Telegram Web Link
نرگس محمدی، برنده جایزه صلح نوبل، در خصوص رفتار غیر انسانی حکومت، با مهاجران افغانستانی نوشت؛

رفتار اخیر حکومت ایران در قبال مهاجران افغانستانی، به‌ویژه اخراج‌های گسترده، بازگرداندن به کشور مبدا بدون لحاظ کردن جنبه‌های انسانی، عدم شفافیت در اعلام ساز و کار اخراج از کشور و فشارهای اداری و امنیتی، در تضاد آشکار با تعهدات بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران از جمله کنوانسیون ۱۹۵۱ مربوط به وضعیت پناهندگان، اصل عدم بازگرداندن (non-refoulement)، کنوانسیون حقوق کودک، و توافقات سه‌جانبه با دولت افغانستان و UNHCR است.

مردم ایران و افغانستان دهه‌ها در کنار یکدیگر با احترام، همزیستی و تعامل انسانی زندگی کرده‌اند. این پیوند دیرینه، وظیفه‌ای اخلاقی و تاریخی برای حفظ کرامت مهاجران و پناه‌جویان افغانستانی بر دوش نهادهای حاکمیتی ایران می‌گذارد.

اخراج اجباری، بازداشت‌های فله‌ای و محدود کردن دسترسی مهاجران به خدمات اولیه، نقض حقوق بنیادین انسان‌هاست، آنهم درحالی که به گواه گزارش‌های منتشر شده، درمیان بازداشت شدگان افراد دارای مدارک معتبر اقامت، تحصیل و اشتغال به وفور حضور دارند و این موضوع خلاف موازین انسانی و تعهدات جمهوری اسلامی ایران در سازمان‌های بین‌المللی است.

لازم است ضمن رعایت اصول و قواعد انسانی، راهکارهای لازم برای مدیریت حضور و یا بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستانی که خود قربانی نظام ایدئولوژیک حاکم بر آن کشور هستند، جایگزین رفتارهای غیرقانونی و غیرانسانی شود.

نرگس محمدی
۱۲ تیر ۱۴۰۴
تهران، ایران


#افغانستان #ایران #نرگس_محمدی #نه_به_نژادپرستی #نه_به_افغان_ستیزی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
۱۳ تیر ماه زادروز کارون حاجی‌زاده بود، کودک ۹ ساله‌ای که توسط عوامل وزارت اطلاعات کشته شد.

«دهانش پر از مو بود و خون. چشمانش باز بود. دستانش هم پر از مو بود، پر از خون بود…کارون از ترس، از پشت، بابایش را با دست و دندان گرفته بود.»
این کودک ۹ ساله بخاطر فعالیت‌های پدر نویسند و شاعرش، با ده‌ها ضربه چاقو کشته شد.
حمید حاجی‌زاده در ۴۸ سالگی در ۳۱ شهریور ۱۳۷۷ و همراه با کودک ۹ ساله‌اش کارون به قتل رسید. قتلی به شدت دلخراش. ۲۷ ضربه چاقو به پدر وارد شد و کارون پدر نیز که کودکانه برای دفاع از او وارد شده بود با ۱۶ ضربه چاقو جان باخت.

«اشتباه ساده»؛ نامی‌ست که وزارت اطلاعات روی جنایت قتل حمید حاجی‌زاده و پسر خردسالش کارون می گذارد؛ جنایتی که به تعبیر آگاهی کرمان، انگیزه‌ای به بزرگی چنار می‌خواست و چه انگیزه‌ای بالاتر از قتل نویسنده سرکش و شاعر ناراضی، با اسم رمز «تهاجم فرهنگی»؟
نام حمید حاجی‌زاده در لیست اسامی کسانی بود که وزارت اطلاعات آنان را برای قتل نشان کرده بود. باورش سخت است که یک شاعر را صرفا برای سرایش شعر به قتل برسانند؛ آن هم به فجیع‌ترین شکل ممکن. اما واقعیت این است.

- داستان قتل حمید حاجی‌زاده و کارون ۹ ساله، بسیار دردناک است، در سال‌های اخیر ارس و اروند که آن زمان نوجوان بودند، در مصاحبه‌هایی جزئیاتی از آن جنایت را بیان کردند و از همان زمان مورد تهدید و فشار توسط نهادهای اطلاعاتی قرار گرفتند.

ارس، برادر کارون به رسانه‌ها گفت که روی دیوارهای خانه جای دست‌های کارون را دیده که از قاتل فرار می‌کرده. چشم‌های کارون هنگام مرگ پدرش، حمید حاجی‌زاده را نگاه می‌کردند....

این گزارش توانا را بخوانید
https://tavaana.org/hamid_haji_zadeh_and_his_son/

#حمید_حاجی_زاده #کارون_حاجی_زاده #صدامونو_بشنوید #قتل_های_زنجیره_ای #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
زهره سرو، زندانی سیاسی محبوس در زندان اوین بود که با اعمال خشونت فراوان به زندان قرچک ورامین منتقل شد. او بیش از سه سال و نیم است که در زندان به سر می‌برد در این مدت مادر بیمارش را از دست داد و تنها توانست در مراسم خاک‌سپاری مادرش شرکت کند.

این زندانی سیاسی، در نامه‌ای که به مناسبت سالگرد درگذشت مادرش منتشر کرده، از قتل و سرکوب هم‌وطنان‌مان به دست جمهوری اسلامی هم نوشته است:

«زهره سرو، زندانی سیاسی:
برای ما بیگانه نیست؛ سرب‌های داغ و سرکوب‌های وحشیانه تندگرایان آتش به اختیار

روزها در حال سپری‌شدن است و ما در حال سپری عمر گران.
دیروز سالروز مادرم بود و من می‌بایست در غم فراغش میان زاغه پر از خاطره‌های دردناک می‌گریستم؛ اما اخباری که گاه‌گاه به گوش ما می‌رسد بیانگر داغ‌ها و از دست دادن‌هایی است که با این خاک بیگانه نیست.
یک روز در خاش زنی را بی‌گناه می‌کشند، یک روز هم‌وطنانی در همدان با بی‌رحمی به گلوله بسته می‌شوند. برای ما بیگانه نیست؛ سرب‌های داغ و سرکوب‌های وحشیانه تندگرایان آتش به اختیار.

گاهی فکر می‌کنم اگر یک طناب دار یا یک سرب داغ بر تنم می‌نشست، زجرش کمتر از این از دست دادن‌هایی بود که هر روز باید تحمل کنیم. امروز ما محکوم نه به حبس و شکنجه؛ بلکه محکوم به از دست دادن عزیزان‌مان در جای‌جای وطن‌مان هستیم و این خود رنج و شکنجه‌ای سخت و غیر قابل تحمل است.
من امروز این کشتار و سرکوب هم‌وطنانم را، که مظلومانه در جای‌جای ایران در حال زخم‌خوردن هستند، محکوم می‌کنم و امیدوارم راهی به سوی نور و فردایی بهتر برای کشور و ملت ایران باز شود.

زندانی سیاسی، زهره سرو، بی‌دادگاه قرچک تحمیلی»

#ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #زندانیان_سیاسی #بیانیه


@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
حقوق زندانی در استفاده از تلفن‌همراه و رایانه

در آئین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها چنین حقی برای محکومانِ به حبس، در نظر گرفته نشده است. اما از آن‌جا که متهمان، شرایط حساس‌تری نسبت به محکومانِ به حبس دارند. چون امکان اینکه احتمال برقراری ارتباط با دنیای خارج از بازداشتگاه و تلاش برای از‌بین‌بردن آثار جرم وجود داشته باشد، در مورد متهمان متصور است و به نظر می‌رسد که نسبت به امکانات ارتباطیِ متهمان، باید مراقبت و حساسیت بیشتری وجود داشته باشد.

اما در مورد زندانیانی که با محکومیت به حبس پرونده‌شان بسته شده و در راستای اجرای حکم در زندان به‌سر می‌برند، تصور چنین احتمالی اساساً بی‌جا است.

با توجه به اینکه استفاده از تلفن همراه و رایانه در مقررات آئین‌نامه اجرایی بازداشتگاه‌ها، به عنوان حقی برای متهمان شناخته شده است، می‌شود چنین استنباط کرد که به طریق اُولی، محکومانِ به حبس هم – که هیچ‌گونه احتمال تبانی برای از‌بین‌بردن آثار جرم در مورد آن‌ها متصور نیست – باید از این حق برخوردار باشند.


https://tavaana.org/prisonersrights14/

در کست‌باکس
https://soundcloud.com/tavaana/chgjupusw3qu
در ساندکلاد:
https://soundcloud.com/tavaana/chgjupusw3qu

منبع: کتاب حقوق زندانی به زبان ساده، منتشر شده توسط کانون مدافعان حقوق بشر

#پادکست #حقوق_زندانی_به_زبان_ساده #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
واژگون خواهد شد کاخ ستم از خشم ما!

دادخواه این ستم هستیم که بر ایران می‌رود. مرثیه‌ها و مداحی‌ها برای رنج ایرانیان باید سرود!
یادی کنیم از ایرانیان دادخواهی که لحظه‌ای در برابر ظلم جمهوری اسلامی سکوت نکردند مادرانی که بر مزار فرزندان‌شان فریاد می‌زنند
«پس من چی؟
من هم زینب زمانم
من هم زینب این دوره‌ام»

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی
#محرم #عاشوراء #عاشورا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
روز گذشته، مهران شاملوئی، نوکیش مسیحی توسط نیروهای امنیتی در فرودگاه مشهد بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی این شهر منتقل شد.

یک منبع مطلع نزدیک به خانواده این نوکیش مسیحی، ضمن تایید این خبر به هرانا گفت: “روز گذشته، آقای شاملوئی پس از ورود به ایران در فرودگاه مشهد بازداشت و به یکی از بازداشتگاه‌های امنیتی این شهر منتقل شده است.

این نوکیش مسیحی که با محکومیت حبس روبه‌روست، قرار است با دستور قاضی کشیک مشهد روز دوشنبه به تهران منتقل شود.”

مهران شاملوئی توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران مجموعاً به ۱۰ سال و ۸ ماه حبس، ۲۵۰ میلیون جزای نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی به مدت ۱۱ سال محکوم شده بود.

فعالیت تبلیغی مغایر با شرع اسلام و عضویت در جمعیت‌های معارض کشور، اتهامات مطروحه علیه وی بوده است. حکم صادره نهایتاً توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران در تاریخ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، عیناً تأیید شد.



#نوکیش_مسیحی #گفتگو_توانا



@Dialogue1402
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
امروز «چهارم جولای» روز استقلال آمریکا است. این روز برای آمریکائیان مناسبت مهمی محسوب می‌شود و تعطیل رسمی است.

«هموطنان، مرا ببخشید، اجازه دهید بپرسم که چرا از من خواسته شده امروز در اینجا صحبت کنم؟ من، یا کسانی که نماینده‌شان هستم، را چه کار به روز استقلال شما؟... چهارم جولای شما برای یک برده آمریکایی چه معنایی دارد؟»

خواندن سخنرانی فردریک داگلاس برای روز استقلال آمریکا در راچستر، مفید است زیرا نشان از تاریخ پر فراز و نشیب ایالات متحده برای رسیدن به آزادی و برابری است.

در این سخنرانی گیرا، فردریک داگلاس (١٨١٨ – ١٨٩۵) یکی از رهبران الغای بردگی و برده سابق، با مقایسه اصول آزادی که در روز استقلال جشن گرفته می‌شوند و ظلم و ستمی که بر برده‌ها روا می‌رفت دورویی آمریکاییان آن زمان را در کانون توجه قرار می‌دهد.

دطی قرن نوزدهم، در شهرهای آمریکا رسم بود که چهارم ژوئیه را با خواندن اعلامیه استقلال و سپس سخنانی در تحسین دست‌آوردهای پدران بنیانگذار کشور جشن بگیرند. در ١٨۵٢ در راچستر، نیویورک، داگلاس سخنرانی کاملا غیرمتعارفی را در روز استقلال ایراد کرد.
داگلاس پرسید: «چهارم ژوئیه برای برده آمریکایی چه معنایی دارد؟ من پاسخ می‌دهم، روزی که بیش از هر روز دیگری در سال بی‌عدالتی و ستمی را که او دائما قربانی آن می‌شود نمایان می‌سازد. برای او جشن شما ساختگی است؛ و مجوز آزادی‌ای که به آن می‌بالید نامقدس است...»
بسیاری این سخنرانی را مهم‌ترین سخنرانی ضد بردگی در تاریخ آمریکا قلمداد می‌کنند.
در سالیان بعد جنبش مدنی آمریکا دستاوردهای بسیاری داشت و امروز جامعه آمریکا پذیرای تکثر است و آزادی بیان برای همه از هر نژاد و دین و رنگ وجود دارد.

لینک دانلود متن سخنرانی:
https://tavaana.org/frederick-douglass-independence-day/

لینک کتاب صوتی:
https://www.youtube.com/watch?v=gL9at7YuQuc

#چهارم_جولای #استقلال_آمریکا #فردریک_داگلاس #کتاب_توانا #گفتگو_توانا
#یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
«اگر براتون امکان داره این پیام من رو بذارید
من از نوزادی تا ۴۰ سالگی توی هیئت و مذهب بودم
خیلی از سال‌ها طبل زدم و صدای بلندگوی بلند رو راهی برای بیداری و رهایی از ظلم و رسیدن به آزادگی می‌دونستم...
امروز اما می‌دونم اون تفکر افراطی اشتباه بوده
شاید اون جائی که من می‌کوبیدم روی طبل و فریاد می‌زدم:
هموطن سالخورده‌ای داشته استراحت می‌کرده و من آرامشش رو بهم زدم
شاید مادری نوزادش رو بعد از کلی بی‌تابی خوابونده و داره خودش استراحت می‌کنه من اذیتش کردم.
سال‌هاست از این روند افراطی دور شدم ولی هنوز فکر اون عذابم میده. کاش بتونم از تریبون شما عذرخواهی کنم برای اون اشتباهات امیدوارم بخشیده بشم.»

- این پیام را پیشتر یکی از مخاطبان توانا ارسال کرده بود.


اما روی سخن ما با سایر افراد باورمند به عزاداری است. آیا نمی‌شود معتقدان به عزاداری، بدون مزاحمت برای دیگران به مناسک خود مشغول باشند؟ آیا این مزاحمت با اهدافشان سازگاری دارد؟ چرا گروهی آزادند و حق خود می‌دانند که هرگونه رفتاری در سطح اجتماع و فضای عمومی به نام دین رسمی انجام دهند؟ اما اگر کمی صدای موسیقی و شادی یک میهمانی از فضای خصوصی داخل یک خانه به بیرون درز کند، با آن‌ها برخورد می‌شود؟

#عزاداری #مزاحمت_صوتی #محرم #آلودگی_صوتی #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
«گاهی لازم است
بعضی از تصاویر را مرور کرد
باید به یاد داشته باشیم
که جوانان قهرمان و پر اشتیاقمان را چگونه کشتند...
جوانانی که سرشار از شوق زندگی بودند....

قهرمان برادر..

امیدوارم زخم تیر جنگی بر گردن و صورت آغشته به خونت خوب شده باشد،
امیدوارم آسایش، رفاه، وآرامش را اونجا ببینی،
امیدوارم اونهمه انرژی و استعدادت ثمر داده باشه ...
اینجا که نذاشتن زندگی کنی، نذاشتن به هدف‌هایی که داشتی برسی ....
زندگی، جوانی، آرزوها، همه رو ازت گرفتن ..
به نامردی کشتنت
کشتن ......🖤🕊🕊🕊
عرفان برادر شجاعم قاتلانت در همین دنیا مجازات خواهند شد💔»

عکس و متن از استوری اینستاگرام هستی خزایی
hasti_khazaei78

#عرفان_خزایی
#تکرار_میکنند #دادخواهی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
مای ساتو، گزارشگر ویژه سازمان ملل در حقوق‌بشر ایران، با انتشار متنی در صفحه اکس، نسبت به بازداشت‌های گسترده و اعدام هم‌وطنان‌مان پس از جنگ جمهوری اسلامی و اسرائیل هشدار داد.

او نوشت:

«دولت‌ها نباید از شرایط پس از درگیری به عنوان فرصتی برای افزایش سرکوب اقلیت‌های اتنیکی و مذهبی و همینطور مخالفان استفاده کنند. حتی با در نظر گرفتن تاثیر حملات نظامی غیرقانونی اسرائیل و ایالات متحده‌ آمریکا، گزارش‌هایی که در مورد اعدام‌ها و بازداشت‌های گسترده، مخصوصا در میان اقلیت‌ها، دریافت کرده‌ام بسیار هشداردهنده‌اند.
طبق قوانین بین‌المللی دولت‌ها موظفند تا از حقوق بنیادین بشر حتی در شرایط درگیری نظامی و پس از آن نیز محافظت کنند.
«از سیزدهم ژوئن  ۲۰۲۵ یعنی زمان شروع درگیری‌ها، حداقل شش نفر به جرم «جاسوسی برای اسرائیل اعدام شده‌اند. از جمله سه مرد کرد. صدها نفر، شامل کاربران شبکه‌های اجتماعی، روزنامه‌نگاران، مدافعان حقوق‌بشر و شهروندان خارجی، از جمله افغانستانی، و افراد متعلق به اقلیت‌های اتنیکی و مذهبی، بهایی‌ها، کردها، بلوچ‌ها و عرب‌ها و…به بهانه‌ همکاری یا جاسوسی برای اسرائیل دستگیر شده‌اند.
افراد بازداشت‌شده شامل حسین رونقی، وبلاگ‌نویس و مدافع حقوق بشر، و برادر او نیز می‌شوند. در همین حال، پژوهشگر ایرانی-سوئدی، احمدرضا جلالی، در آستانه اعدام قرار دارد و گزارش شده که به مکانی نامشخص منتقل شده است.
بنا به گزارش‌های رسیده اخراج شهروندان افغانستانی‌ ساکن ایران نیز افزایش چشمگیری پیدا کرده است و ۲۵۶ هزار شهروند افغانستانی تنها در ماه گذشته (ژوئن) بازگرداننده شده‌اند، امری که نگرانی‌های جدی در مورد بازگرداندن اجباری پناهندگان، که نقض استانداردهای حقوق بشر است، را برانگیخته است
من از اظهارات رسمی مبنی بر برگزاری محاکمه‌های سریع در مورد اتهامات جاسوسی نگران هستم؛ چرا که می‌تواند خطر اعدام‌های شتاب‌زده یا مجازات بدون روند دادرسی ‌عادلانه را افزایش دهد.
در عین‌حال اقدام مجلس ایران برای پیشبرد تصویب قانونی که فعالیت‌های اطلاعاتی و جاسوسی را تحت عنوان افساد فی‌الارض طبقه‌بندی می‌کند، که می‌تواند حکم اعدام به دنبال داشته باشد را بسیار هشداردهنده ارزیابی‌ می‌کنم.
کماکان در حال دریافت گزارش‌هایی هستم مبنی بر وخامت اوضاع زندانیانی‌ که پس از حمله‌ اسرائیل زندان اوین، به ندامتگاه تهران بزرگ و زندان قرچک منتقل شده‌اند. محل نگهداری برخی از زندانیان اوین همچنان نامشخص است که باعث ایجاد نگرانی در مورد احتمال وقوع ناپدیدسازی‌‌های قهری می‌شود.
از جامعه‌ بین‌المللی می‌خواهم که حمایت پایدار از کنشگران جامعه‌ مدنی ایران را در اولویت قرار دهد: از جمله کمک‌های مالی و فنی به رسانه‌های مستقل و گروه‌های مدافع حقوق بشر. بقای مقاومت مدنی به توانایی آن‌ها در مستندسازی نقض حقوق بشر، حفظ حافظه‌ جمعی و هماهنگی اقدامات‌شان در این دوران بحرانی بستگی دارد.
در پی آتش‌بس، جهان با دقت رفتار مقامات ایرانی با مردم خود را زیر نظر دارد، این رفتار معیاری خواهد بود که میزان تعهد این کشور به حقوق بشر و حاکمیت قانون، که به معنی رعایت استاندارهای بین‌المللی حقوق بشر است، را نشان خواهد داد.
ایران نباید با بازگشت به الگوهای تاریک سرکوب گسترده، که در گذشته در دوران پس از درگیری باعث آسیب شدیدی به مردم این کشور شده است، اجازه دهد تاریخ دوباره خود را تکرار کند.»

#یاری_مدنی_توانا #نه_به_جمهوری_اسلامی #بیانیه
@Tavaana_TavaanaTech
⚠️ ایست بازرسی در ورودی برخی شهرهای بزرگ و بررسی تلفن شهروندان

در شرایط بحرانی یا در محیط‌های ناامن(مانند سفر به مناطق تحت نظارت شدید)، داشتن اطلاعات حساس روی گوشی همراه می‌تواند شما را در معرض خطر جدی قرار دهد. اگر حتی کوچک‌ترین احتمال می‌دهید که دستگاه‌تان ممکن است در معرض بازرسی، مصادره یا شنود قرار بگیرد، پاک‌سازی فوری آن ضروری است.

🟡 چه اطلاعاتی حساس محسوب می‌شود؟

1️⃣ تصاویر، ویدیوها یا فایل‌های مربوط به فعالیت‌های سیاسی، اجتماعی یا حقوق بشری و تصاویر یا ویدئوهایی مربوط به مراکز و ساختمان‌هایی که در حملات اخیر تخریب و آسیب دیده‌اند.

2️⃣ مکالمات رمزنگاری‌شده در پیام‌رسان‌هایی مثل سیگنال، تلگرام، واتس‌اپ

3️⃣ اطلاعات تماس دوستان یا اعضای گروه‌های مرتبط(مانند شماره تلفن یا ایمیل)

4️⃣ فایل‌های متنی، PDFها یا اسناد شخصی محرمانه

🟡 مراحل پاک‌سازی ایمن گوشی

1️⃣ خروج از حساب‌ها
از تمامی حساب‌های کاربری خارج شوید: گوگل، اپل، تلگرام، سیگنال، اینستاگرام و...
اگر در تلگرام فعالیت داشتید، در گام نخست از گروه‌ها و کانال‌هایی که در آن فعالیت داشتید، خارج شوید. اگر خودتان مدیر کانال یا گروهی هستید، توصیه می‌کنیم برای امنیت بیش‌تر آن را حذف کنید. در صورتی که تمایل به حذف آن ندارید، شخص دیگری را مدیر کانال یا گروه کنید و خودتان از آن خارج شوید. پس از آن، تاریخچه چت‌های حساس خود را پاک کنید. برای تلگرام با توجه به حساسیتی که حکومت دارد، توصیه می‌کنیم حتما حساب اصلی خود را به‌کل پاک کنید و با یک شماره موقت یک حساب تلگرام جدید باز کنید.

در اینستاگرام فعالیت داشتید، در گام نخست عکس‌ها و پست‌های حساس خود را پاک کنید. اگر افراد حساسیت‌برانگیزی جزو دنبال‌کننده‌های شما هستند یا خود شما آن‌ها را دنبال می‌کنید، آن‌ها را unfollow و ‌Remove کنید. در نهایت هم سعی کنید یک صفحه عادی با چند پست معمولی داشته باشید و چت‌های خصوصی اینستاگرام را پاک کنید. این توصیه‌ها برای زمانی است که نمی‌خواهید اکانت خود را به صورت دائم حذف کنید.

نکته مهم: در قسمت تنظیمات برنامه اینستاگرام و در قسمت آرشیو، تمامی استوری‌هایی که در گذشته منتشر کرده اید ذخیره شده‌اند، موارد حساسی که ممکن است برایتان مشکل ساز شود را حذف کنید سپس در قسمت Recently deleted نیز این موارد را حدف کنید.


2️⃣ حذف فایل‌ها
تصاویر، فیلم‌ها و فایل‌ها را به‌صورت دستی پاک کنید
پوشه‌های مخفی (مثل .thumbnails یا پوشه‌های اپلیکیشن‌ها) را نیز بررسی و حذف کنید.

نکته مهم:
از اپلیکیشن‌های حذف امن (Secure Erase) برای حذف و پاک کردن فایل‌ها استفاده کنید.
در بسیاری از موارد، امنیت شخصی شما مستقیما به محتوای داخل گوشی وابسته است. حتی یک عکس یا یک پیام می‌تواند برایتان دردسرساز شود. حفظ جان، آزادی و امنیت خود را در اولویت قرار دهید.

همچنین می‌توانید پسورد حساب‌های خود را هم به شخص مورد اعتمادی بسپارید تا در صورت دستگیری شما، اقدام فوری به حذف دائمی آن‌ها کند.

برای رمزنگاری فایل‌های می‌توانید ویدئوهای زیر را تماش کنید(در پست بعدی منتشر می‌شود)

رمزگذاری فایل و انواع آن 🌐

ابزار VeraCrypt؛ برای رمزگذاری فایل‌ها 🌐

💰 tavaanatech
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
تولدت مبارک سارینای نازنین...
نه شمعی روشن می‌شود و نه آوازی خوانده،
اما یاد تو، چون شعله‌ای خاموش‌نشدنی،
در دل یک ملت زنده است.
تو بزرگ شدی تا صدای بی‌صدایان باشی؛
و ما هر سال، با اشک و افتخار،
تولد روشنی چون تو را به یاد می‌آوریم.

ساخت تندیس شنی سارینا
کاری از فرهاد پوریاری

#سارینا_اسماعیل_زاده #دادخواهی #زن_زندگی_آزادی #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM

امام جمعه تهران:
حکم شرعی ترامپ و نتانیاهو اعدام است!

سیداحمد خاتمی عضو فقهای شورای نگهبان و عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه تهران ۱۳ تیرماه ۱۴۰۴ در نماز جمعه پایتخت حکم ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعه را تکرار که هفته گذشته بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را «محارب» اعلام کرد و از همه «مسلمانان» خواست که آنها را از حرف و خطای خود «پشیمان» کنند!
مجازات «محارب»، اعدام است!

بسیاری از تحلیلگران با اخطار در مورد نفرت‌پراکنی مراجع حکومتی با اشاره به کارکرد داخلی این احکام با یاداوری فتواهایی که منجر به خشونت و حتی قتل شده، هشدار می‌دهند این ادبیات و رویکرد در افق سیاست بین‌المللی نادیده گرفته نخواهد شد.

#فتوا #محاربه #مرجعیت_شیعه #شیعه_گری #گفتگو_توانا

@Dialogue1402
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
📝آنان در دل آتش، انسان باقی ماندند...

🖋️ جعفر پناهی

🔻در گزارشی که ابوالفضل قدیانی و مهدی محمودیان از بمباران زندان اوین ارائه کردند، صحنه‌ای روایت شده است که کمتر در حافظه‌ی تاریخ جهان به آن بر می‌خوریم، لحظه‌ای شگفت که مرز میان اسارت و آزادی، قدرت و شرافت، از نو معنا می‌شود.

🔻در روایت آنان آمده است:
«نزدیک ظهر روز دوشنبه، زندان اوین با صدای چند انفجار پیاپی لرزید. دو یا سه انفجار نزدیک بند ۴ رخ داد و هنگامی که زندانیان از درِ بند بیرون آمدند، مشاهده کردند که بهداری در چند متری‌شان در حال سوختن است و انبار کالاهای غذایی و بهداشتی زندان تخریب شده. عده‌ای از زندانیان برای کمک به مجروحان وارد بهداری شدند و شماری از کشته‌شدگان و زخمی‌ها را بیرون کشیدند.

🔻همزمان، بند امنیتی زندان ـ که ده‌ها زندانی را در سلول‌های انفرادی مخوف خود جای داده بود ـ آسیب دید. درها باز شدند و زندانیان و مأموران امنیتی با چهره‌هایی وحشت‌زده از بند خارج شدند. تا حدود ساعت ۲ بعدازظهر، در حالی‌که تعداد مأموران زندان و نیروهای امنیتی اندک بود، پیکر حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر از کارکنان بهداری، زندانیان، انباری‌ها، و مأموران بند ۲۰۹، توسط خود زندانیان از زیر آوار بیرون آورده شد.»

🔻در این لحظه‌ی پرهراس و خطرناک، آن‌چه برای زندانیان طبیعی به نظر می‌رسد، فرار از چنگال استبداد بود؛ اما آن‌چه رخ داده است، سراسر حکایت از فداکاری دارد. در چنین لحظه بی نظم طبیعی‌ است که باید به فکر گریز بود . اما زندانیان بی‌هیچ وسیله‌ی امداد ، خود را به دل آتش و ویرانی می‌زنند و زخمی‌ها و بدن‌های بی‌جان کادر زندان را بیرون می‌کشند، حتی زمانی که زندانیان و مأموران بند امنیتی ۲۰۹با چهره‌هایی هراسان بیرون آمدند، بدون کوچک‌ترین تبعیضی میان زندانی و بازجو، به یاری‌مصدومان شتافتند.

🔻در آن روز ، زندانیان بند ۴ با انتخابی روبه‌رو می‌شوند میان نجات خود از چنگال استبداد یا نجات انسان‌های دیگر با هر مرام و مسلک. آن‌ها آزادی فیزیکی خود را فدای جان انسان‌هایی کردند که پیش از این در مقابلشان ایستاده بودند. آن‌ها نه انتقام گرفتند، نه خشونت را با خشونت پاسخ دادند، بلکه به ساده‌ترین و شریف‌ترین شکل، «انسان» باقی ماندند و انسانیت را معنا بخشیدند و این همان لحظه‌ای است که انسان دوستی ، دیوارهای بلند زندان را درمی‌نوردد و در حافظه‌ی تاریخ ماندگار می‌شود.

🔻اما در همین سرزمینی که این زندانیان جان زندانبانان خود را نجات می‌دهند، در خیابان‌هایش در دوره‌های مختلف، در آبان ۹۸ و در روزهای خیزش «زن، زندگی، آزادی»، در ۱۴۰۱ صحنه‌ای معکوس رخ داد؛ مأموران حکومت، نه در دل جنگ، بلکه در آرامش خیابان، اسلحه‌ها را به‌سوی مردم نشانه رفتند. پیکرهای جوانان این سرزمین را در خون غلتاندند، به چشم‌هایشان گلوله فرو کردند و اعتراف کردند که نه تنها به سرها، بلکه به پاها نیز شلیک کرده‌اند. نه برای نجات جان کسی، بلکه برای حفظ سلطه‌ی قدرت . حتی در همان روز حمله به اوین، تنها ساعاتی پس از فروکش کردن شوک بمباران زندان، نیروهای سپاه و وزارت اطلاعات، تفنگ‌ها را به سوی زندانیانی نشانه رفتند که هنوز در حال امدادرسانی بودند. در شرایطی که احتمال حمله‌ی دوم هنوز وجود داشت، درهایی که باز شده بودند، دوباره قفل شدند. آب قطع شد، برق رفت و تاریکی بار دیگر بر همه جا چیره شد.

🔻اما حقیقت، پیش از آن‌که درها قفل شوند، شکل گرفته بود:
زندانیان سیاسی با بدن‌هایی زخمی، اما دل‌هایی آزاد، کاری کردند که تاریخ آن را فراموش نخواهد کرد. آنان نشان دادند که شرافت را نمی‌توان به زنجیر کشید و انسانیت را نمی‌توان سرکوب کرد.
حالا این پرسش برای همیشه باقی است:
چه کسی زندانی بود و چه کسی آزاد؟

برگرفته از اینستاگرام جعفر پناهی

#زندان_اوین #جعفر_پناهی #ج_ا_یعنی_جنگ #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
موج بازداشت فعالان مدنی و سیاسی و پرونده‌سازی برای آنان تحت اتهامات جاسوسی یا همکاری با اسرائیل به‌شدت ادامه دارد. به نظر می‌رسد که حکومت فرصت را مناسب دیده تا با مخالفان و منتقدان داخلی این‌گونه تسویه حساب کند، حال آن که بسیاری از کارشناسان با توجه به کیفیت، سطح و حجم اطلاعات لو رفته و ضربه امنیتی که حملات اسرائیل آن را آشکار کرد، معتقدند که جاسوسان واقعی باید در رده‌های بالاتر حکومتی حضور داشته باشند.

طرح از مانا نیستانی
@mananey
منتشر شده در دویچه‌وله فارسی
@dw_farsi

#کارتون #نه_به_جمهوری_اسلامی #سرکوب #یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
«جمعیت روستای گونیچ حدود ۳۰۰ نفر است. ۱۲ زخمی و قربانی یعنی به گلوله بستن ۴ درصد جمعیت روستا. خطاب به تمام کسانی که این روزها به درستی از وطن و ایران دفاع می‌کنند می‌گویم اگر نیروهای سرکوب چنین درصدی از جمعیت کل مردم ایران را به گلوله ببندد قریب به سه و نیم میلیون ایرانی قربانی خواهند شد. هیچ وجدان بیداری این جنایت را تاب نمی‌آورد. »

بخشی از بیانیه خانم شیرین عبادی

جمهوری اسلامی چند روز پیش، به روستایی در حوالی شهرستان خاش در استان سیستان و بلوچستان حمله مسلحانه کرد و مردم را به رگبار بست. مردمی که همگی زن و کودک بودند. نیروهای حکومتی در این روستا به دنبال جاسوس و عوامل خارجی بودند!!!

زنان روستا در برابر متجاوزان، ایستادگی کردند. تا کنون چند نفر کشته شدند.

صدای روی این ویدیو صدای یک زن عرب خوزستان است که چند سال پیش در اعتراض به بی‌آبی شرکت کرده بود، در آنجا هم به سوی مردم بی‌دفاع شلیک شده بود. جمهوری اسلامی با زور سرنیزه و گلوله روی ناکارآمدی خود می‌خواهد سرپوش بگذارد.

این روشی همیشگی است! در این میان مردم محروم بیشترین آسیب‌ها را می‌بینند.

ویدیو از پوریا افضلی
puoria.afzali

#بلوچستان #خاش #روستای_گونیچ #زنان #ج_ا_یعنی_جنگ #نه_به_جمهورى_اسلامى #یاری_مدنی_توانا


@Tavaana_TavaanaTech
Forwarded from گفت‌وشنود

چهارم جولای به نام «روز استقلال» در ایالات متحده‌ی امریکا جشن و تعطیل ملی است؛ یعنی، شامل حال همه‌ی شهروندان و ساکنان قانونی آن می‌شود؛ فارغ از جنسیت و تبار و نژاد و رنگ و زبان و دین.

اصولا ایالات متحد آمریکا یک کشور #سکولار است (نهاد دولت از نهاد دین، جداست و مدیریت مملکت، مستقل از اعتقادات مذهبی، انجام می‌شود).به علاوه، متمم اول قانون اساسی آن، هیچ دینی را «دین رسمی کشوری» نمی‌نامد؛ بلکه «آزادی ادیان» را «تضمین» کرده‌است.
در سراسر این سرزمین پهناور، که از ۵۰ ایالت متحد (دولت‌های سابقاً مستقل) با شرایط اقلیمی متنوع تشکیل شده، انواع گرایش‌های دینی، مذهبی، فکری، فرهنگی، جنسی، با زبان‌های مختلف، وجود دارد. به‌رسمیت‌شناختن تنوع ادیان و افکار و جنسیت‌ها (کثرت‌گرایی و مدارا) از ستون‌های دموکراسی شمرده می‌شود.

#مدارا #تسامح #تساهل #سکولاریسم #کثرت_گرایی
#secularism #pluralisme #tolerance #4thofjuly #independenceday #july4th
#گفتگو_توانا #بگو_بشنو

@Dialogue1402

«امشب شب تولد حسین عزیز است.
اما نه در روشنایی شمع‌ها و شادی دوستان و خانواده.
حسین عزیز در اسارت است، اسارت سیستمی که حتی تاب شنیدن حقیقت را ندارد، سیستمی که هر ندای آزادی‌خواه را با زندان و سرکوب پاسخ می‌دهد.
حسین جان کنار مردم ایستاد؛ صدای مادران دادخواه شد، فریاد بی‌صدای کیان پیر فلک، روایت دردهای سارینا و نیکا و سیاوش و هزاران نوجوان و جوانی که خون‌شان بر زمین این سرزمین جاری شد، به دست همان قدرتی که امروز حسین را در بند کرده است.

اما اگر حسین عزیز را خاموش کردند، صدا را نتوانستند به قتل برسانند. ما اینجاییم تا روایت کنیم، تا صدای حسین عزیز باشیم، تا در شب تولدش فریاد بزنیم: زندان نمی‌تواند حقیقت را زندانی کند.
تولدت مبارک حسین جان🌈💫💐😘 »
@hosseinronaghi

متن و ویدیو از صفحه اینستاگرام مریم ابراهیم‌وند، کارگردان و زندانی سیاسی سابق

ـ ساعت یازده روز گذشته، حسین رونقی در تماس تلفنی به مادرش اطلاع داد که همچنان در بازداشت وزارت اطلاعات است، ولی محل نگهداری او مشخص نیست. برادرش حسن، از زمان بازداشت هیچ تماسی با خانواده نداشته است.
۱۴ تیر ماه، زادروز حسین رونقی عزیز است، جوانی که همواره ایستادگی و شرافتش، جمهوری اسلامی و نیروهای سایبری او را آزار داده است.

#پاینده_ایران
#حسین_رونقی#یاری_مدنی_توانا

@Tavaana_TavaanaTech
2025/07/05 04:53:28
Back to Top
HTML Embed Code: