مروری بر 9 اجلاس برگزارش شده «شورای جهانی آب»/ از«چشم اندازی برای آب» تا «آب برای شکوفایی»
دهمین اجلاس «شورای جهانی»آب از 30 اردیبهشت 1403 در شهر بالی اندونزی برگزار می شود و برای یک هفته مرکز توجه مقامات عالی‌رتبه کشورها، اندیشمندان، متخصصان و صنعتگران حوزه آب جهان خواهد بود.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو(پاون)، اجلاس «شورای جهانی»آب که هر سه سال یکبار برگزار می‌شود، مهم ترین رویداد جهانی در صنعت آب است،رویدادیکه محل بحث‌و‌گفت‌و‌گو ده‌ها هزار نفر از سراسر جهان برای یک هفته درباره  موضوعات مختلف آبی است.
نخستین اجلاس «شورای جهانی»آب در سال 1997 در مراکش با موضوع چشم اندازی برای آب، زندگی و محیط زیست با تشکیل 5 جلسه و 400 شرکت کننده و دومین اجلاس درسال 2000 در هلند با موضوع از چشم انداز تا عمل با تشکیل 100 جلسه و 5700 شرکت کننده،114 وزیر و با حضور نمایندگان 130 کشور و 500 نفر از اصحاب رسانه آغاز به کار کرد.
سومین شورای جهانی آب در سال 2003 در ژاپن با موضوع اجلاسی متفاوت و با تشکیل 350 جلسه،24 هزار شرکت کننده، 40 سازمان بین المللی و با حضور نمایندگان 170 کشور و 1200 ژورنالیست و اجلاس چهارم آب در سال 2006در مکزیک با موضوع اقدامات محلی برای چالش‌های جهانی و تشکیل 206 جلسه و حضور20 هزار شرکت کننده، 78 وزیر،160 کشور و 1400 ژورنالیست برگزار شد.
بر اساس این گزارش سال 2009 ترکیه در اجلاس پنجم با موضوع پیوند بین بخش های مختلف آب با تشکیل100 جلسه و حضور30 هزار نفر شرکت کننده از 182 کشور و سال2012، فرانسه در اجلاس ششم با موضوع زمان برای ارائه راه حل ها با250 جلسه و حضور35000 شرکت کننده،112 وزیر، 15 رئیس ایالت،175 کشور به میزبانی این اجلاس رفتند.
در سال 2015، کره جنوبی با موضوع آب برای آیندگان،400 جلسه،40 هزار شرکت کننده، 106 وزیر، 10 رئیس ایالت،168 کشوردر اجلاس هفتم و در سال 2018،برزیل با موضوع تسهیم آب،250 جلسه،10هزارو 600شرکت کننده،110هزار بازدید کننده و 12 رئیس ایالت از 172 کشور،2هزار ژورنالیست در اجلاس هشتم بود.
آخرین اجلاس مرتبط با وضعیت آبی جهان در سال 2022 در سنگال باموضوع امنیت آبی برای صلح و توسعه با 92 جلسه و 6 هزار شرکت کننده و نمایندگان 700 سازمان بین المللی با حضور رئیس جمهور سنگال، رئیس شورای جهانی آب،رئیس کمیسیون بین المللی آبیاری و زهکشی،رئیس سازمان خوار و بار جهانی فائو،رئیس انجمن بین المللی آب و رئیس موسسه مدیریت منابع آب برگزار شده. 
در نهایت سال 2024، شهر بالی اندونزی میزبان دهمین اجلاس «شورای جهانی»آب با موضوع" آب برای شکوفایی"  از 44 رئیس جمهور و نخست وزیر و 193 وزیر دعوت کرده است.
گفتنی است هیئتی متشکل از متخصصان آبی ایران نیز در این اجلاس شرکت می‌کنند.

https://news.moe.gov.ir/News-List/92378
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
گرفتاری خودروها در سیل شهر مشهد
@envnew
آنهمه پولی که در مشهد خرج حرم و بارگاه تجملاتی و طلا کردید، صرف زیرساخت شهر می کردید این چنین شهر غرق در گِل و آب نمی شد.
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
وقتی از فساد سیستماتیک و مدیریت های ناکارآمد و سقوط مدیریت کشور حرف میزنیم یعنی این:
خبرنگار روزنامه خراسان زنگ زده به مدیر مدیریت بحران شهرداری مشهد، مدیری که آینه تمام نمای بسیاری از مدیران کشور است در مورد سیل مشهد و فوت حداقل ۷ نفر و به روایتی ۲۰ نفر می گوید:


سیل نیامده، دارم توی دوربین‌ها می‌بینم، آب‌گرفتگی جزییه، همه چیز تحت کنترله. اگه ماشینی رو آب برده ماشینش کارتنی بوده، نه آهنی.. همه چی حل شده آب رفته

خودتان بشنوید ببینید در چه حجمی از دروغ دولتی ها قرار گرفته ایم

@envnew
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ببینید چطور با بستن خروجی آبراهه و حوزه آبخیز، سیل در شهر مشهد خسارت بار شده است
شهروندان فدای توسعه شهری مشهد شده اند
@envnew
و خداوند شر نادانان را از سر این ملت کم کند
تصویر سه بعدی از محل سقوط هلکوپتر...


از هر دریچه ای نگاه می کنی جز عدم شفافیت با ملت نمی بینی
از ساعت ۴ بعدازظهر تا الان جز اخبار ضد و نقیض، بازی با کلمات، واژه سازی های مسخره مثل فرود سخت، ارسال سیگنال، نقض خبر قبلی و ... نمی بینی


اینکه توان گفتار صادقانه با ملت را ندارند عجیب است

تجهیزات هم ندارند
گدایی بالگرد با دید شب از ترکیه می کنند
از اتحادیه اروپا برای شناسایی محل سقوط کمک می گیرند


با تجهیزات نداشته و این حجم از خرابی و فرسودگی ناوگان هوایی کشور حاضر به تعامل با جهان و خروج از بن بست تحریم نیستند
نشست تخصصی آنلاین کمیته ملی سدهای بزرگ ایران

جلسه مشترک کمیته های تخصصی جنبه های محیط زیستی و گردشگری و ایمنی عمومی اطراف سدها

روز شنبه ۵ خرداد
ساعت ۱۴ الی ۱۶

با عنوان " اخلاق حرفه ای و دوری از فساد در سدسازی"
ارائه کننده: دکتر محمد حسن لی

لینک شرکت در جلسه:
اسکایپ


https://join.skype.com/CnlUuJ6d7cQQ
اصلا معلوم‌نیست مصلای امام را برای چه ساخته اند
این جماعت چرا در وسط میدان ولیعصر یا دعا میخوانند یا عزاداری میکنند

آنهمه هزینه گزاف برای ساخت مصلایی کردند که حتی خودشان رغبت نمی کنند در آن دعایی بخوانند عزاداری کنند
وضعیت اینترنت ایران که از روز گذشته به مراتب بدتر شده است

دنبال پیشرفت هم هستند

@ENVNEW
نقشه محل زمین لرزه های رخ داده در ایران در یکصد سال اخیر
@ENVNEW
🇮🇷منطقه‌ی حفاظت‌شده‌ی دیزمار/ آذربایجان شرقی

عکس از محسن ادیب
موافقت مجلس با ارجاع تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه به قوه قضاییه

🔹در جلسه علنی امروز گزارش تحقیق و تفحص از ستاد احیای دریاچه ارومیه برای ارجاع به قوه قضاییه قرائت شد. در نهایت نمایندگان با ۱۵۶رای موافق، ۵رای مخالف و ۸ رای ممتنع با ارجاع این گزارش به قوه قضاییه موافقت کردند.
🥴🥴🥴


📌 روایت روزنامه اعتماد از شکل مذاکرات ایران و آمریکا؛ در دو اتاق مجزا پیام‌ها با واسطه ردوبدل می‌شود!
🔶 هشت سیستم مهم زمین "در معرض رسیدن به تغییرات برگشت‌ناپذیرند"

یک گزارش تحقیقی جدید نشان می‌دهد، هشت سامانه مهم برای آب و هوای جهانی در سال‌های پیش رو در معرض خطر عبور از "نقطه عطف" قرار دارند. منظور از این سامانه‌ها مجموعه‌ای از اجزاء، فرآیندها و فعل و انفعالات فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی و اجتماعی است که بر وضعیت و تغییرات سیاره زمین تأثیر می‌گذارد.

نقطه عطف سامانه‌های آب و هوایی که به آن Tipping Point گفته می‌شود نقطه‌ای است که گذر از آن می‌تواند به پیامدهای بزرگ و اغلب بازگشت‌ناپذیر در این سامانه‌ها منجر شود.

مؤسسه تحقیقات تأثیرات آب و هوای پوتسدام (PIK) که از جمله دانشگاه‌های سهیم در این مطالعه تحقیقاتی است می‌گوید، اگر دمای زمین در دهه ۲۰۳۰ یک و نیم درجه دیگر افزایش یابد، علاوه بر پنج سیستمی که قبلاً در معرض نابودی قرار داشتند، سه سیستم دیگر نیز ممکن است تهدید شوند.

سینا لوریانی، یکی از نویسندگان اصلی گزارش به این اشاره می‌کند که عبور از نقاط عطف در این سامانه‌ها می‌تواند "تغییرات اساسی و گاه ناگهانی را ایجاد کند" و این‌ تغییرات ممکن است "به‌طور برگشت‌ناپذیر سرنوشت بخش‌های مهمی از سیستم زمین را برای صدها یا هزاران سال آینده تعیین کنند".

بیش از ۲۰۰ پژوهشگر با مدیریت دانشگاه بریتانیایی اکستر (Exeter) در تهیه این گزارش مشارکت داشته‌اند. به گفته لوریانی، این "جامع‌ترین نمای کلی از نقاط عطف در سیستم‌ زمین تا به امروز" است.

نقاط عطف سامانه‌های آب و هوایی نقاطی‌اند که در صورت عبور برخی پدیده‌های اقلیمی از آن‌ها دیگر نمی‌توان آنها را معکوس کرد و به عبارتی بازگشت‌ داد.

بنا بر تحقیقات یاد‌شده، این سیستم‌ها شامل لایه‌های یخی در گرینلند و قطب جنوب و گرداب‌های قطبی در شمال اقیانوس اطلس هستند. اما سیستم‌هایی که ممکن است از دهه ۲۰۳۰ به‌ بعد نیز در معرض تهدید قرار گیرند، شامل جنگل‌های شمالی، جنگل‌های مانگرو یا حرا و علفزارهای دریایی است.


📌 برای دسترسی  کامل به گزارش روی تیتر کلیک کنید.
@dw_farsi
به میان حرفها و نوشته هایش دوباره بازگشتیم

تاریخ و حقیقتی که هیچ گاه پنهان نمی ماند
پرسش هایی که منتظر جواب هستند

آیت الله منتظری
Forwarded from خبرفوری (ادمین ۱)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺 قطع برق در برخی از مناطق کرج بر اثر بارش شدید باران

@khabarfouri
2024/05/22 02:55:48
Back to Top
HTML Embed Code: