Telegram Web Link
🔴 اعتصاب کارگران پیمانی شرکت آبفا وارد دوازهمین روز خود شد

از روز ۶ تیر، کارگران پیمانی شرکت آب‌و‌فاضلاب «آبفا»، واقع در رودبار، با مطالبه‌ی پرداخت کامل معوقات مزدی، عقد قرارداد مستمر و دائم، تامین امنیت شغلی کارگران، شکل‌گیری نهاد مستقل کارگری، برخورداری از حق اعتراض و ابراز مشکلات صنفی و مشخص شدن زمان پرداخت حقوق در هر ماه، وارد دوازدهمین روز اعتصاب شدند.
به گفته‌ی کارگران اعتصابی، بعد از دوازده روز مدیریت شرکت ۵ میلیون تومان از حقوق معوقه‌ی هشت ماه گذشته را به آنها پرداخت کرده؛ اقدامی که کارگران آن را «توهین‌آمیز»  دانسته و می‌گویند حدود ۶۰ کارگر پیمانی از آذر‌ماه سال گذشته بدون دریافت حقوق کار شبانه‌روزی کرده‌اند.

#آبفا
#رودبار
#مبارزات_صنفی
#اعتراض_کارگران
#اعتصاب_کارگری
#اتحاد_ستمدیدگان

@sarkhatism
🔴 دوشنبه‌های اعتراضی بازنشستگان مخابرات

بازنشستگان مخابرات در اعتراض به عدم اجرای آیین‌نامه‌ی مصوبه‌ی ۱۳۹۸، این دوشنبه هم در بسیاری از شهرها از جمله سنندج، خرم‌آباد، شهرکرد، بندر‌عباس، رشت، همدان، ارومیه، تهران، تبریز و اصفهان به خیابان آمده‌اند.

#مبارزات_صنفی
#دوشنبه‌های_اعتراضی
#تجمع_بازنشستگان
#اتحاد_ستمدیدگان

@sarkhatism
سرخط
Photo
🔴 تهدید و احضار پرستاران معترض به هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری

در شرایطی که مدت‌هاست هر چند روز یک بار خبر خودکشی یا مرگ بر اثر فشار کار پرستاران و اعضای کادر درمان رسانه‌ای می‌شود، پرستاران معترض در شهرهای مختلف از احضار  خود به هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و تهدید به عدم تمدید قرار داد خبر می‌دهند.
چند ماه پیش، پرستاران بیمارستانی در چالوس در اعتراض به وضعیت اسفبار و غیر‌انسانی کاری خود استعفای دسته‌جمعی داده بودند، پرستاران بیمارستان‌های استان فارس هر چند هفته یک بار در اعتراض به این شرایط به خیابان می‌آیند، در کرمان، تهران، اهواز، کرمانشاه و بسیاری از دیگر شهرها برای پیگیری مطالبات خود دست به کنش‌های اعتراضی زده‌اند. آن دسته از اعضای کادر درمان که امکان عملی مهاجرت دارند، پیش از آن که به لحظه‌ی فروپاشی روانی برسند، یکی پس از دیگری برای کار در کشورهای دیگر اقدام می‌کنند. همین چند وقت پیش، رییس‌کل سازمان نظام پرستاری با اشاره به تاکید «علی خامنه‌ای»، صاحب خود‌خوانده‌ی جان و مال ما، از اقدامات عملی برای جلوگیری از مهاجرت کادر‌درمان خبر داده بود.
حالا، در تازه‌ترین واکنش به اعتراضات به حق این کارگران، بسیاری از آنها را احضار و تهدید به اخراج کرده‌اند.

دبیر‌کل خانه‌ی پرستار، در تایید این خبر گفته: «پرستاران شرکتی حق اعتراض ندارند، چون بلافاصله فسخ قرارداد و اخراج می‌شوند و پرستاران رسمی نیز احضار و تنبیه می‌شوند».

پاسخ جمهوری اسلامی به اعتراض همان رویه‌ی همیشگی است: نه حق فریاد زدن داری، نه حق رفتن. بمان و بمیر.

#اعتراضات_صنفی
#کادر_درمان
#پرستاران
#استثمار
#جمهوری_سرکوب
#اتحاد_ستمدیدگان

@sarkhatsim
🔴 نامه‌ی سرگشاده‌ی وریشه مرادی به شریفه محمدی

«وریشه مرادی»، زندانی محبوس در اوین که خود با اتهام بغی روبروست، در نامه‌ای سرگشاده به «شریفه محمدی» می‌گوید:


«شریفه جان خبر حکم ناعادلانه‌ی اعدامت، آن هم یک روز پیش از انتخابات گواه روشنی است بر زن ستیزی حکومت جمهوری اسلامی و پیامی است به آحاد جامعه و به ویژه به ما زنان که در خیزش ژن ژیان “ئازادی” قدرت با هم بودنمان را شکوه دوباره بخشیدیم و پارادوکسی است در وعده‌های دولت جدید به مطالبات زنان.
رفیق جان، هر دو نیک می‌دانیم دار اعدام هیچگاه ضمانتی برای تداوم نظامهای استبدادی نبوده است. تو نه اولین و نه آخرین زنی هستی که با شکنجه فشار برای اعتراف اجباری پرونده‌سازی و ادعاهای بی‌پایه و اساس مواجه شده‌ای این را بدان که دیوارهای زندان نمیتواند مانعی باشد، برای همدلی ما، زیرا هم زخمان را جز پناه یکدگر بودن التیامی نیست.

از طرف وریشه مرادی از زندان اوین تهران به شریفه محمدی در زندان لاکان رشت
تیر ۱۴۰۳
🔴 بیانیه جمعی از فعالین اجتماعی #گیلان در محکومیت حکم #اعدام #شریفه_محمدی فعال کارگری
 
🔸 در حالی‌كه كانديداهای رياست جمهوری آسوده‌خاطر مشغول بذل و بخشش و وعده و وعيد بودند، قاضی شعبه‌ی يک‌ دادگاه انقلاب رشت، «شريفه محمدی» فعال مستقل كارگری را به اعدام محكوم كرده‌است.

🔸شريفه كه يكی از فعالين کارگری و مدنی خوشنام گيلان است، در حالی به اقدام مسلحانه عليه حكومت متهم و به اعدام محكوم شده كه بيش از ٧ ماه است در زندان به‌سر می‌برد. او بخش بزرگی از اين دوران را در انفرادی به‌سر برده و حداقل در دو مورد به شدت مورد ضرب‌و‌شتم قرار گرفته تا عليه خود اعتراف كند. 

🔸شریفه مدت زیادی از دوران انفرادی را ممنوع‌التماس بوده و بعد از گذشت سه ماه توانست برای اولین‌بار با فرزند خود ملاقات داشته باشد. پيش از شريفه نيز، فعالان حقوق زنان و دیگر فعالان اجتماعی گيلان به شكل وحشيانه‌ای بازداشت و بازجويی شده و به احکام حبس طويل‌المدت محكوم شدند، ده نفر از معلمان شریف گیلان مجموعا ده سال حکم حبس گرفتند، تعداد زیادی از شهروندان گیلانی بازداشت و طی احکامی ناعادلانه، روانه‌ی زندان لاکان شدند. ميزان خشونت اعمال شده در بازداشت این فعالين و يا احكام صادره برای آنان، نشان می‌دهد که حاكميت برای برخورد با فعالين مدنی گيلان كه به مدنی‌ترين شكل ممكن در پی بهبود شرايط اقشار مختلف جامعه‌اند، شمشير را از رو بسته است.

🔸استان گیلان، در کنار کوردستان یکی از درخشان ترین جنبش‌های اعتراضی را در قیام ژینا رقم زد و در انتخابات اخیر نیز در رده‌ی پنج استانِ با مشارکت بسیار پایین بود. احکام فوق و خصوصا صدور حکم اعدام برای شریفه محمدی، انتقام دستگاه قضایی جمهوری اسلامی از مردم گیلان است.

🔸ظلم‌هایی که دستگاه امنیتی و قضایی استان به شریفه محمدی روا داشته، اگرچه بی‌شمار است؛ اما صدور حکم اعدام برای وی، دهن‌کجی و نوعی هشدار به همه‌ی ما فعالین اجتماعی استان و حتی در سطح کشور به نظر می‌رسد.

🔸فعالیت‌های مدنی ما امروز، به وحشیانه‌ترین شکل، پاسخ داده شده و سرکوب فعالین استان  بیشتر و بیشتر شده است.

🔸ما فعالین اجتماعی گیلان، ضمن محکوم کردن صدور حکم اعدام برای هر شهروند و به هر بهانه‌ای، حکم ناعادلانه شریفه محمدی را قویاً محکوم کرده و اعلام می‌کنیم که با همه‌ی توان در کنار این فعال کارگری می‌ایستیم و با این استواری، از سال‌ها فعالیت خود در استان به دفاع برمی‌خیزیم. دستگاه قضایی  گیلان باید برای صدور  اعدام یک فعال کارگری به ما و مردم پاسخگو بوده و سریعاً آن را لغو کند.

اسامی و امضاها را در لینک زیر بخوانید:
https://bit.ly/4cucJ7d
🔹🔹🔹
شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران

🔹نشانی کانال تلگرامی شورا:
🆔
@kashowra


📍اخبار، نظرات و انتقادات خود در حوزه مسایل صنفی و آموزشی را از طریق آی‌دی زیر برای درج در کانال ارسال کنید 👇
🆔
@kashowranews
سرخط
Photo
🔴 بازداشت زهره و زهرا دادرس و احضار ۸ نفر دیگر برای اجرای حکم در رشت

ماشین سرکوب بار دیگر در رشت فعالیت خداپسندانه‌ی خودش را از سر گرفت. امروز، چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۹ صبح ماموران حکومتی وارد خانه‌ی زهره دادرس شده، او را بدون احضار و اطلاع قبلی بازداشت کرده، به اجرای احکام بردند و سپس به زندان لاکان رشت منتقل کرده‌اند. چند ساعت بعد، ساعت ۱۲ ظهر زهرا دادرس نیز بعد از مراجعه به شعبه‌ی اجرای احکام بازداشت و به زندان لاکان برده شد.
هم‌چنین به گزارش بیدارزنی هم‌زمان «طی تماسی تلفنی، [به] فروغ‌ سمیع‌نیا، جلوه جواهری، متین یزدانی، یاسمین حشدری، نگین رضایی، آزاده چاوشیان، سارا جهانی و هومن طاهری، [گفته شده] جهت اجرای حکم حبس می‌بایست تا شنبه خود را به زندان لاکان رشت معرفی کنند.»
اخیرا زهره دادرس و فروغ سمیع‌نیا از بازداشت‌شدگان در جریان این پرونده در مصاحبه با کانون زنان ایرانی از اعمال فشارها و خشونت‌های ماموران و بازجویان در جریان بازداشت و بازجویی بازداشت‌شدگان این پرونده برای اعتراف‌گیری اجباری و پرونده‌سازی دروغین گفته بودند.
مصاحبه‌ها را می‌توانید در لینک‌های زیر بخوانید:
https://ir-women.com/19658
https://ir-women.com/19642

#زهره_دادرس
#زهرا_دادرس
#سرکوب_فراگیر
#جمهوری_زندان
#زندانی_سیاسی
@sarkhatism
سرخط
Photo
🔴 اجساد له‌شده‌ی کارگران معدن و انتخابات «باشکوه»

روز گذشته، ۲۳ روز بعد از ریزش معدن شماره ۵ شازند در جاده اراک- توره در ۲۷ خرداد سرانجام پیکر له‌شده و بی‌جان سومین معدنچی معدن شازند پیدا شد. در حالی که طی هفته‌های گذشته عموم مسئولان دولتی و کشوری مشغول برگزاری «انتخابات باشکوه» بودند دو بازنشسته‌ی کشته شده در این جنایت به خاک سپرده شدند و پیکر دو معدنچی زیر خروارها سنگ ناپدید شده بود.
در همان روز اول و بعد از شش ساعت پیکر بی جان «محمد بوالحسنی» ساکن روستای حک بالا و «نصرت‌الله یارمحمدی» ساکن روستای اکبرآباد یافته شد. این دو کارگران بازنشسته‌ای بودند که برای گذران معیشت بدون بیمه و ایمنی مناسب به عنوان راننده‌ی بیل مکانیکی و کامیون در معدن شازند مشغول به کار بودند. از آن تاریخ پیکر آیت‌الله رضایی و مجتبی نجفی مفقود شده بود و هنوز معلوم نیست پیکر یافته شده مربوط به کدام‌یک از این کارگران است.
علت اصلی ریزش معدن عدم ایمن‌سازی مناسب بوده و سنگ‌هایی که در انفجارهای روز قبل از ریزش ترک برداشته بوده‌اند هنگام کار دچار ریزش شده‌اند. شب پیش از این حادثه نیز بارندگی شدیدی در منطقه وجود داشته و به همین دلیل کارگران پیش از وقوع حادثه به مسئولان معدن در مورد خطرات احتمالی هشدار داده بودند.
مالک معدن شازند هیچ‌یک از کارگران این معدن را بیمه‌ی حوادث نکرده بوده و این در حالی است که معدن یکی از سخت‌ترین و خطرناک‌ترین مشاغل جهان محسوب می‌شود.
رد خون کارگران له شده‌ی معدن شازند بر دست‌های تمامی مسئولان حکومتی و کاندیداهایی است که روی اجساد آنان مشغول رقابت بر سر کرسی ریاست جمهوری بودند.

#معدن_شازند
#ستم_طبقاتی
#کشتار_نظام_مند
#کشتار_کارگران
#جمهوری_سرمایه

@sarkhatism
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔴 ۱۵ سال بی‌آبی در سایه‌ی عدل حسن و ابراهیم

دولت‌های حسن روحانی و ابراهیم رئیسی پشت سر همدیگر آمده‌اند و رفته‌اند اما ۵۰۰ خانوار ساکن در روستای اسفیدان در خراسان شمالی آب آشامیدنی ندارند.
این در حالی است که استخرهای پرورش ماهی متعلق به بخش خصوصی از آب این روستا استفاده می‌کنند اما مراجعه‌های مکرر مردم روستا به ارگان‌های مختلف از جمله فرمانداری، بخشداری، دهیاری، شورای روستا، سپاه، قوه‌ی قضائیه و نهادهای دیگر هیچ حاصلی برای مردم روستا نداشته است.
زندگی زیر سایه‌ی عدل حسن و ابراهیم چنین وضعیتی است.

#اسفیدان
#بحران_آب
#جمهوری_ستم
@sarkhatism
🔴 اعتصاب و اعتراض در شوشتر، پاکدشت و شهرکرد

امروز، چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳،اعتصاب کارگران شرکت صنایع خمیر و کاغذ دیبای شوشتر وارد هفتمین روز خود شده است. کارگران این کارخانه نزدیک به شش ماه است که حقوق نگرفته‌اند.
هم‌زمان تعدادی از اعضای یک تعاونی مسکن کارگری در پاکدشت در اعتراض به بلاتکلیفی خودشان تجمع کردند.این تعاونی مسکن در شهرستان پاکدشت حدود ۴ هزار عضو دارد و نزدیک به ۱۹سال است که برای زمین‌های آنها مجوز صادر نمی‌شود.
در شهرکرد نیز متقاضیان مسکن ملی از روز گذشته در مقابل استانداری چهارمحال و بختیاری چادر زده‌اند. «مسکن ملی» بنا بود مسکن‌های ارزان‌قیمتی باشد که برای رفع مشکل مسکن فرودستان به کار آید اما علی‌رغم تبلیغات حکومتی بسیاری از متقاضیان «مسکن ملی» پول پرداخت کردند اما مسکنی دریافت نکردند.

#اعتراضات_فرودستان
#اتحاد_ستمدیدگان
@sarkhatism
2025/07/05 20:11:38
Back to Top
HTML Embed Code: