Telegram Web Link
ادامه ...


خلیل جبران در کتاب پیامبر به روشنی درباره بچه هایی که به عنوان مایملک تلقی می شوند سخن می گوید:

بچه ها مال و منال شما نیستند.
آنان پسران و دختران زندگی اند.
که از طریق شما و نه از برای شما به وجود می آیند.
و هر چند که با شما هستند به شما تعلق ندارند.


نتایج چنین روش هایی در همه کودکان وابسته مشهود است. ما در این قبیل کودکان داوری است که همه ی دعواها را باید فیصله بدهد. وقتی که برادر بد رفتاری می کند به فریاد برسد و در واقع به جای بچه فکر کند، احساس کند و رفتار نماید. "به خودت اعتماد نکن تا مشکلاتت را حل کنی. مامان یا بابا مشکلات تو را حل می کنند. در مورد تصمیماتی که قادر به اتخاذ آن ها هستی به خودت متکی نباش و ابتدا نظر شخص دیگری را جویا شو."


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 95 و 96

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


کودکان در قبال تبدیل شدن به اشخاص تأييد طلب مقاومت می کنند. نمونه های بی شماری در این باب از قول افرادی که با کودکان سر و کار دارند، نقل شده است. عده زیادی از والدین تجربه خود را در مورد توالت رفتن بچه ها برای من نقل کرده اند؛ ظاهراً بچه می فهمد که از او چه می خواهند و پدر و مادر می دانند که بچه قادر است عضلات مربوطه خود را کنترل کند. معهذا سر سختانه و آگاهانه از این کار خودداری می کند. در این جا اولین اعتراض نسبت به تأیید والدین دیده می شود و مفهوم آن این است: "شما می توانید به من بگویید چه بخورم چه بپوشم با چه کسی بازی کنم چه موقع بخوابم، اسباب بازی هایم را کجا بگذارم و حتی به چه چیز فکر کنم. ولی این یکی را موقعی انجام می دهم که آماده باشم." این اولین اعتراض موفقیت آمیز در برابر تأیید خواهی دربست از والدین است.
در دوران بچگی می خواستید خودتان فکر کنید و به خود اتکا داشته باشید. اگر پدرتان در پوشیدن کت کمکتان می کرد می گفتید خودم میتوانم کتم را بپوشم. ولی بیش تر اوقات واکنش پدر این بود: "من کتت را تنت می کنم ما وقت نداریم که منتظر شویم." یا "تو خیلی کوچک هستی." این جرقه استقلال و این میل به خویشتن بودن که هنگام بچگی آن قدر در شما زنده بود. غالباً با اتکا بر پدر یا مادر خاموش میشد اگر امتناع کنی ما تأیید نمی کنیم و اگر ما تأیید نکردیم خودت نیز باید خودت را تأیید نکنی.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 96 و 97

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


خانواده به عنوان مصلحت خواهی وابستگی و نیاز به تأیید را در کودک پرورش می دهد. والدینی که نمی خواهند هیچ گونه صدمه ای به فرزندانشان برسد تصمیم میگیرند او را از خطر حفظ کنند. ولی نتیجه بر عکس می شود، زیرا بدون این که شخص راه اتکا به خود را دانسته باشد و بداند که چگونه با اختلاف و اهانت برخورد کند، از شرف خود دفاع نماید و معاش خود را تأمین کند غیر ممکن است که بتواند در زندگی رفتار مستقلی در پیش بگیرند.
هر چند ممکن است نتوانید همه پیام های تأیید خواهانه را که در کودکی به شما تلقین شده به یاد آورید، اما نه احتمال زیاد بیش تر آن ها در سال ها اولیه زندگی ریشه دوانده اند. در عین حال که از شما خواسته می شد نظر والدین خود را برای حفظ سلامت و ایمنی خودتان که حائز اهمیت بوده است جویا شوید، پیام های دیگر به این منظور بوده که نکته خطیری را به شما بیاموزند، یعنی رفتار های صحيح و مناسب به طوری که تأیید دیگران را جلب نماید. این تأیید که به نظرتان ضروری و مسلم پنداشته می شد موکول به این بود که شخص دیگری را خشنود سازيد. البته منظور ما از این بحث این نیست که تأیید دیگران مهم نیست، اما این تأیید بایستی به طور آزادانه به کودک داده شود نه به عنوان پاداش و جایزه در برابر رفتار مناسب و مقتضی. کودک هیچ گاه نباید تشویق شود که ارزش و احترام خود را با‌تأیید دیگران مشتبه سازد.


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 97 و 98

کانال وین دایر
@WayneDyerr
پیام های تأیید طلبی در مدرسه


وقتی خانه را ترک کرده و به مدرسه می روید، وارد مؤسسه ای می شوید که آشکارا به منظور تعلیم افکار و رفتار تأیید خواهانه بنا شده است، برای هر کاری اجازه بگیر هرگز به رأی خود اعتماد نکن، برای رفتن به توالت از آموزگار اجازه بگیر، در صندلی مخصوص خودت بنشین ، از جای خود بلند نشو و گرنه تنبیه می شوی. همه چیز باید از جانب شخص دیگری کنترل شود به جای این که به شما یاد بدهند که فکر کنید به شما می آموزند که رأساً و مستقلاً فکر نکنید. دفتر ها همه باید خشتی باشد و روی آن ها چیزی ننویسید. امشب فصل اول و دوم را بخوانید هجی این کلمات را یاد بگیرید. این طور نقاشی کنید. این صفحه را بخوانید. شما می آموزید که اطاعت کنید و هر جا تردیدی در نحوه اطاعت بود از آموزگار بپرسید. اگر آموزگار خود، یا خدای نا خواسته مدیر مدرسه را به خشم آورید، ماه ها احساس تقصیر و گناه می کنید. کارنامه شما به این منظور برای والدین تهیه می شد که به آن ها نشان دهد.شما تا چه اندازه موفق به جلب تأیید شده اید. اگر فلسفه آموزشی مدرسه را که به احتمال زیاد برای خوشایند هیأت بازرسان ارزیاب نوشته شده مورد توجه قرار دهید، عباراتی نظیر آن چه در زیر می آید خواهید دید:
ما در این آموزشگاه به توسعه کامل آموزش و پرورش کلیه ی دانش آموزان اعتقاد داریم. برنامه ما به ترتیبی تنظیم گردیده که پاسخ گوی نیاز های فردی دانش آموزان باشد. ما در جهت رشد و پرورش شخصیت دانش آموزان کوشا هستیم... و غیره و غیره.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 98 و 99

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


چند مدرسه یا آموزگار شهامت آن را دارند که عبارت فوق را به مرحله عمل درآورند؟ هر دانش آموزی که نشانه ای از شخصیت مستقل بروز دهد فوراً سر جایش نشانده خواهد شد. شاگردانی که استقلال رأی دارند یا به خودشان علاقمندند و برای احساس تقصیر و نگرانی آمادگی ندارند قاعدتاً دردسر آفرین خوانده می شوند.
مدارس راه برخورد با کودکانی را که استقلال فکری دارند نمی دانند. در بیش تر مدارس تأیید خواهی راه موفقیت است. ضرب المثل های "سوگلی آموزگار" یا "بادمجان دور قاب چین" دلایل این امر هستند. چنین رسوم و قواعدی وجود داشته و رعایت می شوند. اگر شما نظر تحسین آمیز کارکنان مدرسه را جلب کنید، طبق دستورات آن ها رفتار کرده و برنامه ای را که در برابرتان قرار می دهند مطالعه کنید، البته موفق خواهید شد. ولی در ضمن نیاز وافر به جلب تأیید دیگران هم در وجود شما پرورش داده می شود، زیرا اتکا به خود در تمام مراحل این برنامه منع می گردد.


ادامه دارد ..‌.

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 99 و 100

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


هنگامی که شاگرد به دوره دوم مدرسه می رسد. معمولاً درس تأیید خواهی را یاد گرفته است و وقتی راهنمایش از او سؤال می کند که خیال دارد. در دبیرستان چه موادی را برگزیند جواب میدهد نمی دانم شما بگویید من چه احتیاجاتی دارم. انتخاب دروس در دبیرستان برای او مشکل است و اگر دیگران به جای او تصمیم بگیرند خیلی آسوده تر خواهد بود. ذهن او بر اثر تکرار و تداوم، چنین خو گرفته که در کلاس درس مطالبی را که به او می آموزند مورد سؤال قرار ندهد؛ هر مطلبی را به روش مقتضی بنویسد نمایش نامه هاملت را "به درستی" تفسیر کند؛ انشا را نه بر اساس رأی و عقیده خودش بلکه پایه ی گفته ها و نوشته ها و کتابها بنویسد و آنها را جایگزین آرا خود کند. اگر این شیوه ها را یاد نگیرد با نمرات کم و عدم تأیید مدرسه مجازات و سر به راه میشود به هنگام فارغ التحصیل شدن هر گونه تصمیم گیری را برای خود مشکل می یابد، زیرا طی دوازده سال متوالی به او گفته شده چگونه و به چه چیز هایی فکر کند. در این سال ها او را با رژیم بی خدشه همیشه همه چیز را با آموزگار مطرح کن بار آورده اند. پس طبعاً در روز فارغ التحصیلی قادر نیست استقلال فکری داشته باشد. ناگزیر درصدد کسب تأیید دیگران بر می آید و دائم تأیید دیگران را با موفقیت واقعی و شادکامی طبیعی برابر می پندارد.
در دانشکده نیز تلقینات مشابه ادامه می یابد. در هر ترم دو مقاله بنویس، از قطع و اندازه صحیح در کاغذ استفاده کن، حاشیه ها به فاصله شانزده و هشتاد و چهار باشد حتماً ماشین شده باشد، یک مقدمه بعد اصل مقاله و در خاتمه یک نتیجه گیری داشته باش این بخش ها را مطالعه کن... خودت را تطبیق بده استادان خود را خشنود ساز، موفق خواهی شد.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 100 و 101

کانال وین دایر
@WayneDyerr
سلام همراهان عزیز

دوستان عزیزم حق اشتراک مرداد ماه کانال (قانون جبران) را در صورت توان مالی واریز کنید

6037 6974 9743 0766
حسین اکبرلو
بانک صادرات

همراهانی که در خارج از کشور هستند جهت راهنمایی برای پرداخت به ایدی ادمین پیام ارسال کنند
@hossein_mysticosm

پیشاپیش از توجه و حمایت شما عزیزان سپاسگزارم 🌹
ادامه ...


عاقبت زمانی می رسد که دانشجو وارد سمیناری می شود و استاد به او می گوید: "در این ترم می توانی موضوع مورد علاقه خود را دنبال کنی. من در انتخاب موضوع و پیگیری آن کمکت می کنم، این تحصیلات تو است و می توانی موضوع دل خواه خود را دنبال کنی. من تا آن جا که بتوانم یاریت می دهم." وحشت آغاز می گردد "چند مقاله باید بنویسیم؟"، "چه موقع باید حاضر شود؟"، "آیا مقالات باید ماشین شده باشد؟"، "چه کتاب های را باید بخوانم؟"، "چند تا امتحان خواهیم داشت؟"، "سؤالات از چه قبیل خواهند بود؟،" "مقالات باید چقدر باشند؟"، "حاشیه ها چه اندازه باشند؟ "آیا باید هر روز به کلاس بیاییم؟".
این ها نمونه ی سؤالات آدم تأیید طلب است که با توجه به روشه ای آموزشی که تاکنون مورد بررسی قرار داده ایم هیچ تعجب آور نیست. شاگرد به نحوی آموزش داده شده که برای دیگری کار کند، استاد را خشنود سازد و به معیارهای شخص دیگر دست یابد. سؤالات او محصول نهایی دستگاهی است که تأیید طلبی را لازمه ی بقا می داند. در این دستگاه فرد از فکر مستقل و آزاد وحشت دارد و برآوردن توقعات سایرین برایش آسان تر و ایمن تر است‌.


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 101

کانال وین دایر
@WayneDyerr
پیام های تأیید خواهانه نهاد های دیگر


نشانه های تأیید طلبی را در نهاد های دیگر نیز مشاهده می کنیم. کلیسا در این زمینه نفوذ زیادی داشته:
کسی غیر از خودت را، مسیح یا یهود را باید خشنود ساخت. کشیشان تعلیمات رهبران بزرگ مذهبی را سوء تعبیر کرده و کوشیده اند. با سلاح ترس از مجازات تطبیق دادن را رواج دهند. به این ترتیب اغلب انسان ها نه از روی ایمان قلبی و اعتقاد به تناسب دستورات اخلاقی با فطرت خودشان، بلکه به خاطر خشنودی مسیح از اخلاقیات پیروی می کنند. کلیسا می گوید اگر شک داشتی به فرامین خداوند مراجعه کن و به خودت و باور هایت کاری نداشته باش.
به کار بردن نظریات و دریافت های شخصی در تنظیم خط مشی زندگی و عدم نیاز به تأیید یک نیروی خارجی، مذهبی ترین تجربه ای است که می توان داشت تجربه مذهبی عینی و واقعی و شخصی که با آن انسان راه و رسم زندگی اش را بر اساس شعور خود و آگاهی از مقررات فرهنگی جامعه خود که به حالش مفید و مؤثرند، تعیین می کند نه به پیروی از دستورات القایی دیگران، یک نگاه دقیق به عیسی مسیح شخصیت استثنایی خود ساخته ای را آشکار می سازد که اتکا به نفس را موعظه می کرد و از عدم تأیید دیگران بیمی نداشت. با وجود این بسیاری از پیروان مسیح تعلیمات او را سراسر تبدیل به مجموعه ای از احکام امر و نهی شدید و درس ترس و نفرت از خود کرده اند. (توصیف کامل یک فرد خود ساخته در بخش دوازدهم خواهد آمد.)


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیاییم
ص 102 و 103

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


دولت نهاد دیگری است که تأیید طلبی را به عنوان انگیزه برای تطبیق به کار می برد. به خودت اعتماد نکن تو دارای مهارت لازم نیستی تا بتوانی به تنهایی کاری انجام دهی از تو مراقبت خواهیم کرد. مالیات تو را برداشت می کنیم، زیرا خودت آن را پیش از دریافت قبض پرداخت خرج خواهی کرد. مجبورت می کنیم به بیمه های اجتماعی بپیوندی. زیرا خودت نمی توانی برای خود تصمیم بگیری، یا برای خود پس انداز کنی تو مجبور نیستی فکر خودت باشی. ما زندگی ات را تنظیم می کنیم و از این نمونه ها که دولت از مسؤلیت های خود دایر بر تأمین خدمات ضروری و اداره جامعه فراتر رفته است زیاد مشاهده خواهید کرد.
قوانین و مقررات به مراتب بیش از آن است که بتوان پیروی کرد. اگر قرار می شد که همه ی قوانین به اجرا درآیند روزی صد ها قبض جریمه دریافت می گردید. حتی اوقات خرید و مواقع استراحت افراد را نیز قوانین معین می کنند برای هر چیز مقرراتی وجود دارد، مثلاً این که در کجا چه بپوشید، چه بگویید و کجا پیاده روی کنید. خوش بختانه همه این مقررات به اجرا در نمی آیند به هر حال کسانی که این قوانین را وضع می کنند عقیده دارند که صلاخ و منفعت شما را بهتر از خود شما می دانند.
هر روز ذهن ما با صدا ها پیام فرهنگی که نیاز به تأیید طلبی را تشدید می کنند انباشته می شود. تصنیف ها و آواز های رایج پر از پیام های تغزلی تأیید خواهی است. به خصوص صفحات پر فروش سه دهه گذشته این اشعار شیرین دلنشین بیش از آن که تصور می کنید زیان آورند. در زیر فهرست عناوین بعضی از این اشعار را که نشانگر مهم تر و برتر بودن شخص دیگر است می آوریم. "من" در همه آن ها بدون تأیید و تصویب شخص خاص دیگر وا می رود و نابود می شود.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 103 و 104

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


"بی تو نمی توانم زندگی کنم."

"تو موجب شادی و نشاط منی."

"با حضور تو احساس می کنم که یک فرد طبیعی هستم."

"تا زمانی که مورد توجه کسی قرار نگرفته ای، هیچ هیچی."

"همه چیز وابسته به تو است."

"وجود تو به من احساس تازگی می دهد."

"تا زمانی که من را می خواهد."

"اگر از کنارم بروی."

"آن هایی که به دیگران نیازمندند."

"تو آفتاب زندگی منی."

"هیچ کس چون تو نمی تواند احساس من را تلطیف کند."

"بی تو من نیستم."


ادامه دارد ...


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 104

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


شاید این بار که به تصینف های تأیید طلبانه گوش می دهید بتوانید تمرینی انجام دهید:
مصرع هایی را که حاکی از احساسات فرمایشی هستند و به شما می گویند اگر کسی تأییدتان نکند موفق نمی شوید، یا تحقیرتان می کنند یادداشت کنید. سپس آن ها را به طرز نوینی که نشانه قدرت شخصیت باشد و نه نمایان گر نیاز به تأیید بنویسید. این چنین:

_ خود من هستم که احساس می کنم یک فرد طبیعی هستم و این امر ارتباطی به تو ندارد.
_ من تصمیم گرفتم که تو را دوست بدارم. آن موقع می خواستم دوستت داشته باشم، ولی اکنون نظرم تغییر کرده است.
_اشخاصی که به آدم های دیگر نیازمندند بدبخت ترین افراد هستند. اما آن هایی که طالب محبت هستند و از ارتباط با مردم لذت می برند موجبات خرسندی خود را فراهم می کنند.
با چیز هایی که از تو به خودم می گویم خودم را شاد و سرمست می کنم.
_ من آفتاب زندگی خود هستم و وجود تو آن را درخشان تر می کند.
_می توانم دیگر دوستت نداشته باشم، ولی در حال حاضر چنین تصمیم ندارم.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 104 و 105

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


این نمونه ها هر چند که در جامعه ما خریداری ندارند. اما حداقل شما را یاری می دهند تا شروع به تغییر پیام های ناخود آگاهانه ای کنید که می‌شنوید و نمایانگر طرز فکر و اعتقادات القایی مردم ما هستند. "بدون تو من هیچ هستم" بایستی به "بدون خودم هیچ هستم، اما تو لحظه ی حال من را خیلی دل پذیر می کنی" تغییر یابد.
آگهی های تلویزیونی فکر تأیید طلبی را در شما تقویت می کند. این آگهی های مسخره اغلب با تلقین این که نظریات دیگران از باور های شما مهم تر است سعی دارند شما را به خریدن محصولات تجارتی وادار کنند.
ببینید وقتی دوستانتان یک روز بعد از ظهر برای بازی بریج به منزلتان می آیند چه می گویند. دوست اول در حالی که هوا را بو می کشد، با لحن عدم تأیید می گوید: "شب گذشته ماهی سرخ کرده ای؟" نفر دوم با همان لحن می گوید: "جرج هنوز سیگار می کشد" و شما به خاطر این که دیگران بو های منزلتان را تأیید نمی کنند آزرده و پریشان و گاهی حتی "نابود" می شوید.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 106

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


پیام روانی: "نظر دیگران نسبت به شما بسیار مهم تر از نظر خودتان است و اگر دوستان خود را خشنود نسازید باید حالتان خراب شود."
به موارد زیر نیز توجه کنید:

1 - در میهمانی شامی که با غذای خرچنگ پذیرایی می شود پیش خدمت دستمال مخصوصی دور گردن یک مشتری می بندد و می گوید دستمال باید دور یقه را بگیرد همسر آن شخص از عدم تایید آن پیش خدمت خجالت می کشد.
2- خانمی از فکر این که نظر دوستانش در مورد شلوار گشاد او چه خواهد بود از ترس به خود می لرزد: "من اصلاً نمی توانم نظر بد دیگران را نسبت به خودم تحمل کنم. حتماً بایستی تأیید دیگران را جلب کنم، بنابراین فلان لباس را می خرم."
3- آگهی های مربوط به مواد شستشوی دهان خمیر دندان و مواد مختلف ضد بوی بدن مملو از پیام های روانی هستند. مبنی بر این که شما باید مورد تأیید دیگران قرار بگیرید و برای این منظور لازم است که مواد مزبور را خریداری کنید. چرا فروشندگان به چنین تاکتیک هایی دست می زنند؟ دلیلش این است که این تبلیغات مؤثر است و خریدار دارد دریافته اند که مردم نیاز به پذیرش و تأیید دارند، و با تاکتیک هایی که این نیاز را بزرگ جلوه دهد منظور خود را عملی می سازند.
به این ترتیب می بینیم که فرهنگ ما تأیید طلبی را تشویق و تقویت می کند. تعجبی ندارد که شما به نظر دیگران راجع به خود اهمیت زیادی می دهید. شما از روز اول به این شیوه تربیت شده اید و اگر خانواده شما هم می خواست اتکا به خود را در شما پرورش دهد عوامل فرهنگی مانع می شدند. اما شما مجبور نیستید به این نیاز بیاویزید. همان گونه که می توانید عادت خوار و خفیف کردن خود را از بین ببرید عادت تأیید طلبی را نیز می توانید از میان بردارید. مارک تو این روش از بین بردن عاداتی مثل تأیید طلبی را چه خوب شرح می دهد: "عادت، عادت است و نمیتوان آن را از پنجره به بیرون افکند، بلکه به تدربج پله به پله آن را پاییم تر انداخت."


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 106 و 107

کانال وین دایر
@WayneDyerr
از بین بردن تدریجی و قدم به قدم تأیید طلبی


نگاهی به دنیا بیفکنید و ببینید امور زندگی در واقعیت چگونه است. اجمالاً این که شما هرگز نمی توانید همه را خشنود سازید. در واقع اگر بتوانید پنجاه درصد مردم را راضی کنید کاملاً موفق هستید. موضوع روشن است حتماً می دانید که لااقل نیمی از مردم با پنچاه درصد از گفته های ما موافق نیستند. با توجه به این آمار (نتایج انتخابات را ببینید چهل و چهار درصد مردم علیه برنده رأی داده اند) هر گاه نظری ابراز می دارید دست کم پنجاه درصد با عدم تأیید رو به رو خواهید بود.
با آگاهی به این امر اکنون می توانید عدم تأیید را با نگاه تازه ای بنگرید و هر گاه کسی با نظریات شما مخالفت نمود به جای این که آزرده خاطر بشوید یا فوراً نظر خود را عوض کنید توجه می کنید که با یک تن از آن پنجاه درصد مخالف روبرو شده اید. آگاهی بر این امر که احساسات، افکار، اظهارات یا اعمال شما ناگزیر با مقداری عدم تأیید رو به رو خواهد شد شما را از یاس نا امیدی می رهاند.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 108

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


هنگامی که انتظار مخالفت داشته باشید دیگر در برابر آن عذاب نخواهید کشید و رد یک نظریه یا احساس را با نفی و رد خویشتن برابر نخواهید دانست. شما هر اندازه هم که مایل باشید با مخالفت رو به رو نشوید هرگز نخواهید توانست از آن بگریزید در برابر هر اظهار نظر شما نظر متقابلی وجود دارد که کاملاً مغایر نظر شما است. ابراهام لینکلن در کاخ سفید راجع به این موضوع سخن گفته است:
... اگر میخواستم همه مخالفت ها و حملات را بخوانم یا بعضی را پاسخ دهم، دیگر هیچ وقتی برای کار دیگری باقی نمی ماند. من نهایت سعی خود را می کنم که بهترین کار را انجام دهم و تا به آخر در این راه خواهم کوشید. اگر نتایج تلاش هایم مثبت و موثر باشد، آن گاه تمام حملاتی که علیه من شده است به جایی نخواهد رسید. و اگر عاقبت کار غلط از آب درآید ده فرشته هم سوگن بخورند که درست عمل کرده ام تفاوتی نخواهد کرد.


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 108 و 109

کانال وین دایر
@WayneDyerr
نمونه هایی از رفتار های تأیید طلبانه


تأیید طلبی همانند انکار خویشتن شامل تعداد زیادی رفتار های شخصیت شکن است که رایج ترین آن ها را در زیر می آوریم:
- تغییر موضع یا باور ها به خاطر این که دیگری آن را مورد تأیید قرار نمی دهد.
- به کار بردن عبارات خوشایند برای اجتناب از واکنش نامطلوب چاپلوسی به خاطر جلب دوستی دیگران.
-احساس افسردگی یا اضطراب در برخورد با مخالفت دیگران.
- به دیگران برچسب متکبر زدن که برگردان جمله "به من توجه بیشتری داشته باش" می شود.
- تأیید کلیه نظریات دیگران حتی اگر هیچ گونه موافقتی با آن ها نداشته باشید.
- انجام خواسته های دیگران با احساس تنفر و نارضایتی از این که قادر نبوده اید به آنان "نه" بگویید.
- ترسیدن از یک فروشنده باهوش و زرنگ و خریدن چیزی که نمی خواهید... یا... ترسیدن از پس دادن چیزی که خریده اید به دلیل این که احتمالاً فروشنده شما را دیگر دوست نخواهد داشت.
- اظهار مطالبی که قصد گفتن اش را ندارید، صرفاً به خاطر این که مورد بی مهری قرار نگیرید.
- پخش اخبار بد در مورد مرگ و میر ها، طلاق ها، اشتباهات دیگران و غیره و لذت بردن از این که به این وسیله مورد توجه قرار می گیرید.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 109 و 110

کانال وین دایر
@WayneDyerr
ادامه ...


- کسب اجازه برای صحبت کردن یا خرید یا کالا های دیگر از شخصی که در زندگی شما مهم است، به خاطر بیم از ناخرسندی او.
- عذر خواهی های بیش از حد لزوم به منظور این که دیگران شما را ببخشند و تمام اوقات تأییدتان کنند.
- اقدام به کار های غیر مرسوم به منظور جلب توجه دیگران به همان اندازه عصبی و بیمار گونه است که به خاطر جلب توجه و تأیید دیگران دست به کار های مرسوم بزنید. به پا کردن کفش های تنیس همراه با لباس اسموکینگ یا به دهان گذاشتن مشتی پوره ی سیب زمینی به منظور جلب توجه دیگران در ردیف اعمال تأیید طلبانه است.
- تأخیر های بیمار گونه در موقعیت های مختلف که به طور اجتناب ناپذیر نگاه ها و توجه دیگران را به سوی شما جلب می کند از تکنیک های تأیید خواهانه است. این حرکت ممکن است نتیجه نیاز شما به مشخص شدن و ممتاز بودن باشد ولی شما را تحت کنترل
کسانی در می آورد که به شما توجه می کنند.
- سعی در تحت تأثیر قرار دادن دیگران با ابراز معلومات و اطلاعات قلابی.
- گدایی خوش آمدگویی با رفتار های تأیید طلبانه که اگر موفق به کسب آن نشوید، حالتان خراب می شود.
- احساس ناخرسندی از این که می بینید شخصی که مورد احترامتان است نظری مغایر نظر شما ابراز می دارد.
- آشکار است که فهرست بالا تا بی نهایت می تواند ادامه یابد. تأیید طلبی یک پدیده فرهنگی است که در تمامی گوشه و کنار جهان مشاهده می شود. اما تنها هنگامی ناگوار و زننده است که به صورت نیاز در می آید، نیازی که برابر است با دست شستن از خویش و سپردن مسئولیت احساسات خود به دست افرادی که خواستار تأیید آن ها هستید.


وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 110 و 111

کانال وین دایر
@WayneDyerr
سلام همراهان عزیز

دوستان عزیزم حق اشتراک شهریور ماه کانال (قانون جبران)
را در صورت توان مالی واریز کنید

6037 6974 9743 0766
حسین اکبرلو
بانک صادرات

همراهانی که در خارج از کشور هستند جهت راهنمایی برای پرداخت به ایدی ادمین پیام ارسال کنند
@hossein_mysticosm

پیشاپیش از توجه و حمایت شما عزیزان سپاسگزارم 🌹
بازده های تأیید طلبی


نگاهی به علت چنین رفتار های شخصیت شکن، ما را در یافتن راه هایی برای حذف نیاز های تأیید طلبی یاری می دهد. در زیر پاره ای از علل رایج تأیید طلبی که بیش تر آن ها عصبی هستند ذکر می شود.
بازده های تأیید طلبی به عنوان یک نیاز شامل موارد زیر است:

- مسئولیت احساسات خویشتن را بر دوش دیگران نهادن. اگر شما فکر کنید که احساس بی چارگی آزردگی و افسردگی معلول عدم رضایت دیگران نسبت به شما است، پس آنان مسئول چگونگی احساس شما هستند نه خودتان.
- اگر دیگران با عدم تصویب و تأیید رفتار تان مسئول چگونگی احساس شما باشند، آن وقت هر گونه تغییری در شخصیت شما غیر ممکن خواهد بود، زیرا تقصیر احساسات و حالت های شما به گردن دیگران است و آن ها هستند که نمی گذارند شما تغییر کنید. به این ترتیب "تأیید طلبی" شما را از تغییر کردن باز می دارد.
- تا زمانی که آن ها مسئول هستند و شما نمی توانید تغییر کنید، مجبور نخواهید بود هیچگونه زحمت یا مخاطره ای را قبول کنید. در نتیجه انتخاب تأیید طلبی به عنوان شیوه زندگی به شما کمک می کند تا به راحتی از هر گونه کوشش مخاطره آمیز اجتناب کنید.
- تقویت یک تصویر ضعیف و ناتوان از خود و تشویق ترحم نسبت به خود و ادامه ی بیکارگی اگر نیازی به تأیید نداشته باشید، در صورت عدم دستیابی به تأیید نیازی به ترحم نسبت به خود نیز نخواهید داشت.


ادامه دارد ...

وین دایر
چگونه شخصیت سالم تر بیابیم
ص 112

کانال وین دایر
@WayneDyerr
2025/07/01 05:29:33
Back to Top
HTML Embed Code: