☑️ آشنایی با قوانین دانشگاه و دوران دانشجویی

🔵انتخاب واحد:
تمام دانشجویان در زمان دانشجویی خود برای تحصیل در طول ترم که مدت آن ۳ماه تا ۴ ماه است ابتدا باید دروس خود را مشخص کند که به آن انتخاب واحد میگویند.

🟣 حذف و اضافه:
بعد از پایان یافتن مهلت انتخاب واحد دانشگاه زمان دیگری را برای انتخاب واحد مشخص میکند که به آن حذف و اضافه میگویند که در آن دانشجو میتواند واحد های خود را تغییر دهد یا اگر در نوبت انتخاب واحد نتوانسته واحدی اخذ کند بتواند اخذ کند.معمولا مدیر گروه هر رشته در این زمان با دانشجویان همکاری میکنند و اگر مشکلی باشد آن را رفع میکند تا دانشجو بتواند انتخاب واحد کند.

🔴درس پیش نیاز:
به دروسی گفته میشود که لازم انتخاب واحد دروس بالاتر است برای مثال برای اخذ درس ریاضی ۲ باید ابتدا درس ریاضی ۱ را اخذ کنید و در آن نمره قبولی کسب کنید تا بتوانید ریاضی۲ اخذ کنید.
به درس ریاضی۱ در قانون دانشگاه پیش نیاز ریاضی۲ گفته میشود.

🟠 هم نیاز:
مانند همان پیش نیاز است با این تفاوت که شما برای اخذ درسx لازم نیست حتما درسy را بگذرانید و بعد درسx را اخذ کنید.
در دانشگاه اگر شما یکبار درس که پیش نیاز درس دیگر است را بیفتید آن درس از پیش نیازی خارج میشود و هم نیاز میشود.
برای مثال اگر شما در این ترم ریاضی۱ را افتادید میتوانید در ترم بعدی ریاضی۱ و ریاضی۲ را باهم اخذ کنید.
به این کار در قانون دانشگاه هم نیاز میگویند.

🟡 چارت:
برای اخذ دروس قاعده و قوانین وجود دارد به مانند درس پیش نیاز یا درس هم نیاز وزارت علوم و دانشگاه آزاد برای این موضوع برنامه ای جامع و منظم برای دانشجویان در طول دوران تحصیلشان تعیین کرد که در آن قوانین پیش نیاز و هم نیاز رعایت شده است و برای تمام مقطع ها ایجاد شده است.
برای مثال نشان داده شده است که یک دانشجوی مهندسی که ۸ترم باید بگذراند در هر ترم چه دروسی را اخذ کند.

⚪️ بلااثر:
در سال ۹۴ قانونی به دانشگاه آزاد اضافه شد که در آن اگر دانشجو نمره زیر ۱۰ کسب کند در معدل ترم دانشجو تاثیری نخواهد گذاشت.
این قانون به طور اتوماتیک برای تمام نمره هایی که زیر ۱۰ هستند اجرا میشود.
البته دانشجویانی که در امتحان شرکت نمیکنند این قانون برایشان اجرا نخواهد شد و جلو آن درس حذف ماده ۳۵ ثبت میشود.
هر دانشجو در طول هر ترم میتواند تنها و فقط در ۳درس غیبت کند و نمره صفر کسب نکند و جلوی نمره حذف ماده ۳۵ درج میشود که در معدل تاثیری نمیگذارد
@amozeshiau
#قوانین_آموزشی

ماده 14: هر درس از نظر ارتباط  با درس یا دروس دیگر به دو صورت وابسته و مستقل تقسیم می شود.

1-14: درس مستقل درسی است که انتخاب آن منوط به گذراندن درس دیگری نیست.

2-14: درس وابسته:درسی است که انتخاب آن بادرس یا دروس دیگری ملازمه دارد.دروس وابسته به دروس پیشنیاز و دروس همنیاز تقسیم می شود.

3-14: درس پیشنیاز: درسی است که درک مطالب آن برای یادگیری درس یا دروس دیگری که وابسته آن نامیده می شود ملازمه دارد و باید قبل از آن درس یا دروس ارائه گردد.

4-14 : دروس همنیاز:دروسی هستند که باید با هم در یک نیمسال یا دوره تابستان ارائه گردند.

ماده 15: درس از جنبه انتخاب،به الزامی و انتخابی تقسیم می شود.

1-15: درس الزامی درسی است که گذراندن آن در طول دوره برای دانشجو اجباری است و با دروس دیگر قابل تعویض نمی باشد.

2-15: درس انتخابی درسی است که دانشجو به اختیار خود از بین دروس مربوط انتخاب می کند.

ماده 16:درس از لحاظ نحوه تدریس به نظری،عملی و نظری - عملی تقسیم می شود.

1-16: درس نظری حاوی مجموعه ای از دانش هاست که به صورت خطابه، کنفرانس،سمینار و بحث و گفتگو تعلیم داده می شود.

2-16: درس عملی حاوی مجموعه مهات هایی است که انتقال آنها محتاج به تمرین،عملیات کارگاهی آزمایشگاهی،بیمارستانی و صحرایی است.

3-16:درس نظری-عملی مجموع دانش ها و مهارت هایی است که به هر دو صورت فوق توأماً تدریس می شود.

ماره 17: در تمامی واحد های دانشگاهی برای یک رشته معین، برنامه درسی مصوب یکسانی به اجرا گذاشته می شود
@amozeshiau
اخبار و اطلاعیه های آموزشی
قوانین مربوط به مرخصی تحصیلی 🔺ماده۴۸ : دانشجو ميتواند در هر يک از دوره های کاردانی و کارشناسی ناپيوسته، حداکثر دو نيمسال و در دوره های کارشناسی پيوسته و کارشناسی ارشد پيوسته چهار نيمسال از مرخصی تحصيلی استفاده کند. 🔺تبصره۱ : استفاده از مرخصي تحصيلي در چند…
☑️ چند نکته درباره‌ی مرخصی تحصیلی

🔺دانشجویان دوره‌ی کارشناسی می‌توانند در دوره‌ی تحصیل از 6 نیمسال مرخصی تحصیلی بهره‌مند شوند.
🔺دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌کنند، در دوره‌ی کارشناسی می‌توانند از 2 نیمسال مرخصی تحصیلی استفاده کنند. شایان ذکر است مدت مرخصی جزو سنوات مجاز دانشجو محاسبه می‌گردد و در مدت‌زمان اخذ مرخصی تحصیلی، دانشجو موظف به پرداخت شهریه‌ی ثابت ترم است.
🔺مدت مجاز مرخصی برای زایمان دانشجو، دو نیمسال تحصیلی و بدون احتساب در سنوات تحصیلی و بدون پرداخت شهریه است.
🔺مدت مجاز مرخصی پزشکی، در صورت تأیید پزشک معتمد دانشگاه و شورای آموزشی استان، دو نیمسال تحصیلی بدون احتساب در سنوات و با پرداخت شهریه است.
@amozeshiau
اخبار و اطلاعیه های آموزشی
شرایط و نحوه‌ی اخذ واحد معرفی به استاد 🔺برای اخذ معرفی به استاد، باید تمام واحدهای اخذ شده در ترم‌های گذشته را پاس کرده باشید و تمام نمرات در کارنامه ثبت شده باشد و حداکثر فقط ۷یا ۸ واحد درسی (واحد نظری) مانده باشد تا فارغ‌التحصیل شوید. (نمی‌توان همزمان هم…
شرایط اخذ واحد معرفی به استاد

🔺 شرایط و نحوه ی اخذ واحد معرفی به استاد چگونه است؟

🔺 لازم است دانشجو تمام واحد های اخذ شده در ترم (ترمهای) گذشته را پاس نموده باشد و تمام نمرات در کارنامه وی ثبت شده باشد و صرفا فقط حداکثر ۸ واحد درسی ( واحد نظری) مانده باشد تا فارغ التحصیل شود.

🔺 نمی توان همزمان هم ترم درسی برداشت و هم معرفی به استاد گرفت.

🔺اگر ۵ واحد تا ۸ واحد می خواهد معرفی به استاد بردارد ، به کارشناس گروه مراجعه نماید.

🔺دروس معرفی به استاد نباید واحد عملی داشته باشد در غیر این صورت معرفی به استاد ارائه نمی شود.

🔺چه دروسی رو نمیتوانیم معرفی به استاد بگیریم؟

برای معرفی دروس با واحد عملی
دقت نمایید که
حذف ماده ۳۵(غیبت سر جلسه امتحان) و حذفماده ۳۱ ( حذف توسط استاد) نمی توانند درس را معرفی به استاد بردارند لذا
حتما باید نمره درس واحد عملی ( که دانشجو افتاده است) در کارنامه دانشجو باشد و نیز دروس ورزش و کارآموزی را نمی توان معرفی به استاد گرفت.

🔺تا کی وقت داریم امتحان بدیم؟

تاریخ امتحان دروس معرفی به استاد قبل از امتحانات پایان ترم هر ترم بوده و با هماهنگی صورت میگیرد

🔺هزینه معرفی به استاد چقدر میشود؟

نصف شهریه ثابت و شهریه متغیر واحدهای معرفی به استاد را دانشجو بابت دروس معرفی به استاد پرداخت می نماید.
@amozeshiau
معرفی به استاد ( خارج از تقویم) چیست و شیوه اخذ آن به چه صورت می باشد؟

🔺موضوع معرفی به استاد یعنی اینکه به دانشجو اجازه داده می شود به صورت متفرقه و خارج از تقویم دانشگاهی تعداد واحد مجاز برای معرفی به استاد را اخذ نماید بنابراین دانشجو موظف است در ابتدای ترم و در اولین فرصت نسبت به اخذ معرفی به استاد خود اقدام نماید، همچنین اساتید معرفی به استاد نیز باید در اولین فرصت نسبت به طراح سوال دانشجو اقدام نماید و تحویل امتحانات دانشگاه نماید.
🔺دانشجویانی که نمره گزارش نشده دارند(حتی نمرات کارآموزی و پروژه) تحت هیچ شرایطی اجازه درخواست معرفی به استاد را ندارند، همچنین دانشجویانی که در هر ترمی میهمان به دانشگاههای دیگر بوده اند لازم است ابتدا از اعلام و ثبت نمرات میهمانی خود اطمینان حاصل نمایند، سپس برای معرفی به استاد اقدام کنند.
🔺دانشجو برای اخذ معرفی به استاد باید با بررسی کارنامه کل خود و تطبیق آن با چارت رشته از پاس نمودن دروس دوره اطمینان حاصل نماید به نحوی که تنها ۷ واحد(یا کمتر) باقی‌مانده داشته باشد، سپس به گروه آموزشی خود مراجعه و پس از تطبیق دقیق واحدهای گذرانده و اعلام واحدهای باقیمانده توسط گروه، اقدام نماید.
🔺حداکثر تعداد واحد برای معرفی به استاد ۷ واحد درس نظری می باشد که با درخواست دانشجو به کمیسیون موارد خاص ارایه خواهد شد.(در موارد خاص تا ۸ واحد با مجوز استان امکان‌پذیر است)
🔺دروس عملی به هیچ عنوان معرفی به استاد نمی شود.
🔺دروس عملی-نظری را در صورتی می‌شود معرفی به استاد نمود که دانشجو حتما آن درس عملی نظری را قبلا اخذ نموده و در کلاسهای عملی آن نیز شرکت نموده باشد و سپس آن درس را حذف کرده و یا مردود شده باشد و استاد آن درس تایید نماید.
🔺چنانچه دانشجو از درس معرفی به استاد نمره مردودی اخذ نماید می تواند در امتحان پایان ترم همان نیمسال با دیگر دانشجویان، آن درس را امتحان مجدد بدهد و یا یک بار دیگر با اخذ مجوز از کمیسیون موارد خاص آموزشی آن درس را مجددا در نیمسال بعد معرفی به استاد نماید.
🔺چنانچه دانشجو در امتحان مجدد(بار دوم) مردود شود باید آن درس را انتخاب نموده وبه صورت یک ترم عادی در کلاس و امتحان پایان ترم شرکت نماید و امکان معرفی به استاد برای بار سوم و یا شرکت در امتحان پایان ترم مجدد وجود ندارد.
🔺تاریخ امتحان آخرین درس معرفی به استاد، تاریخ فارغ التحصیلی دانشجو خواهد بود. لذا چنانچه تاریخ فراغت برای دانشجو اهمیت ویژه دارد اقدام به موقع و رعایت شرایط، لازم است.
🔺جهت اقدام به اخذ معرفی به استاد لازم است به تاریخهایی که از طرف اداره امتحانات اعلام میشود توجه ودقت کافی بشود چراکه تحت هیچ شرایطی در هیچ تاریخ وزمان دیگری امتحان معرفی به استاد برگزار نمی‌شود.
🔺دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری معرفی به استاد ندارند.
🔺جهت اخذ معرفی به استاد چنانچه شرایط بالا را دارید، در گام اول به کارشناس گروه آموزشی رشته خود مراجعه کنید.
@amozeshiau
آشنایی با مقاطع تحصیلی دانشگاهی

🔺 کاردانی

🔺 کاردانی پیوسته: در کاردانی پیوسته، دانشجویان دروس مربوط به پیش‌دانشگاهی را در دانشگاه می‌خوانند و مربوط به رشته‌هایی است که در سیستم آموزشی نظام قدیم یا ترمی واحدی، مقطع پیش دانشگاهی را نداشتند. برای ثبت‌نام در مقطع کاردانی پیوسته، نیازی به شرکت در کنکور نیست و پذیرش صرفا براساس سوابق تحصیلی است

🔺 کاردانی ناپیوسته: در کاردانی ناپیوسته دانشجویان باید حتما مقطع پیش‌دانشگاهی را گذرانده باشند و یا دانش‌آموز فنی حرفه‌ای و یا کار دانش نظام جدید یا سیستم آموزشی ۳-۳-۶ باشند. برای ثبت‌نام در مقطع کاردانی ناپیوسته باید در کنکور شرکت کنید، البته دانشگاه آزاد ثبت‌نام بدون کنکور هم دارد

🔺 کارشناسی

🔺کارشناسی پیوسته: فرد پس از پایان متوسطه دوم و کنکور، انتخاب رشته کرده و وارد این مقطع می‌شود و بعد از گذراندن حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ واحد، مدرک کارشناسی خود را اخذ می‌کند

🔺 کارشناسی ناپیوسته: ابتدا باید مدرک کاردانی خود را گرفته و پس از کنکور کاردانی به کارشناسی، وارد مقطع کارشناسی شوند

🔺 کارشناسی ارشد

🔺کارشناسی ارشد پیوسته: مختص یک‌سری رشته‌های خاص اعم از رشته‌های مربوط به قوه قضاییه، وزارت دفاع و برخی از رشته‌های مربوط به علوم و معارف اسلامی می‌باشد. مقطع کارشناسی ارشد پیوسته، کنکور مشخصی ندارد

🔺 کارشناسی ارشد ناپیوسته: برای ورود به این دوره، یکی از روش‌ها شرکت در کنکور ارشد است و دیگری آزمون‌های دوره فراگیر پیام نور می‌باشد که یک آزمون جدا در یک تاریخ مشخص برگزار می‌شود

🔺 دکترا

🔺دکترا در دو نوع عمومی یا حرفه‌ای و تخصصی می‌باشد، که دکترای حرفه‌ای یا عمومی مختص زیرمجموعه رشته‌های پزشکی (شامل رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی) است و به نوعی معادل کارشناسی ارشد سایر رشته‌ها می‌باشد پس از آن شخص با ادامه تحصیل می‌تواند به درجه دکترای تخصصی دست یابد که بالاترین مدرک در ایران است
@amozeshiau
معانی و مفاهیم بخش مالی آموزشیار

✴️جمع کل بدهکاری:
🔺بدهی شهریه و بیمه و...که از روز اول دانشگاه داشتید تا الان.

✴️جمع کل بستانکاری:
🔺کل پولی که از اولین ترم تا الان به حساب دانشگاه واریز کردید

✴️وضعیت نهایی تراز مالی:
💸بدهکار: بدهی دارید
🔺تسویه: نه بدهی دارید نه اضافه واریز کردید.
🔻بستانکار: مبلغ اضافه تری واریز کردید که برای ترم های بعدتون‌ حساب میشه

✴️تراز(ریال)
🔺مبلغی که بدهکار یا بستانکارید.

✴️حداقل الزام پرداخت:
🔺حداقل مبلغی که باید واریز کنید که بتونید از سایت دانشگاه استفاده کنید، و تا وقتی حداقل الزام رو پرداخت نکنید نمی‌تونید انتخاب واحد کنید یا کارت ورود به جلسه بگیرید و ...

✴️ما به تفاوت :
🔺وقتی که کل پولی که تا الان به حساب دانشگاه واریز کردید از کل بدهی‌ها کم کنید این ما به تفاوت به دست میاد... در واقع همون مبلغ تراز(ریال) هست.

✴️حداقل مبلغ قابل پرداخت:
🔺معمولا این مبلغ هزار یا ده هزارتومن در نظر میگیرن
@amozeshiau
اخبار و اطلاعیه های آموزشی
#انصراف #قوانین_آموزشی آشنایی کامل با قوانین انصراف از تحصیل و هزینه‌های انصراف 🔺 برای انصراف از تحصیل باید مبلغ جریمه را پرداخت نمایید که این مبلغ با توجه به مقطع تحصیلی متفاوت است. هزینه انصراف از تحصیل طبق فرمول‌های زیر محاسبه می‌گردد: 🔻 مقاطع کاردانی،…
آشنایی کامل با قوانین انصراف از تحصیل و هزینه‌های آن

🔺برای انصراف از تحصیل باید مبلغ جریمه را پرداخت نمایید که این مبلغ با توجه به مقطع تحصیلی متفاوت است. فرمول محاسبه هزینه انصراف، در جدول موجود در تصویر پایین مشخص است.

🔺در صورتی که تفاضل اعداد جدول، صفر یا منفی شود، مشمول پرداخت جریمه نخواهید بود. برای مثال اگر ۹ ترم در مقطع کارشناسی پیوسته تحصیل نموده‌اید، می‌توانید بدون پرداخت جریمه انصراف دهید.

🔺دانشجویانی که می‌خواهند پس از انصراف از دانشگاه، در واحد دیگری از دانشگاه آزاد ثبت نام نمایند‌، ملزوم به پرداخت جریمه یا هزینه انصراف نمی‌باشند ولی باید گواهی ثبت نام در واحد دانشگاهی دوم را به دانشگاه اول ارائه دهند.

🔺دانشجویان ورودی جدید (به جز دانشجویان دکتری حرفه‌ای گروه پزشکی) چنان‌چه پس از ثبت‌نام حضوری، تا قبل از ۳۰ مهر‌ برای ورودی‌های نیم‌سال اول و قبل از ۳۰ بهمن‌ برای ورودی‌های نیم‌سال دوم، از رشته تحصیلی و دانشگاه خود انصراف دهد، مشمول پرداخت جریمه نخواهند بود.

🔺دانشجویان ورودی جدید (به جز دانشجویان دکتری حرفه‌ای گروه پزشکی) چنان‌چه پس از ثبت‌نام حضوری، تا ۳۰ آذر برای ورودی‌های نیم‌سال اول و تا ۳۱ اردیبهشت برای ورودی‌های نیم‌سال دوم تحصیلی، از رشته تحصیلی و دانشگاه خود انصراف دهند، ۵۰ درصد کل شهریه پرداختی (پایه و متغیر) وصول و مابقی استرداد می‌شود.

🔺دانشجویانی که در ترم یک تحصیلی از دانشگاه مرخصی گرفته باشند، چنان‌چه قبل از اقدام به ثبت‌نام در ترم دوم انصراف دهند، مشمول پرداخت جریمه نخواهند بود ولی شهریه پرداختی آن‌ها عودت داده نمی‌شود.

🔺دانشجویانی که دارای مجوز سازمان مرکزی مبنی بر تغییر رشته یا گرایش هستند، مشمول پرداخت هزینه انصراف نمی‌باشند. دانشجویان مقطع کارشناسی برای دریافت مدرک کاردانی باید هزینه انصراف را پرداخت نمایند.
@amozeshiau
قوانین آموزشی حذف تمام واحد‌ها و غیبت در کلاس‌ها یا امتحان

🔸ماده ۳۸: حذف کلیه واحدهای انتخابی در یک نیم‌سال تنها در صورتی مجاز است که دانشجو به تشخیص شورای آموزشی، قادر به ادامه تحصیل در آن نیم‌سال نباشد. در این حالت، آن نیم‌سال به عنوان مرخصی تحصیلی محسوب می‌گردد (شهریه اخذ می‌شود).

🔹ماده ۳۵: غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیرموجه تا ۳ درس، موجب حذف آن درس یا دروس می‌شود (نمره‌ای ثبت نمی‌شود و در معدل و ریز نمرات نیز اثری ندارد). غیبت غیرموجه در جلسه امتحان بیش از ۳ درس، به منزله نمره صفر در امتحان آن درس یا دروس خواهد بود.
@amozeshiau
#مهم
❗️دانشجویان عزیز با توجه به تصویب شدن طرح صیانت اینستاگرام و تلگرام به زودی از دسترس خارج خواهند شد، در هر اپلیکیشنی عضو هستید کانال ها را جوین شده تا از اخبار دانشگاه مطلع شوید

🔵سروش
http://Sapp.ir/iauni_

🟢بله
https://ble.ir/iauniii

⚪️آی گپ
https://iGap.net/iauniii

🔴روبیکا
https://rubika.ir/iauniii

🟠ایتا
http://eitaa.com/iauniii

🟣گپ
https://gap.im/iauniii
آشنایی کامل با آیین‌نامه مرخصی تحصیلی

🔹ماده ٤٨: دانشجو می‌تواند در هر یک از دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته، حداکثر ۲ نیم‌سال و در دوره‌های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد پیوسته، ۴ نیم‌سال از مرخصی تحصیلی استفاده کند.

▫️تبصره ۱: استفاده از مرخصی تحصیلی در چند نیم‌سال متوالی بلامانع است. دانشجو موظف است مطابق ماده ۴۹ آیین نامه، تقاضای خود را به واحد دانشگاهی تسلیم نموده و موافقت لازم را برای مرخصی تحصیلی کسب کند.

▫️تبصره ۲: مدت مرخصی تحصیلی (به استثنای مرخصی تبصره ۳ ماده ۳* و تبصره ۲ و ۳ ماده ٤٩ و یک نیم‌سال مرخصی زایمان) جزو حداکثر مدت مجاز تحصیل دانشجو در هر دوره محسوب می‌شود.

🔹ماده ٤٩: تقاضای مرخصی تحصیلی باید به صورت کتبی، حداقل دو هفته قبل از شروع انتخاب واحد توسط دانشجو به اداره آموزش واحد دانشگاهی تسلیم گردد. اداره آموزش موظف است پس از بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو، قبل از اتمام مهلت انتخاب واحد، موافقت یا عدم موافقت با درخواست دانشجو را کتبا به وی ابلاغ کند.

▫️تبصره ۱: آموزش واحد، زمانی با درخواست مرخصی موافقت می‌نماید که دانشجو از نظر گذراندن بقیه دروس دوره دچار مشکل نگردد.

▫️تبصره ۲: دانشجویانی که به عنوان همسر یا فرزند (به شرط نداشتن منع نظام وظیفه) یکی از اعضای هیات علمی که از فرصت مطالعاتی استفاده می‌کند، کارکنان دولت یا یکی از دانشجویان بورسیه که به صورت همراه به خارج از کشور می‌روند، می‌توانند با ارايه حكم ماموریت همسر و ولی به تشخیص و تایید شورای آموزشی واحد علاوه بر استفاده از مرخصی استحقاقی در طول دوره تحصیل، تا ۴ سال دیگر نیز از مرخصی بدون احتساب در سنوات بهره‌مند گردند. در این صورت باید نصف شهریه ثابت نیم‌سال‌های مرخصی برابر تعرفه آخرین نیم‌سالی که به تحصیل اشتغال داشته‌اند، پرداخت نمایند.

▫️تبصره ۳: مرخصی‌های اجباری که واحد دانشگاهی به دلیل تشکیل نشدن کلاس يا عدم ارايه درس صادر می‌کند، جزو سنوات تحصیلی دانشجو محسوب نمی‌شود و شهریه‌ای بابت آن دریافت نمی‌گردد.

🔹ماده ۵۱: ترک تحصیل یا عدم مراجعه دانشجو به واحد دانشگاهی (بدون اخذ مرخصی) در یک نیم‌سال انصراف از تحصیل محسوب می‌شود و دانشجوی منصرف حق ادامه تحصیل را نخواهد داشت.

▫️تبصره: در مواردی که ترک تحصیل دانشجو موجه باشد، باید حداقل یک ماه قبل از پایان همان نیم‌سال دلایل آن را به واحد دانشگاهی اعلام نماید. در صورت تایید موجه بودن ترک تحصیل توسط واحد دانشگاهی، آن نیم‌سال جزو مرخصی تحصیلی دانشجو محسوب می‌شود.

* تبصره ۳ ماده ۳: در مورد پذیرفته شدگان فاقد مدرک پایه، یک سال تاخیر در ثبت نام، جزو سنوات مجاز محسوب نمی‌گردد و واحد دانشگاهی باید مرخصی بدون احتساب در سنوات صادر و شهریه ثابت این مدت را بر مبنای سال ورود اخذ نماید.
2024/05/06 17:03:23
Back to Top
HTML Embed Code: