلی مجدداً می‌بایست در فرآیند داوری قرار گیرد. گهگاهی، در این نوع تغییر، درصد بسیار بالایی از مقاله تغییر داده می‌شود.

۵- رد مقاله “Reject”. در این شکل، مقاله بدون هیچگونه شرط و پیش‌شرطی ریجکت یا رد می‌شود.



🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
🔻اگر در شرف نوشتن پایاننامه و رساله هستید حتما شرکت کنید.

🔺#کارگاه_آموزش_آنلاین_پروپوزال_نویسی_با_رویکرد_پایاننامه_نویسی
🔺مدرس:#دکترعهدیه_آقامحمدی
🔺مدت دوره: 5 الی 7 ساعت
🔺شروع دوره: 1 آذر
🔺زمان برگزاری: شبهای فرد ساعت19
🔺با ارائه مدرک معتبر
🔺آخرین مهلت ثبت نام: #دوشنبه 30آبانماه
🔺هزینه با 30درصد تخفیف ویژه: 239هزارتومان
⭕️#ظرفیت_محدود⭕️


#رزرو و #ثبت_نام از طریق آیدی و یا ربات زیر👇

@MPP_PHD
@tephd_bot
اطلاعات بیشتر👇

@mppphd
🔷چطور معتبر بودن یک مجله را تشخیص دهیم؟


🔹پایگاههای علمی تامسون رویترز

برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در WOS می توانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

🌐 http://ip-science.thomsonreuters.com/mjl/#journal_lists

🔹پایگاه علمی**PubMed

برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در PubMed میتوانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

🌐
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nlmcatalog/

**پایگاه علمی اسکوپوس **SCOPUS

برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در اسکوپوس میتوانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

🌐
http://www.scimagojr.com/journalsearch.php

🔹مرکز استنادی علوم جهان اسلام ISC

برای اطمینان از نمایه بودن یک مجله در میتوانید به آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنید:

🌐
http://mjl.isc.gov.ir/Default.aspx?lan=en

🔹نحوه بررسی مجلات **jcr

برای آگاهی از اعتبارسنجی مقالات می توانید از این سایت ها استفاده کنید. لیست ژورنالهای معتبر jcr در این سایت ها قرار داده شده است. می توانید با مراجعه به این سایت ها مجله مورد نظرتان را با کد ISSN و یا عنوان مجله جستجو کنید.

🌐 scimagojr.com
🌐 bioxbio.com
🌐 citefactor.com

🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
خبرگزاری فارس خبر داد جمعی از نمایندگان مجلس طرحی را تدوین کرده‌اند که در صورت تصویب، دانشجویان معترض محکوم به پرداخت جزای نقدی و ۱۰ سال ممنوع‌الخروجی خواهند شد. در این طرح آمده اگر دانشجویان «هنجارشکنی» کنند به پرداخت کل هزینه‌های تحصیل در آن مقطع آموزشی محکوم می‌شوند.


🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
🔻صفر تا صد مقاله نویسی را در یکماه(10جلسه) کامل آموزش ببینید

🔺#کارگاه_آموزش_آنلاین_مقاله_نویسی (صفر تا صد)
🔺مدرس:#دکترعهدیه_آقامحمدی
🔺مدت دوره: 12 الی 15 ساعت
🔺شروع دوره: #شنبه،#پنجم_آذرماه
🔺با ارائه مدرک معتبر
🔺آخرین مهلت ثبت نام: #جمعه 4 آذرماه
🔺هزینه دوره با 30درصد تخفیف ویژه: 389تومن
🔺با ارائه فیلم ضبط شده هر جلسه

⭕️#ظرفیت_محدود⭕️


#رزرو و #ثبت_نام از طریق آیدی و یا ربات زیر👇

@MPP_PHD
@tephd_bot
اطلاعات بیشتر👇

@mppphd
📌نکاتی در مقاله نویسی

1️⃣ هر مقاله بیان یک داستان است. پس داستان خود را بدانید! بدانید چرا دیگران باید به این داستان علاقمند شوند: آیا موضوع روز دنیاست؟ آیا به نتایج عجیب و غیرمنتظره‌ای دست یافته‌اید؟ آیا توصیف جدیدی از یک واقعیت و یا پدیده را بیان می‌کنید؟

2️⃣ این داستان لزوماً آنچه که شما انجام داده‌اید نیست! بلکه شامل دلایل مهم و جذاب بودن داستان، ارایه و عرضه ایده‌های نو، افق‌ها و نگرش‌های جدید نیز می‌شود.

3️⃣ در نوشتن مقاله سعی کنید بالا به پایین (Top-Down) بنویسید همانطور که بیشتر انسان‌ها اینگونه می‌اندیشند. ابتدا ایده کلی را مطرح کنید و سپس وارد جزییات شوید. حتی هنگام نوشتن جزییات تلاش کنید به صورت بالا به پایین بنویسید.

4️⃣ از نوشتن پاراگراف‌های یک جمله‌ای به پرهیزید. از اختلاط زمان‌های افعال در نوشتن اجتناب کنید. به عنوان مثال یک جمله زمان گذشته و جمله بعدی زمان آینده باشد. جملات نوشته شده در هر پاراگراف ترتیب و ترکیب منطقی داشته و مرتبط با موضوع اصلی باش. همچنین ارتباط معناداری با پاراگراف‌های قبل و بعد خود داشته باشد.

5️⃣ خود را در جایگاه خواننده مقاله بگذارید و مقاله را برای خواننده بنویسید نه برای خودتان! تلاش کنید مختصر و مفید بنویسید و برای درست، دقیق، کامل و مختصر نوشتن وقت بگذارید. وقت خواننده را با نوشتن جملات غیرمرتبط تلف نکنید و او را خسته نکنید!

6️⃣ با نوشتن جملاتی خواننده را در مراحل مختلف داستان همراهی کنید تا بداند در کجای داستان قرار دارد و سردرگم نشود. به عنوان مثال:
Let us next develop a model for,
همچنین تلاش کنید از نوشتن جملات طولانی و چند خطی اجتناب کنید. با شکستن جملات طولانی، آنان را در قالب جملات کوتاه بازنویسی کنید.

🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
📌ویژگی های #مقالات موفق و معتبر

🔹مقاله موفق کاملا روی موضوع مورد بحث تمرکز می کند.

🔸مقاله نشان می دهد که نویسنده عمیقا موضوع مقاله و منابع استفاده شده را درک کرده است.
🔹مقاله نشان می دهد که نویسنده منابع زیادی از جمله مقالات نویسندگان معتبر را به خوبی مطالعه کرده است.
🔸مقاله نظرات مخالف را نیز مورد بررسی قرار می دهد و نشان می دهد که مطلب ارائه شده در مقاله معتبر تر است.
🔹سازماندهی روند مقاله بصورت منطقی.
🔸هر نکته ای توسط مطالب ثابت شده و مثال ها حمایت می شوند.
🔹مطالب باید اصل باشند و از جایی کپی نشده باشند.
🔸از فرمت استاندارد مقاله نویسی پیروی کند.
🔹بهتر است مقاله را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.
🔸پس از نگارش مقاله نوبت به چاپ آن در مجلات معتبر علمی می رسد. قبل از ارسال مقاله به نشریه ی انتخابی که در اسکوپ مقاله شما است باید تمام نکاتی که در قسمت راهنمایی برای نویسندگان مجله ذکر شده است رعایت کنید. در صورت عدم رعایت هر یک از این قوانین احتمال رد و ریجکت شدن مقاله شما بسیار افزایش پیدا می کند. این قوانین، اعم از نکات دستوری و نگارشی یا نکات مربوط به محتوا و موضوع مقاله باید یک یک به اجرا شود.


👁‍🗨 @tephd
#منابع_پارس_پژوهه
💢نقشه ذهنی Mind Map چیست؟

🔺نقشه ذهنی مجموعه ای از دیاگرامها برای نمایش کلمات، ایده ها، فعالیتها و موارد دیگر است که حول یک نقطه مرکزی یا کلمه کلیدی بطور محوری کشیده می شود.

نقشه ذهنی برای ایجاد، تصویرکردن، ساختاردهی و طبقه بندی ایده ها در زمینه های مطالعات و تحقیق، حل مسئله و تصمیم سازی کاربرد دارد.

🔺با استفاده از نقشه ذهنی می توان به سرعت ساختار یک موضوع را شناسایی نمود و همچنین ارتباط بین اجزای سازنده موضوع را درک کرد. استفاده از نقشه ذهنی بسیار آسان است.

کافی است برای استفاده از آن یک برگ کاغذ بردارید، یک دایره یا بیضی وسط صفحه بکشید و عنوان موضوع مورد نظر را درون آن بنویسید.

سپس با اضافه کردن شاخه های مختلف متصل به مرکز، موضوعات جانبی را اضافه نمایید. هر شاخته می تواند زیر شاخه های مختلف داشته باشد.

می توان برای هر موضوع در هر شاخه از رنگهای مختلف استفاده نمود و حتی می توان شکلهای مختلفی را کنار موضوعات اضافه نمود.

🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
📌هزینه ازادسازی مدارک آموزش رایگان

🔹 کارشناسی: ترمی 7میلیون
🔹کارشناسی ارشد: ترمی 12.5میلیون


🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
آموزش کامل مقاله نويسي
فرهیختگان عزیز نظر شما در ارتباط با حجاب چیست؟
با سلام و احترام
جبهه گیری بعضی از عزیزان در مورد این نظر سنجی که مشکل جامعه امروز ما هست برای من قابل درک نیست، ما نمی تونیم نسبت به مشکلات جامعه بی تفاوت باشیم و اسم خودمونم محقق و پژوهشگر بذاریم علم باید در خدمت بشر باشه این اصل اولیه است.

این نظر سنجی به همه اختیار و انتخاب برابر داده و همه را در نظر گرفته

من به عنوان ادمین خانم این کانال محجبه هستم و تحت هر شرایط این مقدار حجاب را خواهم داشت ولی اعتقادی به اجبار عقاید به دیگران ندارم و اینو ظلم میدونم ولی شما حق دارید نظرات شخصی خودتونو داشته باشید.

شاد باشید
🔻صفر تا صد مقاله نویسی را در یکماه(10جلسه) کامل آموزش ببینید

🔺#کارگاه_آموزش_آنلاین_مقاله_نویسی (صفر تا صد)
🔺مدرس:#دکترعهدیه_آقامحمدی
🔺مدت دوره: 12 الی 15 ساعت
🔺شروع دوره: #شنبه،#سوم_دیماه
🔺با ارائه مدرک معتبر
🔺آخرین مهلت ثبت نام: #جمعه دوم دیماه
🔺هزینه دوره با 30درصد تخفیف ویژه: 389تومن
🔺با ارائه فیلم ضبط شده هر جلسه

⭕️#ظرفیت_محدود⭕️


#رزرو و #ثبت_نام از طریق آیدی و یا ربات زیر👇

@MPP_PHD
@tephd_bot
اطلاعات بیشتر👇

@mppphd
📌از کجا بدانیم به طور معمول فرآیند داوری مقالات چقدر طول می‌کشد؟

🔹در درجه نخست اینکه اگر مقاله‌ای را به ژورنال معتبری ارسال می‌کنید باید بدانید که پروسۀ داوری و اعمال نظر طولانی است.
لذا داشتن صبر و حوصله و پرهیز از رفتارهای عجولانه (هر روز به دفتر مجله زنگ زدن و ایمیل مدام به سردبیر و ...) گام اول برای دریافت پذیرش است.

🔹 به منظور پی بردن به میانگین زمان داوری تا پذیرش مقالات در مجلات، بهترین مسیر مراجعه به تاریخ­های دریافت، اصلاح، و پذیرش مقاله است که در غالب ژورنال­ها در درون متن مقاله قید می­شود. پس با دقت در این تاریخ‌ها می­توان زمان تقریبی فرآیند داوری را دریافت.

🔹 ادیتورها معمولاً مقالات بهتر را در اولویت قرار می­دهند. یعنی شما شاید دو مقاله را هم زمان و با سطوح علمی متفاوت در یک ژورنال معتبر سابمیت (ارسال) کنید، ولی ادیتور مقالۀ­ بهتر را زودتر به داوران ارسال می‌کند.

🔺 نکته: به هر حال اعتبار نویسنده نیز در تسریع فرآیند اعلام نظر ژورنال مؤثر است. قطعاً افرادی که دارای اعتبار علمی بالاتر هستند و در آن ژورنال دارای مقاله می‌باشند و به ‌ویژه داوری مقالاتی را در ژورنال مذکور انجام داده‌‌اند، در اولویت قرار می­گیرند. هرچند این اولویت قطعی و رسمی نیست اما به هر حال از نظر روانی اثراتی را بر جای می‌گذارد.

🗨@tephd5
#منابع_پارس_پژوهه
2025/07/08 09:12:46
Back to Top
HTML Embed Code: