Telegram Web Link
شاخه دانشجویی IEEE دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران با همراهی گروه مهندسی قدرت دانشگاه تهران برگزار می‌کند:

سخنرانی برخط جناب آقای دکتر علی عزیزی (فارغ التحصیل مقطع دکتری از دانشگاه تورنتو کانادا و مهندس شرکت جنرال الکتریک (GE) کانادا) با موضوع
💠«افق‌های پیش رو در سیستم‌های قدرت مدرن»

زمان برگزاری:
روز یکشنبه مورخ 5 آذرماه 1402 از ساعت 16 الی 17


‼️حضور در این جلسه برای کلیه دانشجویان کارشناسی رشته مهندسی برق و به شکل ویژه ورودی های 1400 که در آستانه انتخاب تمرکز هستند توصیه می شود.‼️

📍لینک شرکت در جلسه:

https://www.skyroom.online/ch/mechanic/mech8

⚡️ @UTPowerElec
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
بیاد معلم خوب ما🌷 ...

پنجم آذرماه سالروز درگذشت استاد فقید حوزه الکترونیک قدرت ایران، پروفسور شاهرخ فرهنگی است.

یاد و نام ایشان گرامی باد ...🌷

#مناسبت


⚡️ @UTPowerElec
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ایام شهادت #حضرت_فاطمه سلام‌الله‌علیها تسلیت باد.

التماس دعا

#مناسبت

⚡️ @UTPowerElec
❇️ مشخصات ظرفیت باتری و مقدار مسافت قابل پیماش با هر بار شارژ برخی از خودروهای برقی محبوب در دنیا

مشخصات انواع متمایز خودروهای برقی محبوب در دنیا از نظر نوع وسیله نقلیه، ظرفیت باتری، مسافت رانندگی و نوع کانکتور در شکل موجود در پست ارائه شده است. مسافت رانندگی یک خودرو برقی بستگی به ظرفیت باتری دارد که بر حسب کیلووات ساعت اندازه گیری می شود. از این رو، باتری های خودروهای برقی (BEV) مدرن ظرفیت باتری بالاتری دارند و با یک بار شارژ، مسافتی بین 200 تا 490 کیلومتر دارند. ایستگاه های شارژ سریع و بسیار سریع در حال رشد هستند تا نیازهای انرژی بالا و شارژ سریع مشابه خودروهای بنزینی را برآورده کنند. به طور متوسط حدود 8 ساعت طول می کشد تا یک بسته باتری 60 کیلووات ساعتی از حالت خالی به پر شارژ شود، که می تواند تا 320 کیلومتر مسافت را پوشش دهد. بازده انرژی کلی خودروهای برقی به طور مداوم توسط سازندگان بهبود یافته است که منجر به مصرف انرژی کمتر در هر کیلومتر و برد طولانی‌تر با یک بار شارژ می‌شود.


#خودرو_برقی
#باتری


⚡️ @UTPowerElec
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🍉 یلدا بهانه‌ای برای شیرین‌تر شدن کانون گرم خانواده، گرامی بداریم این میراث کهن را ...

یلداتون مبارک ❤️🍉🇮🇷

#مناسبت

⚡️@UTPowerElec
❇️ سطوح شارژهای خودروهای برقی


#خودرو_برقی
#شارژر


⚡️ @UTPowerElec
❇️ سطوح شارژهای خودروهای برقی


امروزه یکی از مسائل مهم در خودروهای برقی و هیبریدی بحث شارژرهای آن است. ایستگاه ها و محل های شارژ مبتنی بر اتصال (دسته دیگر شارژرهای بدون اتصال یا به اصطلاح wireless است) بسته به سطح توان خود به 4 دسته تقسیم بندی میشنوند که در شکل پست نشان داده شده است. شارژ سطح 1 و سطح 2 معمولا در شارژرهای on-board استفاده میشود. شارژر سطح 1 از منبع تغذیه تک فاز 120 ولتی AC استفاده می کند و کمترین سرعت شارژ را دارد که به طور کلی در کاربردهای شارژر خانگی با سطوح توان پایین (تا 1.92 کیلووات) بدون زیرساخت اضافی استفاده می شود. بنابراین، شارژ سطح 1 برای شارژ طولانی مدت یا یک شبه مناسب است. شارژرهای سطح 1 معمولاً به حدود 11 تا 36 ساعت برای توان شارژ 1.9 کیلوواتی برای یک باتری خودرو برقی (EV) 16-50 کیلووات ساعتی نیاز دارند. روش شارژ اولیه برای زیرساخت های خصوصی و عمومی شارژر سطح 2 است، زیرا آنها توانایی شارژ نسبتا سریع دارند. زمان شارژ سطح 2 به دلیل مصرف انرژی بالا 3 تا 5 برابر سریعتر از شارژرهای سطح 1 است. شارژ سطح 2 می تواند تا 19.2 کیلووات برق را برای هر دو ساختار تک فاز و سه فاز فاز با ولتاژ 208 ولت یا 240 ولت AC تامین کند. برای انتقال توان بالا از طریق شارژر داخلی، قطعات و ادوات اختصاصی در شارژرهای سطح 2 مورد نیاز است. محدوده زمان شارژ 2 تا 3 ساعت برای 19.2 کیلووات با ظرفیت باتری 30 -50 کیلووات ساعت است. کانکتورهای شارژ سطح 1 و 2 از استاندارد IEC62196-2 در اروپا، سوپرشارژرهای SAEJ1772 و تسلا در ایالات متحده پیروی می کنند.

شارژ سریع DC یا شارژ سطح 3 از برق AC و DC برای رساندن برق DC با ولتاژ بالا به باتری EV استفاده می کند. شارژرهای سطح 3 می توانند محدوده توان بالا بین 20 کیلو وات تا 350 کیلو وات را برای تامین ولتاژ DC حدود 300 ولت تا 800 ولت در شارژرهای خارج از برد مدیریت کنند. شارژرهای سریع DC مستقیماً از طریق شارژرهای خارج از برد به شبکه برق سه فاز به خودرو متصل می شوند. زمان شارژ در شارژر سطح 3، 90 کیلووات یا بزرگتر در محدوده 0.2 تا 0.5 ساعت است که سریعتر از شارژرهای سطح 1 و 2 است. سوپرشارژرهای CHAdeMO، تسلا و کانکتورهای CCS combo 1، برای شارژ سریع سطح 3 در نظر گرفته شده است. با این حال، شارژرهای کم مصرف از جمله سطح 1 و سطح 2 کمترین تأثیر منفی را بر شبکه برق در زمان اوج مصرف دارند. شبکه توزیع محلی ممکن است توسط شارژرهای سطح 3 به دلیل مصرف برق زیاد در زمان اوج بار بیش از حد تحت اضافه بار قرار گیرد.

سیستم‌های شارژ سریع فوق‌العاده (XFC) می‌توانند تجربه سوخت‌گیری مانند خودروهای احتراق داخلی را ارائه دهند. سیستم‌های XFC می‌توانند بیش از 350 کیلووات برق را با ولتاژ باس DC حدود 800 ولت مدیریت کنند و زمان شارژ مجدد باتری تقریباً 5 دقیقه است. ایستگاه های XFC با اجزای الکترونیکی قدرت با تمرکز بر ترانسفورماتورهای حالت جامد (SST)، مبدل های DC-DC ایزوله، و مراحل و کنترل کننده های مبدل AC-DC پشت به پشت طراحی شده اند. هزینه نصب XFC بسیار بالا است و برای ارائه توان بالا به تجهیز اختصاصی تغذیه باتری نیاز دارد. علاوه بر این، SST مزایایی نسبت به ترانسفورماتورهای فرکانس خط معمولی برای تبدیل سطوح ولتاژ متوسط به سطوح ولتاژ پایین و ایجاد ایزولاسیون گالوانیکی در ایستگاه‌های XFC فراهم می‌کند.


#خودرو_برقی
#شارژر


⚡️ @UTPowerElec
📣 اطلاعیه

🔸 همکاری جهت نگارش کتاب برای انتشارات Springer


جناب آقای دکتر روزبه ای در حال نگارش کتابی با موضوع کنترل خطی (حدود ۱۵۰ صفحه) برای دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری هستند.

ایده اصلی کتاب بیان مطالب بنیادین و نکات مهم به صورت خیلی مختصر و به همراه مثال‌های حل شده برای هر فصل است.

این کتاب توسط انتشارات معتبر Springer و به زبان انگلیسی چاپ خواهد شد. اگرچه گام بعدی ترجمه این کتاب به اسپانیایی خواهد بود.

در صورت تمایل برای همکاری به عنوان مؤلف همکار و جهت تقویت رزومه علمی، افراد علاقه‌مند که کتب textbook و پایه‌ای کنترل خطی را مطالعه نموده‌اند به ID تلگرام آقای دکتر روزبه ای پیام ارسال نمایند:
@QRouzbehi

#همکاری
#سیستمهای_کنترل_خطی

⚡️ @UTpowerelec
#دعوت_به_همکاری


💢شرکت دانش بنیان رادین انرژی، فعال در زمینه های الکترونیک و باتری، جهت تکمیل تیم متخصص خود از آقایان واجد شرایط زیر دعوت به همکاری می نماید؛

📌توانمندی ها:

توانمندی طراحی دیجیتال با استفاده از
میکرو کنترلر ARM
طراحی مدارات Power Electonics
تسلط نسبی بر مباحث کنترلی
کدنویسی الگوریتم های محاسباتی، شبیه سازی و تحلیل مدارات قدرت و روش های کنترلی در نرم افزار Matlab

📌شرایط احراز:

فارغ التحصیل کارشناسی و یا کارشناسی ارشد و یا دانشجو با امکان کار تمام وقت پس از دوره تحصیل
مستعد و با انگیزه یادگیری بالا
علاقه به انجام کار تیمی در محیط کاری صمیمانه و پویا
سن حداکثر ۳۰ سال

🔆 امکان گذراندن سربازی در قالب نخبگان برای متقاضیان فراهم است.

متقاضیان می توانند رزومه خود را از طریق آیدی زیر به اشتراک بگذارند.
@MohsenM158


#همکاری


⚡️ @UTpowerelec
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⚫️ برای کرمانی که حالا قلب ایران است...

#ایران_تسلیت
#تسلیت

⚡️ @UTpowerelec
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
❇️ پروژه "غزال ایرانی" نماد توسعه و تعمیق دانش خودروهای برقی در کشور با همکاری دانشکده برق و کامپیوتر و دانشکده مکانیک دانشگاه تهران از سال 1383 کار خود را آغاز کرد. در این مدت چهار نسل از خودروی برقی-خورشید غزال (غزال 1 تا غزال 4) و یک نسل از خودروی برقی آروین به همت اساتید و دانشجویان دانشگاه تهران طراحی و ساخته شده است و نسل های مختلف خودروی برقی-خورشید غزال در مسابقات بین المللی موفق به کسب افتخارات مختلف شده است.

پروژه غزال ایرانی دانشگاه تهران در راستای توسعه فعالیت های خود از تمامی شرکت ها و نهادهای علاقه مند در مشارکت در پیشبرد این پروژه دعوت بعمل می آورد. علاقه مندان جهت ارتباط گیری میتوانند به آیدی زیر پیام دهند:

➡️ @SsGHRsS

#خودروی_برقی
#غزال_ایرانی

⚡️ @UTpowerelec
#دعوت_به_همکاری


💢 از کلیه علاقه‌مندان به همکاری با پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران، که حائز شرایط زیر می باشند، دعوت به عمل می‌آید تا رزومه های خود را به نشانی [email protected] ارسال نمایند:

📌توانمندی ها:

فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش الکترونیک قدرت و یا الکترونیک

آشنایی با مباحث مرتبط با ادوات خودروهای برقی نظیر درایو الکتریکی، سیستم مدیریت انرژی باتری و ...

تسلط و آشنایی با برنامه نویسی C

توانایی کار با میکروکنترلر ARM

مسلط به کار با نرم‌افزار Altium Designer و طراحی برد

آشنایی با مفاهیم کنترل موتورهای الکتریکی

همکاری به صورت تمام وقت و پاره وقت

#همکاری


⚡️ @UTpowerelec
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
میلاد با سعادت امیر المومنین (ع) و روز پدر مبارک باد ❤️🌷

#مناسبت
⚡️ @UTPowerElec
❇️ مجموعه "کهربا سوئیچینگ" چندین سال است که به صورت تخصصی در زمینه‌ی مبدل‌های الکترونیک قدرت و سیم پیچی و مهندسی معکوس انواع مبدل‌ها و ترانسفورماتورهای فرکانس بالا فعالیت می‌کند؛

انواع مبدل‌ از جمله (منبع تغذیه سوئیچینگ، اینورتر، درایور ال‌ ای دی، باتری شارژر و...) با توجه به نیاز شما طراحی شده و به تولید می رسد، همچنین ترانسفورماتور یا چوک (فریت) مورد نیاز شما محاسبه، طراحی و تولید می‌شود.

بعضی از نمونه کارهای این شرکت را در پیج اینستاگرام زیر میتوانید مشاهده کنید:

اینستاگرام کهربا سوئیچینگ: kahroba_switching

#سلف
#ترانس_سوئیچینگ


⚡️ @UTPowerElec
☑️ وبینار رایگان مسیر رشد در مهندسی برق
(تجربه موفقیت مهندس مکی در ایران و آلمان)


در
این وبینار که از سری وبینارهای نیراگپ به‌شمار می‌رود، مهندس احسان مجیدی، مدیرعامل شرکت نیراسیستم، میزبان مهندس پیمان مکی، کارشناس امبدد سیستم شرکت T&S آلمان خواهند بود و در مورد مسیر موفقیت ایشان در زمینه مهندسی برق در دو کشور ایران و آلمان به گفت‌وگو خواهند پرداخت.



📆 یکشنبه 15 بهمن ماه _ ساعت 21



👈🏻 لینک تهیه بلیت رایگان شما:
🌐 https://eseminar.tv/wb133669


مشاوره:
@nirahelp



❇️ این وبینار رایگان رو به دوستانتان معرفی کنید

⚡️ @UTPowerElec
درود بر ایران و ایرانی ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷


⚡️ @UTPowerElec
❇️ روش های اندازه گیری جریان در الکترونیک قدرت

#سنسور
#نکات_کاربردي_الکترونيک_قدرت
#درایو


⚡️ @UTPowerElec
ولادت با سعادت امام حسین (ع) و حضرت ابوالفضل (ع) مبارک 🌸🌷.

#مناسبت
⚡️ @UTPowerElec
❇️ کلیدهای IGBT جدید مبتنی بر فناوری SiC


#فناوری_WBG
#کلیدهای_SiC

⚡️ @UTpowerelec
2025/07/07 06:12:22
Back to Top
HTML Embed Code: