Telegram Web Link
Forwarded from تابناک آنلاين (ادمین ۱)
🔺معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش: سال تحصیلی گذشته حدود ۵۰ هزار نفر از افراد بازمانده از تحصیل را جذب کردیم

@tabnakonline
📊آمریکایی‌ها بیشتر علوم انسانی می‌خوانند!


این جدول توسط بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) ارائه شده که یک سازمان دولتی در ایالات متحده است. جملاتی مانند تو باید دکتر بشی! مهندس بشی! از کودکی در همه‌ی خانه‌ها پیوسته میان والدین و فرزندان دوره می‌شود! تا شاید شانس موفقیت و در نهایت آسایش زندگی را برایشان فراهم کند. با چنین روندی، از همان ابتدا ذهنیتی را در فرزندان خود ایجاد می‌کنیم که هر رشته‌ی دیگر غیر از پزشکی و مهندسی ارزش تحصیل ندارند و خوشبختی و سعادت آینده فقط و فقط در همین دو رشته خلاصه شده است! حال آنکه جامعه غیر از پزشک و مهندس بخش‌های مختلفی را شامل می‌شود که نیازمند تخصص و دانش روز است و متأسفانه همین رویکرد می‌تواند از دلایل مهم عدم پیشرفت یک کشور باشد.

اما نکته‌ی جالب در این میان وضعیت متفاوت نگرش به رشته‌های تحصیلی در کشورهای پیشرفته است. مهم‌ترین عامل برتری کشورهای غربی قطعاً علوم تجربی یا ریاضی نبوده بلکه از ابتدا تاکنون خود و جهان را توسط علوم انسانی کنترل و اداره کرده‌اند، هرچند در ظاهر چیزی که از آن‌ها می‌بینیم آثار و نتایج علوم فنی و مهندسی بوده است. ولی باید توجه داشت کارکرد، جهت‌گیری و حتی روش استفاده‌ی همین علوم را نیز با بهره‌گیری از علوم انسانی تعیین می‌کنند و این مهم‌ترین دلیل موفقیت آن‌ها در مباحثی مانند اقتصاد و سایر حوزه‌هاست.

آن‌ها کیفیت بالای آموزش و استاندارهای کیفی برای رشد جوامع خود را با تأکید بر علوم اجتماعی و انسانی تضمین می‌کنند که درنهایت به ارتقای کیفیت اقتصادی، سیاسی و اجتماعی منتج می‌شود. در ابتدا وقتی که به کشورهای توسعه یافته نگاه می‌کنیم و استانداردهای بالای زندگی در آن‌ها را مشاهده می‌کنیم در نگاه اول ریشه‌ی تمامی پیشرفت‌ها در صنعت، کشاورزی، اقتصاد و ... در فناوری‌هایی که دارند متجلی می‌شود. "آن‌ها فناوری دارند بنابراین پیشرفته هستند!" همین تفکر برای سال‌ها وارد زندگی ما شده و در نتیجه‌ی آن فقط باید دکتر یا مهندس شویم تا فاصله‌ی خود را با جوامع پیشرفته کمتر کنیم! اما این سطحی‌ترین نگاه ممکن به اساس قضیه‌ای است که در ابتدای مطلب مطرح شد.

برای درک بهتر موضوع نگاهی به کشور آمریکا خواهیم داشت. بررسی آمار دانشگاه‌های این کشور نمایان‌گر حضور بسیار پررنگ شهروندان آمریکایی یا آن‌هایی که اقامت دائم دارند در دانشکده‌های حقوق، اقتصاد، مدیریت و ... است حال آنکه دانشکده‌های مهندسی و پزشکی از ملیت‌های متنوع از عرب گرفته تا هندی و چینی و البته هموطنان خودمان پر شده است. شاید این آمار متفاوت و البته عجیب! با توجه به استانداردهای تحصیلی "مد" شده در کشور ما، خود پاسخی برای موفقیت کشوری مانند آمریکا باشد. آن‌ها با تقویت علوم انسانی و اجتماعی زیربنایی محکم را ایجاد کرده‌اند که با پشتوانه‌ی آن شاهد کشف و پیشرفت فناوری هستند. در کشور ما دانش‌آموزان ممتاز و باهوش حتی اگر به تحقیق و بررسی در رابطه با رشته‌های علوم انسانی بپردازند با مخالفت بیشتر اطرافیان خود مواجه می‌شوند که هوش و استعدادشان را در علوم انسانی نابود نکنند! و برای یک آینده‌ی خوب دکتر و مهندس شوند حال آنکه دانش‌آموزان با نمرات پایین‌تر را روانه‌ی علوم انسانی می‌کنیم تا در آینده اقتصاددان‌ها، مدیران و جامعه‌شناسان ما باشند!

به نظر شما این می‌تواند روش مناسبی برای تضمین موفقیت یک کشور در آینده باشد؟! البته در سال‌های اخیر، با افزایش آگاهی‌های عمومی، تعداد دانش‌آموزان ممتازی که در رشته‌ی علوم انسانی تحصیل می‌کنند، رو به فزونی است. در ادامه آمار جالبی از دانشگاه‌های آمریکا را مشاهده می‌کنید که تفاوت چشمگیری میان دریافت‌کنندگان مدرک دکتری در رشته‌های علوم انسانی و آموزشی با مهندسی و پزشکی را نشان می‌دهد حال آنکه بیشتر دانشجویان ویزایی (خارجی) رشته‌های علوم تجربی و ریاضی را انتخاب کرده‌اند. این جدول توسط بنیاد ملی علوم آمریکا (NSF) ارائه شده است. این بنیاد یک نهاد دولتی در ایالات متحده‌ی آمریکا است که از ۱۹۵۰ تاکنون در توسعه‌ی قوانین و سیاست‌های رسمی علمی در ایالات متحده‌ی آمریکا فعالیت می‌کند.

درج دیدگاه‌ها و نظرات


🌏جامعه‌شناسی👇
🆔 @IRANSOCIOLOGY
Forwarded from شهرما
💠چند نفر سال گذشته در جست‌وجوی شغل بودند؟

🔷طبق گزارش‌ها از زمان راه‌اندازی سامانه جست و جوی شغل تا پایان سال گذشته بیش از ۳۰۵ هزار نیروی کار در سامانه ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۱۴۶ هزار کارجو درخواست شغلی و ۲۹ هزار کارفرما درخواست جذب نیروی کار داشته‌اند.

🔍منبع: ایسنا


🆔 @shahremaa
Forwarded from تابناک آنلاين (. .)
🔺️نسل سوم تقلب یاب در کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ به کار گرفته می‌شود

🔹️رییس سازمان سنجش: نسل دوم تقلب یاب کنکور در کنکور ۱۴۰۲ کارآیی خود را نشان داد و نسل سوم تقلب یاب در کنکور سراسری سال ۱۴۰۳ رونمایی می شود.

🔹️ این دستگاه ها سیگنال به تجهیزات تقلب ارسال می‌کند و در گوش داوطلب صدای بلندی تولید می‌شود و فرد متقلب شناسایی می‌شود. همراه داشتن دستگاه یا تجهیزات تقلب در جلسه آزمون به ۱۰ سال محرومیت از آزمون منجر می شود


@tabnakonline
Forwarded from رویداد۲۴
🔺اسرائیل تمامی فعالیت‌های آموزشی و موسسات آکادمیک را تا اطلاع ثانوی تعلیق کرد

Rouydad24.ir
@rouydad24
Forwarded from حامیان علیه تقلب و فریب علمی
🌎 ایران از شبکه سازمان های علمی جهان سوم انصراف داد:

🔻ایران از عضویت در «شورای بین‌المللی موزه‌ها»، «شورای بین‌المللی محوطه‌ها و بناها» (‌ایکوموس) و همچنین «شبکه سازمانهای علمی جهان سوم» که در زمان تصویب عضویت قرار بوده همکاری‌هایی با وزارت فرهنگ و آموزش عالی و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران داشته باشد، انصراف داده است.
🌀فرهنگسرای اندیشه و موسسه حامی با همکاری خانه اندیشه‌ورزان برگزار می‌کنند:

💠 علوم انسانی و مسایل جامعه ایرانی


فلسفه دانشگاهی و مسایل جامعه ایرانی

👤دکتر بیژن عبدالکریمی

👤دکتر سید حسن حسینی

🔹دبیر نشست: دکتر مالک شجاعی


🗓دوشنبه، ۳ اردیبهشت
ساعت ۱۷

📌مکان: فرهنگسرای اندیشه، سالن اجتماعات
@haameeorg
@khane_andishevarzan
Forwarded from تابناک آنلاين (. .)
🔺️کنکور؛ سال‌به‌سال خلوت‌تر از پارسال!

فرهیختگان نوشت:

🔹نگاهی به آمارهای اعلامی از سوی مسئولان سازمان سنجش، نشان می‌دهد دایره کنکور با وجود همه تغییرات صورت‌گرفته طی سه‌سال اخیر، باز هم کوچک‌تر شد تا بار دیگر جامعه بی‌رغبتی خود را برای تحصیل در دانشگاه‌های کشور به‌ویژه در رشته‌هایی نشان دهد که رسیدن به آنها از طریق کنکور امکان‌پذیر است.

🔹کنکور امسال نسبت به دوره مشابه سال 1402، با کاهش 15 درصدی همراه و حتی در مقایسه با نوبت اول سال گذشته نیز ریزش 3 درصدی داشته است.


@tabnakonline
Forwarded from تابناک آنلاين (ادمین ۱)
🔺خانه نخبگان راه‌اندازی می‌شود.

🔹قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از راه‌اندازی خانه نخبگان به عنوان بستری برای شناسایی کنشگران علمی متناظر با نیاز دستگاه‌های اجرایی کشور خبر داد.

@tabnakonline
جلسه 30

🎯 موضوع نشست: "استراتژی آموزشهای مهارتی در حکومت فعلی افغانستان"


مهمان: روح الله شفیق
رئیس اسبق پلانِ اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی افغانستان
مشاور ارشد تخنیکی فعلی آن اداره
دانشجوی دکتری مدیریت تکنولوژی دانشگاه علامه طباطبایی

دبیر جلسه: مرتضی مطهر
دانشجوی دکتری مدیریت تکنولوژی دانشگاه علامه طباطبایی

🕑 زمان: روز چهارشنبه، پنجم اردیبهشت 1403، ساعت 2 الی 4 به وقت تهران

📍آدرس: خیابان توانیر، خیابان شهید عباسپور، نبش کوچه هفت پیکر، پلاک 33، موسسه آموزش عالی بیمه اکو اتاق انجمن علمی دانشجویی مطالعات افغانستان

🛜 آدرس اسکای روم:
https://meeting.atu.ac.ir/ch/anjoman-afghanistan
🚨تحصن دانشجویان در سراسر آمریکا برای توقف حمایت کاخ سفید از نسل‌کشی در غزه

🔻پس از دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجو از کالج بارنارد و دانشگاه کلمبیا در تحصن که خواستار قطع همکاری دانشگاه‌ ها با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ این رژیم علیه غزه بودند، تظاهرات در سراسر آمریکا به راه افتاده است.

🔻تحصن‌ هایی در MIT، Tufts، Emerson College، NYU، The New School، دانشگاه میشیگان، دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، دانشگاه Vanderbilt و دانشگاه کارولینای شمالی در Chapel Hill آغاز شده است.

🔻دانشگاه کلمبیا هم کلاس‌ های حضوری را لغو کرد و کلاس‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

🔻سازمان دهندگان این تجمعات می‌گویند حداقل ۵۰ دانشجو از بارنارد و ۳۵ دانشجو از کلمبیا تعلیق شده‌اند. تعداد فزاینده‌ای از فارغ التحصیلان کلمبیا و بارنارد، کارمندان و سخنرانان مهمان نیز علناً این موسسات معتبر را محکوم یا اعلام کرده‌اند.

🔻در ییل، حداقل ۴۵ دانشجو در حالی که پلیس تلاش می‌کرد تا یک تحصن را در جمعه شب پاکسازی کند، دستگیر شدند. اعتراضات در محوطه دانشگاه ادامه دارد.

•| رصد تحولات منطقه و جهان |•
Forwarded from تابناک آنلاين (ادمین ۱)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺رئیس سازمان سنجش: طراحان سؤال کنکور از ۵ فروردین تا فردا در قرنطینه هستند، حتی اجازه تماس با خانواده را ندارند/ همسر یکی از آنها دچار حادثه‌ شد، زمانی که به خانه رفت، مراسم چهلم را برگزار کردند

عبدالرسول پورعباس، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور:

🔹همکاران ما از ۵ فروردین تا فردا ساعت ۱۴ در قرنطینۀ کامل هستند. در این مدت حتی اجازۀ تماس تلفنی با خانوادۀ خود را ندارند.
🔹همسر یکی از آنها دچار حادثه‌ای شد و تا آخر قرنطینه بی‌خبر بود، زمانی که به خانه رفت مراسم چهلم را برگزار کردند.

@tabnakonline
Forwarded from تابناک آنلاين (ادمین ۱)
🔺 مردم کدام کشورها بیشتر کتاب می‌خوانند؟

@tabnakonline
Forwarded from تابناک آنلاين (. .)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺️رئیس پژوهشکده رویان: توانایی ساخت انسان کامل در آزمایشگاه را داریم!‌

🔹️رئیس پژوهشگاه رویان در گفت‌وگو با کامران نجف‌ زاده در برنامه برمودا از توانایی ساخت لوازم یدکی انسان تا بیست و چند سال آینده می‌گوید.


@tabnakonline
💢 برگزاری دومین میز تخصصی واکاوی اصل سی‌ام قانون اساسی

◀️ دومین میز واکاوی اصل سی‌ام قانون اساسی با موضوع تعهدات دولت در حمایت از آموزش عالی در موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی برگزار شد.

ادامه مطلب را اینجا بخوانید:👇👇

https://irphe.ac.ir/content/4977/140302101

کانال موسسه در ایتا:
http://eitaa.com/moasesepajoohes

🆔@IRPHE
Forwarded from unescocps
شعار روز جهانی روان‌شناسی: *«مقابله با نابرابری‌های جهانی از طریق آموزش»*

سازمان ملل با تأکید بر «آموزش به‌مثابه یک حق انسانی و قوی‌ترین ابزار توسعۀ پایدار»، باور به «تأثیر مثبت و معنادار مدارس از طریق ارتقای پیشرفت تحصیلی و تقویت مهارت‌های عاطفی-اجتماعی بر سلامت روانی دانش‌آموزان و خانواده‌ها و جوامع»، و «نقش بنیادین معلمان و مربیان» شعار امسال روز جهانی روان‌شناسی را «مقابله با نابرابری جهانی از طریق آموزش» تعیین کرده است.

بنا به توضیح سازمان ملل به‌مناسبت این روز، تحقق نقش آموزش به‌عنوانِ
• کلید پرورش روابط بین‌گروهی محترمانه و تقویت جوامع صلح‌آمیز
• و ارتقای جوانان به شهروندان آگاه جهانی

مستلزمِ
• تضمین آموزش فراگیرِ باکیفیت و فرصت‌های یادگیری مادام‌العمر برای همه
• توجه به حرفۀ معلمی، دگرگونی محیط آموزش، و تغییر نگرش به اهداف آموزش
• و سرمایه‌گذاری برای دسترسی همگانی به آموزش باکیفیت
است.
@unescocps
🔺نخستین آیین‌نامه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش تصویب شد

🔸وزیر آموزش و پرورش: بعد از ۱۲ سال اولین آیین‌نامه اجرایی سند تحول بنیادین با نام آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌های دانش‌آموزان در هیأت دولت تصویب شد.

🔸در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار ردیف استخدامی به وزارت آموزش و پرورش داده شد، دانشگاه فرهنگیان بازهم افزایش ظرفیت داشته و در هفته گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور آزمون اختصاصیش را برگزار کرد.

Rouydad24.ir
🏢🏢 *دانشگاه علامه طباطبائی، دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی با همکاری دانشگاه ها و انجمن های مختلف کشور* برگزار می کند:

💠 *اولین همایش ملی هوش مصنوعی در آموزش و یادگیری*

🔖🔖🔖 *محورهای همایش*
✏️هوش مصنوعی و آموزش پزشکی
✏️هوش مصنوعی و علوم شناختی
✏️هوش مصنوعی و آینده آموزش
✏️هوش مصنوعی و ملاحظات اخلاقی
✏️هوش مصنوعی و آموزش ویژه
✏️هوش مصنوعی و بومی سازی آموزش
✏️تولید محتوای آموزشی و هوش مصنوعی
✏️طراحی آموزشی و هوش مصنوعی
✏️ارزشیابی آموزشی و هوش مصنوعی

🌍 *سایت همایش*: https://aiedu.atu.ac.ir

📆 *مهلت ارسال خلاصه مبسوط مقالات*:
۳۰ خرداد ماه ۱۴۰۳

📅 *مهلت داوری مقالات*
۲۰ تیر ۱۴۰۳

📅 *تاریخ برگزاری همایش*: ۱۸ مهر ۱۴۰۳

__________________________________

🌎 *کانال های ارتباطی انجمن*

🌏ایتا
https://eitaa.com/hamayech

🌎تلگرام
https://www.tg-me.com/+2XtvDvCctdRiZGFk

🌍واتساپ
https://chat.whatsapp.com/LncLF0LJHCrKFLBBgfws4C
Forwarded from Mohammad Sadegh Bijandi
دومین نشست تخصصی اولین همایش ملی نقش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر دولتی در تحول نظام آموزش عالی با تاکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن ساز

❇️سخنرانان دومین نشست:

🔺سخنران اول: دکتر مینا زرگرزاده
عضو هیئت علمی موسسه ی آموزش عالی آفاق

*موضوع : نقش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی در توسعه اقتصاد بنیان آموزش عالی*

🔺سخنران دوم: دکتر مینا اشرفیان

*موضوع : نقش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی خصوصی در اکوسیستم توسعه مهارت های دانش آموختگان آموزش عالی*

🔺سخنران سوم: دکترغلامرضا ذاکر صالحی
استاد مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی

*موضوع: بررسی جایگاه و وضعیت حقوقی آموزش عالی غیردولتی در ایران*

لینک ورود به نشست :

https://www.skyroom.online/ch/afagh-86/confreh

⚠️ توجه داشته باشید که به صورت میهمان وارد نشست شوید.
#دبیرخانه_اولین_همایش
#دانشگاه_كارآفرين
#دانشگاه_نوآور
#معاونت_پژوهش_فناوری
#دفتر_غیردولتی_وزارت_علوم_تحقیقات__فناوری
#موسسه_آموزش_عالی_آفاق
2024/05/15 18:21:50
Back to Top
HTML Embed Code: