Telegram Web Link
⬛️زهرا شجاعی درگذشت

◾️زهرا شجاعی معاون رئیس جمهوری ایران در امور زنان از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴ پس از طی دوره‌ای بیماری به دیدار معبودش شتافت.

▫️ زهرا شجاعی (متولد ۱۳۳۵ در تهران) سیاستمدار اصلاح‌طلب ایرانی بود که در دولت خاتمی، ریاست مرکز امور مشارکت زنان را بر عهده داشت. او همچنین در دانشگاه تهران و دانشگاه الزهرا تدریس کرده و مدتی مشاور وزیر کشور بود.

▫️شجاعی در سال ۱۴۰۰ به‌عنوان کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ثبت‌نام کرد تا در امتداد تلاش‌های مرحوم اعظم طالقانی در تعمیم مفهوم رجل سیاسی بکوشد.
روحش شاد.

https://www.tg-me.com/WomenDemands
مطالبات زنان
🔺ادامه فشارها به صدیقه وسمقی در زندان اوین به بهانه عدم تمکین به حجاب اجباری ▫️مسئولان زندان اوین به دلیل عدم تمکین صدیقه وسمقی به حجاب اجباری، اجازه خروج از بند زنان برای ملاقات با خانواده را ندادند و خانم وسمقی در دفتر زندان برای اعراض تحصن کرده است. …
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺چرا صدیقه وسمقی حجاب از سر برداشت؟

✔️《اینگونه نیست که هر آنچه عنوان قانون گرفته است، درست، قابل دفاع و قابل اجرا باشد! تجدیدنظر در قوانین و سیاست‌های نادرست می‌تواند نوعی "نهی از منکر" تلقی شود!》

📚 ️شما استدلال تخصصی و متین و منطقی صدیقه وسمقی را در مخالفت با قانون حجاب (۱۳۹۸) شنیدید، بحث و گفت‌و‌گو در باره دلائل مخالفت این فقیه و اسلام‌شناس برجسته دانشگاهی با حجاب اجباری بانوان [چه به بهانه تکلیف شرعی و یا نماد جمهوری اسلامی!]، باید در کرسی‌های آزاداندیشی دانشگاه یا میزگردهای علمی تلویزیون انجام شود و نه با محاکمه در دادگاه انقلاب و در بند زندان اوین، آن‌هم به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام"!

📚 صدیقه وسمقی از چهره‌های شجاع و شاخص نواندیشی دینی ایران، دانشیار فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه تهران، شاعر، نویسنده، مترجم و تحلیل‌گر مسائل سیاسی و اجتماعی است که ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۲ در منزلش بازداشت شد.

@WomenDemands
مطالبات زنان
🔺چرا صدیقه وسمقی حجاب از سر برداشت؟ ✔️《اینگونه نیست که هر آنچه عنوان قانون گرفته است، درست، قابل دفاع و قابل اجرا باشد! تجدیدنظر در قوانین و سیاست‌های نادرست می‌تواند نوعی "نهی از منکر" تلقی شود!》 📚 ️شما استدلال تخصصی و متین و منطقی صدیقه وسمقی را در مخالفت…
🔺نقطه عطفی به نام وسمقی*
امین بزرگیان

▫️صدیقه وسمقی سوژه مهمی در تاریخ جهان اسلام خواهد بود. علاوه بر نقشی که امروزه در کنار بسیاری از زنان و مردان در جنبش فمنیستی ایران دارد، وی نقشی خاص و تأثیرگذار در تضعیف پدرسالاری و مردسالاری در جامعه مسلمانان خواهد داشت.

▫️زنانی در جهان اسلام بوده‌اند همچون فاطمه مرنیسی که سعی کرده‌اند با تفسیر اسلام، راه‌هایی را برای نجات مسلمانان از تفاسیر مسلط مردسالارانه از کتاب و سنت نشان بدهند؛ اما غالباً آنان در مقام یک نظریه‌پرداز و محقق باقی مانده‌اند.
جنبش زن زندگی آزادی، یعنی همان حرکت جمعی اعتراضی ایرانیان در مقابل با تبعیض‌های موجود در ساحت زندگی اجتماعی و سیاسی زنان، امکانی را فراهم کرد که فقیه نوگرای دینی پا فراتر از تفسیر گذاشته و در مقام یک سوژه سیاسی ظاهر شود.
این ویژگی جنبش‌های اجتماعی است که می‌توانند مرز میان ایده و عمل را کمرنگ کنند و لحظاتی برای عینیت بخشیدن به تئوری را فراهم سازند.

▫️وسمقی از معدود زنان متکلم در تاریخ اسلام است و شاید تنها زن متکلمی در این تاریخ است که این فرصت را یافته که دیدگاهش درباره حقّ زن را عینیت بخشد و مادی کند.
رد تفسیر غالب فقها درباره حجاب اسلامی ایده‌ای بود که از سال‌ها قبل‌تر او درباره پوشش داشت، اما آنچیزی که تحقق دیدگاهش درباره حجاب را برای خود شخص او فراهم کرد امکانی بود که یک جنبش اجتماعی به او داد. جمعیت زنان به وسمقی این توان را بخشید که جلوه‌ای از دیالکتیک نظر و عمل یا همان پراکسیس شود. این واقعه با سوژگی یک زن فقیه‌ِ مسلمان در تاریخ جهان اسلام لحظه‌ای تاریخی خواهد بود.

*پ ن: تیتر به انتخاب ناشر

https://www.tg-me.com/WomenDemands/17082
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺مبارزه زنان فلسطینی با اشغال به روشی بدنمند

▫️مُراباط یعنی خود را به مکانی گره زدن، یک استراتژی بدنمند است که به واسطه آن، زنان فلسطینی با بسط و ترکیب بدن های شان، تداوم حضور فیزیکی خود را در فضا های تحت اشغال ثبت می کنند. همان چیزی که سارا اِحمود استاد مردم شناسی و پژوهشگر فمینیسم استعمارزدا (فمینیسمی که با نور تاباندن به ساختارهای قدرت، شمول و طرد، رویکردی ضد استعماری و ضد نژادپرستی را در درک چهارچوبهای تقاطعی از ستم ترویج می کند) آن را "سیاست ماندن در مکان" می نامد - یک پاسخ جمعی بدون خشونت و اخلاق محور به سیاست های استعماری مستعمره نشین در شهر قدس.

▫️این زنان با «اینجا بودن» و «حضور» به صورت روزانه در شهر قدیم قُدس، به حاکمیت استعمار یادآور می شوند که «ما جایی نمی رویم». سارا اِحمود معتقد است سیاست مُرابِطه یا ماندن در جای خود، یک کنش فضایی فمینیستی بومی است که فضا را برای شکل دیگری از حاکمیت در عرصه عمومی باز می کند.
متن و عکس‌ها از صفحه ایده فلسطین

https://www.tg-me.com/WomenDemands
مطالبات زنان
🔺نقطه عطفی به نام وسمقی* امین بزرگیان ▫️صدیقه وسمقی سوژه مهمی در تاریخ جهان اسلام خواهد بود. علاوه بر نقشی که امروزه در کنار بسیاری از زنان و مردان در جنبش فمنیستی ایران دارد، وی نقشی خاص و تأثیرگذار در تضعیف پدرسالاری و مردسالاری در جامعه مسلمانان خواهد…
🔺دین باید از حکومت جدا شود؛ نامه صدیقه وسمقی از زندان

▫️متن کامل نامه صدیقه وسمقی از زندان اوین به این شرح است:
حضور محترم اسلام‌شناسان، اندیشمندان، حقوق‌دانان، آزادی‌خواهان و افکار عمومی

▫️آزادی و حقوق انسانی و تعیین سرنوشت فردی، همان قدر که حق مردان است، حق زنان نیز هست و باید به رسمیت شناخته شود. زنان تحت این حاکمیت دینی برای به‌دست‌آوردن حقوق اولیه خود تاکنون هزینه‌های بسیار سنگینی پرداخته‌اند.

▫️زنان در کشور ایران نه‌تنها از قوانین تبعیض‌آمیز، رنج‌آور و محدودیت‌های فراوان رنج می‌برند، بلکه به طور سیستماتیک مورد آزار و اذیت روانی و جسمی قرار دارند؛ چرا که جمهوری اسلامی با به‌کارگرفتن تمام قوای خود می‌کوشد حقوق تبعیض‌آمیز و الگوی پوشش خود را بر آنان تحمیل کند.

▫️در بسیاری از فضاهای عمومی مانند برخی دانشکده‌ها از جمله دانشکده الهیات دانشگاه تهران که من حدود ۱۲ سال در آنجا به تحصیل و تدریس اشتغال داشته‌ام، زنان در کنار تبعیض‌های رنج‌آور و توهین‌آمیز فراوان، نه‌تنها مجبور به رعایت الگوی سخت‌گیرانه پوشش جمهوری اسلامی یعنی پوشاندن سرتاپای خود بوده‌اند، بلکه علاوه‌برآن پوشیدن چادر نیز اجباری بوده است.

▫️من شخصاً به‌عنوان یک کارشناس فقه و علوم اسلامی و به‌عنوان یک زن که خود آثار سیاست‌ها و قوانین موجود علیه زنان را با تمام وجود لمس کرده است، هرگاه در اعتراض به این موضوع با مقامات مسئول گفتگو کرده‌ام، پاسخ همه این بوده که این یک رویه است و ما نمی‌توانیم از آن تخطی کنیم.

▫️من به این سیاست‌ها و رویه‌هایی که به طور یک‌جانبه و خودسرانه توسط مردان علیه زنان وضع شده، اعتراض دارم.

▫️زنان برای برخورداری از حق اولیه خود مانند تحصیل و اشتغال مجبور بوده‌اند از مقنعه، مانتوی بلند و شلوار با رنگ‌های تیره استفاده کنند. در فضاهای عمومی نیز در صورت عدم پیروی از این الگو، زنان و دختران همواره مورد تهدید پلیس ویژه بوده‌اند.

▫️مأموران حکومتی در همه‌جا به پیروی از خط‌قرمز استبداد دینی حاکم اجازه یافته‌اند با تذکرات و رفتارهای توهین‌آمیز، کرامت زنان را مخدوش سازند.

▫️مردم ایران در طول دهه‌های گذشته شاهد صحنه‌های بسیار دل‌خراشی بوده‌اند که طی آن زنان در خیابان‌ها و اماکن عمومی مورد توهین و ضرب و شتم و انتقال اجباری به بازداشتگاه‌ها توسط پلیس ویژه قرار گرفته‌اند.

▫️زنان بسیاری تازیانه خورده و نه‌تنها خود، بلکه خانواده‌هایشان نیز مورد آزار و اذیت روانی جبران‌ناپذیر قرار گرفته‌اند.

▫️مبارزات مسالمت‌آمیز زنان علیه این ظلم سیستماتیک تا آنجا پیش رفته که سرانجام جنبش فراگیر «زن، زندگی، آزادی» را رقم زده است.

▫️۴۵سال تجربه دردناک زیستن با قوانین شریعت که به عقیده نگارنده چیزی بیش از سنت‌های کهن نیست و به‎علاوه ۴۵ سال زیستن با فقه افراطی جمهوری اسلامی، بسیاری از مردم ایران را به این نتیجه رسانده که دین باید از حکومت جدا شود و بی‌گمان برای تحقق حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش این جدایی یک ضرورت است.

▫️زنان در ایران، و حتی فراتر از آن در جوامع اسلامی، از سلطه سنت‌های کهن که با خدا و اسلام توصیه می‌شود رنج می‌برند. باز شدن مسیر توسعه، آزادی، برابری و دموکراسی در جهان اسلام نیازمند تحول فکری و استقلال هویت و حقوق انسان از خواست‌های دینی است.

▫️عدم حساسیت کافی جامعه مدنی و روشنفکری نسبت به وضعیت زنان، به حکومت فرصت داده که به طور روزافزون به تمام عرصه‌های وجودی زنان دست‌درازی کند.

▫️من متواضعانه از شما اسلام‌شناسان، اندیشمندان، حقوق‌دانان، آزادی‌خواهان و نیز افکار عمومی دعوت می‌کنم که به ارزیابی رفتارهای جمهوری اسلامی با زنان پرداخته و اگر آنها را انسانی، عقلانی و مشروع نمی‌یابید، به تقبیح آن بپردازید تا از این رهگذر، زمینه رهایی زنان در ایران و به‌تبع آن جهان اسلام از سلطه‌ای سخت و رنج‌آور فراهم شده و مسیر برابری و دموکراسی هموار شود.

با احترام، صدیقه وسمقی
دهم فروردین ۱۴۰۳، زندان اوین

@WomenDemands
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺همین الان هم برنده‌ایم

▫️رفع تبعیض علیه زنان از نقطهٔ صفر شروع نمی‌شود

▫️زنان برای اثبات توانایی‌شان نباید از جاذبهٔ جنسی استفاده کنند

در ساختارشکنی نظام مردسالار، ما زنان برنده شده‌ایم

▫️حرف‌های ترانه علیدوستی در گفت‌وگو با «فیلم امروز»؛ و نکته‌هایی درباره اعتراض‌ها و خواسته‌های اجتماعی زنان و جنبش «می تو»

@WomenDemands
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺دختر خردسال از من پرسید چرا همه امامان مرد بودند؟

▫️جبار رحمانی، جامعه شناس : بچه امروز برتری مرد را در دین نمی پذیرد. در نظم سنتی برتری مرد بدیهی و مفروض بود. مفروضات دین دهه ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ برای نسل های جدید قابل پذیرش نیست. دهه های ۴۰ و ۵۰ نود درصدشان از مراجع سؤالات خود را می پرسیدند اما نسل جدید می گوید خودم سرچ می کنم و خودم میفهمم.

https://www.tg-me.com/WomenDemands
🔺تکرار یک باخت: وعده شنبه ای دیگر

▫️جمهوری اسلامی بازی را باخته، برای همین هر روز وعده نبرد با زنان را می دهد و اکنون هم از شنبه ای جدید برای برخورد با زنان بی حجاب خبر داده است.
آنها خوب می‌دانند که تکثیر مقاومت مدنی از طریق سبک زندگی در لایه لایه اجتماع ایرانی، سیاست های تنبیهی برای تحمیل حجاب اجباری بر زنان ایرانی را فلج کرده.

▫️این مقاومت سراسری نه با تنبیه های ظالمانه در  محیط کار و محرومیت های وسیع از خدمات اجتماعی قابل شکست است نه با لایحه های رنگارنگ، چون که مقاومت برخاسته از دل زندگی، شکست ناپذیر است. 
پیوسته شدن مقاومت به زندگی در شکست هر گونه دیکتاتوری، اثرگذار است.

▫️جمهوری اسلامی در دهه شصت می‌خواست مردم از دستگاه ویدیو استفاده نکنند، با موهای بلند و شلوار جین و ابزار آلات موسیقی و آستین های کوتاه و دیش‌های ماهواره و شادی در عروسی ها مشکل داشت و برخورد تنبیهی می‌کرد اما در همه اینها شکست خورد و باز هم شکست می‌خورد، چون دهه به دهه سنت مقاومت مدنی حمل شده و به بلوغ رسیده است.

▫️این پیش بینی شکست مجدد برابر زنان ایرانی نه صرفا برآمده از یک رویا که محصول یک تجربه تاریخی است:
هر جا سلطه ای باشد، مقاومتی خواهد رویید، به خصوص اینکه نهال مقاومت مدنی در ایران امروز درختی تناور شده است.

منبع: پارند

@WomenDemands
🔺یکسال گذشته برای شما تجربه نشد جناب رادان؟
محسن برهانی، حقوقدان

▫️‏به دو عبارت در این تیزر توجه فرمایید: «قانون حجاب و عفاف» و «برخورد قانونی».
اولاً هم‌اکنون قانونی به عنوان حجاب و عفاف در کشور نداریم.
ثانیاً منظور از برخورد قانونی‌ چیست؟ پیامک و پلمب و توقیف است؟ اینها که همه‌اش غیرقانونی است.
یکسال گذشته برای شما تجربه نشد جناب رادان؟

#حجاب_اجباری
@WomenDemands
مطالبات زنان
🔺یکسال گذشته برای شما تجربه نشد جناب رادان؟ محسن برهانی، حقوقدان ▫️‏به دو عبارت در این تیزر توجه فرمایید: «قانون حجاب و عفاف» و «برخورد قانونی». اولاً هم‌اکنون قانونی به عنوان حجاب و عفاف در کشور نداریم. ثانیاً منظور از برخورد قانونی‌ چیست؟ پیامک و پلمب…
🔺نیروی انتظامی حتی حق تذکر لسانی هم ندارد

📌 محسن برهانی، دکترای حقوق جزا و جرم‌شناسی: صریح و شفاف عرض می‌کنم، در شرایط فعلی یعنی روز ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، قانونی به‌نام حجاب و عفاف در ایران وجود خارجی ندارد. این بحث اول است. اجرایی کردن طرح و لایحه‌ای، قبل از قانونی شدن لایحه یا طرح هم قطعا خلاف قانون است.

▫️نیروی انتظامی حتی حق دادن تذکر لسانی را هم ندارد. کجای قانون آمده که نیروی انتظامی باید تذکر لسانی یا غیرلسانی بدهد.

▫️انتظاری که از نیروی انتظامی می‌رود، آن است که خودش در ابتدا قانون را رعایت کند، بعد از مردم توقع احترام به قوانین را داشته باشد. قانون‌شکن حق ندارد از سایرین انتظار رعایت قانون را داشته باشد.
منبع: فراز
@WomenDemands
🔺میدان ونک تهران، صبح ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

▫️مامورانی که به صورت رسمی و علنی برای سرکوب زنان خیابان‌های ایران را قرق کرده‌اند.
و به صورت غیررسمی هم نگران اوضاعی هستند که در تقابل هم‌زمان با اسرائیل ممکنه براشون پیش بیاد.

در پیام دیگری فرستنده پیام، آخرش نوشته بود: «بگید اگر از انقلاب به سمت آزادی می‌رید از کندرو نرید.»
قبل از دیدن عکس‌ها فکر کردم داره رهنمود سیاسی میده.
#حجاب_اجباری

WomenDemands
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🔺چه صحنه‌ها که ندیدیم اسماعیل. قطاع‌الطریق گرفته‌اند انگار.

میلاد خطیب‌شهید
💬عزت‌اله ضرغامی: برخورد ما با بی‌حجابی زنان می‌تواند برای گردشگران خارجی جاذبه داشته باشد…

سمیرا کرمی
💬‏و امروز نیروی زن مانتویی با جلیقه‌ی ضد گلوله برای پاسداری از ‌ حجاب اجباری.

تا همین چند سال پیش مانتویی بودن علت رد شدن در گزینش بود.
شراره دهشیری

https://www.tg-me.com/WomenDemands
▫️ما، بچه‌های این دوره‌وزمانه‌ایم،
این زمانه‌ی سیاسی.
تمامِ طولِ روز، تمامِ طولِ شب،
همه‌ی موضوع‌ها و حرف‌ها – چه مالِ تو باشند، چه ما، چه آن‌ها –
همه، موضوع‌های سیاسی‌اند.

▫️چه دوست داشته باشی، چه نداشته باشی،
ژن‌هایت، سابقه‌ی سیاسی دارند،
پوست‌ات رنگِ سیاسی دارد
و چشم‌هایت، نگاهِ سیاسی دارند.
هر چیزی که بگویی، منعکس می‌شود
و حتا اگر چیزی نگویی،
سکوت‌ات برای خودش حرف می‌زند؛
پس در هر دو صورت، داری سیاسی حرف می‌زنی.
حتا وقتی در جنگل قدم می‌زنی،
داری روی زمینِ سیاسی
قدم‌های سیاسی بر‌می‌داری.
شعرهای غیر‌سیاسی هم، سیاسی‌اند،
و ماهی که بالای سرِ ما می‌درخشد هم
دیگر کاملا شکلِ ماه نیست

✍️ویسلاوا شیمبورسکا
ترجمه: ملیحه بهارلو
#اشعارزنان

https://www.tg-me.com/WomenDemands
🔺شکست گشت ارشاد چهره‌ای واضح‌تر از این دارد؟
احسان بداغی

▫️یادمان نمی‌رود؛ ماموران انتظامی در سال‌های ابتدایی آغاز به کار ‌ گشت‌ارشاد ⁩زنانی که مانتوهای‌شان اندازه مانتوی این خانم پلیس بود را دستگیر می‌کردند.
حالا این سایز مانتو شده لباس سازمانی همان ماموران. آیا شکست یک سیاست باید چهره‌ای واضح‌تر از این داشته باشد؟

https://www.tg-me.com/WomenDemands
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
🎧رادیو رحا:
فصل چهارم، قسمت چهارم
رای،اجبار، حق انتخاب

▫️چگونه در طول تاریخ رای زنان درباره ازدواج اهمیت پیدا کرد؟ زنان در ایرانی چه راه‌ها و مسیرهایی برای ازدواج دارند؟ در این قسمت رادیو رحا صدای زنانی از طبقات و با دیدگاه‌های مختلف درباره ازدواج را می‌شنوید. این زنان یا خودشان در سن مرسوم ازدواج هستند و از عرف رایج یا نگاه خودشان درباره ازدواج می‌گویند یا متاهل‌اند و از تجربه‌شان صحبت می‌کنند.

▫️تهیه‌کننده: موسسه رحمان
🔻از لینک زیر بشنوید:
 https://castbox.fm/vd/693198541

rahmaninstitute
https://www.tg-me.com/WomenDemands
‏اگر حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسراییل را برد نظامی بدانیم؛ حمله به زنان سرزمینم توسط «گشت ارشاد ایران سوز» یک شکست تمام عیار است.
‏پشتوانه مردمی، از هر بمب و موشکی مهمتر است.
‏مردم را نداشته باشی، اتم هم به کارت نمی‌آید.
#گشت_ارشاد

https://www.tg-me.com/WomenDemands
بعد از پیمبران اولوالعزم و عصرشان
ختمِ نبوّت اســــــت به دورانِ مردها
عصرِ پیمبرانِ زن آغاز گشــــته است
با وحی های دیگـــر و دیگـــر نبردها

- محمدرضا شفیعی کدکنی
کتاب نامه ای به آسمان/ شش دفتر شعر/ ص۱۱۹

▫️ناخودآگاه به این بیت از استاد شفیعی کدکنی رسیدم. نمی دونم در چه تاریخ و نسبت به چه شخصیت یا رویدادی (مادر، مذهبی و ...)سروده شده. اما برای من شیرین و البته عجیب بود. با ذکر منبع اینجا نوشتم تا شما هم بخونیدش.

سینا افشار

https://www.tg-me.com/WomenDemands
Media is too big
VIEW IN TELEGRAM
🔺پیام نرگس محمدی از اوین: روایت گری تان را دست کم نگیرید

▫️برنده جایزه صلح نوبل در پیامی تلفنی از زندان اوین با اشاره به آثار ضرب و شتم دینا قالیباف می‌گوید: “دینا قالیباف” با تن کبود و روایت آزار جنسی وارد بند زنان زندان اوین شد. ما سالهاست شاهد روایت زنانی هستیم که تعرض، آزار و ضرب و شتم توسط ماموران حکومت را از سر گذرانده‌اند؛ اما امروز حکومت دینی استبدادی نه از موضع قدرت بلکه از سر استیصال، جنگ تمام عیاری علیه تمام زنان را به همه خیابان‌های کشور کشانده‌است.

▫️نرگس محمدی در ادامه این پیام که در دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ارسال شده است، می‌گوید: ما زنان مقاومت را در هر لحظه از زندگی‌مان در هر مکانی زیر چکمه‌های استبداد در زندان و خیابان زندگی می‌کنیم. عزیزان من، روایت‌گری خودتان را دست کم نگیرید. این روایتها، حکومت زن ستیز را رسوا خواهد کرد و بر زمین خواهد کوفت. روایتتان را از بازداشت، تعرض، آزار، تحقیر، ضرب و شتم و تجاوز به صفحه اینستاگرام من بفرستید.

@WomenDemands
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
📹حجاب اجباری در نظر آیت‌الله طالقانی

▫️صدای طاهره طالقانی: رفتار پدر با بقیه روحانیان متفاوت بود. یکبار دخترخاله ما که خودش بی‌حجاب پیش پدر نمی‌آمد رسید و منتظر ماند تا چادر بیاورم. پدر گفت تشریف بیاورید! چرا دم در هستید؟ گفت منتظر چادرم. پدر گفت بیایید تو! همه که شما را دیدند، فقط من مرد بودم؟

*طاهره طالقانی | تاریخ‌شفاهی حجاب اجباری

https://www.tg-me.com/WomenDemands
2024/05/29 04:13:31
Back to Top
HTML Embed Code: