Telegram Web Link
يادداشت آقاي جبلي اين خانه را بتكانيد
بسم الله
آقاي جبلي اين خانه را بتكانيد
1. آقاي پيمان جبلي رزمنده ، جانبار دفاع مقدس و مدير برون مرزي سازمان صدا و سيما حالا فرمانده اصلي جنگ نرم كشور، در رسانه ملي جمهوري اسلامي ايران است. اينجا و در اين جنگ، ما صرفاً ادعاي " دفاع مقدس" نداريم. اين جنگ مي تواند و بايد يك جنگ تمام عيار تهاجمي باشد و بعد از سالها ما را از لاك دفاعي بيرون بياورد. براي هم آوردي در اين جنگ با رسانه هاي قدرتمند رقيب، به زعم حقير نقطه اتکای اصليِ "تحول" رسانه ملي در سه كليد واژه خلاصه مي شود: «تمركز، تعميق، تحكيم» كه اين سه ارتباط معنادار و طولي دارند. يعني اگر واژه اولي تحقق پيدا نكند، دو كليد واژه بعدي نيز امكان اثربخشي خود را از دست خواهد داد. در تشريح اين سه كليد واژه،‌ "تمركز" در لغت به معناي " گرد آمدن در یک جا" آمده است. تجمیع قوا براي بالا بردن قدرت اثر بخشي. صدا و سيما بر اساس يك رويكرد غلطِ بيلان كاري كه گستردگي را به نشانه موفقيت مديريت در نظر مي گرفت،‌ در 30 سال گذشته روز به روز فربه تر شده است. امروز تعداد شبكه هاي تلويزيوني را بيشتر از 100 و كانال هاي راديويي را در همين حدود مي دانند و از نظر ساعت برنامه سازي نيز تعداد زيادي از اين شبكه ها به 24 ساعته بودن افتخار مي كنند. اين فربهيِ بدون پشتوانه مالي و نيروي انساني باعث كاهش كيفيت و بخصوص افت شديد محتوا شده است. به عبارت ديگر تعداد معدود نيروهاي كارآمد و رزمندگان متخصص اين جبهه ی حساس جنگ نرم طوري پراكنده شده و امكاناتشان بين نيروها و برنامه هاي بي خاصيت توزيع شده است؛ كه اثر بخشي شان را از دست داده اند.
امام علي(ع) در خطبه 27 نهج البلاغه مي فرمايند : « فَيَا عَجَباً عَجَباً، وَ اللَّهِ يُمِيتُ الْقَلْبَ وَ يَجْلِبُ الْهَمَّ مِنَ اجْتِمَاعِ هَؤُلَاءِ الْقَوْمِ عَلَى بَاطِلِهِمْ وَ تَفَرُّقِكُمْ عَنْ حَقِّكُمْ / شگفتا به خدا كه هماهنگى اين مردم در باطل خويش، و پراكندگى شما در حقّ خود، دل را مى ميراند، و اندوه را تازه مى گرداند» در مقابل، جبهه استكبار رسانه اي با چند شبكه قدرتمند و مؤثر مثل بي بي سي و ايران اينترنشنال كه ساعات پخش كمي هم دارند، ما را به چالش مي كشد. آقاي جبلي اگر نتواند در ميان مدت،‌ مجموعه نيروهاي مؤثر رسانه ملي را در شبكه هايي پرقدرت از نظر فرم و محتوا جمع كند، به راهي رفته كه اسلافش در آن غوطه ور بوده اند. پيشنهاد مي كنم كه با يك رصد هوشمندانه در زمان كوتاه، اشتراكات و افتراقات شبكه هاي متعدد تلويزيون استخراج شده و بدون مماشات شبكه هاي كم ثمر و تكراري حذف شود. همچنین ساعت پخش برنامه های شبکه ها جز یکی دو مورد استثناء به همان روال 6 یا 8 ساعته بودن بازگردد – بخصوص شبکه های استانی -. در آرزوي زماني هستم كه برند"irib" در یک "خانه تکانی" اساسی مثل كمپاني هاي بزرگ رسانه اي دنيا الجزيره، بي بي سي و ... فقط پسوندهايي مثل : بين الملل، مستند، ورزش،‌ خانواده، سريال، طنز،‌كودكان و ... داشته، به اين تقسيم بندي سختگيرانه پايبند بوده و خانه رسانه ای مردم را چابک تر و مؤثر تر کند. لازم به توضيح اضافه نيست كه قدم هاي بعدي يعني "تعميق و تحكيم" لامحاله آغاز خواهند شد.

https://www.tg-me.com/zambur
2. اصلي ترين كليد واژه و از نظر حقير مهمترين عامل شكل گيري فتنه 88 "فساد رسانه اي" بود. فسادي دامنگير كه گرچه همه رسانه هاي كشور را درگير خود کرد، اما سهم صدا و سيما بعنوان مهمترين و تأثير گذارترين رسانه بيشتر از بقيه بود. فساد رسانه اي به معني ديدن بخشي كوچك از جامعه ايراني و نديدن اكثريت. كه بازتعريفش در انتخابات مي شد : «عدم پذيرش رأي اكثريت بوسيله اقليت» جمع شدن بيشتر امكانات رسانه اي،‌ انتخاب بيشتر مديران، ساخت بيشترين سريال ها و برنامه هاي تلويزيوني درباره اقليت تهران نشين و از تهران نشين، اقليت بالاي شهر نشين! اين فرمول در همه سالهاي گذشته، پيشران صدا و سيما بوده و هرچه پيشتر آمده ايم،‌ اين شكاف عميقتر و سهمگين تر شده است. اگر از 88 تا آبان 98 تصميمي بر پر كردن اين شکاف عمیق اتخاذ مي شد،‌ شايد اتفاقات خونين آن سال اساساً رخ نمي داد يا با تبعات كمتري می داشت. تازه اين فقط يك لايه سياسي از تبعيض و فساد رسانه اي ذكر شده است. تبعات اجتماعي،‌ اقتصادي و فرهنگي «ملي نبودن» صدا و سیما وخيم تر از اينهاست و بايد درباره اش بیشتر بیندیشیم. آقاي جبلي اگر يك مدير تحول گرا باشد، سهم همه مردم ايران از رسانه ملي را به آنها خواهد داد. از مرزبانان و مرزنشينان و كولبران تا كشاورزان و دامداران و ماهيگيران تا دانشجويان و دانشجويان و طلبه ها، تا تولید کنندگان و دانشمندان و علما، تا مخالفان و تجدید نظر طلبان تا انقلابی ها و مذهبی های انکار شده، از سيستان و بلوچستان تا ايلام و خراسان و آذربايجان و تازه اين شروع ماجراست. جايگاه رسانه جمهوري اسلامي در كاهش نابرابري رسانه اي بين مستضفعان جهان از هر مليت، نژاد، دين، مذهب و ... چيست؟!

3. كمتر كسي است كه صدا و سيما را يك رسانه انقلابي بداند. «خنثي بودن» دقیق ترین کلید واژه براي گذران عمر اکثریت بخش ها و برنامه های سالهاي اخير صدا و سیماست. درمقابل خنثي بودن، «انقلابي بودن» است؛ نه به معني پخش دائمي ظواهر انقلابي و ديني از مناسبت هاي انقلابي و ديني تا مناسك آئيني – كه همه اينها خوب است اما در صورت قرار گرفتن در يك منظومه انقلابي – انقلابي بودن به معني داشتن موضع شفاف، روشن و به هنگام در بزنگاه ها. به معني قدرت اقناع مخاطب در داشتن صداقت و بي طرفي. به معني دفاع حقيقي، بدون مماشات و بدون ترس از مستضعفان ايران و مستضعفان جهان. به معني رسانه مردم بودن و دور ماندن از بوق های سرمايه داری. به معني تام پيام درخشان امام به هنرمندان : « تنها هنری مورد قبول قرآن است که صیقل دهنده اسلام ناب محمدی- صلی الله علیه و آله و سلم- اسلام ائمه هدی- علیهم السلام- اسلام فقرای دردمند، اسلام پابرهنگان، اسلام تازیانه خوردگانِ تاریخِ تلخ و شرم‌آور محرومیتها باشد ... هنری زیبا و پاک است که کوبنده سرمایه داری مدرن و کمونیسم خون‌آشام و نابودکننده اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومایگی، اسلام مرفهین بی‌درد، و در یک کلمه «اسلام امریکایی» باشد ... هنر در عرفان اسلامی ترسیمِ روشن عدالت و شرافت و انصاف، و تجسیم تلخکامی گرسنگانِ مغضوبِ قدرت و پول است ... هنر در جایگاه واقعی خود تصویر زالوصفتانی است که از مکیدن خون فرهنگ اصیل اسلامی، فرهنگ عدالت و صفا، لذت می‌برند.» شايد بپرسيد اين حرف هاي احساسي و كلي را چطور مي شود تبديل به برنامه براي رسانه ملي كرد؟! جوابم تك برنامه ها و تلاش هاي فردي و شخصي بسياري است كه در رسانه ملي وجود دارد، اما تبديل به گفتمان غالب نشده و در هزارتوي هياهوهاي كاذب گم شده و تأثير عيني نيافته است. هنر آقاي جبلي مي تواند تبدیل این تك ستاره ها به كهكشان باشد.

https://www.tg-me.com/zambur
Forwarded from Mehran Hooshangi
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📍انقلاب فرانسه و دلایلی که منجر به آغاز آن شد در مستند «رازهای آشکار» - تولید شبکه مستند سیما
‌‌🟡 پخش: پنجشنبه ساعت 22
⚫️ باز پخش ها : روز بعد ساعت 6 و 10

🌐www.doctv.ir
‌‌‌
#شبکه_مستند_سیما #مستند #شبکه_مستند #جشنواره_مستند #رازهای_آشکار #فرانسه #انقلاب_فرانسه #انقلاب_کبیر_فرانسه #تاریخی
‌‌
@mostanadtv
Forwarded from Mehran Hooshangi
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📍نگاهی به انقلاب های بزرگ جهانی در مستند «رازهای آشکار» - تولید شبکه مستند سیما
‌‌🟡 پخش: پنجشنبه ساعت 22
⚫️ باز پخش ها : روز بعد ساعت 6 و 10

🌐www.doctv.ir
‌‌‌
#شبکه_مستند_سیما #مستند #شبکه_مستند #جشنواره_مستند #رازهای_آشکار #انقلاب_فرانسه #انقلاب_کبیر_فرانسه #تاریخی #انقلاب
‌‌
@mostanadtv
يادداشت مرگ هوالمطلوب نزديك است 👇
باسمه تعالي

مرگ هوالمطلوب نزديك است
1. بگذاريد باور نكنيم همه جنجال هاي اين چند روز براي رضاي خدا بوده است، و باور نكنيم اينهمه پروپاگانداي مجازي و تجمع ميداني به دليل توهين به نماينده ولي فقيه بوده است. حتي باور نكنيم همه اين قشقرق را انصار حزب ا... نحيف به پا كرده است. اتاق مديريت اين قضايا جاي ديگر، مؤثرينش افرادي ديگر و اهدافشان چيزهايي ديگر است.

2. حدود يك سال به عقب باز مي گرديم. انتخابات شوراي شهر محل صف بندي گروه هاي مختلف سياسي بود. قرار بود يك رقابت تنگاتنگ بر اساس قانون اساسي و ابزارهاي جمهوريت نظام برگزار شود. قرار بود مردم دلگرم از مشاركت حداكثري باشند. چند گروه شروع كردند به مدلي از كنشگري سياسي كه به آن "شاخص گرا" مي گفتند. فارق از حب و بغض سياسي و تقسيم پست هاي پس از انتخابات. با دعوت از شايستگان و با فرآيندي شفاف كه حتي مصاحبه هاي درون گروهي اش پخش زنده مي شد. اينها در نهايت به ليستي رسيدند و بدون گرفتن تضمين انصراف و بدون در نظر گرفتن سلائق سياسي آنرا منتشر كردند. در كنار اينها گروهي از ابتدا با خدعه وارد شدند و "شاخص گرا بازي" را شروع كردند. در يك فرآيند غير شفاف كه نه مصاحبه هايش درست معلوم بود و نه ليست بندهايش مشخص، با چند لايه مهندسي، كلي سياسي بازي و سياسي كاري و مجموعه اي از تخلفات اخلاقي به ليستي ضعيف و غير قابل دفاع رسيدند. جالب اينكه بين خودشان اختلاف هاي بزرگ پيش آمد و عده اي در اعتراض به مهندسي ليست كنار كشيدند و رسيديم به انتخابات ...

3. اين گروه دوم چرا شفاف نبودند؟ چرا سياسي كاري و سياسي بازي كردند؟ چرا دچار اختلاف شدند؟ چرا به بداخلاقي هاي انتخاباتي متوسل شدند؟ چرا ليستشان خالي از متخصصان و شايستگان مشهدي بود؟ چون مستظهر به دو ابزار براي دوپينگ در لحظه آخر بودند. يكي دعوت دائمي حاج آقا علم الهدي از واژه تعريف نشده و مبهم "وحدت" و تأكيد هميشگي شان بر باقي ماندن يك ليست و انصراف ليست هاي ديگر – كه به نظر حقير مخالف جمهوريت نظام و باعث كاهش حضور حداكثري مردم در انتخابات مي شود و خلاف نصّ صريح بيانات رهبر انقلاب اسلامي است - و دوم يك ابزار قديميِ مشهديِ مشكوك به نام "هوالمطلوب" كه به معني توزيع گسترده برگه هايي كوچك و بدون آگاهي بخشي در شب انتخابات با تكيه بر شبكه اي از بازنشستگان فلان نهاد نظامي و بهمان نهاد اطلاعاتي بود!! ليست ضعيف و دور از انتظار وحدت اصولگرايان با اين دو دوپينگ، با كودتا عليه جمهوريت نظام و با پايين ترين درصد مشاركت در انتخابات برنده شد و به ريش همه دلسوزان انقلابي مشهد خنديد و گذشت ...

4. روز رأي گيري اما اتفاقي افتاد. برخلاف هميشه فاصله آراي ليست شايستگان و متخصصان مشهد با ليست هوالمطلوب به كمترين حد خود رسيد. حتي از آن ليست، يك نفر نتوانست وارد شورا شود و نعوذ بالله "در قرآن خدا يك غلط پيدا شد" هوالمطلوب پرست ها همان موقع فهميدند كه تاريخ مصرف اين كودتاي انتخاباتي كه نزديك دو دهه مشهد را گرفتار كرده، در حال پايان است. مطمئن شدند كه تشتشان از بام افتاده و حنايشان براي انتخابات مجلس شوراي اسلامي 1402 كمرنگتر از هميشه است. پس در اين مقطع يكسال به انتخابات تصميم گرفته اند با جنجال و پراندن مشت به آسمان از احتمال شكستشان در انتخابات آتي بكاهند. اين گربه ها براي رضاي خدا موش نمي گيرند و نماينده ولي فقيه برايشان ابزاري براي ماندن در قدرت است. ما اين را مي فهميم و مطمئنيم كه اين نوع جنجال سازي ها تا انتخابات ادامه خواهد داشت.
5. برادران عزيز، نخبگان گرام، دلسوزان انقلاب اسلامي و نظام در مشهد، درست كه "مرگ هوالمطلوب نزديك است" اما كار در انتخابات آينده به مراتب سخت تر و لايه هاي ارتجاع از لايه هاي دورني زمين سخت تر است. اگر مثل انتخابات گذشته بازهم خواص و نخبگان سكوت پيشه كنند، اين جماعت دوباره حق را خواهند پوشاند و برگرده نظام سوار خواهند شد. « يَا أَهْلَ الْكِتَابِ لِمَ تَلْبِسُونَ الْحَقَّ بِالْبَاطِلِ وَتَكْتُمُونَ الْحَقَّ وَأَنْتُمْ تَعْلَمُونَ / اهل‌کتاب! چرا حق را وارونه جلوه می‌دهید و حقیقت را آگاهانه کتمان می‌کنید؟! آل عمران ۷۱»
اتفاقات اين چند روز نعمت است و هم فرصت. نعمتي براي روشدن دست ها و بالا آمدن لجن ها؛ آزموني پيش چشم نخبگان و مردم براي سنجش ميزان صداقت اين جماعت سياسي كار و سياست باز؛ و فرصتي تا پيش از انتخابات آينده كه تلاش براي پاسداشت جمهوريت نظام را بيشتر كنيم. آقايان خواص چطور جواب خدا را مي دهيد اگر فضاي سياسي مشهد به خفقان دهه 1370 و دولت هاشمي بازگردد؟ « امام کاظم عليه السلام فرمودند : لَتَأمُرونَ بِالمَعروفِ و لَتَنهَونَ عَنِ المُنكَرِ ، أو لَيُسـتَعمَلَنَّ عَلَيكُم شِرارُكُم فيَدعوا خِيارُكُم فلا يُستَجابُ لَهُم / بايد امر به معروف و نهى از منكر كنيد، و گر نه نابكاران شما، زمام كارهايتان را به دست مى گيرند، آنگاه نيكانتان دعا كنند، ولى دعايشان مستجاب نشود. » (تهذيب الأحكام ج٦صفحه ١٧٦ حدیث٣٥٢)

6. عمو زنجیرباف – محمد كاظم كاظمي
عاقبت زنجیر ما را چون کلاف‌ *** بافت محکم این عمو زنجیرباف‌
بافت محکم این عمو زنجیرباف‌ *** بعد از آن افکند پشت کوه قاف‌
برّه‌ها! فکری برای خود کنید *** چون شبان و گرگ کردند ائتلاف‌
اینک این ماییم‌؛ نعشی نیمه‌جان‌ *** کرکسان گرد سر ما در طواف‌
ما ضعیفان تا چه مُرداری کنیم‌ *** پهلوانان را که اینجا رفت ناف‌
آن یکی صد فخر دارد بر کلاه‌ *** گرچه بی شلوار شد روز مصاف‌
آن یکی دیگر به آواز بلند *** حرف حق را گفت‌، امّا در لحاف‌
آن یکی دیگر به صد مردانگی‌ *** می‌کند تا صبح‌، عین و شین و قاف‌
آن دگر مانده است تا روشن شود *** فرق آب مطلق و آب مضاف‌
کارگاه آسمان تعطیل باد *** تا که برگردد جناب از اعتکاف‌
الغرض مثل برنج تازه‌دم‌ *** در چلوصاف کسان گشتیم صاف‌
جهد مردان عمل کاری نکرد *** مرحبا بر همّت مردان لاف‌
بسم الله
تشییع شهید سید ابراهیم رئیسی
در مشهد
#رئیسی
#شهید_خدمت
2024/06/01 08:11:37
Back to Top
HTML Embed Code: