Telegram Web Link
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 درس مهم آقای وزیر: زاویه دیدت را تغییر بده

🇸🇬 وزیر آموزش سنگاپور می‌گوید:‌
«وقتی می‌خواهیم به دیگران کمک کنیم، باید همیشه واقعاً نیازهای آن‌ها را درک کنیم، نه بر اساس تصورات خودمان.»

📌 ترجمه و شرح در مطلب بعدی آمده است.

#بین_الملل #مدیریت_آموزشی #گفتگو #سنگاپور
#سیاستگذاری_آموزشی #فرهنگی #پرورشی #دیالوگ
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
معلم: یادگیرنده مادام العمر
🎥 درس مهم آقای وزیر: زاویه دیدت را تغییر بده 🇸🇬 وزیر آموزش سنگاپور می‌گوید:‌ «وقتی می‌خواهیم به دیگران کمک کنیم، باید همیشه واقعاً نیازهای آن‌ها را درک کنیم، نه بر اساس تصورات خودمان.» 📌 ترجمه و شرح در مطلب بعدی آمده است. #بین_الملل #مدیریت_آموزشی #گفتگو…
🎥 درس مهم آقای وزیر: زاویه دیدت را تغییر بده

🇸🇬 وزیر آموزش سنگاپور می‌گوید:‌
«وقتی می‌خواهیم به دیگران کمک کنیم، باید همیشه واقعاً نیازهای آن‌ها را درک کنیم، نه بر اساس تصورات خودمان. زمانی که عضو جدید پارلمان در حوزه انتخابیه‌ام بودم، یک سازمان خاص پیش من آمد و گفت: «آقای وزیر، من گروهی از افراد دارم که می‌خواهند شش آپارتمان را که بیشترین نیاز را به تعمیر دارند بازسازی کنند.» من گفتم: «خیلی ممنونم. آیا می‌توانم درخواستی داشته باشم؟ شما این کار را شش ماه بعد انجام دهید، نه الان.»

...و در طول این شش ماه قبل از شروع پروژه بازسازی، می‌توانید از این شش خانواده دیدن کنید، با آن‌ها صحبت کنید، به حرف‌هایشان گوش دهید و سپس به من اطلاع دهید که طراحی بازسازی که قصد انجام آن را دارید چگونه است.

شش ماه بعد، از بین شش آپارتمان، دو تا از آن‌ها گفتند که می‌خواهند دیوارها را کمی ترمیم کنم. چهار واحد دیگر گفتند که هیچ کاری نمی‌خواهند انجام شود.
گاهی در اشتیاق خود برای کمک، تصورات خودمان از آنچه می‌خواهیم را به دیگران تحمیل می‌کنیم بدون اینکه واقعاً نیازهای آن‌ها را درک کنیم.

🌱️️️️️️ یک آپارتمان نامرتب ممکن است برای برخی از ما شبیه به یک زباله‌دان به نظر برسد، اما برای کسی که در آن زندگی می‌کند، پر از خاطرات است. درسی که من در این فرآیند، همراه با داوطلبان یاد گرفتم، این است که اگر واقعاً می‌خواهیم به مردم کمک کنیم، این موضوع درباره‌ی چیزی نیست که ما می‌خواهیم برای آن‌ها انجام دهیم. بلکه درباره‌ی چیزی است که دیگران واقعاً به آن نیاز دارند و قدردان آن هستند.

#بین_الملل #مدیریت_آموزشی #گفتگو #سنگاپور
#سیاستگذاری_آموزشی #فرهنگی #پرورشی #دیالوگ
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥️️ از شما می‌خواهم دست به کار شوید

🇺🇸 پیام رئیس جمهور اسبق آمریکا را به دانش‌آموزان می‌بینید. نمی‌دانم برای چه تاریخ و چه مناسبتی است. به نظرم آمد هم محتوا و هم سبک تعامل با صاحبان آینده کشور می‌تواند تامل‌برانگیز باشد.

🌱 یکی از اعضای محترم کانال این مطلب را ارسال کردند که بسیار قدردان ایشان هستم.

#بین_الملل #آمریکا #فناوری #تکنولوژی
#مدیریت_آموزشی #سیاستگذاری_آموزشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
📖 پای درسِ شما - ۹۳

🌱 تجربه‌های زیسته‌تان را کم‌مایه نینگارید؛ که سرمایه اصلی همانا حاصلِ نفس‌هایِ شماست.

🔰 دانش‌آموزان شما درگیر روابط عاشقانه هستند؟ مواجهه شما چگونه است؟

👇🏼👇🏼در بخش نظرات از داشته‌ها و یافته‌هایتان در پاسخ به پرسش بالا بگویید.

🕊 اگر مانعی نیست، همکارانتان را نیز به این گفت‌و‌شنود فرابخوانید.
بیکران سپاس... .

#پای_درس_شما #دیالوگ #والدگری #گفتگو
#روش_تدریس #مدرسه #فرهنگی #پرورشی

🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🎥 ممنون که کنارمان بودی

🇵🇸 در آخرین روزهای جنگ، دانش‌آموزان غزه از معلم فیزیک‌شان قدردانی کردند؛ برای اینکه کنارشان بود و تنهایشان نگذاشت.

#فلسطین #غزه #اسراییل
#بین_الملل #زمزمه_محبتی
#هویت_معلمی #هویت_حرفه_ای
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🎯 چین: به سوی ۲۰۳۵ متفاوت و پیشرو در آموزش

🇨🇳 چین یک طرح جامع برای ایجاد یک سیستم آموزشی قوی تا سال ۲۰۳۵ منتشر کرده است. این طرح با هدف حمایت از مدرنیزه‌سازی و احیای ملی چین، توسط کمیته مرکزی حزب کمونیست چین و شورای دولتی منتشر شده است.
سیستم آموزشی قوی با ویژگی‌های سوسیالیستی چینی، شامل
✔️ رهبری ایدئولوژیک و سیاسی قدرتمند،
✔️ رقابت‌پذیری در جذب استعدادها،
✔️ پشتیبانی علمی و فناوری،
✔️ امنیت معیشتی،
✔️ همکاری اجتماعی و
✔️ تأثیر بین‌المللی
خواهد بود.

🎯 اهداف کلیدی:
- تا سال ۲۰۲۷: ایجاد یک سیستم آموزشی با کیفیت بالا و بهبود مستقل پرورش استعدادها.
- تا سال ۲۰۳۵: ایجاد کامل یک سیستم آموزشی با کیفیت بالا، دسترسی و کیفیت آموزش پایه در سطح جهانی، و تحقق کامل مدرنیزه‌سازی آموزشی.

محورهای اصلی:
یک. آموزش عالی:
- توسعه دانشگاه‌های تحقیقاتی پیشرفته.
- تشویق دانشگاه‌های خارجی به ارائه برنامه‌های علمی و مهندسی در چین.
- تقویت رشته‌های بنیادی، نوظهور و بین‌رشته‌ای.

دو. گشودن درها به دنیا:
- افزایش ظرفیت برای جذب و آموزش استعدادهای جهانی.
- گسترش تبادلات جوانان با کشورهای دیگر.
- مشارکت در برنامه‌های علمی بین‌المللی و حمایت از ایجاد مؤسسات بین‌المللی آموزش STEM.

سه. تغییرات جمعیتی:
- نظارت بر تغییرات جمعیتی در گروه‌های سنی مختلف.
- پیشبرد توسعه متوازن و با کیفیت آموزش اجباری و ادغام شهری-روستایی.

این طرح اولین برنامه ملی چین برای تبدیل شدن به یک کشور پیشرو در آموزش است و بر اهمیت آموزش در تحقق اهداف ملی تأکید می‌کند.

منبع:
https://www.globaltimes.cn/page/202501/1327207.shtml

#بین_الملل #چین #دانشگاه #آموزش_عالی
#مدیریت_آموزشی #سیاستگذاری_آموزشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
📖 پای درسِ شما - ۹۴

🌱 تجربه‌های زیسته‌تان را کم‌مایه نینگارید؛ که سرمایه اصلی همانا حاصلِ نفس‌هایِ شماست.

🔰 در مواردی که نظر شما با کتاب‌های درسی متفاوت است، چطور رفتار می‌کنید؟‌

👇🏼👇🏼در بخش نظرات از داشته‌ها و یافته‌هایتان در پاسخ به پرسش بالا بگویید.

🕊 اگر مانعی نیست، همکارانتان را نیز به این گفت‌و‌شنود فرابخوانید.
بیکران سپاس... .

#پای_درس_شما #دیالوگ #گفتگو
#روش_تدریس #کنب_درسی #فرهنگی #پرورشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
معلم: یادگیرنده مادام العمر
🌱 به یاد مرد ماندگار آموزش‌و‌پرورش 🕯 ششم بهمن ماه، سالگرد درگذشت زنده یاد #جعفر_علاقمندان است. مردی که به گفته دکتر مهدی نوید ادهم، در همه نوآوری‌های تعلیم‌وتربیت (در دوره معاصر) رد پای او دیده می‌شود. 🔸 مرحوم علاقمندان معاون وزير آموزش و پرورش و رييس…
🕊️️️️️️ علاقه‌مندانم آرزوست

🕯 به مناسبت بیستمین سالگرد در گذشت شادروان مهندس جعفر علاقه‌مندان
🌱 حیدر تورانی ششم بهمن ۱۴۰۳

📌️️️️️️ در این مجال به اجمال نیمی از نیم‌رخ جعفر علاقه‌مندان رهبر سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی را در قالب چند آویزه بر طناب آرزوها می‌آویزم، انشالله این آویزها آویزه گوش‌مان گردد:

🎋 آویزه ۱. غروب یک روز سرد زمستانی در اتاقم مشغول ممیزی محتوای مجلات رشد بودم. کاری بود به غایت سخت و ظریف. در اوح خستگی به خودم نهیب زدم که چه می‌کنی با خودت؟ که چی این همه زحمت؟ آن هم در هنگامه‌ای که همه کارکنان و از جمله مدیران و رییس سازمان در منزل به استراحت مشغولند و تو در اینجا مش‌غول! که یک لحظه در اتاقم گشوده شد و مرد گشاده‌رویی با صدایی با ته لهجه شیرین اصفهانی گفت: مخلص آقای مجدفر! صدایی که هنوز بعد بیست سال همه وجودم را به گرمی می‌نوازد. وارد اتاق شد و مرا در آغوش گرفت. بله او جعفر علاقه مندان بود. مهربانانه در کنارم نشست و ساعتی با هم در فضایی صمیمی گپ زدیم.
🎋 آویزه ۲: روی گشاده او در سازمان را به روی همه گشاده‌رویان عرصه تعلیم و تربیت گشوده بود. تحصیل‌کرده ها و متخصصان خوش ذوقی چون مهندس ذوقی‌پور، دکتر محمد‌رضا سرکار آرانی، دکترابراهیم طلایی، دکتر الهه حجازی، دکتر شهین نعمت‌زاده و... از جمله این گشاده رویان بودند. او به من که مشاور علمی و برنامه ریزی ایشان بودم سفارش می‌کرد نزد آنان رفته و از علم و آموخته‌های شان بهره بگیرم. خود نیز ساعت‌ها با آنان به گفت‌و‌گو می‌پرداخت.
🎋 آویزه ۳: ارتباط با دانشگاه‌ها و اساتید علوم تربیتی را بسیار قدر می‌دانست. روزی به اتفاق ایشان و دکتر سرکارآرانی در جمع اساتید دانشکده علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی در چهار راه لشکر تهران حضور یافتیم و به رغم کوچک انگاری برخی حاضرین به ما، با تواضع و سعه‌صدر جلسه را مدیریت کرد و توشه‌ها برداشتیم. جالبه که بعد از آن جلسه با چند نفر از آنان از جمله مرحوم دکتر علاقه‌بند استاد مدیریت آموزشی قرار خصوصی در دفترشان داشتند. خلاصه اینکه دیدار و آشنایی با بزرگان تعلیم و تربیت از راهبردهای اصلی ایشان بود.
🎋 آویزه ۴: برگزاری کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی با اساتید و موسسات خارجی و سفر کارشناسان به موسسات آموزشی دیگر کشورها و نیز اجرای تورهای علمی خارجی را بسیار پاس می‌داشت و در این راستا گام‌های بزرگی برداشت. از جمله مهمترین آن‌ها دوره دو ساله مدیریت تغییر است که با حضور جمعی از کارشناسان برجسته و موثر آموزش و پرورش با دانشگاه وسترن سیدنی استرالیا برگزار گردید و اینک همان‌ها از کارآمدان موثر نظام آموزشی کشور می‌باشند.
🎋 آویزه ۵: هنرمندان و قهرمانان ورزشی را بسیار گرامی می‌داشت و از نظرات آنان بهره می‌گرفت. روزی از روزها پهلوان سلیمانی کشتی‌گیر سنگین وزن که در جام جهانی بر دو حریف قدر آمریکایی و روسی غلبه یافت را به وقت ناهار به دفتر کارش دعوت کرد و نظرات او را در باره چگونگی تقویت ورزش در مدارس جویا شد. جالب است بدانید که وقت صرف ناهار که شد، مرحوم پهلوان سلیمانی با آن قد و قامت رشیدش تنها یک پرس غذا خورد که مهندس با تبسمی آمیخته با تعجب از او پرسید، آن هیکل و این غذا! که ایشان در پاسخ گفت: قبل از اینکه بیام سه پرس خوردم!
🎋 آویزه ۶: یکی از روزها مرا صدا زد و با لحنی مشوقانه گفت: تورانی! تو که هم در نظر و هم در عمل موفقی، بیا و نشریه رشد مدیریت مدرسه که جایش در میان مدیران مدارس خالی است را راه بینداز. با همین دستور ایشان رشد مدیریت مدرسه در سال ۱۳۸۲ با سردبیری من پایه‌گذاری شد و هنوز با موفقیت ادامه دارد. جالب است بدانید هنوز خودم سردبیرم و به خاطر اثربخشی آن در مدارس، حاضر نشدم رهایش کنم!
🎋 آویزه ۷: روزی به مهندس عرض کردم جوانی را می‌شناسم که اخیرا از دانشگاه سوربن فرانسه در رشته IT فارغ‌التحصل شده و بسیار داناست. بی‌درنگ گفت او را دعوت کن. این کار را کردم. دکتر رضا صادقی بر سر قرار با یکساعت تاخیر حاضر شد، من با شرمندگی و مهندس با سعه نظر و خوشرویی منتظرش ماندیم. بالاخره او آمد و گفت‌و‌گوی مفیدی درگرفت و آموزه های زیادی دریافت شد.
🎋 آویزه ۸: در سال ۱۳۸۳ درست ۶ ماه قبل از فوت مهندس، مادرم به رحمت خدا رفت. چند روز نگذشته بود که در فقدان مادر، بسیار رتجور و دل‌شکسته و تنها در اتاقم، سر به میز نشسته بودم، مهندس برای تسلی من وارد شد و دیدارمان با صحبت‌ها و شعرخوانی‌های بی‌نظیرش بیش از یک ساعت طول کشید، لحظه‌ای که مرا آرام یافت به آرامی اتاقم را ترک کرد.

من این ۸ آویزه را بر طناب آرزوهایم آویختم. الباقی را که کم نیست شما بیاویزید. روح این بزرگ‌مرد تاریخ آموزش و پرورش شاد و جایش همچنان در آموزش و پرورش کشور خالی است.

#یادبود #فرهنگی #جعفر_علاقمندان
#سازمان_پژوهش_و_برنامه_ریزی_آموزشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🇺🇳 روز جهانی آموزش و هوش مصنوعی

🤖 یونسکو روز جهانی آموزش ۲۰۲۵ را به هوش مصنوعی اختصاص داد
آدری آزولای، مدیرکل یونسکو، تصمیم گرفته است که روز جهانی آموزش ۲۰۲۵ (جمعه ۲۴ ژانویه) را به فرصت‌ها و چالش‌های هوش مصنوعی اختصاص دهد. او از کشورهای عضو یونسکو دعوت کرده است تا در آموزش معلمان و دانش‌آموزان برای استفاده مسئولانه از این فناوری در حوزه آموزش سرمایه‌گذاری کنند.

🔷 یونسکو نوشته است:‌هوش مصنوعی فرصت‌های بزرگی برای آموزش فراهم می‌کند، به شرطی که استقرار آن در مدارس توسط اصول اخلاقی و روشن راهبری شود. برای رسیدن به ظرفیت کامل خود، این فناوری باید ابعاد انسانی و اجتماعی یادگیری را تکمیل کند، نه اینکه جایگزین آن‌ها شود. این فناوری باید به ابزاری در خدمت معلمان و دانش‌آموزان تبدیل شود، با هدف اصلی استقلال و رفاه آن‌ها.

📌️️ از لحاظ سیاستگذاری دو دسته کشور داریم‌
هوش مصنوعی به طور فزاینده‌ای در آموزش حضور دارد. در کشورهای با درآمد بالا، بیش از دو سوم دانش‌آموزان دبیرستانی از ابزارهای تولیدی هوش مصنوعی برای تکالیف مدرسه استفاده می‌کنند. معلمان نیز بیشتر از هوش مصنوعی برای آماده‌سازی درس‌ها و ارزیابی کار دانش‌آموزان استفاده می‌کنند. راهنمایی و پذیرش مدرسه، که به طور سنتی توسط معلمان و متخصصان انجام می‌شد، نیز بیشتر توسط هوش مصنوعی تعیین می‌شود.

📊 با این حال، متخصصان آموزش هنوز فاقد دستورالعمل‌های روشن در مورد این شیوه‌ها هستند. بر اساس نظرسنجی یونسکو در مه ۲۰۲۳ از ۴۵۰ مؤسسه، تنها ۱۰٪ از مدارس و دانشگاه‌ها چارچوب رسمی برای استفاده از هوش مصنوعی دارند. تا سال ۲۰۲۲، تنها ۷ کشور چارچوب یا برنامه‌های هوش مصنوعی برای معلمان خود توسعه داده‌اند و تنها ۱۵ کشور اهداف آموزش هوش مصنوعی را در برنامه‌های درسی ملی خود گنجانده‌اند. در عین حال، کشورهای بیشتری استفاده از فناوری‌های جدید در کلاس‌های درس را محدود می‌کنند. بر اساس داده‌های جدید یونسکو، تقریباً ۴۰٪ از کشورها اکنون قانون یا سیاستی برای ممنوعیت استفاده از تلفن‌های همراه در مدارس دارند. این آمار در ژوئیه ۲۰۲۳، ۲۴٪ بود.

📌️️ ابزاری که باید در خدمت دانش‌آموزان و معلمان باقی بماند
با توجه به مأموریت میان‌بخشی یونسکو در حوزه‌های آموزش، علوم، فرهنگ و اطلاعات، این سازمان تقریباً ده سال است که به چالش‌های ناشی از هوش مصنوعی می‌پردازد. در نوامبر ۲۰۲۱، کشورهای عضو اولین چارچوب استاندارد جهانی در مورد اخلاق هوش مصنوعی را تصویب کردند.

در حوزه آموزش، یونسکو در سپتامبر ۲۰۲۳ اولین راهنمای استفاده از هوش مصنوعی تولیدی در آموزش و پژوهش و در سال ۲۰۲۴ دو چارچوب شایستگی هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان را منتشر کرد که به پتانسیل‌ها و خطرات هوش مصنوعی پرداخته و گامی به سوی استفاده ایمن، اخلاقی، فراگیر و مسئولانه از آن است. این انتشارات شامل پیشنهاد تعیین حداقل سن ۱۳ سال برای استفاده از هوش مصنوعی در کلاس‌های درس است.

یونسکو همچنین اشاره می‌کند که منابعی که دولت‌ها به هوش مصنوعی اختصاص می‌دهند باید علاوه بر منابع مالی موجود برای آموزش باشد و نه جایگزین آن‌ها، در حالی که هنوز یک چهارم مدارس ابتدایی به برق دسترسی ندارند و ۶۰٪ به اینترنت متصل نیستند. نیازهای اساسی باید در اولویت باقی بمانند: مدارس با مدیریت خوب و مجهز، با معلمان آموزش‌دیده و با حقوق مناسب که توسط مأموریت خود انگیزه می‌گیرند.

https://www.unesco.org/en/articles/unesco-dedicates-international-day-education-2025-artificial-intelligence?hub=66580
#بین_الملل #فناوری #تکنولوژی
#سیاستگذاری_آموزشی #مدیریت_آموزشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎥 بر دلم تصویر توست

🎓 با پایان یافتن ترم پاییز، دانشجویان سال اول دانشگاه چپمن، می‌خواستند راهی برای تشکر از استاد خود، دکتر جیم براون، پیدا کنند.
در جلسه آنلاین کلاس با نگه داشتن تابلوهای دست‌نوشته‌ای از قدردانی، دکتر براون را به گریه انداختند.
دکتر براون و همسرش بیش از ۲۵ سال است که در دانشگاه چپمن حضور دارند. دانشجویانش می‌گویند با وجود مشکلات زیاد در یادگیری آنلاین، می‌خواستند از او تشکر کنند که همچنان توانسته تأثیر بزرگی بر آن‌ها بگذارد.

#زمزمه_محبتی #دانشگاه
#آموزش_عالی #بین_الملل
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
📚 آن همیشه مهربان

🕊 «بادیه‌نشینی نزد ایشان آمد و پارچۀ زمختی روی دوشش بود. آن پارچۀ زمخت به گردن پیامبر گرفت و گردن پیامبر‌ زخمی شد. یک شتر هم همراهش بود. گفت: محمد از پول خدا باری بر شتر من بگذار که این نه پول توست و نه پول پدرت. با او چنین گستاخ و درشت سخن می‌گفتند. اما او فرستاده شده بود تا مردم را تربیت کند. اگر می‌خواست ناراحت شود و این‌ها را براند، کجا داشتند که بروند؟ این‌ها بندگان خدایند و خداوند آفریدگانش را، هر اندازه منحرف باشند، دوست دارد. باید صبر می‌کرد تا این‌ها آداب بیاموزند و پاک شوند. گفت: قبول! بار شترش را پر از آذوقه و گندم کرد چون آن مرد تنگدست بود. سپس گفت: فقط یک چیز می‌ماند. تو گردن مرا زخمی کردی و من حقی به گردن تو دارم؛ حق مقابله به مثل. چون «الجروح قصاص» گفت محمد تو این کار را نمی‌کنی. ایشان پرسید چطور؟ گفت چون تو بزرگواری. این شناخت همراه بود با آن درشتی.»

🌱 از #کتاب «آن همیشه مهربان...» حاوی ۱۴ متن در تماشای سیمای نرم و همیشه مهربان پیامبر از چشمان #امام_موسی_صدر

🔗 کتاب را از اینجا تهیه کنید.

#فرهنگی #پرورشی
#سید_موسی_صدر
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🪴 اگر بچه‌ها در مدرسه سبزی بکارند...

🇺🇳 فائو این فواید را برشمرده است:

✔️ ارزش مواد غذایی را، خصوصا میوه و سبزیجات، بیشتر می‌دانند.
✔️ مهارت‌های عملی‌شان ارتقا می‌یابد.
✔️ کار گروهی را یاد می‌گیرند.
✔️ به اهمیت حفظ منایع طبیعی واقف می‌شوند.
✔️ به ارزش زحمت کشاورزان پی می‌برند.

#مهارت #مدرسه #روش_تدریس
#بین_الملل #مدیریت_آموزشی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🌐 توانمندسازی برای مقاله‌نویسی بین‌المللی علوم انسانی

▪️مهلت ثبت‌نام زودهنگام: ۱۸ بهمن
▫️آخرین مهلت ثبت‌نام: ۳ اسفند

👤۴ استاد
| ۷ ارائه | فقط آنلاین
یکشنبه ۵ تا جمعه ۱۰ اسفند
📃با گواهی آکادمی طومار اندیشه

1️⃣ژورنال‌های بین‌المللی و ناشران بین‌المللی: رتبه‌بندی و ارزش‌گذاری
👤پیمان اسحاقی |دانشگاه آزاد برلین
یکشنبه ۵ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰

2️⃣اصول حرفه‌ای نگارش و چاپ مقالات بین‌المللی علوم انسانی
👤بهروز محمودی بختیاری | دانشگاه تهران
دوشنبه ۶ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰
چهارشنبه ۸ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰

3️⃣رایتینگ علمی برای مقالات بین‌المللی علوم انسانی
👤علیرضا دوستدار | دانشگاه شیکاگو
سه‌شنبه ۷ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰
پنجشنبه ۹ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰

4️⃣کاربست هوش مصنوعی در مقاله‌نویسی بین‌المللی علوم انسانی
👤محمدرضا معینی | دانشگاه تهران
جمعه ۱۰ اسفند | ساعت ۱۶ تا ۱۸
جمعه ۱۰ اسفند | ساعت ۱۸ تا ۲۰

ثبت‌نام از راه تلگرام و ایمیل:
@toumareandisheh
[email protected]

📝هزینه، طرح‌درس‌ و رزومه‌‌ را در سایت بخوانید.

#دانشگاه #آموزش_عالی
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🔆 درباره «خوف اجلال»

🌱 مدیر کانال روزنوشت نوشت:

📌 امروز داشتم به پادکستی گوش می دادم که گوینده در بخشی از صحبت به اصطلاح «خوف اجلال» اشاره کرد. توضیح داد که خوف اجلال ترسی است که فرد در ابتدای آشنایی با یک مفهوم و موضوع در دل احساس می کند و آن ترس از ندانستن ناشی می شود. همین که فرد شروع می کند با موضوع آشناتر می‌شود، آن ترس در دلش کاهش می‌یابد و با موضوع «انس» می‌گیرد.

داشتم فکر می‌کردم که چقدر این مفهوم شبیه تجربه‌ام از یادگیری موضوع جدید یا شروع پروژه‌ای جدید در حوزه ای است که تجربه قبلی نداشته‌ام. آن ترس اولیه را احساس کرده‌ام و آن انس بعدی و حس آشنایی بعد از آن هم بارها دیده‌ام.

فکر نمی کردم آن ترس اولیه عادی باشد و بقیه هم احساس کرده باشند ولی وقتی دیدم که حتی اصطلاح هم دارد، متوجه شدم این روند تغییر احساسات محدود به من نیست.

#تجربه_نگاری #فرهنگی
منبع:
@kennedy_notes
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
🏴‍☠️ دزدی هویت: ترفندی جدید برای کسب اعتبار علمی؛ اشکال کار کجاست؟

📌️️ امروز در صفحه مجله معتبر 4OR (فصلنامه تحقیق در عملیات) که توسط Springer منتشر می‌شود، متوجه این مطلب تأسف‌بار شدم. قصه از این قرار است.
مجله یک مقاله‌ای منتسب به اقتصاددانی مشهور از آلمان (فرض کنیم XXX) دریافت می‌کند که با ایمیل یاهو ارسال شده است. سردبیر مجله به دلیل نوع ایمیل و تفاوت جدی موضوع مقاله با زمینه کاری پروفسور XXX بلافاصله با ایمیل سازمانی وی مکاتبه می‌کنند و ایشان در جواب می‌گوید که این مقاله را به عمرش ندیده است و این سومین مورد است که چنین اتفاقی برای وی می‌افتد!
سردبیر مجله به‌اتفاق همکاران تصمیم می‌گیرند طوری وانمود کنند که گویی مقاله وارد چرخه داوری شده است و پس از مدتی فهرستی از ایرادات جزئی را به همان ایمیل یاهو ارسال می‌کنند. نویسندگان هم در مدتی کوتاه ایرادات را رفع می‌کنند و ارسال می‌کنند. سردبیر متوجه می‌شود که در نسخه جدید مقاله دیگر نامی از آن اقتصاددان معروف نیست و بجای آن این اسامی قرار گرفته است:
Alireza Noruzi, Hasan Jafari (both with affiliation Young Researchers and Elite Club, Ardabil Branch, Islamic Azad University, Ardabil, Iran)
Tohid Banki (Department of Engineering, Bilesuvar Moghan Branch, Islamic Azad University, Bilesuvar, Moghan, Iran)
Mohsen Mohammadi (Department of Electrical Engineering, Payame Noor University (PNU), Tehran, Iran)
سردبیر تصمیم می‌گیرد که این موش و گربه بازی را کنار بگذارد و مستقیماً مطلب را نویسنده مسئول «آقای علیرضا نوروزی» در میان بگذارد. سردبیر دلیل ناپدید شدن اسم آن اقتصاددان معروف را جویا می‌شود که نویسنده مسئول می‌گویند پس از ارسال مقاله پروفسور XXX از ادامه مقاله منصرف شدند و کار را به ما حواله کردند. باقی داستان هم که مشخص است....
این موضوع در جاهای مختلف منعکس شده است و شما هم می‌توانید جزئیات دقیق‌تر داستان را در آدرس زیر ملاحظه نمایید:
http://link.springer.com/article/10.1007/s10288-016-0329-8
به‌جز مورد فوق، در صفحه مربوط به تقلب‌های این مجله، نام هفت هشت متقلب دیگر هم فهرست شده که دو نفر از آن هم مربوط به ایران و از دانشگاه تهران هستند. لینک زیر این فهرست را نشان می‌دهد:
http://www.4or.be/Plagiarism.html

#دانشگاه #آموزش_عالی #ایران منبع:
@NaturalResources
🔻🔻🔻
یادگیرنده مادام‌العمر باشیم:
@TeacherasLLL
2025/07/05 06:56:40
Back to Top
HTML Embed Code: