Telegram Web Link
🔺سری دوم عکس‌های لو رفته از مجموعه عکس‌های کاخ گلستان!

🔸‏این مجموعه شامل ۸۰ پوشه عکس‌های مختلف است، بسیاری از عمارت‌ها، کوشک‌ها و کاخ‌های سلطنتی و اعیانی را در برمی‌گیرد و این مجموعه را هم فردی ناشناس یکشنبه سوم فروردین ۱۴۰۴ منتشر کرده است.

‏از نشانی زیر می‌توان به همه پوشه‌ها دسترسی داشت:

https://drive.google.com/drive/folders/1WYg9RPVIRSvqOHyKdUqQt1mD7UuL9gN_

🔸سری پیش در خرداد سال ۱۴۰۳ فردی ناشناس فایل دیجیتال ۷۴ آلبوم سایه از مجموعه آلبوم‌خانه کاخ گلستان را در قالب ۳۲۰۰ قطعه عکس منتشر کرد.

🔸آلبوم‌های سایه در واقع آلبوم‌های اسکن‌شده از روی نسخه اصل هستند که به‌منظور خدمات‌دهی به پژوهشگران و دانشگاهیان تهیه شده است.

📍لینک عکس‌های سری نخست:

https://drive.google.com/drive/folders/1XVE6EGD8kYnR2G8rR_Dc0JKYi9ykA0vg?usp=drive_link

🔸این بار هم فردی ناشناس در ایام نوروز دست به انتشار فایل‌های جدید از آلبوم‌های کاخ گلستان زده است.

🔸این فرد ناشناس هدفش را دادن عیدی به محققان دوره قاجار عنوان کرده ، مدعی شده است: عکسها با کیفیتی بهتر و در اغلب موارد با رنگ اصلی عکسها برای نخستین بار منتشر می‌شود. برخی از شیشه‌های نگاتیو نیز که از عکسها پیدا شده در این مجموعه موجود است.

@SCMEDIA
👍2
📗 کتابهایی بخوانید که باورهای شما را به چالش بکشند.
یادتان باشد که خطرناکترین آدمها آنهایی هستند که تنها کتابهایی می خوانند که شبیه افکارشان است و یا یک کتاب می خوانند و یا همیشه یک رسانه یا شبکه خبری خاص را می بینند یا همیشه در یک گروه سیاسی، فکری یا مذهبیِ خاص حاضر می شوند...
این یعنی مسدود کردن ورودی‌های مغز به روی تنوعات فکریِ عالَم، یعنی به تدریج تبدیل شدن به یک رُباتِ برنامه‌ریزی شده توسط رهبران و لیدرهای آن فکر!
اینجا شبیه چکُشی می گردید که همه دنیا را میخ خواهد دید!
مطلب آخر اینکه، کار زیادی انجام ندهید اما هر کاری که انجام می دهید آنرا به بهترین نحو انجام دهید.

🖋لینک متن کامل:
https://www.tg-me.com/Ali_Moradi_maragheie/2293


@SCMEDIA
👍3
🔰حماقت جمعی
دیترش بونهوفر و شناخت زودهنگام یک فاجعه تاریخی

دو روز پس از به قدرت رسیدن هیتلر،
دیترش بونهوفر، کشیش آلمانی، در یک برنامه رادیویی درباره خطرات این دیکتاتور تازه‌نفس هشدار داد. اما سخنانش نیمه‌کاره ماند؛ برنامه قطع شد. او سال‌ها بعد، در زندان نازی‌ها، دریافت که مشکل اصلی آلمان، شرارت محض نبود، بلکه حماقت جمعی بود.

بونهوفر در یادداشت‌هایش نوشت:
«حماقت، دشمنی خطرناک‌تر از شرارت است. زیرا در برابر شرارت می‌توان ایستادگی کرد، اما حماقت مقاومتی در برابر حقیقت ندارد؛ بلکه در برابر آن واکنش نشان می‌دهد.»

اما این مفهوم چگونه در دنیای امروز بازتولید می‌شود؟ آیا شبکه‌های اجتماعی بستری برای تقویت آن نیستند؟

پنج
واقعیت مهم درباره گسترش حماقت جمعی

1️⃣
قدرت، مردم را به حماقت می‌کشاند
بونهوفر نوشت:
«هر ظهور قدرت سیاسی، جمعی از مردم را به حماقت دچار می‌کند.» وقتی ایدئولوژی‌ها یا رهبران محبوب شکل می‌گیرند، بسیاری تحلیل را کنار گذاشته و دنباله‌رو می‌شوند. در این فضا، شعارها جای تفکر را می‌گیرند.

2️⃣
در برابر حماقت، استدلال کارساز نیست
فرد گرفتار حماقت جمعی،
نمی‌اندیشد، بلکه واکنش احساسی نشان می‌دهد. وقتی با چنین افرادی صحبت می‌کنیم، انگار نه با یک انسان، بلکه با یک سری شعار و کلیشه‌های تلقین‌شده مواجهیم.

3️⃣
حماقت، نخبگان را هم دربرمی‌گیرد
تصور نکنید که این پدیده فقط دامن افراد کم‌سواد را می‌گیرد. بونهوفر هشدار داده بود:
«حماقت، نه یک ضعف ذهنی، بلکه یک آسیب انسانی است.» تاریخ نشان داده که حتی روشنفکران، دانشگاهیان و رسانه‌ها نیز گاهی در دام آن می‌افتند.

4️⃣
شبکه‌های اجتماعی، تسریع‌کننده حماقت جمعی
الگوریتم‌های فضای مجازی
محتواهای احساسی را برجسته می‌کنند. به همین دلیل، استدلال‌های منطقی در سایه قرار می‌گیرند و دروغ‌های جذاب بیشتر دیده می‌شوند. در نتیجه، موجی از هیجان‌های لحظه‌ای، جایگزین تحلیل عقلانی می‌شود.

5️⃣
اعتماد کور، بسترساز فریب است
مردم به چهره‌های محبوب، رسانه‌ها یا رهبران اعتماد می‌کنند. اما
وقتی این اعتماد بدون تفکر باشد، زمینه‌ساز گسترش حماقت می‌شود. بسیاری بدون بررسی، صرفاً به‌خاطر وابستگی فکری یا عاطفی، از یک ایده حمایت می‌کنند.

بونهوفر قربانی همان پدیده‌ای شد که آن را به‌خوبی شناخت؛ اما صدایش هنوز زنده است.


👈 عصر ایران

@SCMEDIA
👍2
Forwarded from محمدرضا نصیری (محمدرضا نصیری)
1. تعداد انسان‌های زنده و فوت‌شده:
حدود ۷٫۹۵ میلیارد نفر اکنون روی زمین زندگی می‌کنند.
تاکنون حدود ۱۰۹ میلیارد نفر در طول تاریخ زندگی کرده‌ و از دنیا رفته‌اند.

2. شگفتی‌های تاریخی:
تقریبا نیمی از کسانی که در طول تاریخ زندگی کرده‌اند، در دو هزار سال گذشته بوده‌اند.
مرگ‌ومیر کودکان در دوران پیشامدرن بسیار زیاد بوده، تا حدی که نیمی از بدن‌هایی که فوت‌شده‌اند مربوط به کودکان هستند.

3. نقاط برجسته زمانی:
سقراط که در سال ۳۹۹ پیش از میلاد از دنیا رفت، در نیمه‌ ساعت شنی قرار دارد.
دوران انقلاب کشاورزی نزدیک به پایین ساعت شنی قرار می‌گیرد، زیرا قبل از آن تنها حدود ۹ میلیارد نفر زندگی کرده بودند.


4. روندهای سالانه:
سالانه حدود ۱۴۰ میلیون نوزاد به دنیا می‌آیند و حدود ۶۰ میلیون نفر فوت می‌کنند، که به نشان‌دهنده رشد قابل‌توجه جمعیت در دوران معاصر است.


ما که در این جهان هستی، هیچ نیستیم.
ولی دیکتاتورها، با تمام قدرت‌طلبی‌شان، در تاریخ بشریت جز لکه‌ای گذرا نیستند؛ هیچ قدرتی جاودانه نیست.
👍2
Forwarded from محمدرضا نصیری (محمدرضا نصیری)
۱۰۹ میلیارد نفر فکر می‌کردن دورکاری یعنی ببری گوسفنداتو یه تپه اون‌ورتر بچرونی!

اگه می‌گفتی فلانی رو تگ کن، یه چوب برمی‌داشتن، رو تنه درخت اسم طرفو می‌کندن!

آپلود براشون این بود که یه سبد پر از سنگ رو بندازن بالای تپه.

۱۰۹ میلیارد نفر فکر می‌کردن چت‌روم و کلاب‌هاوس، یه غار بزرگه که دورش همه با هم غرغر می‌کنن!

اگه می‌گفتی فالو کن، یه نفر رو می‌ذاشتن دنبال گله گوسفندا راه بیفته

۱۰۹ میلیارد نفر فکر می‌کردن آنلاین یعنی رو خط طناب راه برن

اگه می‌گفتی استوری بذار، یه قصه دور آتیش تعریف می‌کردن…
👍3
شعر و تصویر از اینستاگرام حسین جنتی

@SCMEDIA
👌2
Forwarded from رخداد تازه (مصطفی مهرآیین) (Mostafa Mehraeen)
خطاب به آیت الله سید علی خامنه ای: آیا دعوت به اندیشیدن و عقلانیت و نقد رهبری دادگاه می خواهد؟


۱. جناب آقای خامنه ای ادواردو گالیانو، روزنامه نگار شاعر مسلک، در قطعه ای به نام "در ستایش صدای آدمی" می نویسد " صدای آدمی را نمی توان خاموش کرد.صدا حقیقتی است.صدا زاده نیاز آدمی به گفتن است. دهان را که ببندند، دست ها به سخن در می آیند یا چشم ها یا روزنه های پوست یا هر چه. زیرا تک تک ما حرفی برای گفتن داریم، حرفی که سزاست دیگران بستایند یا ببخشایند". به همین نحو، پابلو نرودا در وصف شاعری خویش می گوید " من کلماتم را بر در خانه بسیاری از مردمی نهادم که نمیشناختم شان". من در دو نامه قبلی به شما کلماتم را به در خانه شما آوردم، اما گویا شما کلمات را نه به سان کلمه که به سان " کاستن از ارزش ولایت مطلقه" خود دیده اید که نیروهای قضایی تحت امرتان بالفور ابلاغیه حضور در دادسرا و جلسه بازپرسی را برایم فرستاده اند.

۲. جناب آقای خامنه ای من معلمم و با کلمات زندگی میکنم تا آنجا که کلمات هورمون های وجود من را بالا و پایین می کنند و گاه با آنها گریه می کنم و گاه میرقصم و گاه با برخورد با واژه ای ساعت ها در خلوت خود به جایی خیره می شوم.این البته نه تنها حال من که حال کل اهل فرهنگ است. شما گویا با وجود تمامی تعاریفی که از شما در خصوص میزان مطالعه تان کرده اند، اصولا با جهان واژه ها و معلمی بیگانه اید.در ابلاغیه تان نوشته اید دفاع از اتهامات انتسابی. مگر اندیشیدن اتهامی است که من بخواهم در مقابل آن از خود دفاع کنم.اندیشیدن ماهیت انسانی ماست.مگر انسان از ماهیت خود هم دفاع می کند. عجیب تر آنکه فرموده اند برای خود وکیل و وثیقه بیاورید و در جلسه حاضر شوید و گرنه جلب می شوید.اندکی از وجود خود خجالت بکشید که از یک استاد دانشگاه پیمانی که فقط سه دانگ خانه در اردبیل به اسم دارد و یک ماشین تیبا درخواست وثیقه می کنید.شما با حکمرانی تان برای من و امثال من چه زندگی ساخته اید که اکنون مدعی دریافت وثیقه می شوید. گفته اید اگر حضور نیابم دستور به جلب می دهید. زندانی را از زندان رفتن میترسانید. مگر آنچه امروز ما در آن زندگی میکنیم چیزی جز یک زندان بزرگ به نام ایران است. من بارها گفته ام ما در این حکومت تبدیل به انسان های " نامرده" شده ایم یعنی نه آنقدر زنده ایم که زندگی کنیم و نه میمیریم که از درد بودن در ذیل حکومت شما خلاص شویم. من را از چه می ترسانید؟ از مرگ؟ انسان نامرده تنها منتظر دفن خود است. گفته اید دستگیر می شوید. شما با کدام وجدان اخلاقی و با کدام احساس قدرت دینی و پالایش درونی به خود حق می دهید به یک معلم بگویید من تو را به جرم نقد حکمرانی خودم دستگیر میکنم. من قطعا در دادگاه شما حضور پیدا نمیکنم تا بدانید هیچ ارزشی برای شیوه حکمرانی شما که به آن از سوی خودم و تمامی مردم ایران نمره مردودی دادم قائل نیستم. من خطر گفتگو با شما را به جان نخریدم که بعد از آن به قواعد غلط حکمرانی شما تن دهم.من تمام قواعد حکمرانی شما را منحل اعلام می کنم چرا که معتقدم قواعد حاکم بر شیوه حکمرانی شما چیزی جز " قواعد مرگ " نیست. حالا به هر طریق دوست دارید مرا دستگیر کنید تا نشان دهید در تمام این سالها حتی آداب و مناسک برخورد با اهل فرهنگ را نیاموخته اید.

۳.جناب آقای خامنه ای، به زبان نادژدا ماندلشتایم، همسر شاعر بزرگ روس اوسیپ ماندلشتایم، " فریاد آخرین نشانه شان انسانی ست.این شیوه آدمی ست برای آنکه ردی از خود باقی بگذارد، به آدم ها بگوید چگونه زیسته و جان داده است. انسان با فریادهایش مدعی حق زندگی اش می شود، به جهان بیرون پیام می فرستد، کمک می طلبد و از آن ها می خواهد مقاومت کنند. آن زمان که چیزی باقی نمانده باشد، باید که فریاد کشید.سکوت به واقع جرمی ست علیه انسانیت". من در مقابل شما و دستگاه ظلم و جورتان سکوت نمیکنم حتی اگر با مرگ خودم روبرو شوم. ترس متعلق به زمانی ست که شما هنوز امیدی دارید به آنکه چیزی یا دارایی یا آنچه به آن تعلق دارید را حفظ کنید. من در این جهان به سان یک درویش زندگی کرده ام و هیچ تعلقی به جهان بیرون ندارم و هیچ امیدی هم دیگر در این جهان ندارم. پس بگذارید خیالتان را راحت کنم " امید که از دست برود، هراس هم از بین می رود، دیگر چیزی نیست که بخواهی از آن بترسی". من خودم را نه در مقابل دستگاه قضا گوش به فرمان شما، بلکه در مقابل خود شما می بینم: ایده را باید با ایده پاسخ گفت، صدا را با صدا، سخن را با سخن. اگر ایده را با زور پاسخ می دهید یعنی چیزی برای دفاع ندارید. شما بی دفاع و بی ایده اید و این را به خوبی در رساله حکمرانی خود نشان داده اید.
Forwarded from رخداد تازه (مصطفی مهرآیین) (Mostafa Mehraeen)
نیروهای مدافع شما هم بی ایده اند تا آنجا که تلاش یک معلم برای ایجاد تغییر در سیاست های مخرب جامعه اش را با تمسخر به میل به لایک گرفتن و سلبریتی شدن تعبیر کرده اند، غافل از آنکه این میل به نمایش جزیی از ماهیت و درونمایه کلیدی ایدئولوژی بنیادگرا شماست که چیزی جز یک نمایش توخالی نیست و با اولین تشر یک رئیس جمهور قدرتمند در آمریکا بر باد می رود. قدرت واقعی این سرزمین از مردم و معلمان این سرزمین است و آن ها نیازی به نمایش های دروغین از جنس نیروهای دستگاه حاکم شما ندارند.

۴. جناب آقای خامنه ای، من به تجربه و دانش فهمیده ام آنچه باعث تداوم خشونت و وحشت می شود نه قدرت دستگاه سرکوب نظام حاکم، بلکه سکوت قربانیان ظلم و جور است. من آنچه بیش از همه به آن نیاز دارید را از شما خواهم گرفت: سکوت را. به زبان مارتین لوتر کینگ من از جنس افراد مدافع صلح ایجابی هستم تا طرفداران صلح سلبی که نصیحت می کنند تنش ها را آشکار نکنید تا زمان مناسب برسد. من با این نامه ها، تنش های پنهانی مخفی را به سطح می آورم، نمایانش می کنم و میکوشم مبارزه ای کنش گرا، رودرو و خشونت پرهیز را به پیش ببرم و قطعا در این مسیر افراطی ام همان گونه که محمد (ص) به شکلی افراطی وعده گذاشتن ماه و خورشید در دستانش را نپذیرفت و علی ( ع) به شکل افراطی حکومت را به آب دهان گوسفندان شبیه دانست، و مارتین لوتر گفت" اینجا می ایستم .کاری دیگری از من بر نمی آید، خدایا یاری ام کن" و عیسی مسیح با افراط در عشق گفت " دشمنانت را دوست بدار، آن کس که تو را نفرین می کند دعا کن، برای آن ها که به تو کینه می ورزند دعا کن". این معلم جامعه شناسی هم در بیان ایده هایش و نقد جمهوری اسلامی افراطی است و به زبان آبراهام لینکلن به شما اعلام می کند" این ملت دوام نخواهد آورد اگر نیمی شان برده و نیمی دیگر آزاده باشند". جناب آقای خامنه ای، من به عنوان یک اهل فرهنگ برده شما نیستم و شما ارباب ملت ایران نیستید. بنابراین، در نظام سیاسی که کل نهادهای آن به تعطیلی کشیده شده اند و نشانی از فعالیت آن ها وجود ندارد، دستگاه قضایی ظلم و زور خود را هم متوقف کنید و بیش از این با اعمال زور لخت و عریان بر اهل فرهنگ نپردازید.این را هر دانشجوی جامعه شناسی می داند که کد میدان فرهنگ، گفتگو است و نمی توان کد زور و قدرت که متعلق به حوزه سیاست است را بر میدان فرهنگ حاکم ساخت. من در دادگاه ظلم و جور شما حاضر نخواهم شد.اگر دوست دارید بیاید با هم گفتگو و مناظره کنیم تا بر این مردم آشکار شود که هر یک از ما چه در درون داریم، چه می گوییم و برای این سرزمین چه می خواهیم.

مصطفی مهرآیین
معلم جامعه شناسی

http://www.tg-me.com/mostafamehraeen
1
رخداد تازه (مصطفی مهرآیین)
خطاب به آیت الله سید علی خامنه ای: آیا دعوت به اندیشیدن و عقلانیت و نقد رهبری دادگاه می خواهد؟ ۱. جناب آقای خامنه ای ادواردو گالیانو، روزنامه نگار شاعر مسلک، در قطعه ای به نام "در ستایش صدای آدمی" می نویسد " صدای آدمی را نمی توان خاموش کرد.صدا حقیقتی است.صدا…
فارغ از انگیزه های پیدا و پنهان جناب دکتر مهرآیین، نقد آشکار و عریان ایشان بر شخص علی خامنه ای و شیوه حکمرانی ناصواب و امنیتی اش در تمام این چند دهه، ستودنی‌ست.

همگان می دانیم که مسوولیت تمام درد و رنج های مردم ایران و مضایقی که بر اهل فرهنگ و دانش این مملکت در تمام این سالها رفته و به کوچ و سایر ابتلائات معنوی و مادی شان انجامیده است، بر گُرده های شخص روح الله خمینی و علی خامنه ای است؛ فارغ از آنکه هر دولت یا شخص خارجی، از روسیه و پوتین گرفته تا دیگران، پشت پرده این تصمیمات بوده اند یا نبوده اند.

آفرین بر جناب دکتر مهرآیین و اندیشه و قلم توانمندشان. باشد که ایشان و تمام خیرخواهان شجاع ایران زمین، مانا و سلامت باشند.

@SCMEDIA
3👍1
توصیه های ایمنی برای گوشی های هوشمند

@SCMEDIA
Forwarded from کتابخانه
چهار نون راهگشا:

‏یکم: نبین

‏۱- عیب مردم را نبین
‏۲- مسائل جزئی در زندگی خانوادگی را نبین
‏۳- کارهای خوب خودت را که برای دیگران انجام می دهی نبین
‏۴- گاهی باید وانمود کنی که ندیدی (اصل تغافل)

دوم: نگو

‏ ۱- هرچه شنیدی نگو
‏ ۲- به کسی که حرفت در او تاثیرندارد نگو
‏۳- سخنی که دلی بیازارد نگو
‏۴- هرسخن راستی را هرجا نگو
‏۵- هرخیری که درحق دیگران کردی نگو
‏۶- راز را نگو حتی به نزدیکترین افراد

سوم: نشنو

‏۱- هر سخنی ارزش شنیدن ندارد
‏۲- وقتی دونفر آهسته سخن می گویند سعی کن نشنوی
۳- غیبت را نشنو
‏۴- گاهی وانمود کن که نشنیدی (اصل تغافل)

چهارم: نپرس

‏۱- آنچه را که به تو مربوط نیست نپرس
‏۲- آنچه که شخص از گفتنش شرم دارد نپرس
‏۳- آنچه باعث آزار شخص می شود نپرس
‏۴- آن پرسشی که در آن فایده ای نیست نپرس
‏۵- آنچه که موجب اختلاف و نزاع می شود نپرس

📚 @BookTop
Forwarded from محمدرضا نصیری (محمدرضا نصیری)
هشدار!
داریم پیر می‌شویم ولی قدرت را رها نمی‌کنیم.
👌2
محلی ها بهش می گویند: AKDENIZ، یعنی "دریای سفید"، چون در مواقع مختلفی، سفید دیده می شود ... مدیترانه ... جلوه ای دیگر از عظمت خداوند که "دریای سرخ" و "دریای سیاه" را هم آفریده است ...

خدا حال دل همه رو خوب کنه، انشالله 🙏❤️

#مدیترانه
#AKDENIZ
#Mediterranean_Sea

https://www.instagram.com/p/DIYRjmGNuH8/?igsh=Y2kyMnV1eW81NGp0


@SCMEDIA
2
Forwarded from خبر۲۴
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
سکانس متفاوت و پربازدید امشب سریال پایتخت!

این سکانس بازخوردهای زیادی را در شبکه اجتماعی به همراه داشت.

این ویدئو را حتما بیش از یک بار تماشا می‌کنید

🔹@khbare24
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
⭕️ بهترین زمان برای یادگیری اصول اساسی زندگی، دوران کودکی است . تنها در این زمان است که فرد شیوه مطلوب زیستن را می آموزد و در ضمیر ناخودآگاه خود نهادینه می کند. پس برای سقوط یک ملت نیاز نیست یک ارتش تا دندان مسلح بفرستید بلکه تنها با سخیف کردن محتواهای آموزشی مدارس به عنوان مهمترین سازو کار آموختن نسلی تربیت می کنبم که هیچ فلسفه ای از زندگی جز پول درآوردن از هر طریق ندارد . صداوسیما نیز کار ناتمام چنین آموزش و پرورشی را با تولید سریال های بی محتوا و بعضا سخیف تر کامل می کند. آن وقت نسلی داریم که نه احترام می‌شناسد، نه خوب صحبت کردن بلد است و نه خوب شنیدن و فقط فقط غرور و تکبر بی جا به او تلقین شده است و خود را برتر از همه تاریخ می داند تنها و تنها به صرف دریافت یک مدرک مقوایی از یک دانشگاه فاقد علم . اکنون دقیقا همانجا ایستاده ایم ادبیات فارسی که مادر همه درس ها بود و به ما درس انسان سازی می داد با جایگزین شدن محتواهای فاخری چون شاهنامه ، مثنوی معنوی ، بوستان و گلستان ، منطق الطیر و ...با مزخرفاتی بی سر و ته و مغالطه هایی چون داستان دو کاج و ... باعث نابودی نسل هایی شد که با هویت ایرانی اسلامی و با کنبجینه آثار حکمای پارسی و حکمت نظری و عملی که سر منشا انسان سازی است بیگانه شدند. کتاب ادبیات فارسی که درگاه آشنایی کودکان و نوجوانان با حکمای پارسی و آثار فاخر انسان ساز آنها بود به محتوایی بی ارزش جایگزین شد و سمبل هایی دروغین برای الگو پروری گردید که بعدها سلبریتی نام گرفت . بی سوادانی مشهور و فاقد هر گونه دانش و خرد که الگوهای پول پرستی ، تجملات و خیانت و فجورات شدند. نسلی که با مطالعه آثار حضرت سعدی و شیخ عطار اصول احترام ، ارتباط و کارآفرینی را می آموخت امروز فقط و فقط به دنبال شهرت و پول و قدرت بی سر و ته می گردد.
خدایا من همیشه از تو برای هم‌وطنان ام خیر و رحمت طلب نموده ام اما به حق همه اولیا و انبیا و مقربین و ابرو داران درگاه ات عاملین ابن خیانت را هم در ابن جهان و هم در آخرت کیفری سخت عطا فرما و به ما قدرت مطالع آثار ارزشمند و‌ گنجینه های گرانقدرمان را عطا بفرما. برای عبور از این فسق بزرگ توصیه می کنم عزیزان کتاب های قصه های خوب برای بچه های خوب را برای فرزندان سان هر شب بخوانند و از آنها بخواهند تا در مورد شخصیت های واقعی ابن حکایات و داستان ها صحبت کنند. ابن آنها راه رستگاری و نجات ایران عزیزمان است . خدا رحمت کند استاد مهدی آذریزدی را . روحشان شاد

هادی زمانی

#ایران #ایرانی #آموزش #آموزش‌و‌پرورش #اصالتِ

@SCMEDIA
2
⭕️از ماست که بر ماست⭕️

این دود سیه فام که از بام وطن خاست
از ماست که بر ماست
وین شعله سوزان که برآمد ز چپ و راست
از ماست که بر ماست
جان گر به لب ما رسد، از غیر ننالیم
با کَس نَسِگالیم
از خویش بنالیم که جانِ سخن اینجاست
از ماست که بر ماست
یک تن چو موافق شد، یک دشت سپاه است
با تاج و کلاهست
مُلکی چو نفاق آورد او یکه و تنهاست
از ماست که بر ماست
ما کهنه چناریم که از باد ننالیم
بر خاک ببالیم
لیکن چه کنیم‌، آتشِ ما در شکم ماست
از ماست که بر ماست
اسلام گر امروز، چنین زار و ضعیف است
زین قوم شریفست
نه جرم ز عیسی، نه تعدی ز کلیساست
از ماست که بر ماست
ده سال به یک مدرسه گفتیم و شنفتیم
تا روز نخفتیم
وامروز بدیدیم که آن جمله معماست
از ماست که بر ماست
گوییم که بیدار شدیم‌! این چه خیالست‌؟
بیداری ما چیست‌؟
بیداریِ طفلی است که محتاج به لالاست
از ماست که بر ماست
از شیمی و جغرافی و تاریخ‌، نفوریم
از فلسفه دوریم
وز قالَ واِن قُلت‌، به هر مدرسه غوغاست
از ماست که بر ماست
گویند بهار از دل و جان، عاشق غربیست
یا کافر حربی است
ما بحث نرانیم در آن نکته که پیداست
از ماست که بر ماست

ملک الشعرای بهار

@SCMEDIA
👌2
Forwarded from کانال خبر ویژه 💯 (News 3)
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔴تحریم‌های ایران به چه کسانی سود می‌رساند؟!
#خبر_ویژه

@khabare_vije | Khabarevije.ir
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
👌2
2025/07/13 20:28:24
Back to Top
HTML Embed Code: