Telegram Web Link
عزیزان من . کسانی را که دوست دارید زیاد نگاه کنید . بهشون محبت کنید . سخت نگیرید خیلی اتفاق ها بی ارزش تر آن هستند که به خاطر آن باعث رنجش خودتون و اطرافیان تان بشید . خدا را در همه حال در نظر داشته باشید و به او عشق بورزید که عشق به خدا قلب را جلا می دهد و وجود آدم را پر نور می کند. به عابرین و رهگذران دعا کنید شاید به خاطر این دعا خداوند رحمتی در زندگی شان قرار دهد. همدیگر را دوست داشته باشید و فقرا و مساکین را بیشتر . بخشش لباسهای غیر قابل استفاده و وسایل اضافی شما چیزی از رفاه و آسایش شما کم نمی کند ولی به زندگی ابن عزیزان رنگ و بوی دیگری می بخشد . زندگی خیلی کوتاه است . کوتاه تر از آنکه برای به دست آوردن جاه و مال و مقام از اصول انسانی عدول کنم و جای کس دیگری را بگیربم . تو رو خدا قدر خودتون و اطرافیان تان را بدانید .هادی زمانی
🟠 فارسی حرف می‌زنیم
اما دربارهٔ زبان فارسى نمی دانیم .

▪️زبان فارسى در ٢٩ كشور جهان صحبت می‌شود که در ردیف ششم بعد از زبان اسپانيايى و قبل از زبان آلمانى است.
این رده‌بندی از نظر تعداد كشورهایی که در آنها فارسى صحبت می‌کنند، می‌باشد.

▪️زبان فارسى دومین زبان كلاسيک جهان بعد از زبان يونانى شناخته شده و همهٔ ويژگی‌هاى يک زبان كلاسيک را دارد.

زبان ‌هاى لاتين و سانسكريت در رديف‌هاى سوم و چهارم قرار دارند.

▪️زبان فارسى از نظر تنوع مَثَل (ضرب‌المثل) بین سه کشور اول دنیاست.

▪️زبان فارسی از نظر دامنه و تنوع واژه‌ها يكى از پرمايه‌‌ترين و بزرگترين زبان‌های دنیاست.

در كمتر زبانى فرهنگ لغاتى مثل لغت نامهٔ ١٨ جلدی دهخدا و يا فرهنگ معين در ۶ جلد ديده می‌شود.

▪️زبان فارسى توانايى ساختن ۲۲۵ ميليون واژه را دارد كه در ميان زبان‌هاى دنیا بى همتاست.

▪️زبان فارسی یازدهمین زبان پرکاربرد در محتوای وب و اینترنت است.

▪️زبان فارسى از لحاظ قدمت، يک سده از لاتين و دوازده سده از انگليسى جلوتر است.

▪️از ده شاعر برتر جهان پنج نفر از آنها فارسی زبانند.

🔸آخرین نکته هم اینکه زبان فارسی تنها زبانی هست که می شود ۱۹ تا فعل را کنار هم گفت و نوشت و جمله ی معنی‌دار داشته باشیم.
مثلا: داشتم می‌رفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم می‌گه نمی‌خوام بیام می‌خوام برم بگیرم بخوابم

اگر کسی بخواهد این را ترجمه کنه رباط صلیبی مغزش پاره می‌شود

🔸قدر زبان فارسی را با درست فارسی صحبت كردن و یاد دادن درست به فرزندانمان و املای صحیح لغات، بدانيم و آن را گرامی بداريم.

🔸جالب است بدانید در زبان فارسی "جدایی جنسی" وجود ندارد.

مثلاً ضمیر سوم شخص خلاف زبان‌های لاتین و عربی  "او" شامل زن و مرد می‌شود.

در زبان فارسی، عکس زبانهای لاتین و اروپایی اگر جایی تأکید بر جنسیت باشد، اولویت با زنان است.

ما می‌گوییم:
زن و شوهر 
به جای:
husband and wife

ما می‌گوییم:
خواهر و برادر
به جای:
brother and sister

ما می‌گوییم:
زن و مرد
به جای:
men an women

حتی ما می‌گوییم:
زن و شوهر
یعنی مرد در ارتباط با همسر هویت "شوهر" پیدا می‌کند. ولی هویت "زن" دست نمی‌خورد
به جای اینکه بگوییم:
man and wife

ما نمی‌گوییم: mankind، 
می گوییم: بشریت

🔸ما هرگز در تاریخ و ادبیات مان به جنسیت اهمیت نداده‌ایم

اگر جایی لازم شده، زنان را در اولویت قرار داده‌ایم.

حتی در زبان فارسی، "زن" یک واژه و مفهوم مستقل هست
نه مثل wo/man (زائده‌ای کنار مرد)

و اگر بدون تعصب و غرور ملی نیک بنگریم، در اکثر اقوام ایرانی، زن و مرد دوشادوش هم کار می‌کنند و نسبت به دیگری برتری ندارند.

🔸در شاهنامه حکیم فردوسی نیز استاد توس، در بسیاری از ابیات، زنان را اِکرام و تمجید کرده است و شاید به همین دلیل است که ما وطن را مادر (زن) و نام دخترانمان را (ایران) می‌گذاریم.

فرهنگ و تمدن و انسانیت به این می‌گویند.

✍🏻دکتر جلال شکوهی
1👍1
1
📘 انتشار کتاب «مدیریت ناب» از سوی انتشارات سیمای شرق

کتاب «مدیریت ناب» نوشته‌ی هادی زمانی با ویراستاری یلدا شایسته‌فر، توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شد.

این کتاب نگاهی نو و بومی‌شده به مبحث «Lean Management» یا همان مدیریت ناب دارد و تلاش می‌کند ضمن بررسی ریشه‌های فلسفی و تاریخی این سبک مدیریتی، از جمله ارجاعاتی به تفکر مدیریتی کوروش کبیر، اصول و شاخصه‌های آن را با زبان و نیازهای امروز سازمان‌های ایرانی تطبیق دهد.

در بخشی از کتاب آمده است:
«مدیریت ناب نه قله‌ی کمال، که مسیر تعالی است؛ راهی برای حذف اتلاف‌ها، افزایش بهره‌وری و خلق ارزش بیشتر برای مشتری.»

نویسنده با رویکردی تلفیقی، از تجربه‌نگاری‌های بومی، مفاهیم مدیریتی جهانی، آموزه‌های دینی و تاریخی، و حکایت‌هایی ساده و اثرگذار بهره گرفته تا «مدیریت اثربخش و فراگیر» را به‌عنوان راهکاری عملی و ضروری برای توسعه پایدار معرفی کند.

این کتاب برای مدیران اجرایی، علاقه‌مندان به تحول سازمانی، دانشجویان مدیریت و همه‌ی کسانی که دغدغه‌ی توسعه دارند، خواندنی و الهام‌بخش خواهد بود.

📍برای تهیه کتاب به فروشگاه اینترنتی سیمای شرق مراجعه کنید.

📞 تماس با انتشارات: 88356076

سفارش از:
🌐 www.simayeshargh.ir

🌐کانال کنفرانس روابط عمومی
⚜️ @prconference
Forwarded from Queen
.
🟨داستان آرش کمانگیر

به فراخورِ ۱۰تیرماه که در تقویم ایران باستان جشن تیرگان نامگذاری شده است.

افراسیاب پادشاه بزرگ تورانی به دلیل سرزمین گشایی به ایران‌زمین لشکر می‌کشد و منوچهر پیشدادی، شاه ایران، را به مدت دوازده سال درتبرستان به محاصره می‌گیرد.
نبردهای طولانی و پی در پی بسیاری صورت می­گیرد و هر بار نبرد بدتر و بدتر می­شود تا اینکه ایران سرانجام تن به صلح داده و شکست را می­پذیرد.
اما از آن­جایی که منوچهر حاضر به تسلیم کامل نبود؛ این دو به پیشنهاد منوچهر، پیمان می‌بندند که افراسیاب به اندازه تیرْپرتابی که یکی از کمان‌داران ایرانی بیفکند، عقب‌نشینی کند و سرزمین‌های اشغال‌شده را به ایرانیان واگذارَد.
افراسیاب که این ایده را تحقیری برای ایران بزرگ می­دانست، قبول می­کند که از این طریق مرزهای ایران را کوچک کرده و پیروز اصلی این نبرد بزرگ شود.

آرش تیر را پرتاب می­کند

بعد از تصمیم دو پادشاه، آرش که کمان­گیری بزرگ بود، به عنوان کمان­گیر انتخاب می­شود. آرش برهنه می‌شود و تن خود را به شاه و مردم می‌نمایاند و می‌گوید: «ای مردم! اینک بنگرید که تن‌درستم و در تنم نشانی از آسیب‌دیدگی نیست ولی، چون تیر از کمان رها کنم، پاره‌پاره خواهم شد».
پس تیری را که افراسیاب بر آن نشان نهاده بود در کمان می‌نهد و خورشید که از فراز کوه نمایان می‌گردد، دست بر قبضه کمان می‌برد و با همه نیرو کمان را می‌کشد و تیر را پرتاب می‌کند و خود بی‌جان بر خاک می‌افتد.
تیر آرش به پرواز درمی‌آید و در حالی که نزدیک بود در بادغیس فرود آید، فرشته باد به فرمان اورمزد دوباره آن را به پرواز درمی‌آورد تا آنکه، به هنگام غروب خورشید پس از پیمودن هزار فرسنگ، به سرزمین خُلم در بلخ در کرانه جیحون بر بـُنِ درخت گردویی، می‌نشیند.
تیر را از خُلم به طبرستان نزد افراسیاب می‌آورند و افراسیاب، چون نشان خود را بر تیر می‌بیند، از پیمان‌شکنی می‌هراسد و تا کرانه جیحون در بلخ عقب‌نشینی می‌کند و بدین‌سان، مرز ایران و توران معین می‌شود.

محل دقیق فرود تیر
منابع درباره محلی که آرش از آن‌جا تیر افکند، جای فرود آمدن تیر و چگونگی پرواز تیر و نیز سرانجامِ آرش، با یکدیگر اختلاف دارند.
به گزارش ابوریحان بیرونی، آرش تیر را از کوه رویان افکند و خداوند باد را فرمان داد تا تیر او را به اقصای خراسان، جایی واقع در فرغانه و طبرستان (اولی احتمالاً تصحیف فرخار و دومی تصحیف طالقان یا طخارستان است) برساند.
تیر آرش، که افراسیاب آن را نشان کرده‌بود، هزار فرسخ رفت و سرانجام بر درخت گردوی بزرگی فرود آمد.
به گزارش ثعالبی، تیر آرش به هنگام طلوع آفتاب پرتاب شد، از مازندران گذشت و به بادغیس رسید و چون خواست فرود آید، به فرمان خداوند، فرشته‌ای آن را به پرواز درآورد و به خُلْم در سرزمین بلخ بُرد و در هنگام غروب در کوزین (تصحیف گوزبن، ناحیه‌ای میان گوزگان و جیحون) فرود آورد.

📝
@ersaleakharinkhabar2

۱۴۰۴/۴/۱۰
تیرگان، یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانی است که هر سال در دهم تیرماه (بر مبنای گاه‌شمار خورشیدی) برگزار می‌شود. این جشن ریشه‌های عمیقی در فرهنگ و اساطیر ایران باستان دارد و با مفاهیم آب، باران، و تیراندازی پیوند خورده است. تیرگان به یاد آرش کمانگیر، پهلوان اسطوره‌ای ایران، جشن گرفته می‌شود که با پرتاب تیری جان‌فشانانه، مرزهای ایران و توران را مشخص کرد. در این روز، مردم با پاشیدن آب به یکدیگر و انجام بازی‌های آبی، شور و نشاط خود را نشان می‌دهند. خواندن شعر، فال گرفتن و خوردن شیرینی‌های محلی نیز از دیگر رسوم این جشن است. تیرگان نمادی از امید به زندگی، آبادانی و رفع خشکسالی است. این جشن باشکوه، یادآور اهمیت آب و تلاش برای حفظ آن در فرهنگ ایرانی است. تیرگان فرصتی برای دور هم جمع‌شدن خانواده‌ها و شادمانی دسته‌جمعی است و پیوند عمیق ایرانیان با طبیعت و اسطوره‌های‌شان را به نمایش می‌گذارد.

@hamechiazhamejja
ماشین دودی .اولین قطار ایران
ایران قدیم

تصویری از حرکت قطار در صبح برای نخستین‌بار از تهران به سمت شهرری

@hamechiazhamejja
🎉 افتتاح سایت انتشارات سیمای شرق

ناشر تخصصی کتاب‌های روابط‌عمومی، رسانه، جامعه اطلاعاتی، بازاریابی و تبلیغات

📚 بیش از ۴۰٪ تخفیف ویژه راه‌اندازی!
🛒 همین حالا سر بزنید:
👇👇 https://www.simayeshargh.ir
Forwarded from zahra abedi
قلمرو سلسله علویان طبرستان معروف به سفید جامگان زیدی اولین سلسله شیعه مذهب ایران. منطقه طبرستان و سایر مناطق شمالی ایران توسط خلفای اموی فتح نشد و عباسیان نیز توفیق چندانی در فتح این منطقه دشوار نداشتند. در اواخر قرن دوم هجری اسلام توسط شیعیان گریخته از دستگاه خلافت عباسی به این منطقه رسید.در نهایت حسن بن زید بن محمد ملقب به داعی کبیر در منطقه طبرستان دست به قیام زد و سلسله علویان طبرستان را در سال 243 شمسی بنیان گذاری کرد. داعی کبیر با سلسله های طاهریان،صفاریان و سامانیان بارها جنگید.یکی از نکات جالب توجه حکومت او حمله وایکینگ های روس تبار به سواحل دریای کاسپین بود. 5 حاکم دیگر بعد از داعی کبیر به حکومت رسیدند و در نهایت با مرگ حسن بن قاسم معروف به داعی صغیر در سال 307 در جنگ با اسفار شیرویه کشته و سلسله علویان طبرستان بعد از 66 سال حکومت منقرض شد. #نقشه_های_تاریخی
Forwarded from zahra abedi
تاریخچه سلاح گرم در ایران
آغاز ساخت سلاح های سرد
قسمت اول
مقدمه
دو هزار ششصد و چهل و چهار سال پیش وقتی هووخشتره سومین پادشاه سلسله ماد اولین ارتش حرفه ای تاریخ ایران رو تشکیل داد، شاید به هیچ وجه تصور نمی کرد که حدود دو هزار سال بعد سلاح و ساختار رزم ارتش ایران به کلی عوض شود.

ارتش ایران از همان زمان تشکیل مثل خیلی از تمدن های اون زمان مجهز به سلاح های سردی مثل شمشیر،خنجر،نیزه و تیر و کمان بود و سربازان و اسب ها با زره های آهنین در میدان های نبرد حاضر می شدند. اسلحه سازان و فلز کاران ایرانی با مهارتی بی نظیر با کیفیت ترین و بهترین سلاح های سرد را ساخته ساخته و در اختیار سربازان ایرانی قرار می دادند. در طی قرون بعد میزان مهارت اسلحه سازان ایرانی به حدی رسید که انواع سلاح سرد و حتی زره های ایرانی مشتریان خارجی فراوانی پیدا کرد .

ورود سلاح های گرم به صحنه نبردهای دنیا
تا اواخر قرن پانزدهم میلادی سلاح های سرد تقریبا (چینی ها و اروپایی ها به طور پراکنده از باروت در نبردهای خود استفاده می کردند) تنها سلاح موجود کشورهای دنیا برای جنگیدن با یکدیگر بود. اما اختراع توپ و تفنگ و رشد فناوری ساخت این دو سلاح مرگبار عملا روند تاریخ جنگ های دنیا را تغییر داد.
در واقع با ورود توپ و تفنگ به میدان های نبرد دیگر هیچ ارتشی نمی توانست صرفا با اتکا به شجاعت ،دلاوری و یک سری تاکتیک های جنگی پیروز شود و قلعه ها و دیوارهای محافظ شهرها دیگر سنگرهای نفوذ ناپذیر محسوب نمی شدند.


اولین برخورد ایران با سلاح های گرم
با ظهور امپراتوری عثمانی در همسایگی ایران حکومت های وقت مستقر در ایران با سلاح گرم و قدرت اون آشنا شدند، در واقع برخلاف همه داستان های موجود سلاح گرم نه در دوره شاه عباس اول و نه حتی در دوره صفویه بلکه در اواسط قرن پانزدهم میلادی وارد ایران شد .

امیر حسن بیگ رقیب قدرتمند عثمانی
امیر حسن بیگ بایندر دومین و قدرتمند ترین فرمانروای خاندان آق قویونلو که در تاریخ به نام اوزون حسن معروف شده در سال 1453 میلادی یعنی درست زمانی که سلطان محمد فاتح شهر کنتستانتیوپل پایتخت افسانه ای امپراتوری بیزانس رو با قدرت توپ های مخوف خودش فتح کرد در بخش هایی از ایران به سلطنت رسید.

امیر حسن بیگ بتدریج و در عرض یک سال قلمرو خودش را توسعه داده و عملا نیمه غربی و مرکزی و حتی جنوبی ایران را تصرف کرد و بدین ترتیب به قدرتمند ترین پادشاه آن زمان ایران تبدیل شد. امیر حسن بیگ علاوه بر تصرف بخش های وسیعی از ایران آن زمان مناطق وسیعی در شرق منطقه آناتولی را تصرف کرد و بدین ترتیب به یکی از قدرتمندترین و خطرناکترین همسایگان امپراتوری عثمانی تبدیل شد.

ازدواج تاریخی اوزون حسن و دسپینا خاتون
در آن سال ها امپراتوری عثمانی با وجود گسترش قلمرو خود در خاک اروپا هنوز موفق به تصرف کل شبه جزیره آناتولی نشده بود و در مناطق شرقی و جنوبی آناتولی حکومت های کوچک و بزرگ زیادی وجود داشتند که یکی از آنها امپراتوری یونانی تبار ترابوزان بود. (امپراتوری ترابوزان یک پادشاهی کوچک در شمال غرب ترکیه امروزی که توسط نوادگان یکی از امپراتوران بیزانس در قرن 13 میلادی تاسیس شد و تا اواخر قرن پانزدهم میلادی عمر کرد)
در اواخر سال 1457 میلادی مصادف با پاییز 863 شمسی اوزون حسن با ژان چهارم امپراتور وقت ترابوزان پیمان اتحاد بر ضد عثمانی امضا کرد. حدود یک سال بعد از امضای این پیمان همکاری، بعد اوزون حسن 35 ساله با تئودورا مگاله کومنه دختر بیست ساله امپراتور بیزانس ازدواج کرد. ازدواج اوزون حسن با این شاهزاده یونانی تبار (به نام دسپینا خاتون معروف شد. او مادر بزرگ مادری شاه اسماعیل اول صفوی است) عملا باعث ایجاد یک اتحاد سیاسی نظامی بین امپراتوری ترابوزان و حکومت آق قویونلوها شد.
ادامه دارد
#مطالب_تاریخی
#تاریخچه_سلاحهای_گرم_ایران
#سلاح_سرد
#سلاح_گرم
#هووخشتره
#امیر_حسن_بیگ
#اوزون_حسن
#آق_قویونلو
#امپراتوری_عثمانی
#امپراتوری_بیزانس
#دسپینا_خاتون
#پاپ
Forwarded from خاپورَه
نیکوس کازانتزاکیس یونانی رمانی نوشته است بنام مسیح باز مصلوب. محمد قاضی این رمان را به فارسی برگردانده است. داستان این کتاب در روستای لیکووریسی یونان اتفاق می افتد. روستایی مسیحی نشین و بسیار مذهبی است با مردمانی ثروتمند و نجیب. مردم آبادی لیکووریسی هر هفت سال یک‌بار مراسمی برگزار می‌کنند در باره رنج‌ها و مصیبت های مسیح. در این سنت آن‌ها زندگی و رستاخیز مسیح را بازسازی می‌کنند. در نهایت مراسم نمادین بر صلیب کشیدن مسیح را اجرا می کنند. تقریبا چیزی معادل شبیه خوانی و تعزیه گردانی ما مسلمان ها. مثل رسم و سنت های عاشورا.
یک سال قبل از برگزاری مراسم، ریش‌سفیدان ده جمع می‌شوند تا بازیگران را انتخاب کنند. یکی می‌شود عیسی مسیح .چند تن نیز نقش حواریون را بازی می کنند. به ناچار فردی هم نقش یهودای خائن را بازی می کند. یک نفر هم نقش مریم مجدلیه را.
 شخصیت‌های منتخب یک سال فرصت دارند تا خود را برای شرکت در مراسم موعود و یا همان تعزیه آماده کنند. تمامی افراد انتخاب شده ناخواسته در یک مسیر معنوی قرار می‌گیرند و هویت آن‌ها هم‌سو با نقشی که باید آن را اجرا کنند، متحول می‌شود؛ مانولیوس چوپان به صفات حضرت مسیح دست می‌یابد. پانایوتیس مومن در نقش یهودا فرو می‌رود. کاترینای بیوه که زن نجیبی است، در نقش مریم مجدلیه به گونه ای متحول می شود که هیچ کدام از اهالی روستا به او اعتماد ندارند. نقطه‌ی عطف داستان، هم‌سو شدن آدم های انتخاب شده برای نمایش با کاراکترهای اصلی است که در نهایت آن‌ها به واقعیت تبدیل می‌شوند و بدون این‌که حتی خودشان متوجه شوند با اعمال و رفتارشان صحنه‌های واقعی دوران حضرت مسیح را زنده می‌کنند. مانولیوس چوپان که خود را مسیح می پندارد به رابطه کثیف آقاخان، حاکم دست نشانده روستا با پسرک امردی بنام یوسفک اعتراض می کند، به خودشیفتگی های پانایوتیس اعتراض می کند، بخشی از زمین های روستاییان را برای آوارگان در نظر می گیرد. در معرض مکر مریم مجدلیه قرار می گیرد. در نهایت حوادث طوری پیش می رود که روز موعود با دسیسه و کارگردانی آقاخان، حاکم دست نشانده عثمانی، مکر و تزویر مریم مجدلیه و خیانت پانایوتیس یهودا شده، مانولیوس بی نوا در عالم واقع به صلیب کشیده می شود تا صدای حق خواهی و اعتراض برای همیشه خاموش شود.
کازانتزاکیس در این اثر به درستی نشان می دهد که پدیده ها می توانند به ابزاری برای قلب ماهیت خودشان تبدیل شوند. پدیده دین توسط پیشوایان دینی تا جایی می تواند قلب ماهیت شود که حتا خودش را هم نقض کند. پیشوای دینی به وضوح، نقض‌کننده معیارها و اصول دین می‌شود و مردم هرگز این را نمی‌دانند، چون ساز و کار قدرت و پروپاگاندای تبلیغات چنان فضای غالبی را به وجود می آورد که اگر کسی به پا خیزد تا از معیارهای اصلی یا همان دین واقعی دفاع کند، بلافاصله از سوی خود دستگاه دینی تکفیر می‌شود. چیزی که در واقعه عاشورا اتفاق افتاد.
 کازانتزاکیس تصویر گویا و روشنی از فساد و زوال جوامعی را نمایش می‌دهد که ادعای پاکدامنی و مؤمن بودن دارند اما در اصل ماهیتی فاسد و غیر اخلاقی را زیر قشر نازکی از ادعا و شعار مخفی کرده اند و هر منجی و موعود و معترضی که بخواهد این لایه ظاهری دروغین را کنار بزند توسط صاحبان قدرت کشته می شود، یک روز با صلیب و یک روز با سنان و سرنیزه. این اثر در حقیقت سوء استفاده از قدرت و نفوذ عقاید مذهبی را برای پیشبرد مقاصد غیر دینی و غیر اخلاقی به تصویر می کشد.
کازانتزاکیس در این اثر به زیبایی نشان داده که منجی حقیقی و مومن واقعی همیشه در جانب حق و مقابل باطل می ایستد. نیکوس می گوید مسیح همیشه مهربان است. امام حسین پای ثابت حق خواهی و ظالم ستیزی است. این ما هستیم که تکلیفمان با خودمان روشن نیست. هم نظری به باغ بهشت داریم و هم دلی در گرو گندم ری! در واقع حرف اساسی کازانتزاکیس این است که اگر مسیح باز هم برگردد حتما در کنار فقرا و آوارگان می ایستد، عاشورا اگر تکرار شود بی شک امام حسین رو در روی ظلم و ظالم می ایستد.
اما،
ما در کجا می ایستیم؟ ما نقش چه کسی را بازی می کنیم؟ نقش مانولیوس چوپان را یا نقش عمرسعد را؟ انتخاب ما کجاست کنار فاسد یا مقابل فاسد؟
نیکوس اما می گوید، ما باز هم میخ بر صلیب مسیح می کوبیم و اسب بر پیکر امام حسین می رانیم و نعل اسب بر آستان در می آویزیم برای تفاخر .امام حسین برای همیشه دشمن فساد است، آیا ما جسارت این را داریم که بنده فاسد نباشیم؟
پیشنهاد می کنم مسیح باز مصلوب را بخوانید، خصوصا با ترجمه محمد قاضی اش را.

@Khapourah
#ماشا_اکبری
2025/07/12 14:33:51
Back to Top
HTML Embed Code: