Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
✔️تمام نکاتی که باید درباره گل بدانید و هوشیار باشید/ علائم مصرف گل در نوجوانان

▪️بر اساس آخرین «شیوع شناسی» تعداد معتادان کشور به دو میلیون و ۸۰۸ هزار مصرف کننده مستمر مواد در کشور رسیده است، این در حالی است که ماری جوانا و مشتقات آن شامل گل، گرس، علف با ۱۱.۹ درصد پس از تریاک دومین ماده اعتیادآور مصرفی در میان مصرف کنندگان در کشور اعلام شده است.

▪️#گل یکی از انواع مواد اعتیادآور و همان ماری جوانای تغییر یافته است که از قسمت های مختلف گیاه شاهدانه (cannabis) به دست می آید.

▪️متاسفانه تبلیغات زیادی مبنی بر عدم اعتیار آور بودن آن انجام می شود و در باور عمومی به اشتباه، حتی کم خطرتر از حشیش و ماری جوانا معرفی شده است. اما خاطرنشان می شود این ماده می تواند آنقدر خطرناک باشد که با یک بار مصرف، فرد معتاد شود تا جایی که با مصرف نکردن گل فرد دچار اضطراب شدید، بی قراری، وحشت زدگی و تپش قلب شدید شود.

عوارض مصرف گل:
▪️اعتیاد و وابستگی یکی از عوارض گل است
▪️افزایش ضربان قلب
▪️خشک شدن دهان و گلو
▪️گیجی و عدم تمرکز
▪️تکلم آهسته
▪️پرخاشگری و خشم
▪️افسردگی و انزوا
▪️اثرات روی حافظه و عدم تمرکز: مثلا بیمار دائم وسیله ای را جا می گذارد، شماره تلفن ها و اسامی را فراموش می کند.
▪️توهم و هذیان: گاهی در مواردی مصرف کننده حتی با یک بار مصرف ممکن است دچار توهم و هذیان شود که از جمله این توهمات شامل توهم شنوایی و دیداری و ... خواهد بود.
#گل
#حشیش #اعتیاد_نوجوانان #عوارض_گل
#رامین_سپهوند
https://www.instagram.com/p/CQX_7N7HFuJ/?utm_medium=share_sheet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
آخرالزمان

🗣 انتخابات ریاست‌جمهوری اخیر گره خورد؛ گرچه شورای نگهبان سعی کرد انتخاب را ساده کند اما شرایط اجتماعی جوری پیچیده‌ شد که جماعتی ناراضی بودند. انتخابات تمام شد و جستجویی گذرا در صفحات مجازی در این چند روزی که از بیست‌وهشت خرداد می‌گذرد برای من حیرت‌آور بود. بسیاری از مردمی که رای داده بودند مورد انواع فحش و خواری‌ها قرار گرفتند! بد و بیراه‌ها آن‌قدر زیاد است که نمی‌توان آن را تنها به عده‌ای محدود نسبت داد. چرا یک کنش به ظاهر اجتماعی با این حجم وسیع از توهین‌ها همراه می‌شود!؟ این قبول که شرایط سختی بود و خیلی‌ها از این وضع ناراضی بودند. اما این که نارضایتی به این سیل هتاکانه از تندی‌ها نسبت به هم برسد عجیب است. این اندازه نفهمیدن و نپذیرفتن همدیگر غریب است. زیر پست‌ها را که می‌خوانی از این همه پرده‌دری و فضیحت شوکه می‌شویم. و عجیب‌تر آن که در میانه دریدن یک نفر توسط چندنفر اختلافی پیش می‌آید و همین چندنفر قربانی اول را رها می‌کنند و به جِر دادن رفیق چند دقیقه قبل خود مشغول می‌‌شوند.‌ به‌راستی این لت‌وپارکردن‌ها برای چیست!؟ برای این که قربانی مثل من فکر و رفتار نمی‌کند!؟

🗣 حال‌و روزمان شبیه فیلم‌های آخرالزمانی (آپوکالیپس) است. در کتب مذهبی از نشانه‌های آخرالزمان است که
مردم قلب‌هایشان نسبت به هم متنفر و در زبان‌هایشان، اختلاف نمایان است، به خاطر دنیا بر سر هم می‌ریزند، حق مُرده است و ستم فراگیرشده است،شَر آشکار است و از آن نهی نمی‌شود و هر که کار زشتی انجام دهد، معذورش می‌دارند؛بچه ، مرد بزرگ را خوار می‌شمارد، مداحی و چاپلوسی فراوان، مؤمن به خاطر ایمانش غمناک و حقیرمی‌شود، دستورهای دینی بر اساس تمایلات شخصی تفسیر می‌شود. نزدیک‌ترین مردم به فرمان‏روایان کسی است که به‌خاطر دشنام‏‌گویی ستایش می‌شود و این که در آخرالزمان خلق در گفتن حرف ناحق با هم رقابت دارند.
🗣 از دیرباز ایران کشوری بزرگ با مردمانی با دیدگاه‌های متفاوت اما در پرتو یک پرچم واحد بوده است. به‌نظر می‌رسد حال‌وروز روانیِ امروزمان پاره‌پاره‌ شده و این ازهم‌گسیختگی نگران‌کننده است. می‌گویند پایان آخرالزمان با نوعی مکاشفه و گشایش معرفتی همراه است. امیدوارم برزخ غریب و مسدود ما نیز عاقبتی رها و تسلابخش ببیند.

#انتخابات
#آخرالزمان
#ارسیا_تقوا
https://www.instagram.com/p/CQh3vYfpWmH/?utm_medium=share_sheet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴ریشه‌های اعتیاد
ریشه‌ی زیستی: در افرادی که گرایش زیستی به اعتیاد دارد معمولاً ادراک خطر کمتری نسبت به بقیه دارند یعنی نترس‌تر از بقیه هستند.
ریشه‌‌ی روانی: طرز فکر افراد معتاد شامل: نارضایتی دائمی، پرتوقعی، انکار و اهمالکاری است.
ریشه‌های اجتماعی: هر چه از نظر اجتماعی قبح و زشتی یک ماده اعتیادآور کمتر باشد گرایش افراد به آن ماده بیشتر است.
ریشه‌ی معنوی: در افراد معتاد احساس خلا و پوچی وجود دارد.
📖برداشتی از کتاب اعتیاد نوشته دکتر سرگلزایی
#رامین_سپهوند
#اعتیاد
#ریشه‌های_اعتیاد
https://www.instagram.com/p/CQwc2rQpr5G/?utm_medium=share_sheet
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from اتچ بات
فمینیسم شترمرغی چیست؟؟؟

👈زنانی می‌توانند مدعی فمینیست بودن (زن باوری) باشند که بتوانند با بالا بردن دانش اقتصادی و مهارت فنی خود کارآفرین و ثروت آفرین باشند. چگونه ممکن است زنی که گذران اقتصادی او بر پایه "مهریه" و "نفقه" است ادعای فمینیست بودن نماید؟!

👈فرهنگ "مرد سالاری" در ازدواج مبتنی بر دوگانه تمکین/نفقه تجلی می‌یابد. معنای "تمیکن" این است که لازم است زن در اغلب امور بطور عام و در رابطه جنسی بطور خاص از شوهرش اطاعت کند و رضایت او را جلب نماید. معنای "نفقه" هم این است که مرد لازم است مخارج اساسی و ضروری زندگی همسرش را تأمین نماید و در واقع بابت آن اطاعت به او مزد بدهد. امروزه در جامعه شترمرغی ما ازدواج مرد سالارانه به شکل "مثله شده" در جریان است. این که می‌گویم مثله شده به این خاطر است که مردان "امروزی" بخش تمکین آن را می‌پسندند و بخش نفقه را نمی‌پسندند و زنان "امروزی" بخش نفقه را می‌پسندند و بخش تمکین را نه!

👈زنی که از شوهرش "نفقه" می‌گیرد تا اتوموبیلی بخرد و با آن جایی برود که شوهرش رضایت و موافقت ندارد نمونه‌ای از "فمینیسم شتر مرغی" است همانطور که مردی که در خانه نشسته تا به علایق هنری‌اش بپردازد و همسرش را که بار اقتصادی خانه را به دوش دارد بابت یک ساعت دیر رسیدن به خانه بازخواست می‌کند دچار "مردسالاری شترمرغی" است.
👈"آسیب شناسی" را به اختصار بیان کردم و اما راه حل ها:
1- زنان زن باور باید دغدغه فرهنگ و اقتصاد و سیاست داشته باشند. هنوز در مهمانی و نشست‌ها می‌بینیم که فقط محور گفتگوهای مردها سیاست و اقتصاد است و زنان تنها راجع به روابط بین فردی‌شان به گفتگو می‌نشینند.
👈اولین گام برای زن باوری جهادی این است که زن‌ها به اوضاع کلان اقتصادی و سیاسی نظر داشته باشند و خود را "به روز" و تحلیل‌گر نگه دارند.
2- زنان زن باور باید به "استقلال اقتصادی" برسند. طبعاً اقتصاد دو بخش دارد: درآمد و هزینه.
👈زنان زن باور باید هزینه‌های خود را پایین بیاورند و درآمد خود را افزایش دهند. پیش از این در مقاله دیگری تحت عنوان "آیا فمینیسم بدون سوسیالیسم ممکن است؟" به این مهم اشاره کرده ام که نظام سرمایه سالار (کاپیتالیسم) هیچگاه زن باور نبوده و نخواهد بود. الگوی سرمایه سالار هزینه کردن زنانی که "یک لباس را در دو مهمانی نمی پوشند" قطعاً با اقتصاد فمینیستی جور در نمی‌آید. علاوه بر کاهش هزینه‌ها زنان زن باور باید مهارت‌های خود را افزایش دهند و از مصرف کنندگی صرف به تولید کنندگی ارتقاء یابند.
3- پس از رسیدن به استقلال اقتصادی، زنان زن باور باید به تشکیل تشکل‌های مستقل اقدام کنند. تشکل‌هایی که به هیچ کدام از نهادهای مرد سالار چه از نظر ایدئولوژیک، چه از نظر سیاسی و چه از نظر اقتصادی وابسته نباشند و بتوانند با "نقد کارشناسانه" و سازماندهی "فعالیت‌های مدنی" نهادهای مردسالار را به چالش بکشانند.
👈من به طور قطع زن باوری را گام بزرگی در جهت توسعه متوازن کشورمان در تمام عرصه‌های سیاسی- فرهنگی و اقتصادی می‌دانم و از آن سو به نمایش شترمرغی شبه فمینیست‌هایی که اوج آرمان‌شان "نفقه بدون تمکین" است به تلخی پوزخند می‌زنم!

دکتر محمدرضا سرگلزایی (روانپزشک)

https://www.instagram.com/p/CQ7b102pPWW/?utm_medium=share_sheet

🍃_____________
🆔 @Psychotherapy1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
استفاده از اُبژه - وینیکات
محسن سعیدیان - بهمن 98
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌📌 #استفاده_از_ابژه

📜 #دونالد_وینیکات

🎙 #محسن_سعیدیان


🍃_________
🆔 @psychotherapy1

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
علوم و امر مقدس


کلمات واسط هستند، واسط بین سوژه و ابژه، بنابراین کلمات از بابتی می‌تواند اشاره بکند و دلالتی بودن خود را مدام گوشزد کند‌. از منظری دیگر می‌تواند فریب دهد و خود را عین ابژه معرفی کند که در این صورت به انحراف می‌رود. از این رو اگر علوم به درستی این فریب‌ها را کنار بزنند به جای می‌رسند که به درستی اشاره می‌کنند، این درستی همان موضع مقدس است.
http://drmehdirabiei.blog.ir/1399/09/16/%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%88-%D8%A7%D9%85%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%B3

📲 https://www.tg-me.com/free_associationpsycho
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Audio
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌💠 #خودشناسی

🎙 #دکتر_آذرخش_مکری (روانپزشک)

🍃_________
🆔 @psychotherapy1

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Forwarded from Taghvaclinic
بعد از هیتلر، همه‌ی آلمان درک کردند که او چه بلایی بر سر کشور و زیربناهای آن آورده است؛ اما یک چیز، نابود شده‌ی اساسی بود که هرکسی نمی‌فهمید
و آن، خیانت هیتلر به کلمات بود.

❗️خیلی از کلمات شریف، دیگر معنی خود را از دست داده بودند، پوچ و مسخره شده بودند. عوض شده بودند. آشغال شده بودند.

کلماتی مانند آزادی، آگاهی، پیشرفت و عدالت...

📕آدم کجا بودی؟
🖋هاینریش بل

🍃@taghvaclinic
🍃https://instagram.com/taghvaclinic
📋 درنگ

#دکتر_ارسیا_تقوا. روان‌‌پزشک. تهران

کورسو

بیست و پنج سال پیش هم افغانستان توسط طالبان تسخیر شد اما آن‌زمان ایرانی‌ها تا این اندازه نگران همسایه هم‌زبانشان نبودند که امروز هستند؛ تازه این طالبان شیک‌تر هم شده و سعی دارد چهره منزه‌تری از گذشته‌ی وحشیانه‌ی خود به نمایش بگذارد. اعلام عفو عمومی کرده، اجبار برقع و همراهی زنان با مردان را برداشته و در خیابان از ملت با شلاق و چوبه‌دار زهرچشم نمی‌گیرد. پس علت این همه نگرانی و دغدغه‌ی ما ایرانی‌ها در دنبال کردن اخبار افغانستان چیست؟ شاید به این دلیل که سیرت طالبان را شناخته‌اند و می‌دانند این بزک دوزک‌های جلو دوربینِ طالبانی‌ها دوامی ندارد و دوباره زنان، دختران و ملت خسته افغان باید دوران سخت دیگری را شاهد باشند؛ یا این که بغض و درد مشترک قدیمی‌شان تازه شده، و شاید این که می‌دانند آزادی نعمتی است که برای به دست آوردن آن ارزش دارد که ساده‌انگارانه روی بال هواپیماها نشست؟!
این که ایرانیان برغم مشکلات خود دلشان این طور برای همسایه‌ی قدیمی می‌تپد قابل تامل است. انگار هم‌دلی مردم ایران به هنگام شنیدن خبر فروریختن هرات و مزارشریف شبیه به درد آمدن هنگام شنیدن خبر سقوط خرمشهر بود. آیا این همراهی فراگیر ملی را می‌توان شبیه زمانی دانست که اخبار آخرین انتخابات آمریکا را ایالت به ایالت دنبال می‌کردیم؟ پیروزی در انتخابات آمریکا قراربود نویدبخش زندگی بهتر برای ایرانیان باشد ولی این دقت در پی‌گیری اخبار افغانستان در حالی که ارتباط آشکاری با اوضاع ما ندارد نشانه چیست؟
آیا می‌توان نتیجه گرفت در طی این بیست‌وپنج سال ما نسبت به همسایگانمان هم‌دلی بیشتری پیدا کرده‌ایم؟ درک درد دیگران، پختگی روانی می‌خواهد. معمولا آن‌ها که هم‌دردی بهتری دارند حال روانی بهتری دارند. به راستی حال و اوضاع ما بهتر و پخته‌تر شده که درد دیگران را بیشتر می‌فهمیم؟ یعنی حالمان خوب است؟! از سختی و مشقت خارج شده‌ایم و گرفتاری‌هایمان رفع شده که می‌توانیم فارغ از خود، درد دیگران را حس کنیم؛ و یا شاید در موقعیتی هستیم که به وضوح لحظه لحظه‌ی تخلیه‌ی شیره‌ی حیات در رگ‌های همسایه را از اعماق جان لمس می‌کنیم.
گوشه‌ای از وجودمان می‌داند که در این هفته شکست خوردیم و مثل زمان فروریختن خرمشهر حالمان بد است. بدجوری داغداریم. ما هم آواره شده‌ایم ولی انگار می‌خواهیم بگویبم با این همه مصیبتی که سرمان آمده دیگر شکستنِ استخوان‌ها در لای گیره‌های عذاب و اندوه یاس تاریخی را باور نمی‌کنیم.
گرچه همانند افغان‌ها از بازی بازیگران لبریز از خشم و استیصال هستیم اما من این هم‌دلی گسترده‌ی ایرانیان با افغانستان را نشانه‌ای از  امیدواری به فرداهای بهتر برای دوملت می‌دانم و برخلاف این قسمت از شعر زیبای کوهمال جهرمی تقلا می‌کنم که بگویم "ما مردمان مویه‌های مکرر در ملال‌های موازی" نیستیم.

#افغانستان

#تجربه‌های_روان‌پزشکانه
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📽معرفی فیلم: راهنمای ساخت یک خانواده کامل

داستان این فیلم در مورد آثار مخرب پرتوقعی زیاد از فرزندان است.

🍃_________
🆔 @psychotherapy1

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
2025/07/05 20:21:18
Back to Top
HTML Embed Code: