Telegram Web Link

❇️ فیلم آموزش «همه آنچه باید در مورد ویژوال استودیو ۲۰۱۷ بدانید» در ۸ دقیقه | به زبان ساده


📌 آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی و علوم کامپیوتر را در کانال اختصاصی [‎@FaraCompEng] دنبال کنید.


✳️ تبدیل اعداد باینری به دسیمال و برعکس — به زبان ساده

آشنایی با نحوه‌ تبدیل اعداد باینری به دسیمال (مبنای ۲ به مبنای ۱۰) و بالعکس اهمیت بسیار زیادی دارد، زیرا دستگاه اعداد باینری پایه و اساس تمامی سیستم‌های کامپیوتری و دیجیتالی است. در دستگاه شمارش دهدهی یا دسیمال (Decimal) از سیستم شماره‌گذاری مبنای ۱۰ استفاده می‌شود. در یک عدد دسیمال، هر یک از ارقام می‌تواند ده مقدار مختلف از ۰ تا ۹ داشته باشد که ارزش هر رقم، ده برابر رقم قبل از آن است.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ سیستم شماره‌گذاری دسیمال
‏ ○ سیستم شماره‌گذاری باینری
‏ ○ تبدیل اعداد باینری به دسیمال
‏ ○ تبدیل اعداد دسیمال به باینری
‏ ○ اصطلاحات رایج در سیستم‌های باینری
‏ ○ خلاصه
‏ ○ فیلم‌ های آموزش تبدیل اعداد باینری به دسیمال و برعکس — به زبان ساده (+ دانلود فیلم آموزش گام به گام)


🔸 سیستم شماره‌گذاری دسیمال

‏در هر عدد دسیمال، با حرکت از سمت راست به چپ ارقام به ترتیب مقدار یکان، دهگان، صدگان، هزارگان و … دارند که معادل ریاضی این مقادیر به صورت ۱۰۰، ۱۰۱، ۱۰۲، ۱۰۳ و … است. در اعداد اعشاری وزن هر مکان در سمت چپ ممیز توان مثبتی از ۱۰ است؛ به همین ترتیب، در سمت راست ممیز و با حرکت از چپ به راست، وزن هر رقم توان‌های منفی ۱۰ مثل ۱۰-۱، ۱۰-۲، ۱۰-۳ و … است.

‏به راحتی می‌توان فهمید «سیستم شماره‌گذاری دسیمال» از مبنای ۱۰ استفاده می‌کند و مکان هر رقم نشان‌دهنده‌ اهمیت یا وزن آن رقم است. اگر بخواهیم یک عدد دسیمال را با فرمول گفته شده در بالا نشان دهیم، q برابر ۱۰ خواهد بود. به عنوان مثال، ۲۰ معادل ۱۰۱×۲ و یا ۴۰۰ معادل ۱۰۲×۴ است.

‏با ضرب هر یک از ارقام عددی دسیمال در وزن مخصوصش و جمع تمامی اعداد تولید شده، معادل همان عدد به دست می‌آید. مثلاً N = ۶۱۶۳۱۰ مساوی است با:


🔸 سیستم شماره‌گذاری باینری

‏پرکاربردترین سیستم عددی در دیجیتال، سیستم شماره‌گذاری باینری است. به طور کلی، دستگاه اعداد باینری و دستگاه اعداد دسیمال از قوانین مشابهی تبعیت می‌کنند، با این تفاوت که برخلاف دستگاه دسیمال که از توان‌های ۱۰ استفاده می‌کند، در دستگاه باینری از توان‌های ۲ استفاده می‌شود. سیستم‌های دیجیتالی و کامپیوتری برای نمایش یک وضعیت، تنها از دو مقدار «۰» منطقی و «۱» منطقی استفاده می‌کنند. این «۰» و «۱» ها در مبنای ۲ بوده و یا ارقام باینری هستند.

‏یک عدد باینری مثل ۱۰۱۱۰۰۱۰۱ به کمک رشته‌ای از «۱»ها و «۰»ها نشان داده می‌شود که با حرکت از سمت راست به چپ، هر رقم ارزشی دو برابر رقم قبلی دارد. اگر بخواهیم عدد باینری را در فرم N = biqi نشان دهیم، از آن جایی که هر رقم می‌تواند تنها دو مقدار مختلف اختیار کند، q برابر ۲ خواهد بود.

‏همانند اعداد دسیمال، در اعداد باینری نیز هر رقم وزن مخصوص به خود را دارد. در این اعداد سمت چپ‌ترین بیت، پر ارزش‌ترین بیت است که به آن Most Significant Bit) MSB) گفته می‌شود. همچنین سمت راست‌ترین بیت عدد، کم ارزش‌ترین بیت آن است که Least Significant Bit) LSB) نامیده می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 تبدیل اعداد باینری به دسیمال و برعکس — به زبان ساده — کلیک کنید (+)

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی برق

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی برق را در کانال اختصاصی [‎@FaraElectrical] دنبال کنید. 👇

@FaraElectrical — مطالب و آموزش‌های مهندسی برق

✳️ مهم ترین مهارت های مورد نیاز شرکت ها در سال ۱۴۰۱ + منابع یادگیری

‏پاسخ به این سوال که، کارمندان و کسب و کارها بیشتر برای چه مهارت‌هایی ارزش قائل هستند، به یادگیری شما جهت می‌دهد. «لینکدین» (LinkedIn) داده‌های بیش از ۶۶۰ میلیون متخصص و ۲۰ میلیون شغل را بررسی کرده است و فهرستی از مهارت‌هایی را انتشار داده است که بیشتر مورد تقاضا هستند. اهداف شما در سال ۱۴۰۱ هرچه که باشد، یادگیری این مهارت‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا در فرصت‌های پیش‌رو متمایز باشید. اگر می خواهید پروژه‌ای بزرگ‌تر را آغاز کنید، شغل جدیدی پیدا کنید یا تیمی را رهبر کنید، این مطلب را مطالعه کنید. در این مطلب ضمن بیان مهارت های مورد نیاز شرکت ها در سال ۱۴۰۱، دوره‌های کاربردی فرادرس برای یادگیری آن‌ها را مطرح می‌کنیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ انواع مهارت های شغلی مورد نیاز شرکت‌ها
‏ ○ مهارت‌های نرم
‏ ○ مهارت‌های سخت
‏ ○ سوالات متداول پیرامون مهارت های مورد نیاز شرکت ها در سال ۱۴۰۱


🔸 انواع مهارت های شغلی مورد نیاز شرکت‌ها

‏هنگام استخدام، شرکت‌ها ابتدا به دنبال این هستند که آیا متقاضی دانش کافی برای انجام کار را دارد یا خیر. به مهارت‌های لازم برای انجام شغل که قابل اندازه‌گیری هستند و مربوط به شغلی خاص می‌شوند، «مهارت‌های سخت» (Hard Skills) می‌گویند. این مهارت‌ها از طریق مدرسه، دانشگاه و تجربه کاری به دست می‌آید. اما کارمندان به مهارت‌های دیگری با عنوان «مهارت‌های نرم» (Soft Skills) نیز نیاز دارند که مربوط به شغلی خاص نمی‌شوند. مهارت‌های سخت اغلب در رزومه فهرست می‌شوند یا فرد برای آن‌ها گواهینامه ارائه می‌دهد.

‏اما مهارت‌های نرم، مهارت‌های هستند که کمک می‌کنند روابط بهتر و طولانی‌تری با همکاران و مشتریان ایجاد کنید. تعریف کردن مهارت‌های نرم دشوار است و غیر قابل اندازه‌گیری هستند. در ادامه به بیان مهارت‌های سخت و نرم لازم برای شرکت‌ها می‌پردازیم.


🔸 مهارت‌های نرم

‏مهارت‌های نرم، مهارت‌های بین‌فردی ضروری هستند که توانایی ما را برای انجام کارها در شغلمان و استفاده از فرصت‌های جدید و پیش‌رو، تقویت می‌کنند یا از بین می‌برند. فهرست زیر برترین مهارت‌های نرم را در سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

‏– خلاقیت

‏– همکاری

‏– متقاعدسازی

‏– هوش هیجانی

‏– انعطاف‌پذیری

‏– مدیریت زمان

‏– مهارت‌های اجتماعی

‏– تصمیم‌گیری

‏– حل مساله

‏– خودانگیزشی

‏– چند وظیفگی

‏– حل تعارض

‏برای اینکه درک بهتری از بحث مهارت‌های نرم به دست بیاورید، توصیه می‌کنیم مطالب مجله فرادرس که در ادامه فهرست شده‌اند را مطالعه کنید:

‏– مهارت های نرم چیست و چه اهمیتی دارند؟ — آنچه برای پیشرفت باید بدانید

‏– چرا یادگیری مهارت های نرم ضروری است؟ + معرفی فیلم های آموزش مهارت های کلیدی

‏– اهمیت مهارت های نرم برای دانشجویان + معرفی فیلم های آموزش مهارت های کلیدی

‏شرکت‌ها به افرادی نیاز دارند که با رویکردی خلاقانه و همینطور با تفکر خلاق با مشکلات برخورد کنند. از مهندس نرم‌افزار گرفته تا کارشناس منابع انسانی، خلاقیت به همه مشاغل کمک می‌کند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 مهم ترین مهارت های مورد نیاز شرکت ها در سال ۱۴۰۱ + منابع یادگیری — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [‌‎@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس


✳️ سقف کوبیاکس چیست ؟ | مزایا، معایب و نحوه اجرا — به زبان ساده

‏سقف کوبیاکس یک سیستم اجرای دال مجوف دو طرفه بتنی با استفاده از قالب‌های پلاستیکی است. در این مقاله، تاریخچه، اجزا، انواع، عملکرد، نحوه اجرا، مزایا، معایب و نکات طراحی سقف کوبیاکس را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تاریخچه سقف کوبیاکس به چه دورانی باز می‌گردد؟
‏ ○ کوبیاکس چیست؟
‏ ○ اجزای سقف کوبیاکس چه هستند؟
‏ ○ انواع قالب کوبیاکس کدام هستند؟
‏ ○ عملکرد سقف کوبیاکس چگونه است؟
‏ ○ اجرای سقف کوبیاکس چگونه صورت می‌گیرد؟
‏ ○ الزامات اجرایی و طراحی سقف کوبیاکس چه هستند؟
‏ ○ مزایای سقف کوبیاکس چه هستند؟
‏ ○ معایب سقف کوبیاکس چه هستند؟
‏ ○ قیمت سقف کوبیاکس چند است؟
‏ ○ معرفی فیلم آموزش مقدماتی انواع کف‌ها و سقف‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای
‏ ○ طراحی سقف کوبیاکس چگونه انجام می‌شود؟


🔸 تاریخچه سقف کوبیاکس به چه دورانی باز می‌گردد؟

‏ایده ساخت دال‌های مجوف (توخالی) به دوران باستان باز می‌گردد. در آن دوران، طراحان در حین تلاش برای ساخت سازه‌هایی با دهانه‌های بزرگ دریافتند که المان‌های توپر باعث اعمال بارهای اضافی بر روی سازه می‌شوند و افزایش دهانه را غیر ممکن می‌کنند. از این‌رو، مهندسان دوران باستان به فکر طراحی سازه‌هایی با عضوهای توخالی افتادند. معبد «پانتئون» (Pantheon) در رم ایتالیا، یکی از اولین سازه‌ها دارای المان‌های توخالی است. طراحان این سازه با استفاده از جعبه‌های مخصوص (مانند بلوک) در سقف، وزن آن را کاهش دادند و امکان افزایش قابل توجه دهانه را فراهم کردند.

‏اصول طراحی معبد پانتئون تا قرون وسطی برای ساخت سازه‌های بزرگ دیگر مورد استفاده قرار می‌گرفت. در سال‌های گذشته، استفاده از دال‌های مجوف در سازه‌های در حال کم‌رنگ شدن بود تا اینکه در اواسط دهه ۱۹۹۰ میلادی (اواسط دهه ۱۳۷۰ شمسی)، ایده ساخت دال‌های دو طرفه مجوف دوباره مطرح شد. پیشرفت تکنولوژی قالب‌سازی، امکان ایجاد حفره‌های واقعی درون سازه توسط قالب‌های پلاستیکی را فراهم کرد.

‏در سال ۱۹۹۸ میلادی (۱۳۷۷ شمسی)، تحقیقات بر روی دال‌های بتن مسلح دو طرفه مجوف، طراحی سازه با ظرفیت باربری خوب بدون نیاز به میلگردهای برشی اضافی را ممکن ساخت. در سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۴ میلادی (۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ شمسی)، چندین پروژه آزمایشی با استفاده از کوبیاکس برای امکان‌سنجی اجرا و ارزیابی پایداری سازه انجام شد. محصولات کوبیاکس از آن بازه زمانی تا کنون در حال تغییر و توسعه هستند.


🔸 کوبیاکس چیست؟

‏کوبیاکس یک سیستم اجرای سقف دال مجوف دو طرفه بتنی با استفاده از قالب‌های پلاستیکی بازیافتی است. این سیستم با به کارگیری قالب‌های سبک در ساختار عضوهای بتن مسلح، باعث ایجاد فضاهای خالی درون آن‌ها می‌شود. کوبیاکس، از سیستم‌های مدرن ساخت دال بتنی به شمار می‌رود که اجرای سقف با ضخامت پایین و دهانه بلند را امکان‌پذیر می‌کند.

‏دال دو طرفه، نوعی از دال‌های معمولی است که از هر چهار طرف توسط تیر و ستون نگهداری می‌شود. به دلیل تحمل بار در دو جهت افقی و عمودی (نسبت به تیرها)، به این دال‌ها دو طرفه می‌گویند. دال‌های دو طرفه معمولا برای ساخت دهانه‌های بلند با طول و عرض بیشتر از ۴ متر مورد استفاده قرار می‌گیرند. نسبت طول به عرض در این نوع دال کمتر از ۲ است.

‏دال مجوف، دالی است که تمام مقطع آن توسط بتن پر نمی‌شود. کوبیاکس، یوبوت و بابل دک، شناخته‌شده‌ترین سیستم‌های دال مجوف دو طرفه هستند. در این سیستم‌ها، حجم بتن مصرفی نسبت به سیستم‌های دال توپر کاهش قابل توجهی پیدا می‌کند؛ بدون آنکه تغییری در ظرفیت باربری دال رخ دهد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 سقف کوبیاکس چیست ؟ | مزایا، معایب و نحوه اجرا — به زبان ساده — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس‌

🤩1

✳️ پری آمپلی فایر چیست؟ — به زبان ساده و کاربردی

‏وظیفه اصلی «پری آمپلی فایر» یا همان «پیش تقویت کننده» (Preamplifier) یا به اختصار «پری امپ» (Preamp) تقویت سیگنال‌های کوچک و ضعیف برای تقویت بیشتر در مراحل بعدی است. به طور کلی، سیگنال‌های ضعیف از میکروفون‌ها، منابع صوتی و دیگر آشکارسازهای صدا باید با در نظر گرفتن نسبت سیگنال به نویز (SNR) ذاتی استخراج شوند. از این رو، بهترین موقعیت پری آمپلی فایر نزدیک به سنسور یا آشکارساز است. تقویت بیشتر خروجی آمپلی فایر توسط تقویت‌کننده‌های توان انجام می‌شود.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ تفاوت گیرنده، آمپلی فایر و پری آمپلی فایر
‏ ○ مدار ساده پری آمپلی فایر
‏ ○ کاربردهای پری آمپلی فایر
‏ ○ معرفی فیلم آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۱ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۲ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۳ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش برد آردوینو (Arduino) با انجام پروژه های عملی


🔸 تفاوت گیرنده، آمپلی فایر و پری آمپلی فایر

‏تفاوت‌های اساسی بین گیرنده و آمپلی فایر در مقابل پری آمپلی فایر به عملکرد آن‌ها بر می‌گردد. یک گیرنده دستگاه ورودی و خروجی را به هم متصل می‌کند، در حالی که آمپلی فایر سیگنال را تقویت می‌کند تا بتواند از طریق بلندگو پخش شود. با این حال، یک پری آمپلی فایر، سیگنال میکروفن را به حدی افزایش می‌دهد تا بتوان آن را از طریق آمپلی فایر تقویت کرد.

‏تفاوت‌های این ۳ دستگاه را در ادامه توضیح خواهیم داد، اما ابتدا لازم است درباره دستگاه‌های واقعی با جزئیات بیشتری بحث کنیم تا بتوانیم تفاوت‌ها را درک کنیم.

‏گیرنده AV (صوتی/تصویری) یکی از اساسی‌ترین قسمت‌های سیستم سینمای خانگی است و معمولاً اولین چیزی است که خریداری می‌شود. به طور خلاصه، گیرنده به عنوان مرکز اصلی سینمای خانگی شما عمل می‌کند و تعدادی از کارهای مهم را انجام می‌دهد.


🔸 مدار ساده پری آمپلی فایر

‏پری آمپلی فایر سیگنال را با بهره بسیار زیاد تقویت می‌کند، اما بهره جریان ندارد. از این رو، سیگنال تقویت شده پری آمپلی فایر به یک آمپلی فایر توان داده می‌شود که در آن جریان تقویت می‌شود.

‏اگر فیلتر کردن سیگنال ورودی الزامی باشد، مدار فیلتر ممکن است به سیگنال نویز اضافه کند. هنگامی که از پری آمپلی فایر استفاده می‌شود، می‌توان نویز را به میزان قابل توجهی کاهش داد. پری آمپلی فایر همچنین هنگام وجود فاصله بین سنسور و تقویت‌کننده توان، به کم کردن نویز در خطوط کمک می‌کند.

‏با اینکه آمپلی‌فایرها مدارهایی هستند که خروجی را تقویت می‌کنند، کنترل صدا در تقویت‌کننده‌های توان مشکل است. اغلب اوقات، تقویت‌کننده توان کم و بیش ثابت نگه داشته می‌شود، در حالی که میزان صدا در مرحله پیش‌تقویت کنترل می‌شود.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پری آمپلی فایر چیست؟ — به زبان ساده و کاربردی — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس


✳️ باز کردن فایل exe در اندروید — آموزش تصویری و گام به گام

‏بی‌شک برای شما نیز پیش آمده است که به امکانات یک نرم‌افزار ویندوزی روی محیط خارج از ویندوز و برای نمونه سیستم عامل اندروید نیاز داشته باشید. فرض کنید می‌خواهید یک فایل خاص را باز کنید که برنامه آن را فقط روی ویندوز دارید، یا کلاً اپلیکیشن آن برای اندروید نوشته نشده است. در چنین مواردی همه ما آرزو می‌کنیم که‌ ای کاش روشی برای باز کردن فایل EXE در اندروید وجود می‌داشت. خب باید به اطلاع شما برسانیم که خوشبختانه آرزوی شما برآورده شده است و چنین کاری امکان‌پذیر است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با ۶ اپلیکیشن برای باز کردن فایل exe در اندروید آشنا شوید و روش کار با هر یک را نیز بشناسید.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ فهرست اپلیکیشن‌های باز کردن نرم‌افزارهای ویندوز
‏ ○ بررسی کار با Wine برای باز کردن فایل exe در اندروید
‏ ○ معرفی فیلم آموزش برنامه‌نویسی اندروید
‏ ○ سخن پایانی


🔸 فهرست اپلیکیشن‌های باز کردن نرم‌افزارهای ویندوز

‏البته برای باز کردن نرم‌افزارهای یک سیستم عامل روی سیستم عامل دیگر روش‌های مختلفی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به بوت دوگانه لینوکس یا استفاده از Bootcamp یا Parallels روی مک اشاره کرد. همچنین امکان نصب برنامه‌هایی که در ادامه اشاره شده است نیز وجود دارد. این اپلیکیشن‌ها امکان نصب و اجرای نرم‌افزارهای ویندوزی را روی سیستم‌عامل‌های غیر ویندوز از قبیل مک، لینوکس، بی‌اس‌دی و سولاریس فراهم می‌سازند.

‏Wine (+) به عنوان یک نرم‌افزار برای باز کردن فایل exe در اندروید یک اختصار بازگشتی برای عبارت «واین یک شبیه‌ساز نیست» (Wine Is Not an Emulator) است. این برنامه در اصل یک پروژه اوپن سورس است که در سال ۱۹۹۳ آغاز شده و از آن زمان تحت هماهنگی فردی به نام «الکساندر ژولیار»‌ (Alexandre Julliard) توسعه یافته و نگهداری می‌شود.

‏واین یک لایه هماهنگی بین برنامه‌های ویندوزی و سیستم عامل است. این برنامه فراخوانی‌های API ویندوز را به فراخوانی‌های POSIX تبدیل می‌کند و به این ترتیب می‌توان اپلیکیشن‌های ویندوزی را با سیستم‌های عامل سازگار با POSIX از قبیل Mac OS X، GNU/Linux و BSD یکپارچه‌سازی کرد. بنابراین واین نه یک شبیه‌ساز یا ماشین مجازی بلکه یک پیاده‌سازی مجدد از Win۳۲ API است.


🔸 بررسی کار با Wine برای باز کردن فایل exe در اندروید

‏با این که واین مدت‌ زیادی است که ارائه شده، اما نسخه ۳.۰ یک به‌روزرسانی مهم را شامل می‌شود که شامل پشتیبانی اندروید است. این بدان معنی است که اکنون می‌توان به راحتی اپلیکیشن‌های ویندوزی را از طریق Wine روی اندروید اجرا کرد.

‏اپلیکیشن Wine برای اندروید یک نرم‌افزار ساده است و تنها به یک دستگاه اندرویدی و یک اتصال اینترنتی فعال برای دانلود کردن و اجرا نیاز دارد. همچنین در صورتی که دستگاه اندرویدی یک اتصال شبکه نداشته باشد، می‌توان فایل APK واین و فایل‌های ویندوزی exe را روی رایانه دانلود کرده و آن‌ها را به دستگاه موبایل انتقال داد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 باز کردن فایل exe در اندروید — آموزش تصویری و گام به گام — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

👍1

✳️ پین هدر چیست ؟ — راهنمای کاربردی

‏راه‌های متنوعی برای اتصال بخش‌های مختلف اجزای مدار به یکدیگر وجود دارد که یکی از آن‌ها استفاده از پین هدر است. در این آموزش، با پین هدر و انواع آن آشنا می‌شویم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ پین هدر چیست؟
‏ ○ ساخت کابل پین هدر
‏ ○ تعمیر کابل پین هدر
‏ ○ معرفی فیلم آموزش مبانی الکترونیک – مفاهیم تئوریک به همراه شبیه سازی عملی و کاربردی
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۱ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۲ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش الکترونیک ۳ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش آشنایی با سخت افزار موبایل و تبلت و عیب یابی آن ها


🔸 پین هدر چیست؟

‏پین هدر یکی از قطعاتی است که برای اتصال بخش‌های مختلف مدارهای الکترونیکی کاربرد فراوانی دارد. به طور کلی، در یک طرف پین هدر تعدادی پین قرار دارد که می‌تواند به یک PCB لحیم شود یا به کابل متصل شود. این نوع اتصالات در اندازه‌های مختلفی عرضه می‌شوند و می‌توانند تعداد ردیف‌های متفاوتی از پایه‌ها را داشته باشند.

‏پین هدرهای رایج معمولاً اتصال‌هایی در ردیف‌های تکی و دو تایی دارند که با فاصله ۰٫۱ اینچی (۲٫۵۴ میلی متری) است. این فاصله یک مقدار استاندارد سازگار با برد بورد است. پین‌هدرها در نسخه‌های اصطلاحاً نری و مادگی وجود دارند و در اتصال بردها و شیلدهای آردوینو به یکدیگر نیز به کار می‌روند. کاربران می‌توانند سیم‌های جامپر را به راحتی به بردبوردها متصل کنند. تصویر زیر اتصالات پین هدر ۰٫۱ اینچی نری و مادگی را روی یک برد آردوینو نشان می‌دهد.

‏البته پین‌هدرهای دیگر با فاصله متفاوت غیرمعمول نیستند. به عنوان مثال، ماژول بی‌سیم XBee از نسخه ۲ میلی‌متری همان اتصال استفاده می‌کند.


🔸 ساخت کابل پین هدر

‏همان‌طور که گفتیم، به جای لحیم‌کاری مستقیم، می‌توان از پین هدرهای استاندارد استفاده کرد تا سیم‌کشی مدار آسان و تمیز باشد. در بسیاری از موارد، ممکن است بخواهیم کابل‌ها را به پین هدر وصل کنیم یا کابل‌های آسیب دیده را تعمیر کنید. در اینجا روش سریع ساخت کابل پین هدر را بررسی می‌کنیم.

‏برای نمونه، می‌خواهیم کابلی را به یک پین هدر متصل کنیم. دقت کنید که سیم و سرسیم پین هدر باید با هم تطابق داشته باشند.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 پین هدر چیست ؟ — راهنمای کاربردی — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس


✳️ DMZ چیست ؟ — از مفاهیم تا راه اندازی | به زبان ساده

‏در زمینه امنیت رایانه‌ای، DMZ یا «منطقه غیر نظامی» (Demilitarized Zone) به یک زیرشبکه فیزیکی یا منطقی گفته می‌شود که شامل سرویس‌هایی از یک سازمان است که در مواجهه با خارج یعنی یک شبکه غیر قابل اعتماد و عموماً بزرگ‌تر مانند اینترنت قرار دارند. هدف یک DMZ این است که یک لایه اضافی امنیتی به شبکه LAN یک سازمان اضافه کند. به این ترتیب هر گره شبکه بیرونی می‌تواند تنها به آن چه از طریق DMZ عرضه شده، دسترسی پیدا کند و بقیه شبکه سازمان پشت فایروال باقی می‌ماند. DMZ در عمل به عنوان یک شبکه کوچک و ایزوله بین اینترنت و شبکه خصوصی قرار می‌گیرد. در این مطلب تلاش می‌کنیم به این سوال پاسخ دهیم که DMZ چیست و چه کاربردهایی دارد.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ معماری DMZ در شبکه
‏ ○ طرز کار DMZ چگونه است؟
‏ ○ مزیت‌های DMZ چیست ؟
‏ ○ کاربردهای DMZ چیست ؟
‏ ○ نمونه‌هایی از DMZ
‏ ○ راهنمای نصب DMZ روی سرورها
‏ ○ تقویت سرور‌های DMZ
‏ ○ جمع‌بندی مطلب DMZ چیست


🔸 معماری DMZ در شبکه

‏برای اینکه درک بهتری داشته باشیم که DMZ چیست باید به معماری DMZ در شبکه بپردازیم. روش‌های مختلفی برای طراحی یک شبکه با DMZ وجود دارد. دو روش پایه این است که از یک یا دو فایروال استفاده کنیم، با این حال بسیاری از DMZ-های مدرن با دو فایروال طراحی می‌شوند. این رویکرد پایه را می‌توان طوری بسط داد که معماری‌های پیچیده‌تر نیز ایجاد شوند.

‏یک فایروال منفرد با دست کم سه اینترفیس شبکه می‌تواند برای ساخت یک معماری شبکه‌ی شامل DMZ استفاده شود. شبکه بیرونی با اتصال به اینترنت عمومی (به وسیله ISP) به فایروال در نخستین اینترفیس شبکه شکل می‌گیرد. شبکه داخلی از طریق اتصال اینترفیس دوم شبکه و خود شبکه DMZ که به اینترفیس سوم شبکه اتصال یافته شکل می‌گیرد.

‏مجموعه قواعد مختلف فایروال برای نظارت بر ترافیک بین اینترنت و DMZ، LAN و DMZ و LAN و اینترنت تنظیم می‌شود تا به دقت کنترل شود که کدام پورت‌ها و انواع ترافیک مجاز به ورود به DMZ از اینترنت هستند و به این ترتیب اتصال‌پذیری هاست‌های خاص را در شبکه داخلی محدود می‌سازند و از اتصال‌های ناخواسته چه به اینترنت و چه شبکه LAN جلوگیری می‌کنند.


🔸 طرز کار DMZ چگونه است؟

‏حالا که کمی اطلاعات بیشتری در مورد اینکه DMZ چیست به دست آوردیم باید اشاره کنیم که DMZ-ها طوری طراحی می‌شوند تا به عنوان نوعی منظقه میانی بین اینترنت عمومی و شبکه خصوصی عمل کنند. پیاده‌سازی یک DMZ بین دو فایروال به این معنی است که همه بسته‌های ورودی شبکه پیش از آن که به سرورهای میزبانی سازمان در DMZ برسند، با استفاده از یک فایروال یا دیگر تدابیر امنیتی غربال می‌شوند.

‏اگر یک مهاجم بتواند از فایروال نخست عبور کند، باید دسترسی غیر مجازی به این سرویس‌ها کسب کند تا بتواند آسیبی وارد نماید و بدیهی است که این سیستم‌ها نیز در برابر چنین حمله‌هایی آماده هستند.

‏در نهایت با فرض این که یک عامل حمله با منابع مناسب بتواند از فایروال بیرونی عبور کند و یک سیستم میزبانی شده در DMZ را نیز به دست بگیرد، همچنان باید از فایروال داخلی نیز عبور کند تا بتواند به منابع حساس سازمان دسترسی پیدا کند. هنگامی که یک مهاجم مصمم بتواند از بهترین معماری‌های امنیتی DMZ نیز عبور کند، DMZ تحت حمله باید هشدارهایی صادر کرده و به متخصصان امنیتی در مورد نفوذ به سازمان اطلاعاتی ارائه کند. اما مزیت های DMZ چیست این پرسشی است که در بخش بعدی به سراغ آن می‌رویم.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 DMZ چیست ؟ — از مفاهیم تا راه اندازی | به زبان ساده — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

👍1

🚀 اپلیکیشن فرادرس منتشر شد‼️

📱 اپلیکیشن آموزشی فرادرس، در گوگل پلی منتشر شد و هم‌اکنون در دسترس عموم است.

⭕️ با دانلود و نصب اپلیکیشن فرادرس، کاربران موبایل می‌توانند با سادگی بیشتر و تجربه‌ای بهتر، آموزش‌های مورد نظر خود را از فرادرس جست‌و‌جو و مشاهده کنند.

✔️ برخی از قابلیت‌های اپلیکیشن:

✓ امکان جستجو در کتابخانه آموزش‌های ویدئویی با بیش از ۵,۰۰۰ عنوان آموزش (۱۹,۰۰۰ ساعت آموزش)

✓مشاهده فهرست جدیدترین آموزش‌ها، آموزش‌های پرمخاطب، وبینارها و آموزش‌های رایگان به صورت دسته‌بندی شده

✓ دسترسی به آموزش‌های رایگان فرادرس و مشاهده آن‌ها

✓ قابلیت جستجوی پیشرفته در کتابخانه آموزش‌های فرادرس با تعیین فیلترهای خاص

✓امکان مشاهده دوره‌های تهیه شده توسط کاربر در پلیر سازگار با موبایل

✓ امکان ورود به پنل کاربری، ویرایش پروفایل و شارژ حساب


📲 با نصب این اپلیکیشن، می‌توانید آموزش‌های مورد علاقه‌ خود را ذخیره و در فرصت مناسب‌تر آن‌ها را با دقت مشاهده کنید.

📌
دریافت اپلیکیشن فرادرس از گوگل پلی (+)


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس
👍1

✳️ کلید کامپکت MCCB چیست؟

‏در مهندسی برق، کلید کامپکت MCCB (مخففِ Moulded Case Circuit Breaker) یک قطعه الکتریکی حفاظتی خودکار است که برای محافظت از تجهیزات الکتریکی در برابر اضافه‌بار، اتصال کوتاه، اضافه‌جریان آنی و خطای زمین استفاده می‌شود. در این آموزش با کلید کامپکت آشنا می‌شویم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ کلید کامپکت MCCB چیست؟
‏ ○ نماد کلید کامپکت MCCB
‏ ○ ساختار کلید کامپکت MCCB
‏ ○ اصول کار کلید کامپکت MCCB
‏ ○ انواع کلید کامپکت MCCB
‏ ○ مشخصات کلید کامپکت MCCB
‏ ○ مزایا و معایب کلید کامپکت MCCB
‏ ○ کاربردهای کلید کامپکت MCCB
‏ ○ پرسش‌های رایج
‏ ○ معرفی فیلم آموزش اصول نقشه کشی برق صنعتی با ای پلن ePLAN فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش مبحث ۱۳ مقررات ملی ساختمان فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش کنترل موتورهای الکتریکی صنعتی ۱ فرادرس
‏ ○ معرفی فیلم آموزش کنترل موتورهای الکتریکی صنعتی ۲ فرادرس


🔸 کلید کامپکت MCCB چیست؟

‏کلید کامپکت MCCB یک نسخه پیشرفته از قطع‌کننده مدار مینیاتوری یا MCB (مخففِ Miniature Circuit Breaker) است و از ۳۲ آمپر تا ۱۶۰۰ آمپر با دامنه ولتاژ ۲۳۰ ولت تا ۱٫۱ کیلوولت در دسترس است.

‏مزیت اصلی کلید کامپکت MCCB این است که می‌توانیم آن را مطابق با نیاز خود با نصب مواردی مانند ریموت (کنترل از راه دور)، تریپ زیرولتاژ (Undervoltage) یا UV و… پیکربندی و تنظیم کنیم. از نظر هزینه و همچنین عملکرد، کلید کامپکت MCCB بهترین جایگزین برای قطع‌کننده هوایی است. همچنین، تنظیمات جریان و زمان در کلید کامپکت MCCB امکان‌پذیر است.


🔸 نماد کلید کامپکت MCCB

‏کلید کامپکت MCCB با یک منحنی کوچک و دو خط در انتهای آن نشان داده می‌شود.

‏خروجی و ورودی MCCB در قسمت بالا و پایین آن قرار دارد.



مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 کلید کامپکت MCCB چیست؟ — ساده و کاربردی — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

👍1
‏‌
✳️ رشته مهندسی کامپیوتر — از تحصیل تا اشتغال + فیلم آموزش رایگان

‏در این مطلب از مجموعه مطالب معرفی رشته‌های دانشگاهی مجله فرادرس، به رشته مهندسی کامپیوتر (Computer Engineering) پرداخته‌ایم و سعی کرده‌ایم تناسب آن با روحیات افراد، دروسی که برای موفقیت در این رشته مهندسی باید در آن‌ها پایه‌ای قوی‌تر داشت، گرایش‌های آن، بازار کار و سایر موارد مرتبط را مورد بررسی قرار دهیم.

══ فهرست مطالب ══

‏ ○ رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟
‏ ○ رشته مهندسی کامپیوتر مناسب چه کسانی است؟
‏ ○ کدام دروس دوره دبیرستان در رشته مهندسی کامپیوتر بیشتر کاربرد دارند؟
‏ ○ گرایش‌های رشته مهندسی کامپیوتر برای ادامه تحصیل چه هستند؟
‏ ○ مهم‌ترین دروس دانشگاهی رشته مهندسی کامپیوتر چه هستند؟
‏ ○ معرفی فیلم های آموزش دروس رشته مهندسی کامپیوتر
‏ ○ فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر در چه کارها و صنایعی می‌تواند شاغل شود؟
‏ ○ بازار کار رشته مهندسی کامپیوتر به چه صورت است؟
‏ ○ امکان ادامه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر در داخل ایران چگونه است؟
‏ ○ امکان ادامه تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر در خارج از کشور به چه صورت است؟
‏ ○ معرفی فیلم های آموزشی رشته مهندسی کامپیوتر فرادرس
‏ ○ دروس دانشگاهی رشته مهندسی کامپیوتر تا چه میزان نیازهای بازار کار را مرتفع می‌کنند؟


🔸 رشته مهندسی کامپیوتر چیست؟

‏در رشته مهندسی کامپیوتر، سخت‌افزار، اصول محاسبات و مهندسی برق مورد مطالعه قرار می‌گیرند. دانشجویان نقش مهندسی را در جامعه آزمایش می‌کنند و موضوع‌های مختلفی را از محاسبات ابری گرفته تا الگوریتم‌های کاربردی هدف قرار می‌دهند. با کسب مهارت‌هایی در زمینه حل مسئله هوشمندانه و همچنین آنالیز و پیاده‌سازی، دانشجویان آماده می‌شوند تا طراحی ربات‌ها و ابرکامپیوترها را انجام دهند، سیستم‌های نرم‌افزاری جدید بسازند و در بسیاری از زمینه‌های مرتبط دیگر به فعالیت بپردازند.

‏رشته مهندسی کامپیوتر از علوم کامپیوتر، مهندسی و ریاضیات برای ارزیابی مسئله‌ها و طراحی راه‌حل‌هایی برای سیستم‌های دیجیتال استفاده می‌کند. به دلیل اینکه حوزه کامپیوتر بسیار گسترده است، دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر در خصوص نرم‌افزار، سخت‌افزار و زمینه‌های مرتبط با آن‌ها نظیر سیستم‌های تعبیه شده، اپلیکیشن‌ها، مدارهای الکترونیکی و ریزپردازنده‌ها موارد لازم را می‌آموزند. با یک برنامه تحصیلی منعطف و وجود بسیاری از درس‌های اختیاری، می‌توان رشته مهندسی کامپیوتر را در حوزه‌ای تخصصی‌تر و محدودتر متمرکز کرد و مطابق علاقه خود آن را ادامه داد.


🔸 رشته مهندسی کامپیوتر مناسب چه کسانی است؟

‏رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار، مناسب افرادی است که به برنامه‌نویسی و طراحی الگوریتم علاقه‌مند هستند. این افراد باید با مفاهیم اولیه دروس ریاضی دبیرستان آشنا باشند. علوم مرتبط با کامپیوتر مانند بسیاری از علوم، خیلی زود به‌روز می‌شوند، و کسانی که تصمیم دارند در این رشته فعالیت داشته باشند، باید علاقه و پشتکار زیادی به خرج دهند و دائماً مطالب جدیدی را فرا بگیرند.


‏با علاقه می‌توان سختی‌های تحصیل در رشته مهندسی کامپیوتر را آسان کرد، اما اگر علاقه ندارید، بهتر است که رشته‌ای دیگر را انتخاب کنید. یک برنامه‌نویس باید بتواند مرتباً مسائل پیچیده را تحلیل کند و همواره خودش را به روز نگه دارد.

‏در پایان هم لازم است اشاره شود که رشته مهندسی کامپیوتر، گرایش سخت‌افزار نیز مناسب افرادی است که به طراحی و کنترل دستگاه‌های سخت افزاری علاقه وافری دارند و می‌خواهند در آینده به نوعی در این زمینه مشغول به کار شوند.


مطالعه ادامه مطلب 👇👇

🔗 رشته مهندسی کامپیوتر — از تحصیل تا اشتغال + فیلم آموزش رایگان — کلیک کنید (+)


📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس

This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش آشنایی با سیستم کولر خودرو و عیب یابی آن منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 سیستم خنک‌کننده خودرو جزو تجهیزات و امکانات رفاهی خودرو محسوب می‌شود که یادگیری نگهداری و تعمیر آن امری ضروری است. به طور قطع علاوه بر تعمیرکاران خودرو، راننده‌ها نیز باید دانشی در این زمینه داشته باشند. در این فرادرس با سیستم خنک‌کننده خودرو آشنا می‌شویم و به معرفی هر یک از قطعات می‌پردازیم و عیوب شایع هر قطعه را ذکر و علائم آن را نیز بررسی می‌‌کنیم.

🎯 مناسب برای: تعمیر موتور و برق خودرو دبیرستان – متوسطه دوم | مهندسی خودرو – الکترونیک و برق خودرو | علاقه‌مندان به تعمیرات خودرو

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۵۰,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۷۵,۰۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWBT69

❗️اعتبار: تا پایان روز دوشنبه، ۱۳ تیر ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

✳️ آموزش رایگان گیت Git، گیت هاب و گیت لب

چکیده —
گیت (Git) مشهورترین و پرکاربردترین سیستم کنترل نسخه یا ورژن کنترل، در جهان است. درست است که بدون گیت می شود برنامه نویسی کرد ولی می توان با اطمینان، مدعی شد که هیچ برنامه بزرگی در جهان بدون استفاده از یک ورژن کنترل، نوشته نشده است و همچنان می شود گفت که گیت، محبوب ترین و پر استفاده ترین ورژن کنترل حال حاضر جهان است. در این فرادرس بعد از معرفی گیت به سراغ کاربردهای ابتدایی آن رفته و سپس با بحث در مورد شاخه ها، مرج کردن (Merge) و نحوه مشارکت در یک پروژه گیت، به سمت بحث های پیشرفته تر حرکت می کنیم. دقیقا چیزی که شما مستقیما برای همکاری در یک تیم و در گیت هاب (GitHub) و گیت لب (GitLab) نیاز دارید.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش رایگان گیت Git، گیت هاب و گیت لب — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس
‌‌

در کانال‌های موضوعی و تخصصیِ فرادرس، چه مطالبی به صورت رایگان ارائه می‌شود؟

🔹 جدیدترین و به‌روز ترین مقالات آموزشی
در رشته‌های مختلف تحصیلی و تخصصی
🔹
خلاصه دروس دانشگاهی
🔹 مطالب جذاب علمی و ویدئوهای آموزشی
🔹
آموزش مهارت‌های کاربردی

🌟 برای دسترسی سریع‌تر به مطالب و مقالات آموزشی رایگان فرادرس، عضو کانال مورد نظر خود شوید👇👇👇


📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی:
@FaraProg

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی پایتون:
@FaraPython

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی اندروید:
@FaraAnd

📌کانال آموزشی برنامه‌نویسی جاوا:
@Fara_Java

📌کانال آموزشی طراحی و توسعه وب:
@FaraWebDev

📌کانال آموزشی متلب و سیمولینک:
@FaraMatlabSim

📌کانال آموزشی رباتیک:
@FaraRobotics

📌کانال آموزشی هوش مصنوعی:
@FaraAI

📌کانال آموزشی علم داده:
@Fara_DS

📌کانال آموزشی مهندسی:
@FaraEng

📌کانال آموزشی مهندسی مکانیک:
@FaraMechanical

📌کانال آموزشی مهندسی برق:
@FaraElectrical

📌کانال آموزشی مهندسی عمران:
@FaraCivil

📌کانال آموزشی معماری:
@FaraArch

📌کانال آموزشی شیمی:
@FaraChem

📌کانال آموزشی مهندسی و علوم کامپیوتر:
@FaraCompEng

📌کانال آموزشی طراحی گرافیک:
@FaraGraphDesign

📌کانال آموزشی زبان:
@FaraLang

📌کانال آموزشی زیست‌شناسی:
@FaraBio

📌کانال آموزشی فیزیک:
@FaraPhys

📌کانال آموزشی ریاضیات:
@FaraMathematic

📌کانال آموزشی آمار و احتمالات:
@FaraStatistics

📌کانال آموزشی آفیس:
@FaraOffice

📌کانال آموزشی بورس:
@FaraVest

📌کانال آموزشی بازاریابی دیجیتال:
@Kaprila


📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس

🎁 پکیج برنامه‌نویسی مورد علاقه خود را انتخاب کنید و هدیه بگیرید!

فرادرس امروز برای شما ۷ پکیج آموزشی در حوزه برنامه‌نویسی، آماده کرده است:

▫️ اندروید Android
▫️ طراحی سایت
▫️ پایتون Python
▫️ سی شارپ #C
▫️ جاوا Java
▫️ سی پلاس پلاس ++C
▫️ پایگاه داده

از بین این عنوان‌ها، به کدام حوزه از برنامه‌نویسی علاقه دارید؟

🎊 برای شرکت قرعه‌کشی و دریافت یک پکیج رایگان برنامه‌نویسی، از طریق لینک زیر وارد صفحه اینستاگرام فرادرس شوید و در زیر پست مربوط به این چالش(+)، نام پکیج مورد علاقه خود را کامنت کنید. 👇

🔗 شرکت در قرعه‌کشی — [کلیک کنید]


🎁 ۱۰ پکیج رایگان برای ۱۰ نفر

🎉 فرادرس به قید قرعه از بین تمام کسانی که نام پکیج مورد علاقه خود را در کامنت بنویسند، به ۱۰ نفر پکیج مورد نظرشان را به صورت رایگان هدیه می‌دهد.

مهلت مشارکت: پایان روز دوشنبه، ۳ مرداد

📆 اعلام نتایج: روز سه‌شنبه، ۴ مرداد

برای اطلاع از سایر مسابقه‌ها و دریافت هدایای ویژه، صفحه اینستاگرام فرادرس را دنبال کنید:
🔗 instagram.com/FaraDars

🥰
این پست را با دوستان خود به اشتراک بگذارید تا از این فرصت ویژه باخبر شوند.🗣

@FaraDars — فرادرس
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش سالیدورک – انواع آنالیز و تحلیل مهندسی منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 بی‌شک یکی از مهم‌ترین گام‌های مهم در مرحله طراحی تا ساخت یک تجهیز یا قطعه، اعتبارسنجی، شناخت درست و درک صحیح از عملکرد و خروجی آن طراحی است. تحلیل مهندسی به کمک نرم‌افزار، بررسی دقیق و مهندسی شده این مراحل، کمک می‌کند تا با کاهش هزینه ساخت اولیه و کاهش ریسک خطاها، اعتبارسنجی قابل اطمینانی از طراحی انجام شده را ارائه دهیم. در این آموزش یاد خواهیم گرفت تا ظرفیت‌های تحلیل و آنالیز مهندسی را شناسایی کنیم و به خوبی با نرم‌افزار سالیدورکس که خود پیشتاز حوزه طراحی است، آشنا شویم و ماژول سیمولیشن آن‌ها را برای پروژه‌های خود پیاده‌سازی کنیم.

🎯 مناسب برای: مهندسی مکانیک | مهندسی صنایع | مهندسی هوافضا | مهندسی پزشکی | مهندسی مواد | مهندسی عمران

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۶۹,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۸۴,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWHA79

❗️اعتبار: تا پایان روز سه‌شنبه، ۱۱ مرداد ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

✳️ آموزش رایگان اتوکد — سریع و آسان در ۱۶۰ دقیقه


چکیده —
انجام ترسیمات با نرم‌افزار اتوکد علاوه بر کاهش احتمال خطا به تسریع انجام کار نسبت به ترسیمات دستی منجر می‌شود. با توجه به آنچه گفته شد می‌توان به این نکته پی برد که امروزه یکی از مهارت‌های لازم برای هر دانشجو و فارغ‌التحصیلی در رشته مهندسی مانند: عمران، معماری و… جهت اشتغال در بازار کار، تسلط به نرم‌افزار اتوکد است. در این فرادرس به صورت کوتاه و خلاصه به معرفی نرم‌افزار اتوکد، کاربردها و دستورهای آن می‌پردازیم تا در بازه زمانی کوتاهی به تسلط مناسبی در خصوص این نرم‌افزار و قابلیت‌های آن برسیم.

کسب اطلاعات بیشتر 👇👇

🔗 آموزش رایگان اتوکد — سریع و آسان در ۱۶۰ دقیقه — کلیک کنید [+]

📌 کانال اختصاصی آموزشی مهندسی

آخرین مطالب علمی، مقالات رایگان و ویدئوهای آموزشی مهندسی را در کانال اختصاصی [@FaraEng] دنبال کنید. 👇

@FaraEng — مطالب و آموزش‌های مهندسی فرادرس
‌‌‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

📘 آموزش SmartPLS برای مدلسازی معادلات ساختاری در تحلیل مقاله و پایان‌نامه منتشر شد!

🔹 لینک آموزش – [کلیک کنید]

🔖 یکی از مهم‌ترین مراحل انجام پژوهش‌های مرتبط با مباحث پرسشنامه‌ای، گردآوری داده و…، انتخاب نوع و روند مدل‌سازی است. مدل معادلات ساختار (به اختصار SEM) یکی از کاربردی‌ترین مدل‌های مورد استفاده در رشته‌های علوم رفتاری، آمار، علوم اجتماعی، روانشناسی، مدیریت، مهندسی و رشته‌های مرتبط است. نرم‌افزارهای متعددی به منظور اجرای این مدل‌سازی به کار می‌روند که یکی از معروف‌ترین آن‌ها نرم‌افزار SmartPLS است. در این آموزش یاد خواهیم گرفت که چگونه انواع مدل‌های ساده و پیچیده را در این نرم‌افزار اجرا کنیم و خروجی‌های مورد نظر خود را برای استفاده در مقاله، از آن دریافت کنیم.

🎯 مناسب برای: علوم انسانی و مهندسی | مدیریت | نگارش مقاله

💲 هزینه اصلی آموزش: ۱۵۹,۰۰۰ تومان

🎁 هزینه با احتساب هدیه ویژه انتشار: ۷۹,۵۰۰ تومان
‌(‌۵۰ درصد تخفیف)

👈 کد تخفیف: NWPD26

❗️اعتبار: تا پایان روز دوشنبه، ۱۷ مرداد ۱۴۰۱

🔗 لینک آموزش – [کلیک کنید]

@FaraDars — فرادرس
@FDPub — تازه‌های نشر فرادرس
.

📣 آموزش‌های رایگان پرمخاطب در فرادرس

✔️ لینک برخی از آموزش‌های رایگان و پرطرفدار فرادرس در ادامه آمده است. برای مشاهده و دریافت هر آموزش روی عنوان مورد نظر خود کلیک کنید:

▫️ هنر تفکر خلاق

▫️ برنامه‌نویسی C++

▫️ اتوکد (AutoCAD)

▫️ آشنایی با اکسل (Excel)

▫️ افتر افکت (After Effects)

▫️ اصول و مبانی برنامه‌نویسی

▫️ مقابله با فراموشی در مطالعه

▫️ گیت (Git) - گیت هاب و گیت لب

▫️ برنامه‌نویسی اندروید (Android)

🔴 سایر آموزش‌های رایگان را در لینک زیر مشاهده و دانلود کنید:

🔗 فهرست فرادرس‌های رایگان و پرمخاطب [+]


📌 این پست را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید و فرصت آموختن رایگان را به آن‌ها هدیه دهید.

📚 فرادرس | دانش در دسترس همه؛ همیشه و همه جا

@FaraDars — فرادرس
2025/07/10 18:59:01
Back to Top
HTML Embed Code: