Telegram Web Link
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21
مهارت های ضروری مدیران (بخش نخست)
بنا به درخواست تعدادی از اعضای محترم کانال و ضرورت پرداختن به مهارت های مورد نیاز مدیران در قرن حاضر
انشا الله در پست های آینده مواردی را تحت عنوان مهارت های ضروری مدیران منعکس خواهم نمود که انشا الله ضمن مطالعه توسط شما دوستان و اندیشمندان بزرگوار حتما پذیرای نظرات اصلاحی و پیشنهادات شما گرامیان خواهم بود.
1- توانایی برانگیختن و همسو کردن کارکنان
2- متمایز بودن در نظر و عقیده
3- درستکاری و القای حس درست کار بودن
4- توانایی سازگاری با شرایط
5- درس گرفتن از تفاوت ها
6- تفکر در پاسخ به سوال کی هستم؟

1- توانایی برانگیختن و همسو کردن کارکنان: یکی از اهداف اصلی ایجاد و توسعه سازمان، تلاش در راستای رسیدن به اهداف سازمانی است و تحقق اهداف سازمان بدون افردا و کارکنان سازمان عملا غیر ممکن می باشد. لذا یکی از مهارت های بسیار ضروری برای هر مدیر حتما توانایی درگیر کردن افراد در پی بردن به معنا و مفهومی است که همه در آن سهم دارند. این یعنی توانایی برانگیختن زیر مجموعه و همسو کردن ایشان در راستای تحقق اهداف سازمان.
2- متمایز بودن در نظر و عقیده: به عنوان یک مدیر باید توانایی این را داشته باشیم که در مباحث مختلف نظرات متفاوت و قانع کننده ای ارائه نماییم تا به این وسیله شاهد بازخورد های متفاوت و سازنده ای در راه اعتلای سازمان باشیم. این تفاوت در نظر و عقیده خود حاصل داشتن توانایی تفکر انتقادی می باشد، لذا ضروری است که توانایی تفکر انتقادی خود را توسعه دهیم.
3- درستکاری و القای حس درستکار بودن: درستکاری یک ویژگی ذاتی بوده که بیشتر می توان آن را به مفاهیمی چون وجدان، اخلاق و یا انسانیت و مذهب ربط داد. منتهی یکی از ضروریات و مهارت های اساسی مدیریتی درستکاری و پاکدستی می باشد که خود زمینه ساز احساس مسئولیت و نهایتا توسعه و اعتلای سازمان می باشد. پس ضروری است که مدیران در انجام کارها، درستکاربوده و با پاکدستی حس درستکار بودن را در کارکنان تحت تصدی خود القاء نمایند.
با تقدیم و تجدید احترام – کاوه محمدی
ادامه دارد....
https://www.tg-me.com/EAL21st
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱:
متقلبان خُرد یا متقلبان کلان؟ کدام مخرب ترند!؟

دَن آریلی؛ دانشمند اقتصاد رفتاری دانشگاه دوک، در ابتدای سال 2002 یک آزمون برگزار کرد به نام "آزمایش های ماتریسی" که درآن بیش از 40,000 نفر شرکت کردند.
به شرکت‌کنندگان 20 سوال ریاضی داده شد. هر کدام از سوال ها؛ ماتریسی از اعداد بود که افراد باید اعدادی که جمع آنها مساوی 10 میشد را انتخاب و دور آنها خط می‌کشیدند.

مسلما این یک عملیات ساده ای بود که همه افراد می‌توانستند به همه سوالات پاسخ دهند، اما به آنها فرصت کافی داده نشده بود!
قرار به این ترتیب بود که شرکت کنندگان بعد از 5 دقیقه مداد خود را زمین گذاشته، تعداد پاسخ های صحیح خود را شمرده و روی کاغذ دیگری بنویسند (اظهار کنند) و سپس برگه‌ آزمون خود را در دستگاه کاغذ خردکن قرار دهند و به ازای هر پاسخ صحیح (اظهار شده)، یک دلار دریافت کنند.
چیزی که آنها نمی‌دانستند این بود که دستگاه بعد از گرفتن کاغذ، آنها را به طور کامل خرد نمی‌کند و قسمت اصلی کاغذ سالم باقی می‌ماند!

نتایج آزمون:

● افرادی که به طور متوسط به 4 سوال پاسخ صحیح داده بودند، 6 پاسخ صحیح را گزارش (اظهار) کرده‌ بودند.
●حدود 70% افراد تقلب کردند.
● از میان 40,000 شرکت‌کننده، 20 تقلبکار بزرگ وجود داشت که گفته بودند به تمام 20 سوال پاسخ درست داده‌اند و در واقع 400 دلار تقلب کردند.
● 28,000 تقلبکار کوچک وجود داشت که 50,000 دلار دزدی کردند!

به نظر می رسد این آزمایش، انعکاس تقریبا درستی از دنیای واقعی ماست؛ همانگونه که دکتر آریلی نتیجه می گیرد:

متقلبان بزرگ؛ تعدادشان کم و اثر تخریبی آنها روی یک اقتصاد؛ کم و در نقطه مقابل؛ متقلبان کوچک، تعدادشان زیاد و اثر تخریبی آنها روی اقتصاد وحشتناک زیاد است!

باز پخش از کانال مدیریت رفتار سازمانی
@EAL21st
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21
مهارت های ضروری مدیران (بخش دوم و پایانی)
بنا به درخواست تعدادی از اعضای محترم کانال و ضرورت پرداختن به مهارت های مورد نیاز مدیران در قرن حاضر
انشا الله در پست های آینده مواردی را تحت عنوان مهارت های ضروری مدیران منعکس خواهم نمود که انشا الله ضمن مطالعه توسط شما دوستان و اندیشمندان بزرگوار حتما پذیرای نظرات اصلاحی و پیشنهادات شما گرامیان خواهم بود.
1- توانایی برانگیختن و همسو کردن کارکنان
2- متمایز بودن در نظر و عقیده
3- درستکاری و القای حس درست کار بودن
4- توانایی سازگاری با شرایط
5- درس گرفتن از تفاوت ها
6- تفکر در پاسخ به سوال کی هستم؟


4- توانایی سازگاری با شرایط: به عنوان یک مدیر بایستی توانایی سازگاری با شرایط و وفق دادن خود با شرایط را داشته باشید، چرا که شرایط همیشه آنگونه که فکر میکنیم نبوده و به اصطلاح وفق مراد نیست پس لازم اس به عنوان مدیرضمن درک شرایط و ویژگی های موقعیتی آن خود را با آن سازگار نموده تا بتوان به نحو احسن شرایط پیش آمده را مدیریت نمود.
5- درس گرفتن از تفاوت ها: درس گرفتن از گذشته همواره به عنوان یک نکته و مهارت لازم برای هر انسانی مورد توجه و تاکید بوده است حال این مهارت به عنوان یک ضرورت برای مدیران نیز مطرح می باشد. پس لازم است هر مدیری از تفاوت های گذشته خود نسبت به حال خود درس بگیرد.
6- تفکر در پاسخ به سوال کی هستم؟ : تفکر کردن جهت شناخت هرچه بهتر خود و آگاهی نسبت به ارزش های مورد قبول خویش و شناخت هرچه بیشتر خود و توانایی های فردی از جمله نیازها و مهارت های اساسی هر مدیری می باشد. پس لازم است که مدیران ضمن شناخت کامل شرح حال خود به این توانایی دست پیدا کنند که چه کسی هستند و چه ارزش هایی برایشان حائز اهمیت است.
https://www.tg-me.com/EAL21st
به همکارانتان کمک کنید تا روزی مدیر بزرگی شوید

تجربه نشان داده که مدیران رده‌های پایین و کارمندانی که در محل کار به همکاران خود کمک می‌کنند و گرهی از کار آنها باز می‌کنند، در آینده به مدیران بزرگ و موفقی تبدیل خواهند شد که نردبان ترقی را با سرعت بیشتری طی خواهند کرد .
در اینجابه هفت دلیل مرتبط با علل موفق‌تر بودن کسانی اشاره خواهد شد که در تمام دوران کاری شان به دیگران کمک می‌کنند، بدون اینکه مجبور به این کار باشند. البته تاکید بر این هفت عامل به معنای نادیده گرفتن فاکتورهای دیگری چون استعدادهای رهبری، هوشمندی، آگاهی و نفوذ شخصیتی افرادی که می‌توانند در آینده به مدیران بزرگی تبدیل شوند نیست، بلکه مکمل آنها است.

1) همدل بودن
کارکنانی که در محل کارشان به دیگران کمک می‌کنند، در واقع بالاترین درجه همدلی را با آنها نشان می‌دهند و همین مساله موجب می‌شود آنها درک درستی از شرایط حاکم بر بخش‌های مختلف سازمان داشته باشند و چالش‌های کاری هر کدام از کارکنان را به‌طور کامل درک کنند.
این همان مهارتی است که هنگام تصدی مدیریت یک تیم کاری یا یک سازمان بزرگ به‌کار آنها خواهد آمد. در چنین وضعیتی سایر کارکنان شرکت به آن فرد کمک کننده به عنوان یک عامل یاریگر در زمان بحران نگاه می‌کنند و این همان توان مدیریت افراد در زمان بروز مشکلات است.

2) واقع بین بودن
کسانی که به دیگران برای حل مشکلات‌شان کمک می‌کنند همیشه واقعیت‌های کاری و حرفه‌ای را بهتر از هر کس دیگری درک می‌کنند و این مهارتی است که هر مدیری برای موفق شدن به آن نیاز دارد.

3) متواضع بودن
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که خواسته یا ناخواسته کیف رئیس تان یا هر فرد مهم دیگری را برای او حمل کنید یا کاری برای او انجام دهید. در این میان شاید انگیزه‌هایی چون نشان دادن توانایی‌های خود یا جلب نظر آن فرد مهم برای شما اهمیت داشته باشد، اما اگر شما همین کار را بدون چشمداشتی برای همکارانتان یا زیردستان خود انجام دهید، در واقع فروتنی تان را به اثبات رسانده‌اید و مطمئن باشید کسانی که شما روزی نسبت به آنها فروتن بوده‌اید هیچ‌گاه این کار شما را فراموش نخواهند کرد و در زمان مدیر شدن، به محبوبترین رهبر دنیا تبدیل خواهید شد.

4) متمرکز بودن
وقتی به همکاران امروزتان در کارهایشان کمک کنید، هنگام تکیه زدن بر صندلی مدیریت و رهبری در آینده، از بالاترین درجه تمرکز و توجه در میان همان افراد و کارشان برخوردار خواهید بود و همین مساله باعث می‌شود به عنوان رهبر مجموعه کاملا سوار بر کار خود باشید و در نتیجه توجه شما به حواشی کار و جزئیات فاقد ارزش و غیرمهم، منحرف نخواهد شد.

5) آگاهی از جزئیات امور
کمک‌کنندگان به دیگران را به درستی «مدیران کوچک» می‌نامند. در واقع وقتی به همکارانتان در حل مشکلات کاری‌شان کمک می‌کنید، در عمل یک تیم حداقل دو نفره را رهبری می‌کنید و مدیریت یک پروژه کوچک را برعهده گرفته‌اید که اگر با موفقیت به پایان برسد، یک تجربه موفق مدیریتی برای شما به حساب می‌آید که باعث شده ضمن آگاهی از جزئیات امور به تدریج بر توانایی‌های رهبری خود بیفزایید .

6) رعایت اخلاقیات کاری
اصول اخلاقی در کار حکم می‌کند که به عنوان یک کارمند معمولی یا مدیری سطح پایین به همکاران خود در انجام کارهایشان کمک کنید و ناگفته پیدا است که هر عملی را عکس‌العملی است و کمک کردن شما به دیگران موجب می‌شود آنها نیز در صورت نیاز به کمک شما بشتابند.

7) تمرین خودمدیریتی و انضباط
یاری رساندن به همکاران برای انجام کارهایشان معمولا در اوقات فراغت شما صورت می‌گیرد و همین مساله موجب می‌شود در وقت استراحت به تمرین مدیریت خود و دیگران بپردازید و مجموعه همین تمرینات است که شما را به تدریج برای مدیریت تیم های بزرگ‌تر آماده می‌سازد.
منبع: Forbes
https://www.tg-me.com/EAL21st
فرصت همانند بیسکویتی است که در چای فرو میکنیم
اندکی تعلل کافیست تا از دست برود !!! مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21 @EAL21st
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21
داستان حلزون درون
جنوب ایتالیا، زیستگاه نوعی چتر دریایی بنام مدوز و انواع حلزون های دریایی است.

هر از گاهی این عروس دریایی حلزون های کوچک دریا را قورت می دهد و آنها را به مجرای هاضمه اش انتقال می دهد.

اما پوسته سخت حلزون از او محافظت می کند و مانع هضم آن می شود. حلزون به دیواره مجرای هاضمه ی عروس دریایی می چسبد و آرام آرام شروع به خوردن عروس دریایی از درون به بیرون می کند.

زمانی که حلزون به رشد کامل خود می رسد،دیگر خبری از عروس دریایی نیست،چون حلزون به تدریج آن را از درون خورده است.

⭕️▪️نتیجه گیری راهبردی:
بعضی از ما همانند عروس دریایی هستیم که حلزون درونمان ما را آرام آرام از درون می خورد.

حلزون درون ما می تواند عصبانيت، دلواپسی، افسردگی، خشم، نگرانی، طمع حرص و زیاده خواهی و...باشد.

این حلزون ها آرام آرام در وجود ما رشد می کنند و با دندان های خود وجود ما را می جوند...
آرام تر از آنچه که فکر می کنیم...
هنگامی که شاید به خود بیاییم متوجه شویم چه اتفاقی در درونمان رخ داده است، چیزی از ما نمانده بجز همان حلزونی که سالها در درون خود پرورانده ایم.
نقل از کانال ترفند مدیریتhttps://www.tg-me.com/EAL21st
اساسی‌ترین_چالش_وزارت_آموزش_و_پرورش.pdf
96.7 KB
دکتر محمد حسنی: تفاهم بین‌بخشی، چالش اساسی وزارت آموزش‌وپرورش است
هنوز بین بهارستان و پاستور از یک‌سو و قرنی از سوی دیگر، یک فهم مشترک در مورد جایگاه و شأن نظام تربیت رسمی و عمومی وجود ندارد.
کانال دکتر سعید صفایی موحد:
برای دریافت پایان نامه های دانشگاه های گوناگون میتوانید به لینک های زیر مراجعه نموده و براحتی متن کامل پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های مختلف جهان را دریافت کنید:

کتابخانه های دانشگاه های استرالیایی CAUL:
http://adt.caul.edu.au/

آرشیو دانشگاهی آنلاین DiVA... این پایگاه شامل متن کامل پایان نامه های نوشته شده در بخش تحصیلات تکمیلی 40 دانشگاه و کالج است:
http://www.diva-portal.org/smash/search.jsf

پایگاه علمی Open thesis... پایگاهی شامل متن کامل پایان نامه های گوناگون دانشگاه های مختلف و معتبر جهان:
http://www.openthesis.org/

پایگاه علمی essays... پایگاهی شامل متن کامل پایان نامه های دانشگاه های مختلف سوئد به زبان انگلیسی:
http://www.essays.se/

پایگاه علمی ETD... پایگاهی شامل متن کامل پایان نامه های دانشگاه های ایالت OHIO ایالات متحده:
https://etd.ohiolink.edu/

پایگاه علمی DART... پایگاهی شامل متن کامل پایان نامه های 551 دانشگاه از 38 کشور اروپایی:
http://www.dart-europe.eu/basic-search.php

پایگاه علمی PQDT... پایگاهی علمی وابسته به پایگاه علمی ProQuest شامل متن کامل پایان نامه های دانشگاه های مختلف و معتبر جهان:
http://pqdtopen.proquest.com/search.html
------------------
@EAL21st
شعار مردم ژاپن: اگر یک نفر می تواند کاری را انجام دهد، تو هم می توانی آن را انجام دهی، اگر هیچ کس نمی تواند کاری را انجام دهد، تو باید آن را انجام دهی. کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21 @EAL21st
9 کاری که شما مدیران انجام می‌دهید و باعث بی‌انگیزگی در کارمندان خود می‌شوید.

1. شما خیلی ریزبین هستید.
2. روی اشتباهات آن‌ها تمرکز می‌کنید.
3. ایده‌های آن‌ها را نادیده می‌گیرید.
4. جلسه‌های بی‌هدف تشکیل می‌دهید.
5. قول‌های توخالی می‌دهید.
6. روی حرفتان نمی‌ایستید.
7. موفقیت‌های آن‌ها را نادیده می‌گیرید.
8. کاری که برای آن‌ها تعیین می‌کنید خیلی بیشتر از توان یک نیروی کاری است و از آن‌ها توقع زیادی دارید.
9. به برخی نیروهای خود بیش‌ازحد بها می‌دهید.https://www.tg-me.com/EAL21st
میزان تاثیرگذاری عوامل انگیزش
پنج گام اساسی برای هدف گذاری مؤثر (SMART )
بسیاری از دوستان پیام دادن که می خواهند برنامه عملیاتی بنویسند و در تعریف اهداف با مشکل روبرو هستند و تقاضای راهنمایی نموده اند. لذا به شرح ذیل پنج گام اساسی برای هدف گذاری مؤثر (SMART ) خدمت شما مدیران محترم آموزشی ارائه می گردد انشا الله که مفید آید.
پنج گام اساسی برای هدف گذاری مؤثر (SMART )
🔸معیّن: Specific
🔸قابل اندازه‌گیری: Measurable
🔸دست‌یافتنی: Attainable
🔸واقع‌بینانه: Realistic
🔸زمانبندی‌شده: Timely

🔶 این مدل شما را یاری می‌کند تا اهداف خود را به نحوی تعیین کنید که تردیدی در رسیدن به آن‌ها نداشته باشید:
پس خوب مطالعه کنید....

۱- اهداف خود را معین، روشن و شفاف بیان کنید. اگر قصد دارید اهداف ماه آینده، شش ماه آینده یا سال آینده‌ی خود را تعیین کنید، باید آن‌ها را صریح و روشن مطرح کنید. این کافی نیست که بگویید: “می‌خواهم در شش ماه آینده پیشرفت کنم.” این پیشرفت را در کدام زمینه در نظر دارید؟

۲- هدف‌های‌تان باید قابل اندازه‌گیری باشد. باید بتوانید اندازه بگیرید که چه‌قدر به سمت هدفتان پیش رفته‌اید.

۳- در انتخاب هدف واقع‌بین باشید. اهدافی را برای خود در نظر بگیرید که دسترسی به آن‌ها امکان‌پذیر باشد.

۴- هدف‌های دست‌یافتنی، عمده و اساسی زندگی خود را تعیین کنید. اهداف باید واقعی و قابل دسترس باشند. اهدافی که با توانایی و امکانات شما تناسبی ندارند، غیر قابل دسترسی‌اند.

۵- هدف‌ها باید قابل زمان‌بندی باشند. اغلب مشاهده می‌شود که بسیاری از مردم در شروع سال اهدافی را برای خود برمی‌گزینند و به روی کاغذ می‌آورند، اما آن را در پوشه‌ای بایگانی کرده تا پایان سال نیز به آن مراجعه نمی‌کنند. وقتی هدفی را برمی‌گزینید، باید با استفاده از یک جدول زمان‌بندی‌شده، مدام آن را وارسی کنید و از آخرین وضعیت آن باخبر باشید. به این ترتیب، اگر پیشرفتی به سوی هدف خود مشاهده کنید، احساس رضایت و خرسندی خواهید داشت و به ادامه‌ی راه ترغیب می‌شوید و هرگاه به بیراهه کشانده شوید خود را به مسیر درست هدایت خواهید کرد. هدف خود را در دفتر برنامه‌ریزی خود بنویسید و برای هر آزمون هدف‌گذاری کنید.https://www.tg-me.com/EAL21st
الهی!
در این صبح که نوید بخش
امید و رحمت توست
هرآنکه چشم گشود

قلبش سرشار از امید
وزندگیش سرشار
از رحمت وبرکت تو باد

هرچه لطف خداست
در این صبح زیبا برایتان آرزومندم 🙏
@EAL21st
🌸🌺🌸
مدیریت و رهبری آموزشی در قرن 21
Photo
بنابه درخواست تعدادی از اعضای محترم کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱، مجله فوق را در اسرع وقت در کانال قرار خواهم داد انشاالله
کانال مدیریت و رهبری آموزشی در قرن ۲۱
@EAL21st
2025/07/09 19:18:34
Back to Top
HTML Embed Code: