Telegram Web Link
مهربانی اساس ارتباط موفق و روابط عمومی هوشمند است. مفهوم متعالی که بیشتر از وابستگی به تکنولوژی های ارتباطی مدیون محبت است. صمیمانه فرارسیدن روز روابط عمومی و بزرگداشت هفته ارتباطات را خدمت جنابعالی تبریک عرض می نمایم و از خداوند طول عمر با عزت و برکت برایتان مسالت دارم . لطفا هنرمندانه و هوشمندانه زندگی کنید . هادی زمانی رییس دپارتمان ارتباطات و اطلاعات اصفهان
اجلاس بزرگ مدیران روابط عمومی استان اصفهان

🔹️ باشعار | امید آفرینی::مسئولیت اجتماعی::جهاد تبیین|
🔸️ با حضور مدیران ارشد استان

🗓 زمان: یکشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ساعت 9صبح
📍 مکان: تالار پیامبر اعظم دانشگاه اصفهان

┄┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
↙️ اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری اصفهان
🇮🇷 eitaa.com/ostan_isf

🇮🇷 ble.ir/ostan_isf
📣📣 فراخوان مقاله
چهارمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین روابط عمومی ایران
🥇 با مجوز ISC

#کنفرانس_بین‌المللی_رویکردهای_نوین_روابط‌_عمومی_ایران
#دپارتمان_ارتباطات_و_اطلاعات_اصفهان
#دانش_پژوهان_پیشرو
#دانشگاه_پیشرو
#فصلنامه_جامعه_شناسی_ارتباطات
#اصفهان

🗓 مهلت ارسال مقالات: ۳۱ تیرماه ۱۴۰۲
🕰 زمان برگزاری: ۱۹ مردادماه ۱۴۰۲

سامانه دریافت مقالات:
http://nipr4.daneshpajoohan.ac.ir

کانال کنفرانس: https://www.tg-me.com/newprir

فصل‌نامه جامعه شناسي ارتباطات:
JSC.daneshpajoohan.ac.ir

همراه: 09133097571
تلفن: 19- 03137779914
داخلی 307

کانال کنفرانس:
https://www.tg-me.com/newprir

🆔 صفحه اینستاگرام دپارتمان ارتباطات و اطلاعات
https://www.instagram.com/icdiran

🆔 دانش پژوهان پیشرو، دانشگاه پیشرو

http://www.instagram.com/dhei_p

https://www.daneshpajoohan.ac.ir
سلام و عرض خداقوت آقای باقری عزیز. صبح شما به خیر و شادی. پیشاپیش میلاد  هشتمین خورشید امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج آقا علی بن موسی الرضا. سلطان بلامنازع ایران را خدمت شما و همه همکاران عزیزم تبریک عرض می کنم . شما به نمایندگی از یکایک جامعه ارتباطی و روابط عمومی نایب الزیاره باشید.
به نظر من مهمترین چالش پیش روی روابط عمومی بیش از آنکه ارتباطی باشد روانشناختی و در درون ذهن کارشناسان روابط عمومی است و آن عدم خودباوری و نبود اعتماد به نفس است. ما روابط عمومی ها به دلایل مختلف باور نداریم که توانمندی ها و شایستگی‌ هایمان کمتر از بقیه که نیست هیچ . خیلی هم بیش تر از بقیه است . . این بی توجهی به اعتماد به نفس خیلی ساده باعث ضعف ما در همه زمینه ها می شود. برای مثال در مقابل معاونت ها و روسای ادارات چون باور به توانمندی ها و شایستگی‌ های خود نداریم خیلی ساده اجاره می دهیم دیگران برایمان تصمیم سازی و حتی تصمیم گیری کنند این در حالی است که در کمیته ها و کمسیون ها و شوراهای سازمانی وقتی پای مسایل فنی و تخصصی سازمان به میان می آید به غیر از خود روسا و کارشناسان مربوطه کسی اجازه اظهار نظر به خود نمی دهد. در حالیکه در خصوص مسایل ارتباطی و روابط عمومی سازمان همه صاحب نطرند. این در حقیقت نقطه ضعف روانشناختی من روابط‌عمومی است. اعتماد به نفس کارشناس و مسوول روابط عمومی تو را به مدیر روابط عمومی تبدیل می کند چرا که همین اعتماد به نفس ارزشمند است که ما را در نظر دیگران کاریزماتیک جلوه خواهبم کرد. بخش های فنی با رفتارهای تحقیر آمیز و متکبرانه خود تلاش می کنند تا چهار عامل خطرناک تفکرات منفی ، دودلی ، بی هدفی و نگرانی  را به جان ما بیندازند و چون این عوامل ترس و یأس مضاعف را در عملکرد ما ایجاد می کند باعث می شوند تا من در تصمیم گیری ها دچار مشکل شویم .لذا بایستی در خصوص توانمندی ها و مهارتها و قدرتی که دانش روابط عمومی به کارشناسان و فعالین خود می دهد باور داشته باشیم . باور داشته باشیم که میزان دسترسی ما به اطلاعات بسیار بیشتر از بقیه است پس ما داناتر و قدرتمند تر هستیم . باور داشته باشیم که گفتگوی مستقیم و بدون واسطه حلال بسیار از مسایلی است که می تواند به بحران های بزرگ بدل شود . باور داشته باشیم که ما به شبکه گسترده ارتباطی, , نفوذ بسیار بیشتری نسبت به بخش های فنی محدود داریم و این شبکه قدرتمند اجتماعی در حل مشکلات سازمانی و فردی کمک شایانی به ما می کند.
قطعا بایستی بین اعتماد به نفس و غرور  بی جا تمایز قایل شد. مهمترین وجه تمایز این دوو خط قرمز باریک و ناپایداری آن به قول اندیشمند توانا کرت دبلیو مورتنس آن است که اعتماد به نفس به مردم محوری و خدمت منجر می شود و غرور به خود محوری . لطفا یکبار دیگر این متن را بادقت مطالعه بفرمایید و همه موارد و عللی که باعث خود باوری و اعتماد به نفس تان می شود را روی کاغذ یادداشت کنید . این موارد شامل مواردی که دانش روابط عمومی به شما هدیه می دهد و همچنین مواردی که خودتان و وجود ارزشمندتان به شما هدیه می دهد و در نهایت آنچه که جامعه و سازمان تان به شما اهدا می کند می شود . براتون روزی سرشار از شادی و سلامتی رو آرزومندم . هادی زمانیhttp://www.tg-me.com/zamanipr
🌎 تحریم‌ها زمینه‌ساز دیکتاتوری یا مردمسالاری؟

✍️ پروفسور پیتر بینارت، دانشگاه نیویورک
🔹 ترجمه: دکتر اسفندیار خدایی

🌿 تجارب تاریخی نشان می‌دهد که تحریمهای اقتصادی موجب می‌شوند کنترل جامعه هدف به دست انحصارطلبان حاکم بیفتد و روند مردمسالاری به حاشیه رانده شود. تاریخچه طولانی مداخلات آمریکا در امور داخلی کشورهای مختلف نشان می‌دهد که این مداخلات همواره یک مشکل را حل کرده‌اند اما مشکلات بزرگتری به وجود آورده‌اند. مثلاً در دهه 1980 دولت ریگان مجاهدین اسلامگرای افغانی را برعلیه شوروی تجهیز و حمایت کرد. لکن همین مجاهدین، طالبان و القاعده را بوجود آوردند و با مرگبارترین حملات یازده سپتامبر هزاران آمریکایی را به خاک و خون کشیدند و هزاران میلیارد دلار بودجه جنگ با تروریسم را روی دست مالیات‌دهندگان آمریکایی گذاشتند.

✍️ تحقیقات نشان داده که تحریم‌ها جوامع هدف را به سمت دیکتاتوری سوق می‌دهند. تحقیقات دانشگاه ممفیس توسط پروفسور دورین پکسن در سال 2009 نشان داد که تحریمهای 1981-2000 وضعیت حقوق بشر در کشورهای هدف را خرابتر کرده بود. سال بعد تحقیقات مشترک همین پژوهشگر با پروفسور کوپردروری از دانشگاه میسوری نشان داد که جوامعی که هدف تحریم قرار گرفته اند در تمام شاخصهای دموکراسی افت کرده‌اند و به سمت دیکتاتوری متمایل‌تر شده‌اند. اما چرا؟

1️⃣ اول، تحریمها موازنه قدرت را به نفع رژیم حاکم و به زیان مردم منتقد تغییر می‌دهد و موجب می‌شود منابع قدرت اقتصادی و سیاسی به دست حکومت بیفتد. تحریمها مردم را بیش از گذشته وابسته به جیب دولت می‌کند و نیروهای دموکراتیک دستشان از این منابع خالی می‌ماند. تحقیقات پروفسور کوپردروری و پکسن نشان داد که در شرایط تحریم دولتها منابع مالی را به سمت هواداران خود سوق می‌دهند تا اثرات تحریمها را بر آنان کم کنند و حمایت ایشان را برای ادامه حکومت خود تضمین کنند. در سال 1985 سازمان ملل با طرح نفت در برابر غذا، موجب تقویت رژیم صدام شد. زیرا این رژیم با کنترل دفترچه‌های توزیع مواد غذایی، خانوارهای عراقی را مطیع و وابسته به خود گرداند.

2️⃣ دوم، تحریمها موجب فرار مغزها و استعدادهای هوادار دموکراسی می‌شود و با خالی کردن میدان، زمینه را برای سلطه دیکتاتوری بر جامعه فراهم می‌کند. برآوردها نشان می‌دهند که بیش از سه میلیون نفر از نیروهای متخصص عراقی در دهه 1990 این کشور را ترک کردند. نیروهای متخصص باقیمانده در عراق دست از کارهای پژوهشی و صنعتی برداشتند زیرا درآمدی عایدشان نمیشد و سرمایه‌های انسانی عراق تلف شد و این کشور به دست اندک نیروهای بی‌تجربه هوادار دولت اداره می‌شد.

3️⃣ سوم، تحریمها طیقه متوسط یعنی موتور محرکه دموکراسی را متلاشی می‌کنند و به جمعیت فقیری می‌افزاید که خواسته آنان فقط سیر کردن شکمشان و پرداخت اجاره خانه است، نه آزادی و مشارکت سیاسی در تعیین سرنوشت. فقر و بیکاری فقط به بیماری و عدم امنیت منجر نمی‌شود، بلکه فرهنگ و باور مردم را نیز فاسد می‌کند و همبستگی اجتماعی را متلاشی می‌سازد و زور را جانشین قانون می‌کند. پروفسور لی جونز از دانشگاه کوین مری در کتاب "جامعه محاصره شده" درباره عراق می‌نویسد: اتحاد تحریمها و دیکتاتوری موجب شد که مقاومت مردم در مقابل صدام متلاشی گردد. اینگونه بود که بعد از سقوط صدام، افراط‌گرایان داعشی بر عراق حاکم شدند و سایه آنها دهها سال دیگر ادامه خواهد داشت.

ایران عراق نیست و زیرساختهای اجتماعی و اقتصادی ایران از عراق غنی‌تر است. اما چهل سال است که این کشور نیز با گونه‌های خفیفی از تحریمها دست و پنجه نرم می‌کند. در همین سالها ارزش پول ایران و درآمد مردم به شدت کاهش یافته است. این تحریمها موجب شده که اقتصاد ایران به انحصار نظامیان درآید و فساد اقتصادی در این کشور فراگیر شود. این کاسبان تحریم با دور زدن تحریمها، درآمد سرشاری کسب کرده‌اند و بازار تولید و توزیع را در انحصار خود گرفته‌اند و بخش خصوصی و طبقه متوسط را به حاشیه رانده و جامعه مدنی ایران را تضعیف نموده‌اند.

دولت ترامپ با خروج از برجام و تحریم ایران، قدم در راه نابودسازی جنبش مردمسالاری نوپای ایران گذاشته است و می‌رود که چشمه‌های امید به صلح و امنیت در منطقه خاورمیانه را بخشکاند و جامعه مدنی ایران را تضعیف و افراط گرایان را تقویت کند. به گفته یکی از کارشناسان ایرانی، وقتی که مردم زیر خط فقر له می شوند، تنها آرزوی آنها لقمه‌ای نان برای زنده ماندن خواهد بود نه تغییرات دموکراتیک سیاسی. تحریمهای ایران طبقه متوسط را تضعیف می‌کند و ندای مردمسالاری را به حاشیه می‌راند و قدرت حاکمه را مستحکمتر و چابکتر می‌سازد و تنها راهی که پیش روی نخبگان می‌گذارد فرار مغزها و قدرت گرفتن پخمگان خواهد بود./ انتشار با ذکر نام نویسنده و مترجم آزاد است.

🔹عنوان انگلیسی مقاله:
How Sanctions Feed Authoritarianism
Peter Beinart
www.tg-me.com/EsfandiarKhodaee
👍1
به اطلاع همکاران عزیز می رساند که کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین روابط عمومی ایران دارای مجوز وزارت علوم تحقیقات و فناوری است و با دارا بودن کد ISC به عنوان سومین بانک اطلاعات مقالات مرجعی مهم برای ثبت تحقیقات و مطالعات علمی حوزه ارتباطات محسوب میشود .دبیرخانه این کنفرانس با برخورداری از  هیات علمی  ارزشمند و عقد تفاهم نامه با بیش از 4دانشگاه معتبر بین المللی نقشی مهم در معرفی دست آوردهای ارتباطی و روابط عمومی متخصصان ایران زمین به جهان را برعهده دارد .
نقدی بر نقد
کمیته فرهنگ شهروندی هنر بی بدیلی در تهییج افکار عمومی و به نقادی کشاندن نخبگان و محققان دارد و هر از گاهی با کلید واژه های بر تابلوهای شهری اثری فوق العاده بر جامعه می گذارد . خارج از اینکه آیا رویکردهای این مجموعه شهرداری مثبت است یا منفی اما تا این اندازه تاثیر گذاری بر افکار عمومی نشان از  هنر برنامه ریزان ابن مجموعه در تحریک اذهان عمومی و نخبگان و و نقادی و حذف بی تفاوتی های اجتماعی است که متاسفانه مدت زمانی است به جز  چند روزنامه نگار پر تلاش از عملکرد بسیاری از نخبگان و شایستگان جامعه رخت بر بسته و به عاملی برای رشد عملکردهای منفی دستگاهای اجرایی که نیازمند چنین نقادی های ارزشمندی هستند تبدیل شده است . اما بحث من تمجید با تفبیح  نیست . واقعیت آن است که تمثیل پرندگان برای معرفی کارکرد رسانه ها کاری خلاقانه است که در تولید محتوا می تواند ارتباطی همبستارانه باذهن مخاطب ایجاد کند. درست است که بزرگان و اصحاب رسانه از پیام های منتشر شده به شدت ناراحت هستند و آن را نوعی توهین به رسانه قلمداد می کنند اما واقعیت آن است که آنچه که توسط کمیته تولید محتوا مجموعه مدنظر تولید و منتشر. شده همان است که در کلاس های سواد رسانه ای در جهت افزایش این سواد ارزشمند عموم جامعه تدریس کرده ایم . آنچه که در تابلوهای شهری که ظاهراً قدرتی بسیار بیشتر از روزنامه ها و سایر رسانه ها دارد و بیانگر تمایز رسانه‌های بصری از دیرباز تا کنون است چنانکه می بینم از تخته سنگ نبشته های هخامنشی تاکنون این رسانه ها حرف خود را به خوبی به مخاطب منتقل نموده اند همان است که در نظریات حوزه رسانه تدریس شده و مورد تاکید اساتید ارتباطات و رسانه است و چیز زیاده از آن فرضیات مطرح نشده است . پس باید بپذیریم که واقعیت آن است که سر اسرار در ملا عام نباید گفت و الا همه ما که مدتی است در عرصه رسانه و روزنامه قلم می زنیم نیک می دانیم که هر رسانه ای سرمایه گذاری دارد که با هدف مشخصی چنین سرمایه ای را در این حوزه وارد کرده است و قطعا در کنار الیگارشی حاکم قرار دارد و برای آنکه بتواند کاغذ دولتی و سرمایه هنگفت خود را برای چاپ هر روزه و انتشار مداوم خود تامین کند باید منافع گروهی یا حزبی را تامین کند و فی الواقع رسانه آزاد بسیار اندک هستند که واقعا به رسالت روزنامه نگاری آزاد پایبند باشند . از بی بی سی گرفته تا روزنامه های داخلی خودمان که بعضاً آنقدر در تامین هزینه های خود دچار مشکل هستند که دم شهردار را هم باید با مقالات و گزارش ها و اخبار خود ببینند . شکی نیست که رسانه قدرت بلامنازعی در مدیریت افکار عمومی دارد اما واقعیت آن است که رسانه های آزاده که دغدغه فرهنگ‌سازی و دیده بانی و دروازه بانی جامعه را در مقابل هجمه های عظیم فرهنگی و اجتماعی و حتی اقتصادی داشته باشند بسیار اندک هستند و لذا باید تا با یادآوری شیوه های مرسوم اثربخشی آنچه که اکنون در جریان است این حقیقت را به جامعه یادآور شویم که مواظب همه آن چیزی که هر روزه در رسانه می خوانند باشند. و این حقیقت که روزنامه نگاران آزاده ای که به زبان های مختلف و از جمله طنز تلاش می کنند تا حقیقت رویدادها را به گوش جامعه برسانند کم نیستند .هادی زمانی بیست و هشتم مردادماه ۴۰۲http://www.tg-me.com/zamanipr
علی‌اف پدر: اگر هاشمی رفسنجانی نبود من از گرسنگی در نخجوان مرده بودم!

گمان چنین بود که اولین دیدار و سفر اردوغان به تهران خواهد بود، اما او به باکو رفت و در مصاحبه‌ای در کنار «علی‌اف»کلماتی علیه ایران بیان کرد که هیچ انتظارش نبود!

گمان این بود که اردوغان تاریخ می‌داند و تقابل دوران عثمانی‌ها با ترکیه از سوی آذری‌های ایرانی در دوران صفویه را خوانده است. شاید مهم‌تر از آن تاریخ مشروطه ایران را می‌داند! که ایران وطن اجدادی آذری‌هاست و البته حمایت جمهوری اسلامی ایران از پدر علی‌اف، هنگامی که باکو را از دست داد و در نخجوان پنهان شدـ

علی‌اف، پدر «الهام‌ علی‌اف» خطاب به «حسن‌اف»، وزیر امور خارجه وقت‌ آن کشور، گفته بود که اگر حمایت‌های آقای هاشمی رفسنجانی از او هنگامی که در نخجوان پنهان شده بود، نمی‌بود، از گرسنگی تلف می‌شد!

سخنان اردوغان در سفر به باکو موجب رنجش ملت ایران شده است. ... این «گلایه» برادرانه و دوستانه از «اردوغان» آن هم هنگامی که سیاست محوری دولت ما «تنش‌زدایی» است و نه «تنش آفرینی» تنها کاری است که گفته‌اند «عاقل را اشاره‌ای بس است!»

کانال
#اکوتا
#اتحادیه_کشورهای_وارث_تمدن_ایرانی
@Ekotaa
+
👍1
Forwarded from ربات حذف ✂️
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
۲۵ خرداد سالروز درگذشت استاد حسن کسایی است.
تصاویر کوتاهی از هنرنمایی ایشان را با استفاده از دهان و کاغذ می‌بینیم.
👍1
دعوت نامه

🖊🖌 جشن امضاي كتاب روابط عمومي اقتضايي

🗓زمان: روز چهارشنبه 14 تيرماه 1402 ساعت 9 صبح
🖋 همزمان با روز قلم
📍مكان: اصفهان، خيابان لاله، مجتمع مطبوعاتي اصفهان
دعوت نامه

🖊🖌 در روز سپاس قلم محفلی صمیمانه برگزار کردیم تا در کنار دوستان به بهانه جشن امضاي كتاب روابط عمومي اقتضايي به گفتگو بنشینیم . گفتگویی که هر بار رخ داد زمینه رویدادها و اتفاقات زیبایی شد. امیدوارم با حضور پر مهرتان در این نشست صمیمانه ما را همراهی کنید

🗓زمان: روز چهارشنبه 14 تيرماه 1402 ساعت 9 صبح
🖋 همزمان با روز قلم
📍مكان: اصفهان، انتهای خيابان لاله، ابتدای اتوبان فرودگاه .مجتمع مطبوعاتي اصفهان
مرا عهدی است با جانان
اولین عزیزی که پا در محفل صمیمانه جشن امضای کتاب گذاشت استاد زمانی بود . سالهاست که او را می‌شناسیم . متواضع و فروتن از زمانی که در کنار استاد گلناری عزیز قلم فرسایی می کرد و رسالت قلم خود را در رسالت نمود می داد تاکنون که سالهای سال در کنار استاد دهانی پر تلاش قلم فرسایی می کند و افتخارشان کار و کارگر است . استاد صادق هادی با وقار همیشگی اش روز قلم را آسمانی کرد . او را که به حق باید از پیشکسوتان بی ادعای حوزه مطبوعات قلمداد نمود .عاشقانه و عارفانه با حضورش عطر نسیم حافظیه شیراز را در جمع پراکنده نمود .با حضور استاد دهقان جمع حال و هوایی دیگر به خود گرفت . استاد توکلی که استاد پیشکسوت علوم ارتباطات است و عاشقانه با بسط دیدگاه هایشان جوانان جویای علم را از تجربیات خود سیراب می کنند .پیشاپیش همه این عزیزان آقای شریفی مدیر محترم موسسه رصد ارتباط شریف و آقای مهندس رضایی یاردیرین ام بودند .یکایک عزیزانی آمدند که هر کدام خود صاحب نام و بزرگوار هستند . دسته گل زیبای مهندس سید مجید میرپویا مدیر نمایندگی باشگاه ارتباطات یونسکو و ستاد بزرگداشت هفته ارتباطات به قدری زیبا بود که دل هر بیننده ای را به وجد می آورد .آقای مهندس بسیار از نقش و نگارهای قالی های سلیمان که مسوولیت روابط عمومی آن را برعهده دارند و خوش سلیقه ترند و در سوی دیگر سالن دسته گل زیبا به رنگ های الوان و دل نشین که نام استاد نادر مجیدی آهی بر آن نقش بسته بود . بزرگ مردی که قدر زر زرگر بداند. قدر گوهر گوهری . در میان جمع ایمان عزیز و دوست داشتنی یا رسمی تر بگویم آقای دکتر بازیگران بزرگ و مهربان که خاطرم هست وقتی خبر انتصاب شأن را در کانال انجمن روابط‌عمومی گذاشتم سه روز و سه شب همکاران پیام تبریک درج می کردند .استاد محرابی مهربان و استاد غفرانی دلسوز و پر تلاش در کنار مهندس یزدانپناه و همکاران خیریه شجره طیبه خصوصا خانم‌مهندس نجفی حضور داشتند. هر بار که در میان صحبت هایم به جمع عزیزان که حالا با حضور خبرنگاران جوان و بانوان خبرنگار پر تلاش همچون خانم کربلایی بی توقع و متواضع ، خانم قرمزی خوش قلم و خلاق و همکاران بزرگوارمان در روزنامه مردم سالاری خصوصا خانم اشتری مزین و صمیمی شده بود می نگریستم بر خودم می بالیدم که چقدر داشتن دوستان عزیز و وفاداری که برای کنار تو بودن از برنامه مصاحبه چرب و نرم شهرداری گذشتند، ارزشمند است و من و دکتر زمانی چقدر با وجود نازنین این عزیزان ثروتمند هستیم . در این محفل صمیمانه صحبت از علم شد و اینکه علم نور است . نوری که از منبع بی انتهای خود منتشر می شود و انسان کامل که همه هستی بر مدار او قوام می یابد و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام که به عنوان انسان های کامل نقشی بی بدیل در رشد و توسعه این علم دارند . حکایات زیبایی بیان شد. داستان بایزید بسطامی که در شاگردی آقا امام جعفر صادق علیه السلام ملقب به سلطان العارفین شد. از جایگاه علوم ارتباطات گفتیم و اینکه دانش روزنامه نگاری و روابط عمومی دو‌بال پرداز یک علم توسعه بخش هستند که بدون آن هیج علمی مجالی برای توسعه پایدار اجتماعی نمی یابد. گفتیم که ریسه های دانش روزنامه نگاری نه در غرب و انقلاب فرانسه که در وزارتخانه برید دولت سامانیان است و صاحبان برید به عنوان اولین خبرنگاران تاریخ با سبک نویسندگی خاص خود آثاری فاخر به یادگار گذاشتند. از سعدی و مولانا و جامی و شیخ عطار گفتیم و از بوستان و‌ گلستان که گران سنگ ترین آثار ارتباطی هستند. در این نشست صمیمانه اساتید و بزرگواران از روزنامه نگاری و روابط عمومی و نقدهای اجتماعی سخن گفتند و من جامعه را به سه بخش تقسیم کردم . حاکمیت ، سازمان و مردم و گفتم که مطالبه گری در پایین ترین سطوح اجتماعی توسط مردم ، سازمان و مدیران پاسخگو تربیت می کند و چنین سازمان های حاکمیت خردمندانه. گفتم که ترویج فرهنگ مطالبه گری باید از مدارس و با محتواهای فاخر انجام شود که نمی شود و گفتم که این رسالت روزنامه نگاران و خبرنگاران را دو چندان می کند. اما در مورد کتاب روابط عمومی اقتضایی خانم ندا صنگوری دانشجوی خلاق روابط‌عمومی مرکز علمی کاربردی نجف آباد با معرفی جامع خود آن را بیان کردند .آغازی که با صحبت های ارزشمند جناب پروفسور سعید سامانی مجد مخترع ، محقق و مدیر ارزشمند کشورمان کامل شد : همانگونه که نویسنده کتاب روابط عمومی اقتضایی ذکر نموده اند ارتباطات تنها دانشی است که همه ابعاد و عناصر توسعه همه جانبه و پایدار را در خود جای داده است . پایان بخش این محفل صمیمانه رونمایی از پوستر چهارمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین روابط عمومی ایران بود که با صحبتهای دکتر عباس زمانی دبیرکل کنفرانس و با حضور عزیزان بزرگوار انجام شد . نقش جملات زیبای حضار بر روی پوستر خاطره جاویدان این رویداد گرانبها شد
لازم به ذکر است که کتاب روابط عمومی اقتضایی آخرین اثر بنده شامل ۲۶ مقاله در حوزه علوم ارتباطات است که در ۴فصل تالیف و تدوین شده است . پس از مقدمه استاد نادر مجیدی آهی با عنوان رویایی برای جاودانگی ، ۹ اثر در حوزه مهارتهای ارتباطی یا به تعبیر بنده روابط عمومی زندگی در قالب فصل اول ، ۴اثر در فصل دوم در خصوص روابط عمومی که نام کتاب هم از اولین مقاله همین فصل اقتباس شده است ، ۴ مقاله در حوزه روزنامه نگاری و مهارتهای آن و ۷مقاله ژورنالیستی در فصل آخر تنظیم شده است .کتاب در قطع رقعی در 152 صفحه توسط انتشارات جنگل جاودانه در سال 1401 منتشر شده است و نشر الکترونیک آن به زودی در یکی از پلتفرم های مربوطه منتشر خواهد شد . با توجه به اتمام چاپ اول کتاب عزیزان علاقه مندان می توانند در کانال تلگرام سمینار ارتباطات وبگاه هادی زمانی به نشانی https://www.tg-me.com/zamanipr پی دی اف آن را دریافت نمایند. بر خود لازم می دانم از همه عزیزانی که بنده را شایسته این حضور دانستند و وقت ارزشمندشان را در اختیار بنده گزاردند و‌ فراموش کردم در این مقاله یا در نشست نام زیبایشان را بر زبان بیاورم تشکر و قدردانی داشته باشم . هادی زمانی پاسداشت روز قلم چهاردهم تیرماه هزار و چهارصد و دو
2025/07/11 19:03:49
Back to Top
HTML Embed Code: