Telegram Web Link
♦️اسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، در مصاحبه‌ای با کانال ۱۳ این کشور اعلام کرد که در جریان عملیات نظامی اخیر علیه جمهوری اسلامی، همه اورانیوم با غنای بالای موجود در ایران از بین نرفته است.
او در پاسخ به پرسشی درباره سرنوشت ۴۰۸ کیلوگرم اورانیوم غنی‌شده‌ای که جمهوری اسلامی پیش از آغاز جنگ در اختیار داشت، گفت: «از همان آغاز حمله روشن بود که ما همه این مواد را از بین نخواهیم برد. موضع مشترک ایالات متحده و اسرائیل این است که از جمهوری اسلامی خواسته شود تا این مواد را تحویل دهد.»
وزیر دفاع اسرائیل همچنین در پایان این گفتگو فاش کرد که در جریان این عملیات، اسرائیل تلاش کرده است علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، را ترور کند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
👍266🤡6👎1😈1
شبکه سی‌ان‌ان در گزارشی اختصاصی نوشت که واشینگتن در تلاش برای احیای مذاکرات با تهران، طرحی شامل کاهش تحریم‌ها، آزادسازی میلیاردها دلار و ساخت یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی ارائه کرده است.
به‌دنبال اعلام آتش‌بس میان حکومت ایران و اسرائیل، منابع مطلع از تلاش‌های دیپلماتیک فشرده دولت دونالد ترامپ برای بازگرداندن جمهوری اسلامی به میز مذاکرات هسته‌ای خبر داده‌اند؛ تلاش‌هایی که شامل پیشنهاد کمک به تهران برای دسترسی به ۳۰ میلیارد دلار سرمایه، آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده، و همچنین راه‌اندازی یک برنامه هسته‌ای غیرنظامی است.
بر اساس این گزارش به نقل از چهار منبع آگاه، مقامات کلیدی دولت آمریکا به رهبری استیو ویتکاف، فرستاده ویژه واشینگتن، در هفته‌های گذشته، حتی همزمان با حملات گسترده نظامی به تاسیسات هسته‌ای در ایران، مذاکراتی غیرعلنی با مقامات ایرانی از طریق میانجی‌گران منطقه‌ای داشته‌اند. این گفت‌وگوها پس از توافق آتش‌بس نیز ادامه یافته است.

🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤡12👎76👍1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی، در گفت‌و‌گوی تلویزیونی خود درباره وضعیت کنونی تاسیسات هسته‌ای بعد از جنگ ۱۲ روزه حکومت با اسرائیل گفت: «آسیب‌ها کم نبوده و آسیب‌های جدی به تاسیسات هسته‌ای وارد شده است.»
او در ادامه در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره بازرسی‌های هسته‌ای افزود: «همه تاسیسات مورد حمله واقع شده است. هدف آنها از اصرار برای بازرسی‌ها این است که ببینند چقدر از تاسیسات هسته‌ای تخریب شده است.»
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
🤣12🎉64👎3😁2🤡2👌1🖕1
♦️ خانواده ترامپ چندی پیش از گوشی همراهی با طراحی طلایی و نقش پرچم آمریکا رونمایی کردند و آن را با شعار پرهیجان «ساخت آمریکا» معرفی کردند. اما این عبارت به‌تازگی بی‌سروصدا از وب‌سایت رسمی فروش این محصول حذف شده و جای خود را به تعابیر کلی‌تری مانند «طراحی با افتخار آمریکایی» و «تولیدشده در خاک آمریکا» داده است.

این تغییر نخستین‌بار توسط یک رسانه آمریکایی گزارش شد و بسیاری آن را به قوانین سخت‌گیرانه کمیسیون تجارت فدرال نسبت می‌دهند که تنها در صورتی اجازه استفاده از عبارت «ساخت آمریکا» را می‌دهد که تقریبا تمامی مراحل تولید کالا داخل کشور انجام شده باشد.

به گفته یکی از کارشناسان صنعت تلفن همراه، تولید کامل چنین گوشی‌هایی در خاک آمریکا تقریبا غیرممکن است، چراکه زیرساخت لازم وجود ندارد و هزینه‌ها بسیار بالاست. او افزود: «اگر هدف فقط مونتاژ قطعات وارداتی در داخل کشور باشد، می‌توان آن را ساخت داخل نامید، اما این با تولید واقعی تفاوت دارد.»

با این‌ حال، سخنگوی شرکت تولیدکننده همچنان تاکید دارد که این گوشی‌ها «با افتخار در آمریکا ساخته می‌شوند» و هرگونه تردید در این‌باره را نادرست دانست.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
16🤣11
واشینگتن فری بیکن: گزارش پنهانی درباره حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران بی‌اعتبار است

چند مقام پیشین اطلاعاتی آمریکا گزارش سازمان اطلاعات دفاعی درباره آسیب «محدود» به تاسیسات هسته‌ای ایران را رد کرده و آن را متکی بر «داده‌های گمراه‌کننده» و «بی‌ارزش» خواندند.

در پی انتشار گزارش محرمانه‌ای از سوی سازمان اطلاعات دفاعی آمریکا که مدعی شده بود حملات اخیر ایالات متحده تنها آسیب «محدود» به تاسیسات هسته‌ای ایران وارد کرده‌اند، چند مقام پیشین اطلاعاتی ایالات متحده با رد اعتبار این ارزیابی، آن را متکی بر «داده‌های گمراه‌کننده از منابع ایرانی» و از نظر تحلیلی «بی‌ارزش» توصیف کردند.

یکی از افسران سابق اطلاعاتی ارتش در گفت‌وگو با واشینگتن فری بیکن این گزارش را به‌شدت زیر سوال برد و گفت: «این گزارش چنان بی‌پایه است که فقط به درد پاک‌کردن می‌خورد.»

ارزیابی جنجالی و نشت به رسانه‌ها
گزارش محرمانه دی‌آی‌ای که تنها چند روز پس از حملات دقیق هوایی ایالات متحده به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تهیه شده بود، ابتدا به رسانه‌هایی چون سی‌ان‌ان و نیویورک‌تایمز نشت کرد. این گزارش مدعی بود که آسیب‌ها تنها چند ماه برنامه هسته‌ای ایران را به تاخیر انداخته‌اند.

اما منابع اطلاعاتی کنونی و پیشین آمریکا می‌گویند این ارزیابی با درجه «اعتماد پایین» طبقه‌بندی شده بود و تنها بر اساس تصاویر ماهواره‌ای و ارتباطات شنود شده از مقام‌های ایرانی تنظیم شده بود، موضوعی که در گزارش رسانه‌ها عمدتا سانسور شد.

به گفته منابع آمریکایی، نهادهای اطلاعاتی اسرائیل هشدار داده‌اند که فرماندهان نظامی حکومت ایران در تماس‌های داخلی خود به‌طور عامدانه وضعیت را کوچک‌نمایی کرده و اطلاعات نادرست به رده‌های سیاسی داده‌اند؛ اطلاعاتی که به نظر می‌رسد در گزارش دی‌آی‌ای نیز وارد شده است.

افسران اطلاعاتی: تحلیلگران دی‌آی‌ای فریب خوردند
مایکل پریجنت، افسر سابق اطلاعاتی فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، که نزدیک به سه دهه در خاورمیانه فعالیت داشته، با انتقاد از این ارزیابی گفت: «این پیام‌سازی سپاه پاسداران و تهران است که دی‌آی‌ای آن را گرفته و به‌عنوان اطلاعات واقعی ارائه کرده است.»

او افزود: «من می‌دانم این پیام‌سازی است، ایرانی‌ها هم می‌دانند. ولی به‌دلایلی عجیب، آژانس امنیت ملی (ان‌اس‌ای) فکر می‌کند این اطلاعات واقعی است.»

یک مقام فعلی ایالات متحده نیز به فری بیکن گفت که ارزیابی‌های دی‌آی‌ای، به‌همراه گزارش سی‌ان‌ان، طی ۲۴ ساعت گذشته «کاملا بی‌اعتبار» شده‌اند. او افزود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز تایید کرده که سانتریفیوژها «کاملا نابود شده‌اند» و خسارت‌ها «عظیم» بوده‌اند.

جان رتکلیف، رئیس سازمان سیا، نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد که از طریق یک منبع «تاریخی و دقیق» دریافته‌اند چند سایت کلیدی ایران برای سال‌ها قابل بازسازی نخواهد بود.

«تحلیل نادرست» درباره فردو
یکی از مأموران سابق اطلاعاتی نیز گفت تحلیل‌گران دی‌آی‌ای به‌درستی نتوانسته‌اند عمق فنی عملیات را درک کنند، به‌ویژه در سایت فردو که در دل کوه و زیر لایه‌های ضخیم بتن قرار دارد.

او گفت: «شما انتظار ندارید یک حفره تا جهنم ببینید؛ این حملات برای نفوذ زیر لایه‌ها طراحی شده‌اند و تحلیل‌گرانی که این را نمی‌فهمند، اساسا نمی‌دانند به چه نگاه می‌کنند.»

این مقام اطلاعاتی اضافه کرد: «ایرانی‌ها مطمئنا می‌دانستند که شنود می‌شوند و مطابق آن عمل کردند. بنابراین استفاده از حرف‌های آن‌ها به‌عنوان منبع ارزیابی اطلاعاتی، فاجعه‌بار است.»

انتقاد از ساختار اطلاعاتی آمریکا
افسران سابق از نهاد دی‌آی‌ای به‌عنوان «سازمان اطلاعاتی درجه‌دو» نام برده‌اند. یکی از تحلیل‌گران سابق در حوزه ایران گفته است که بخش زیادی از اطلاعات موجود در گزارش اولیه، بازتاب «پروپاگاندای داخلی ایرانی‌ها» بوده که در طول جنگ نیز تکرار شده است.

تام کاتن، سناتور جمهوری‌خواه، نیز این گزارش را «مقدماتی» توصیف کرد که «با شکاف‌های اطلاعاتی جدی» همراه است.
[...]

ادامه مطلب در منبع:
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
11👍2🎉2👌1🤷1
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
♦️سومین پیام ویدیویی ضبط شده رهبر جمهوری اسلامی در ۱۵ روز اخیر در مکانی نامعلوم که عصر روز پنجشنبه منتشر شد، نه تنها به دلیل ادعای پیروزی علی خامنه‌ای و سکوت او درباره آتش‌بس، بلکه به دلیل تغییرات ظاهری نیز مورد توجه قرار گرفت. در ویدیوی جدید علاوه بر کیفیت پایین تصویر و صدا و نورپردازی که می‌تواند تحت تاثیر کمبود امکانات یا نگرانی‌های امنیتی باشد، توجه به جزئیات مو و عمامه و آرایش ریش‌ها در مقایسه با ویدیوهای قبلی کمتر است. در بخشی از ویدیو دست بدون انگشتر او دیده می‌شود که بر خلاف عمده حضور‌های تصویری خامنه‌ای است که همواره انگشتری به دست داشت و حامیانش از رنگ و طرح و نوع سنگ انگشتر، داستان‌سرایی‌هایی را مطرح می‌کردند. در ویدیوی روز پنجشنبه صدای قمری نیز شنیده می‌شود که برخی آن را به اینکه موقعیت او احتمالا در مقایسه با ویدیوی دوم به سطح زمین نزدیک‌تر یا روی زمین است، ربط می‌دهند. برخی پس از انتشار نخستین‌ویدیوی خامنه‌ای در مکانی نامعلوم گمانه‌زنی کردند که او داخل پناهگاه زیرزمینی است.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤣407🖕7🤮2
تعدادی از ایرانیان پناهجو در لس‌آنجلس پس از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای بازداشت شدند

در پی حملات هوایی اخیر ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای در ایران، بازداشت چند پناهجوی ایرانی در لس‌آنجلس، نگرانی جامعه مهاجران را افزایش داده است.

وزارت امنیت داخلی آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که دو شهروند ایرانی را به‌دلیل مسائل مرتبط با امنیت ملی در لس‌آنجلس بازداشت کرده و آن‌ها را به بازداشتگاه مهاجرتی منتقل کرده است.

این در حالی است که کشیش آرا توروسیان، رهبر یک کلیسای فارسی‌زبان در لس‌آنجلس، در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز از بازداشت دست‌کم دو خانواده پناهجوی ایرانی در دو روز متوالی خبر داده و تاکید کرده که اعضای کلیسای او اکنون در ترس و وحشت به‌سر می‌برند.

به گفته توروسیان، روز دوشنبه یک زوج ایرانی به‌همراه فرزند خردسالشان در یک قرار مهاجرتی روتین بازداشت شدند. یک روز بعد نیز ماموران فدرال به خانه یک زوج دیگر مراجعه کردند. توروسیان که در محل حاضر شده بود، از «حضور پرتعداد ماموران مسلح» در صحنه خبر داد و گفت یکی از زنان بازداشتی دچار حمله عصبی شد و به زمین افتاد.

او در ویدیویی که از صحنه ضبط کرده، شنیده می‌شود که فریاد می‌زند: «او حالش خوب نیست، زنگ بزنید ۹۱۱!»

به گفته توروسیان، این زوج‌ها به‌تازگی از طریق مرز مکزیک و سامانه تعیین وقت سی‌بی‌پی-وان وارد آمریکا شده بودند؛ سامانه‌ای که در دوره بایدن برای عبور منظم از مرز ایجاد و با آغاز ریاست‌جمهوری ترامپ متوقف شد.

وزارت امنیت داخلی اعلام کرده که زن بازداشتی به بیمارستان منتقل و پس از مدتی ترخیص شده است. هر دو نفر اکنون در بازداشتگاه مهاجرتی حضور دارند. روز سه‌شنبه این وزارتخانه همچنین خبر داد که در آخر هفته گذشته، ۱۱ تبعه ایرانی غیرمجاز دیگر نیز در ایالات متحده بازداشت شده‌اند.

دیوان عالی آمریکا روز دوشنبه با صدور حکمی راه را برای اخراج مهاجران به کشورهایی غیر از کشور زادگاهشان هموار کرد؛ حکمی که به دولت ترامپ اجازه می‌دهد حتی در صورت تهدید پناهجو، او را بدون فرصت دفاع به کشور ثالث بازگرداند.

توروسیان که خود شهروند آمریکا است، گفت: «من هرگز تصور نمی‌کردم روزی به اعضای کلیسام بگویم به کلیسا نیایید. اما حالا، آن‌ها از آمدن به کلیسا می‌ترسند. بعضی‌ها خودشان را در خانه حبس کرده‌اند.»

او بازداشت اخیر را «تجربه‌ای تلخ و تکان‌دهنده» توصیف کرد و گفت: «وقتی دیدم سربازان نقاب‌دار یک زن را روی زمین خواباندند، این سوال در ذهنم شکل گرفت: من در خیابان لس‌آنجلس هستم یا خیابان تهران؟»

توروسیان افزود: «همین حس بود که باعث شد گریه کنم؛ زیاد گریه کردم.»
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
20🤣4👍3😭2💔1💋1
نیویورک تایمز به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد پس از چند روز بحث درباره میزان خسارتی که حمله‌های آمریکا به سه تاسیسات هسته‌ای ایران وارد کرده‌اند، سرنوشت ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران همچنان مبهم باقی مانده و اطلاعاتی که تاکنون درباره ذخایر اورانیوم ایران جمع‌آوری شده، متناقض است.
این گزارش به نقل ازمقام‌های اروپایی نوشت ارزیابی‌های اولیه نشان می‌دهد که ایران ذخایر اورانیوم غنی شده با غلظت بالا را جابه‌جا کرده، اما این نتیجه‌گیری‌ها اولیه هستند و محل دقیق اورانیوم نامشخص است.
نیویورک تایمز همچنین به نقل از مقام‌های فعلی و پیشین غربی نوشت ممکن است سال‌ها طول بکشد تا تاسیسات هسته‌ای ایران دوباره به‌طور کامل قابل استفاده شوند.
این مقام‌ها گفتند سانتریفیوژهای سایت فردو به احتمال زیاد دیگر قابل بهره‌برداری نخواهند بود، که این مساله، غنی‌سازی بیشتر ذخایر اورانیوم ایران را دشوارتر می‌کند.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
7🖕3👍2🥱2
هاآرتص: اوکراین در سکوت، راه حمله اسرائیل به ایران را هموار کرد

رژیم اسد بدون حمایت روسیه فروپاشید، نیروی هوایی کرملین عقب‌نشینی کرد و مسیر تل‌آویو به تهران باز شد.

در حالی‌که مقامات اسرائیلی از آمریکا و ترامپ برای حمله به تاسیسات هسته‌ای در ایران قدردانی می‌کنند، تحلیل هاآرتص نشان می‌دهد که پیروزی هوایی اسرائیل بدون جنگ فرسایشی اوکراین علیه روسیه ممکن نبود؛ جنگی که موجب عقب‌نشینی مسکو از سوریه و فروپاشی رژیم اسد شد.

اسرائیل مدیون مقاومت اوکراین است
اسرائیل به‌درستی از نقش آمریکا در بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران، به‌ویژه حمله به سایت زیرزمینی فردو با بمب‌های سنگرشکن، تمجید کرد؛ اما تحلیل هاآرتص می‌گوید تل‌آویو از نقش کلیدی اوکراین غافل شده است. مقاومت اوکراین در برابر تجاوز روسیه، نه‌تنها باعث تضعیف نفوذ کرملین در سوریه شد، بلکه عملا زمینه‌ساز ایجاد یک دالان هوایی امن برای جنگنده‌های اسرائیلی شد تا در کمتر از دو هفته، صدها حمله به اهداف داخل ایران انجام دهند.

شکست روسیه در حفظ رژیم اسد
تحلیلگران اسرائیلی بر این باورند که فروپاشی رژیم بشار اسد در اواخر ۲۰۲۴، نقشی اساسی در اجرای موفق عملیات‌های هوایی اسرائیل داشت. اسد که تا پیش از آن بارها با مداخله نظامی روسیه از سقوط نجات یافته بود، این‌بار و پس از حمله غافلگیرانه مخالفان در دسامبر سال گذشته، بدون کمک باقی ماند؛ چرا که جنگ اوکراین توان نظامی روسیه را تحلیل برده بود.

در غیاب نیروی هوایی روسیه، برای نخستین بار در بیش از یک دهه، اسرائیل بدون مانع بر فراز سوریه و عراق پرواز کرد و مسیر بی‌سابقه‌ای به آسمان ایران گشود.

اتحاد یک‌طرفه تهران و مسکو
این در حالی‌ است که ایران با ارسال هزاران پهپاد انتحاری به روسیه، نقش حیاتی در حملات علیه اوکراین ایفا کرد؛ اما در لحظه نیاز، هیچ پشتیبانی از مسکو دریافت نکرد. تحلیل‌گران اسرائیلی تاکید دارند که همکاری حکومت ایران و روسیه در بزنگاه‌ها کاملا یک‌طرفه بوده است.

از سوی دیگر، تجربیات اوکراین در مقابله با این پهپادها نیز به‌صورت مستقیم در سامانه‌های دفاعی اسرائیل مورد استفاده قرار گرفت.

سیاست سرد اسرائیل در قبال اوکراین
با وجود این نقش مهم، اسرائیل در سال‌های اخیر عملا از هرگونه کمک نظامی به اوکراین خودداری کرده و در محافل بین‌المللی، بارها کی‌یف را ناامید کرده است. چهار ماه پیش، تل‌آویو حتی به قطعنامه سازمان ملل در محکومیت حمله روسیه رای منفی داد.

هاآرتص نتیجه می‌گیرد: در شرایطی که نبرد اوکراین عملا راهبرد نظامی اسرائیل در برابر ایران را ممکن کرده، وقت آن رسیده که تل‌آویو رویکرد خود نسبت به کی‌یف را تغییر دهد و قدردانی دیپلماتیک واقعی نشان دهد.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
30👍9🥰2🤬2💯2
باراک راوید، خبرنگار آکسیوس، به نقل از سه مقام ارشد اسرائیلی مطلع از برنامه هسته‌ای ایران گزارش داد که ذخایر اورانیوم با غلظت بالای ایران در تونل‌های زیرزمینی در فردو و اصفهان قرار دارد و به دلیل بمباران تاسیسات هسته‌ای، از بیرون غیرقابل دسترس است.
این سه مقام ارشد اسرائیلی گفتند اسرائیل هرگونه تلاش ایران برای بازیابی اورانیوم‌ غنی‌شده از سایت‌های مورد حمله را شناسایی خواهد کرد.

🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
13🤣3👍1🥰1🖕1
♦️باراک راوید، خبرنگار اکسیوس به نقل از سه مقام اسرائیل مطلع گزارش داد که برآوردهای اطلاعاتی نشان می‌دهد ذخایر اورانیوم غنی‌شده با غلظت بالای جمهوری اسلامی در تونل‌های زیرزمینی سایت‌های فردو و نطنز زیر آوار ناشی از بمب‌های سنگرشکن مدفون شده است. به گفته این مقامات، هرگونه تلاش جمهوری اسلامی برای احیای این مواد ردیابی می‌شود.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🤣14🔥43
♦️ پس از حمله هوایی بمب‌افکن‌های پنهان‌کار آمریکایی به تاسیسات کلیدی هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران در فردو و نطنز، گمانه‌زنی‌ها درباره سایت زیرزمینی مرموزی زیر کوه «کلنگ‌گزلا» در نزدیکی تاسیسات نطنز شدت گرفته است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، زمانی که از تهران درباره فعالیت‌های زیرزمینی در این کوه سوال کرد، تنها با پنج کلمه مواجه شد: «به شما ربطی ندارد.»

گفته می‌شود این کوه با ارتفاع ۱۶۰۰ متر که با فردو ۱۴۵ کیلومتر فاصله دارد، شامل تونل‌هایی در عمق بیش از ۱۰۰ متر است و احتمالا تنهابمب‌های سنگرشکن «بی‌ال‌یو۵۷» آمریکایی امکان رسیدن به این تونل‌ها را دارند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، اعلام کرد که حملات هوایی «برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را نابود کرده»، اما به گزارش تلگراف، برخی منابع آمریکایی تایید کرده‌اند که پایگاه کلنگ‌گزلا در این حملات آسیب ندیده و ممکن است محل ذخیره اورانیوم با غنای ۶۰درصدی باشد؛ ذخایری که احتمالا با کامیون‌هایی که چند ساعت قبل از حمله هوایی آمریکا در ورودی فردو صف کشیده بودند به این محل منتقل شدند.
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
11👍2🥱1😈1
♦️ رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اعلام کرد که سانتریفیوژهای تاسیسات غنی‌سازی اورانیوم فردو در پی حمله آمریکا از کار افتاده‌اند. به گفته او، شدت انفجار بمب‌های سنگرشکن استفاده‌شده چنان بوده که «هیچ گریزی از آسیب فیزیکی جدی» وجود نداشته است.

گروسی در گفتگو با رادیو بین‌المللی فرانسه تاکید کرد که اگرچه با توجه به دسترسی نداشتن بازرسان آژانس به تاسیسات، ارزیابی دقیق خسارت دشوار است، اما تصاویر ماهواره‌ای و مشخصات فنی فردو نشان می‌دهد که «سانتریفیوژها دیگر عملیاتی نیستند.»

او افزود: «این دستگاه‌ها بسیار حساس‌اند و برای عملکرد دقیق خود نیاز به ثبات دارند. حتی لرزش‌های شدید می‌تواند آن‌ها را از کار بیندازد.»
🇸🇦 Indypersian

🤖 @VahidOOnLine
🖕137👏4👍1🤮1
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
ارتش ایالات متحده آمریکا، پنجشنبه پنجم تیر، در جریان یک نشست خبری در پنتاگون ویدیویی را از عملکرد آزمایشی بمب سنگرشکن GBU-57 منتشر کرد. تصاویر نشان می‌دهد این بمب در اعماق زمین فرو می‌رود و سپس منفجر می‌شود.
این بمب همان نوع مهماتی است که ارتش آمریکا در حمله به سایت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی استفاده کرد.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
20🥰3👍2
فاکس نیوز به نقل از چند منبع فدرال گزارش داد اداره مهاجرت آمریکا در هفته گذشته ۱۳۰ تبعه ایرانی را در سراسر ایالات متحده بازداشت کرده و در حال حاضر ۶۷۰ تبعه ایرانی در بازداشت این نهاد هستند.
در روزهای اخیر دولت ترامپ در بحبوحه نگرانی‌های امنیتی، روند بازداشت اتباع ایرانی بدون وضعیت قانونی در این کشور را شدت بخشیده است.
پس از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، مقام‌های دولت و کارشناسان امنیت ملی آمریکا درباره خطر بالقوه فعال‌شدن سلول‌های خفته و نیز افراد تحت نفوذ جمهوری اسلامی برای انجام اقدامات تلافی‌جویانه در داخل آمریکا هشدار داده‌اند.

🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
👏156👍5
ارتش اسرائیل در گزارشی از حمله‌های این کشور به ایران، گفت به اهداف هسته‌ای، موشکی و نظامی جمهوری اسلامی آسیب‌های گسترده‌ای وارد کرده است.
طبق گزارش ارتش اسرائیل، جمهوری اسلامی قصد داشت در طرحی که شامل حمله‌ در چند جبهه بود، اسرائیل را نابود کند و قرار بود این طرح ابتدا با شلیک موشک از ایران و تمامی گروه‌های نیابتی آن آغاز شود و سپس با حمله زمینی گسترده‌ گروه‌های شبه‌نظامی از تمامی مرزهای اسرائیل ادامه یابد.
ارتش اسرائیل گفت نیروی هوایی اسرائیل حمله آغازین را به شکلی غافل‌گیرکننده و با فریب، از فاصله هزار و ۵۰۰ کیلومتری از خاک اسرائیل آغاز کرد و در این حمله، ۹ دانشمند هسته‌ای و ۳۰ فرمانده ارشد زنجیره فرماندهی امنیتی حکومت ایران، از جمله سه فرمانده ارشد، کشته شدند.
طبق این گزارش، از همان لحظه آغاز عملیات و در طول ۱۲ روز ادامه آن، ارتش اسرائیل به دستاوردی فزاینده و آزادی کامل عملیات هوایی در قلب ایران دست یافت و به تمامی اهداف تعیین‌شده برای این عملیات رسید.
گزارش کامل را اینجا بخوانید:

🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
19🔥5👎3👍1
ارتش اسرائیل: به اهداف هسته‌ای، موشکی و نظامی ایران آسیب‌های گسترده وارد کردیم

ارتش اسرائیل در گزارشی از حمله‌های این کشور به ایران، گفت به اهداف هسته‌ای، موشکی و نظامی جمهوری اسلامی آسیب‌های گسترده‌ای وارد کرده است.

طبق گزارش ارتش اسرائیل، جمهوری اسلامی قصد داشت در طرحی که شامل حمله‌ در چند جبهه بود، اسرائیل را نابود کند و قرار بود این طرح ابتدا با شلیک موشک از ایران و تمامی گروه‌های نیابتی آن آغاز شود و سپس با حمله زمینی گسترده‌ گروه‌های شبه‌نظامی از تمامی مرزهای اسرائیل ادامه یابد.

ارتش اسرائیل گفت نیروی هوایی اسرائیل حمله آغازین را به شکلی غافل‌گیرکننده و با فریب، از فاصله هزار و ۵۰۰ کیلومتری از خاک اسرائیل آغاز کرد و در این حمله، ۹ دانشمند هسته‌ای و ۳۰ فرمانده ارشد زنجیره فرماندهی امنیتی حکومت ایران، از جمله سه فرمانده ارشد، کشته شدند.

طبق این گزارش، از همان لحظه آغاز عملیات و در طول ۱۲ روز ادامه آن، ارتش اسرائیل به دستاوردی فزاینده و آزادی کامل عملیات هوایی در قلب ایران دست یافت و به تمامی اهداف تعیین‌شده برای این عملیات رسید.

ارتش اسرائیل گفت در حمله‌هایش سه سایت اصلی هسته‌ای حکومت ایران آسیب قابل‌توجهی دیدند، از جمله سایت‌های غنی‌سازی اورانیوم در فردو و نطنز و سایتی در اصفهان که در آن اورانیوم غنی‌شده مجددا به شکل فلزی تبدیل می‌شد.

بر اساس این گزارش، هزاران سانتریفیوژ، سایت‌های تحقیق و توسعه، زیرساخت‌های فرماندهی و اسناد خاص برنامه هسته‌ای نابود شدند، ۱۱ دانشمند ارشد گروه تسلیحات هسته‌ای ایران کشته شدند و راکتور هسته‌ای غیرفعال در اراک هدف قرار گرفت.

این گزارش با اشاره به حمله اسرائیل به برنامه موشکی ایران، گفت موجودی موشک‌های نقطه‌زن جمهوری اسلامی در عرض دو سال از حدود دو هزار و ۵۰۰ عدد به هشت هزار عدد افزایش یافته بود.

ارتش اسرائیل گفت اجزای اصلی برنامه موشکی جمهوری اسلامی، از جمله بیش از ۳۵ سایت و ۲۰۰ پرتابگر که ۵۰ درصد از کل پرتابگرهای حکومت ایران محسوب می‌شد، به‌طور کامل نابود شدند.

همچنین بیش از هزار و ۵۰۰ هدف نظامی، ۱۵ هواپیمای جنگنده، بیش از ۹۰ سایت و ۸۰ پرتابگر موشک زمین به هوا و شش فرودگاه مورد حمله قرار گرفتند.

ارتش اسرائیل خاطرنشان کرد علاوه بر اینکه صدها نظامی نیروهای مسلح ایران کشته شدند، ده‌ها فرمانده هدف قرار گرفتند و بیش از ۳۰ مقام ارشد امنیتی رژیم ایران از میان برداشته شدند، صدها موشک‌ کروز و ۹۹ درصد پهپادهایی که ایران به سمت اسرائیل پرتاب کرد، رهگیری شدند.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
14👍2🔥2
گفت‌وگوی آمریکا و پاکستان برای برقرار کردن «صلح پایدار» میان اسرائیل و جمهوری اسلامی

مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده و شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در یک تماس تلفنی درباره ضرورت تلاش مشترک برای رسیدن به «صلحی پایدار» میان اسرائیل و حکومت ایران گفت‌وگو کردند.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد دو طرف بر اهمیت همکاری دوجانبه برای دست‌یابی به ثبات تاکید کردند.

خبرگزاری رویترز جمعه ششم تیر نوشت این تماس در حالی انجام شد که تنها چند روز از اعلام آتش‌بس میان جمهوری اسلامی و اسرائیل از سوی دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا، گذشته است.

اسلام‌آباد، حلقه واسط پشت‌پرده در بحران میان تهران و واشینگتن

ترامپ در ابتدای هفته جاری اعلام کرد آتش‌بس میان اسرائیل و جمهوری اسلامی برقرار شده است. جنگ میان این دو از ۲۳ خرداد و با حمله اسرائیل به مواضع جمهوری اسلامی در خاک ایران آغاز شده بود.

ترامپ هفته گذشته نیز با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، در کاخ سفید دیدار کرد و ایران یکی از محورهای اصلی در این دیدار و گفت‌وگو بود.

ترامپ پس از این دیدار گفت: «پاکستان درباره ایران بیش از بیشتر کشورها اطلاع دارد.»

رویترز نوشت اهمیت پاکستان در این معادله تا آنجا پیش رفته که بخشی از سفارت پاکستان در واشینگتن، به‌طور رسمی نمایندگی منافع ایران در ایالات متحده را بر عهده دارد، چرا که تهران و واشینگتن روابط دیپلماتیک رسمی با یکدیگر ندارند.

پیش از این و در پنجم خرداد، شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در نشست خبری مشترک با مسعود پزشکیان در سفر به تهران، ایران را «خانه دوم» خود خواند و بر افزایش روابط میان دو کشور تاکید کرد.

او در جریان این نشست اعلام کرد که کشورش از حق جمهوری اسلامی برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای به‌طور کامل حمایت می‌کند.

[📷 اینجای مطلب در منبع یک تصویر نمایش داده شده است.]

تاکید آمریکا بر جلوگیری از دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای

در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: «دو طرف بر اهمیت همکاری مشترک برای دست‌یابی به صلحی پایدار میان ایران و اسرائیل تاکید کردند.»

همچنین وزیر خارجه آمریکا تصریح کرد که تهران هیچ‌گاه نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد یا آن را تولید کند.

درگیری اخیر میان جمهوری اسلامی و اسرائیل در منطقه‌ای که از زمان آغاز جنگ غزه پس از حمله حماس به اسرائیل در شرایط پرتنش به‌سر می‌برد، زنگ خطرهای تازه‌ای به‌صدا درآورد.

ایالات متحده هفته گذشته سه مرکز هسته‌ای در ایران (فردو، نطنز و اصفهان) را هدف قرار داد و جمهوری اسلامی نیز در اقدامی تلافی‌جویانه، دوشنبه پایگاه آمریکا در قطر (العدید) را هدف حمله قرار داد؛ پیش از آن‌که ترامپ آتش‌بس را اعلام کند.

اسرائیل تنها کشور خاورمیانه است که گفته می‌شود زرادخانه هسته‌ای در اختیار دارد. این کشور اعلام کرده است هدف از جنگ علیه جمهوری اسلامی، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای بوده است.

ایران عضو معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان‌پی‌تی) است.

پاکستان از جمله کشورهایی بود که حملات اسرائیل و آمریکا در ایران را محکوم کرد.

اسلام‌آباد پیش از این اعلام کرده بود ترامپ را به‌دلیل نقش‌آفرینی‌اش در پایان دادن به جنگ چهار روزه میان هند و پاکستان، برای دریافت جایزه صلح نوبل نامزد کرده است.
🏁 🇬🇧 IranIntl

🤖 @VahidOOnline
10🖕5👎3
برخی رسانه‌های داخلی از شناسایی و دستگیری افرادی به اتهام «ارتباط با عوامل بیگانه و جاسوسی برای اسرائیل» در استان‌های هرمزگان و گیلان خبر داده‌اند.
بر اساس گزارش‌ها، پلیس استان هرمزگان اعلام کرده است که دو نفر را که طی ۱۲ روز نخست جنگ اخیر، اقدام به ارسال موقعیت مراکز حساس و حیاتی استان برای عوامل خارج‌نشین کرده بودند، شناسایی و بازداشت کرده است.
در همین حال، روزنامه همشهری نیز به نقل از سپاه گیلان گزارش داد که فردی که در حال ارسال اطلاعات مربوط به یکی از مراکز مرتبط با صنعت دفاعی کشور برای «رژیم صهیونیستی» بوده، بازداشت شده است.
با آغاز حملات اسرائیل به ایران، گزارش‌ها حاکی از بازداشت تعدادی از افراد در شهرهای مختلف ایران به اتهام همکاری اطلاعاتی با اسرائیل است.
🏁 🇬🇧 ManotoTV

🤖 @VahidOOnLine
🤬277
سایت هرانا گزارش داد در جنگ میان جمهوری اسلامی و اسرائیل، ۱۱۹۰ نفر کشته و چهار هزار و ۴۷۵ نفر مجروح شدند
این رسانه حقوق بشری با اشاره به اینکه تعداد غیرنظامیان کشته شده ۴۳۶ نفر و نظامیان کشته شده ۴۳۵ نفر بوده، است، افزود: دو هزار و ۷۱ غیرنظامی و ۲۵۶ نظامی مجروح شدند

هرانا وضعیت نظامی یا غیرنظامی بودن ۳۱۹ کشته و دو هزار و ۱۴۸ مجروح دیگر را «در دست بررسی» اعلام کرد.

در جریان حملات اسرائیل، زیرساخت‌های حیاتی نظامی، غیرنظامی، درمانی و امدادی آسیب جدی دید. بنا بر گزارش هرانا، ۹ آمبولانس و هفت بیمارستان به طور مستقیم یا بر اثر ترکش‌ها آسیب دیدند. همچنین پنج پزشک، چهار امدادگر و دست‌کم ۱۱۴ کودک و زن جان خود را از دست دادند یا مجروح شدند.

نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی تاکنون ۱۵۹۶ نفر را بازداشت کرده‌اند.
🏁 🇬🇧 IranintlTV

🤖 @VahidOOnLine
😢12🎉64🤬1🍾1
2025/07/09 18:00:38
Back to Top
HTML Embed Code: