🔴 حقوقدان و استاد دانشگاه:
قانون بد قانونی است که به منازعات اجتماعی دامن می‌زند. قانون خوب قانونی است که صلح، آرامش و امید را در دل شهروندان زنده می‌کند.



❇️ @baamdadeno
🔴 واکنش عماد باقی به خبر زمین خواری کاظم صدیقی

❇️ @baamdadeno
Forwarded from انصاف نیوز
نقد علی افشاری به روایت ظریف از ۱۸ تیر | «معترضان را مجاب کردیم به سمت بیت رهبری نروند»

علی افشاری از اعضای سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت به روایت جواد ظریف از وقایع ۱۸ تیر ۷۸ نقدهایی را وارد می‌داند.

به‌گزارش انصاف نیوز، آقای افشاری نقدی را به بخشی از گفته‌های آقای ظریف در شبکه‌ی اجتماعی ایکس نوشته که خلاصه‌ای از آن در پی می‌آید:

‏فایل صوتی جدید لو رفته جواد ظریف بار دیگر چهره واقعی […] وی را آشکار کرد. او در ادعایی کذب مدعی شده است که «در تظاهرات ۷۸، [اصلاح‌طلبان] در بی‌سیم گفتند پیش به سوی خیابان آذربایجان (بیت رهبری)!».

[…] می‌خواستند از من اعتراف بگیرند که محمدعلی ابطحی از طریق موبایل با من تماس گرفته تا شعارها را علیه رهبری ببرم! همچنین بعدا پیام دادند تا جمعیت را به سمت بیت رهبری ببرم. حال ظریف برداشته پیاز داغ آن را زیاد کرده و گفته از طریق بیسیم گفتند! حال او باید بگوید کدام فعال دانشجویی بیسیم داشته است!!! البته حرف مفت کنتور نمی‌اندازد.

اکثریت اصلاح طلبان و دولت خاتمی خواهان عدم برگزاری تجمع اعتراضی از سوی دفتر تحکیم وحدت در فاجعه کوی دانشگاه تهران سال ۷۸ بودند. البته آنها با یورش وحشیانه به کوی مخالف بوده و پیگیر برخورد با عوامل بودند منتها با اعتراضات میدانی موافق نبودند. آنها هیچ نقشی در سازماندهی و مدیریت اعتراضات کوی دانشگاه تهران نداشتند.

راهپیمایی‌ها و اعتراضات خیابانی خودجوش بود. نفوذی‌ها […] نیز معترضان را به خشونت و تخریب تشویق می‌کردند.
در خصوص راهپیمایی بزرگ در روزهای اولیه اعتراضات لازم است این توضیح را بدهم. جریان ضداصلاحات و سازمان دهنده یورش وحشیانه به کوی دانشگاه تهران در روز شنبه ۱۹ تیر با دادن آدرس غلط برخی از معترضان را به جلوی وزارت کشور کشانده بودند تا به آنجا حمله کنند و تقابل را به سمت درگیری بین معترضان و دولت اصلاحات ببرند. این اقدام مرحله‌ای از طراحی آنها برای زمین گیر کردن دولت اصلاحات و چه بسا استیضاح خاتمی توسط مجلس پنجم بود.

من بعد از اطلاع در آنجا حاضر شدم و با سخنانی معترضان را قانع کرده که به برنامه تحصن دفتر تحکیم وحدت در فردای آن روز بپیوندند. در پایان صحبت‌ها بخشی از جمعیت حاضر خواستند که از آنجا، خیابان فاطمی به سمت کوی دانشگاه در امیرآباد راهپیمایی کنیم. من هم پذیرفتم. با هم از آنجا تا کوی دانشگاه تهران تظاهرات برگزار کردیم که به صورت غیرمنتظره و بدون برنامه‌ریزی قبلی رخ داد. در طی مسیر نیز افراد بیشتری به جمع پیوستند.

در تقاطع بلوار کشاورز و خیابان فلسطین برخی از معترضان خواهان حرکت به سمت بیت رهبری شدند که من همراه با جمعی از فعالان دانشجویی و اعضای وقت «تحکیم» آنها را مجاب کردیم که این کار ثمری ندارد و با اعتراضات سازمان‌یافته و هماهنگ بدون بهانه دادن دست نیروها […]، می‌توان به مطالبات جنبش اعتراضی هجده تیر دست پیدا کرد.

در آن راهپیمایی خودجوش عظیم که شرکت کنندگان در حد پنجاه هزار نفر تخمین زده می‌شدند، هیچگونه تخریب اعم از شکستن شیشه‌های ساختمان‌ها، پرتاب کوکتل مولتوف وآتش زدن سطل‌های آشغال رخ نداد. البته نیروهای انتظامی، امنیتی و بسیجی هم درگیر نشدند. در نهایت جمعیت با آرامش و در عین حال سردادن شعارهای روشنگرانه و رادیکال به خوابگاه کوی دانشگاه تهران رسید که پیشتر هزاران نفر از مردم و دانشجویان آنجا جمع شده بودند. شاید بتوان گفت هیچوقت کوی دانشگاه تهران در تاریخ خود چنین جمعیتی را ندیده است. شب با شکوهی بود. […]

https://ensafnews.com/498840
@ensafnews
تأملی در حوادث بلوچستان
: بهرام نصراللهی زاده
واقعیت این است که شرایط امنیتی کشور هم در بعد داخلی و هم در حوزه امنیت ملی و محیط پیرامونی با چالش‌های جدی مواجه شده است. در بعد داخلی تکرار حوادث خشونت بار بویژه در بلوچستان نشان دهنده شکنندگی وضعیت امنیت و ضرورت بازنگری در تحلیل ریشه‌ها و بسترهای ناامنی‌هاست. تقلیل دادن چنین وضعیتی به صرف وجود چند جاسوس و نفوذی و خائن (که گرچه قابل انکار نیستند و البته بحث خاص خود را هم دارد)، نه تنها مشکل را حل نکرده است بلکه موجب غفلت و آسیب‌پذیری بیشتر شده و می شود.
در چند دهه اخیر در مطالعات امنیت در جهان از مقوله‌ای تحت عنوان نگرش مدرن به امنیت در مقابل نگرش سنتی به آن نام برده می شود. این رویکرد به صورت خاص در قالب مکتب کپنهاگ تئوریزه شده است. این نظریه به جنبه‌های اجتماعی امنیت توجه ویژه‌ای دارد و امنیت را یک تولید اجتماعی می‌داند. بر این اساس سازوبرگ‌های نظامی فقط یکی از مولفه‌های ایجاد امنیت محسوب می شوند و... . 
حرکت‌های افراطی و خشونت‌بار (در اغلب قریب به اتفاق موارد) در بستر اجتماعی مستعدی ظهور می‌کنند: نارضایتی، سرخوردگی، احساس ظلم و تبعیض در زمینه‌های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی، پیداکردن نقش حاشیه‌ای و.... ، این حرکت‌ها که در در مواردی پشتیبانی بیگانگان را هم کسب می‌کنند ، بدلیل خشونت‌بار بودن، خود به عاملی برای تشدید عقب‌ماندگی‌ها و ... تبدیل می شوند. بدین ترتیب چرخه عقب‌ماندگی و خشونت شکل می‌گیرد.
به نظرم این مدل تحلیلی(مکتب کپنهاگ)می‌تواند برای تبیین شرایط منطقه بلوچستان کارایی داشته باشد.
در دمکراتیک ترین جوامع هم برخی گروه‌های اجتماعی کوچک‌تر قومی و مذهبی و.. از ایفای نقش برابر مانند سایرین، محروم می مانند. لذا سیاست «تبعیض مثبت» در دستورکار قرار می‌گیرد تا احساس نابرابری را در بین آنها کمتر و کمتر کنند.
بلوچستان و هموطنان بلوچ‌مان نیازمند توجه جدی و ویژه حاکمیت برای جبران عقب ماندگی‌های مزمن و تلنبار شده می باشند ، البته نه از موضع ترحم و یا تلاش برای آرام کردن مقطعی منطقه ، بلکه از منظر توانمندسازی و ارتقاء سطح توسعه منطقه با مشارکت دادن جدی و واقعی شهروندان بلوچ در امورمحلی و ملی و نهادینه کردن احساس برابری و یگانگی با دیگر شهروندان ایرانی.
🔴آذر منصوری: حال که شورای شهر و شهردار تهران اصرار بر ساختن مساجد بیشتر دارند، پیشنهاد می کنم به محرومیت اهل سنت این شهر از داشتن یک مسجد اختصاصی پایان دهند و در یکی از نقاط تهران، (نه پارک ها) یا یکی از مساجد را در اختیار آنها قرار دهند و یا مسجدی اختصاصی برای اهل سنت نیز بنا کنند.

❇️ @baamdadeno
Forwarded from امتداد
پاسخ داود سلیمانی به سخنان ظریف درباره حادثه کوی دانشگاه ۷۸

✍🏻امتداد-گروه خبر:
داوود سلیمانی نماینده مردم تهران در مجلس ششم و معاون دانشجویی دانشگاه تهران در دوران اصلاحات در نامه‌ای خطاب به محمدجواد ظریف وزیر پیشین امور خارجه دولت حسن روحانی در خصوص اظهارات او در ارتباط با حادثه کوی دانشگاه ۷۸پاسخ داد.

🔸در بخش‌هایی از این نامه آمده:

🔹اگر سیاست خارجی ایران پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی را بخواهیم در بوته ی نقد قرار دهیم، می توان گفت که دوره ی وزارت دکتر محمد جواد ظریف بر این نهاد، علیرغم تمامی مشکلات و اراده های ناهماهنگ و متخالف داخلی و بین المللی، یکی از دوره های موفق، به ویژه در قضیه ی برجام بوده است. این استعداد از نظر کارآمدی و حل مشکلات کشور، توانست در بیشتر زمینه هایی که مستقیما با سیاست خارجی ایران گره خورده بود، به خوبی به کار گرفته شود.

🔹اما در مورد اخیر و سخنانی که در رابطه با اصلاح طلبان در یک فایل صوتی خواسته یا ناخواسته ، با اذن و یا بدون اذن شما منتشر شد، چند نکته قابل تامل است که نیاز به توضیح دارد و قاعدتا نقد من ، می تواند با نقد کسی که در صدد تخریب شماست و یا ساختن کلاهی از این نمد برای خود و یاجریانی که بدان وابسته است، بسیار فاصله دارد، لذا در این نامه برآنم که حتی المقدورنقدی منصفانه، همدلانه و پیش گیرانه و محترمانه به برخی نکات مطرح شده در آن فایل صوتی داشته باشم.

🔹 باید بگویم که اصلاح طلبان در قریب به اتفاق مواضع خویش از رویکرد اصلاحی چه در دوره ی حاکمیت دولت آقای سید محمد خاتمی و چه دردولت آقای دکتر روحانی ؛ در قضایای سیاست خارجی و من جمله برجام پشتیبانی کردند و این نه به خاطر انحصار طلبی و یا حرکت بر مدار فرصت طلبی ؛ بلکه از روی باور به اعتلای کشور در پرتو همدلی با گام های هوشمندانه در سیاست خارجی بود تا منافع و امنیت ملی ما را تضمین کند، از این روی در سیاست و خط مشی خود تنش زدایی، گفت و گوی تمدن ها، صلح و رابطه بر اساس منافع ملی با جهان و من جمله آمریکا و اروپا را برگزیدند و این مواضع هم در دوره ی اصلاحات و هم پس از آن تاکنون، کاملا روشن است.

🔹اما فقره ی دیگری از این فایل، اشاره به داستانی موهوم و بی پایه ، در قضایای تظاهرات 78 اشاره دارد. متاسفانه باید گفت که آن روایت مبتنی بر اطلاعات و اخباری غیر واقعی است. و انگیزه ی ابتدایی من در نوشتن این نامه، عمدتا معطوف به این روایت نادرست بود، چرا که خود در متن آن حادثه ی ناگوار و از نزدیک شاهد وقایع بوده ام.

1️⃣ دسترسی به بی سیم، برای نظامیان و برخی از افراد لباس شخصی موثر در آفرینش حادثه کوی دانشگاه مصداق داشت ونه برای ما. سلاح جنگی که برادر مظلوم عزت‌الله ابراهیم‌نژاد با آن به قتل رسید، در کنار سلاح های سرد همچون داس و زنجیر و چوب و میله که بواسطه‌ی آن به دانشجویان بی پناه حمله شد و آن فاجعه را آفرید در اختیار چه کسانی بود؟

2️⃣یکی از عللی که این اتهام کذب و نادرست، نسبت به اصلاح طلبان زده شد، ادعای کذب و تهمتی بود، که برخی از مدعیان صداقت و راستی و سلف خالص سازان کنونی و اقلیت افراطی، به برادر عزیز، شجاع ، آگاه و دربندمان جناب آقای دکتر مصطفی تاجزاده در عاملیت به این کار در سخنرانی با تجمع کنندگان بر سر درب وزارت کشور زدند.

🔹جناب دکتر ظریف! این دروغی را که دروغزنان به اصلاح طلبان و دکتر تاجزاده نسبت داده اند، نه تنها شاهدان عینی ندارد و دانشجویان حاضر در مقابل درب وزارت کشور، بدان شهادت نداده و تایید نکرده اند، بلکه به دلایلی که در ادامه می آید خلاف واقع است و تکرار آن توسط جنابعالی در این فایل موجب تعجب است.

3️⃣ باید گفت ادعای مذکور آنقدر بزرگ بوده که دستگاه های امنیتی و در راس آن شورای عالی امنیت ملی، می بایست به آن ورود پیدا کرده و از آن به راحتی عبور نکند. پس چرا می بینیم که کمیته ی تحقیق دبیرخانه ی شورای عالی امنیت ملی نیز، حتا اشاره ای بدان نداشته است؟ مگر می شود ادعایی چنین را نادیده گرفت؟

4️⃣ در کمیته تحقیق شورا، برخی سرداران سپاه نیز حضور داشته اند. مساله‌ی بدین مهمی که کسی از پشت بی سیم، عده ای را، که لابد مخاطبان آن عده هم باید مجهز به بی سیم و گیرنده باشند، به حرکت به سوی خیابان آذربایجان دعوت کند، ولی سرداران حاضر در کمیته تحقیق آن را پی گیری نکرده باشند ، امری بغایت بعید است. بله هنوز هم عده ای که درد تسویه حساب های گروهی و جناحی دارند با علم کردن چنین اتهامات کذبی در صدد صید ماهی خود از این ماجرا هستند. ما نباید اینگونه شایعات بی پایه را مبنای تحلیل و داوری خود قرار دهیم.

🔹بنابراین گزارش شورای امنیت ملی نیز گواهی بر عدم صحت این مدعاست. نمی دانم جناب اقای دکترظریف بر اساس کدام مستنداتی چنین اظهار نموده اند؟

متن کامل

#امتداد
@emtedadnet
‏این امضاءها به معنی اعتراف به شکست حوزه‌های علمیه در دیندار نگاهداشتن_جذب به دین که هیچ_ مردم است و گر نه آن را که قوت استدلال باشد چه حاجت است به داغ و درفش؟!
در فهم خود از دین و جامعه تجدید نظر کنید که دینداری را با زور نمی توان تحمیل کرد.



#پایگاه_خبری_جانبازان_جنگ_تحمیلی

@janbazanesabz
🔴 سازمان ملل می‌گوید گورهای جدید دیگری در بیمارستان‌های ناصر و شفا یافته که در آن زنان و مردان پیر و جوان فلسطینی با دست بسته اعدام و دفن شده‌اند


کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز سه شنبه اعلام کرد گزارش‌های نگران کننده در مورد گورهای دسته جمعی در غزه که در آن قربانیان فلسطینی برهنه و با دستان بسته در آن‌ها یافت شده‌اند منتشر شده و همچنان منتشر می‌شود، که باعث افزایش نگرانی ها در مورد جنایات جنگی احتمالی در میان حملات هوایی مداوم اسرائیل شده است.

گسترش این جستجوها پس از یافتن صدها جسد "دفن شده در عمق زمین و پوشیده از زباله" در آخر هفته در بیمارستان ناصر در خان یونس، مرکز غزه، و در بیمارستان الشفا در شهر غزه در شمال انجام شد. در مجموع 283 جسد در بیمارستان ناصر کشف شد که 42 مورد از آن شناسایی شده‌اند.

راوینا شمداسانی، سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل، گفت: «در میان کشته شدگان ظاهراً افراد مسن، زنان و زخمی‌ها دیده می‌شوند، در حالی که برخی از آنان دست‌هایشان را با لباس‌هایشان بسته‌اند».

خانم شمداسانی به نقل از مقامات بهداشتی محلی غزه افزود که اجساد بیشتری در بیمارستان الشفا پیدا شده است.

گزارش ها حاکی از آن است که 30 جسد فلسطینی در دو قبر در حیاط بیمارستان الشفا در شهر غزه دفن شده اند. خانم شمداسانی به خبرنگاران در ژنو گفت: یکی از این گورها در جلوی ساختمان اورژانس و دیگری جلوی ساختمان دیالیز است.

سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل ادامه داد: اجساد 12 فلسطینی اکنون از این مکان ها در الشفا شناسایی شده است، اما شناسایی افراد باقی مانده هنوز امکان پذیر نیست.

خانم شمداسانی گفت: «گزارش‌هایی وجود دارد که دست‌های برخی از این اجساد نیز بسته بوده است.» وی افزود: «علیرغم ادعای نیروهای دفاعی اسرائیل مبنی بر کشته شدن 200 فلسطینی در عملیات مجتمع پزشکی شفا، ممکن است قربانیان «بیشتر» هم وجود داشته باشند.
Forwarded from عکس نگار
🖋 یادداشت راهبرد: این، ایران واقعی است

👈 محمدجواد روح

در روزهایی که ستیزخواهی و شکاف‌افکنی و دوقطبی‌سازی با خردترین بهانه‌ و با درشت‌ترین بها، به کارکرد و کارویژه بخش مهمی از ساختار سیاسی تبدیل شده است و جریان حاکم بی‌هول‌وهراس هرچه در سر دارد بر سر ایران و ایرانی می‌آورد؛ دیدن تصاویر جشن هزار دف روستای پلنگان در کردستان، امیدآفرین یا دست‌کم آرام‌بخش روان است.

عکس‌هایی که نشان می‌دهد انسان ایرانی، کدام است و چه ریشه‌ها و اندیشه‌ها دارد. مرزبندی‌های موهوم را می‌شکند. خود بهتر از هر محتسب و مدعی، عرف و اخلاق و حتی شرع را پاس می‌دارد. درعین‌حال، شادی می‌آفریند. گردهم می‌آید. با همه دردها، زخم نمی‌زند. چنگ نمی‌اندازد. جای آن، چنگ می‌نوازد و دف می‌زند. نوایش هم سوی آسمان می‌رود.

مرد و زن. پیر و جوان. رنگارنگ. در دل طبیعت. در دامنه استوار کوه. به استواری کوه.

و این، همان انسان ایرانی است که چون رودی آرام در درازنای تاریخ، جریان داشته است. از سخت‌ترین روزگاران گذشته است. زخم مهاجمان و فرهنگ‌ستیزان و بدویان را به جان برداشته است. اما راه خود را رفته است. سنگ‌ها را از راه خود برداشته است. بس راه‌ها گشوده است. از خاراها گذشته است، خرده‌سنگ‌ها که چیزی نیست.

ایران، سنگ کف رودخانه است و ایرانی آب جاری. کف‌های روی آب، جز لحظه‌ای آن را نمی‌آلایند که کل این روزها در برابر آن تاریخ، چشم‌برهم‌زدنی است.

پس در برابر این‌همه تلخی و تندی و راهزنی، چشم بر هم گذاریم و راه خود رویم؛ چنان که ایرانی در همه تاریخ خود رفته است و ایران را زنده نگاه داشته است. گذشتگان خون دل خوردند و چنین کردند. ما نیز، خون دل خوریم و چنین کنیم...

🔅عکس‌: سیدمصلح پیرخضریان/ ایرنا

@javadrooh
Forwarded from امتداد
مخالفت با رویارویی حکومت با زنان در مسئله‌ "حجاب اجباری"

به نام خدا


🔹نمایش رفتارهای اهانت آمیز نیروهایی که ماموریت نظم و آرامش ملت وظیفه و میثاق شان است، چنان‌تلخ و سنگین است که نه تنها زنان که جامعه  ایران را به اعتراض واداشته است . حکومت در بیش از چهار  دهه عمر خود با همه فشارها و سرکوب ها ، اینک شدت برخورد خود را با معترضان به تبعیض ها و نابرابری های اجتماعی و بویژه حجاب اجباری افزایش داده است و با فراموشی قربانی شدن مهسا ها در جنبش اخیر ، هم چنان با خشونت و لجاجت ، زیبایی این نوبهار را به صحنه رویارویی با زنان برای تعیین پوشش آنها تبدیل کرده است .

🔹دیدن این صحنه ها بیش از همه برای کسانی که آزادی انتخاب دین و شعائر آن را  باور دارند، سخت تر ‌‌و غیر قابل تحمل تر است . از این رو‌ مسئولیت بیشتری برای اعتراض به این برخوردهای ناشایست با جامعه زنان احساس می کنند.

🔹ما باور داریم که زنان ارزشمند ایران در دهه های اخیر با گذر از ناهمواری های سخت ‌و پر تبعیض در عرصه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با همت ، جسارت و توانایی های خود ارزش آفرین بوده و توانسته اند سکوهای زیادی از موفقیت را بدست آورند.

🔹باور داریم که ظرفیت جامعه زنان در ایران فراتر از قوانین در حرکت است و ظرف اگر تنگ باشد ، به تغییر ساختار نیاز است .

🔹باور داریم که زنان ثابت کرده اند برای طرح مطالبات و‌خواسته های خود و نیز نافرمانی های مدنی تنها از مسیر های صلح آمیز و خشونت پرهیز عبور می کنند.

🔹باور داریم که رفتارهای هویت بخش و جسورانه زنان در مردان نیز بس اثرگذار بوده و با «عنصر احترام » به پشتیبانی از حرکت های حق طلبانه مادران و خواهران و دختران خود برخاسته اند .

🔹ما باور داریم که سیاست های سرکوبگرانه با جامعه زنان و به بهانه حجاب اجباری هم از سر افکار مرتجعانه است و هم از سر به انحراف کشیدن افکار عمومی و سرپوش نهادن بر  فساد ‌افسار گسیخته و پیامد های ناشی از ناتوانی های اداره جامعه است .

🔹ما باور داریم دین و خرد انسانی اجازه استفاده از اجبار به جای   اختیار و آزادی انسان در امور فردی را نمی دهد و حکومت حق ورود و مداخله به حریم خصوصی شهروندان  را ندارد. قوانین اجتماعی هم ضامن حقوق افراد  جامعه است و اجازه این رفتار را نمی دهد.

🔹ما باور داریم که جامعه زنان از خواسته های به حق خود نمی گذرد  و اراده  خود را برای تامین حقوق انسانی و اجتماعی خود بارها به نمایش گذاشته است .

🔹ما امضا کنندگان زیر نیز وظیفه ملی و مذهبی خود می دانیم که در این مسیر با همه زنان و‌مردان آزاده ایرانی همراه و هم صدا باشیم .روشنگری ، همگرایی و تمرکز بر هدف مشترک پیش برنده خواهد بود.

مریم باقی ، معصومه دهقان ، زهرا ربانی‌املشی ، زهرا رحیمی ، رقیه زارع‌پورحیدری ، زهره سحابی ، دره سحابی ، پروانه سلحشوری ، فیروزه صابر ، طاهره طالقانی ، ژاله فرامرزیان ، مریم قدس ، فاطمه کمالی‌سرایی ، نورا کنعانی ، الهه کولایی، حبیبه گلرخ ، فاطمه گوارایی ، زهرا مجردی ، فخرالسادات محتشمی‌پور، سعیده منتظری.

#امتداد
@emtedadnet
Forwarded from امتداد
نگرانی از وضعیت نامعلوم مهدی افشارنیک روزنامه‌نگار اقتصادی

🔹سه ماه از بازداشت مهدی افشارنیک روزنامه‌نگار اقتصادی می‌گذرد و تاکنون دلیل روشنی درباره دلیل بازداشت و اتهام انتسابی، به خانواده ایشان اعلام نشده است.

🔹از حدود یک ماه پیش نیز با مساعدت مقام قضایی، به خانواده آقای افشارنیک اعلام شده بود وثیقه‌ای به مبلغ ۵ میلیارد تومان برای آزادی‌اش تهیه کنند اما تاکنون با تبدیل قرار بازداشت موافقت نشده است.

🔹انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران امیدوار است مقام محترم قضایی شرایط مساعدی را برای آزادی ایشان هموار کند تا پس از سه ماه دوری از همسر و فرزندان خود، به جمع گرم خانواده بازگردد. همچنین امیدواریم فرآیند رسیدگی به پرونده در فضایی شفاف و با رعایت اصول دادرسی صورت گیرد./ انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان تهران

#امتداد
@emtedadnet
2024/05/03 14:39:35
Back to Top
HTML Embed Code: