Telegram Web Link
🟠 بوفه سلف به صرف نوشابه و ظرف یکبار مصرف!


امروز دانشگاه به صورت رسمی، در سال جدید برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه در حالی بازگشایی که شرایط حاکم تفاوت‌های بسیاری با سال گذشته دارد، از اساسی‌ترین تغییرات اعمال شده می‌توان به پیگیری‌های سفت و سخت حراست و درخواست کارت دانشجویی برای هر اتفاق کوچکی اشاره کرد و همچنین به بی‌توجه‌تر شدن مسئولین نسبت به نیازهای دانشجو!

از این موارد که مکرر به آن‌ها اشاره می‌کنیم بگذریم، به معضل مهم روزهای اخیر می‌رسیم که مدتی است با آن دست‌ به‌ گریبانیم. همانطور که در جریان بودید شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی، برای رفع مشکل بسته بودن بوفه‌ها دست به انتشار بیانیه‌ای انتقادی زد، اما لازم به ذکر است که ما صرفا به بیانیه بسنده نخواهیم کرد، مخصوصا وقتی عکس آن رفتار شود!

امروز پس از ارزیابی وضع بازارچه‌ها که به طور کامل تعطیل بودند و همچنین وضعیت بوفه سلف که چندان تعریفی نداشت؛ چند تن از اعضای شورا برای پیگیری اوضاع به بخش معاونت ساختمان مرکزی مراجعه کردند و پس از برخورد با موانع بسیار در راستای ملاقاتِ جناب معاون؛ با امور دانشجویی موارد مورد بحث را در میان گذاشتند؛ مواردی از جمله یادآوری باز بودن یک بوفه متمرکز در ماه رمضان سال گذشته، و مقایسه‌اش با وضعیت امسال که حتی سوپرمارکت‌ها هم تعطیل هستند، در صورتی که یکی از موارد پر واضح برای تاکید بر باز گشایی دوباره سوپر مارکت‌ها، احتیاج دانشجویان به لوازم جانبی و غیرخوراکی موجود در آنها است.

و اما پاسخ‌های دریافت شده جالب توجه بودند!
عزیزان پاسخگو مدعی بودند که به تمام مشکلات و معضلات جامعهٔ دانشجویی دانشگاه گیلان آگاهی کامل دارند، اما ترجیح می‌دهند که دست نگه‌دارند تا پس از بلند شدن صدای اعتراض دانشجو، کمی در جای خود جابه‌جا شوند.
سپس عزیزان گرامی به این مهم اشاره کردند که کار خاصی از دست آن‌ها بر نمی‌آید و باید به طبقات بالاتر و قدرتمندتر مراجعه کرد تا بتوان از خلاقیت‌های متنوع در راستای بهانه‌تراشی بهره برد؛ و درست زمانی که موارد ضعف مدیریتی و کوتاهی‌های غیر منطقی در برنامه‌ریزی یکی‌یکی به ایشان گوشزد می‌شود، گردنبند تقصیر را گردن دیگران انداخته و خود را همراه و همگام با دانشجو معرفی می‌کنند.

گذشت زمانی که سرانجام دانشجو پس از پاسکاری‌های بی‌هدف و شنیدن حرف‌های بی‌منطق و تکراری در راه احقاق حق خود و سایر دوستان، خسته می‌شد و از تلاش می‌نشست. جوان و دانشجوی نسل امروز خستگی نمی‌شناسد و با اعتراض مکرر و مسالمت‌آمیز کاملا آشناست؛ امید است که مسئولین نیز از خواب شیرین زمستانی برخیزند و همانطور که ادعا می‌کنند کمی همگام با دانشجو حرکت کنند.

ما برای دست‌یابی به حقوقمان، هر حقی که باشد؛ از پا نمی‌افتیم.

🟧 شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی انجمن اسلامی دانشگاه گیلان

▪️@AnjomanEnsaniGU

▪️@AnjomanEslamiSUG

▪️@Guilan_info
👍19
نقد کتاب اتاقی از آن خود
اثر ویرجینیا وولف

یکی از کتاب های معروف در مورد زنان، وضعیت و حقوق آنها، اتاقی از آن خود اثر ویرجینیا وولف است. برای اولین بار در سال ۱۹۲۹ منتشر شد و یک کلاسیک فمینیستی به شمار می رود.
این کتاب بر اساس دو سخنرانی است که وولف در کالج نیونهام و کالج گیرتون، دو کالج زنان در دانشگاه کمبریج ایراد کرده است.

عنوان این کتاب به چی چیزی اشاره دارد؟
عنوان کتاب به این ایده اشاره دارد که زنان برای نوشتن به یک اتاق مخصوص به خود و همچنین استقلال مالی نیاز دارند که در زمان وولف برای اکثر زنان وجود نداشت‌ و او استدلال می‌کند که زنان از نظر تاریخی از آموزش و فرصت‌های بیان خلاقیت کنار گذاشته شده‌اند که توانایی آنها را برای مشارکت در ادبیات و فرهنگ محدود کرده است.
وولف همچنین به بررسی تاریخ نویسندگی زنان و موانعی که زنان در مسیر ادامه فعالیت های ادبی با آن مواجه بوده اند می پردازد. این کتاب نقدی قدرتمند از مردسالاری و فراخوانی برای برابری جنسیتی بیشتر است.
او نقش جنسیت در نقد ادبی را مورد بحث قرار می‌دهد و استدلال می‌کند که منتقدان مرد اغلب آثار نویسندگان زن را نادیده می‌گیرند یا کم ارزش می‌دانند. او معتقد است که این تعصب به عدم شناخت نویسندگان زن در طول تاریخ منجر شده است.

تاثیرگذاری:
اتاقی از خود یک اثر مهم در ادبیات فمینیستی به حساب می‌آید و تأثیر بسزایی بر نظریه و نقد فمینیستی داشته است. این کتاب به دلیل نثر شیوا، تحلیل دقیق و حمایت قدرتمند از حقوق زنان مورد ستایش قرار گرفته است و این یک متن مهم برای هر کسی که به مطالعات جنسیتی یا نقد ادبی علاقه دارد، باقی می ماند.

🟣 کارگروه دفاع از حقوق بانوان انجمن اسلامی

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍84👎2
#کاتبان (قسمت سیزدهم)
⚠️نقد کتاب زرد

نویسنده :امیر علیخانی
🎙گوینده : آریانا رضاپور
🎨طراحی کاور :مهدیه حسین زاده

🟡مسئول رسانه GUE ◀️ محمد جوکار
مدیر پروژه◀️ آرین آخسته
📚مسئول فرهنگی و هنری◀️ بیتا میرزازاد
🖼مسئول تیم گرافیک◀️ مهدیه حسین زاده
🎤مدیر تیم گویندگی◀️ آریانا رضاپور
🖋مسئول تیم نویسندگی ◀️ فریا عزیزی
مسئول تاپیک ◀️ آرین آخسته
🎧میکس و مستر ◀️ پارسا زینالی

امیدواریم گوش بدید و لذت ببرید.

🔲 GU Entertainment

🎭 GUE ¦ GUE Group
📫 GUN ¦ GUE Instagram
👍5👎1
نقد کتاب‌ زرد
GUE
#کاتبان
🌟قسمت سیزدهم
👤 نقد کتاب زرد _ بخش اول

🔲 GU Entertainment

🔶 @Gu_Ent

🔶 @Guilan_ENT

🔶 @SornaPodcastOfficial
👍6👎1
آزادی حقیقی یا دروغین؟

ممنوعیت کار زنان در کشور افغانستان طی چند روز گذشته بار دیگر توجهات را به خود جلب کرد. سخنگوی دولت این کشور اعلام نمود هرچند که ممنوعیت کار بانوان در این کشور همچنان پابرجاست لکن محدودیتی برای فعالیت نیرو های سازمان ملل در افغانستان ایجاد نمی کند.

این خبر در حالی منتشر می شود که طالبان در هفته گذشته گلیم خود را بیش از پیش از حد گذرانده و خواستار این است که نه تنها بانوان از اشتغال در نهاد های دولتی منع شوند بلکه آن دسته از زنان فعال در ماموریت های بشردوستانه سازمان ملل نیز دیگر اجازه حضور در محل کار خود را ندارند.

امروزه اشتغال زن، یکی از مسائلی است که در اجتماع مطرح است و زنان به علل گوناگون به کار روی می آورند لکن بعضی دولت ها و کشور ها هنوز در عهد عتیق توقف کرده و نمی‌خواهند این را بپذیرند که تصمیم گیری درباره اشتغال یکی از حقوق زنان است و رعایت آن بر همه واجب.

حال آن که در جای جای این جهان شاهد پیشرفت و حضور فعال زنان هستیم اما هستند کشور هایی که زن چون یک وسیله درنظرگرفته می شود و او را در پستوی خانه زندانی کرده و گویی او را با یک دستگاه تولیدمثل، آشپز، کُلفَت و... اشتباه گرفته اند.

کافی است زن کمی از آن پستو بیرون بیاید و خودی نشان دهد تا تعصب و رگ مثلاً غیرتشان باد کرده و او را چون مرغ بی دفاعی سر زنند. اتفاقی که در چند سال گذشته به کرات شاهدش بودیم و هستیم...
لکن تا کی و کجا میخواهید جلوی درخشش را بگیرید؟!

🟧 شورای دانشکده ادبیات و علوم انسانی انجمن اسلامی دانشگاه گیلان

▪️@AnjomanEnsaniGU

▪️@AnjomanEslamiSUG

▪️@Guilan_info
👍8👎3
نشست هم‌اندیشی اعضای استادی کلاب

استادی کلاب جاییه برای ایجاد تعادل بین درس خوندن و تفنن!
انتقال تجربه برای افزایش بهره‌وری!
روندی ثابت که به آسودگی خاطرتون در کوران امتحانات ترم کمک می‌کنه!

این‌ها بخشی از اهداف استادی کلابه
خلاصه که این نشست هم بین اعضای جدید و قدیم انجام شد تا درمورد ادامه مسیر و شروع دوباره برای رسیدن به این اهداف هم‌اندیشی بشه.

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍5👎2
📚شب های روشن

اثر فئودور داستایوفسکی
🎙گویندگان : رها رحیمی، آریانا رضاپور، سمانه حمیدی، فاطمه طالشی، علی گلرخ
🎨 طراحی کاور : آرین خرم

🟡مسئول رسانه GUE : محمد جوکار
مدیر پروژه: آرین آخسته
📚مسئول فرهنگی و هنری: بیتا میرزازاد
🖼مسئول تیم گرافیک: مهدیه حسین زاده
🎤مدیر تیم گویندگی: آریانا رضاپور
🎛میکس و مستر : محمد آقا جانی پور


امیدواریم گوش بدید و لذت ببرید.

🔲 GU Entertainment

🎭 GUE ¦ GUE Group
📫 GUN ¦ GUE Instagram
3
شب های روشن
کتاب صوتی
📚شب های روشن
🖋 اثر داستایفسکی

🎙 گویندگان :
🎤رها رحیمی
🎤 آریانا رضاپور
🎤سمانه حمیدی
🎤فاطمه طالشی
🎤علی گلرخ


🔲 GU Entertainment

🎭 GUE ¦ GUE Group
📫 GUN ¦ GUE Instagram
7
کانون اندیشه برگزار می‌کند:

از دکارت تا نیچه؛ شنبه هر هفته!

«شنبه هر هفته ساعت ۱۶»
جلسه اول: دکارت، شنبه ۲۶ فروردین
محل برگزاری: دفتر فنی انجمن اسلامی

لطفا برای حضور در هر جلسه به آیدی روابط عمومی انجمن اطلاع داده و ثبت نام کنید. @AnjomanGU

- این جلسات گفتگو محور و درس‌گفتار محور است.

🟡 کانون اندیشه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍6👎3
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان
کانون اندیشه برگزار می‌کند: از دکارت تا نیچه؛ شنبه هر هفته! «شنبه هر هفته ساعت ۱۶» جلسه اول: دکارت، شنبه ۲۶ فروردین محل برگزاری: دفتر فنی انجمن اسلامی لطفا برای حضور در هر جلسه به آیدی روابط عمومی انجمن اطلاع داده و ثبت نام کنید. @AnjomanGU - این جلسات…
از دکارت تا نیچه؛ شنبه هر هفته!
گزارش جلسه نخست: دکارت

این جلسه‌ کانون اندیشه‌ فلسفه به فیلسوف قرن هفدمی، پدر فلسفه‌ مدرن، رنه دکارت اختصاص داشت.

دکارت ضمن این‌جهانی کردن فلسفه و از آسمان به زمین آوردن زمین بازی آن، یک قسم انضمامیت اگزیستانسیالیستی به سوژه بخشید که بعدتر توسط سارتر پیگیری شد. دکارت البته فرد پرجرئتی در زندگی نبود و همین سبب شد ایده‌های کلی وی، چندان از رنگ‌وبوی کلیسا خلاصی نداشته باشند.

جلسه‌ بعدی فلسفه‌ کانون اندیشه، به باروخ اسپینوزا، فیلسوف هلندی قرن هفدمی اختصاص دارد که عملا رنگ و بویی نو و تازه را به فلسفه می‌بخشد. اسپینوزا نه تنها بطورکامل از یهودیت می‌گسلد بلکه فلسفه‌ سیاسی وی نیز ضامن آزادی‌های ماست.

🟡 کانون اندیشه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍3
«ما همه گناهکاریم…!»

اول سراغ کمونیست‌ها آمدند،
سکوت کردم چون کمونیست نبودم.
بعد سراغ سوسیالیست‌ها آمدند،
سکوت کردم زیرا سوسیالیست نبودم.
بعد سراغ یهودی‌ها آمدند،
سکوت کردم چون یهودی نبودم.
سراغ خودم که آمدند،
دیگر کسی نبود تا به اعتراض برآید.

شعری است از مارتین نیمولر تحت تاثیر روزگاری که نازی‌ها در آلمان به قدرت رسیده بودند.
البته این جا ما نمی‌خواهیم به بررسی این شعر و تطبیقش با زمانی که آلمان زیر پرچم نازیسم بوده بپردازیم؛ اما این شعر یک پیام دارد که شاید برای تبیین آن باز هم لازم نبود از این شعر مارتین نیمولر استفاده کنیم. می‌توانستیم از همان کلیشه «بنی آدم اعضای یک پیکرند…» یا سایر موارد این چنینی موجود استفاده کنیم.
کنون که این شعر به وضوح به مسئولیت‌پذیری و اهمیت دادن به مشکلات سایرینی که ارتباطی با ما ندارند، اشاره می‌کند. اما برای رسیدن به این سطح از دغدغه‌مندی شاید یک مرحله دیگری برای گذار وجود داشته باشد و آن این است:

ما یک دسته مشکلات داریم که مشترکا برای همه ماست. برای حل شدنش نیازمند خواست و همت جمعی همه هستیم و اگر حل نمی‌شود پس، «ما همه گناهکاریم!»
نمونه این مشکلات در سطح جامعه بسیار است و ملموس!
ملموس‌تر و روزمره‌تر برای ما مشکلات صنفی جامعه دانشجویی است.
اگر در حل نشدن این چنین مشکلات همگانی «ما همه گناهکاریم»؛ برای بیان و پی‌گیری‌اش، در جایگاه خود، «ما همه مسئولیم»؛ چون «ما همه دانشجوییم».
کسی هم نمی‌تواند این مشکلات و آن چه در این حیطه است را انحصارا به نام خودش بزند و اتفاقا مسئولین و حلقه‌های مربوطه باید بدانند که در جایگاه رسیدگی به امور مرتبط به «همه دانشجویان» هستند؛ نه در جایگاه رسیدگی به امور دانشجویانی که جهت‌گیری به خصوصی دارند یا اصلا هیچ جهت‌گیری ندارند. برای حل این مشکلات جز همبستگی، همدلی و جارچی بودن - به این معنا که از هر تریبونی که می‌توان باید برای بازگو کردن استفاده کرد - راه دیگری نیست. اگر تضادی است؛ شرط منطقی بودنش این است که بر مبنای نبودِ این سه باید و سایر بایدها و نبایدهای این چنینی باشد.

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
8👎7👍1
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان pinned ««ما همه گناهکاریم…!» اول سراغ کمونیست‌ها آمدند، سکوت کردم چون کمونیست نبودم. بعد سراغ سوسیالیست‌ها آمدند، سکوت کردم زیرا سوسیالیست نبودم. بعد سراغ یهودی‌ها آمدند، سکوت کردم چون یهودی نبودم. سراغ خودم که آمدند، دیگر کسی نبود تا به اعتراض برآید. شعری است از…»
بهار
محمدرضا شفیعی کدکنی
🎙پادکست شعرخوانی
🌊موج اول: ادبیات ایران
قسمت چهاردهم: محمدرضا شفیعی کدکنی

🌱برگرد و راه خویش بگردان از این دیار
بگریز از سیاهی این شام جاودان🌱

🟢 تهیه شده در واحد فرهنگی و هنری انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Podcast channel: @SornaPodcastOfficial

Insta: Instagram.com/anjomaneslamisug

🔶 @Gilan_Student

🔶 @AnjomanEslamiSUG

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Guilan_ENT
4👎1
کانون اندیشه برگزار می‌کند:

بررسی مکاتب نقاشی؛ چهارشنبه هر هفته!
اکسپرسیونیسم، امپرسیونیسم و نئورئالیسم

«چهارشنبه هر هفته ساعت ۱۱»

جلسه اول: اکسپرسیونیسم، چهارشنبه ۳۰ فروردین
محل برگزاری: دفتر فنی انجمن اسلامی

لطفا برای حضور در هر جلسه به آیدی روابط عمومی انجمن اطلاع داده و ثبت نام کنید. @AnjomanGU

- این جلسات گفتگو محور و درس‌گفتار محور است.

- ویژه اعضای انجمن اسلامی

🟡 کانون اندیشه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍5👎1
دولت انقلابی و صف طولانی مرغ یخ زده!

صف عریض و طویل مرغ یخ زده در شهریار به لطف تدبیرهای دولت انقلابی. گفتنی است که اکنون، قیمت مرغ از ۷۵ هزارتومان تا ۱۰۰هزار تومان متغیر است.

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍6👎1
اعضای شورای دانشکده فنی و مکانیک انجمن اسلامی به شرح زیر است:

۱- دبیر دانشکده: حمید شاهسون/ مهندسی شیمی ۹۷
۲- نائب دبیر: امیر علیخانی / مهندسی شیمی ۹۷
۳- عضو شورا: سروش داداشی / مهندسی کامپیوتر ۱۴۰۰
۴- عضو شورا: آرین خرمی / مکانیک ۱۴۰۱
۵- عضو شورا: محمد آقاجانی پور / مکانیک ۱۴۰۰

🔵 روابط عمومی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶 @Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍11👎1
بدون جار و جنجال، این جا همه چیز الکترونیک است!

از چندین سال پیش که ایده خدمات الکترونیک و اصطلاح دولت الکترونیک مطرح شد و بر سر زبان‌ها افتاد، دولت‌ها آمدند و افرادی نیز؛ که در ادامه رفتند و در این رفت و آمد، دست و پا شکسته تغییراتی هم انجام گرفت. تغییراتی که بیشتر یک ترکیب بعضا ناهمگن از خدمات الکترونیکی و حضوری را سبب شد.
بخش اعظمی از کارها هر چند اسما الکترونیک است اما حضورا انجام می‌پذیرد و یا اینکه اگر مراجعه حضوری به موازات نباشد اصلا آن فرآیند اسما الکترونیک به حالت رسما در نمی‌آید و راکد می‌ماند.
در دانشگاه هم به ویژه از دوران تعطیلی به خاطر کرونا، از ابتدای کار، ثبت نام، ارسال مدارک، رزرو غذا در سلف، ثبت و واخواهی نمرات، بخش عظیمی از مکاتبات اداری و… ظاهرا مشمول خدمات الکترونیک هستند. اما به ویژه دانشگاه ما که از همان انتخاب واحدش نشان داده چالش‌برانگیزی و سطح عملکرد الکترونیکی‌اش چند و چون است!
اما اگر مراجعه حضوری صورت نگیرد کاری پیش خواهد رفت؟

خالی از لطف نیست خاطره‌ای از یکی از دوستان از زبان خودش…
تابستان ۱۴۰۱ بود که برای یک گواهی اشتغال به تحصیل که می‌توان گفت پیش پا افتاده‌ترین مکاتبه اداری یک دانشجو با دانشگاه و دانشکده‌اش است، به دانشکده مهندسی مکانیک درخواست دادم. در کمال ناباوری با اینکه حتی چند واحدی در ترم تابستان هم اخذ کرده بودم درخواست گواهی اشتغال به تحصیل بنده رد شد!
آن روزگاران گذشت و آن نیازی هم که به آن گواهی داشتیم به سان پرنده‌ای از قفس پرید.
بار دیگر برای رفع مشکل دیگری اقدام کردیم و مایی که تجربه نافرجام تابستان را داشتیم، با هزار سلام و صلوات؛ این بار اما همزمان با ثبت درخواست الکترونیک، با مراجعه حضوری توانستیم گواهی اشتغال به تحصیل خود را دریافت کنیم.
اما مشکل صرفا ضعف در ارائه خدمات الکترونیک نیست…
همین هفته‌ای که گذشت، برای رفع یک مشکل فوری دیگری نیاز به دریافت گواهی اشتغال به تحصیل و ارائه به یکی از ادارات شهرستان محل سکونت خودم در همان روز داشتم. درخواست گواهی را ارسال کردیم و بر حسب تجارب گذشته قاعدتا عقل حکم می‌کند که باید مراجعه حضوری هم داشته باشیم. وگرنه شاید دانشگاه و دانشکده ما را به عنوان دانشجوی خودش گردن نگرفت!

ساعت ۸:۲۲…
در دانشکده بودم و گفتند که کارشناس آموزشی ورودی شما هنوز نیامده و باید کمی صبر کنید!
به دیده منت!
ما هم نشستیم و در انتظار تا اینکه ساعت ۸:۴۵ سرکار خانم کارشناس با هزار الله اکبر به دانشکده آمدند. ظاهرا در لیست کارها و وظایف روزانه‌شان گپ و گفت صبحگاهی با جمعی از همکاران هم ذکر شده بود.
چرا که تا ساعت ۹:۳۰ به همین منوال در طبقات و اتاق‌های دیگری غیر از دفتر کارشناسان آموزشی گذشت.
ما هم که نیاز داشتیم قبل از اتمام زمان اداری به مقصد مورد نظر برسیم؛ گفتیم جسارت کنیم و خلالی در انجام وظیفه سرکار خانم ایجاد کنیم. جلو رفتیم و گفتیم:«ببخشید بنده دست کم ۴۰ دقیقه‌ای هست که منتظر شما هستم و مشکل فوری برایم پیش آمده که متاسفانه عجله دارم. اگر منت بر سرمان بگذارید و پنل خود را چک کنید و روی کلید تائید دو بار کلیک کنید ممنون می‌شوم.»
به هر حال ایشان ساعت ۹:۴۵ به دفتر آمدند و با یک لحن تند گفتند که «این فرآیند الکترونیکی است…».
ما هم متذکر شدیم که «اگر مراجعه حضوری نباشد؛ این فرآیندی که منطقا باید پنج دقیقه طول بکشد؛ ممکن است دو ماه به طول انجامد. آن وقت ممکن است برای اینکه بپرسیم لیلی مرد بوده یا زن کمی دیر شده باشد!» که سرکار خانم کارشناس لطف کردند ما را از دفترشان به بیرون «هدایت» کردند! ظاهرا خوششان نیامده بود که نزد سایر همکاران میزان دقایقی را که صرف گفت و گو با آن‌ها کرده بودند و با این کار چرخه اداری دانشگاه را از اختلال نجات داده بودند، یادآوری کردیم. مثل اینکه دوست نداشتند ریا شود!

البته این نخستین تجربه و مرتبه نیست که دانشجویان این دانشگاه با چنین دهن‌کجی‌هایی از سوی کارشناسان آموزشی در دانشکده‌های مختلف رو به رو می‌شوند. مثلا چه تلفن‌ها که عمدی یا غیرعمدی قطع یا اشغال نشده و چه‌بسا اصلا به آن پاسخی داده نشده.

می‌بینید سرکار خانم؟ حق بیش از آنچه گفتید با شماست! این جا همه چیز الکترونیک است! حتی صدای اعتراض ما به شما!

پی‌نوشت:
البته که نباید از حق بگذریم و جا دارد از جناب آقای عبدی، مدیر امور آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک و جناب آقای دکتر انصاری، معاون آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک هم مراتب تشکر را به عمل بیاوریم که معمولا گره‌های این چنینی در این دانشکده به دست این عزیزان باز می‌شود.

🟧 شورای دانشکده فنی و مکانیک انجمن اسلامی دانشگاه گیلان


▪️@AnjomanFanniGU

▪️@AnjomanEslamiSUG

▪️@Guilan_info
👍5👎3
بررسی مکاتب نقاشی؛ چهارشنبه هر هفته!

جلسه‌ای که این هفته در کانون اندیشه گذشت، حول مفهوم اکسپرسیونیسم در هنر بود‌‌.

اکسپرسیونیسم در معنای کلی آن هیجان‌نمایی یا بیان تشویش‌های درونی، مکتبی بود که در اوایل قرن بیستم در آلمان شکل گرفت. این مکتب تمرکز خود را بر حالات درونی هنرمند قرار میداد و با عصیانی نشان دادن آن‌ها در پی ایجاد ترس و دلهره در مخاطب بود. اکسپرسیونیسم در همه‌ حیطه‌ هنری مثل شعر، ادبیات، موسیقی و... نفوذ گسترده‌ای داشت.

🟡 کانون اندیشه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان

Insta: instagram.com/anjomaneslamisug

🔶@Guilan_Info

🔶 @Gilan_student

🔶 @AnjomanEslamiSUG
👍72
2025/07/08 20:27:41
Back to Top
HTML Embed Code: