Telegram Web Link
دکتر علی شریعتی: من در تعجبم از مردمی که خود زیر بار ظلم زندگی می‌کنند و بر حسینی می‌گریند که برای آزادی مردم از زیر بار ظلم، شهید شد.

کربلا معلی حرم‌حسینی
آزاده سرافراز سید مصطفی تاجزاده

@yaser_arab57
👍144👎2719😢2❤‍🔥1🤔1
اگر خود حضرت سیدالشهدا به صورت ناشناس از کنار دسته‌جات زنجیر زنی عبور کرده و از ایشان بخواهد بخاطر رعایت حق الناس ساعت ١٢ شب به بعد با صدای بلند طبل و موسیقی مزاحم آسایش مردم نشوند، چه بازخوردی را ملاحظه میکند؟

@yaser_arab57
Anonymous Poll
18%
مسولین این هیات و عزاداری‌ها پذیرفته و راس دوازده شب این نوع عزاداری را متوقف می‌کنند.
82%
مسولين این هیأت و دسته‌جات نپذیرفته و همچنان بدون توجه به حق الناس به این شیوه ادامه می‌دهند؟
😢40👏16👍7👎6🤔42🔥1🤯1🤝1
🖋 این موضوع کاملاً روشن است که عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر امام (ع) نه در قبال کفار و نه در قبال پیروان دیگر ادیان آسمانی که در برابر حکومتی به ظاهر مسلمان انجام گرفته که حتی بر جایگاه پیامبر (ص) تکیه زده بود.
حکومتی به ظاهر متشرع و در واقع جائر، که کرسی مدیریت جامعه مسلمین را غصب کرده بود. در حقیقت خروج امام حسین ابن علی (ع) خروج بر حکومت جائری بود که سیره اش دوری از تزکیه نفس و راهش منتهی به شرک بود، چراکه حکومت خود کامه، سر آغاز شرک خواهد بود.

💠 بخشی از پیام مرجع عالیقدر آقای اسدالله بیات زنجانی به مناسبت آغاز ماه محرم الحرام ۱۳۸۹

☑️ @bayatzanjani

🌐 ما را در فضای مجازی دنبال کنید:
.
↙️ پایگاه اینترنتی دفتر
↙️  آپارات
↙️  توییتر
↙️  اینستاگرام
👍5110👎3
به گمانم بد نباشد نتیجه این نظر سنجی مورد توجه دو قشر قرار بگیرد.

یکی گردانندگان هیئت و دسته‌جات عزاداری و مداحان و روحانیونی که منبر و تریبون و بلندگویی در اختیار دارند.

دیگری متولیان نهادی دین چون مسولين سازمان تبلیغات و اداره اوقاف و ائمه‌جمعه و تریبون داران صدا و سیما که ثمره‌ی ٤٧ سال مدیریت خود را مورد بازبینی قرار دهند.

بیش از هشتاد درصد مخاطبان نظر داده‌اند که مسئولین هیأت و دسته‌جات عزاداری به تذکر شرعی بی اعتنا خواهند بود.

@yaser_arab57
👍915👎5😢1🤗1
بعید می‌بینم امام حسین (ع) نیازی به بسیاری از مناسک خود ساخته‌ی ما داشته باشد...

در این دو روز تعطیلات اگر مایل بودیم فرصتی برای خودمان بگذاریم و از #جهالت_دینی خارج شویم دیدن این مجموعه توصیه می‌شود.
.👇


کربلا به روایت یزید!
در سایت آپارت


#جامعه_شناسی_کوفه
#حسین_علیه_حسین
#تمامیت_خواهی_دینی
#جمهوری_جاهلی
#پیامبری_که_چپ_نبود
#پرستش_حاکم_مقدس
#رزومه_سازی_اصحاب_دین
#آقا_زاده‌ای_به_نام_یزید


https://www.aparat.com/playlist/577719/%DA%A9%D8%B1%D8%A8%D9%84%D8%A7_%D8%A8%D9%87_%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D8%AF

@yaser_arab57
👍72👏87👌3👎2
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
«در دمای ۵۵ درجه سیستان و بلوچستان داریم آب جوش‌ میخوریم!»

به یاد لب‌های تشنه مولا حسین(ع) می‌خواهیم تاسوعا و عاشورای‌ امسال مشکل آب آشامیدنی‌ ده هزار دانش‌آموز در ۵۰ مدرسه سیستان و بلوچستان را حل کنیم.

قیمت یک آبسردکن‌ ۳۰ میلیون تومان است.
مبلغ مورد نیاز کل ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌باشد.

لینک پرداخت مستقیم
کارت: 5041721111902848
شبا:530700001000228472379001
(به نام خیریه منهای‌ فقر - بانک رسالت)

@menhayefaghr
😢42👍2110
طبق مشاهدات میدانی، میزان شرکت جامعه در مراسمات عزاداری دهه اول محرم امسال (١٤٠٤) را چطور ارزیابی می‌کنید؟

@yaser_arab57
Anonymous Poll
26%
بیشتر از سال‌های گذشته.
35%
مانند سال‌های گذشته.
39%
کمتر از سال‌های گذشته.
👍3
تولدش مبارک!
یاسرعرب

در حال حاضر وضعیتی روانی در مدیریت کشور حاکم شده است که گمان می‌شود، تنها وضعیت روانی مردم یا جنگ‌شناختی نهادها یا چگونگی غلبه روایت ذهنی جامعه (حتی جهانی) است که پيروزی یا شکست، ماندن یا نماندن نظام معرفتی-سیاستی فعلی را مشخص می‌کند.

این است که مهمترین موضوع بزرگواران شده است کنترل افکار عمومی با توجیه افکار خصوصی... این‌طرف اصرار که f35 زده‌ام و آنطرف انکار که کو آن خلبان جنگنده اسرائیلی؟


مثال طنز آنکه نوشته بود《در ايتا ج.ا اسرائیل را فتح کرده و در توییتر اسرائیل حاکم کشور ایران است!》نیز از همین عارضه ناشی می‌شود! و به گمان من هیچکدام از این دعواها ریالی ارزش ندارد!


اپیدمی کرونا که یادتان هست. یک واقعیت سخت بود که خود را به شکل مرگ به آنان‌که انکارش می‌کردند، به شکل تخت بیمارستان به آنان‌ که سهل انگاری کردند، به شکل بیماری سخت به آنان که حتی قبولش کردند، بی رحمانه قبولاند!

عده‌ای دروغش خواندند، برخی ضریح لیسیدند، بعضی شاش شتر نوشیدند، اما در نهایت همه در مقابل واقعیت واکسن کرونا سر تعظیم فرود آوردند! (استثنا همواره هست)

به اعتقاد حقیر کرونای معرفتی که در حال وزیدن به خاک فهم ایران و ایرانی است نیز چنین است!

این نظام معرفتی تازه موافقین خواندن سرود ای ایران و مخالفین ولایت فقیه و مدافعین سلطنت و مخالفین نظم نوین جهانی و ساکتان، و منتقدان و متواضعان، و منتفعان و معتقدان و بی اعتقادان و کاسبان همه را در بر خواهد گرفت به نحوی که همه در مقابل واقعیت سخت او زانو زده و بقای گفتمان و اندیشه خود را تمنا خواهند کرد. (این اتفاق حتی برای من نیز خواهد افتاد!)

نفخه معرفتی که سالها به آرامی وارد رحم ذهن جمعی جامعه شده و فرزند ادواری ایران با همه کندل‌های شدت و سکوتِ دردِ رحمِ مادر، در حال تولد است.


کیسه آب نظام معرفتی قبلی که تار و پود ملت را به شیوه دلخواه به هم می‌بافت پاره شده و حالا دیگر تزریق ایدئولوژی‌، هیجان و عاطفه برای به تاخیر انداختن زایمان ایران افاقه نخواهد کرد.

سرنوشت تازه‌ای برای این دیار در حال رقم خوردن است. کودک به دنیا خواهد آمد و از آنانکه بیش‌تر در مقابل تولد او استقامت کردند، سخت‌تر انتقام خواهد کشید.

هر میزان پنجره‌ها را ببندیم، پرده‌ها را بکشیم، و صدای باندهای آمپلی‌فایر را بلند کنیم و اخبار را کنترل نماییم و اساسا فیوز برق را هم که بکشیم، واقعیت وجود این موجود تازه چون سرنوشتی محتوم به سراغ‌مان آمده و چشم در چشم ما خواهد دوخت. حتی اگر چشم‌های مان را به روی آن ببندیم!

او روی شانه مان خواهد زد حتی اگر خود را پس بکشیم و در نهایت آنچنان خواهد ایستاد که با هیچ شگرد رسانه‌ای نتوانیم آن را انکار کنیم....



@yaser_arab57
👍144🤔2414👎7👌5👏2💯2
سید مصطفی تاجزاده منتقد دلسوز نظام شامگاه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۱ توسط مأمورین سازمان اطلاعات سپاه به جرم نقد رهبر بازداشت شد.

او طی سه سال بازداشت غیرقانونی‌اش به عنوان شهروندی مسئول سکوت نکرده به انتقادات مشفقانه ادامه داد.

تاج‌زاده در اعتراض به روند غیرقانونی دستگاه قضا در دادگاه‌ها شرکت نکرده و احکام ۱۴ سال حبس علیه او به صورت غیابی صادر شده‌است

#ده‌سالگی‌_بازداشت‌_تاجزاده
#جرم‌_نقد‌_رهبر

@MostafaTajzadeh
💔8521👎9😢8👍1👏1🤯1🤗1
محتوا را که مثل صلاح مملکت خویش، خسروان دانند!

فرم را اما در حد همین نور و قاب و انتخاب دوربین و لنز، حداقل به جای نهاد معظم ریاست جمهوری و معاونت مکرم اطلاع رسانی دولت و بازوی محترم رسانه‌ای ریاست معظم جمهور، مسئولیتش را می‌سپردند به یکی از همین بچه دهه هفتادی‌های یوتوبر بهتر نبود؟

@yaser_arab57
👍109😢7👌52👎2👏1
Forwarded from حسین رزاق
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
⁨ ده سال شده که با یک فاصله‌ یا بهتر بگویم تنفس کوتاه، آقا مصطفی در زندان ج‌ا بسر میبرد. ده سالی که سعی کرده یک لحظه‌اش را هم هدر ندهد و رو به کمال و تعالی باشد. مصطفی تاجزاده دیگر یک اصلاح‌طلب در معنای رایج و متداول آن در ایران نیست، این حرف را هم صریح بیان کرده که به گذار از استبداد برای رسیدن به دموکراسی می‌اندیشد. اما اگر اصلاح را به معنای واقعی آن در نظر بگیریم او یک اصلاح‌طلب واقعی‌ست که هرروز خودش و‌ افکار و بینش و روشش را اصلاح میکند و از نگاه انتقادی به گذشته هرگز دریغ نداشته و ندارد و‌ ابایی ندارد که هزینه‌های این نقد و مخالفت را برای ایران و مردمی که عاشق آنهاست و فردایی بهتر برای وطن پرداخت کند.

#مصطفی_تاجزاده
#زندانیان_سیاسی_را_آزاد_کنید


@hoseinrazzagh
93👍22👎6🔥1
Forwarded from نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی) (Ahmad Zeidabadi)
جای تاجزاده زندان نیست!

"......درست به همین دلیل مستثنی کردن اقشار و طبقات مختلف مردم و گروه‌های گوناگون سیاسی که به اصلِ «امر ملی» وفادارند، نقض همبستگی ملی است و مانع شکل‌گیری و استمرار و بقای آن می‌شود. سالیان درازی است که در جامعۀ ما افرادی صرفاً به علت نقد سیاست‌های حاکم و یا انتقاد از مسئولان کشور به زندان افتاده‌اند و تحت عنوان زندانیان سیاسی یا عقیدتی شناخته می‌شوند.
در این یادداشت قصد من مشخصاً پرداختن به مورد مصطفی تاج زاده است که مدت حبس او به ده سال رسیده است. آقای تاج زاده نامی آشنا برای جامعۀ سیاسی کشور است. در عملکرد و مواضع فکری او ابهامی وجود ندارد. برای دفاع از راهکارهای سیاسی خود همواره آمادۀ بحث و گفت‌وگو و مناظره است. طبیعی است در جامعه‌ای به پیچیدگی و بغرنجی جامعۀ ایران، یک فرد به هر اندازه هم که توانا و صاحب صلاحیت باشد، امکان کشف همۀ راهکارهای درست یا مفید را ندارد.
این نکته را بدان دلیل مطرح کردم که سخنم صادقانه و خالی از هر نوع تظاهر و ریا باشد. به هر حال، من در پاره‌ای مسائل بخصوص در تحلیل شرایط کشور و نوع مواجهۀ فردی و جمعی با مشکلات موجود با آقای تاج زاده اختلاف نظر جدی داشتم. چندین بار در این باره با هم مناظره کردیم و برخی از بحث‌های خصوصی‌مان چندان هم آرام پیش نمی‌رفت.
اینکه ادعای کدام‌یک از ما درست بوده است، یک مسئلۀ بسیار فرعی است، هر یک از ما ایرانیان از حق خدادادی و طبیعیِ اندیشیدن و نظر دادن و انتقاد کردن برخورداریم و در هیچ شرایطی این قبیل مقولات نباید مجرمانه تعریف شود و صاحب نظر یا نقدی را با مشکلات و محدودیت‌هایی چون زندان روبه‌رو کند.
از این رو، مصطفی تاج زاده کاملاً بی‌دلیل به زندان افتاده است گو اینکه نظرات و یا نوع مواجهه‌اش با مسائل ممکن است مورد انتقاد دیگران باشد.
به زبان روشن‌تر، بر اساس علم حقوق و قوانین از جمله قوانین جاری، آقای تاج زاده مرتکب جرم یا خلافی نشده است که مستوجب زندان آن هم به مدت ده سال آزگار باشد. او فقط نظر و نقدش را مطرح کرده است و افرادی از نوع بیان آن رنجیده‌خاطر شده‌اند. این رنجیدگی هیچ دلیلی برای زندانی کردن شهروندی با ویژگی‌های مصطفی تاج زاده فراهم نمی‌کند.
آقای تاج زاده آدم خاصی است. خانواده‌دوست است و در عین حال زندگی خود را وقف خدمت به جامعه کرده است. اهل خنده و شوخی و بذله‌گویی است. در کمک به دیگران پیشقدم است. اصول و چارچوب تعریف شدۀ خود را دارد. برای پیشبرد نظراتش به سختی تلاش می‌کند. اهل بحث و جدل و بسیار پرجنب و جوش است. سرسختی‌ها و انعطاف‌های مخصوص به خود را دارد. سال‌ها در همین نظام مسئولیت‌های سطح بالایی به عهده داشته و در جهت اصلاح وضع موجود تلاش کرده است. چنین انسانی بدون تردید جایش در زندان نیست.
مصطفی تاج زاده از معدود اهل سیاستی است که اختلاف نطر با دیگران را دستمایۀ اختلاف شخصی قرار نمی‌دهد. در تمام مدتی که درگیر مناظره و یا بحث‌های داغ بودیم، هرگاه برایم مشکلی پیش می‌آمد، برای حلش به او مراجعه می‌کردم. همیشه دلسوز و پیگیر بود و از کمک مضایقه نمی‌کرد.
هر نوع سخن از همبستگی ملی با زندانی بودن مصطفی تاج زاده تضاد و تنافر دارد. آزادی او و دیگر زندانیانی که به دلیل نوع نقد یا اظهارنظر خود به زندان افتاده‌اند، گام نخست در جهت تحقق عینی و عملی همبستگی ملی است.
کشور با شرایط بی‌نهایت بغرنجی روبه‌روست.....(متن کامل یادداشت در لینک زیر)
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-42366
👍6019👎2
ضرورت حفظ کرامت افغانستانی‌ها در جامعۀ ایرانی

مسعود زمانی مقدم (جامعه‌شناس)
انجمن جامعه‌شناسی ایران

در روزهای اخیر و در پی حملۀ نظامی رژیم صهیونیستی و فضای امنیتی ناشی از آن، موجی از بدبینی و بی‌اعتمادی و خشم نسبت به مهاجران افغانستانی در بخش‌هایی از جامعۀ ایرانی و به‌ویژه در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی شکل گرفته است. طبیعی است که در شرایط بحرانی، جامعه نسبت به تهدیدهای احتمالی حساس‌تر شود. اما باید مراقب بود که این حساسیت، به قضاوت‌های ناعادلانه، احساسات ضدانسانی و رفتارهای جمعی غیراخلاقی نسبت به مهاجران منجر نشود. در میان این فضای ملتهب، حقیقتی مهم دارد به حاشیه رانده می‌شود؛ بخشی از افغانستانی‌های حاضر در ایران دیگر صرفاً مهاجر نیستند؛ آن‌ها به بخشی از پیکرۀ اجتماعی، فرهنگی و حتی خانوادگی جامعۀ ایران تبدیل شده‌اند.

امروزه دیگر نمی‌توان از مهاجران افغانستانی سخن گفت، بی‌آنکه کودکانی را نادیده گرفت که در ایران به دنیا آمده‌اند، در مدارس ما درس خوانده‌اند، به ایران تعلق دارند و آیندۀ خود را نه در کابل و قندهار و هرات، بلکه در مشهد و تهران یزد و دیگر نقاط ایران جست‌وجو می‌کنند. دهه‌هاست که خانواده‌های افغانستانی در شهرهای مختلف ایران زیسته‌اند و ریشه دوانده‌اند؛ در ساخت‌وساز، کشاورزی، خدمات شهری، کارگاه‌ها، بازار و حتی در دانشگاه‌ها نقش داشته و دارند. اینان دیگر بیگانه نیستند، کما اینکه از نظر فرهنگی، پیش از این نیز بیگانه نبوده‌اند؛ اگرچه شاید شناسنامۀ رسمی ایرانی نداشته باشند، اما شناسنامۀ فرهنگی‌شان با ما مشترک است. این واقعیت اجتماعی، مسئولیت ما را به‌عنوان جامعه‌ای میزبان –و در بسیاری از موارد، جامعه‌ای هم‌خانواده– سنگین‌تر می‌کند. ما با گروهی مواجه نیستیم که صرفاً برای مدتی کوتاه به کشور ما آمده و به‌زودی خواهند رفت؛ بلکه با نسلی از انسان‌ها روبرو هستیم که گذشته و آینده‌شان با گذشته و آینده ما گره خورده است.

در چنین شرایطی، ضروری است که سیاست‌گذاری‌های مهاجرتی ما از این واقعیت تبعیت کند. اگر بخشی از مهاجران افغانستانی به‌صورت غیرقانونی وارد ایران شده‌اند، این نشانۀ ضعف در سیاست‌های مرزی، اقامتی و ادغام اجتماعی ماست، نه صرفاً خطای آن‌ها. اگر گروهی از آنان در فقر، حاشیه‌نشینی یا بیکاری به سر می‌برند، این نیز نشانۀ عدم سیاست‌گذاری‌های مناسب است، نه دلیل موجهی برای طرد یا تحقیرشان.

ما باید میان «مسئلۀ مهاجرت» و «مسئلۀ مهاجران» تفاوت قائل شویم. مهاجرت پدیده‌ای پیچیده و گاه ناگزیر است که باید مدیریت شود؛ اما مهاجران کسانی‌اند با حقوق و کرامت انسانی. برخورد با مهاجران نمی‌تواند صرفاً امنیتی یا سلبی باشد. نیازمند نگاهی انسانی، واقع‌بینانه و در عین حال، مبتنی بر قواعد روشن و قابل اجرا هستیم.

باید سیاستی اتخاذ شود که ضمن حفظ امنیت ملّی، مهاجران قانونمند را به رسمیت بشناسد، مسیرهای اقامت و مشارکت اجتماعی آنان را تسهیل کند و آنان را به‌عنوان سرمایۀ انسانی و نه صرفاً بار اجتماعی در نظر بگیرد. آن دسته از مهاجران غیرقانونی که شرایط بازگشت دارند، باید در چارچوب‌های انسانی و با حفظ کرامت بازگردانده شوند، نه با خشونت و بی‌حرمتی. اما برای نسل جدید مهاجران افغانستانی -به‌ویژه کودکانی که در ایران متولد شده‌اند- باید امکان شهروندی، تحصیل، اشتغال و مشارکت فعال در جامعه فراهم شود تا بتوانند به‌طور مناسبی در جامعه ادغام شوند. نتیجه چنین سیاستی موجب کاهش آسیب‌ها و خطرات اجتماعی و امنیتی مهاجران برای جامعۀ میزبان خواهد بود.

افغانستانی‌ها اگرچه از مرزهای جغرافیایی دیگری آمده‌اند، اما در مرزهای فرهنگی، زبانی و تاریخی ما سهیم‌اند. ما و آن‌ها، هر دو فرزندان تمدنی مشترکیم؛ از بلخ و بخارا تا نیشابور و شیراز. پیوندهای ما نه صرفاً سیاسی، بلکه فرهنگی و تاریخی است و همین هویت مشترک، سرمایه‌ای است که در منطقۀ پرآشوب امروز، باید آن را قدر بدانیم نه اینکه با سیاستگذاری اشتباه آن را به خطری امنیتی و آسیبی اجتماعی بدل کنیم. در نهایت، آنچه ایران را قوی‌تر می‌کند، نه طرد گروه‌های فرودست از جمله مهاجران، بلکه ادغام عادلانه و زمینه‌مند آن‌ها در جامعه است.

@yaser_arab57
42👎27👍12
#پایان_طرح

به لطف امام حسین(ع) و مشارکت مالی و رسانه‌ای ۸۸۰۸ نفر از شما عزیزان در مدت زمان ۷۲ ساعت مبلغ ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان جهت خرید آبسردکن‌ برای مدارس سیستان و بلوچستان جمع‌آوری شد. به زودی اقدام به خرید و نصب این آبسردکن‌ها در مدارس می‌کنیم و گزارش آن‌ را خدمت شما ارائه خواهیم‌ کرد.

اجرتان با سیدالشهدا.

@menhayefaghr
88👍10🔥3👎2
دو نکته در مورد پیشنهاد کارمند مجلس!

١. فلسفه رفتن در شب روی پشت‌بام و الله اکبر گفتن به حوالت جامعه‌ای بر می‌گشت که برای مبارزه با دیکتاتوری نظام سیاسی پهلوی مجبور بود به شکل مخفیانه و در سیاهی شب روی پشت بام مخالفت خود را اعلام کند!

شب ٢٢ بهمن یادآور آن روزگار تلخ اسارت ملت در دست رژیمی بود که با ابزار امنیتی و ساواک و شهربانی مردم را از حضور در روز و در خیابان برای اعلام بیزاری از ساختاری بيمار منع می‌کرد.

آیا این کارمند مجلس و عضو فرقه‌ی پایداری شباهتی بین شرایط امروز و آن روزگاران دیکتاتوری دیده؟

اگر دیده که عمامه‌اش را بالاتر بگذارد و اگر ندیده که چشم خود را به ده‌ها مناسبت و راهپیمایی که در آن مرگ بر آمريکا در کف خیابان و روز روشن گفته می‌شود باز کند!

٢.فلسفه وجودی نظام فعلی متاسفانه سلبی آغاز شد، و با شعار نه شرقی نه غربی نضج گرفت. البته بعدها از نه شرقی عدول کرد.. همانطور که این پویایی لازمه حرکت برای بقا بوده بهتر است یادآوری شود که در حال حاضر نیز چنین است!

افق امروز اتفاقا باید ایجابی و به شکل《هم شرقی، هم غربی》درآید و البته لازم چنین حرکتی تدبیر است که از لوازم《عقل》می‌باشد.

@yaser_arab57
👍108👎84👏2🤗2
🔴کابوسی بنام رویافروشی

۱.سفارت چین گزارش روز سه‌شنبه «میدل‌ایست‌آی» که در آن از انتقال پدافند هوایی از چین به ایران پس از آتش‌بس با اسرائیل خبر داده بود را تکذیب کرد. در این بیانیه آمده است که «چین به کشورهای در حال جنگ سلاح نمی‌فرستد.» میدل‌ایست‌آی ادعا کرده بود که کشورهای منطقه و کاخ سفید در جریان تلاش جمهوری اسلامی برای احیای پدافند هوایی‌اش قرار گرفته‌اند.

۲.تحلیلگر چینی درخواست خرید جنگنده J10 توسط ایران را «آشکارا غیرممکن» توصیف کرد و به تجربه پیشین اندونزی اشاره کرد. اندونزی نیز پیش‌تر به دلیل امتناع قاطع چین از انتقال فناوری‌های کلیدی، از خرید جنگنده J10 صرف‌نظر کرده بود. این تحلیلگر با مقایسه‌ای ژئوپلیتیکی، بیان داشت که اهمیت استراتژیک ایران برای چین، به مراتب کمتر از اندونزی نیست و در نتیجه احتمال انتقال فناوری به ایران نیز بسیار ضعیف است.

اما فراتر از مسئله انتقال فناوری، این تحلیلگر به توان عملیاتی و تأثیرگذاری احتمالی این خرید نیز پرداخت. وی مدعی شد که حتی خرید چند ده فروند جنگنده J-10C، در برابر توانمندی‌های پیشرفته جنگنده‌های F-35 اسرائیل، که جزو مدرن‌ترین جنگنده‌های جهان محسوب می‌شوند، نمی‌تواند برتری محسوسی ایجاد کند.

📌کابوس تلخ رویافروشی جهت پشت کردن به حقیقت برروی زمین و آسمان ایران ولو دیگر در نزد افکارعمومی خریداری نداشته باشد اما گویا همچنان در حیطه تصمیم‌گیران یک رویه ثابت است و استمرار دارد!
اگر تنها و تنها کمی امراجتماعی و مفاهیم بسیار ارزشمندی بنام «اعتبار و سرمایه» برای صاحبان‌امر مهم بود، سرخط‌های چنین سناریوهای اعتبارزدایی باید به اشد مجازات می‌رسیدند!


https://www.tg-me.com/seyyedhashemfirouzi
👏58😢76👌3👎1
جنگ و‌ تغییر اولویت‌ها


از برکات بی‌شمار جنگ ١٢ روزه یکی هم اینکه مدتی است عمده سوالات و مطالبات مردم دیگر در مورد گرانی نیست! تورم یک فرع پیش پا افتاده و امری عادی است! فقر و اعتیاد و تن فروشی و خشونت‌های خانگی به موضوعاتی حاشیه‌ای تبدیل شده‌اند!
نه صحبتی از ناترازی انرژی است و نه مسئولین راجع به انتقال پایتخت صحبت می‌کنند.

گشت ارشاد که هیچ، حتی یک مورد حجاب بان هم در سطح شهرها مشاهده نمی‌شود!
حتی‌تر نیروهای انقلابی هم دیگر مقابل مجلس تجمع نمی‌کنند برای ابلاغ قانون عفاف و حجاب!

دیگر کسی راجع به بودجه نهادهای مذهبی و یا عدم فایده و کارکرد آنها اعتراض نمی‌کند!

شما در این روزها حتی یک‌بار شاهد مطالبه‌ی تهیه هواپیماهای آب‌پاش برای دفع حریق جنگل‌ها بوده‌اید؟

اصلا جایی صحبتی از قیمت و کیفیت خودرو هست؟ از گرانی مسکن چطور؟ کسی در مورد ترافيک حرفی می‌زند؟ موضوع سامان دهی دست‌فروشان اساسا محلی از اعراب دارد؟ کودکان کار چطور؟

(دقت بفرمایید تا اینجا نگارنده کلامی در مورد تبعات اقتصادی جنگ و‌بمباران و به آتش کشیده شدن سرمایه‌های کشور ننوشته است!)

اما این واقعیت جنگی است که فقط ١٢ روز طول کشید. و در حال آتش بسی نا‌معلوم رها شده ...

حالا شاید بتوان فهمید جنگ ٨ ساله‌ی عراق و ایران با کشور ما چه کرده است!


و شاید بهتر بتوان فهمید ذات جنگ چیست؟
فریب مشتاقان جنگ و رجزهای آن‌ها را نخوریم!

@yaser_arab57
👍174😢16👎118👌5👏1
ساکتانِ بی‌شرفِ بی‌وطنِ جنگ؟

از همان ساعات آغاز شروع جنگ اسرائیل طبلی بزرگ‌ در تمام رسانه‌های رسمی کشور نواخته شد که این میدان تازه دیگر میدان سکوت نیست!
به صراحت و هر زبانی اعلام شد بی‌طرفی بی همه‌چیزی است و اساسا بی‌طرف وجود ندارد. آدمیانِ این سرزمین یا تجاوز اسرائیل را محکوم کرده و در حد توان با هجمه‌ی او مقابله خواهند کرد یا در سپاه دشمن متجاوز و ضد وطن هستند!

از مردم عادی کوچه و بازار تا مدیران فعلی و اسبق و موافقان و منتقدان و حتی برخی مخالفان نظام سیاسی مستقر از خودرو تا مغازه تا زندان هر‌جا که بودند تجاوز اسرائیل به خاک کشور را محکوم کردند!

ملت که در زمین وطن خود بود. برخی مسئولین هم ناچار مدتی از خر شیطان پیاده شده و پشت وطن و سرزمین و ایران سنگر گرفته و پنهان شدند!

جنگ با مهاجم خارجی به آتش بس کشیده شد و بزرگواران به سر‌کار خویش برگشتند!

حال سوال این است که تکلیف ما با جنگ داخلی چیست؟ ما محکومانِ تحمل فقر و فساد و نابرابری و رانت‌خواری و آقا زاده‌بازی و دامادگماری و پروژه سازی و کارچاق‌کنی در جمهوری مؤمنین و مومنات و در حکمرانی هیئتی و سفره رفاقتی و مدح حکومتی در این جنگ نابرابر میدان را چگونه باید ارزیابی کنیم؟

کسانی که دیروز در مقابل جنگ خارجی آدمیان را به دو دسته‌ی معترضِ باشرف و ساکتِ بی شرف تقسیم می‌کردند، فی الحال در این جنگ داخلیِ بر سر معیشت و شایسته سالاری و مسئله ‌مندی در کدام سو قرار دارند؟

آنها خوب می‌دانند که هرگونه اعتراض واقعی و غیر قبیله‌ای به شرایط اداره کشور و کلیت حکمرانی موجب زدن زیر صندلی منافع و برچیدن میز امضا و بستن حساب بانکی و تخته شدن در دکان کاسبی‌شان است. پس به همان عملی دست می‌زنند که منتقد آن در جنگ بيرونی بودند! یعنی یا مدافع شرایط موجودند و یا سکوت پيشه می‌کنند!

حالا صفت آنها چیست؟

@yaser_arab57
👍96👏149👎6🏆2🤔1👌1
ملاقات وکیل دکتر مصطفی تاجزاده با وی در زندان تهران بزرگ | ابلاغ حکم ۵ سال حبس تجمیعی جدید | تاجزاده تا ۲۶ اردیبهشت ۱۴۱۱ در زندان خواهد بود!

🔹هوشنگ پوربابایی، وکیل تاجزاده: در دیدار امروز که بنده در زندان تهران بزرگ با آقای مصطفی تاج‌زاده داشتم، ایشان اعلام کرد حکم ۵ سال حبس تجمیعی جدید به وی ابلاغ شده و بنابراین، تاج زاده مجموعاً تا الان به ۱۷ سال زندان محکوم شده و تا بیست و ششم اردیبهشت ۱۴۱۱ باید تحمل حبس کند.

🔹با توجه به شرایط زندان اوین، ایشان اعلام کرد که در یک اتاق ۳۶ متری حدود ۳۴ نفر حضور دارند که از داشتن کتاب و دسترسی به کتابخانه و سالن مطالعه محروم هستند.

🔹ملاقات‌های حضوری در هر هفته نیز عملاً به ده نفر بیشتر نخواهد رسید و ملاقات کابینی هر دو هفته یک بار به صورت ۱۰ دقیقه خواهد بود.

[جماران]
@yaser_arab57
😢85🤯16💔113🔥1🤔1🫡1
پیامبر اسلام (ص) فرموده بود
مُلک با کفر باقی می‌ماند
اما با ظلم پابرجا نخواهد ماند!

در شرایطی هستیم که باید گفت؛
ملک [شاید] با کفر و ظلم توامان (برای مدتی) باقی بماند ولی با《حماقت》به هیچ وجه برقرار نخواهد ماند!

پ.ن:
خدا را شکر می‌کنیم که دشمنان ما را از سرسخت‌ترین احمق‌ها قرار داد و مُلک را به پناه او می‌سپاریم.

@yaser_arab57
👍47🤔6🙏32
2025/07/13 00:26:51
Back to Top
HTML Embed Code: